Zahra Emam Jomeh

Professor

Update: 2024-11-21

Zahra Emam Jomeh

College of Agriculture and Natural Resources / Agricultural Engineering - Food Science and Technolgogy

P.H.D dissertations

  1. بیان و تخلیص آنزیم تتراسایکلین ردوکتاز و توسعه روش نوین جهت شناسایی آنتی بیوتیک تتراسایکلین
    صادق زمردی منش 2024
  2. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رهایشی نانوذرات حاصل از مزدوج پروتئین ماش و مالتودکسترین، بارگذاری شده با کورکومین
    سمیه عزیزنیاء 2024
  3. تولید نانوفایبر الکتروریسی شده کیتوزان / پلی وینیل الکل حاوی اسانس روغنی آویشن و پوشش داده شده با محلول پلیمری پلی متاکریلیت به عنوان بسته بندی ضد میکروبی موادغذایی
    الهام فرهمند 2023
  4. تأثیر ساختارهای ژلی مختلف برپایه پروتئین لوبیا چیتی در کنترل رهایش کورکومین
    ندا علی عباسی 2023
  5. بهبود پایداری و خاصیت ضد سرطانی نانو کوبوزومهای کورکومین پوشش داده شده با ادراژیت در برابر سلول‌های سرطانی روده بزرگ HT 29: کاربرد آن در پاستیل به عنوان مدل غذایی
    مریم سالک نجات 2022
  6. بهینه سازی درونپوشانی‌‌‌‌‌ گلیسیریزین توسط فرآیند الحاق ترکیبی صمغ فارسی و پروتئین نخود و کاربرد آن در نوشیدنی فراسودمند
    وحیده سرابی اقدم 2021
  7. کاربرد نانوفیبرهای توخالی اصلاح شده برپایه پلی پیرول جهت تولید زیست حسگر الکتروشیمیایی
    محمد اکرامی 2021
  8. تولید هیدروژل و امولسیون ژل ها، با خواص عملکردی قابل تغییر با ایجاد اتصالات عرضی در مخلوط پروتئین آب پنیر نانوفیبریله و دناتوره شده
    مهدی محمدیان 2020
  9. تولید نانوذرات فیتواسترول - آلبومین سرم گاوی به عنوان حامل ویتامین D2 برای استفاده در سیستم های غذایی
    فاطمه آمیغی 2020
  10. استخراج و شناسایی صمغ دانه بالنگو سیاه و استفاده از آن در رهایش کنترل شده کورکومین از نانوذره تشکیل شده
    مرتضی فتحی 2020
  11. غني سازي ماست كم چرب با نانوذرات حاوي ويتامين D3 حاصل از برهمكنش ژلاتين با كيتوزان و آلژينات سديم
    سمیه میرآقائی 2019
  12. شبيه سازي ديناميك سيالات محاسباتي فرآيند خشك كردن پاششي عصاره چاي ترش در يك خشك كن نيمه صنعتي
    سحر نماینده 2019
  13. بهينه سازي توليد اسيد گلوكورونيك در نوشيدني كامبوجا با بكارگيري شيره خرماي رنگبري شده
    شهاب خسروی 2019
  14. بررسي ويژگي‌هاي ر وغن خاكشير درون پوشاني شده به سه روش و كاربرد آن در يك سامانه غذايي
    ساناز مالک 2019
  15. آينده پژوهي مصرف پايدار مواد غذايي در شهر تهران
    فرشید عزیزخانی 2018
  16. Production and formulation of a new low-fat fermented functional camel meat sausage by Lactobacillus casei,L.paracasei and L,rhamnsus
    فلیحه حسن حسین 2018
  17. طراحي و توليد پكتونانوليپوزوم هاي حامل تركيبات پلي فنولي به روش حرارت دهي بهبود يافته و ارزيابي مشخصات سامانه هاي توليد شده
