زهرا امام جمعه

استاد

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/08/24

زهرا امام جمعه

دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی‌(غیرفعال)

رساله های دکتری

  1. بیان و تخلیص آنزیم تتراسایکلین ردوکتاز و توسعه روش نوین جهت شناسایی آنتی بیوتیک تتراسایکلین
    صادق زمردی منش 1403
  2. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رهایشی نانوذرات حاصل از مزدوج پروتئین ماش و مالتودکسترین، بارگذاری شده با کورکومین
    سمیه عزیزنیاء 1402
  3. تولید نانوفایبر الکتروریسی شده کیتوزان / پلی وینیل الکل حاوی اسانس روغنی آویشن و پوشش داده شده با محلول پلیمری پلی متاکریلیت به عنوان بسته بندی ضد میکروبی موادغذایی
    الهام فرهمند 1402
  4. تاثیر ساختارهای ژلی مختلف برپایه پروتئین لوبیا چیتی در کنترل رهایش کورکومین
    ندا علی عباسی 1401
  5. بهبود پایداری و خاصیت ضد سرطانی نانو کوبوزومهای کورکومین پوشش داده شده با ادراژیت در برابر سلول‌های سرطانی روده بزرگ HT 29: کاربرد آن در پاستیل به عنوان مدل غذایی
    مریم سالک نجات 1401
  6. بهینه سازی درونپوشانی‌‌‌‌‌ گلیسیریزین توسط فرآیند الحاق ترکیبی صمغ فارسی و پروتئین نخود و کاربرد آن در نوشیدنی فراسودمند
    وحیده سرابی اقدم 1400
  7. کاربرد نانوفیبرهای توخالی اصلاح شده برپایه پلی پیرول جهت تولید زیست حسگر الکتروشیمیایی
    محمد اکرامی 1399
  8. تولید هیدروژل و امولسیون ژل ها، با خواص عملکردی قابل تغییر با ایجاد اتصالات عرضی در مخلوط پروتئین آب پنیر نانوفیبریله و دناتوره شده
    مهدی محمدیان 1399
  9. تولید نانوذرات فیتواسترول - آلبومین سرم گاوی به عنوان حامل ویتامین D2 برای استفاده در سیستم های غذایی
    فاطمه آمیغی 1398
  10. استخراج و شناسایی صمغ دانه بالنگو سیاه و استفاده از آن در رهایش کنترل شده کورکومین از نانوذره تشکیل شده
    مرتضی فتحی 1398
  11. شبیه سازی دینامیک سیالات محاسباتی فرآیند خشک کردن پاششی عصاره چای ترش در یک خشک کن نیمه صنعتی
    سحر نماینده 1398
  12. غنی سازی ماست کم چرب با نانوذرات حاوی ویتامین D3 حاصل از برهمکنش ژلاتین با کیتوزان و آلژینات سدیم
    سمیه میرآقائی 1398
  13. بهینه سازی تولید اسید گلوکورونیک در نوشیدنی کامبوجا با بکارگیری شیره خرمای رنگبری شده
    شهاب خسروی 1398
  14. بررسی ویژگی‌های ر وغن خاکشیر درون پوشانی شده به سه روش و کاربرد آن در یک سامانه غذایی
    ساناز مالک 1397
  15. آینده پژوهی مصرف پایدار مواد غذایی در شهر تهران
    فرشید عزیزخانی 1397
  16. Production and formulation of a new low-fat fermented functional camel meat sausage by Lactobacillus casei,L.paracasei and L,rhamnsus
    فلیحه حسن حسین 1397
  17. طراحی و تولید پکتونانولیپوزوم های حامل ترکیبات پلی فنولی به روش حرارت دهی بهبود یافته و ارزیابی مشخصات سامانه های تولید شده
    مریم حقیقی 1397
  18. افزایش پایداری و کارآیی پوشینه دار کردن امولسیون های آب در روغن در آب توسط افزودن مخلوط های کازئینات سدیم ، پلی ساکارید (کتیرا و یا پکتین) و پیش بینی میزان رهایش
    مینا فرضی 1396
  19. مدلسازی رهایش کنترل شده انسولین خوراکی از نانوذرات حامل
