سیدهادی رضوی

استاد

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/10/08

سیدهادی رضوی

دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی‌(غیرفعال)

رساله های دکتری

  1. بررسی اثر تخمیر بستر جامد بر میزان رهایش و دسترسی زیستی ترکیبات پلی فنولی از ضایعات خرما و امکان پوشینه دار کردن آنها توسط نیوزوم
    آذین خسروی لرگانی 1403
  2. بیان و تخلیص آنزیم تتراسایکلین ردوکتاز و توسعه روش نوین جهت شناسایی آنتی بیوتیک تتراسایکلین
    صادق زمردی منش 1403
  3. استخراج ترکیبات فنولی سبوس ذرت با استفاده از تخمیر بستر جامد و درون پوشانی آنها به روش تشکیل نیوزوم
    مهدی اکبری 1402
  4. تولید نانوفایبر الکتروریسی شده کیتوزان / پلی وینیل الکل حاوی اسانس روغنی آویشن و پوشش داده شده با محلول پلیمری پلی متاکریلیت به عنوان بسته بندی ضد میکروبی موادغذایی
    الهام فرهمند 1402
  5. تثبیت آنزیم بتاگلوکوزیداز برروی نانوذرات مغناطیسی پوشیده با تانیک اسید آمینه (Fe3O4-ATA) از طریق اتصال دهنده عرضی پلولان پلی آلدهید
    سمیرا مرادی 1400
  6. بهینه سازی استخراج و پایدارسازی آنتی اکسیدان های کنجاله کانولا برای استفاده در روغن های خوراکی
    احسان بیگدلیان 1399
  7. غربالگری، بهینه سازی شرایط تخمیر میکروبی و شناسایی عوامل تولید عطر و طعم در نان حاوی خمیر ترش
    الهام فرهمند 1399
  8. بررسی امکان درون پوشانی پونیکالاجین توسط کمپلکس کیتوزان - آلژینات و سیستم های پرونیوزومی
    سیده شقایق علوی 1398
  9. " بیان یوکاریوتی و پروکاریوتی کایمراوریکاز - کالئوسین "
    فاطمه سعادت فینی 1398
  10. استخراج لاکتیک اسید تولید شده توسط باکتری های اسید لاکتیک به کمک غشای مایع امولسیونی به منظور استفاده در تهیه بیوفیلم نانوکامپوزیت درهم تنیده شده پلی لاکتیک اسید - نانوذرات کیتوزان
    فرهاد گراوند 1397
  11. The Use of Lactic Acid Bacteria, Bifidobacterium animalis ssp.Lactis- BB12, and The Investigation their Antimicrobial Products as Probiotics to Reduce The Risk of Food Poisoning in High Risk Foods and Improvement their Quality
    جواد کاظم عیسی 1397
  12. Production and formulation of a new low-fat fermented functional camel meat sausage by Lactobacillus casei,L.paracasei and L,rhamnsus
    فلیحه حسن حسین 1397
  13. بهینه سازی استخراج کلاژن از غشای پوسته تخم مرغ و بهبود خواص فیزیکوشیمیایی آن با آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی
    الهه کاظمی خیرابادی 1396
  14. اصلاح خصوصیات ساختاری و کاتالیتیکی اینولیناز شربت فروکتوز
    هما ترابی زاده 1396
  15. بهینه سازی تولید آلفا-آمیلاژغیروابسته به کلسیم از bacillusSPKR8104 به روش تخمیر غیرپیوسته
    مریم هاشمی 1396
  16. طراحی فرمولاسیون سوسیس هات داگ وفرانکفورتر فاقد نیتریت وبررسی خواص ضد بوتولینال آنتی اکسیدانی وحسی آن
    سعید تهموزی دیده بان 1396