    مریم حقیقی 2018
  18. افزايش پايداري و كارآيي پوشينه دار كردن امولسيون هاي آب در روغن در آب توسط افزودن مخلوط هاي كازئينات سديم ، پلي ساكاريد (كتيرا و يا پكتين) و پيش بيني ميزان رهايش
    مینا فرضی 2018
  19. مدلسازي رهايش كنترل شده انسولين خوراكي از نانوذرات حامل
    زهرا مهدی زاده برزکی 2018
  20. بهينه سازي فرمولاسيون غذا-دارو (Medical Food ) بر پايه ماست با ويژگي هاي كيفي مطلوب با استفاده از مدلسازي الگوريتم ژنتيك
    هما بهمدی 2018
  21. بهينه­سازي توليد نانوكامپوزيت­هاي بيوپليمري براي بسته­بندي اتمسفر تغيير يافته
    مرجان شرافتی 2018
  22. بررسي اندركنش هاي ميان پروتئينهاي با منشاء گياهي - حيواني و كربوهيدرات ها در پايداري امولسيونهاي گوشتي
    مریم طهماسبی 2018
  23. مدلسازي فرايند انتقال جرم و حرارت در يك ماده مكعبي شكل در خشك كن تركيبي بستر سيال مايكروويو
    غلامرضا عسکری 2018
  24. كاربرد نانوفيبرهاي اصلاح شده ي به دست آمده از الكتروريسي بيو پليمر سلولز به عنوان بستري براي تثبيت آنزيم بتاگالاكتوزيداز(لاكتاز)
    عاطفه برومند 2018
  25. مدلسازي زنده ماني پروبيوتيك تحت تاثير پري بيوتيك در نوشيدني لبني تخميري مخلوط شده با آبميوه
    پرنگ نیک مرام 2018
  26. استخراج، شناسايي و تعيين ساختار پلي ساكاريد هاي محلول در آب حاصل از ريشه گياه چوبك تماشايي
    کامبیز جهان بین 2018
  27. شناسايي جدايه هاي طبيعي لاكتوباسيلوس پنير سنتي ليقوان به روش RAPD- PCR و ارزياني تكنولوژيكي آنها به عنوان كشتهاي آغاز گر
    تیوا کفیلی 2018
  28. توليد اولتراسونيك پپتيدهاي زيست فعال از كازئين با استفاده از نانو كره هاي آنزيمي پارامغناطيسي
    اشکان مددلو 2018
  29. بررسي پايداري تركيبات عطر و طعمي در بافت پينرليقوان شبيه سازي شده بر اساس برهمكنش هاي آروماـ پروتئين ساكاريد
    مهرناز امینی فر 2018
  30. پيش بيني ضرائب انتشار مواد معطر در سيستم هاي غذايي چند جزئي مدل با توجه به رئولوژي آن
    وحید سمواتی 2018
  31. مطالعه تجربي ومدلسازي رفتار نانوذرات در ماتريس پليمربسته بندي
    مهدی فرهودی 2018
  32. بررسي عوامل موثر بر پايداري فازي وماندگاري نوشيدني هاي لبني تخميري (دوغ)
    حسن جودکی 2018
  33. بررسي توليد نانوذرات از پروتئين آب پنير (Whey) و امكان استفاده از آن در مدل‌هاي غذايي به عنوان بافت دهنده
    اعظم عباسی 2018
  34. ارزيابي خواص تكنولوژيكي سوسيس تخميري گوشت شتر توليد شده با جدايه هاي طبيعي لاكتوباسيلوس پنير سنتي سيامزگي
    مینا کارگزاری 2018
  35. توليد نانو ذرات پروتئيني از پروتئين هاي شير و امكان سنجي استفاده ازاين نانو ذرات در نانو پوشاني تركيبات فراسودمند
    روح اله صادقی 2018
  36. بررسي بر هم كنش پروتئين - پلي ساكاريد در پخشينه هاي كم چرب فراسودمند بر پايه مخلوط كره و روغن گردو
    وحید مفید 2018
