پروفایل اساتید - دانشکده کشاورزی agri
استاد
تاریخ بهروزرسانی: 1403/08/24
سیدهادی رضوی
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / علوم و مهندسی صنایع غذائی(غیرفعال)
رساله های دکتری
-
بررسی اثر تخمیر بستر جامد بر میزان رهایش و دسترسی زیستی ترکیبات پلی فنولی از ضایعات خرما و امکان پوشینه دار کردن آنها توسط نیوزوم
آذین خسروی لرگانی 1403 -
بیان و تخلیص آنزیم تتراسایکلین ردوکتاز و توسعه روش نوین جهت شناسایی آنتی بیوتیک تتراسایکلین
صادق زمردی منش 1403 -
استخراج ترکیبات فنولی سبوس ذرت با استفاده از تخمیر بستر جامد و درون پوشانی آنها به روش تشکیل نیوزوم
مهدی اکبری 1402 -
تولید نانوفایبر الکتروریسی شده کیتوزان / پلی وینیل الکل حاوی اسانس روغنی آویشن و پوشش داده شده با محلول پلیمری پلی متاکریلیت به عنوان بسته بندی ضد میکروبی موادغذایی
الهام فرهمند 1402 -
تثبیت آنزیم بتاگلوکوزیداز برروی نانوذرات مغناطیسی پوشیده با تانیک اسید آمینه (Fe3O4-ATA) از طریق اتصال دهنده عرضی پلولان پلی آلدهید
سمیرا مرادی 1400 -
بهینه سازی استخراج و پایدارسازی آنتی اکسیدان های کنجاله کانولا برای استفاده در روغنهای خوراکی
احسان بیگدلیان 1399 -
غربالگری، بهینه سازی شرایط تخمیر میکروبی و شناسایی عوامل تولید عطر و طعم در نان حاوی خمیر ترش
الهام فرهمند 1399 -
بررسی امکان درون پوشانی پونیکالاجین توسط کمپلکس کیتوزان - آلژینات و سیستم های پرونیوزومی
سیده شقایق علوی 1398 -
" بیان یوکاریوتی و پروکاریوتی کایمراوریکاز - کالئوسین "
فاطمه سعادت فینی 1398 -
استخراج لاکتیک اسید تولید شده توسط باکتری های اسید لاکتیک به کمک غشای مایع امولسیونی به منظور استفاده در تهیه بیوفیلم نانوکامپوزیت درهم تنیده شده پلی لاکتیک اسید - نانوذرات کیتوزان
فرهاد گراوند 1397 -
The Use of Lactic Acid Bacteria, Bifidobacterium animalis ssp.Lactis- BB12, and The Investigation their Antimicrobial Products as Probiotics to Reduce The Risk of Food Poisoning in High Risk Foods and Improvement their Quality
جواد کاظم عیسی 1397 -
Production and formulation of a new low-fat fermented functional camel meat sausage by Lactobacillus casei,L.paracasei and L,rhamnsus
فلیحه حسن حسین 1397 -
بهینه سازی استخراج کلاژن از غشای پوسته تخم مرغ و بهبود خواص فیزیکوشیمیایی آن با آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی
الهه کاظمی خیرابادی 1396 -
بررسی اثر پری بیوتیکی اولیگوساکاریدهای موجود در آب هویج و شیر هیدرولیز شده آنزیمی بر رشد و بقاء برخی سویه های پروبیوتیک در نوشیدنی شیر/ آب هویج
محمد دانشی 1396 -
تاثیر فرآیند حرارتی بر روی فرآورده های متابولیکی باکتری های پروبیوتیک در ماست همزده با ماندگاری طولانی
منصور شاکریان 1396 -
تولید نانو ذرات پروتئینی از پروتئین های شیر و امکان سنجی استفاده ازاین نانو ذرات در نانو پوشانی ترکیبات فراسودمند
روح اله صادقی 1396 -
ررسی پایداری عصاره زعفران نانو درون پوشانی شده با بسپارهای زیستی مختلف و ارزیابی اثر نانوذرات بر سلول های سرطانی در شرایط( in vitro))
سمیه رهائی جهرمی 1396 -
تولید نانوذرات ضدمیکروبی کیتوزان از ضایعات میگو و بکارگیری آن در پوشش خوراکی به منظور افزایش مدت زمان ماندگاری میگو سرد و منجمد
مرجان نوری 1396 -
بررسی تاثیر تخمیر لاکتیکی بر میزان آکریل آمید و ویزگی های فیزیکوشیمیایی نان سنگگ و نان حجیم
فرناز دستمالچی 1396 -
بررسی امکان درون پوشانی رنگ کانتاگزانتین طبیعی با نیوزوم و پرونیوزوم
مریم رواقی 1396 -
