مهدی دهقان بنادکی

استاد

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/09/14

مهدی دهقان بنادکی

دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / علوم‌ دامی‌(غیرفعال)

رساله های دکتری

  1. اثرات مکمل سازی جیره با سطوح مختلف اوره آهسته رهش تهیه شده در آزمایشگاه بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، متابولیت های خونی و وضعیت هورمونی تولیدمثلی در گاوهای شیرده هلشتاین
    کیان صادقی 1403
  2. اثر شکل فیزیکی مکمل چربی اشباع و افزودنی خوراکی (لسیتین یا پودر صفرا) بر تولید و ترکیب شیر، قابلیت هضم مواد مغذی و برخی فراسنجه‌های خون در گاوهای شیرده هلشتاین
    حمیدرضا تقیان 1403
  3. تولید بافرهای پوششدار و ارزیابی آنها همراه با آنزیم آلفا-آمیلاز جهت کنترل اسیدوزیس انتهای دستگاه گوارش در اسبهای ورزشی
    شاهپور خیرآبادی 1403
  4. بررسی رابطه طول عمر تولیدی و روند ژنتیکی صفت تولید شیر و میزان سود آوری در گله های هلشتاین ایران
    محمود هنرور 1402
  5. مطالعه تاثیر نیتروژن منبع پپتیدی بر قابلیت هضم مواد مغذی، الگوی تخمیر شکمبه ای، ساخت پروتیین میکروبی و عملکرد گاوهای شیرده
    مهدی کاظمی بن چناری 1401
  6. مطالعه تاثیر مکمل اسید لینولییک مزدوج بر خوراک مصرفی، تولید شیر و ترکیبات آن، سنتز پروتیین میکروبی و متابولیت های خون گاوهای شیری هلشتاین
    عطا مهدوی 1401
  7. تولید کنجاله سویا و کلزا محافظت شده و مطالعه آثار آنها بر تجزیه پذیری شکمبه ای، قابلیت هضم روده ای و عملکرد گاوهای هلشتاین در اوایل دوره شیردهی
    محسن ابراهیمی بسابی 1400
  8. بررسی اثر بتائین محافظت شده و نشده روی قابلیت هضم شکمبه‌ای، قابلیت هضم و جذب روده ای وعملکرد گاوهای شیری
    مهراب کریمی پور 1399
  9. پاسخ‌های تولیدی، فراسنجه های خونی، رفتارهای تغذیه‌ای، تخمیر شکمبه‌ای و قابلیت هضم گاوهای شیرده هلشتاین به جایگزینی سیلاژ ذرت و علوفه یونجه با سیلاژ جو
    ابوالفضل سلطانی اشیانی 1399
  10. تاثیر نسبت اسیدهای پالمتیک به اولئیک و پالمتیک به استئاریک در جیره گاوهای شیرده بر قابلیت هضم، تولید شیر و ترکیب اسیدهای چرب شیر
    امید رمضانی افارانی 1399
  11. اثرتغذیه شکل­ های فیزیکی مختلف دانه ذرت و تعداد دفعات تغذیه شیر بر عملکرد رشد و سلامت گوساله ­های شیرخوار هلشتاین
    وهب عظیم زاده 1398
  12. طراحی یک توکسین بایندر آلی - معدنی نوین و ارزیابی اثرات آن بر پاسخ های تولیدی، تولید مثلی و ایمنی در گاوهای شیری
    حمیدرضا پویان 1398
  13. اثر تغذیه منابع مختلف اسیدهای چرب امگا-3 و زمان و نوع استفاده از علوفه در جیره آغازین بر عملکرد، ایمنی و سلامت گوساله های شیرخوار هلشتاین
    محمد حسین ابادی 1398
  14. مطالعه کنش ایمنی، عملکرد تولیدمثلی و شیردهی، و مقاومت به انسولین گاوهای شیری تغذیه شده با پروبیوتیک تحت تنش گرمایی
    امیرحسین نصیری 1397
  15. اثر تغذیه چند نوع اسید چرب ضروری برشاخص های مقاومت به انسولین،دینامیک تخمدان و عملکرد شیردهی گاوهای هلشتاین در دوره ی انتقال
    ندا شیخ 1397
  16. مطالعه اثرات اسیدهای چرب امگا-6 و امگا-3 بر شاخص‏های مقاومت به انسولین و عملکرد گاوهای شیری در اوایل دوره شیردهی
    مهدی اسلامی زاد 1396
  17. اثر اسیدهای چرب امگا 3 ،امگا6 محافظت شده در شکمبه بر متابولیسم چربی، تعدیل مقاومت به انسولین و عملکرد تولیدی و تولید مثلی گاوهای هلشتاین
    حامد خلیل وندی بهروز یار 1396
  18. مطالعه اثر متیونین ولیزین محافظت شده شکمبه‏ای در تغذیه گاوهای هلشتاین در اوایل دوره شیردهی »
    حسین عبدی بنمار 1396
  19. « تاثیر سطوح مختلف آنزیم فیبرولیتیک بر تجزیه پذیری خوراک، جمعیت میکروبی شکمبه و عملکرد تولیدی گاوهای هلشتاین شیرده »
    محمدرضا دهقانی 1396
  20. اثر اسیدهای چرب غیر اشباع با چند باند دوگانه و الیاف مصرفی روی تولید چربی و ترکیب اسیدهای چرب شیر گاوهای هلشتاین : متا - آنالیز و آزمایشگاههای تولیدی
    مینا وزیری گهر 1396
  21. مطالعه اثرات متقابل بین منابع مختلف کربوهیدرات‏های سریع‏التخمیر و سطوح متفاوت پروتئین قابل تجزیه در شکمبه در جیره گاوهای شیرده
    فرهنگ فاتحی 1396
  22. مطالعه اثر توام منابع مختلف چربی و سطح کروم بر متابولیسم و عملکرد گاوهای هلشتاین در دوره انتقال
    مهدی افتخاری 1396
  23. اثر تانن‏ استخراج شده ازمنابع مختلف گیاهی بر ساختار، محافظت شکمبه‏ای و هضم روده‏ای پروتئین کنجاله‏های سویا و کلزا و تاثیر آن بر عملکرد تولیدی و سلامت گاوهای هلشتاین
    نرگس وحدانی 1396
  24. اثر سطوح وانادیوم در شکل وانادیل سولفات بر سوخت و ساز و عملکرد گاوهای هلشتاین در دوره انتقال
    سیدرسول حیدری خورمیزی 1396
  25. ارزیابی اثر فرآوری فیزیکی دانه جو توام با اسیدهای آلی بر ارزش غذایی آن و عملکرد تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین
    ایوب لکی 1396

پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد

  1. بررسی اثر افزودن کنسانتره پروتئین شیر در شیر مصرفی بزغاله های نژاد سانن بر وزن از شیرگیری و فراسنجه های رشد اسکلتی
    سامان حسین آبادی 1402
  2. مطالعه اثر جایگزینی بخشی از نشاسته جیره با اسیدهای چرب اشباع یا اسیدهای چرب غیر اشباع ضروری بر عملکرد تولیدی، تخمیرات شکمبه ای و فراسنجه های خونی در گاوهای شیرده
    بختیار بابایی 1402
  3. مقایسه تغذیه پروتئین حقیقی با نیتروژن غیرپروتئینی برعملکرد رشد و تولید مثل تلیسه های هلشتاین.
    اشکان غلامی 1402
  4. بررسی لازالوسید و موننسین بر عملکرد گوساله های پرواری
    شیرین صادقی 1401
  5. تاثیر تغذیه کولین محافظت شده در شکمبه و ال- کارنیتین بر عملکرد پروار، ترکیب لاشه و فراسنجه های شکمبه و خون گوساله های نر هلشتاین
    مصطفی حاجی لو 1401
  6. بررسی اثر افزودنی های میکروبی بر کیفیت ذرت و یونجه سیلو شده و زمان رسیدن سیلو
    فاطمه کاظمی 1401
  7. مطالعه اثر سطوح مختلف پروتیین قابل متابولیسم در جیره اوایل شیردهی بر عملکرد تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین
    ایوب لکی 1401
  8. تعیین ارزش غذایی کاه کلزا فرآوری شده و فرآوری نشده و تاثیرآن بر عملکرد پروار گوساله های نر هلشتاین
    محسن قیاسوند 1401
  9. مطالعه تاثیر جو و ذرت آسیاب شده و غلطک خورده با بخار بر عملکرد رشد گوساله های هلشتاین شیرخوار
    نغمه جلالی فراهانی 1401
  10. بررسی اثر جایگزینی بخشی از پروتئین جیره با مقادیر مختلفی از اوره آهسته رهش بر عملکرد پروار و صفات لاشه در گوساله های پرواری هلشتاین صفات لاشه در گوساله های پرواری هلشتاین
    بهروز قاسمی 1401
  11. تاثیراستفاده از گلوتن تخمیر شده در استارتر گوساله شیرخوار نژاد هلشتاین بر عملکرد رشد و سلامت آنها
    امیرحسین سرزعیم 1401
  12. بررسی اثرات مکمل سازی شیر با سطوح مختلف میلک بالانسر بر عملکرد رشد و سلامت گوساله‌های هلشتاین
    ولی اله مهدوی زفرقندی 1401
  13. اثر جایگزینی سطوح مختلف کنجاله کنجد در استارتر گوساله‌های شیرخوار نژاد هلشتاین بر عملکرد رشد و سلامت آن‌ها
    حمید قائم مقامی فراهانی 1400
  14. اثر افزودن منابع محافظت شده امگا 3 حیوانی و گیاهی بر عملکرد بزغاله‌ها
    اشکان فکری 1400
  15. بررسی اثرات تغذیه منابع امگا 3 بر روی مصرف خوراک، قابلیت هضم و فراسنجه های خونی در اسب
    الهام پاک نیا 1399
  16. اثرجایگزینی دانه جو با سیلاژ محصولات فرعی سیب زمینی بر عملکرد دوره پایانی و کیفیت لاشه گوساله های نر پرواری هلشتاین
    علی شورچه 1399
  17. " تشخیص زمان فحلی گاو از روی شیر آن با استفاده از سامانه ماشین بویایی "
    سیدنادر مرتضوی 1399
  18. مطالعه اثر روش‌های مختلف تغذیه جایگزین شیر بر عملکرد رشد و سلامت گوساله‌های هلشتاین‌‌‌‌‌‌‌
    علی جعفری قوام آباد 1399
