Syamak Kalantari

Associate Professor

Update: 2024-11-21

Syamak Kalantari

College of Agriculture and Natural Resources / Horticulture

P.H.D dissertations

  1. مطالعه سرمازدگی در میوه های برخی از ملون ها و هیبریدهای حاصل از آنها پس از برداشت
    مریم کرباسی 2024
  2. بهینه سازی تولید بنه زعفران در شرایط درون شیشه بر اساس ویژگی های مورفولوژیکی و مولکولی
    ملینا سرابندی 2024
  3. بررسی کارایی پس از برداشت و بیان ژن‏های LOX در برخی هیبریدهای خربزه (.Cucumis melo L) در شرایط انبارمانی سرد
    مایکل العبود 2022
  4. تأثیر مدیریت بدون خاک ورزی توأم با تزریق کود شیمیایی بر عملکرد، کیفیت و انبارمانی سیب
    روح اله علی 2022
  5. بررسي ناهمگوني دما در انبار با استفاده از ديناميك سيالات محاسباتي (CFD) و تاثير آن بر تغييرات نامطلوب كيفي و هدر رفت سيب زميني
    نعیمه سماواتیان 2019
  6. تاثير زمان برداشت ، كاربرد اسيدهاي آمينه و پپتون بر كيفيت و ماندگاري ميوه سه رقم تجاري انار
    زهرا جلیلی مقدم 2019
  7. تعيين شاخص هاي رسيدن ، فرازگرايي و ماندگاري برخي از توده هاي دستنبوي بومي ايران
    محسن حاتمی 2018
  8. توصيف و تنوع ژنتيكي گونه پوتي ويروس بيمارگر زعفران و بررسي تاثير ويروس روي برخي از متابوليت هاي ثانويه ميزبان
    شیرین پریزاد 2018
  9. بررسي فرآيند آماده سازي (سورتينگ) بر هدر رفت پس از برداشت محصول پرتقال (رقم تامسون ناول)
    محمدحسین رزاقی 2018
  10. افزايش عمر انبار ماني ميوه خرمالو با استفاده از برخي تيمارهاي پس از برداشت
    اورنگ خادمی 2018
  11. بررسي اثر مرحله رسيدن ميوه و تيمارهاي پس از برداشت بر انبار ماني ميوه انبه
    عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی 2018
  12. بررسي اثر زمان برداشت بر كيفيت و انبارماني پسته تازه و خشك
    فاطمه ناظوری دره دری 2018
  13. ارزيابي كيفيت برخي ارقام بومي انگور ايران به روش غير مخرب اسپكتروسكوپي NIR
    فرزاد آزادشهرکی 2018

