تولید دو مرحلهای گاما آمینو بوتیریک اسید (گابا) توسط لاکتوباسیلوس پلانتاروم و کرینه باکتریوم گلوتام - دانشکده کشاورزی
تاریخ دفاع: 1400/10/18
مکان برگزاری: تالار شهید سلیمانی گروه علوم مهندسی صنایع غذایی
امین جعفری شاد
گروه آموزشی علوم و مهندسی صنایع غذایی
طبق اطلاع گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی جلسه دفاع از پایان نامه آقای امین جعفری شاد دانشجوی کارشناسی ارشد روزانه رشته زیست فنآوری مواد غذایی به شماره دانشجویی ۷۱۱۴۹۸۰۵۷ تحت عنوان " تولید دو مرحلهای گاما آمینو بوتیریک اسید (گابا) توسط لاکتوباسیلوس پلانتاروم و کرینه باکتریوم گلوتامیکوم با استفاده از ضایعات نانوایی به عنوان منبع کربنی ارزان قیمت" روز شنبه مورخ ۱۸ /۱۰/ ۱۴۰۰ ساعت ۹ صبح در تالار شهید سلیمانی گروه علوم مهندسی صنایع غذایی برگزار خواهد شد.
آقای دکتر سید هادی رضوی - استاد محترم راهنما
آقای دکتر فرامرز خدائیان چگنی - استاد محترم مشاور