مصباح بابالار

استاد

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/08/24

مصباح بابالار

دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / باغبانی‌

رساله های دکتری

  1. ارزیابی عمر قفسه ای و بهبود کیفیت تغذیه ای گل خوراکی همیشه بهار (calendula officinalis 1) نقش مواد بسته بندی، نور UV و تغذیه با سلنیوم
    داود عطائی چرمی 1403
  2. اثر نور تکمیلی LED و سلنیوم بر رشد، کیفیت و متابولیسم نیتروژن در کاهو (Lactuca sativa L.)
    حسین شیخی 1403
  3. پاسخ های مورفولوژیک و فیزیولوژیک دو رقم و دو پایه انگور به کاربرد اسید آسکوربیک و نیتریک اکسید در شرایط تنش شوری
    فاطمه پیله 1403
  4. تاثیر محلولپاشی اورنیتین و اسید سینامیک بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی پسته (Pistacia vera L.) رقم احمد آقایی
    محمود دلفانی 1402
  5. تجزیه ژنتیکی خصوصیات کمی و کیفی آویشن دنایی در شرایط تنش شوری
    امیرعلی شایان 1402
  6. تاثیر کاربرد آرژینین و اسید سیتریک بر فیزیولوژی پس از برداشت و سرمازدگی میوه هلو ارقام آلبرتا (زودرس و دیررس)
    فارس الحج العلی 1401
  7. بررسی تغییرات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی پایه‌های سازگار و ناسازگار در پیوند پایه کدو Cucurbita . sp و خربزه خاتونی Cucumis melo
    مائده فرشتیان 1399
  8. مطالعه روابط منبع - مخزن در خیار گلخانه ای تحت تاثیر پایه، مدیریت تغذیه و تعداد میوه در گره
    ناصر حیدری 1398
  9. تاثیر تغذیه پتاسیم و کلسیم بر پاسخ‌های فیزیولوژی، بیوشیمیایی و ملکولی پایه رویشی سیب تحت تنش شوری ناشی از NaCl
    مینا محبی 1398
  10. اثر مدیریت تغذیه (معدنی و ارگانیک) بر میزان نیترات ، ماندگاری و کیفیت پس از برداشت کرفس تازه برش یافته
    حدیثه دانشور 1398
  11. مطالعه کالوس زایی ، کشت سوسپانسیون سلولی و بیان ژن های مسیر سنتز اسید رزمارینیک در گیاه مریم گلی(.Salvia nemorosa L)
    فاطمه خوش سخن عزیز 1397
  12. مطالعه اثر برخی تیمارهای قبل و پس از برداشت بر تغییرات بیوشیمیایی ، خصوصیات کیفی و انبارمانی میوه سیب رقم استار کینگ دلیشیس
    شیدا محبی 1397
  13. تاثیر سطوح مختلف تغذیه نیتروژن و آهن بربرخی فاکتورهای فیزیولوژی و خصوصیات کمی و کیفی دو رقم سیب
    صفورا دهقانی پوده 1397
  14. مطالعه ی پاسخ های ظاهری و بیوشبمیایی میوه ی انار رقم ملس ساوه به دمای انبار و ارزیابی بیان برخی از ژن های اثر گذار بر پدیده ی سرمازدگی Study of visual and biochemical responses of pomegranate fruit cv. Malas-e-Saveh
    عزیزه مسیب زاده 1396
  15. تاثیر تیمارهای قبل و پس از برداشت آرژنین و متیل جاسمونات بر سرمازدگی پس از برداشت و کیفیت تغذیه‌ای میوه انار رقم ملس ساوه
    فرهاد پیرزاد 1396
  16. بررسی اثر مرحله رسیدن میوه و تیمارهای پس از برداشت بر انبار مانی میوه انبه
    عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی 1396
  17. ارزیابی تنوع ژنتیکی پاسخ به تنش سرما و تغییرات بیان برخی ژنهای مربوط به آن در زردآلو
    عباسعلی جنتی زاده 1396
  18. مطالعه جنبه های فیزیولوژی پیری گل در لیلیوم هیبرید آسیایی CebDazzle
    نسرین مجیدیان 1396
  19. ارزیابی تولید رزمارینیک اسید در کشت های سوسپانسیون سلولی و ریشه مویینه مرزه خوزستانی(Satureja khuzistanica)
    امیر صحرارو 1396
  20. مهندسی مسیر متابولیکی فنیل پروپانوئیدها و بررسی تولید مواد موثره در گیاه گل راعی (.Hypericum perforatum L)
    مرتضی اکرمیان طرق طی 1396
  21. مطالعه مقاومت به دمای انجماد و پاسخ به خشکی درخت توت آمریکایی Maclura pommifera با هدف کاربری در فضای سبز شهری
    علیرضا خالقی 1396
  22. تاثیر محرک های شیمایی بر کیفیت پیری پس از برداشت و برخی ترکیبات سولفوره فراسودمند در کلم براکلی رقم لیبرتی
    آزاده اسفندیاری 1396
  23. اثر تنش خشکی بر رشد، میزان مواد موثره و فعالیت برخی آنزیم ها در کلون های انتخابی ترخون (Artemisia dracunculus L)
    حسن مومیوند 1396
  24. تاثیر سولفات آمونیوم بر رشد، انبارمانی و میزان مواد موثره گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis L.) رقم ساترن
    سعیده محتشمی شهرخفری 1396
  25. تاثیر تغذیه سیلیسیم و کاربرد سالیسیلیک اسید بر شاخص های کیفیت و پیری گل ژربرا
    بهزاد ادریسی 1396
  26. بررسی برخی از شاخص های مرتبط با مقاومت به یخ زدگی در تعدادی از ارقام و ژنوتیپ های انار
    حامد بلانیان 1396
  27. تاثیر تیمار قبل و پس از برداشت گاما آمینو بوتیریک اسید (GABA) بر سرما زدگی پس از برداشت گل شاخه بریده آنتوریوم
    مرتضی سلیمانی اقدم 1396
  28. مطالعه فیزیولوژیکی و مرفولوژیکی چمنهای لولیوم پرنه و پوآ پراتنسیس ،تحت تاثیر کاربرد ترینگزاپک اتیل ، مدیریتسربرداری و منبع نیتروژن در شرایط تنش شوری
    مسعود ارغوانی 1396
  29. بیان ژن گریفیتسین از Griffitsiasp در کاهو Lactuca sativa L
    یاور وفایی 1396
  30. مطالعه برخی شاخص های فیزیولوژیکی رشد و کیفیت پس از برداشت گل رز رقم Anjelina تحت تاثیر پوتریسین، اسید سالیسیلیک و CC فاکتور
    ابوالفضل اصغری مرجانلو 1396

پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد

  1. تاثیر محلول پاشی اورنیتین و سینامیک اسید بر میزان برخی از، شاخص های بیوشیمی و فیزیولوژی گیاه دارویی آویشن باغی (Thymus vulgaris .L)
    امیر نیک روزقراملکی 1403
  2. تاثیر محلول سیترولین و آرژنین بر ویژگی های مورفولوژی، فیزیولوژی و فیتوشیمیایی ژنوثیپ های گل محمدی
    نفیسه حقیقت جهرمی 1402
  3. اثر محلول پاشی برگی سلنیم و منیزیم بر برخی از خصوصیات کمی ، کیفی و انبارمانی سیب رقم گالا Malus domestica cv.Gala) در سیستم تربیت " وی"
    میثم ایرانپورمبارکه 1402
  4. تعیین اثر نسبت آمونیوم به نیتروژن کل برای درخت انگور ارقام رشه سیاه سردشت و مام برایمه
    شیدا رسولی 1402
  5. مطالعه اثر محلول پاشی غلظت های مختلف سلنیوم بر عملکرد ، صفات کمی و کیفی کلم کیل در کشت هیدروپونیک
    محمد اوسو 1401
  6. بهینه سازی اقتصادی محلول های غذایی هنگام تغییر فرمول، مطالعه موردی: تغییر نسبت K/N در محلول غذایی گوجه فرنگی گلخانه ای
    پویا محمدزاده 1401
  7. مطالعه تاثیر نوع بستر کشت و غلظت عنصرکلسیم در محلول غذایی بر ویژگی های کمی و کیفی گل آلسترومریا
    مژگان یزدی 1401
  8. تعیین اثر نسبت آمونیوم به نیتروژن کل بر رشد و کیفیت دو رقم گلابی شاه میوه و نطنزی
    سیده سارا اطهری مریان 1400
  9. تعیین محلول غذایی مناسب برای رقم های گیلاس صورتی و تک دانه مشهد روی پایه بذری محلب و پایه رویشی گزیلا
    یوسف محمدی 1400
  10. بررسی اثر محلولپاشی منیزیم، پتاسیم و کلسیم در کاهش عارضه خشکیدگی خوشه انگور(BSN) در رقم رشه کردستان
    عرفان محمدی 1399
  11. تاثیر محلول های غذایی در رشد گیاه ،عملکرد و کیفیت میوه توت فرنگی رقم سلوا درسیستم کشت هیدروپونیک
    مسعود محبی 1399
  12. اثر گلاب واسانس گیاهی بادرنجبویه، در مرحله پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم کاماروسا بر برخی صفات کیفی وانبارمانی آن
    مریم کوراوند 1399
  13. گزینش ژنوتیپ های متحمل به شوری در سرخار گل (Echinacea purpurea)
    مهسا تقی پورلاهرودی 1399
  14. تاثیر سیترولین و تنش کم آبی بر ترکیبات اسانس، شاخص های بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی گیاه دارویی زوفا (. Hyssopus officinalis L)
    حسین احمدی 1399
  15. تعیین اثر نسبت آمونیوم به نیتروژن کل بر رشد و کیفیت دو رقم آلبرتا و زعفرانی هلو
    شیما نیسی 1398
  16. مطالعه اثر غلظتهای مختلف سلنیوم بر برخی صفات کمی و کیفی کلم گل
    محبوبه سعیدی 1398
  17. بررسی اثر تیمارهای اسید سالیسیلیک و پوتریسین بر برخی صفات کمی و کیفی و عمر پس از برداشت توت فرنگی رقم سلوا در کشت آئروپونیک
    مهسا اسدی 1398
  18. اثر تغذیه آهن و روی بر خصوصیات کمی و کیفی عمر انبارمانی گلابی رقم شاه میوه
    ساره سالارکریمی 1398
  19. تآثیرمحلول های غذایی بر فیزیولوژی پس از برداشت محصول سیب ارقام (گلاب کهنز، گالا و گرانی اسمیت)
