پروفایل اساتید - دانشکده کشاورزی agri
Professor
Update: 2024-11-21
Zahra Emam Jomeh
College of Agriculture and Natural Resources / Agricultural Engineering - Food Science and Technolgogy
P.H.D dissertations
-
بیان و تخلیص آنزیم تتراسایکلین ردوکتاز و توسعه روش نوین جهت شناسایی آنتی بیوتیک تتراسایکلین
صادق زمردی منش 2024 -
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رهایشی نانوذرات حاصل از مزدوج پروتئین ماش و مالتودکسترین، بارگذاری شده با کورکومین
سمیه عزیزنیاء 2024 -
تولید نانوفایبر الکتروریسی شده کیتوزان / پلی وینیل الکل حاوی اسانس روغنی آویشن و پوشش داده شده با محلول پلیمری پلی متاکریلیت به عنوان بسته بندی ضد میکروبی موادغذایی
الهام فرهمند 2023 -
تأثیر ساختارهای ژلی مختلف برپایه پروتئین لوبیا چیتی در کنترل رهایش کورکومین
ندا علی عباسی 2023 -
بهبود پایداری و خاصیت ضد سرطانی نانو کوبوزومهای کورکومین پوشش داده شده با ادراژیت در برابر سلولهای سرطانی روده بزرگ HT 29: کاربرد آن در پاستیل به عنوان مدل غذایی
مریم سالک نجات 2022 -
بهینه سازی درونپوشانی گلیسیریزین توسط فرآیند الحاق ترکیبی صمغ فارسی و پروتئین نخود و کاربرد آن در نوشیدنی فراسودمند
وحیده سرابی اقدم 2021 -
کاربرد نانوفیبرهای توخالی اصلاح شده برپایه پلی پیرول جهت تولید زیست حسگر الکتروشیمیایی
محمد اکرامی 2021 -
تولید هیدروژل و امولسیون ژل ها، با خواص عملکردی قابل تغییر با ایجاد اتصالات عرضی در مخلوط پروتئین آب پنیر نانوفیبریله و دناتوره شده
مهدی محمدیان 2020 -
تولید نانوذرات فیتواسترول - آلبومین سرم گاوی به عنوان حامل ویتامین D2 برای استفاده در سیستم های غذایی
فاطمه آمیغی 2020 -
استخراج و شناسایی صمغ دانه بالنگو سیاه و استفاده از آن در رهایش کنترل شده کورکومین از نانوذره تشکیل شده
مرتضی فتحی 2020 -
غني سازي ماست كم چرب با نانوذرات حاوي ويتامين D3 حاصل از برهمكنش ژلاتين با كيتوزان و آلژينات سديم
سمیه میرآقائی 2019 -
شبيه سازي ديناميك سيالات محاسباتي فرآيند خشك كردن پاششي عصاره چاي ترش در يك خشك كن نيمه صنعتي
سحر نماینده 2019 -
بهينه سازي توليد اسيد گلوكورونيك در نوشيدني كامبوجا با بكارگيري شيره خرماي رنگبري شده
شهاب خسروی 2019 -
بررسي ويژگيهاي ر وغن خاكشير درون پوشاني شده به سه روش و كاربرد آن در يك سامانه غذايي
ساناز مالک 2019 -
آينده پژوهي مصرف پايدار مواد غذايي در شهر تهران
فرشید عزیزخانی 2018 -
Production and formulation of a new low-fat fermented functional camel meat sausage by Lactobacillus casei,L.paracasei and L,rhamnsus
فلیحه حسن حسین 2018 -
طراحي و توليد پكتونانوليپوزوم هاي حامل تركيبات پلي فنولي به روش حرارت دهي بهبود يافته و ارزيابي مشخصات سامانه هاي توليد شده
