پروفایل اساتید - دانشکده کشاورزی agri
استاد
تاریخ بهروزرسانی: 1403/08/24
زهرا امام جمعه
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / علوم و مهندسی صنایع غذائی(غیرفعال)
رساله های دکتری
-
بیان و تخلیص آنزیم تتراسایکلین ردوکتاز و توسعه روش نوین جهت شناسایی آنتی بیوتیک تتراسایکلین
صادق زمردی منش 1403 -
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رهایشی نانوذرات حاصل از مزدوج پروتئین ماش و مالتودکسترین، بارگذاری شده با کورکومین
سمیه عزیزنیاء 1402 -
تولید نانوفایبر الکتروریسی شده کیتوزان / پلی وینیل الکل حاوی اسانس روغنی آویشن و پوشش داده شده با محلول پلیمری پلی متاکریلیت به عنوان بسته بندی ضد میکروبی موادغذایی
الهام فرهمند 1402 -
تاثیر ساختارهای ژلی مختلف برپایه پروتئین لوبیا چیتی در کنترل رهایش کورکومین
ندا علی عباسی 1401 -
بهبود پایداری و خاصیت ضد سرطانی نانو کوبوزومهای کورکومین پوشش داده شده با ادراژیت در برابر سلولهای سرطانی روده بزرگ HT 29: کاربرد آن در پاستیل به عنوان مدل غذایی
مریم سالک نجات 1401 -
بهینه سازی درونپوشانی گلیسیریزین توسط فرآیند الحاق ترکیبی صمغ فارسی و پروتئین نخود و کاربرد آن در نوشیدنی فراسودمند
وحیده سرابی اقدم 1400 -
کاربرد نانوفیبرهای توخالی اصلاح شده برپایه پلی پیرول جهت تولید زیست حسگر الکتروشیمیایی
محمد اکرامی 1399 -
تولید هیدروژل و امولسیون ژل ها، با خواص عملکردی قابل تغییر با ایجاد اتصالات عرضی در مخلوط پروتئین آب پنیر نانوفیبریله و دناتوره شده
مهدی محمدیان 1399 -
تولید نانوذرات فیتواسترول - آلبومین سرم گاوی به عنوان حامل ویتامین D2 برای استفاده در سیستم های غذایی
فاطمه آمیغی 1398 -
استخراج و شناسایی صمغ دانه بالنگو سیاه و استفاده از آن در رهایش کنترل شده کورکومین از نانوذره تشکیل شده
مرتضی فتحی 1398 -
شبیه سازی دینامیک سیالات محاسباتی فرآیند خشک کردن پاششی عصاره چای ترش در یک خشک کن نیمه صنعتی
سحر نماینده 1398 -
غنی سازی ماست کم چرب با نانوذرات حاوی ویتامین D3 حاصل از برهمکنش ژلاتین با کیتوزان و آلژینات سدیم
سمیه میرآقائی 1398 -
بهینه سازی تولید اسید گلوکورونیک در نوشیدنی کامبوجا با بکارگیری شیره خرمای رنگبری شده
شهاب خسروی 1398 -
بررسی ویژگیهای ر وغن خاکشیر درون پوشانی شده به سه روش و کاربرد آن در یک سامانه غذایی
ساناز مالک 1397 -
آینده پژوهی مصرف پایدار مواد غذایی در شهر تهران
فرشید عزیزخانی 1397 -
Production and formulation of a new low-fat fermented functional camel meat sausage by Lactobacillus casei,L.paracasei and L,rhamnsus
فلیحه حسن حسین 1397 -
طراحی و تولید پکتونانولیپوزوم های حامل ترکیبات پلی فنولی به روش حرارت دهی بهبود یافته و ارزیابی مشخصات سامانه های تولید شده
مریم حقیقی 1397 -
افزایش پایداری و کارآیی پوشینه دار کردن امولسیون های آب در روغن در آب توسط افزودن مخلوط های کازئینات سدیم ، پلی ساکارید (کتیرا و یا پکتین) و پیش بینی میزان رهایش
مینا فرضی 1396 -