بررسی تولید فیلم نانوکامپوزیت شبکه ای رنگی برپایه پلی وینیل الکل با استفاده از نانو کریستال های سلولز و رنگ کانتاگزانتین
میلاد روحی لنگرودی 1396 -
بررسی امکان تولید ریبوفلاوین با استفاده از باکتری باسیلوس سابتیلیس (Bacillus Subtilis ) در شرایط Batch با بکارگیری عصاره سبوس برنج و هیدرولیزات آنزیمی ملاس
مرجان اورعی 1396 -
شناسایی جدایه های طبیعی لاکتوباسیلوس پنیر سنتی لیقوان به روش RAPD- PCR و ارزیانی تکنولوژیکی آنها به عنوان کشتهای آغاز گر
تیوا کفیلی 1396 -
بیوسنتز اسید لینولئیک کانژوگه با استفاده از مخمر بیان کننده لینولئیک اسید ایزومراز پروپیونی باکتریوم آکنس، در محیط آبی و آلی
جمشید فرمانی 1396 -
ارائه مدل رگرسیونی و تعیین برخی خواص کیفی خاویار ایرانی با سامانه استنتاج شبکه عصبی- فازی ANFIS براساس روش های غیرمخرب طیف سنجی
حسنی محمدی منور 1396 -
بررسی سینیتیک رشد و تولید کانتاگزانتین با استفاده از باکتریDietzia natronolimnaea HS-1 در یک بیوراکتور با سیستم مداوم
سیدمحمدتقی غریب زاهدی 1396 -
( مطالعه اثر ضد میکروبی پپتیدهای نو ترکیب Ib-Amp4 و E5o-52 الحاقی به پلی پپتید نانو)
شهره فهیمی راد 1396 -
بررسی بر هم کنش پروتئین - پلی ساکارید در پخشینه های کم چرب فراسودمند بر پایه مخلوط کره و روغن گردو
وحید مفید 1396 -
مدلسازی زنده مانی پروبیوتیک تحت تاثیر پری بیوتیک در نوشیدنی لبنی تخمیری مخلوط شده با آبمیوه
پرنگ نیک مرام 1396 -
توسعه و پیاده سازی سیستم ماشین بویایی و زبان الکترونیک بر پایه نیمه هادی های اکسید فلزی (MOS) به منظور آشکارسازی تغییر کیفیت ماءالشعیر در ترکیب با روش های آنالیز تشخیص الگو
مهدی قاسمی ورنامخواستی 1396 -
بررسی پتانسیل پروبیوتیکی پنیر یواف فتا بوسیله افزودن کشتهای آغازگر همراه و تغییرات فیزیکوشیمیایی،رئولوژی، میکروبی و حسی آن در طی فرایند و نگهداری
علی اکبریان موغاری 1396 -
مطالعه عوامل موثر برخواص کیفی آبجوی بدون الکل تولیدی به روش تخمیر محدودشده
سارا سهراب وندی 1396 -
تولید و جداسازی پپتیدهای فعال زیستی حاصل از هیدرولیز ناقص پروتئین های شیر شتر به منظور مهار رشد باکتری اشرشیاکلی
مریم سلامی 1396 -
استفاده ازبیو پلیمرهای گلیکوزیدی جهت ریز پوشانی پیفید وباکتر درتولیدکشت باکتریهای پرو بیوتیک و مطالعه فعالیت کتابولیکی آن دریک محیط کشت مداوم
حسن جلیلی 1396 -
اصلاح خصوصیات ساختاری و کاتالیتیکی اینولیناز شربت فروکتوز
هما ترابی زاده 1396 -
بهینه سازی تولید آلفا-آمیلاژغیروابسته به کلسیم از bacillusSPKR8104 به روش تخمیر غیرپیوسته
مریم هاشمی 1396 -
طراحی فرمولاسیون سوسیس هات داگ وفرانکفورتر فاقد نیتریت وبررسی خواص ضد بوتولینال آنتی اکسیدانی وحسی آن
سعید تهموزی دیده بان 1396 -
نانو پوشانی ترکیبات فراسودمند آبگریز با استفاده از برهمکنش بتالاکتوگلوبولین وپلی ساکارید ها
سید محمد هاشم حسینی باب اناری 1396 -
بررسی عوامل موثر بر پایداری فازی وماندگاری نوشیدنی های لبنی تخمیری (دوغ)
حسن جودکی 1396 -
تشخیص کیفیت و درجه بندی ماهی سفید با تلفیق تکنیک های ماشین بینایی و شبکه های عصبی مصنوعی
مجید دولتی 1396
پایاننامههای کارشناسیارشد
-
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نان حاصل از به کارگیری همزمان مخمر ساکارومایسس سرویزیه و پودر خمیرترش لاکتیکی روشن و تیره
رخشان عابدینی دهبنه 1402 -
تولید کیک فراسودمند حاوی سویه ی پاراپروبیوتیک لاکتوباسیلوس هلوتیکوس
یاسمن سادات کاظمی 1401 -
بررسی افزایش فعالیت آنتی اکسیدانی کانتاگزانتین از طریق درون پوشانی با پپتیدهای زیست فعال پروتئین سویا