    زهرا مهدی زاده برزکی 1396
  20. استخراج، شناسایی و تعیین ساختار پلی ساکارید های محلول در آب حاصل از ریشه گیاه چوبک تماشایی
    کامبیز جهان بین 1396
  21. بهینه­سازی تولید نانوکامپوزیت­های بیوپلیمری برای بسته­بندی اتمسفر تغییر یافته
    مرجان شرافتی 1396
  22. بررسی اندرکنش های میان پروتئینهای با منشاء گیاهی - حیوانی و کربوهیدرات ها در پایداری امولسیونهای گوشتی
    مریم طهماسبی 1396
  23. مدلسازی فرایند انتقال جرم و حرارت در یک ماده مکعبی شکل در خشک کن ترکیبی بستر سیال مایکروویو
    غلامرضا عسکری 1396
  24. کاربرد نانوفیبرهای اصلاح شده ی به دست آمده از الکتروریسی بیو پلیمر سلولز به عنوان بستری برای تثبیت آنزیم بتاگالاکتوزیداز(لاکتاز)
    عاطفه برومند 1396
  25. بهینه سازی فرمولاسیون غذا-دارو (Medical Food ) بر پایه ماست با ویژگی های کیفی مطلوب با استفاده از مدلسازی الگوریتم ژنتیک
    هما بهمدی 1396
  26. شناسایی جدایه های طبیعی لاکتوباسیلوس پنیر سنتی لیقوان به روش RAPD- PCR و ارزیانی تکنولوژیکی آنها به عنوان کشتهای آغاز گر
    تیوا کفیلی 1396
  27. تولید اولتراسونیک پپتیدهای زیست فعال از کازئین با استفاده از نانو کره های آنزیمی پارامغناطیسی
    اشکان مددلو 1396
  28. بررسی پایداری ترکیبات عطر و طعمی در بافت پینرلیقوان شبیه سازی شده بر اساس برهمکنش های آروماـ پروتئین ساکارید
    مهرناز امینی فر 1396
  29. پیش بینی ضرائب انتشار مواد معطر در سیستم های غذایی چند جزئی مدل با توجه به رئولوژی آن
    وحید سمواتی 1396
  30. مطالعه تجربی ومدلسازی رفتار نانوذرات در ماتریس پلیمربسته بندی
    مهدی فرهودی 1396
  31. بررسی عوامل موثر بر پایداری فازی وماندگاری نوشیدنی های لبنی تخمیری (دوغ)
    حسن جودکی 1396
  32. بررسی تولید نانوذرات از پروتئین آب پنیر (Whey) و امکان استفاده از آن در مدل‌های غذایی به عنوان بافت دهنده
    اعظم عباسی 1396
  33. ارزیابی خواص تکنولوژیکی سوسیس تخمیری گوشت شتر تولید شده با جدایه های طبیعی لاکتوباسیلوس پنیر سنتی سیامزگی
    مینا کارگزاری 1396
  34. تولید نانو ذرات پروتئینی از پروتئین های شیر و امکان سنجی استفاده ازاین نانو ذرات در نانو پوشانی ترکیبات فراسودمند
    روح اله صادقی 1396
  35. بررسی بر هم کنش پروتئین - پلی ساکارید در پخشینه های کم چرب فراسودمند بر پایه مخلوط کره و روغن گردو
    وحید مفید 1396
  36. طراحی فرمولاسیون سوسیس هات داگ وفرانکفورتر فاقد نیتریت وبررسی خواص ضد بوتولینال آنتی اکسیدانی وحسی آن
    سعید تهموزی دیده بان 1396
  37. نانو پوشانی ترکیبات فراسودمند آبگریز با استفاده از برهمکنش بتالاکتوگلوبولین وپلی ساکارید ها
    سید محمد هاشم حسینی باب اناری 1396
  38. مدلسازی انتقال جرم و حرارت در فرآیند خشک کردن بستر سیال مجهز به مایکرویو فندق و بررسی خواص کیفی محصول خشک شده
    نرجس ملک جانی 1396
  39. مدل سازی تخریب حرارتی آنتوسیانین ها در آب میوه های قرمز در خشک کن پاششی با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی
    سیده شیما یوسفی 1396
  40. بررسی بافت و پیش بینی تغییرات خصوصیات کیفی پودر بستنی در فرایند خشک کردن پاششی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