مدلسازی رهایش کنترل شده انسولین خوراکی از نانوذرات حامل
زهرا مهدی زاده برزکی 1396 -
استخراج، شناسایی و تعیین ساختار پلی ساکارید های محلول در آب حاصل از ریشه گیاه چوبک تماشایی
کامبیز جهان بین 1396 -
بهینهسازی تولید نانوکامپوزیتهای بیوپلیمری برای بستهبندی اتمسفر تغییر یافته
مرجان شرافتی 1396 -
بررسی اندرکنش های میان پروتئینهای با منشاء گیاهی - حیوانی و کربوهیدرات ها در پایداری امولسیونهای گوشتی
مریم طهماسبی 1396 -
مدلسازی فرایند انتقال جرم و حرارت در یک ماده مکعبی شکل در خشک کن ترکیبی بستر سیال مایکروویو
غلامرضا عسکری 1396 -
کاربرد نانوفیبرهای اصلاح شده ی به دست آمده از الکتروریسی بیو پلیمر سلولز به عنوان بستری برای تثبیت آنزیم بتاگالاکتوزیداز(لاکتاز)
عاطفه برومند 1396 -
بهینه سازی فرمولاسیون غذا-دارو (Medical Food ) بر پایه ماست با ویژگی های کیفی مطلوب با استفاده از مدلسازی الگوریتم ژنتیک
هما بهمدی 1396 -
شناسایی جدایه های طبیعی لاکتوباسیلوس پنیر سنتی لیقوان به روش RAPD- PCR و ارزیانی تکنولوژیکی آنها به عنوان کشتهای آغاز گر
تیوا کفیلی 1396 -
تولید اولتراسونیک پپتیدهای زیست فعال از کازئین با استفاده از نانو کره های آنزیمی پارامغناطیسی
اشکان مددلو 1396 -
بررسی پایداری ترکیبات عطر و طعمی در بافت پینرلیقوان شبیه سازی شده بر اساس برهمکنش های آروماـ پروتئین ساکارید
مهرناز امینی فر 1396 -
پیش بینی ضرائب انتشار مواد معطر در سیستم های غذایی چند جزئی مدل با توجه به رئولوژی آن
وحید سمواتی 1396 -
مطالعه تجربی ومدلسازی رفتار نانوذرات در ماتریس پلیمربسته بندی
مهدی فرهودی 1396 -
بررسی عوامل موثر بر پایداری فازی وماندگاری نوشیدنی های لبنی تخمیری (دوغ)
حسن جودکی 1396 -
بررسی تولید نانوذرات از پروتئین آب پنیر (Whey) و امکان استفاده از آن در مدلهای غذایی به عنوان بافت دهنده
اعظم عباسی 1396 -
ارزیابی خواص تکنولوژیکی سوسیس تخمیری گوشت شتر تولید شده با جدایه های طبیعی لاکتوباسیلوس پنیر سنتی سیامزگی
مینا کارگزاری 1396 -
تولید نانو ذرات پروتئینی از پروتئین های شیر و امکان سنجی استفاده ازاین نانو ذرات در نانو پوشانی ترکیبات فراسودمند
روح اله صادقی 1396 -
بررسی بر هم کنش پروتئین - پلی ساکارید در پخشینه های کم چرب فراسودمند بر پایه مخلوط کره و روغن گردو
وحید مفید 1396 -
طراحی فرمولاسیون سوسیس هات داگ وفرانکفورتر فاقد نیتریت وبررسی خواص ضد بوتولینال آنتی اکسیدانی وحسی آن
سعید تهموزی دیده بان 1396 -
نانو پوشانی ترکیبات فراسودمند آبگریز با استفاده از برهمکنش بتالاکتوگلوبولین وپلی ساکارید ها
سید محمد هاشم حسینی باب اناری 1396 -
مدلسازی انتقال جرم و حرارت در فرآیند خشک کردن بستر سیال مجهز به مایکرویو فندق و بررسی خواص کیفی محصول خشک شده
نرجس ملک جانی 1396 -
مدل سازی تخریب حرارتی آنتوسیانین ها در آب میوه های قرمز در خشک کن پاششی با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی
سیده شیما یوسفی 1396 -
بررسی بافت و پیش بینی تغییرات خصوصیات کیفی پودر بستنی در فرایند خشک کردن پاششی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