افسانه کریملو 1401 -
بررسی اثرجوانه زنی بر فعالیت آنتی اکسیدانی، محتوای کل فنولی و فلاونوئیدی دانههای رازیانه و زیره سیاه
علیرضا عطائی 1401 -
بررسی خصوصیات بافتی و ساختاری کوکی پروبیوتیک تولید شده از ضایعات قنادی به روش چاپ سه بعدی
مهسا صیادی 1401 -
تولید دومرحله ای گاما آمینو بوتیریک اسید (گابا) توسط لاکتوباسیلوس پلانتاروم و کرینه باکتریوم گلوتامیکوم با استفاده از ضایعات نانوایی به عنوان منبع کربنی ارزان قیمت
امین جعفری شاد 1400 -
تولید پودر محلول در آب کانتاگزانتین استخراج شده از باکتری Dietzia natronolimnaea HS-1 از طریق ایجاد کمپلکس با v - آمیلوز
سارا بحرالعلومی 1400 -
جداسازی، خالص سازی و شناسایی ویژگیهای میکروارگانیسم های مولد مواد آروماتیک از نمونههای خمیر ترش سنتی ایران
آیسا دست نشان 1399 -
تولید پودر جنین گندم تخمیری و پروبیوتیک با به کارگیری باکتریهای لاکتیکی (اسیدوفیلوس و پلانتاروم)
احسان دیوان خسروشاهی 1399 -
بررسی زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک در دسر لبنی سینبیوتیک غنی شده با ارده و اینولین
فاطمه خاجی 1397 -
تولید بیوپلیمر پولولان توسط Aureobasidium pullulans از پودر هسته خرما
حلیمه سجادی 1397 -
بهینه سازی تولید پولولان توسط یک سویه ی بومی از مخمر ایروبازیدیوم پولولانس (Aureobasidium pullulans KY 76023) با استفاده از ضایعات پوست سیب زمینی به عنوان مبع کربنی
غزل زمانی ده یعقوبی 1397 -
بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی پودر سفیده تخم مرغ
نسیم خسروی 1397 -
بررسی امکان تولید کراکر با بکاره گیری خمیر ترش لاکتیکی
سمانه عبدالی 1397 -
بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه کازئینات سدیم حاوی رنگدانه های گلرنگ
راضیه خطیبی 1397 -
بررسی عوامل موثر در تولید الکل و اسیدیته در نوشیدنیهای لبنی صنعتی (کفیر و دوغ) با بکارگیری باکتریهای لاکتیکی و مخمر Kluyoeromyces
امید شیرزاد 1396 -
تولید نوشیدنی بدون الکل از مخلوط جوانه جو (مالت) و جوانه گندم در شرایط تخمیر محدود شده
فاطمه میرزاجانی 1396 -
تولید و تعیین خصوصیات نانوذرات لیپیدی جامد موم زنبور عسل بارگذاری شده با آستاگزانتین
محمد شاکری 1396 -
بر رسی امکان تولید نوشیدنی فرا سودمند از مخلوط اب میوه های سیب و پرتقال و شیر با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک
سمیرا جعفری 1396 -
غنی سازی شیر استریلیزه با حداکثر مقدار مجاز ال - کارنیتین
المیرا خواجوی احمدی 1396 -
امکان سنجی تعیین چربی شیر با استفاده از ماشین بینایی
لنا بهشتی مقدم 1396 -
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پنیر کوزه ای قزوین
بابک پاک بین 1396 -
بررسی اثر روش های مختلف استخراج بر خواص آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریال عصاره حاصله از میوه عناب
افسانه خسرونیا 1396 -
جداسازی و شناسایی باکتریهای موجود در کشک سنتی ایرانی
زهرا بکائیان 1396 -
کاربرد خمیر ترش سبوس برنج در نان تافتون
مریم قوی پنجه ترکمانی 1396 -
مطالعه و بررسی تولید نوشیدنی تخمیری بر پایه جو و مالت با استفاده از اسید لاکتیک باکتریها
مهدیه سالاری 1396 -
بررسی امکان به کارکیری برخی باکتریهای لاکتیکی در تولید خمیر ترش سبوس برنج و به کارگیری آن در تولید نان های صنعتی
الهام فرهمند 1396 -
نوشیدنی تخمیری از گندم جوانه زده
میترا شکوهی 1396 -
بررسی اثر خمیر ترش لاکتیکی گندم و جو بطور همزمان(لاکتوباسیلوس پلانتاروم,لاکتوباسیلوس کازئی,لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس) بر روی خصوصیات رئولوژیکی و فیزیک و شیمیایی نان های بربری