    فارس الحج العلی 1397
  20. تاثیر محلول پاشی آهن و روی بر عملکرد،کیفیت و انبارمانی سیب(رقم گرانی اسمیت)
    سوسن حیدری 1397
  21. اثر اسیدهای آمینه S- متیل -L- سیستئین گلایسین و پوترسین بر خصوصیات کمی و کیفی گل شاخه بریده لیزیانتوس
    محمد متین نژاد 1396
  22. اثر تغذیه نیترات آمونیوم و کلات آهن بر خصوصیات کمی، کیفی و انبار مانی سیب رقم گرانی اسمیت
    حسن نعیمی 1396
  23. اثر غلظت های متفاوت آهن و نتیرات آمونیوم بر کیفیت، کمیت و ماندگاری سیب رقم دلبار استیوال
    سیروان منصوری 1396
  24. مطالعه واکنش رشد و عملکرد خربزه زرد جلالی به پیوند، نوع پایه و منبع تامین نیتروژن در شرایط مزرعه
    کریم انجام 1396
  25. اثر تغذیه نیتروژن و محلول پاشی آهن بر خصوصیات کمی و کیفی و عمر انبارمانی میوه گلابی (رقم شاه میوه)
    حمیده منافی 1396
  26. مطالعه اثر تغذیه آهن و نیتروژن در صفات کیفی، کمی و انبار مانی سیب رقم گالا در کشت متراکم V شکل
    خدیجه جلیلی 1396
  27. تعیین محلول غذایی مناسب برای درخت سیب (ارقام گالا، گرانی اسمیت و گلاب)
    سلیم محمدسکری 1396
  28. اثر محلول های غذایی مختلف بر صفات کیفی، کمی و انبارمانی ارقام سیب (گالا، گرانی اسمیت و گلاب کهنز).
    پریا احمدی 1396
  29. اثر محلول های غذایی بر عملکرد و کیفیت محصول هلو رقم های زعفرانی و آلبرتا
    مهناز سلطانی فیروز 1396
  30. اثر سالیسیلیک اسید و پوتریسین بر عمر انبارمانی و برخی از پارامترهای کیفی سیب رقم گرانی اسمیت
    آرزو عسگرپورخضرآباد 1396
  31. اثر کاربرد محدود فسفر و نیتروژن در کنترل ارتفاع و بهبود کیفیت گل شمعدانی(Pelargonium hortorum)
    فرزانه کاظمی 1396
  32. بررسی اثر نوع نیتروژن و بازدارنده های رشد بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه سرخ برگه (بنت القنسول) Euphorbia pulcherrima Wild ex Klotzsch)
    علیرضا مشرفی عراقی 1396
  33. مطالعه اثر محلول پاشی مونو و دی پتاسیم فسفات و کلات آهن بر روی خصوصیات کمی و کیفی و پس از برداشت میوه انار رقم ملس ساوه
    سهراب داورپناه 1396
  34. بررسی روش های مقابله با عارضه کلروز و خزان زودرس درختان چنار از طریق روش های تزریق به تنه ( trunk injection) و تیمارهای خاکی در شرایط اگرواکولوژیکی تهران و کرج
    مهدی قنبری ایرائی 1396
  35. اثر کاربرد پوتریسین و تیمار گرمایی بر عمر انبارمانی و کیفیت دو رقم گلابی شاه میوه و اسپادونا
    مرجان السادات حسینی 1396
  36. اثر تیمار محلول غذایی در پیش رسی، کمیت و کیفیت پیاز لاله (Tulipa gesneriana)
    حجت اله عباسی 1396
  37. بررسی امکان همزیستی قارچ میکوریزا با برخی گیاهان زینتی و تاثیر آن بر عملکرد این گیاهان
    مرتضی شیخ اسدی 1396
  38. بررسی تنوع ژنتیکی و فیتوشیمیایی برخی توده های هندوانه حنظل Citrullus colocynthis در ایران
    مائده فرشتیان 1396