محبوبه فضایلی 1396 -
مدلسازی زنده مانی پروبیوتیک تحت تاثیر پری بیوتیک در نوشیدنی لبنی تخمیری مخلوط شده با آبمیوه
پرنگ نیک مرام 1396
پایاننامههای کارشناسیارشد
-
استخراج اولئوزوم از دانه سیاه دانه (Nigella sativa) و بررسی خواص فیزیکوشمیایی آن
علی هاشمی نژاد 1403 -
تهیه هیدروژل مرکب ایزوله پروتئین آب پنیر و آرابینوزایلان استخراج شده از ضایعات پوست کنجد برای درون پوشانی کورکومین
امیرحسین فرشچی اندیسی 1403 -
درون پوشانی کورکومین در هیدروژل حاصل از کمپلکس پروتئین دال عدس و کاپا کاراگینان
سلما سمیعی طوسی 1403 -
درونپوشانی اسیدهای چرب امگا 3 در نانولیپوزوم و بررسی اثر افزودن آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فراسودمند
ملیکا خادم عباسی 1402 -
تولید مافین با توانایی ضد دیابتی با استفاده از مواد طبیعی
سارا گشتاسبی 1402 -
نانوفیبریلاسیون کازئین در حضور و عدم حضور کورکومین
امیرحسین رضائی اقباش 1402 -
سنتز نانوکمپلکس پلاتین - کورکومین و بررسی اثر مهاری آن بر تجمع پروتئین تاو در بیماری آلزایمر
نیما زاغری 1402 -
ارزیابی خواص تکنولوژیکی سوسیس تخمیری گوشت شتر تولید شده با جدایه های طبیعی لاکتوباسیلوس پنیر سنتی سیامزگی
مینا کارگزاری 1402 -
بررسی تاثیر کاربرد جانشین چربیها بر خواص فیزیکو شیمیایی و کیفی محصولات کنسروی
حمیده کریمیان 1402 -
تهیه هیدروژل مرکب با ایزوله پروتئین ماش و کاپاکاراگینان به عنوان یک سیستم رساننده عصاره بره موم
امین صبوری مقدم 1401 -
" درون پوشانی کورکومین در نانوفیبرهای الکتروریسی شده برپایه پروتئین اسپیرولا از امولسیون روغن در آب "
شقایق محمودی 1401 -
مطالعه کمی و کیفی پروفایل روغن بذر شاهدانه های بومی ایران (Hemp seed oil)
عطیه راهلی 1401 -
تولید بارهای پروتئینی ورزشی با استفاده از روش چاپ سه بعدی
سیده مائده هاشمی 1401 -
تولید کمپلکس کواسروات ایزوله پروتئین ماش و سوکسینیل کیتوزان بارگذاری شده بوسیله کورکومین و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن
مریم السادات میرمحمدمیگونی 1400 -
بررسی خواص ضدمیکروبی وآنتی اکسیدانی عصاره بذر گیاه گز روغنی (Moringa peregrine (Forssk.) ) ریزپوشانی شده در نانوحامل ژلاتینی
رامین بلوردی 1400 -
درون پوشانی عصاره حاصل از بره موم در نانوالیاف حاصل از پروتئین آب پنیر
نوشین شکوری 1400 -
تولید فیلم کامپوزیتی خوراکی بر پایه ایزوله پروتئینی کنجد و آنتوسیانین و پکتین پوست بادمجان
مریم شوقی 1400 -
استخراج آنتوسیانین از گلبرگ زعفران و استفاده ازآن در تولید فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین و صمغ بذر ریحان
مرضیه شکوری 1400 -
بررسی ویژگیهای آنزیم آلفاآمیلاز نوترکیب و سنجش اثرآن به همراه پروتئینها و پپتیدهای زیست فعال کینوآ در بهبود کیفیت نان بدون گلوتن
سیده فاطمه صادقیان مطهر 1400 -
تولید نانوذره پروتئین نخود حاوی ویتامین E با روش الکترواسپری و بررسی رهایش آن
لاچین محمدپورکلاهی 1399 -