مهسا احمدی 1396 -
بهینه سازی اثر پارامترهای مختلف بر فعالیت آنزیم لیپاز تولیدی توسط سویه جدا شده از ضایعات در بستر جامد
سمیرا مرادی 1396 -
به مطالعه و بررسی تاثیر باکتری های لاکتیکی به کاهش COD chemical oxygen demand پساب کارخانه های لبنی
مهشید گلعلی خانی 1396 -
بهینه سازی تولید کفیران از ضایعات کارخانجات صنایع غذایی به روش Response Surface Methodoligy
سحر زنگنه 1396 -
بررسی تاثیر خمیرترش لاکتیکی گندم و جو بر روی خواص رئولوزیکی، حسی و شیمیایی در کیک
پریناز پاک سرشت 1396 -
بررسی کیفیت روغن و پروفیل اسیدهای چرب موجود در پوسته تازه پسته ارقام تجاری ایران
سیده میترا آهنچی همدانی 1396 -
بررسی و مطالعه استخراج فیبر موجود در هسته خرما و به کارگیری آن در نان های حجیم و مسطح
محمد نبی 1396 -
بهبود فرآیند استخراج ترکیبات پلی فنلی از زرشک به کمک روش تخمیر با بستر جامد
الهام رخشی 1396 -
بررسی اثر لئوکونوستوک مزنتروئیدس بر روی ویژگی های حسی و رئولوژیکی نوشیدنی تخمیری لبنی
فریبرز آقاجان پور وشکی 1396 -
کاربرد سبوس برنج تخمیری (لاکتیکی) در کیک
حسین مرتضی زاده 1396 -
تهیه نوشیدنی لبنی تخمیری کومیس با استفاده از روش بومی(شیر گاو)
نسرین تقی پور 1396 -
تولید امولسیون سه لایه پایدار شده با نانوکریستال سلولز- پروتئین - فوکوئیدان توسط روش رسوب دهی لایه به لایه الکترواستاتیک
شیدا حجازی 1396 -
تولید نوشیدنی سلامتی (Functional) بر پایه آب انار
زینب السادات ابراهیم زاده موسوی 1396 -
بررسی امکان تولید شیر پروبیوتیک تخمیری
لاله زاهدی امیری 1396 -
امکان سنجی تولید چیپس ماهی از خانواده ماهی کیلکا
مصطفی عاشوری 1396 -
مطالعه و بررسی امکان تولید انواع نانهای حاوی آلوئه ورا
یاسمن همتی الیزیی 1396 -
بررسی امکان تولید نوشیدنی تخمیری حاصل از کنسانتره و تفاله زرشک با بکارگیری سوشهای لاکتیکی L.palantarum , L.acidophilus
نسرین عسگری 1396 -
اندازه گیری شناسایی آنتوسیانین ها و محاسبه فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی رادیکالی زرشک
رضوانه یوسفی 1396 -
بررسی اثر پوشش های خوراکی از پروتئین های آب پنیر با بکارگیری ترکیبات ضد میکروبی طبیعی و بررسی آن بر روی عمر نگهداری گوشت تازه
مهدیه احمدی 1396 -
تولید نوشیدنی تخمیری از آب طالبی توسط باکتریهای اسیدلاکتیکی ( لاکتوباسیلوس کازئی رامنوسوس - لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس - لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس کازئی )
ونوس صارمی 1396 -
بررسی امکان آبجوی بدون الکل با بکارگیری سیستم تثبیت مخمر بر روی باقیمانده مالت حاصل از تهیه wort توسط مخمرهای Saccharomyces,cerevisiae,ludwigii
انیسه محمدی 1396 -
تولید نوشیدنی فراسودمند تخمیری از شیره خرما توسط باکتری های اسید لاکتیکی(لاکتوباسیلوس کازئی رامنوسوس، اسیدوفیلوس، دلبروکی و پلانتاروم
ملیحه السادات میرافشار 1396 -
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی روغن اسانس رزماری
صدیقه توسلی کفرانی 1396 -
استخراج و شناسایی ترکیبات ضد میکروبی میوه ی زرشک
آتنا ملایی 1396 -
اثر نانو ذرات نشاسته و اسانس دارچین بر روی خصوصیات مکانیکی و ضد میکروبی فیلم کفیران
سیدمحمدرضا مهدوی 1396 -
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی یک نوشیدنی فراسودمند پرو بیوتیک برپایه شیر سویای اولتر اسونیک شده
الهام مدنی 1396 -
مطالعه اثر پری بیوتیک اینولین بر بیوسنتز میکروبی اسید لینولئیک کنژوگه (CLA) در ماست پروبیوتیک
نوشین اقبال 1396