Master Theses

  1. بررسی نحوه خشک کردن و شرایط و دمای نگهداری و بسته بندی بر ویژگی های کمی و کیفی گیاه دارویی نعنا فلفلی (Mentha piperita)
    مهسا غفاری پورجهرمی 2024
  2. بررسی پاسخ مورفوفیزیولوژیک گیاه زینتی مغربی صورتی به تنش خشکی
    مهدیه احسانی 2023
  3. بررسی قابلیت انبارمانی 4 رقم انگور بیدانه
    فاطمه رکاب دار 2023
  4. اثر زمان برداشت، روش خشک کردن و نگهداری بر ترکیبات فیتوشیمیایی و میزان اسانس کاکوتی کوهی
    پگاه پروین 2023
  5. بررسی میزان اسانس و روش خشک کردن و بسته بندی در برخی گونه های آویشن (.Thymus spp )
    فاطمه میهنی 2023
  6. بهینه سازی عمر انبارمانی گل زعفران (Crocus sativus L.) تحت تاثیر دماهای نگهداری و نوع ظروف بسته بندی
    فاطمه ساعی دهقان 2023
  7. بررسی مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی تعدادی از سیبهای بومی منطقه زنوز و ارزیابی ظرفیت پس از برداشت ژنوتیپهای منتخب
    گونش میرزاپور 2022
  8. بهینه سازی کالزایی و تولید ریزبنه در زعفران
    خدیجه احمدنژاد 2022
  9. اثر التیام دهی و تیمار دمایی بر برخی تغییرات مورفوفیزیولوژیکی، فرآیند نمو و گل دهی پیاز نرگس شیراز (Narcissus tazetta L. )
    فاطمه امینی 2021
  10. بررسی اثر نور، دما و گلوکز خارجی بر کیفیت نشای گوجه‌فرنگی در دوره انبارمانی
    محمدجواد شریفانی 2021
  11. دستیابی به روش تکثیر تجاری گیاه شمعدانی معمولی و اژدر با هدف تولید گیاهان عاری از ویروس
    درسا کیانپور 2020
  12. بررسی شرایط نگهداری سوخ بر خصوصیات کمی وکیفی گل لاله
    سامعه سلیمانی 2020
  13. بررسي اثر تيمار ملاتونين بر كيفيت وعمرانبارماني ميوه گيلاس (Prunus avium L)
    سولماز توکلی 2020
  14. بررسي تركيب پذيري عمومي و خصوصي صفات مرتبط با رسيدن، ماندگاري و بيان ژن CMe-ACS1 در جمعيت هاي F1 خربزه ? خاتوني ? ( Cucumis melo var. Inodorus )
    مایکل العبود 2018
  15. افزايش عمر قفسه‌اي و ويژگي‌هاي كيفي آريل هاي انار با استفاده از تيمارهاي كيتوزان-آسكوربيك اسيد و پكتين
    محمد بدلی زرج اباد 2018
  16. ارزيابي مورفولوژيك و فيتوشيميايي نمونه­ هاي زعفران خراسان
    الهام قلم کاری 2018
  17. اثر كاربرد واكس و برخي مواد افزودني بر خصوصيات كمي و كيفي پس از برداشت ميوه پرتقال
    مهسا صبورروح منفرد 2018
  18. اثر غلظت هاي متفاوت آهن و نتيرات آمونيوم بر كيفيت، كميت و ماندگاري سيب رقم دلبار استيوال
    سیروان منصوری 2018
  19. تاثير زمان برداشت بر نگهداري برخي ارقام زردآلو(Prunus armeniaca L.)
    مهدی شجاعی 2018
  20. مطالعه اثر دماي نگهداري بر تكامل جوانه هاي رويشي و زايشي بنه زعفران
    فرید آراسته 2018
  21. ارزيابي تنوع ژنتيكي برخي توده هاي بومي زعفران خراسان با استفاده از صفات مرفولوژيكي و نشانگرهاي مولكولي
    زینب عابدی 2018
  22. اثر بسته بندي در اتمسفر تعديل يافته (MAP) بر انبار ماني و خصوصيات كيفي ميوه انجير تازه برداشت شده رقم زرد پوست پيازي
    زینب شمس الدینی لری 2018
  23. مطالعه فراواني و علت عارضه تجزيه بافت (Break Down) در سيب قرمز لبناني (Red Delicious) در سردخانه هاي شهر كرج
    نسرین خانزادی 2018
  24. بررسي جنين زايي رويشي در زعفران اهلي Crocus sativus
    مریم واحدی 2018
  25. ريزازديادي اركيده فالانوپسيس
    خسرو بالی لاشکی 2018
  26. مطالعه تاثير تنش كم آبي بر صفات قبل از برداشت و بعد از برداشت ميوه هاي برش خورده ي دو توده هندوانه
    بشری علی بیگی 2018
  27. بهينه سازي كشت درون شيشه اي و بررسي اثر اليسيتورها بر ميزان رشد گياهان درون شيشه اي گل راعي بومي ايران Hypericum perforatum L
    منیژه عبدالله پور 2018
  28. بررسي تنوع مورفولوژيك و فيتوشيميايي در مريم گلي اصفهاني در ايران
    بهمن فتاحی 2018
  29. مطالعه فراواني و علل عارضه لكه تلخ (Bitter pit) در سيب قرمز لبناني (Red Delicious )
    حمیدرضا مصطفوی 2018
  30. « تهيه پيازهاي زعفران عاري از ويروس با استفاده از ترموتراپي و بررسي امكان كشت مريستم»
    سارا سبزه 2018
  31. مطالعه اثر شرايط نگهداري بنه زعفران در انبار بر خصوصيات زايشي و رويشي گياهان سه و چهار ساله
    فاطمه فلاح 2018
  32. اثر دماهاي مختلف نگهداري در انبار بر تغييرات اسيدهاي چرب در ارقام مختلف گردو
    خیرمحمد محمدی 2018