Mehdi Dehghan Banadaky

Professor

Update: 2024-12-04

Mehdi Dehghan Banadaky

College of Agriculture and Natural Resources / ANIMAL SCIENCE

P.H.D dissertations

  1. اثرات مکمل سازی جیره با سطوح مختلف اوره آهسته رهش تهیه شده در آزمایشگاه بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، متابولیت های خونی و وضعیت هورمونی تولیدمثلی در گاوهای شیرده هلشتاین
    کیان صادقی 2024
  2. اثر شکل فیزیکی مکمل چربی اشباع و افزودنی خوراکی (لسیتین یا پودر صفرا) بر تولید و ترکیب شیر، قابلیت هضم مواد مغذی و برخی فراسنجه‌های خون در گاوهای شیرده هلشتاین
    حمیدرضا تقیان 2024
  3. تولید بافرهای پوششدار و ارزیابی آنها همراه با آنزیم آلفا-آمیلاز جهت کنترل اسیدوزیس انتهای دستگاه گوارش در اسبهای ورزشی
    شاهپور خیرآبادی 2024
  4. بررسی رابطه طول عمر تولیدی و روند ژنتیکی صفت تولید شیر و میزان سود آوری در گله های هلشتاین ایران
    محمود هنرور 2024
  5. مطالعه تاثیر نیتروژن منبع پپتیدی بر قابلیت هضم مواد مغذی، الگوی تخمیر شکمبه ای، ساخت پروتیین میکروبی و عملکرد گاوهای شیرده
    مهدی کاظمی بن چناری 2023
  6. مطالعه تاثیر مکمل اسید لینولییک مزدوج بر خوراک مصرفی، تولید شیر و ترکیبات آن، سنتز پروتیین میکروبی و متابولیت های خون گاوهای شیری هلشتاین
    عطا مهدوی 2023
  7. تولید کنجاله سویا و کلزا محافظت شده و مطالعه آثار آنها بر تجزیه پذیری شکمبه ای، قابلیت هضم روده ای و عملکرد گاوهای هلشتاین در اوایل دوره شیردهی
    محسن ابراهیمی بسابی 2021
  8. بررسی اثر بتائین محافظت شده و نشده روی قابلیت هضم شکمبه‌ای، قابلیت هضم و جذب روده ای وعملکرد گاوهای شیری
    مهراب کریمی پور 2021
  9. پاسخ‌های تولیدی، فراسنجه های خونی، رفتارهای تغذیه‌ای، تخمیر شکمبه‌ای و قابلیت هضم گاوهای شیرده هلشتاین به جایگزینی سیلاژ ذرت و علوفه یونجه با سیلاژ جو
    ابوالفضل سلطانی اشیانی 2021
  10. تاثیر نسبت اسیدهای پالمتیک به اولئیک و پالمتیک به استئاریک در جیره گاوهای شیرده بر قابلیت هضم، تولید شیر و ترکیب اسیدهای چرب شیر
    امید رمضانی افارانی 2021
  11. اثرتغذیه شکل­ های فیزیکی مختلف دانه ذرت و تعداد دفعات تغذیه شیر بر عملکرد رشد و سلامت گوساله ­های شیرخوار هلشتاین
    وهب عظیم زاده 2020
  12. طراحی یک توکسین بایندر آلی - معدنی نوین و ارزیابی اثرات آن بر پاسخ های تولیدی، تولید مثلی و ایمنی در گاوهای شیری
    حمیدرضا پویان 2020
  13. اثر تغذيه منابع مختلف اسيدهاي چرب امگا-3 و زمان و نوع استفاده از علوفه در جيره آغازين بر عملكرد، ايمني و سلامت گوساله هاي شيرخوار هلشتاين
    محمد حسین ابادی 2019
  14. مطالعه كنش ايمني، عملكرد توليدمثلي و شيردهي، و مقاومت به انسولين گاوهاي شيري تغذيه شده با پروبيوتيك تحت تنش گرمايي
    امیرحسین نصیری 2018
  15. اثر تغذيه چند نوع اسيد چرب ضروري برشاخص هاي مقاومت به انسولين،ديناميك تخمدان و عملكرد شيردهي گاوهاي هلشتاين در دوره ي انتقال
    ندا شیخ 2018
  16. مطالعه اثرات اسيدهاي چرب امگا-6 و امگا-3 بر شاخص‏هاي مقاومت به انسولين و عملكرد گاوهاي شيري در اوايل دوره شيردهي
    مهدی اسلامی زاد 2018
  17. اثر اسيدهاي چرب امگا 3 ،امگا6 محافظت شده در شكمبه بر متابوليسم چربي، تعديل مقاومت به انسولين و عملكرد توليدي و توليد مثلي گاوهاي هلشتاين
    حامد خلیل وندی بهروز یار 2018
  18. مطالعه اثر متيونين وليزين محافظت شده شكمبه‏اي در تغذيه گاوهاي هلشتاين در اوايل دوره شيردهي »
    حسین عبدی بنمار 2018
  19. « تاثير سطوح مختلف آنزيم فيبروليتيك بر تجزيه پذيري خوراك، جمعيت ميكروبي شكمبه و عملكرد توليدي گاوهاي هلشتاين شيرده »
    محمدرضا دهقانی 2018
  20. اثر اسيدهاي چرب غير اشباع با چند باند دوگانه و الياف مصرفي روي توليد چربي و تركيب اسيدهاي چرب شير گاوهاي هلشتاين : متا - آناليز و آزمايشگاههاي توليدي
    مینا وزیری گهر 2018
  21. مطالعه اثرات متقابل بين منابع مختلف كربوهيدرات‏هاي سريع‏التخمير و سطوح متفاوت پروتئين قابل تجزيه در شكمبه در جيره گاوهاي شيرده
    فرهنگ فاتحی 2018
  22. مطالعه اثر توام منابع مختلف چربي و سطح كروم بر متابوليسم و عملكرد گاوهاي هلشتاين در دوره انتقال
    مهدی افتخاری 2018
  23. اثر تانن‏ استخراج شده ازمنابع مختلف گياهي بر ساختار، محافظت شكمبه‏اي و هضم روده‏اي پروتئين كنجاله‏هاي سويا و كلزا و تاثير آن بر عملكرد توليدي و سلامت گاوهاي هلشتاين
    نرگس وحدانی 2018
  24. اثر سطوح واناديوم در شكل واناديل سولفات بر سوخت و ساز و عملكرد گاوهاي هلشتاين در دوره انتقال
    سیدرسول حیدری خورمیزی 2018
  25. ارزيابي اثر فرآوري فيزيكي دانه جو توأم با اسيدهاي آلي بر ارزش غذايي آن و عملكرد توليدي گاوهاي شيرده هلشتاين
    ایوب لکی 2018