  19. تاثیر تغذیه یک جاذب سموم چند جزئی بر سلامت و عملکرد تولیدمثلی گاوهای شیرده هلشتاین
    ساراسادات میرکمالی 1398
  20. اثر تغذیه کنجاله سویا محافظت شده به روش کپسوله سازی با چربی بر عملکرد رشد بزغاله های مهابادی
    ابراهیم رحمتی جلده باخانی 1398
  21. بررسی اثرات متقابل فصل و اندازه ذرات علوفه برروی تولید شیر، ترکیبات شیر، بازدهی خوراک و درآمد مازاد برهزینه خوراک (IOFC) در گاوهای نژاد هلشتاین اوایل دوره شیردهی
    سمیه جلالی نیا 1398
  22. مقایسه تغذیه چند نوع مخلوط بافری بر فراسنجه های شکمبه‌ای و عملکرد رشد در گوساله‌های نر پروار
    بهزاد گنجی 1398
  23. مقایسه عملکرد تولیدی و قابلیت هضم مواد مغذی در گاوهای شیرده هلشتاین تغذیه شده با مکمل‌های چربی حاوی نسبت‌های مختلف پالمیتیک اسید به استئاریک اسید
    علی رحمتی سالاری 1398
  24. اثر مصرف پرو بیو تیک برکنش ایمنی، وضعیت سلامت و عملکرد رشد در گوساله‌های شیر خوار هلشتاین
    مرتضی صباغی فریز 1397
  25. مطالعه اثر سطوح مختلف انرژی در بزهای شیرده مهابادی با استفاده از منابع چربی یا کربوهیدرات
    صادق فرضی 1397
  26. برسی اثر مکمل کیلات آلی عناصر کم مصرف بر تولید و ترکیبات شیر و فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین
    سیدپوریا شاهبدینی 1396
  27. ‌‌اثر تغذیه ی منابع مختلف اسیدهای چرب ضروری بر روند فراسنجه های خونی گاوهای شیری هلشتاین طی دوره ی انتقال‌
    هادی مرادی 1396
  28. ‌‌تاثیر سطوح مختلف رطوبت، افزودن فرمالدهید و اسید آلی به منظور بهبود کیفیت و افزایش پایداری هوازی خوراک مخلوط (TMR) گاو شیری
    پگاه قره خانی 1396
  29. مطالعه اثر تغدیه بره موم بر عملکرد گوساله‏های شیرخوار هلشتاین
    پیمان پراویان 1396
  30. اثرات نسبت­های مختلف پروتئین به انرژی قابل متابولیسم بر رشد، بازده غذایی و فراسنجه­های خونی در گوساله­های ماده هلشتاین در حال رشد
    حمیدرضا مطلبی 1396
  31. اثر فرآوری گندم، با منابع مختلف چربی جیره بر عملکرد پروار، خصوصیات لاشه و ترکیب اسیدهای چرب پلاسمای خون گوساله‏های نر هلشتاین
    کمال ارجاعی 1396
  32. بررسی خصوصیات فیزیولوژیکی بذر علف‏های هرز پس از عبور از دستگاه گوارش گروه‏های مختلف گاوی و فرآیند کمپوست کود گاوی
    سلمان رحیمی 1396
  33. ارزیابی کاربرد همزمان سلول های بنیادی مزانشیمی تیمار شده با anti-mir221 و داربست نانو الیاف دارای نانو ذرات هیدروکسی آپاتیت به روش مهندسی بافت استخوان در ترمیم نقیصه ایجاد شده در جمجمه رت
    محیا صادقی شیخ طبقی 1396
  34. بررسی تاثیر رفتار کارگران گاوداری بر رفتار و عملکرد شیردهی گاوهای هلشتاین
    امیرحسین سررشته داری 1396
  35. مطالعه اثر جایگزینی بخشی از نشاسته جیره با اسیدهای چرب اشباع یا اسیدهای چرب غیر اشباع ضروری بر عملکرد تولیدی، تخمیرات شکمبه ای و فراسنجه های خونی در گاوهای شیرده
    بختیار بابائی 1396