مریم حقیقی 2018 -
افزايش پايداري و كارآيي پوشينه دار كردن امولسيون هاي آب در روغن در آب توسط افزودن مخلوط هاي كازئينات سديم ، پلي ساكاريد (كتيرا و يا پكتين) و پيش بيني ميزان رهايش
مینا فرضی 2018 -
مدلسازي رهايش كنترل شده انسولين خوراكي از نانوذرات حامل
زهرا مهدی زاده برزکی 2018 -
بهينه سازي فرمولاسيون غذا-دارو (Medical Food ) بر پايه ماست با ويژگي هاي كيفي مطلوب با استفاده از مدلسازي الگوريتم ژنتيك
هما بهمدی 2018 -
بهينهسازي توليد نانوكامپوزيتهاي بيوپليمري براي بستهبندي اتمسفر تغيير يافته
مرجان شرافتی 2018 -
بررسي اندركنش هاي ميان پروتئينهاي با منشاء گياهي - حيواني و كربوهيدرات ها در پايداري امولسيونهاي گوشتي
مریم طهماسبی 2018 -
مدلسازي فرايند انتقال جرم و حرارت در يك ماده مكعبي شكل در خشك كن تركيبي بستر سيال مايكروويو
غلامرضا عسکری 2018 -
كاربرد نانوفيبرهاي اصلاح شده ي به دست آمده از الكتروريسي بيو پليمر سلولز به عنوان بستري براي تثبيت آنزيم بتاگالاكتوزيداز(لاكتاز)
عاطفه برومند 2018 -
مدلسازي زنده ماني پروبيوتيك تحت تاثير پري بيوتيك در نوشيدني لبني تخميري مخلوط شده با آبميوه
پرنگ نیک مرام 2018 -
استخراج، شناسايي و تعيين ساختار پلي ساكاريد هاي محلول در آب حاصل از ريشه گياه چوبك تماشايي
کامبیز جهان بین 2018 -
شناسايي جدايه هاي طبيعي لاكتوباسيلوس پنير سنتي ليقوان به روش RAPD- PCR و ارزياني تكنولوژيكي آنها به عنوان كشتهاي آغاز گر
تیوا کفیلی 2018 -
توليد اولتراسونيك پپتيدهاي زيست فعال از كازئين با استفاده از نانو كره هاي آنزيمي پارامغناطيسي
اشکان مددلو 2018 -
بررسي پايداري تركيبات عطر و طعمي در بافت پينرليقوان شبيه سازي شده بر اساس برهمكنش هاي آروماـ پروتئين ساكاريد
مهرناز امینی فر 2018 -
پيش بيني ضرائب انتشار مواد معطر در سيستم هاي غذايي چند جزئي مدل با توجه به رئولوژي آن
وحید سمواتی 2018 -
مطالعه تجربي ومدلسازي رفتار نانوذرات در ماتريس پليمربسته بندي
مهدی فرهودی 2018 -
بررسي عوامل موثر بر پايداري فازي وماندگاري نوشيدني هاي لبني تخميري (دوغ)
حسن جودکی 2018 -
بررسي توليد نانوذرات از پروتئين آب پنير (Whey) و امكان استفاده از آن در مدلهاي غذايي به عنوان بافت دهنده
اعظم عباسی 2018 -
ارزيابي خواص تكنولوژيكي سوسيس تخميري گوشت شتر توليد شده با جدايه هاي طبيعي لاكتوباسيلوس پنير سنتي سيامزگي
مینا کارگزاری 2018 -
توليد نانو ذرات پروتئيني از پروتئين هاي شير و امكان سنجي استفاده ازاين نانو ذرات در نانو پوشاني تركيبات فراسودمند
روح اله صادقی 2018 -
بررسي بر هم كنش پروتئين - پلي ساكاريد در پخشينه هاي كم چرب فراسودمند بر پايه مخلوط كره و روغن گردو
