کرامت اله رضائی تیره شبانکاره

استاد

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/09/01

کرامت اله رضائی تیره شبانکاره

دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی‌(غیرفعال)

رساله های دکتری

  1. مطالعه میکروبیوم موثر در تجزیه برخی از استرهای اسید فتالیک تحت شرایط غرقابی (مطالعه موردی: تالاب انزلی)
    شایان شریعتی فیض آبادی 1402
  2. تجزیه ژنتیکی برخی فیتوکمیکال های مسیر متابولیکی اکسالات و مطالعه ژنهای مرتبط با آن در جمعیتهای اسفناج
    سیدفاضل میراحمدی 1401
  3. بررسی ویژگی‌های کامپوزیت پلی لاکتیک اسید / پلی اتیلن سبک حاوی کیتوزان و نانوفیبرهای الکتروریسی شده آن به عنوان فیلم فعال در بسته بندی مواد غذایی
    سمیرا دهقانی 1400
  4. بهینه سازی استخراج و پایدارسازی آنتی اکسیدان های کنجاله کانولا برای استفاده در روغن‌های خوراکی
    احسان بیگدلیان 1399
  5. بهینه سازی فرآیند تصفیه روغن بادام کوهی ( Amygdalus scoparia ) و بررسی پایداری روغن تصفیه شده در طول فرآیند سرخ کردن
    نیلوفر نکوئی 1399
  6. بررسی کاهش آلرژی زایی پروتئین های سفیده تخم مرغ به وسیله فرآیند آنزیمی و مطالعه خصوصیات زیستی هیدرولیزات حاصله
    بهزاد گزمه 1399
  7. استفاده از جوانه ماش و لو بیای چشم بلبلی به عنوان ترکیبات فراسودمند در فرمولاسیون غذای نوزاد (12-6 ماه)
    انوار الظاهر 1398
  8. تهیه تک مرحله‌ای نانوبلور سلولز کربوکسیله شده و استفاده از آن برای تثبیت لیزوزیم
    رویا کشنی 1397
  9. اثر لاکتوباسیلوس، مخمر و ریزجلبک بر کاهش میزان آکریلامید در پنکیک (کوکو) سیب زمینی
    گلاره موسوی نژاد 1396
  10. بررسی فعالیت زیست ی پپتیدهای مشتق شده از پروتئین بادام کوهی ( Amygdalus scoparia ) توسط پروتئازهای مختلف
    مژگان میرزاپور 1396
  11. طراحی فرآیند استخراج آبی روغن از بادام کوهی و مقایسه شاخص‌های کیفی روغن استخراج شده در چند روش پیشرفته استخراج
    محمد بلوردی 1396
  12. سرنوشت علف کش متریبوزین در برخی از خاک های ایران
    محمدرضا ریگی 1396
  13. ویژکیهای ژله ای و ساختاری مخلوط نانوذرات و ذرات پروتئین های سرمی / کفیران
    حسین کزازی 1396
  14. آماده سازی و استخراج پروتئین حاصل از بادام کوهی و تعیین کیفیت تغذیه ای - ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آن
    زهرا امیرشقاقی 1396
  15. بررسی تغییرات نسبی ذخایر کربوهیدراتی و پلی آمینی به منظور تنظیم باردهی نارنگی انشو
    بابک عدولی 1396
  16. بررسی افلاتوکسین زدایی از پسته با استفاده از دانک کفیر
    فرزانه انصاری 1396

پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد

  1. نانوفیبریلاسیون کازئین در حضور و عدم حضور کورکومین
    امیرحسین رضائی اقباش 1402
  2. پاک سازی یک خاک رسی آلوده به فنل، با استفاده از روش تثبیت و جامدسازی
    میثم گرشاسبی 1402
  3. تهیه روغن آفتابگردان معطر با طعم زعفران ( .Crocus salivus L) با محتوای سافرانال بالا
    سارا داداشی اورنج 1401
  4. تهیه هیدروژل مرکب با ایزوله پروتئین ماش و کاپاکاراگینان به عنوان یک سیستم رساننده عصاره بره موم
    امین صبوری مقدم 1401
  5. تولید کمپلکس کواسروات ایزوله پروتئین ماش و سوکسینیل کیتوزان بارگذاری شده بوسیله کورکومین و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن
    مریم السادات میرمحمدمیگونی 1400
  6. اصلاح خاک آلوده به نفتالین، فنانترن و پایرن با استفاده از پلاسمای سرد
    سجاد زارعی الوندی 1400
  7. تثبیت و جامد سازی یک خاک رسی آلوده به متیل ترت بوتیل اتر با استفاده از مواد افزودنی
    آرمین انصارشوریجه 1400
  8. بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی ایزوله‌های پروتئینی هسته انار
    سیده سوری اورومئی 1400
  9. بررسی خواص فراسودمند پروتئین‌ها و پپتیدهای زیست فعال حاصل از عدس جوانه زده
    فاطمه سادات بیدگلی 1399
  10. " بررسی تاثیر فناوری پلاسمای سرد بر افزایش ماندگاری و خواص کیفی میوه نارنگی"
    نیلوفر خسروی فرد 1399
  11. طراحی و ساخت سامانه تقطیر اسانس با بخار در خلاء با ریزموج ها و مقایسه با تقطیر مرسوم (گیاه اسطوخودوس)
    مهرداد بابایی 1399
  12. بررسی شاخص‌های کیفی سس فرانسوی تولید شده با روغن زیتون غنی شده با عصاره برگ زیتون
    محمد امین علی یاری بروجنی 1399
  13. بررسی اثر نعناع، دارچین و زنجبیل بر میزان کاهش 3- مونوکلروپروپان دیول در روغن زیتون
    فرزانه کمندلو 1399
  14. مطالعه میزان پلی فنل کل، ظرفیت آنتی اکسیدانی و تاثیر عملیات حرارتی سنتی بر میزان هیدروکسی متیل فورفورال چند نوع عسل منطقه مرند
    فرزانه تدین 1398
  15. استفاده از هیدرولیزهای کازئینی با هیدروفوبیسیتی بالا به منظور افزایش حلالیت کورکومین
    نصیر باقری 1398
  16. درونپوشانی کورکومین در میسل های کازئین و تولید پودر از ذرات تولیدی
    مریم جلالی 1397
  17. بررسی اثرات چند گیاه (جعفری، پیاز، نعناع و چای ایرانی) بر روی جذب سرب در بدن
    عمار عبدالحسن جعفر الظالمی 1397
  18. طراحی مرحله بوبری روغن هسته انار
    طاهره ذاکری 1397
  19. کاهش ترکیب سمی آمیگدالین در روغن بادام کوهی ایران
    سیده زهرا مولائی اسکوئی 1397
  20. اندازه گیری توکسین های پاتولین و افلاتوکسین در روغن هسته انار
    هاله فخیمی رضایی 1397
  21. تولید بستنی فراسودمند با استفاده از پودر هسته انار و اینولین
    مریم السادات حسینی بهارانچی 1397
  22. اثر جلبک اسپیرولینا و تعدادی از ادویه جات بر کاهش میزان اکریل آمید در Meat ball
    فرشته قربانی سینی 1396
  23. بررسی خواص کیفی و شیمیایی یک محصول غذایی بر پایه روغن زیتون و گیاهان دارویی
    نغمه رحمتی 1396
  24. بررسی عوامل موثر بر میزان ماندگاری روغن هسته انار
    سارا عرب مفرد 1396
  25. عنوان رساله: نوشیدنی تخمیری از شیر پسته و آب پنیر با استفاده از استارتر کفیر
    زهره محمدی یگانه 1396
  26. بررسی کیفیت، میزان تغییر رنگ، شکل و اندازه سیر در خشک کردن به روش لایه نازک با استفاده از پردازش تصویر
    مصطفی اسمعیلی 1396
  27. تاثیر جایگزینی استویوزید بر تغییرات فیزیکوشیمیایی - میکروبی و ماندگاری مربای هویج
    فاطمه احمدزاده قرانی 1396
  28. تاثیر الیسیتورهای غیر زیستی بر ماده موثره گیاه شقایق ایرانی
    سیده شکوفه مجتوی 1396
  29. بررسی کاربرد روغن هسته انگور در ساختار فیزیکوشیمیایی و خواص حسی و پایداری اسیدهای چرب غیر اشباع در بستنی
    سمیه شیرازی 1396
  30. بررسی امکان کاربرد روغن هسته انار در سس مایونز
    منصور غفارپور 1396
  31. امکان سنجی کاربرد روغن بادام کوهی به عنوان روغن سرخ کردنی