    محبوبه فضایلی 1396
  41. مدلسازی زنده مانی پروبیوتیک تحت تاثیر پری بیوتیک در نوشیدنی لبنی تخمیری مخلوط شده با آبمیوه
    پرنگ نیک مرام 1396

پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد

  1. استخراج اولئوزوم از دانه سیاه دانه (Nigella sativa) و بررسی خواص فیزیکوشمیایی آن
    علی هاشمی نژاد 1403
  2. تهیه هیدروژل مرکب ایزوله پروتئین آب پنیر و آرابینوزایلان استخراج شده از ضایعات پوست کنجد برای درون پوشانی کورکومین
    امیرحسین فرشچی اندیسی 1403
  3. درون پوشانی کورکومین در هیدروژل حاصل از کمپلکس پروتئین دال عدس و کاپا کاراگینان
    سلما سمیعی طوسی 1403
  4. درونپوشانی اسیدهای چرب امگا 3 در نانولیپوزوم و بررسی اثر افزودن آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فراسودمند
    ملیکا خادم عباسی 1402
  5. تولید مافین با توانایی ضد دیابتی با استفاده از مواد طبیعی
    سارا گشتاسبی 1402
  6. نانوفیبریلاسیون کازئین در حضور و عدم حضور کورکومین
    امیرحسین رضائی اقباش 1402
  7. سنتز نانوکمپلکس پلاتین - کورکومین و بررسی اثر مهاری آن بر تجمع پروتئین تاو در بیماری آلزایمر
    نیما زاغری 1402
  8. ارزیابی خواص تکنولوژیکی سوسیس تخمیری گوشت شتر تولید شده با جدایه های طبیعی لاکتوباسیلوس پنیر سنتی سیامزگی
    مینا کارگزاری 1402
  9. بررسی تاثیر کاربرد جانشین چربیها بر خواص فیزیکو شیمیایی و کیفی محصولات کنسروی
    حمیده کریمیان 1402
  10. تهیه هیدروژل مرکب با ایزوله پروتئین ماش و کاپاکاراگینان به عنوان یک سیستم رساننده عصاره بره موم
    امین صبوری مقدم 1401
  11. " درون پوشانی کورکومین در نانوفیبرهای الکتروریسی شده برپایه پروتئین اسپیرولا از امولسیون روغن در آب "
    شقایق محمودی 1401
  12. مطالعه کمی و کیفی پروفایل روغن بذر شاهدانه های بومی ایران (Hemp seed oil)
    عطیه راهلی 1401
  13. تولید بارهای پروتئینی ورزشی با استفاده از روش چاپ سه بعدی
    سیده مائده هاشمی 1401
  14. تولید کمپلکس کواسروات ایزوله پروتئین ماش و سوکسینیل کیتوزان بارگذاری شده بوسیله کورکومین و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن
    مریم السادات میرمحمدمیگونی 1400
  15. بررسی خواص ضدمیکروبی وآنتی اکسیدانی عصاره بذر گیاه گز روغنی (Moringa peregrine (Forssk.) ) ریزپوشانی شده در نانوحامل ژلاتینی
    رامین بلوردی 1400
  16. درون پوشانی عصاره حاصل از بره موم در نانوالیاف حاصل از پروتئین آب پنیر
    نوشین شکوری 1400
  17. تولید فیلم کامپوزیتی خوراکی بر پایه ایزوله پروتئینی کنجد و آنتوسیانین و پکتین پوست بادمجان
    مریم شوقی 1400
  18. استخراج آنتوسیانین از گلبرگ زعفران و استفاده ازآن در تولید فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین و صمغ بذر ریحان
    مرضیه شکوری 1400
  19. بررسی ویژگی‌های آنزیم آلفاآمیلاز نوترکیب و سنجش اثرآن به همراه پروتئین‌ها و پپتیدهای زیست فعال کینوآ در بهبود کیفیت نان بدون گلوتن
    سیده فاطمه صادقیان مطهر 1400
  20. تولید نانوذره پروتئین نخود حاوی ویتامین E با روش الکترواسپری و بررسی رهایش آن
    لاچین محمدپورکلاهی 1399
  21. تولید کیک اسفنجی با خاصیت آنتی اکسیدانی بالا با استفاده از پروتئین و پپتیدهای عدس
