محمدعلی عسکری سرچشمه

دانشیار

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/08/24

محمدعلی عسکری سرچشمه

دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / باغبانی‌

رساله های دکتری

  1. اثر تلفیقی ازن و عصاره های گیاهی بر ماندگاری و برخی خواص کمی، کیفی و فیتوشیمیایی آریل های انار (رقم ملس ساوه)
    تقی اکبری 1401
  2. تاثیر کاربرد آرژینین و اسید سیتریک بر فیزیولوژی پس از برداشت و سرمازدگی میوه هلو ارقام آلبرتا (زودرس و دیررس)
    فارس الحج العلی 1401
  3. تدوین راهبردهای مدیریت ضایعات سیب در زنجیره تامین استان تهران با تاکید بر مرحله پس از برداشت
    نرگس میرزائی گرجی 1401
  4. ” بررسی اثر تغذیه درختان انار بر خسارت ورفتار میزبان یابی پروانه کرم گلوگاه انارEcomyelois ceratoniae Zell (Lep:Pyralidae )
    علی اولیائی ترشیز 1398
  5. مطالعه اثر تاریخ برداشت و شرایط انبار بر قابلیت نگهداری بذر پیاز
    زهرابیگم مرادی شکوریان 1398
  6. تاثیر تغذیه پتاسیم و کلسیم بر پاسخ‌های فیزیولوژی، بیوشیمیایی و ملکولی پایه رویشی سیب تحت تنش شوری ناشی از NaCl
    مینا محبی 1398
  7. بررسی میزان تحمل به شوری در تعدادی از گونه‌ها و پایه‌های پسته
    خیر محمد محمدی 1397
  8. مطالعه اثر برخی تیمارهای قبل و پس از برداشت بر تغییرات بیوشیمیایی ، خصوصیات کیفی و انبارمانی میوه سیب رقم استار کینگ دلیشیس
    شیدا محبی 1397
  9. تاثیر سطوح مختلف تغذیه نیتروژن و آهن بربرخی فاکتورهای فیزیولوژی و خصوصیات کمی و کیفی دو رقم سیب
    صفورا دهقانی پوده 1397
  10. تاثیر تیمارهای قبل و پس از برداشت آرژنین و متیل جاسمونات بر سرمازدگی پس از برداشت و کیفیت تغذیه‌ای میوه انار رقم ملس ساوه
    فرهاد پیرزاد 1396
  11. تاثیر تیمار قبل و پس از برداشت گاما آمینو بوتیریک اسید (GABA) بر سرما زدگی پس از برداشت گل شاخه بریده آنتوریوم
    مرتضی سلیمانی اقدم 1396

پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد

  1. بررسی ویژگی های پومولوژی دو رقم محلی گلابی "سیبری Pyrus ussuriensis " و "مرو Pyrus boissieriana " در مقایسه با رقم تجاری "بیروتی Pyrus communis " و تعیین خصوصیات جوانه زنی بذر آنها
    طیبه محمودی 1403
  2. تاثیر کاربرد قبل از برداشت کلسیم و پتاسیم بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انار رقم گلو باریک
    محمود ولی خانی 1402
  3. تعیین اثر نسبت آمونیوم به نیتروژن کل برای درخت انگور ارقام رشه سیاه سردشت و مام برایمه
    شیدا رسولی 1402
  4. بررسی اثر سایه بان و سیلیکات پتاسیم بر شاخص های اکوفیزیولوژیکی و صفات خشک میوه پسته رقم فندقی
    محمد علمداریزدی 1402
  5. تاثیر نگهداری در دمای پایین بر صفات فتوسنتزی و شاخص های رشد نشاهای پیوندی گوجه فرنگی
    بهروز فتحعلی 1401
  6. تاثیر روش تربیت بوته (تک یا دو ساقه ای) و نوع پایه بر عملکرد، کیفیت و خصوصیات انبارمانی میوه گوجه فرنگی رقم Lidertom
    علی یوسفی باصیری 1401
  7. تاثیر حجم بستر کاشت و نوع پایه بر باردهی ، کیفیت و ویژگی های انبارمانی میوه گوجه فرنگی پیوندی در شرایط گلخانه ای
    حسین اکبری نژادعلمداری 1401
  8. تاثیر سایه اندازی و پیوند بر عملکرد، کیفیت و عمر انبارمانی میوه گوجه فرنگی در شرایط مزرعه ای
    فاطمه جعفری گاوزن 1401
  9. مطالعه واکنش رشد و کیفیت نشای پیوندی و غیر پیوندی هندوانه به شرایط نگهداری در دمای پایین
    حسین حدادی 1401
  10. اثر محلول پاشی برگی سلنیم و منیزیم بر برخی از خصوصیات کمی ، کیفی و انبارمانی سیب رقم گالا Malus domestica cv.Gala) در سیستم تربیت " وی"
    میثم ایرانپورمبارکه 1400
  11. تعیین اثر نسبت آمونیوم به نیتروژن کل بر رشد و کیفیت دو رقم گلابی شاه میوه و نطنزی
    سیده سارا اطهری مریان 1400
  12. تعیین محلول غذایی مناسب برای رقم های گیلاس صورتی و تک دانه مشهد روی پایه بذری محلب و پایه رویشی گزیلا
    یوسف محمدی 1400
  13. تاثیر محلول های غذایی در رشد گیاه ،عملکرد و کیفیت میوه توت فرنگی رقم سلوا درسیستم کشت هیدروپونیک
    مسعود محبی 1399
  14. اثر گلاب واسانس گیاهی بادرنجبویه، در مرحله پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم کاماروسا بر برخی صفات کیفی وانبارمانی آن
    مریم کوراوند 1399
  15. تاثیر سیترولین و تنش کم آبی بر ترکیبات اسانس، شاخص های بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی گیاه دارویی زوفا (. Hyssopus officinalis L)
    حسین احمدی 1399
  16. تعیین اثر نسبت آمونیوم به نیتروژن کل بر رشد و کیفیت دو رقم آلبرتا و زعفرانی هلو
    شیما نیسی 1398
  17. بررسی اثر تیمارهای اسید سالیسیلیک و پوتریسین بر برخی صفات کمی و کیفی و عمر پس از برداشت توت فرنگی رقم سلوا در کشت آئروپونیک
    مهسا اسدی 1398
  18. تآثیرمحلول های غذایی بر فیزیولوژی پس از برداشت محصول سیب ارقام (گلاب کهنز، گالا و گرانی اسمیت)
    فارس الحج العلی 1397
  19. تاثیر محلول پاشی آهن و روی بر عملکرد،کیفیت و انبارمانی سیب(رقم گرانی اسمیت)
    سوسن حیدری 1397
  20. اثر تغذیه نیتروژن و آهن بر خصوصیات کمی، کیفی و انبارمانی میوه سیب رقم گالا
    سمیه آقاجانی لزرجانی 1396
  21. اثر محلول های غذایی مختلف بر صفات کیفی، کمی و انبارمانی ارقام سیب (گالا، گرانی اسمیت و گلاب کهنز).
