پروفایل اساتید - دانشکده کشاورزی agri
استاد
تاریخ بهروزرسانی: 1403/09/01
کرامت اله رضائی تیره شبانکاره
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / علوم و مهندسی صنایع غذائی(غیرفعال)
رساله های دکتری
-
مطالعه میکروبیوم موثر در تجزیه برخی از استرهای اسید فتالیک تحت شرایط غرقابی (مطالعه موردی: تالاب انزلی)
شایان شریعتی فیض آبادی 1402 -
تجزیه ژنتیکی برخی فیتوکمیکال های مسیر متابولیکی اکسالات و مطالعه ژنهای مرتبط با آن در جمعیتهای اسفناج
سیدفاضل میراحمدی 1401 -
بررسی ویژگیهای کامپوزیت پلی لاکتیک اسید / پلی اتیلن سبک حاوی کیتوزان و نانوفیبرهای الکتروریسی شده آن به عنوان فیلم فعال در بسته بندی مواد غذایی
سمیرا دهقانی 1400 -
بهینه سازی استخراج و پایدارسازی آنتی اکسیدان های کنجاله کانولا برای استفاده در روغنهای خوراکی
احسان بیگدلیان 1399 -
بهینه سازی فرآیند تصفیه روغن بادام کوهی ( Amygdalus scoparia ) و بررسی پایداری روغن تصفیه شده در طول فرآیند سرخ کردن
نیلوفر نکوئی 1399 -
بررسی کاهش آلرژی زایی پروتئین های سفیده تخم مرغ به وسیله فرآیند آنزیمی و مطالعه خصوصیات زیستی هیدرولیزات حاصله
بهزاد گزمه 1399 -
استفاده از جوانه ماش و لو بیای چشم بلبلی به عنوان ترکیبات فراسودمند در فرمولاسیون غذای نوزاد (12-6 ماه)
انوار الظاهر 1398 -
تهیه تک مرحلهای نانوبلور سلولز کربوکسیله شده و استفاده از آن برای تثبیت لیزوزیم
رویا کشنی 1397 -
اثر لاکتوباسیلوس، مخمر و ریزجلبک بر کاهش میزان آکریلامید در پنکیک (کوکو) سیب زمینی
گلاره موسوی نژاد 1396 -
بررسی فعالیت زیست ی پپتیدهای مشتق شده از پروتئین بادام کوهی ( Amygdalus scoparia ) توسط پروتئازهای مختلف
مژگان میرزاپور 1396 -
طراحی فرآیند استخراج آبی روغن از بادام کوهی و مقایسه شاخصهای کیفی روغن استخراج شده در چند روش پیشرفته استخراج
محمد بلوردی 1396 -
سرنوشت علف کش متریبوزین در برخی از خاک های ایران
محمدرضا ریگی 1396 -
ویژکیهای ژله ای و ساختاری مخلوط نانوذرات و ذرات پروتئین های سرمی / کفیران
حسین کزازی 1396 -
آماده سازی و استخراج پروتئین حاصل از بادام کوهی و تعیین کیفیت تغذیه ای - ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آن
زهرا امیرشقاقی 1396 -
بررسی تغییرات نسبی ذخایر کربوهیدراتی و پلی آمینی به منظور تنظیم باردهی نارنگی انشو
بابک عدولی 1396 -
بررسی افلاتوکسین زدایی از پسته با استفاده از دانک کفیر
فرزانه انصاری 1396
پایاننامههای کارشناسیارشد
-
نانوفیبریلاسیون کازئین در حضور و عدم حضور کورکومین
امیرحسین رضائی اقباش 1402 -
پاک سازی یک خاک رسی آلوده به فنل، با استفاده از روش تثبیت و جامدسازی
میثم گرشاسبی 1402 -
تهیه روغن آفتابگردان معطر با طعم زعفران ( .Crocus salivus L) با محتوای سافرانال بالا
سارا داداشی اورنج 1401 -
تهیه هیدروژل مرکب با ایزوله پروتئین ماش و کاپاکاراگینان به عنوان یک سیستم رساننده عصاره بره موم
امین صبوری مقدم 1401 -
تولید کمپلکس کواسروات ایزوله پروتئین ماش و سوکسینیل کیتوزان بارگذاری شده بوسیله کورکومین و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن
مریم السادات میرمحمدمیگونی 1400 -
اصلاح خاک آلوده به نفتالین، فنانترن و پایرن با استفاده از پلاسمای سرد
سجاد زارعی الوندی 1400 -