وحید مفید 2018 -
طراحي فرمولاسيون سوسيس هات داگ وفرانكفورتر فاقد نيتريت وبررسي خواص ضد بوتولينال آنتي اكسيداني وحسي آن
سعید تهموزی دیده بان 2018 -
نانو پوشاني تركيبات فراسودمند آبگريز با استفاده از برهمكنش بتالاكتوگلوبولين وپلي ساكاريد ها
سید محمد هاشم حسینی باب اناری 2018 -
مدلسازي انتقال جرم و حرارت در فرآيند خشك كردن بستر سيال مجهز به مايكرويو فندق و بررسي خواص كيفي محصول خشك شده
نرجس ملک جانی 2018 -
مدل سازي تخريب حرارتي آنتوسيانين ها در آب ميوه هاي قرمز در خشك كن پاششي با استفاده از ديناميك سيالات محاسباتي
سیده شیما یوسفی 2018 -
بررسي بافت و پيش بيني تغييرات خصوصيات كيفي پودر بستني در فرايند خشك كردن پاششي با استفاده از شبكه عصبي مصنوعي
محبوبه فضایلی 2018
Master Theses
-
تهیه هیدروژل مرکب ایزوله پروتئین آب پنیر و آرابینوزایلان استخراج شده از ضایعات پوست کنجد برای درون پوشانی کورکومین
امیرحسین فرشچی اندیسی 2024 -
استخراج اولئوزوم از دانه سیاه دانه (Nigella sativa) و بررسی خواص فیزیکوشمیایی آن
علی هاشمی نژاد 2024 -
درون پوشانی کورکومین در هیدروژل حاصل از کمپلکس پروتئین دال عدس و کاپا کاراگینان
سلما سمیعی طوسی 2024 -
درونپوشانی اسیدهای چرب امگا 3 در نانولیپوزوم و بررسی اثر افزودن آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فراسودمند
ملیکا خادم عباسی 2024 -
تولید مافین با توانایی ضد دیابتی با استفاده از مواد طبیعی
سارا گشتاسبی 2024 -
نانوفیبریلاسیون کازئین در حضور و عدم حضور کورکومین
امیرحسین رضائی اقباش 2023 -
سنتز نانوکمپلکس پلاتین - کورکومین و بررسی اثر مهاری آن بر تجمع پروتئین تاو در بیماری آلزایمر
نیما زاغری 2023 -
ارزیابی خواص تکنولوژیکی سوسیس تخمیری گوشت شتر تولید شده با جدایه های طبیعی لاکتوباسیلوس پنیر سنتی سیامزگی
مینا کارگزاری 2023 -
بررسی تأثیر کاربرد جانشین چربیها بر خواص فیزیکو شیمیایی و کیفی محصولات کنسروی
حمیده کریمیان 2023 -
تهیه هیدروژل مرکب با ایزوله پروتئین ماش و کاپاکاراگینان به عنوان یک سیستم رساننده عصاره بره موم
امین صبوری مقدم 2022 -
" درون پوشانی کورکومین در نانوفیبرهای الکتروریسی شده برپایه پروتئین اسپیرولا از امولسیون روغن در آب "
شقایق محمودی 2022 -
مطالعه کمی و کیفی پروفایل روغن بذر شاهدانه های بومی ایران (Hemp seed oil)
عطیه راهلی 2022 -
تولید بارهای پروتئینی ورزشی با استفاده از روش چاپ سه بعدی
سیده مائده هاشمی 2022 -
بررسی خواص ضدمیکروبی وآنتی اکسیدانی عصاره بذر گیاه گز روغنی (Moringa peregrine (Forssk.) ) ریزپوشانی شده در نانوحامل ژلاتینی
رامین بلوردی 2022 -