    مینا محمدی 1399
  22. تعیین خصوصیات الاجیک اسید بارگذاری شده روی نانوفیبریل های پروتئین آب پنیر
    آسیه باورسادعبدالی 1399
  23. " تولید کیک فاقد گلوتن با استفاده از ارد سیب زمینی و چیا""
    سپیده مرادی مرنیلو 1399
  24. بررسی افزایش حلالیت، خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی پروتئین‌های گردو از طریق آبکافت جزئی
    مریم مقدم 1399
  25. ریزپوشانی ماده فعال کورکومین توسط نانوذرات پروتئین گردو به وسیله‌ی روش الکترواسپری
    مریم اسدی 1398
  26. تولید کیک رژیمی با استفاده از فیبر تخمیری
    سیده زینب موسوی 1398
  27. تهیه و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رهایشی امولسیون ژل سرمابند حاصل از پروتئین نخود بارگذاری شده با کورکومین
    راضیه حسین پور 1398
  28. تثبیت آنزیم لیزوزیم بر نانوالیاف سلولز استات الکتروریسی شده و بررسی کاربرد آن در بسته بندی ضد میکروبی
    شیوا رضائی تنها 1398
  29. بررسی رهایش کنترل شده کورکومین درونپوشانی شده از امولژل های سرمابند پروتئین عدس
    زهرا علی اکبری دهکردی 1398
  30. ریزپوشانی عصاره پوست انار در نانوالیاف ژلاتین با استفاده از الکتروریسی
    سحر سعادت ورنوسفادرانی 1398
  31. تولید و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی فیلم گلوتنی تقویت شده با نانوالیاف پلی لاکتیک اسید الکتروریسی شده حاوی لیکوپن
    مهدی حاجی خانی 1398
  32. بررسی میزان هضم پذیری و تولید پپتیدهای زیست فعال با خاصیت آنتی اکسیدانی از Schizochytrium limacinum
    شهرزاد معاونی 1398
  33. " بررسی رهایش آلفاتوکوفرول از کامپوزیت ترکیبی ساخته شده از پروتئین آب پنیر - کربوکسی متیل کیتوزان "
    سمیه ریخته گران 1398
  34. بررسی و مطالعه استخراج شیمیایی فیبر رژیمی موجود در هسته سنجد ایرانی و بکارگیری آن در نان های حجیم
    سارا نماینده 1398
  35. تولید نوشیدنی لبنی فراسودمند با استفاده از نانوامولسیون حاوی کورکومین اتصال عرضی داده شده
    عطیه وفائی رازدار 1398
  36. اصلاح خصوصیات سطحی غشاء پلی سولفون با استفاده از روش الکتروریسی و کاربرد غشاء بدست آمده در تغلیظ آب انار
    امین نجفی 1398
  37. بهینه سازی استخراج روغن از دانه خاکشیر و کاربرد آن در نوشیدنی فراسودمند
    صنعان لطفی 1397
  38. بررسی اثر هم افزایی آرد کینوا و آمارانت بر بافت کیک‌های فاقد گلوتن
    فاطمه کوهساری 1397
  39. تاثیر گرمادهی برتولید نانوحامل از کازئین شیر شتر
    هانیه تکبیرگو 1397
  40. نانوریزپوشانی ذرات روغن هسته سنجد با استفاده از خشک کن پاششی
    سجاد قاسمی 1397
  41. فرمولاسیون سس مایونز پاستوریزه برپایه صمغ فارسی
    محبوبه پیشان 1397
  42. تولید امولسیون روغن در آب فراسودمند از طریق پروتئولیز در ناحیه بین سطحی
    هادی عباسی چینی بلاغ 1397
  43. بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه کازئینات سدیم حاوی رنگدانه های گلرنگ
    راضیه خطیبی 1397
  44. کنترل رهایش اسید گالیک از فیلم ترکیبی کیتوزان - ژلاتین با استفاده از فرایند های شیمیایی و فوتوشیمیایی
    مهسا رضایی 1396
