Mohammad Ali Askari Sarcheshmeh

Associate Professor

Update: 2024-11-21

Mohammad Ali Askari Sarcheshmeh

College of Agriculture and Natural Resources / Horticulture

P.H.D dissertations

  1. اثر تلفیقی ازن و عصاره های گیاهی بر ماندگاری و برخی خواص کمی، کیفی و فیتوشیمیایی آریل های انار (رقم ملس ساوه)
    تقی اکبری 2022
  2. تأثیر کاربرد آرژینین و اسید سیتریک بر فیزیولوژی پس از برداشت و سرمازدگی میوه هلو ارقام آلبرتا (زودرس و دیررس)
    فارس الحج العلی 2022
  3. تدوین راهبردهای مدیریت ضایعات سیب در زنجیره تأمین استان تهران با تأکید بر مرحله پس از برداشت
    نرگس میرزائی گرجی 2022
  4. ” بررسی اثر تغذیه درختان انار بر خسارت ورفتار میزبان یابی پروانه کرم گلوگاه انارEcomyelois ceratoniae Zell (Lep:Pyralidae )
    علی اولیائی ترشیز 2020
  5. مطالعه اثر تاريخ برداشت و شرايط انبار بر قابليت نگهداري بذر پياز
    زهرابیگم مرادی شکوریان 2019
  6. تاثير تغذيه پتاسيم و كلسيم بر پاسخ‌هاي فيزيولوژي، بيوشيميايي و ملكولي پايه رويشي سيب تحت تنش شوري ناشي از NaCl
    مینا محبی 2019
  7. بررسي ميزان تحمل به شوري در تعدادي از گونه‌ها و پايه‌هاي پسته
    خیر محمد محمدی 2019
  8. مطالعه اثر برخي تيمارهاي قبل و پس از برداشت بر تغييرات بيوشيميايي ، خصوصيات كيفي و انبارماني ميوه سيب رقم استار كينگ دليشيس
    شیدا محبی 2018
  9. تاثير سطوح مختلف تغذيه نيتروژن و آهن بربرخي فاكتورهاي فيزيولوژي و خصوصيات كمي و كيفي دو رقم سيب
    صفورا دهقانی پوده 2018
  10. تأثير تيمارهاي قبل و پس از برداشت آرژنين و متيل جاسمونات بر سرمازدگي پس از برداشت و كيفيت تغذيه‌اي ميوه انار رقم ملس ساوه
    فرهاد پیرزاد 2018
  11. تاثير تيمار قبل و پس از برداشت گاما آمينو بوتيريك اسيد (GABA) بر سرما زدگي پس از برداشت گل شاخه بريده آنتوريوم
    مرتضی سلیمانی اقدم 2018