  36. مطالعه تاثیر استفاده از سین بیوتکس در شیر و استارتر بر عملکرد گوساله‌های شیرخوار
    سعید اسدی 1396
  37. اثر تغذیه منابع مختلف چربی در دوره آماده زایش بر روی عملکرد تولیدی، تولید مثلی و فراسنجه‏های خونی گاوهای هلشتاین
    صادق هاشمی 1396
  38. تاثیر روغن‏های معطر و طعم دهنده‏های غذایی در جیره آغازین بر عملکرد گوساله‏های شیرخوار هلشتاین
    محسن ابراهیمی بسابی 1396
  39. اثر سیلو کردن با استفاده از افزودنیهای مختلف به روش بسته بندی به ارزش غذایی یونجه
    حسین عبدالملکی 1396
  40. مطالعه اثر امتیاز وضعیت بدنی و تعادل انرژی در دوره ابتدای خشکی بر عملکرد تولیدی و سلامت گاوهای هلشتاین بعد از زایش
    امیر کدخدای 1396
  41. مطالعه اثر جاذب‏های معدنی و آلی برکاهش آفلاتوکسین شیر گاوهای هلشتاین
    مجید سواری 1396
  42. مقایسه تاثیر تغذیه پروبیوتیک مخمری یا باکتریایی در خوراک جامد یا شیر بر عملکرد، رشد، فراسنجه‏های خونی و سلامت گوساله‏های هلشتاین
    محمد حسین آبادی 1396
  43. مطالعه اثرات برخی از افزودنی‏های میکروبی بر کیفیت و ارزش غذایی ذرت علوفه‏ای سیلو شده
    مرضیه صابری 1396
  44. تاثیر تغذیه ی دانه جو فرآوری شده توسط اسید لاکتیک و اسید سیتریک بر عملکرد پروار، متابولیت های خونی و شکمبه ای گوساله های نر هلشتاین
    مهدی نعمت پورکوجل 1396
  45. مطالعه اثرات مخلوط برخی از گیاهان دارویی اشتها آور بر عملکرد رشد، فراسنجه های خونی و قابلیت هضم گوساله های شیرخوار هلشتاین
    صادق سهرابی فر 1396
  46. اثرات اسیدهای چرب امگا-3 از منبع گیاهی یا روغن ماهی بر حساسیت به انسولین و بیان برخی از ژن های دخیل در لیپولیز در بافت آدیپوز گاوی
    مهدی امین دلدار 1396
  47. تعیین ارزش غذایی، تجزیه پذیری شکمبه‏ای و قابلیت هضم روده‏ای یونجه سیلو شده با تانن استخراج شده از پوسته گردو، پوسته پسته و برگ اکالیپتوس بایا بدون اسیدفرمیک
    فاطمه رفیعی رودپشتی 1396
  48. اثر تغذیه اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع ضروری در سطوح کم و زیاد نشاسته جیره بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه گوساله­های پرواری هلشتاین
    شاهپور خیرآبادی 1396
  49. مطالعه اثر افزودن برخی از اسیدهای آلی به منظور بهبود کیفیت و افزایش پایداری هوازی جیره کاملا مخلوط شده (TMR) گاوهای شیرده با سطوح مختلف ذرت سیلو شده و تفاله چغندر قند
    پروانه دهقانی زاده 1396
  50. اثر تغذیه دانه کتان فرآوری شده بر عملکرد گوساله های شیرخوار هلشتاین
    مهسا غفاری 1396
  51. تاثیر تغذیه کنجاله کلزا و سویای فرآوری شده با سطوح مختلف تانن پوسته پسته بر عملکرد پروار و فراسنجه‏های خونی گوساله‏های نر هلشتاین
    علیرضا جولازاده 1396
  52. اثر تغذیه سطوح مختلف اسیدهای چرب با چند پیوند دوگانه به صورت محافظت شده بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه گوساله های پرواری هلشتاین
    امین دیندارصفا 1396