  37. طراحي فرمولاسيون سوسيس هات داگ وفرانكفورتر فاقد نيتريت وبررسي خواص ضد بوتولينال آنتي اكسيداني وحسي آن
    سعید تهموزی دیده بان 2018
  38. نانو پوشاني تركيبات فراسودمند آبگريز با استفاده از برهمكنش بتالاكتوگلوبولين وپلي ساكاريد ها
    سید محمد هاشم حسینی باب اناری 2018
  39. مدلسازي انتقال جرم و حرارت در فرآيند خشك كردن بستر سيال مجهز به مايكرويو فندق و بررسي خواص كيفي محصول خشك شده
    نرجس ملک جانی 2018
  40. مدل سازي تخريب حرارتي آنتوسيانين ها در آب ميوه هاي قرمز در خشك كن پاششي با استفاده از ديناميك سيالات محاسباتي
    سیده شیما یوسفی 2018
  41. بررسي بافت و پيش بيني تغييرات خصوصيات كيفي پودر بستني در فرايند خشك كردن پاششي با استفاده از شبكه عصبي مصنوعي
    محبوبه فضایلی 2018

Master Theses

  1. تهیه هیدروژل مرکب ایزوله پروتئین آب پنیر و آرابینوزایلان استخراج شده از ضایعات پوست کنجد برای درون پوشانی کورکومین
    امیرحسین فرشچی اندیسی 2024
  2. استخراج اولئوزوم از دانه سیاه دانه (Nigella sativa) و بررسی خواص فیزیکوشمیایی آن
    علی هاشمی نژاد 2024
  3. درون پوشانی کورکومین در هیدروژل حاصل از کمپلکس پروتئین دال عدس و کاپا کاراگینان
    سلما سمیعی طوسی 2024
  4. درونپوشانی اسیدهای چرب امگا 3 در نانولیپوزوم و بررسی اثر افزودن آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فراسودمند
    ملیکا خادم عباسی 2024
  5. تولید مافین با توانایی ضد دیابتی با استفاده از مواد طبیعی
    سارا گشتاسبی 2024
  6. نانوفیبریلاسیون کازئین در حضور و عدم حضور کورکومین
    امیرحسین رضائی اقباش 2023
  7. سنتز نانوکمپلکس پلاتین - کورکومین و بررسی اثر مهاری آن بر تجمع پروتئین تاو در بیماری آلزایمر
    نیما زاغری 2023
  8. ارزیابی خواص تکنولوژیکی سوسیس تخمیری گوشت شتر تولید شده با جدایه های طبیعی لاکتوباسیلوس پنیر سنتی سیامزگی
    مینا کارگزاری 2023
  9. بررسی تأثیر کاربرد جانشین چربیها بر خواص فیزیکو شیمیایی و کیفی محصولات کنسروی
    حمیده کریمیان 2023
  10. تهیه هیدروژل مرکب با ایزوله پروتئین ماش و کاپاکاراگینان به عنوان یک سیستم رساننده عصاره بره موم
    امین صبوری مقدم 2022
  11. " درون پوشانی کورکومین در نانوفیبرهای الکتروریسی شده برپایه پروتئین اسپیرولا از امولسیون روغن در آب "
    شقایق محمودی 2022
  12. مطالعه کمی و کیفی پروفایل روغن بذر شاهدانه های بومی ایران (Hemp seed oil)
    عطیه راهلی 2022
  13. تولید بارهای پروتئینی ورزشی با استفاده از روش چاپ سه بعدی
    سیده مائده هاشمی 2022
  14. بررسی خواص ضدمیکروبی وآنتی اکسیدانی عصاره بذر گیاه گز روغنی (Moringa peregrine (Forssk.) ) ریزپوشانی شده در نانوحامل ژلاتینی
    رامین بلوردی 2022
  15. تولید کمپلکس کواسروات ایزوله پروتئین ماش و سوکسینیل کیتوزان بارگذاری شده بوسیله کورکومین و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن
    مریم السادات میرمحمدمیگونی 2022
  16. درون پوشانی عصاره حاصل از بره موم در نانوالیاف حاصل از پروتئین آب پنیر
    نوشین شکوری 2021
  17. تولید فیلم کامپوزیتی خوراکی بر پایه ایزوله پروتئینی کنجد و آنتوسیانین و پکتین پوست بادمجان
    مریم شوقی 2021
  18. استخراج آنتوسیانین از گلبرگ زعفران و استفاده ازآن در تولید فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین و صمغ بذر ریحان
    مرضیه شکوری 2021
  19. بررسی ویژگی‌های آنزیم آلفاآمیلاز نوترکیب و سنجش اثرآن به همراه پروتئین‌ها و پپتیدهای زیست فعال کینوآ در بهبود کیفیت نان بدون گلوتن
    سیده فاطمه صادقیان مطهر 2021
  20. توليد نانوذره پروتئين نخود حاوي ويتامين E با روش الكترواسپري و بررسي رهايش آن
    لاچین محمدپورکلاهی 2020
  21. تولید کیک اسفنجی با خاصیت آنتی اکسیدانی بالا با استفاده از پروتئین و پپتیدهای عدس
    مینا محمدی 2020
  22. " تولید کیک فاقد گلوتن با استفاده از ارد سیب زمینی و چیا""
    سپیده مرادی مرنیلو 2020
  23. تعیین خصوصیات الاجیک اسید بارگذاری شده روی نانوفیبریل های پروتئین آب پنیر
    آسیه باورسادعبدالی 2020
  24. بررسی افزایش حلالیت، خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی پروتئین‌های گردو از طریق آبکافت جزئی
    مریم مقدم 2020
  25. تولید کیک رژیمی با استفاده از فیبر تخمیری
    سیده زینب موسوی 2020
  26. ریزپوشانی ماده فعال کورکومین توسط نانوذرات پروتئین گردو به وسیله‌ی روش الکترواسپری
    مریم اسدی 2020
  27. تهيه و بررسي ويژگي‌هاي فيزيكوشيميايي و رهايشي امولسيون ژل سرمابند حاصل از پروتئين نخود بارگذاري شده با كوركومين
    راضیه حسین پور 2020
  28. تثبيت آنزيم ليزوزيم بر نانوالياف سلولز استات الكتروريسي شده و بررسي كاربرد آن در بسته بندي ضد ميكروبي
    شیوا رضائی تنها 2019
  29. بررسي رهايش كنترل شده كوركومين درونپوشاني شده از امولژل هاي سرمابند پروتئين عدس
    زهرا علی اکبری دهکردی 2019
  30. ريزپوشاني عصاره پوست انار در نانوالياف ژلاتين با استفاده از الكتروريسي
    سحر سعادت ورنوسفادرانی 2019
  31. توليد و بررسي ويژگي‌هاي فيزيكوشيميايي فيلم گلوتني تقويت شده با نانوالياف پلي لاكتيك اسيد الكتروريسي شده حاوي ليكوپن
    مهدی حاجی خانی 2019
  32. " بررسي رهايش آلفاتوكوفرول از كامپوزيت تركيبي ساخته شده از پروتئين آب پنير - كربوكسي متيل كيتوزان "
    سمیه ریخته گران 2019
  33. بررسي ميزان هضم پذيري و توليد پپتيدهاي زيست فعال با خاصيت آنتي اكسيداني از Schizochytrium limacinum
    شهرزاد معاونی 2019
  34. بررسي و مطالعه استخراج شيميايي فيبر رژيمي موجود در هسته سنجد ايراني و بكارگيري آن در نان هاي حجيم
    سارا نماینده 2019
  35. توليد نوشيدني لبني فراسودمند با استفاده از نانوامولسيون حاوي كوركومين اتصال عرضي داده شده