  17. نانو پوشانی ترکیبات فراسودمند آبگریز با استفاده از برهمکنش بتالاکتوگلوبولین وپلی ساکارید ها
    سید محمد هاشم حسینی باب اناری 1396
  18. بررسی عوامل موثر بر پایداری فازی وماندگاری نوشیدنی های لبنی تخمیری (دوغ)
    حسن جودکی 1396
  19. تشخیص کیفیت و درجه بندی ماهی سفید با تلفیق تکنیک های ماشین بینایی و شبکه های عصبی مصنوعی
    مجید دولتی 1396
  20. بررسی اثر پری بیوتیکی اولیگوساکاریدهای موجود در آب هویج و شیر هیدرولیز شده آنزیمی بر رشد و بقاء برخی سویه های پروبیوتیک در نوشیدنی شیر/ آب هویج
    محمد دانشی 1396
  21. تاثیر فرآیند حرارتی بر روی فرآورده های متابولیکی باکتری های پروبیوتیک در ماست همزده با ماندگاری طولانی
    منصور شاکریان 1396
  22. ررسی پایداری عصاره زعفران نانو درون پوشانی شده با بسپارهای زیستی مختلف و ارزیابی اثر نانوذرات بر سلول های سرطانی در شرایط( in vitro))
    سمیه رهائی جهرمی 1396
  23. تولید نانوذرات ضدمیکروبی کیتوزان از ضایعات میگو و بکارگیری آن در پوشش خوراکی به منظور افزایش مدت زمان ماندگاری میگو سرد و منجمد
    مرجان نوری 1396
  24. بررسی تاثیر تخمیر لاکتیکی بر میزان آکریل آمید و ویزگی های فیزیکوشیمیایی نان سنگگ و نان حجیم
    فرناز دستمالچی 1396
  25. بررسی امکان درون پوشانی رنگ کانتاگزانتین طبیعی با نیوزوم و پرونیوزوم
    مریم رواقی 1396
  26. بررسی تولید فیلم نانوکامپوزیت شبکه ای رنگی برپایه پلی وینیل الکل با استفاده از نانو کریستال های سلولز و رنگ کانتاگزانتین
    میلاد روحی لنگرودی 1396
  27. بررسی امکان تولید ریبوفلاوین با استفاده از باکتری باسیلوس سابتیلیس (Bacillus Subtilis ) در شرایط Batch با بکارگیری عصاره سبوس برنج و هیدرولیزات آنزیمی ملاس
    مرجان اورعی 1396
  28. بررسی پتانسیل پروبیوتیکی پنیر یواف فتا بوسیله افزودن کشتهای آغازگر همراه و تغییرات فیزیکوشیمیایی،رئولوژی، میکروبی و حسی آن در طی فرایند و نگهداری
    علی اکبریان موغاری 1396
  29. توسعه و پیاده سازی سیستم ماشین بویایی و زبان الکترونیک بر پایه نیمه هادی های اکسید فلزی (MOS) به منظور آشکارسازی تغییر کیفیت ماءالشعیر در ترکیب با روش های آنالیز تشخیص الگو
    مهدی قاسمی ورنامخواستی 1396
  30. بررسی بر هم کنش پروتئین - پلی ساکارید در پخشینه های کم چرب فراسودمند بر پایه مخلوط کره و روغن گردو
    وحید مفید 1396
  31. تولید نانو ذرات پروتئینی از پروتئین های شیر و امکان سنجی استفاده ازاین نانو ذرات در نانو پوشانی ترکیبات فراسودمند
    روح اله صادقی 1396
  32. شناسایی جدایه های طبیعی لاکتوباسیلوس پنیر سنتی لیقوان به روش RAPD- PCR و ارزیانی تکنولوژیکی آنها به عنوان کشتهای آغاز گر
    تیوا کفیلی 1396
  33. بیوسنتز اسید لینولئیک کانژوگه با استفاده از مخمر بیان کننده لینولئیک اسید ایزومراز پروپیونی باکتریوم آکنس، در محیط آبی و آلی
    جمشید فرمانی 1396
  34. ارائه مدل رگرسیونی و تعیین برخی خواص کیفی خاویار ایرانی با سامانه استنتاج شبکه عصبی- فازی ANFIS براساس روش های غیرمخرب طیف سنجی