تثبیت و جامد سازی یک خاک رسی آلوده به متیل ترت بوتیل اتر با استفاده از مواد افزودنی
آرمین انصارشوریجه 1400 -
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی ایزولههای پروتئینی هسته انار
سیده سوری اورومئی 1400 -
بررسی خواص فراسودمند پروتئینها و پپتیدهای زیست فعال حاصل از عدس جوانه زده
فاطمه سادات بیدگلی 1399 -
" بررسی تاثیر فناوری پلاسمای سرد بر افزایش ماندگاری و خواص کیفی میوه نارنگی"
نیلوفر خسروی فرد 1399 -
طراحی و ساخت سامانه تقطیر اسانس با بخار در خلاء با ریزموج ها و مقایسه با تقطیر مرسوم (گیاه اسطوخودوس)
مهرداد بابایی 1399 -
بررسی شاخصهای کیفی سس فرانسوی تولید شده با روغن زیتون غنی شده با عصاره برگ زیتون
محمد امین علی یاری بروجنی 1399 -
بررسی اثر نعناع، دارچین و زنجبیل بر میزان کاهش 3- مونوکلروپروپان دیول در روغن زیتون
فرزانه کمندلو 1399 -
مطالعه میزان پلی فنل کل، ظرفیت آنتی اکسیدانی و تاثیر عملیات حرارتی سنتی بر میزان هیدروکسی متیل فورفورال چند نوع عسل منطقه مرند
فرزانه تدین 1398 -
استفاده از هیدرولیزهای کازئینی با هیدروفوبیسیتی بالا به منظور افزایش حلالیت کورکومین
نصیر باقری 1398 -
درونپوشانی کورکومین در میسل های کازئین و تولید پودر از ذرات تولیدی
مریم جلالی 1397 -
بررسی اثرات چند گیاه (جعفری، پیاز، نعناع و چای ایرانی) بر روی جذب سرب در بدن
عمار عبدالحسن جعفر الظالمی 1397 -
طراحی مرحله بوبری روغن هسته انار
طاهره ذاکری 1397 -
کاهش ترکیب سمی آمیگدالین در روغن بادام کوهی ایران
سیده زهرا مولائی اسکوئی 1397 -
اندازه گیری توکسین های پاتولین و افلاتوکسین در روغن هسته انار
هاله فخیمی رضایی 1397 -
تولید بستنی فراسودمند با استفاده از پودر هسته انار و اینولین
مریم السادات حسینی بهارانچی 1397 -
اثر جلبک اسپیرولینا و تعدادی از ادویه جات بر کاهش میزان اکریل آمید در Meat ball
فرشته قربانی سینی 1396 -
بررسی خواص کیفی و شیمیایی یک محصول غذایی بر پایه روغن زیتون و گیاهان دارویی
نغمه رحمتی 1396 -
بررسی عوامل موثر بر میزان ماندگاری روغن هسته انار
سارا عرب مفرد 1396 -
عنوان رساله: نوشیدنی تخمیری از شیر پسته و آب پنیر با استفاده از استارتر کفیر
زهره محمدی یگانه 1396 -
بررسی کیفیت، میزان تغییر رنگ، شکل و اندازه سیر در خشک کردن به روش لایه نازک با استفاده از پردازش تصویر
مصطفی اسمعیلی 1396 -
تاثیر جایگزینی استویوزید بر تغییرات فیزیکوشیمیایی - میکروبی و ماندگاری مربای هویج
فاطمه احمدزاده قرانی 1396 -
تاثیر الیسیتورهای غیر زیستی بر ماده موثره گیاه شقایق ایرانی
سیده شکوفه مجتوی 1396 -
بررسی کاربرد روغن هسته انگور در ساختار فیزیکوشیمیایی و خواص حسی و پایداری اسیدهای چرب غیر اشباع در بستنی
سمیه شیرازی 1396 -
بررسی امکان کاربرد روغن هسته انار در سس مایونز
منصور غفارپور 1396 -
امکان سنجی کاربرد روغن بادام کوهی به عنوان روغن سرخ کردنی
جواد مجیدیان 1396 -
اندازه گیری شناسایی آنتوسیانین ها و محاسبه فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی رادیکالی زرشک
رضوانه یوسفی 1396 -
بررسی کیفیت روغن و پروفیل اسیدهای چرب موجود در پوسته تازه پسته ارقام تجاری ایران
سیده میترا آهنچی همدانی 1396 -
استفاده از بادام وحشی در تافی به عنوان طعم دهنده
علیرضا رهبری 1396 -