    عطیه وفائی رازدار 2019
  36. اصلاح خصوصيات سطحي غشاء پلي سولفون با استفاده از روش الكتروريسي و كاربرد غشاء بدست آمده در تغليظ آب انار
    امین نجفی 2019
  37. بهينه سازي استخراج روغن از دانه خاكشير و كاربرد آن در نوشيدني فراسودمند
    صنعان لطفی 2019
  38. بررسي اثر هم افزايي آرد كينوا و آمارانت بر بافت كيك‌هاي فاقد گلوتن
    فاطمه کوهساری 2019
  39. تاثير گرمادهي برتوليد نانوحامل از كازئين شير شتر
    هانیه تکبیرگو 2019
  40. نانوريزپوشاني ذرات روغن هسته سنجد با استفاده از خشك كن پاششي
    سجاد قاسمی 2018
  41. فرمولاسيون سس مايونز پاستوريزه برپايه صمغ فارسي
    محبوبه پیشان 2018
  42. توليد امولسيون روغن در آب فراسودمند از طريق پروتئوليز در ناحيه بين سطحي
    هادی عباسی چینی بلاغ 2018
  43. بررسي خصوصيات فيزيكي و مكانيكي فيلم هاي زيست تخريب پذير بر پايه كازئينات سديم حاوي رنگدانه هاي گلرنگ
    راضیه خطیبی 2018
  44. كنترل رهايش اسيد گاليك از فيلم تركيبي كيتوزان - ژلاتين با استفاده از فرايند هاي شيميايي و فوتوشيميايي
    مهسا رضایی 2018
  45. استخراج و تعيين ويژگي‌هاي فيزيكوشيميايي و كاربردي موسيلاژ (كربوهيدرات) حاصل از ميوه كاكتوس
    الناز صالحی 2018
  46. مدل سازي رهايش كنترل شده كوركومين از نانوذرات پروتئين آب پنير
    صابر سلگی 2018
  47. بستني فزاسودمند از شير شتر با كازئين هيدروليز شده
    نسیم حاجیان 2018
  48. توليد نان نيمه حجيم با پروتئين بالا با استفاده از پروتئين هاي آب پنير و پپتيدهاي حاصل از آن
    رکسانه عدنانی 2018
  49. بهينه سازي فرآيند خشك كردن انجمادي روغن درون پوشاني شده هسته سنجد
    روح اله حیدری 2018
  50. امكان سنجي توليد فيلم‌هاي مركب چند لايه حاوي تركيبات نانو بر پايه موسيلاژ دانه بالنگوي سياه
    آتنا صادقی ورکانی 2018
  51. بهينه سازي استخراج روغن شاهدانه به روش سوكسله، به كمك امواج فراصوت و مايكروويو و درونپوشاني روغن حاصله
    امیر رضوان خواه 2018
  52. اثر روشهاي مختلف خشك كردن چاي ترش بر تركيبات و خواص فراسودمند آن
    مانا نصرایی قمی 2018
  53. خشك كردن زيره سبز با خشك كن بستر سيال مايكرووويو و بررسي اثر آن روس اسانس هاي روغني
    عاطفه بابکی 2018
  54. بررسي و مطالعه استخراج فيبر موجود در هسته خرما و به كارگيري آن در نان هاي حجيم و مسطح
    محمد نبی 2018
  55. پيش بيني خصوصيات كيفي زغال اخته خشك شده به روش تركيبي اولترسوند اسمزي مايكروويو با استفاده از مدل سازي شبكه عصبي
    سمیرا شمائی 2018
  56. استفاده از تكنولوژي غشايي اولترافيلتراسيون در رنگبري شيره خرما
    گلناز فتحی 2018
  57. توليد نوشيدني سلامتي (Functional) بر پايه آب انار
    زینب السادات ابراهیم زاده موسوی 2018
  58. بهينه سازي فرآيند خشك كردن پاششي پنير پاد فشار خون تغيير يافته با آنزيم
    فاطمه آمیغی 2018