    حسنی محمدی منور 1396
  35. بررسی سینیتیک رشد و تولید کانتاگزانتین با استفاده از باکتریDietzia natronolimnaea HS-1 در یک بیوراکتور با سیستم مداوم
    سیدمحمدتقی غریب زاهدی 1396
  36. ( مطالعه اثر ضد میکروبی پپتیدهای نو ترکیب Ib-Amp4 و E5o-52 الحاقی به پلی پپتید نانو)
    شهره فهیمی راد 1396
  37. مطالعه عوامل موثر برخواص کیفی آبجوی بدون الکل تولیدی به روش تخمیر محدودشده
    سارا سهراب وندی 1396
  38. مدلسازی زنده مانی پروبیوتیک تحت تاثیر پری بیوتیک در نوشیدنی لبنی تخمیری مخلوط شده با آبمیوه
    پرنگ نیک مرام 1396
  39. تولید و جداسازی پپتیدهای فعال زیستی حاصل از هیدرولیز ناقص پروتئین های شیر شتر به منظور مهار رشد باکتری اشرشیاکلی
    مریم سلامی 1396
  40. استفاده ازبیو پلیمرهای گلیکوزیدی جهت ریز پوشانی پیفید وباکتر درتولیدکشت باکتریهای پرو بیوتیک و مطالعه فعالیت کتابولیکی آن دریک محیط کشت مداوم
    حسن جلیلی 1396

پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد

  1. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نان حاصل از به کارگیری همزمان مخمر ساکارومایسس سرویزیه و پودر خمیرترش لاکتیکی روشن و تیره
    رخشان عابدینی دهبنه 1402
  2. تولید کیک فراسودمند حاوی سویه ی پاراپروبیوتیک لاکتوباسیلوس هلوتیکوس
    یاسمن سادات کاظمی 1401
  3. بررسی افزایش فعالیت آنتی اکسیدانی کانتاگزانتین از طریق درون پوشانی با پپتیدهای زیست فعال پروتئین سویا
    افسانه کریملو 1401
  4. بررسی اثرجوانه زنی بر فعالیت آنتی اکسیدانی، محتوای کل فنولی و فلاونوئیدی دانه های رازیانه و زیره سیاه
    علیرضا عطائی 1401
  5. بررسی خصوصیات بافتی و ساختاری کوکی پروبیوتیک تولید شده از ضایعات قنادی به روش چاپ سه بعدی
    مهسا صیادی 1401
  6. تولید دومرحله ای گاما آمینو بوتیریک اسید (گابا) توسط لاکتوباسیلوس پلانتاروم و کرینه باکتریوم گلوتامیکوم با استفاده از ضایعات نانوایی به عنوان منبع کربنی ارزان قیمت
    امین جعفری شاد 1400
  7. تولید پودر محلول در آب کانتاگزانتین استخراج شده از باکتری Dietzia natronolimnaea HS-1 از طریق ایجاد کمپلکس با v - آمیلوز
    سارا بحرالعلومی 1400
  8. جداسازی، خالص سازی و شناسایی ویژگی های میکروارگانیسم های مولد مواد آروماتیک از نمونه های خمیر ترش سنتی ایران
    آیسا دست نشان 1399
  9. تولید پودر جنین گندم تخمیری و پروبیوتیک با به کارگیری باکتری های لاکتیکی (اسیدوفیلوس و پلانتاروم)
    احسان دیوان خسروشاهی 1399
  10. بررسی زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک در دسر لبنی سینبیوتیک غنی شده با ارده و اینولین
    فاطمه خاجی 1397
  11. تولید بیوپلیمر پولولان توسط Aureobasidium pullulans از پودر هسته خرما
    حلیمه سجادی 1397
  12. بهینه سازی تولید پولولان توسط یک سویه ی بومی از مخمر ایروبازیدیوم پولولانس (Aureobasidium pullulans KY 76023) با استفاده از ضایعات پوست سیب زمینی به عنوان مبع کربنی
    غزل زمانی ده یعقوبی 1397