Master Theses

  1. بررسی اثر افزودن کنسانتره پروتئین شیر در شیر مصرفی بزغاله های نژاد سانن بر وزن از شیرگیری و فراسنجه های رشد اسکلتی
    سامان حسین آبادی 2024
  2. مطالعه اثر جایگزینی بخشی از نشاسته جیره با اسیدهای چرب اشباع یا اسیدهای چرب غیر اشباع ضروری بر عملکرد تولیدی، تخمیرات شکمبه ای و فراسنجه های خونی در گاوهای شیرده
    بختیار بابایی 2023
  3. مقایسه تغذیه پروتئین حقیقی با نیتروژن غیرپروتئینی برعملکرد رشد و تولید مثل تلیسه های هلشتاین.
    اشکان غلامی 2023
  4. بررسی لازالوسید و موننسین بر عملکرد گوساله های پرواری
    شیرین صادقی 2023
  5. تاثیر تغذیه کولین محافظت شده در شکمبه و ال- کارنیتین بر عملکرد پروار، ترکیب لاشه و فراسنجه های شکمبه و خون گوساله های نر هلشتاین
    مصطفی حاجی لو 2023
  6. بررسی اثر افزودنی های میکروبی بر کیفیت ذرت و یونجه سیلو شده و زمان رسیدن سیلو
    فاطمه کاظمی 2023
  7. مطالعه اثر سطوح مختلف پروتیین قابل متابولیسم در جیره اوایل شیردهی بر عملکرد تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین
    ایوب لکی 2023
  8. تعیین ارزش غذایی کاه کلزا فرآوری شده و فرآوری نشده و تاثیرآن بر عملکرد پروار گوساله های نر هلشتاین
    محسن قیاسوند 2023
  9. مطالعه تاثیر جو و ذرت آسیاب شده و غلطک خورده با بخار بر عملکرد رشد گوساله های هلشتاین شیرخوار
    نغمه جلالی فراهانی 2023
  10. بررسی اثر جایگزینی بخشی از پروتئین جیره با مقادیر مختلفی از اوره آهسته رهش بر عملکرد پروار و صفات لاشه در گوساله های پرواری هلشتاین صفات لاشه در گوساله های پرواری هلشتاین
    بهروز قاسمی 2022
  11. تاثیراستفاده از گلوتن تخمیر شده در استارتر گوساله شیرخوار نژاد هلشتاین بر عملکرد رشد و سلامت آنها
    امیرحسین سرزعیم 2022
  12. بررسی اثرات مکمل سازی شیر با سطوح مختلف میلک بالانسر بر عملکرد رشد و سلامت گوساله‌های هلشتاین
    ولی اله مهدوی زفرقندی 2022
  13. اثر جایگزینی سطوح مختلف کنجاله کنجد در استارتر گوساله‌های شیرخوار نژاد هلشتاین بر عملکرد رشد و سلامت آن‌ها
    حمید قائم مقامی فراهانی 2021
  14. اثر افزودن منابع محافظت شده امگا 3 حیوانی و گیاهی بر عملکرد بزغاله‌ها
    اشکان فکری 2021
  15. بررسی اثرات تغذیه منابع امگا 3 بر روی مصرف خوراک، قابلیت هضم و فراسنجه های خونی در اسب
    الهام پاک نیا 2021
  16. اثرجایگزینی دانه جو با سیلاژ محصولات فرعی سیب زمینی بر عملکرد دوره پایانی و کیفیت لاشه گوساله های نر پرواری هلشتاین
    علی شورچه 2020
  17. " تشخیص زمان فحلی گاو از روی شیر آن با استفاده از سامانه ماشین بویایی "
    سیدنادر مرتضوی 2020
  18. مطالعه اثر روش‌های مختلف تغذیه جایگزین شیر بر عملکرد رشد و سلامت گوساله‌های هلشتاین‌‌‌‌‌‌‌
    علی جعفری قوام آباد 2020