  45. استخراج و تعیین ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کاربردی موسیلاژ (کربوهیدرات) حاصل از میوه کاکتوس
    الناز صالحی 1396
  46. مدل سازی رهایش کنترل شده کورکومین از نانوذرات پروتئین آب پنیر
    صابر سلگی 1396
  47. بستنی فزاسودمند از شیر شتر با کازئین هیدرولیز شده
    نسیم حاجیان 1396
  48. تولید نان نیمه حجیم با پروتئین بالا با استفاده از پروتئین های آب پنیر و پپتیدهای حاصل از آن
    رکسانه عدنانی 1396
  49. پیش بینی خصوصیات کیفی زغال اخته خشک شده به روش ترکیبی اولترسوند اسمزی مایکروویو با استفاده از مدل سازی شبکه عصبی
    سمیرا شمائی 1396
  50. امکان سنجی تولید فیلم‌های مرکب چند لایه حاوی ترکیبات نانو بر پایه موسیلاژ دانه بالنگوی سیاه
    آتنا صادقی ورکانی 1396
  51. بهینه سازی استخراج روغن شاهدانه به روش سوکسله، به کمک امواج فراصوت و مایکروویو و درونپوشانی روغن حاصله
    امیر رضوان خواه 1396
  52. اثر روشهای مختلف خشک کردن چای ترش بر ترکیبات و خواص فراسودمند آن
    مانا نصرایی قمی 1396
  53. بهینه سازی فرآیند خشک کردن انجمادی روغن درون پوشانی شده هسته سنجد
    روح اله حیدری 1396
  54. استفاده از تکنولوژی غشایی اولترافیلتراسیون در رنگبری شیره خرما
    گلناز فتحی 1396
  55. تولید نوشیدنی سلامتی (Functional) بر پایه آب انار
    زینب السادات ابراهیم زاده موسوی 1396
  56. بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی پنیر پاد فشار خون تغییر یافته با آنزیم
    فاطمه آمیغی 1396
  57. تولید آب میوه های غنی شده با پروتئین آب پنیر دارای ویژگی پاد فشار خون
    مصطفی گودرزی 1396
  58. بهینه سازی عوامل فرایند غشای موثر در شفاف سازی آب البالو قرمز
    هیمن نوربخش 1396
  59. بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان های پر مصرف ایرانی
    معصومه شفیعی بوئینی 1396
  60. اثر افزودن ذرات نانو بر خواص مکانیکی و حرارتی فیلم های تولید شده از پلی لاکتیک اسید( PLA )
    سعید داداشی 1396
  61. پیش بینی تغییر خصوصیات فیزیکوشیمیایی تمشک خشک شده در فرایند خشک کردن بستر سیال – مایکروویو با استفاده از مدل شبکه های عصبی مصنوعی
    قاسم یوسفی 1396
  62. تعیین شرایط بهینه ی انبارمانی نوشیدنی فراسودمند بر پایه ی عصاره تخمیری گل گاو زبان
    عاطفه رضایی سرتشنیزی 1396
  63. توسعه و ارزیابی یک سامانه هوشمند مبتنی بر ماشین بینایی به منظور تعیین رسیدگی و میزان فعالیت آنتی اکسیدانی گیلاس و آلبالو
    سعیده تقدمی صابری 1396
  64. بهینه سازی خصوصیات کیفی آب آلبالو حین تغلیظ به روش تقطیر غشایی با استفاده از روش سطح پاسخ
    شکوفه برازنده 1396
  65. بهینه سازی خصوصیات کیفی آب زرشک حین تغلیظ به روش تقطیر غشایی با استفاده از روش سطح پاسخ
    سمانه آزموده 1396
  66. امکان سنجی تولید چیپس ماهی از خانواده ماهی کیلکا
    مصطفی عاشوری 1396
  67. اپتیمم سازی شرایط استخراج با مایکروویو و اولتراسونیک پلی فنل ها و کافئین برگ سبز چای ایرانی با استفاده از روش سطح پاسخ
    محمد علی پورنجمی ایرانق 1396
  68. استفاده از مدل ریاضی در مطالعه تاثیرات شرایط سرخ کردن ( درجه حرارت روغن ،ضخامت و نوع روغن سرخ کردنی ) در انتقال جرم و میزان جذب روغن حین سرخ کردن عمیق فیش فینگر.