تولید کمپلکس کواسروات ایزوله پروتئین ماش و سوکسینیل کیتوزان بارگذاری شده بوسیله کورکومین و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن
مریم السادات میرمحمدمیگونی 2022 -
درون پوشانی عصاره حاصل از بره موم در نانوالیاف حاصل از پروتئین آب پنیر
نوشین شکوری 2021 -
تولید فیلم کامپوزیتی خوراکی بر پایه ایزوله پروتئینی کنجد و آنتوسیانین و پکتین پوست بادمجان
مریم شوقی 2021 -
استخراج آنتوسیانین از گلبرگ زعفران و استفاده ازآن در تولید فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین و صمغ بذر ریحان
مرضیه شکوری 2021 -
بررسی ویژگیهای آنزیم آلفاآمیلاز نوترکیب و سنجش اثرآن به همراه پروتئینها و پپتیدهای زیست فعال کینوآ در بهبود کیفیت نان بدون گلوتن
سیده فاطمه صادقیان مطهر 2021 -
توليد نانوذره پروتئين نخود حاوي ويتامين E با روش الكترواسپري و بررسي رهايش آن
لاچین محمدپورکلاهی 2020 -
تولید کیک اسفنجی با خاصیت آنتی اکسیدانی بالا با استفاده از پروتئین و پپتیدهای عدس
مینا محمدی 2020 -
" تولید کیک فاقد گلوتن با استفاده از ارد سیب زمینی و چیا""
سپیده مرادی مرنیلو 2020 -
تعیین خصوصیات الاجیک اسید بارگذاری شده روی نانوفیبریل های پروتئین آب پنیر
آسیه باورسادعبدالی 2020 -
بررسی افزایش حلالیت، خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی پروتئینهای گردو از طریق آبکافت جزئی
مریم مقدم 2020 -
تولید کیک رژیمی با استفاده از فیبر تخمیری
سیده زینب موسوی 2020 -
ریزپوشانی ماده فعال کورکومین توسط نانوذرات پروتئین گردو به وسیلهی روش الکترواسپری
مریم اسدی 2020 -
تهيه و بررسي ويژگيهاي فيزيكوشيميايي و رهايشي امولسيون ژل سرمابند حاصل از پروتئين نخود بارگذاري شده با كوركومين
راضیه حسین پور 2020 -
تثبيت آنزيم ليزوزيم بر نانوالياف سلولز استات الكتروريسي شده و بررسي كاربرد آن در بسته بندي ضد ميكروبي
شیوا رضائی تنها 2019 -
بررسي رهايش كنترل شده كوركومين درونپوشاني شده از امولژل هاي سرمابند پروتئين عدس
زهرا علی اکبری دهکردی 2019 -
ريزپوشاني عصاره پوست انار در نانوالياف ژلاتين با استفاده از الكتروريسي
سحر سعادت ورنوسفادرانی 2019 -
توليد و بررسي ويژگيهاي فيزيكوشيميايي فيلم گلوتني تقويت شده با نانوالياف پلي لاكتيك اسيد الكتروريسي شده حاوي ليكوپن
مهدی حاجی خانی 2019 -
" بررسي رهايش آلفاتوكوفرول از كامپوزيت تركيبي ساخته شده از پروتئين آب پنير - كربوكسي متيل كيتوزان "
سمیه ریخته گران 2019 -
بررسي ميزان هضم پذيري و توليد پپتيدهاي زيست فعال با خاصيت آنتي اكسيداني از Schizochytrium limacinum
شهرزاد معاونی 2019 -
بررسي و مطالعه استخراج شيميايي فيبر رژيمي موجود در هسته سنجد ايراني و بكارگيري آن در نان هاي حجيم
سارا نماینده 2019 -
توليد نوشيدني لبني فراسودمند با استفاده از نانوامولسيون حاوي كوركومين اتصال عرضي داده شده