    جواد مجیدیان 1396
  32. اندازه گیری شناسایی آنتوسیانین ها و محاسبه فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی رادیکالی زرشک
    رضوانه یوسفی 1396
  33. بررسی کیفیت روغن و پروفیل اسیدهای چرب موجود در پوسته تازه پسته ارقام تجاری ایران
    سیده میترا آهنچی همدانی 1396
  34. استفاده از بادام وحشی در تافی به عنوان طعم دهنده
    علیرضا رهبری 1396
  35. مقایسه بین ویژگیهای شیمیایی و کارکردی پکتین استخراج شده از غلاف های باقلا ، نخود فرنگی و لوبیاسبز
    اسراء محبی مجد 1396
  36. ارزیابی تنوع مورفولوژیک و فیتوشیمیایی برخی جمعیت های کتان (Linum album Ky. ex Bioss) گیاه دارویی اندمیک ایران
    رضا کیانی 1396
  37. اثر حجم فرآیند بر میزان بازیافت محصول در استخراج آبی روغن بادام کوهی
    هومن چودارمقدس 1396
  38. بررسی چگونگی حذف کامل آمیگدالین از روغن و کنجاله بادام کوهی
    حمیده میرزائی 1396
  39. اثر پودر میوه بالنگ برخصوصیات کیفی و حسی کیک اسفنجی
    هاله نصرتی 1396
  40. بهینه سازی اثرات پیش تیماری اسیدی واملاح معدنی برکاهش میزان آکریل آمیدتولید شده در سیب زمینی سرخ شده بااستفاده از طرح سطح پاسخ
    سحر نیکوئی عدل 1396
  41. بررسی تحمل به پسابش در مراحل مختلف رشد نمو بذر کرچک(Ricinus communis)
    کاملیا شاه حسینی 1396
  42. بهینه سازی فرآیند استخراج آبی روغن هسته انار
    رامین قربان زاده 1396
  43. بررسی ترکیب اسیدهای چرب و ماندگاری روغن استخراج شده از گردوهای دارای رنگ مغز متفاوت
    شهناز حمیدی 1396
  44. تهیه و بررسی خصوصیات ژله بر پایه ترکیبات پکتین سیب در حضور پلی فنول های فلوریدزین و کوئرستین و شیرین کننده های سوبیتول و استیویوزید(Stevioside)
    مریم حقیقی 1396
  45. استخراج ترکیبات فنولی و اسانس گیاه کاکوتی ( Ziziphora tenuior) با روش سنتی و با روش استخراج به کمک مایکروویو و بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی ترکیبات استخراج شده
    ثمر صحرائی 1396
  46. خالص سازی اسید اولئیک از روغن کلزا به روش کمپلکس کردن با اوره
    کژال مصباح بابامیری 1396
  47. بهینه سازی استخراج پکتین از پوست خربزه و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن
    ظریفه راجی 1396
  48. امکان سنجی تولید نوشیدنی سلامت بخش بر پایه ی عصاره ی طبیعی استخراج شده از چغندر قرمز
    الهه استوار 1396
  49. تاثیر دما و سرعت جریان هوای خشک کردن بر مقادیر کمی اسانس استحصالی از آویشن باغی (Thymus vulgaris L) و نعناع فلفلی (Mentha piperita L
    امین نصیری 1396
  50. بررسی خواص شیمیایی و کارکردی پکتین استخراج شده از پوست انار
    بهنام نامی 1396
  51. بهینه سازی برخی از مراحل تصفیه روغن هسته انار
    زهره فلاح مهرابادی 1396
  52. مقایسه ترکیب اسید های آمینه در چند گونه بادام کوهی
    محمد حسین زاده ترشکوه 1396
  53. بررسی خصوصیات فیزیکی و حسی بستنی سنتی غنی شده با جلبک اسپیرولینا
    نگار مهجوری 1396
  54. بررسی خواص نانوایی خمیر حاصل از آرد برنج و بهینه سازی فرمول پخت نان برنج
    فریبا تیموری 1396
  55. استفاده از تکنولوژی غشایی اولترافیلتراسیون در رنگبری شیره خرما
    گلناز فتحی 1396
  56. بررسی امکان تولیدامولسیون آب اناربااستفاده ازروغن هسته انار
    مهدی محققی 1396
  57. اثر متغیرهای مختلف بر ترکیب درصد اسیدهای چرب تولید شده توسط جلبک سبز chlorella vulgaris
    رخساره برقبانی 1396
  58. اثر روش های مختلف استخراج بر روی میزان و تنوع ترکیبات پلی فتولی قابل استحصال از میوه ی کنار
    بهنام کشاورز 1396
  59. استخراج و شناسایی ترکیبات ضد میکروبی میوه ی زرشک
    آتنا ملایی 1396
  60. استخراج و آنالیز کمی و کیفی ترکیبات موثره از مغز دو گونه بادام کوهی Amygdalus scoparia و Amygdalus haussknechti
    علی مویدی 1396
  61. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی یک نوشیدنی فراسودمند پرو بیوتیک برپایه شیر سویای اولتر اسونیک شده
    الهام مدنی 1396