  13. بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی پودر سفیده تخم مرغ
    نسیم خسروی 1397
  14. بررسی امکان تولید کراکر با بکاره گیری خمیر ترش لاکتیکی
    سمانه عبدالی 1397
  15. بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه کازئینات سدیم حاوی رنگدانه های گلرنگ
    راضیه خطیبی 1397
  16. بررسی عوامل موثر در تولید الکل و اسیدیته در نوشیدنی‌های لبنی صنعتی (کفیر و دوغ) با بکارگیری باکتری‌های لاکتیکی و مخمر Kluyoeromyces
    امید شیرزاد 1396
  17. تولید نوشیدنی بدون الکل از مخلوط جوانه جو (مالت) و جوانه گندم در شرایط تخمیر محدود شده
    فاطمه میرزاجانی 1396
  18. تولید و تعیین خصوصیات نانوذرات لیپیدی جامد موم زنبور عسل بارگذاری شده با آستاگزانتین
    محمد شاکری 1396
  19. مطالعه اثر پری بیوتیک اینولین بر بیوسنتز میکروبی اسید لینولئیک کنژوگه (CLA) در ماست پروبیوتیک
    نوشین اقبال 1396
  20. بر رسی امکان تولید نوشیدنی فرا سودمند از مخلوط اب میوه های سیب و پرتقال و شیر با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک
    سمیرا جعفری 1396
  21. غنی سازی شیر استریلیزه با حداکثر مقدار مجاز ال - کارنیتین
    المیرا خواجوی احمدی 1396
  22. امکان سنجی تعیین چربی شیر با استفاده از ماشین بینایی
    لنا بهشتی مقدم 1396
  23. بررسی اثر روش های مختلف استخراج بر خواص آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریال عصاره حاصله از میوه عناب
    افسانه خسرونیا 1396
  24. کاربرد خمیر ترش سبوس برنج در نان تافتون
    مریم قوی پنجه ترکمانی 1396
  25. بررسی امکان به کارکیری برخی باکتریهای لاکتیکی در تولید خمیر ترش سبوس برنج و به کارگیری آن در تولید نان های صنعتی
    الهام فرهمند 1396
  26. نوشیدنی تخمیری از گندم جوانه زده
    میترا شکوهی 1396
  27. بررسی اثر خمیر ترش لاکتیکی گندم و جو بطور همزمان(لاکتوباسیلوس پلانتاروم,لاکتوباسیلوس کازئی,لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس) بر روی خصوصیات رئولوژیکی و فیزیک و شیمیایی نان های بربری
    مهسا احمدی 1396
  28. بهینه سازی اثر پارامترهای مختلف بر فعالیت آنزیم لیپاز تولیدی توسط سویه جدا شده از ضایعات در بستر جامد
    سمیرا مرادی 1396
  29. به مطالعه و بررسی تاثیر باکتری های لاکتیکی به کاهش COD chemical oxygen demand پساب کارخانه های لبنی
    مهشید گلعلی خانی 1396
  30. جداسازی و شناسایی باکتریهای موجود در کشک سنتی ایرانی
    زهرا بکائیان 1396
  31. بررسی تاثیر خمیرترش لاکتیکی گندم و جو بر روی خواص رئولوزیکی، حسی و شیمیایی در کیک
    پریناز پاک سرشت 1396
  32. بررسی کیفیت روغن و پروفیل اسیدهای چرب موجود در پوسته تازه پسته ارقام تجاری ایران
    سیده میترا آهنچی همدانی 1396
  33. بررسی و مطالعه استخراج فیبر موجود در هسته خرما و به کارگیری آن در نان های حجیم و مسطح
    محمد نبی 1396
  34. کاربرد سبوس برنج تخمیری (لاکتیکی) در کیک
    حسین مرتضی زاده 1396