  19. تأثیر تغذیه یک جاذب سموم چند جزئی بر سلامت و عملکرد تولیدمثلی گاوهای شیرده هلشتاین
    ساراسادات میرکمالی 2020
  20. اثر تغذیه کنجاله سویا محافظت شده به روش کپسوله سازی با چربی بر عملکرد رشد بزغاله های مهابادی
    ابراهیم رحمتی جلده باخانی 2020
  21. بررسي اثرات متقابل فصل و اندازه ذرات علوفه برروي توليد شير، تركيبات شير، بازدهي خوراك و درآمد مازاد برهزينه خوراك (IOFC) در گاوهاي نژاد هلشتاين اوايل دوره شيردهي
    سمیه جلالی نیا 2019
  22. مقايسه تغذيه چند نوع مخلوط بافري بر فراسنجه هاي شكمبه‌اي و عملكرد رشد در گوساله‌هاي نر پروار
    بهزاد گنجی 2019
  23. مقايسه عملكرد توليدي و قابليت هضم مواد مغذي در گاوهاي شيرده هلشتاين تغذيه شده با مكمل‌هاي چربي حاوي نسبت‌هاي مختلف پالميتيك اسيد به استئاريك اسيد
    علی رحمتی سالاری 2019
  24. اثر مصرف پرو بيو تيك بركنش ايمني، وضعيت سلامت و عملكرد رشد در گوساله‌هاي شير خوار هلشتاين
    مرتضی صباغی فریز 2019
  25. مطالعه اثر سطوح مختلف انرژي در بزهاي شيرده مهابادي با استفاده از منابع چربي يا كربوهيدرات
    صادق فرضی 2018
  26. برسي اثر مكمل كيلات آلي عناصر كم مصرف بر توليد و تركيبات شير و فراسنجه هاي خوني گاوهاي هلشتاين
    سیدپوریا شاهبدینی 2018
  27. ‌‌اثر تغذيه ي منابع مختلف اسيدهاي چرب ضروري بر روند فراسنجه هاي خوني گاوهاي شيري هلشتاين طي دوره ي انتقال‌
    هادی مرادی 2018
  28. ‌‌تأثير سطوح مختلف رطوبت، افزودن فرمالدهيد و اسيد آلي به منظور بهبود كيفيت و افزايش پايداري هوازي خوراك مخلوط (TMR) گاو شيري
    پگاه قره خانی 2018
  29. مطالعه اثر تغديه بره موم بر عملكرد گوساله‏هاي شيرخوار هلشتاين
    پیمان پراویان 2018
  30. اثرات نسبت­هاي مختلف پروتئين به انرژي قابل متابوليسم بر رشد، بازده غذايي و فراسنجه­هاي خوني در گوساله­هاي ماده هلشتاين در حال رشد
    حمیدرضا مطلبی 2018
  31. اثر فرآوري گندم، با منابع مختلف چربي جيره بر عملكرد پروار، خصوصيات لاشه و تركيب اسيدهاي چرب پلاسماي خون گوساله‏هاي نر هلشتاين
    کمال ارجاعی 2018
  32. بررسي خصوصيات فيزيولوژيكي بذر علف‏هاي هرز پس از عبور از دستگاه گوارش گروه‏هاي مختلف گاوي و فرآيند كمپوست كود گاوي
    سلمان رحیمی 2018
  33. ارزيابي كاربرد همزمان سلول هاي بنيادي مزانشيمي تيمار شده با anti-mir221 و داربست نانو الياف داراي نانو ذرات هيدروكسي آپاتيت به روش مهندسي بافت استخوان در ترميم نقيصه ايجاد شده در جمجمه رت
    محیا صادقی شیخ طبقی 2018
  34. بررسي تاثير رفتار كارگران گاوداري بر رفتار و عملكرد شيردهي گاوهاي هلشتاين
    امیرحسین سررشته داری 2018
  35. مطالعه اثر جايگزيني بخشي از نشاسته جيره با اسيدهاي چرب اشباع يا اسيدهاي چرب غير اشباع ضروري بر عملكرد توليدي، تخميرات شكمبه اي و فراسنجه هاي خوني در گاوهاي شيرده
    بختیار بابائی 2018