    پریا احمدی 1396
  22. اثر اسید سالیسیلیک بر کیفیت قبل و بعد از برداشت دو رقم آلو (قطره طلا و سانتاروزا) در کرج
    الهام جان محمدزرندی 1396
  23. اثر محلول پاشی آهن و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات کمی، کیفی و انبار مانی برخی از ارقام تجاری میوه انار
    مرتضی اکبری پورخرم آبادی 1396
  24. تاثیر سیستم های تربیت ( V,Hytec و کوردن) بر صفات رویشی و زایشی برخی از ارقام سیب
    محمدحسن ابراهیمی 1396
  25. مطالعه اثر محلول پاشی برگی آهن و تغذیه خاکی نیترات آمونیوم بر عملکرد و کیفیت پس از برداشت سیب (رقم فوجی) در کشت متراکم Y شکل
    مینا محبی 1396
  26. مطالعه اثر تغذیه آهن و نیتروژن در صفات کیفی، کمی و انبار مانی سیب رقم گالا در کشت متراکم V شکل
    خدیجه جلیلی 1396
  27. بررسی اثر نانو اسفنج و زئولیت پوشش دار شده با پرمنگنات پتاسیم بر کیفیت پس از برداشت گل شاخه بریده رز رقم آوالانچ ( Rosa hybrida L. cv. Avalanche )
    محمد رحیمی رشکلایی 1396
  28. تاثیر پیوند محلول پاشی کلسیم و تیمار گرمایی بر کیفیت انبار مانی میوه خربزه خاتونی
    جواد باهوش 1396
  29. تعیین محلول غذایی مناسب برای درخت سیب (ارقام گالا، گرانی اسمیت و گلاب)
    سلیم محمدسکری 1396
  30. اثر کاربرد پوتریسین و تیمار گرمایی بر عمر انبارمانی و کیفیت دو رقم گلابی شاه میوه و اسپادونا
    مرجان السادات حسینی 1396
  31. اثر سالیسیلیک اسید و پوتریسین بر عمر انبارمانی و برخی از پارامترهای کیفی سیب رقم گرانی اسمیت
    آرزو عسگرپورخضرآباد 1396
  32. اثر محلول پاشی آهن و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات کمی، کیفی و انبار مانی هلو رقم زعفرانی (Prunus persica cv. Zaferani)
    حامد شکری حیدری 1396
  33. مطالعه ی برخی از شاخص های رسیدگی و دماهای مختلف انبار بر خصوصیات کمی، کیفی و انبارمانی میوه ی عروسک پشت پرده
    فاطمه عبدی 1396
  34. بررسی سطوح مختلف آبیاری و ترکیبات ضد تعرق بر رشد نمو و میزان ماده موثره نعنا فلفلی(Mentha piperita)
    زهرا مسلم 1396
  35. اثر غلظت های متفاوت آهن و نتیرات آمونیوم بر کیفیت، کمیت و ماندگاری سیب رقم دلبار استیوال
    سیروان منصوری 1396
  36. اثر تغذیه نیتروژن و محلول پاشی آهن بر خصوصیات کمی و کیفی و عمر انبارمانی میوه گلابی (رقم شاه میوه)
    حمیده منافی 1396
  37. مطالعه اثر محلول پاشی مونو و دی پتاسیم فسفات و کلات آهن بر روی خصوصیات کمی و کیفی و پس از برداشت میوه انار رقم ملس ساوه
    سهراب داورپناه 1396
  38. تاثیر غلظت های مختلف اسید جیبرلیک و بور روی عارضه ترکیدگی میوه برخی از ارقام تجارتی انار (Punica granatum L)
    احسان سپاسی 1396
  39. اثر محلول پاشی آهن و سالیسیلیک اسید بر خصوصیات کمی، کیفی و انبار مانی آلو رقم خاکی Prunus salisiana cv. Flavor supreme pluot
    طه رنجبرمالی دره 1396
  40. اثر تغذیه نیترات آمونیوم و کلات آهن بر خصوصیات کمی، کیفی و انبار مانی سیب رقم گرانی اسمیت
    حسن نعیمی 1396
  41. اثر محلول­پاشی آهن و روی بر خصوصیات کمی، کیفی و انبارمانی سیب رقم "دلباراستیوال" در سیستم تربیت "وای"
    مریم کرباسی 1396
  42. اثر محلول های غذایی بر عملکرد و کیفیت محصول هلو رقم های زعفرانی و آلبرتا
    مهناز سلطانی فیروز 1396