تولید کیک اسفنجی با خاصیت آنتی اکسیدانی بالا با استفاده از پروتئین و پپتیدهای عدس
مینا محمدی 1399 -
تعیین خصوصیات الاجیک اسید بارگذاری شده روی نانوفیبریل های پروتئین آب پنیر
آسیه باورسادعبدالی 1399 -
" تولید کیک فاقد گلوتن با استفاده از ارد سیب زمینی و چیا""
سپیده مرادی مرنیلو 1399 -
بررسی افزایش حلالیت، خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی پروتئینهای گردو از طریق آبکافت جزئی
مریم مقدم 1399 -
ریزپوشانی ماده فعال کورکومین توسط نانوذرات پروتئین گردو به وسیلهی روش الکترواسپری
مریم اسدی 1398 -
تولید کیک رژیمی با استفاده از فیبر تخمیری
سیده زینب موسوی 1398 -
تهیه و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رهایشی امولسیون ژل سرمابند حاصل از پروتئین نخود بارگذاری شده با کورکومین
راضیه حسین پور 1398 -
تثبیت آنزیم لیزوزیم بر نانوالیاف سلولز استات الکتروریسی شده و بررسی کاربرد آن در بسته بندی ضد میکروبی
شیوا رضائی تنها 1398 -
بررسی رهایش کنترل شده کورکومین درونپوشانی شده از امولژل های سرمابند پروتئین عدس
زهرا علی اکبری دهکردی 1398 -
ریزپوشانی عصاره پوست انار در نانوالیاف ژلاتین با استفاده از الکتروریسی
سحر سعادت ورنوسفادرانی 1398 -
تولید و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی فیلم گلوتنی تقویت شده با نانوالیاف پلی لاکتیک اسید الکتروریسی شده حاوی لیکوپن
مهدی حاجی خانی 1398 -
بررسی میزان هضم پذیری و تولید پپتیدهای زیست فعال با خاصیت آنتی اکسیدانی از Schizochytrium limacinum
شهرزاد معاونی 1398 -
" بررسی رهایش آلفاتوکوفرول از کامپوزیت ترکیبی ساخته شده از پروتئین آب پنیر - کربوکسی متیل کیتوزان "
سمیه ریخته گران 1398 -
بررسی و مطالعه استخراج شیمیایی فیبر رژیمی موجود در هسته سنجد ایرانی و بکارگیری آن در نان های حجیم
سارا نماینده 1398 -
تولید نوشیدنی لبنی فراسودمند با استفاده از نانوامولسیون حاوی کورکومین اتصال عرضی داده شده
عطیه وفائی رازدار 1398 -
اصلاح خصوصیات سطحی غشاء پلی سولفون با استفاده از روش الکتروریسی و کاربرد غشاء بدست آمده در تغلیظ آب انار
امین نجفی 1398 -
بهینه سازی استخراج روغن از دانه خاکشیر و کاربرد آن در نوشیدنی فراسودمند
صنعان لطفی 1397 -
بررسی اثر هم افزایی آرد کینوا و آمارانت بر بافت کیکهای فاقد گلوتن
فاطمه کوهساری 1397 -
تاثیر گرمادهی برتولید نانوحامل از کازئین شیر شتر
هانیه تکبیرگو 1397 -
نانوریزپوشانی ذرات روغن هسته سنجد با استفاده از خشک کن پاششی
سجاد قاسمی 1397 -
فرمولاسیون سس مایونز پاستوریزه برپایه صمغ فارسی
محبوبه پیشان 1397 -
تولید امولسیون روغن در آب فراسودمند از طریق پروتئولیز در ناحیه بین سطحی
هادی عباسی چینی بلاغ 1397 -
بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه کازئینات سدیم حاوی رنگدانه های گلرنگ
راضیه خطیبی 1397 -
کنترل رهایش اسید گالیک از فیلم ترکیبی کیتوزان - ژلاتین با استفاده از فرایند های شیمیایی و فوتوشیمیایی
مهسا رضایی 1396 -