  36. مطالعه تأثير استفاده از سين بيوتكس در شير و استارتر بر عملكرد گوساله‌هاي شيرخوار
    سعید اسدی 2018
  37. اثر تغذيه منابع مختلف چربي در دوره آماده زايش بر روي عملكرد توليدي، توليد مثلي و فراسنجه‏هاي خوني گاوهاي هلشتاين
    صادق هاشمی 2018
  38. تاثير روغن‏هاي معطر و طعم دهنده‏هاي غذايي در جيره آغازين بر عملكرد گوساله‏هاي شيرخوار هلشتاين
    محسن ابراهیمی بسابی 2018
  39. اثر سيلو كردن با استفاده از افزودنيهاي مختلف به روش بسته بندي به ارزش غذايي يونجه
    حسین عبدالملکی 2018
  40. مطالعه اثر امتياز وضعيت بدني و تعادل انرژي در دوره ابتداي خشكي بر عملكرد توليدي و سلامت گاوهاي هلشتاين بعد از زايش
    امیر کدخدای 2018
  41. مطالعه اثر جاذب‏هاي معدني و آلي بركاهش آفلاتوكسين شير گاوهاي هلشتاين
    مجید سواری 2018
  42. مقايسه تاثير تغذيه پروبيوتيك مخمري يا باكتريايي در خوراك جامد يا شير بر عملكرد، رشد، فراسنجه‏هاي خوني و سلامت گوساله‏هاي هلشتاين
    محمد حسین آبادی 2018
  43. مطالعه اثرات برخي از افزودني‏هاي ميكروبي بر كيفيت و ارزش غذايي ذرت علوفه‏اي سيلو شده
    مرضیه صابری 2018
  44. تأثير تغذيه ي دانه جو فرآوري شده توسط اسيد لاكتيك و اسيد سيتريك بر عملكرد پروار، متابوليت هاي خوني و شكمبه اي گوساله هاي نر هلشتاين
    مهدی نعمت پورکوجل 2018
  45. مطالعه اثرات مخلوط برخي از گياهان دارويي اشتها آور بر عملكرد رشد، فراسنجه هاي خوني و قابليت هضم گوساله هاي شيرخوار هلشتاين
    صادق سهرابی فر 2018
  46. اثرات اسيدهاي چرب امگا-3 از منبع گياهي يا روغن ماهي بر حساسيت به انسولين و بيان برخي از ژن هاي دخيل در ليپوليز در بافت آديپوز گاوي
    مهدی امین دلدار 2018
  47. تعيين ارزش غذايي، تجزيه پذيري شكمبه‏اي و قابليت هضم روده‏اي يونجه سيلو شده با تانن استخراج شده از پوسته گردو، پوسته پسته و برگ اكاليپتوس بايا بدون اسيدفرميك
    فاطمه رفیعی رودپشتی 2018
  48. اثر تغذيه اسيدهاي چرب اشباع و غير اشباع ضروري در سطوح كم و زياد نشاسته جيره بر عملكرد رشد و خصوصيات لاشه گوساله­هاي پرواري هلشتاين
    شاهپور خیرآبادی 2018
  49. مطالعه اثر افزودن برخي از اسيدهاي آلي به منظور بهبود كيفيت و افزايش پايداري هوازي جيره كاملا مخلوط شده (TMR) گاوهاي شيرده با سطوح مختلف ذرت سيلو شده و تفاله چغندر قند
    پروانه دهقانی زاده 2018
  50. اثر تغذيه دانه كتان فرآوري شده بر عملكرد گوساله هاي شيرخوار هلشتاين
    مهسا غفاری 2018
  51. تاثير تغذيه كنجاله كلزا و سوياي فرآوري شده با سطوح مختلف تانن پوسته پسته بر عملكرد پروار و فراسنجه‏هاي خوني گوساله‏هاي نر هلشتاين
    علیرضا جولازاده 2018
  52. اثر تغذيه سطوح مختلف اسيدهاي چرب با چند پيوند دوگانه به صورت محافظت شده بر عملكرد رشد و خصوصيات لاشه گوساله هاي پرواري هلشتاين
    امین دیندارصفا 2018