  39. اثر محلول پاشی آهن و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات کمی، کیفی و انبار مانی هلو رقم زعفرانی (Prunus persica cv. Zaferani)
    حامد شکری حیدری 1396
  40. اثر محلول پاشی آهن و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات کمی، کیفی و انبار مانی برخی از ارقام تجاری میوه انار
    مرتضی اکبری پورخرم آبادی 1396
  41. اثر اسید سالیسیلیک بر کیفیت قبل و بعد از برداشت دو رقم آلو (قطره طلا و سانتاروزا) در کرج
    الهام جان محمدزرندی 1396
  42. مطالعه اثر محلول پاشی برگی آهن و تغذیه خاکی نیترات آمونیوم بر عملکرد و کیفیت پس از برداشت سیب (رقم فوجی) در کشت متراکم Y شکل
    مینا محبی 1396
  43. مطالعه سیستم کشت عمودی متحرک منطبق با الگوی تابش خورشید و اثرات تیمارهای ارتفاعی و تغذیه ای در کشت ژربرا (Gerbera jamesonii)
    مصطفی دینی 1396
  44. مطالعه اثر سطوح مختلف نیتروژن بر رشد و تولید طالبی پیوندی و غیر پیوندی
    مجید اسمعیلی 1396
  45. تعیین محلول غذائی پایه برای هلو رقم آلبرتا
    مهسا رحمانی 1396
  46. اثر محلول­پاشی آهن و روی بر خصوصیات کمی، کیفی و انبارمانی سیب رقم "دلباراستیوال" در سیستم تربیت "وای"
    مریم کرباسی 1396
  47. تولید ریشه های موئینه در گیاه آنقوزه (ferula assa foetida)
    فایزه رجبیان نجف آبادی 1396
  48. اثر محلول پاشی برگی آهن و روی بر عملکرد، کیفیت و انبارمانی سیب رقم گالا ( Malus domestica cv. Gala )
    اسماعیل صادقی احمدآباد 1396
  49. اثر محلول های غذایی بر رشد و گلدهی گیاه آپارتمانی بنفشه آفریقایی (Saintpaulia ionantha)
    پگاه متقی 1396
  50. اثر محلول پاشی آهن و سالیسیلیک اسید بر خصوصیات کمی، کیفی و انبار مانی آلو رقم خاکی Prunus salisiana cv. Flavor supreme pluot
    طه رنجبرمالی دره 1396
  51. مقایسه روش "کود آبیاری" با روش های رایج تغذیه در مزارع طالبی
    محمود دلفانی 1396
  52. مطالعه فراوانی و علت عارضه تجزیه بافت (Break Down) در سیب قرمز لبنانی (Red Delicious) در سردخانه های شهر کرج
    نسرین خانزادی 1396
  53. تعیین محلول غذایی مناسب برای درختان سیب (ارقام گرانی اسمیت ، گلاب و گالا)
    حمیده مرادی عبدالیوسفی 1396
  54. تعیین نیاز منبع نیتروژنی (نسبتNH4 / NH 4+ NO3 بر رشد و توسعه پداژه و پداژک های گل شاخه بریده گلایول
    مصطفی شاکری شمسی 1396
  55. اثر تغذیه نیتروژن و آهن بر خصوصیات کمی، کیفی و انبارمانی میوه سیب رقم گالا
    سمیه آقاجانی لزرجانی 1396
  56. مطالعه تولید رزمارینیک اسید در کشت ریشه های مویین مریم گلی اصفهانی(Salvia reuterana)
    رضا نوروزی 1396
  57. مطالعه فراوانی و علل عارضه لکه تلخ (Bitter pit) در سیب قرمز لبنانی (Red Delicious )
    حمیدرضا مصطفوی 1396
  58. تعیین ترکیب غذایی مناسب برای کشت هیدروپونیک لیسیانتوس
    فرناز طیبی آذر 1396
  59. اثر محلول پاشی هومیک اسید و سالیسیلیک اسید بر رشد رویشی عملکرد و کیفیت میوه توت فرنگی رقم کاماروسا
    فاطمه آقایی فرد 1396