استخراج و تعیین ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کاربردی موسیلاژ (کربوهیدرات) حاصل از میوه کاکتوس
الناز صالحی 1396 -
مدل سازی رهایش کنترل شده کورکومین از نانوذرات پروتئین آب پنیر
صابر سلگی 1396 -
بستنی فزاسودمند از شیر شتر با کازئین هیدرولیز شده
نسیم حاجیان 1396 -
تولید نان نیمه حجیم با پروتئین بالا با استفاده از پروتئین های آب پنیر و پپتیدهای حاصل از آن
رکسانه عدنانی 1396 -
پیش بینی خصوصیات کیفی زغال اخته خشک شده به روش ترکیبی اولترسوند اسمزی مایکروویو با استفاده از مدل سازی شبکه عصبی
سمیرا شمائی 1396 -
امکان سنجی تولید فیلمهای مرکب چند لایه حاوی ترکیبات نانو بر پایه موسیلاژ دانه بالنگوی سیاه
آتنا صادقی ورکانی 1396 -
بهینه سازی استخراج روغن شاهدانه به روش سوکسله، به کمک امواج فراصوت و مایکروویو و درونپوشانی روغن حاصله
امیر رضوان خواه 1396 -
اثر روشهای مختلف خشک کردن چای ترش بر ترکیبات و خواص فراسودمند آن
مانا نصرایی قمی 1396 -
بهینه سازی فرآیند خشک کردن انجمادی روغن درون پوشانی شده هسته سنجد
روح اله حیدری 1396 -
استفاده از تکنولوژی غشایی اولترافیلتراسیون در رنگبری شیره خرما
گلناز فتحی 1396 -
تولید نوشیدنی سلامتی (Functional) بر پایه آب انار
زینب السادات ابراهیم زاده موسوی 1396 -
بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی پنیر پاد فشار خون تغییر یافته با آنزیم
فاطمه آمیغی 1396 -
تولید آب میوه های غنی شده با پروتئین آب پنیر دارای ویژگی پاد فشار خون
مصطفی گودرزی 1396 -
بهینه سازی عوامل فرایند غشای موثر در شفاف سازی آب البالو قرمز
هیمن نوربخش 1396 -
بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان های پر مصرف ایرانی
معصومه شفیعی بوئینی 1396 -
اثر افزودن ذرات نانو بر خواص مکانیکی و حرارتی فیلم های تولید شده از پلی لاکتیک اسید( PLA )
سعید داداشی 1396 -
پیش بینی تغییر خصوصیات فیزیکوشیمیایی تمشک خشک شده در فرایند خشک کردن بستر سیال – مایکروویو با استفاده از مدل شبکه های عصبی مصنوعی
قاسم یوسفی 1396 -
تعیین شرایط بهینه ی انبارمانی نوشیدنی فراسودمند بر پایه ی عصاره تخمیری گل گاو زبان
عاطفه رضایی سرتشنیزی 1396 -
توسعه و ارزیابی یک سامانه هوشمند مبتنی بر ماشین بینایی به منظور تعیین رسیدگی و میزان فعالیت آنتی اکسیدانی گیلاس و آلبالو
سعیده تقدمی صابری 1396 -
بهینه سازی خصوصیات کیفی آب آلبالو حین تغلیظ به روش تقطیر غشایی با استفاده از روش سطح پاسخ
شکوفه برازنده 1396 -
بهینه سازی خصوصیات کیفی آب زرشک حین تغلیظ به روش تقطیر غشایی با استفاده از روش سطح پاسخ
سمانه آزموده 1396 -
امکان سنجی تولید چیپس ماهی از خانواده ماهی کیلکا
مصطفی عاشوری 1396 -
اپتیمم سازی شرایط استخراج با مایکروویو و اولتراسونیک پلی فنل ها و کافئین برگ سبز چای ایرانی با استفاده از روش سطح پاسخ
محمد علی پورنجمی ایرانق 1396 -
استفاده از مدل ریاضی در مطالعه تاثیرات شرایط سرخ کردن ( درجه حرارت روغن ،ضخامت و نوع روغن سرخ کردنی ) در انتقال جرم و میزان جذب روغن حین سرخ کردن عمیق فیش فینگر.