عطیه وفائی رازدار 2019 -
اصلاح خصوصيات سطحي غشاء پلي سولفون با استفاده از روش الكتروريسي و كاربرد غشاء بدست آمده در تغليظ آب انار
امین نجفی 2019 -
بهينه سازي استخراج روغن از دانه خاكشير و كاربرد آن در نوشيدني فراسودمند
صنعان لطفی 2019 -
بررسي اثر هم افزايي آرد كينوا و آمارانت بر بافت كيكهاي فاقد گلوتن
فاطمه کوهساری 2019 -
تاثير گرمادهي برتوليد نانوحامل از كازئين شير شتر
هانیه تکبیرگو 2019 -
نانوريزپوشاني ذرات روغن هسته سنجد با استفاده از خشك كن پاششي
سجاد قاسمی 2018 -
فرمولاسيون سس مايونز پاستوريزه برپايه صمغ فارسي
محبوبه پیشان 2018 -
توليد امولسيون روغن در آب فراسودمند از طريق پروتئوليز در ناحيه بين سطحي
هادی عباسی چینی بلاغ 2018 -
بررسي خصوصيات فيزيكي و مكانيكي فيلم هاي زيست تخريب پذير بر پايه كازئينات سديم حاوي رنگدانه هاي گلرنگ
راضیه خطیبی 2018 -
كنترل رهايش اسيد گاليك از فيلم تركيبي كيتوزان - ژلاتين با استفاده از فرايند هاي شيميايي و فوتوشيميايي
مهسا رضایی 2018 -
استخراج و تعيين ويژگيهاي فيزيكوشيميايي و كاربردي موسيلاژ (كربوهيدرات) حاصل از ميوه كاكتوس
الناز صالحی 2018 -
مدل سازي رهايش كنترل شده كوركومين از نانوذرات پروتئين آب پنير
صابر سلگی 2018 -
بستني فزاسودمند از شير شتر با كازئين هيدروليز شده
نسیم حاجیان 2018 -
توليد نان نيمه حجيم با پروتئين بالا با استفاده از پروتئين هاي آب پنير و پپتيدهاي حاصل از آن
رکسانه عدنانی 2018 -
بهينه سازي فرآيند خشك كردن انجمادي روغن درون پوشاني شده هسته سنجد
روح اله حیدری 2018 -
امكان سنجي توليد فيلمهاي مركب چند لايه حاوي تركيبات نانو بر پايه موسيلاژ دانه بالنگوي سياه
آتنا صادقی ورکانی 2018 -
بهينه سازي استخراج روغن شاهدانه به روش سوكسله، به كمك امواج فراصوت و مايكروويو و درونپوشاني روغن حاصله
امیر رضوان خواه 2018 -
اثر روشهاي مختلف خشك كردن چاي ترش بر تركيبات و خواص فراسودمند آن
مانا نصرایی قمی 2018 -
خشك كردن زيره سبز با خشك كن بستر سيال مايكرووويو و بررسي اثر آن روس اسانس هاي روغني
عاطفه بابکی 2018 -
بررسي و مطالعه استخراج فيبر موجود در هسته خرما و به كارگيري آن در نان هاي حجيم و مسطح
محمد نبی 2018 -
پيش بيني خصوصيات كيفي زغال اخته خشك شده به روش تركيبي اولترسوند اسمزي مايكروويو با استفاده از مدل سازي شبكه عصبي
سمیرا شمائی 2018 -
استفاده از تكنولوژي غشايي اولترافيلتراسيون در رنگبري شيره خرما
گلناز فتحی 2018 -
توليد نوشيدني سلامتي (Functional) بر پايه آب انار
زینب السادات ابراهیم زاده موسوی 2018 -
بهينه سازي فرآيند خشك كردن پاششي پنير پاد فشار خون تغيير يافته با آنزيم
فاطمه آمیغی 2018 -