مقایسه بین ویژگیهای شیمیایی و کارکردی پکتین استخراج شده از غلاف های باقلا ، نخود فرنگی و لوبیاسبز
اسراء محبی مجد 1396 -
ارزیابی تنوع مورفولوژیک و فیتوشیمیایی برخی جمعیت های کتان (Linum album Ky. ex Bioss) گیاه دارویی اندمیک ایران
رضا کیانی 1396 -
اثر حجم فرآیند بر میزان بازیافت محصول در استخراج آبی روغن بادام کوهی
هومن چودارمقدس 1396 -
بررسی چگونگی حذف کامل آمیگدالین از روغن و کنجاله بادام کوهی
حمیده میرزائی 1396 -
اثر پودر میوه بالنگ برخصوصیات کیفی و حسی کیک اسفنجی
هاله نصرتی 1396 -
بهینه سازی اثرات پیش تیماری اسیدی واملاح معدنی برکاهش میزان آکریل آمیدتولید شده در سیب زمینی سرخ شده بااستفاده از طرح سطح پاسخ
سحر نیکوئی عدل 1396 -
بررسی تحمل به پسابش در مراحل مختلف رشد نمو بذر کرچک(Ricinus communis)
کاملیا شاه حسینی 1396 -
بهینه سازی فرآیند استخراج آبی روغن هسته انار
رامین قربان زاده 1396 -
بررسی ترکیب اسیدهای چرب و ماندگاری روغن استخراج شده از گردوهای دارای رنگ مغز متفاوت
شهناز حمیدی 1396 -
تهیه و بررسی خصوصیات ژله بر پایه ترکیبات پکتین سیب در حضور پلی فنول های فلوریدزین و کوئرستین و شیرین کننده های سوبیتول و استیویوزید(Stevioside)
مریم حقیقی 1396 -
استخراج ترکیبات فنولی و اسانس گیاه کاکوتی ( Ziziphora tenuior) با روش سنتی و با روش استخراج به کمک مایکروویو و بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی ترکیبات استخراج شده
ثمر صحرائی 1396 -
خالص سازی اسید اولئیک از روغن کلزا به روش کمپلکس کردن با اوره
کژال مصباح بابامیری 1396 -
بهینه سازی استخراج پکتین از پوست خربزه و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن
ظریفه راجی 1396 -
امکان سنجی تولید نوشیدنی سلامت بخش بر پایه ی عصاره ی طبیعی استخراج شده از چغندر قرمز
الهه استوار 1396 -
تاثیر دما و سرعت جریان هوای خشک کردن بر مقادیر کمی اسانس استحصالی از آویشن باغی (Thymus vulgaris L) و نعناع فلفلی (Mentha piperita L
امین نصیری 1396 -
بررسی خواص شیمیایی و کارکردی پکتین استخراج شده از پوست انار
بهنام نامی 1396 -
بهینه سازی برخی از مراحل تصفیه روغن هسته انار
زهره فلاح مهرابادی 1396 -
مقایسه ترکیب اسید های آمینه در چند گونه بادام کوهی
محمد حسین زاده ترشکوه 1396 -
بررسی خصوصیات فیزیکی و حسی بستنی سنتی غنی شده با جلبک اسپیرولینا
نگار مهجوری 1396 -
بررسی خواص نانوایی خمیر حاصل از آرد برنج و بهینه سازی فرمول پخت نان برنج
فریبا تیموری 1396 -
استفاده از تکنولوژی غشایی اولترافیلتراسیون در رنگبری شیره خرما
گلناز فتحی 1396 -
بررسی امکان تولیدامولسیون آب اناربااستفاده ازروغن هسته انار
مهدی محققی 1396 -
اثر متغیرهای مختلف بر ترکیب درصد اسیدهای چرب تولید شده توسط جلبک سبز chlorella vulgaris
رخساره برقبانی 1396 -
اثر روش های مختلف استخراج بر روی میزان و تنوع ترکیبات پلی فتولی قابل استحصال از میوه ی کنار
بهنام کشاورز 1396 -
استخراج و شناسایی ترکیبات ضد میکروبی میوه ی زرشک
آتنا ملایی 1396 -
استخراج و آنالیز کمی و کیفی ترکیبات موثره از مغز دو گونه بادام کوهی Amygdalus scoparia و Amygdalus haussknechti
علی مویدی 1396 -
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی یک نوشیدنی فراسودمند پرو بیوتیک برپایه شیر سویای اولتر اسونیک شده
الهام مدنی 1396