  35. تهیه نوشیدنی لبنی تخمیری کومیس با استفاده از روش بومی(شیر گاو)
    نسرین تقی پور 1396
  36. تولید امولسیون سه لایه پایدار شده با نانوکریستال سلولز- پروتئین - فوکوئیدان توسط روش رسوب دهی لایه به لایه الکترواستاتیک
    شیدا حجازی 1396
  37. بررسی اثر پوشش های خوراکی از پروتئین های آب پنیر با بکارگیری ترکیبات ضد میکروبی طبیعی و بررسی آن بر روی عمر نگهداری گوشت تازه
    مهدیه احمدی 1396
  38. بهینه سازی تولید کفیران از ضایعات کارخانجات صنایع غذایی به روش Response Surface Methodoligy
    سحر زنگنه 1396
  39. بررسی اثر لئوکونوستوک مزنتروئیدس بر روی ویژگی های حسی و رئولوژیکی نوشیدنی تخمیری لبنی
    فریبرز آقاجان پور وشکی 1396
  40. مطالعه و بررسی تولید نوشیدنی تخمیری بر پایه جو و مالت با استفاده از اسید لاکتیک باکتریها
    مهدیه سالاری 1396
  41. بهبود فرآیند استخراج ترکیبات پلی فنلی از زرشک به کمک روش تخمیر با بستر جامد
    الهام رخشی 1396
  42. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پنیر کوزه ای قزوین
    بابک پاک بین 1396
  43. تولید نوشیدنی تخمیری از آب طالبی توسط باکتریهای اسیدلاکتیکی ( لاکتوباسیلوس کازئی رامنوسوس - لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس - لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس کازئی )
    ونوس صارمی 1396
  44. تولید نوشیدنی فراسودمند تخمیری از شیره خرما توسط باکتری های اسید لاکتیکی(لاکتوباسیلوس کازئی رامنوسوس، اسیدوفیلوس، دلبروکی و پلانتاروم
    ملیحه السادات میرافشار 1396
  45. اندازه گیری شناسایی آنتوسیانین ها و محاسبه فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی رادیکالی زرشک
    رضوانه یوسفی 1396
  46. بررسی امکان تولید نوشیدنی تخمیری حاصل از کنسانتره و تفاله زرشک با بکارگیری سوشهای لاکتیکی L.palantarum , L.acidophilus
    نسرین عسگری 1396
  47. مطالعه و بررسی امکان تولید انواع نانهای حاوی آلوئه ورا
    یاسمن همتی الیزیی 1396
  48. امکان سنجی تولید چیپس ماهی از خانواده ماهی کیلکا
    مصطفی عاشوری 1396
  49. بررسی امکان تولید شیر پروبیوتیک تخمیری
    لاله زاهدی امیری 1396
  50. تولید نوشیدنی سلامتی (Functional) بر پایه آب انار
    زینب السادات ابراهیم زاده موسوی 1396
  51. بررسی امکان آبجوی بدون الکل با بکارگیری سیستم تثبیت مخمر بر روی باقیمانده مالت حاصل از تهیه wort توسط مخمرهای Saccharomyces,cerevisiae,ludwigii
    انیسه محمدی 1396
  52. بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی روغن اسانس رزماری
    صدیقه توسلی کفرانی 1396
  53. استخراج و شناسایی ترکیبات ضد میکروبی میوه ی زرشک
    آتنا ملایی 1396
  54. اثر نانو ذرات نشاسته و اسانس دارچین بر روی خصوصیات مکانیکی و ضد میکروبی فیلم کفیران
    سیدمحمدرضا مهدوی 1396
  55. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی یک نوشیدنی فراسودمند پرو بیوتیک برپایه شیر سویای اولتر اسونیک شده
    الهام مدنی 1396