توليد آب ميوه هاي غني شده با پروتئين آب پنير داراي ويژگي پاد فشار خون
مصطفی گودرزی 2018 -
بهينه سازي عوامل فرايند غشاي موثر در شفاف سازي آب البالو قرمز
هیمن نوربخش 2018 -
بررسي اثر بسته بندي اتمسفر اصلاح شده بر روي ماندگاري نان هاي پر مصرف ايراني
معصومه شفیعی بوئینی 2018 -
اثر افزودن ذرات نانو بر خواص مكانيكي و حرارتي فيلم هاي توليد شده از پلي لاكتيك اسيد( PLA )
سعید داداشی 2018 -
پيش بيني تغيير خصوصيات فيزيكوشيميايي تمشك خشك شده در فرايند خشك كردن بستر سيال – مايكروويو با استفاده از مدل شبكه هاي عصبي مصنوعي
قاسم یوسفی 2018 -
تعيين شرايط بهينه ي انبارماني نوشيدني فراسودمند بر پايه ي عصاره تخميري گل گاو زبان
عاطفه رضایی سرتشنیزی 2018 -
توسعه و ارزيابي يك سامانه هوشمند مبتني بر ماشين بينايي به منظور تعيين رسيدگي و ميزان فعاليت آنتي اكسيداني گيلاس و آلبالو
سعیده تقدمی صابری 2018 -
بهينه سازي خصوصيات كيفي آب آلبالو حين تغليظ به روش تقطير غشايي با استفاده از روش سطح پاسخ
شکوفه برازنده 2018 -
بهينه سازي خصوصيات كيفي آب زرشك حين تغليظ به روش تقطير غشايي با استفاده از روش سطح پاسخ
سمانه آزموده 2018 -
امكان سنجي توليد چيپس ماهي از خانواده ماهي كيلكا
مصطفی عاشوری 2018 -
اپتيمم سازي شرايط استخراج با مايكروويو و اولتراسونيك پلي فنل ها و كافئين برگ سبز چاي ايراني با استفاده از روش سطح پاسخ
محمد علی پورنجمی ایرانق 2018 -
استفاده از مدل رياضي در مطالعه تاثيرات شرايط سرخ كردن ( درجه حرارت روغن ،ضخامت و نوع روغن سرخ كردني ) در انتقال جرم و ميزان جذب روغن حين سرخ كردن عميق فيش فينگر.
سیدعبدالحسین ایزدی 2018 -
بررسي فرايند تقطير اسمزي در تغليظ آب گريپ فروت
پروین اسدی 2018 -
بررسي اثر روش هاي مختلف استخراج بر خواص آنتي اكسيداني و آنتي باكتريال عصاره حاصله از ميوه عناب
افسانه خسرونیا 2018 -
بهينه سازي فرآيند خشك كردن پاششي آب زرشك سياه و بررسي اثر فرآيند بر زمان ماندگاري پودر حاصله
آمنه صدیقی پاشاکی 2018 -
بررسي خصوصيات فيزيكي و مكانيكي فيلم هاي زيست تخريب پذير بر پايه ي قدومه ي شيرازي حاوي تركيبات نانو
سارا عباسی راد 2018 -
اثر خشك كردن با استفاده از خشك كن بستر سيال تحت مايكروويو بر تركيبات و خواص فراسودمند آلبالو
مریم سهرابی 2018 -
بررسي ويژگي هاي فيزيكي ، مكانيكي و ممانعت كنندگي در مقابل بخار آب فيلم خوراكي مركب عناب - كازئين حاوي تركيبات نانو
میلاد محمدی کیا 2018 -
تهيه نوشيدني لبني تخميري كوميس با استفاده از روش بومي(شير گاو)
نسرین تقی پور 2018 -
پايدارسازي آنتوسيانين ها با توليد امولسيون هاي مركب
مینا فرضی 2018 -
بررسي خصوصيات رئولوژيكي پخشينه (Spread) بر پايه روغن پسته
مراد موسی زاده 2018 -