Master Theses

  1. بررسی ویژگی های پومولوژی دو رقم محلی گلابی "سیبری Pyrus ussuriensis " و "مرو Pyrus boissieriana " در مقایسه با رقم تجاری "بیروتی Pyrus communis " و تعیین خصوصیات جوانه زنی بذر آنها
    طیبه محمودی 2024
  2. تأثیر کاربرد قبل از برداشت کلسیم و پتاسیم بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انار رقم گلو باریک
    محمود ولی خانی 2023
  3. تعیین اثر نسبت آمونیوم به نیتروژن کل برای درخت انگور ارقام رشه سیاه سردشت و مام برایمه
    شیدا رسولی 2023
  4. بررسی اثر سایه بان و سیلیکات پتاسیم بر شاخص های اکوفیزیولوژیکی و صفات خشک میوه پسته رقم فندقی
    محمد علمداریزدی 2023
  5. تاثیر نگهداری در دمای پایین بر صفات فتوسنتزی و شاخص های رشد نشاهای پیوندی گوجه فرنگی
    بهروز فتحعلی 2023
  6. تاثیر روش تربیت بوته (تک یا دو ساقه ای) و نوع پایه بر عملکرد، کیفیت و خصوصیات انبارمانی میوه گوجه فرنگی رقم Lidertom
    علی یوسفی باصیری 2023
  7. تاثیر حجم بستر کاشت و نوع پایه بر باردهی ، کیفیت و ویژگی های انبارمانی میوه گوجه فرنگی پیوندی در شرایط گلخانه ای
    حسین اکبری نژادعلمداری 2022
  8. مطالعه واکنش رشد و کیفیت نشای پیوندی و غیر پیوندی هندوانه به شرایط نگهداری در دمای پایین
    حسین حدادی 2022
  9. تاثیر سایه اندازی و پیوند بر عملکرد، کیفیت و عمر انبارمانی میوه گوجه فرنگی در شرایط مزرعه ای
    فاطمه جعفری گاوزن 2022
  10. تعیین اثر نسبت آمونیوم به نیتروژن کل بر رشد و کیفیت دو رقم گلابی شاه میوه و نطنزی
    سیده سارا اطهری مریان 2021
  11. اثر محلول پاشي برگي سلنيم و منيزيم بر برخي از خصوصيات كمي ، كيفي و انبارماني سيب رقم گالا Malus domestica cv.Gala) در سيستم تربيت " وي"
    میثم ایرانپورمبارکه 2021
  12. تعیین محلول غذایی مناسب برای رقم های گیلاس صورتی و تک دانه مشهد روی پایه بذری محلب و پایه رویشی گزیلا
    یوسف محمدی 2021
  13. تاثير محلول هاي غذايي در رشد گياه ،عملكرد و كيفيت ميوه توت فرنگي رقم سلوا درسيستم كشت هيدروپونيك
    مسعود محبی 2020
  14. اثر گلاب واسانس گیاهی بادرنجبویه، در مرحله پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم کاماروسا بر برخی صفات کیفی وانبارمانی آن
    مریم کوراوند 2020
  15. تأثیر سیترولین و تنش کم آبی بر ترکیبات اسانس، شاخص های بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی گیاه دارویی زوفا (. Hyssopus officinalis L)
    حسین احمدی 2020
  16. تعیین اثر نسبت آمونیوم به نیتروژن کل بر رشد و کیفیت دو رقم آلبرتا و زعفرانی هلو
    شیما نیسی 2020
  17. بررسي اثر تيمارهاي اسيد ساليسيليك و پوتريسين بر برخي صفات كمي و كيفي و عمر پس از برداشت توت فرنگي رقم سلوا در كشت آئروپونيك
    مهسا اسدی 2020
  18. تآثيرمحلول هاي غذايي بر فيزيولوژي پس از برداشت محصول سيب ارقام (گلاب كهنز، گالا و گراني اسميت)
    فارس الحج العلی 2018
  19. تاثير محلول پاشي آهن و روي بر عملكرد،كيفيت و انبارماني سيب(رقم گراني اسميت)
    سوسن حیدری 2018
  20. اثر تغذيه نيتروژن و آهن بر خصوصيات كمي، كيفي و انبارماني ميوه سيب رقم گالا
    سمیه آقاجانی لزرجانی 2018
  21. اثر محلول هاي غذايي مختلف بر صفات كيفي، كمي و انبارماني ارقام سيب (گالا، گراني اسميت و گلاب كهنز).