    سیدعبدالحسین ایزدی 1396
  69. بررسی فرایند تقطیر اسمزی در تغلیظ آب گریپ فروت
    پروین اسدی 1396
  70. بررسی اثر روش های مختلف استخراج بر خواص آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریال عصاره حاصله از میوه عناب
    افسانه خسرونیا 1396
  71. بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی آب زرشک سیاه و بررسی اثر فرآیند بر زمان ماندگاری پودر حاصله
    آمنه صدیقی پاشاکی 1396
  72. بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه ی قدومه ی شیرازی حاوی ترکیبات نانو
    سارا عباسی راد 1396
  73. اثر خشک کردن با استفاده از خشک کن بستر سیال تحت مایکروویو بر ترکیبات و خواص فراسودمند آلبالو
    مریم سهرابی 1396
  74. بررسی ویژگی های فیزیکی ، مکانیکی و ممانعت کنندگی در مقابل بخار آب فیلم خوراکی مرکب عناب - کازئین حاوی ترکیبات نانو
    میلاد محمدی کیا 1396
  75. تهیه نوشیدنی لبنی تخمیری کومیس با استفاده از روش بومی(شیر گاو)
    نسرین تقی پور 1396
  76. پایدارسازی آنتوسیانین ها با تولید امولسیون های مرکب
    مینا فرضی 1396
  77. بررسی خصوصیات رئولوژیکی پخشینه (Spread) بر پایه روغن پسته
    مراد موسی زاده 1396
  78. بررسی تاثیر نوع دیواره انتخابی بر کارایی پوشینه دار کردن ترکیبات فرار عطر و طعمی
    محمدمهدی صفاری 1396
  79. بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی روغن اسانس رزماری
    صدیقه توسلی کفرانی 1396
  80. پیش بینی تغییرات خصوصیات فیزیکو شیمیایی پودر آب شاتوت در فرآیند خشک کردن پاششی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
    محبوبه فضایلی 1396
  81. بهینه سازی تولید پودر آب آلبالو به روش پاششی با استفاده از مدل های شبکه های عصبی و انفیس
    اسماعیل کریمی روش 1396
  82. تاثیر افزودن صمغ ثعلب بر روی پایداری و خواص رئولوژیکی سس ماست
    میلاد پرو 1396
  83. بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم های زیست تخریب پذیر حاوی ذرات نانو بر پایه ی پروتئین به دست آمده از ضایعات ماهی قزل آلا
    مرضیه میرزاخانی 1396
  84. بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه ی ثعلب حاوی ترکیبات نانو
    محمد اکرامی 1396
  85. تعیین قابلیت کاهش کلسترول ایزوله های اسید لاکتیک جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی و اندازه گیری میزان مقاومت به اسید و صفرا در آنها
    سعیده لله زاده 1396
  86. بررسی تولید پوشش های خوراکی و زیست تخریب پذیر با استفاده از صمغ درخت گیلاس (prunus avium) و تاثیرنانو ذرات بر خواص مکانیکی آن
    عبدالرضا ایوبی نجف آبادی 1396
  87. امکان سنجی تولید ماست فراسودمند پری بیوتیک از شیر شتر با استفاده ازبتا - گلوکان جودوسر
    ژاله سادات لاجوردی 1396
  88. بررسی اثر نوع پوشش بر کارایی پوشینه دار کردن ترکیبات آنتوسیانینی عصاره زرشک سیاه بی دانه
    مریم میرزائی 1396
  89. فرمولاسیون و یهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی در تولید پودر مخلوط عصاره خرما و شیر بدون چربی
    حسن رضاقلی چمسورک 1396
  90. فرمولاسیون سوسیس کم چرب بوقلمون حاوی پری بیوتیک
    فرشته محمودی 1396
  91. بهینه سازی شرایط استخراج صمغ از میوه گیاه کوردیامیکس به روش مافوق صوت و بررسی ویزگیهای فیزیکوشیمیایی
    شقایق کشانی دخت 1396
  92. بررسی تاثیر پوشش های کیتوزانی حاوی نانو ذرات بر ماندگاری و اخص های کیفی میوه تمشک سیاه پس از برداشت
    حسین هادی نژاد ماکرانی 1396
  93. بهینه سازی شکلات غنی شده با آهن و ویتامین های ب
    مریم سالک نجات 1396
  94. بررسی اثر روشهای مختلف استخراج بر ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی برگ کاسنی
    رسول اسد زاده 1396
  95. فرمولاسیون سوسیس کم چرب شترمرغ حاوی پری بیوتیک
    سارا تربتی 1396
  96. بررسی و مطالعه استخراج فیبر موجود در هسته خرما و به کارگیری آن در نان های حجیم و مسطح
    محمد نبی 1396
  97. بررسی اثر کاربرد پوشش های خوراکی بر پایه پلی ساکاریدها بر افزایش زمان ماندگاری و حفظ ویژگی های ظاهری و تغذیه ای توت فرنگی
    فریبا محمدی 1396
  98. بررسی اثر ایزوله پروتئین نخود و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر خواص رئولوژیکی و کیفی مافین بدون گلوتن
    ساناز شعبانی 1396
  99. مدلسازی فر آیند استخراج پلی فنل های موجود در پوست انار و خالص سازی الاجی تانن های آن
    رضا سامنی 1396
  100. خشک کردن زیره سبز با خشک کن بستر سیال مایکرووویو و بررسی اثر آن روس اسانس های روغنی
    عاطفه بابکی 1396