  59. توليد آب ميوه هاي غني شده با پروتئين آب پنير داراي ويژگي پاد فشار خون
    مصطفی گودرزی 2018
  60. بهينه سازي عوامل فرايند غشاي موثر در شفاف سازي آب البالو قرمز
    هیمن نوربخش 2018
  61. بررسي اثر بسته بندي اتمسفر اصلاح شده بر روي ماندگاري نان هاي پر مصرف ايراني
    معصومه شفیعی بوئینی 2018
  62. اثر افزودن ذرات نانو بر خواص مكانيكي و حرارتي فيلم هاي توليد شده از پلي لاكتيك اسيد( PLA )
    سعید داداشی 2018
  63. پيش بيني تغيير خصوصيات فيزيكوشيميايي تمشك خشك شده در فرايند خشك كردن بستر سيال – مايكروويو با استفاده از مدل شبكه هاي عصبي مصنوعي
    قاسم یوسفی 2018
  64. تعيين شرايط بهينه ي انبارماني نوشيدني فراسودمند بر پايه ي عصاره تخميري گل گاو زبان
    عاطفه رضایی سرتشنیزی 2018
  65. توسعه و ارزيابي يك سامانه هوشمند مبتني بر ماشين بينايي به منظور تعيين رسيدگي و ميزان فعاليت آنتي اكسيداني گيلاس و آلبالو
    سعیده تقدمی صابری 2018
  66. بهينه سازي خصوصيات كيفي آب آلبالو حين تغليظ به روش تقطير غشايي با استفاده از روش سطح پاسخ
    شکوفه برازنده 2018
  67. بهينه سازي خصوصيات كيفي آب زرشك حين تغليظ به روش تقطير غشايي با استفاده از روش سطح پاسخ
    سمانه آزموده 2018
  68. امكان سنجي توليد چيپس ماهي از خانواده ماهي كيلكا
    مصطفی عاشوری 2018
  69. اپتيمم سازي شرايط استخراج با مايكروويو و اولتراسونيك پلي فنل ها و كافئين برگ سبز چاي ايراني با استفاده از روش سطح پاسخ
    محمد علی پورنجمی ایرانق 2018
  70. استفاده از مدل رياضي در مطالعه تاثيرات شرايط سرخ كردن ( درجه حرارت روغن ،ضخامت و نوع روغن سرخ كردني ) در انتقال جرم و ميزان جذب روغن حين سرخ كردن عميق فيش فينگر.
    سیدعبدالحسین ایزدی 2018
  71. بررسي فرايند تقطير اسمزي در تغليظ آب گريپ فروت
    پروین اسدی 2018
  72. بررسي اثر روش هاي مختلف استخراج بر خواص آنتي اكسيداني و آنتي باكتريال عصاره حاصله از ميوه عناب
    افسانه خسرونیا 2018
  73. بهينه سازي فرآيند خشك كردن پاششي آب زرشك سياه و بررسي اثر فرآيند بر زمان ماندگاري پودر حاصله
    آمنه صدیقی پاشاکی 2018
  74. بررسي خصوصيات فيزيكي و مكانيكي فيلم هاي زيست تخريب پذير بر پايه ي قدومه ي شيرازي حاوي تركيبات نانو
    سارا عباسی راد 2018
  75. اثر خشك كردن با استفاده از خشك كن بستر سيال تحت مايكروويو بر تركيبات و خواص فراسودمند آلبالو
    مریم سهرابی 2018
  76. بررسي ويژگي هاي فيزيكي ، مكانيكي و ممانعت كنندگي در مقابل بخار آب فيلم خوراكي مركب عناب - كازئين حاوي تركيبات نانو
    میلاد محمدی کیا 2018
  77. تهيه نوشيدني لبني تخميري كوميس با استفاده از روش بومي(شير گاو)
    نسرین تقی پور 2018
  78. پايدارسازي آنتوسيانين ها با توليد امولسيون هاي مركب
    مینا فرضی 2018
  79. بررسي خصوصيات رئولوژيكي پخشينه (Spread) بر پايه روغن پسته
    مراد موسی زاده 2018