    پریا احمدی 2018
  22. اثر اسيد ساليسيليك بر كيفيت قبل و بعد از برداشت دو رقم آلو (قطره طلا و سانتاروزا) در كرج
    الهام جان محمدزرندی 2018
  23. اثر محلول پاشي آهن و اسيد ساليسيليك بر خصوصيات كمي، كيفي و انبار ماني برخي از ارقام تجاري ميوه انار
    مرتضی اکبری پورخرم آبادی 2018
  24. تاثير سيستم هاي تربيت ( V,Hytec و كوردن) بر صفات رويشي و زايشي برخي از ارقام سيب
    محمدحسن ابراهیمی 2018
  25. مطالعه اثر محلول پاشي برگي آهن و تغذيه خاكي نيترات آمونيوم بر عملكرد و كيفيت پس از برداشت سيب (رقم فوجي) در كشت متراكم Y شكل
    مینا محبی 2018
  26. مطالعه اثر تغذيه آهن و نيتروژن در صفات كيفي، كمي و انبار ماني سيب رقم گالا در كشت متراكم V شكل
    خدیجه جلیلی 2018
  27. بررسي اثر نانو اسفنج و زئوليت پوشش دار شده با پرمنگنات پتاسيم بر كيفيت پس از برداشت گل شاخه بريده رز رقم آوالانچ ( Rosa hybrida L. cv. Avalanche )
    محمد رحیمی رشکلایی 2018
  28. تاثير پيوند محلول پاشي كلسيم و تيمار گرمايي بر كيفيت انبار ماني ميوه خربزه خاتوني
    جواد باهوش 2018
  29. تعيين محلول غذايي مناسب براي درخت سيب (ارقام گالا، گراني اسميت و گلاب)
    سلیم محمدسکری 2018
  30. اثر كاربرد پوتريسين و تيمار گرمايي بر عمر انبارماني و كيفيت دو رقم گلابي شاه ميوه و اسپادونا
    مرجان السادات حسینی 2018
  31. اثر ساليسيليك اسيد و پوتريسين بر عمر انبارماني و برخي از پارامترهاي كيفي سيب رقم گراني اسميت
    آرزو عسگرپورخضرآباد 2018
  32. اثر محلول پاشي آهن و اسيد ساليسيليك بر خصوصيات كمي، كيفي و انبار ماني هلو رقم زعفراني (Prunus persica cv. Zaferani)
    حامد شکری حیدری 2018
  33. مطالعه ي برخي از شاخص هاي رسيدگي و دماهاي مختلف انبار بر خصوصيات كمي، كيفي و انبارماني ميوه ي عروسك پشت پرده
    فاطمه عبدی 2018
  34. بررسي سطوح مختلف آبياري و تركيبات ضد تعرق بر رشد نمو و ميزان ماده موثره نعنا فلفلي(Mentha piperita)
    زهرا مسلم 2018
  35. اثر غلظت هاي متفاوت آهن و نتيرات آمونيوم بر كيفيت، كميت و ماندگاري سيب رقم دلبار استيوال
    سیروان منصوری 2018
  36. اثر تغذيه نيتروژن و محلول پاشي آهن بر خصوصيات كمي و كيفي و عمر انبارماني ميوه گلابي (رقم شاه ميوه)
    حمیده منافی 2018
  37. مطالعه اثر محلول پاشي مونو و دي پتاسيم فسفات و كلات آهن بر روي خصوصيات كمي و كيفي و پس از برداشت ميوه انار رقم ملس ساوه
    سهراب داورپناه 2018
  38. تاثير غلظت هاي مختلف اسيد جيبرليك و بور روي عارضه تركيدگي ميوه برخي از ارقام تجارتي انار (Punica granatum L)
    احسان سپاسی 2018
  39. اثر محلول پاشي آهن و ساليسيليك اسيد بر خصوصيات كمي، كيفي و انبار ماني آلو رقم خاكي Prunus salisiana cv. Flavor supreme pluot
    طه رنجبرمالی دره 2018
  40. اثر تغذيه نيترات آمونيوم و كلات آهن بر خصوصيات كمي، كيفي و انبار ماني سيب رقم گراني اسميت
    حسن نعیمی 2018
  41. اثر محلول­پاشي آهن و روي بر خصوصيات كمي، كيفي و انبارماني سيب رقم "دلباراستيوال" در سيستم تربيت "واي"
    مریم کرباسی 2018
  42. اثر محلول هاي غذايي بر عملكرد و كيفيت محصول هلو رقم هاي زعفراني و آلبرتا
    مهناز سلطانی فیروز 2018