بررسي تاثير نوع ديواره انتخابي بر كارايي پوشينه دار كردن تركيبات فرار عطر و طعمي
محمدمهدی صفاری 2018 -
بررسي فعاليت آنتي اكسيداني و ضد ميكروبي روغن اسانس رزماري
صدیقه توسلی کفرانی 2018 -
پيش بيني تغييرات خصوصيات فيزيكو شيميايي پودر آب شاتوت در فرآيند خشك كردن پاششي با استفاده از شبكه عصبي مصنوعي
محبوبه فضایلی 2018 -
بهينه سازي توليد پودر آب آلبالو به روش پاششي با استفاده از مدل هاي شبكه هاي عصبي و انفيس
اسماعیل کریمی روش 2018 -
تاثير افزودن صمغ ثعلب بر روي پايداري و خواص رئولوژيكي سس ماست
میلاد پرو 2018 -
بررسي خصوصيات فيزيكي و مكانيكي فيلم هاي زيست تخريب پذير حاوي ذرات نانو بر پايه ي پروتئين به دست آمده از ضايعات ماهي قزل آلا
مرضیه میرزاخانی 2018 -
بررسي خصوصيات فيزيكي و مكانيكي فيلم هاي زيست تخريب پذير بر پايه ي ثعلب حاوي تركيبات نانو
محمد اکرامی 2018 -
تعيين قابليت كاهش كلسترول ايزوله هاي اسيد لاكتيك جداسازي شده از محصولات لبني سنتي و اندازه گيري ميزان مقاومت به اسيد و صفرا در آنها
سعیده لله زاده 2018 -
بررسي توليد پوشش هاي خوراكي و زيست تخريب پذير با استفاده از صمغ درخت گيلاس (prunus avium) و تاثيرنانو ذرات بر خواص مكانيكي آن
عبدالرضا ایوبی نجف آبادی 2018 -
بررسي اثر نوع پوشش بر كارايي پوشينه دار كردن تركيبات آنتوسيانيني عصاره زرشك سياه بي دانه
مریم میرزائی 2018 -
فرمولاسيون و يهينه سازي فرآيند خشك كردن پاششي در توليد پودر مخلوط عصاره خرما و شير بدون چربي
حسن رضاقلی چمسورک 2018 -
فرمولاسيون سوسيس كم چرب بوقلمون حاوي پري بيوتيك
فرشته محمودی 2018 -
بهينه سازي شرايط استخراج صمغ از ميوه گياه كوردياميكس به روش مافوق صوت و بررسي ويزگيهاي فيزيكوشيميايي
شقایق کشانی دخت 2018 -
بررسي تاثير پوشش هاي كيتوزاني حاوي نانو ذرات بر ماندگاري و اخص هاي كيفي ميوه تمشك سياه پس از برداشت
حسین هادی نژاد ماکرانی 2018 -
بهينه سازي شكلات غني شده با آهن و ويتامين هاي ب
مریم سالک نجات 2018 -
بررسي اثر روشهاي مختلف استخراج بر تركيبات فنلي و آنتي اكسيداني برگ كاسني
رسول اسد زاده 2018 -
فرمولاسيون سوسيس كم چرب شترمرغ حاوي پري بيوتيك
سارا تربتی 2018 -
بررسي اثر كاربرد پوشش هاي خوراكي بر پايه پلي ساكاريدها بر افزايش زمان ماندگاري و حفظ ويژگي هاي ظاهري و تغذيه اي توت فرنگي
فریبا محمدی 2018 -
بررسي اثر ايزوله پروتئين نخود و آنزيم ترانس گلوتاميناز بر خواص رئولوژيكي و كيفي مافين بدون گلوتن
ساناز شعبانی 2018 -
مدلسازي فر آيند استخراج پلي فنل هاي موجود در پوست انار و خالص سازي الاجي تانن هاي آن
رضا سامنی 2018 -
امكان سنجي توليد ماست فراسودمند پري بيوتيك از شير شتر با استفاده ازبتا - گلوكان جودوسر
ژاله سادات لاجوردی 2018