  80. بررسي تاثير نوع ديواره انتخابي بر كارايي پوشينه دار كردن تركيبات فرار عطر و طعمي
    محمدمهدی صفاری 2018
  81. بررسي فعاليت آنتي اكسيداني و ضد ميكروبي روغن اسانس رزماري
    صدیقه توسلی کفرانی 2018
  82. پيش بيني تغييرات خصوصيات فيزيكو شيميايي پودر آب شاتوت در فرآيند خشك كردن پاششي با استفاده از شبكه عصبي مصنوعي
    محبوبه فضایلی 2018
  83. بهينه سازي توليد پودر آب آلبالو به روش پاششي با استفاده از مدل هاي شبكه هاي عصبي و انفيس
    اسماعیل کریمی روش 2018
  84. تاثير افزودن صمغ ثعلب بر روي پايداري و خواص رئولوژيكي سس ماست
    میلاد پرو 2018
  85. بررسي خصوصيات فيزيكي و مكانيكي فيلم هاي زيست تخريب پذير حاوي ذرات نانو بر پايه ي پروتئين به دست آمده از ضايعات ماهي قزل آلا
    مرضیه میرزاخانی 2018
  86. بررسي خصوصيات فيزيكي و مكانيكي فيلم هاي زيست تخريب پذير بر پايه ي ثعلب حاوي تركيبات نانو
    محمد اکرامی 2018
  87. تعيين قابليت كاهش كلسترول ايزوله هاي اسيد لاكتيك جداسازي شده از محصولات لبني سنتي و اندازه گيري ميزان مقاومت به اسيد و صفرا در آنها
    سعیده لله زاده 2018
  88. بررسي توليد پوشش هاي خوراكي و زيست تخريب پذير با استفاده از صمغ درخت گيلاس (prunus avium) و تاثيرنانو ذرات بر خواص مكانيكي آن
    عبدالرضا ایوبی نجف آبادی 2018
  89. بررسي اثر نوع پوشش بر كارايي پوشينه دار كردن تركيبات آنتوسيانيني عصاره زرشك سياه بي دانه
    مریم میرزائی 2018
  90. فرمولاسيون و يهينه سازي فرآيند خشك كردن پاششي در توليد پودر مخلوط عصاره خرما و شير بدون چربي
    حسن رضاقلی چمسورک 2018
  91. فرمولاسيون سوسيس كم چرب بوقلمون حاوي پري بيوتيك
    فرشته محمودی 2018
  92. بهينه سازي شرايط استخراج صمغ از ميوه گياه كوردياميكس به روش مافوق صوت و بررسي ويزگيهاي فيزيكوشيميايي
    شقایق کشانی دخت 2018
  93. بررسي تاثير پوشش هاي كيتوزاني حاوي نانو ذرات بر ماندگاري و اخص هاي كيفي ميوه تمشك سياه پس از برداشت
    حسین هادی نژاد ماکرانی 2018
  94. بهينه سازي شكلات غني شده با آهن و ويتامين هاي ب
    مریم سالک نجات 2018
  95. بررسي اثر روشهاي مختلف استخراج بر تركيبات فنلي و آنتي اكسيداني برگ كاسني
    رسول اسد زاده 2018
  96. فرمولاسيون سوسيس كم چرب شترمرغ حاوي پري بيوتيك
    سارا تربتی 2018
  97. بررسي اثر كاربرد پوشش هاي خوراكي بر پايه پلي ساكاريدها بر افزايش زمان ماندگاري و حفظ ويژگي هاي ظاهري و تغذيه اي توت فرنگي
    فریبا محمدی 2018
  98. بررسي اثر ايزوله پروتئين نخود و آنزيم ترانس گلوتاميناز بر خواص رئولوژيكي و كيفي مافين بدون گلوتن
    ساناز شعبانی 2018
  99. مدلسازي فر آيند استخراج پلي فنل هاي موجود در پوست انار و خالص سازي الاجي تانن هاي آن
    رضا سامنی 2018
  100. امكان سنجي توليد ماست فراسودمند پري بيوتيك از شير شتر با استفاده ازبتا - گلوكان جودوسر
    ژاله سادات لاجوردی 2018