تولید دو مرحله‌ای گاما آمینو بوتیریک اسید (گابا) توسط لاکتوباسیلوس پلانتاروم و کرینه باکتریوم گلوتام

24 12 2022 07:03

کد خبر : 9703647

تعداد بازدید : 4715

تاریخ دفاع: 1400/10/18

مکان برگزاری: تالار شهید سلیمانی گروه علوم مهندسی صنایع غذایی

امین جعفری شاد‌‌‌‌‌‌‌


گروه آموزشی علوم و مهندسی صنایع غذایی

طبق اطلاع گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی جلسه دفاع از پایان نامه آقای امین جعفری شاد‌‌‌‌‌‌‌ دانشجوی کارشناسی ارشد روزانه رشته زیست فنآوری مواد غذایی‌‌‌‌‌‌‌ به شماره دانشجویی ۷۱۱۴۹۸۰۵۷ تحت عنوان " تولید دو مرحله‌ای گاما آمینو بوتیریک اسید (گابا) توسط لاکتوباسیلوس پلانتاروم و کرینه باکتریوم گلوتامیکوم با استفاده از ضایعات نانوایی به عنوان منبع کربنی ارزان قیمت‌‌‌‌‌‌‌" روز شنبه مورخ ۱۸ /‏۱۰/‏ ۱۴۰۰ ‬ ساعت ‏۹ صبح در تالار شهید سلیمانی گروه علوم مهندسی صنایع غذایی برگزار خواهد شد.

آقای دکتر سید هادی رضوی‌‌‌‌‌ - استاد محترم راهنما
آقای دکتر فرامرز خدائیان چگنی‌‌‌‌‌‌‌ - استاد محترم مشاور