سیدعبدالحسین ایزدی 1396 -
بررسی فرایند تقطیر اسمزی در تغلیظ آب گریپ فروت
پروین اسدی 1396 -
بررسی اثر روش های مختلف استخراج بر خواص آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریال عصاره حاصله از میوه عناب
افسانه خسرونیا 1396 -
بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی آب زرشک سیاه و بررسی اثر فرآیند بر زمان ماندگاری پودر حاصله
آمنه صدیقی پاشاکی 1396 -
بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه ی قدومه ی شیرازی حاوی ترکیبات نانو
سارا عباسی راد 1396 -
اثر خشک کردن با استفاده از خشک کن بستر سیال تحت مایکروویو بر ترکیبات و خواص فراسودمند آلبالو
مریم سهرابی 1396 -
بررسی ویژگی های فیزیکی ، مکانیکی و ممانعت کنندگی در مقابل بخار آب فیلم خوراکی مرکب عناب - کازئین حاوی ترکیبات نانو
میلاد محمدی کیا 1396 -
تهیه نوشیدنی لبنی تخمیری کومیس با استفاده از روش بومی(شیر گاو)
نسرین تقی پور 1396 -
پایدارسازی آنتوسیانین ها با تولید امولسیون های مرکب
مینا فرضی 1396 -
بررسی خصوصیات رئولوژیکی پخشینه (Spread) بر پایه روغن پسته
مراد موسی زاده 1396 -
بررسی تاثیر نوع دیواره انتخابی بر کارایی پوشینه دار کردن ترکیبات فرار عطر و طعمی
محمدمهدی صفاری 1396 -
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی روغن اسانس رزماری
صدیقه توسلی کفرانی 1396 -
پیش بینی تغییرات خصوصیات فیزیکو شیمیایی پودر آب شاتوت در فرآیند خشک کردن پاششی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
محبوبه فضایلی 1396 -
بهینه سازی تولید پودر آب آلبالو به روش پاششی با استفاده از مدل های شبکه های عصبی و انفیس
اسماعیل کریمی روش 1396 -
تاثیر افزودن صمغ ثعلب بر روی پایداری و خواص رئولوژیکی سس ماست
میلاد پرو 1396 -
بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم های زیست تخریب پذیر حاوی ذرات نانو بر پایه ی پروتئین به دست آمده از ضایعات ماهی قزل آلا
مرضیه میرزاخانی 1396 -
بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه ی ثعلب حاوی ترکیبات نانو
محمد اکرامی 1396 -
تعیین قابلیت کاهش کلسترول ایزوله های اسید لاکتیک جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی و اندازه گیری میزان مقاومت به اسید و صفرا در آنها
سعیده لله زاده 1396 -
بررسی تولید پوشش های خوراکی و زیست تخریب پذیر با استفاده از صمغ درخت گیلاس (prunus avium) و تاثیرنانو ذرات بر خواص مکانیکی آن
عبدالرضا ایوبی نجف آبادی 1396 -
امکان سنجی تولید ماست فراسودمند پری بیوتیک از شیر شتر با استفاده ازبتا - گلوکان جودوسر
ژاله سادات لاجوردی 1396 -
بررسی اثر نوع پوشش بر کارایی پوشینه دار کردن ترکیبات آنتوسیانینی عصاره زرشک سیاه بی دانه
مریم میرزائی 1396 -
فرمولاسیون و یهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی در تولید پودر مخلوط عصاره خرما و شیر بدون چربی
حسن رضاقلی چمسورک 1396 -
فرمولاسیون سوسیس کم چرب بوقلمون حاوی پری بیوتیک
فرشته محمودی 1396 -
بهینه سازی شرایط استخراج صمغ از میوه گیاه کوردیامیکس به روش مافوق صوت و بررسی ویزگیهای فیزیکوشیمیایی
شقایق کشانی دخت 1396 -
بررسی تاثیر پوشش های کیتوزانی حاوی نانو ذرات بر ماندگاری و اخص های کیفی میوه تمشک سیاه پس از برداشت
حسین هادی نژاد ماکرانی 1396 -
بهینه سازی شکلات غنی شده با آهن و ویتامین های ب
مریم سالک نجات 1396 -
بررسی اثر روشهای مختلف استخراج بر ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی برگ کاسنی
رسول اسد زاده 1396 -
فرمولاسیون سوسیس کم چرب شترمرغ حاوی پری بیوتیک
سارا تربتی 1396 -
بررسی و مطالعه استخراج فیبر موجود در هسته خرما و به کارگیری آن در نان های حجیم و مسطح
محمد نبی 1396 -
بررسی اثر کاربرد پوشش های خوراکی بر پایه پلی ساکاریدها بر افزایش زمان ماندگاری و حفظ ویژگی های ظاهری و تغذیه ای توت فرنگی
فریبا محمدی 1396 -
بررسی اثر ایزوله پروتئین نخود و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر خواص رئولوژیکی و کیفی مافین بدون گلوتن
ساناز شعبانی 1396 -
مدلسازی فر آیند استخراج پلی فنل های موجود در پوست انار و خالص سازی الاجی تانن های آن
رضا سامنی 1396 -
خشک کردن زیره سبز با خشک کن بستر سیال مایکرووویو و بررسی اثر آن روس اسانس های روغنی
عاطفه بابکی 1396