سیامک کلانتری

دانشیار

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/09/01

سیامک کلانتری

دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / باغبانی‌

رساله های دکتری

  1. مطالعه سرمازدگی در میوه های برخی از ملون ها و هیبریدهای حاصل از آنها پس از برداشت
    مریم کرباسی 1403
  2. بهینه سازی تولید بنه زعفران در شرایط درون شیشه بر اساس ویژگی های مورفولوژیکی و مولکولی
    ملینا سرابندی 1403
  3. بررسی کارایی پس از برداشت و بیان ژن‏های LOX در برخی هیبریدهای خربزه (.Cucumis melo L) در شرایط انبارمانی سرد
    مایکل العبود 1401
  4. تاثیر مدیریت بدون خاک ورزی توام با تزریق کود شیمیایی بر عملکرد، کیفیت و انبارمانی سیب
    روح اله علی 1401
  5. بررسی ناهمگونی دما در انبار با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی (CFD) و تاثیر آن بر تغییرات نامطلوب کیفی و هدر رفت سیب زمینی
    نعیمه سماواتیان 1398
  6. تاثیر زمان برداشت ، کاربرد اسیدهای آمینه و پپتون بر کیفیت و ماندگاری میوه سه رقم تجاری انار
    زهرا جلیلی مقدم 1398
  7. تعیین شاخص های رسیدن ، فرازگرایی و ماندگاری برخی از توده های دستنبوی بومی ایران
    محسن حاتمی 1396
  8. توصیف و تنوع ژنتیکی گونه پوتی ویروس بیمارگر زعفران و بررسی تاثیر ویروس روی برخی از متابولیت های ثانویه میزبان
    شیرین پریزاد 1396
  9. بررسی فرآیند آماده سازی (سورتینگ) بر هدر رفت پس از برداشت محصول پرتقال (رقم تامسون ناول)
    محمدحسین رزاقی 1396
  10. افزایش عمر انبار مانی میوه خرمالو با استفاده از برخی تیمارهای پس از برداشت
    اورنگ خادمی 1396
  11. بررسی اثر مرحله رسیدن میوه و تیمارهای پس از برداشت بر انبار مانی میوه انبه
    عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی 1396
  12. بررسی اثر زمان برداشت بر کیفیت و انبارمانی پسته تازه و خشک
    فاطمه ناظوری دره دری 1396
  13. ارزیابی کیفیت برخی ارقام بومی انگور ایران به روش غیر مخرب اسپکتروسکوپی NIR
    فرزاد آزادشهرکی 1396

پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد

  1. بررسی نحوه خشک کردن و شرایط و دمای نگهداری و بسته بندی بر ویژگی های کمی و کیفی گیاه دارویی نعنا فلفلی (Mentha piperita)
    مهسا غفاری پورجهرمی 1403
  2. بررسی پاسخ مورفوفیزیولوژیک گیاه زینتی مغربی صورتی به تنش خشکی
    مهدیه احسانی 1402
  3. بررسی قابلیت انبارمانی 4 رقم انگور بیدانه
    فاطمه رکاب دار 1402
  4. اثر زمان برداشت، روش خشک کردن و نگهداری بر ترکیبات فیتوشیمیایی و میزان اسانس کاکوتی کوهی
    پگاه پروین 1401
  5. بررسی میزان اسانس و روش خشک کردن و بسته بندی در برخی گونه های آویشن (.Thymus spp )
    فاطمه میهنی 1401
  6. بهینه سازی عمر انبارمانی گل زعفران (Crocus sativus L.) تحت تاثیر دماهای نگهداری و نوع ظروف بسته بندی
    فاطمه ساعی دهقان 1401
  7. بررسی مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی تعدادی از سیبهای بومی منطقه زنوز و ارزیابی ظرفیت پس از برداشت ژنوتیپهای منتخب
    گونش میرزاپور 1401
  8. بهینه سازی کالزایی و تولید ریزبنه در زعفران
    خدیجه احمدنژاد 1401
  9. اثر التیام دهی و تیمار دمایی بر برخی تغییرات مورفوفیزیولوژیکی، فرآیند نمو و گل دهی پیاز نرگس شیراز (Narcissus tazetta L. )
    فاطمه امینی 1400
  10. بررسی اثر نور، دما و گلوکز خارجی بر کیفیت نشای گوجه‌فرنگی در دوره انبارمانی
    محمدجواد شریفانی 1400
  11. دستیابی به روش تکثیر تجاری گیاه شمعدانی معمولی و اژدر با هدف تولید گیاهان عاری از ویروس
    درسا کیانپور 1399
  12. بررسی شرایط نگهداری سوخ بر خصوصیات کمی وکیفی گل لاله
    سامعه سلیمانی 1399
  13. بررسی اثر تیمار ملاتونین بر کیفیت وعمرانبارمانی میوه گیلاس (Prunus avium L)
    سولماز توکلی 1398
  14. بررسی ترکیب پذیری عمومی و خصوصی صفات مرتبط با رسیدن، ماندگاری و بیان ژن CMe-ACS1 در جمعیت های F1 خربزه ? خاتونی ? ( Cucumis melo var. Inodorus )
    مایکل العبود 1397
  15. افزایش عمر قفسه‌ای و ویژگی‌های کیفی آریل های انار با استفاده از تیمارهای کیتوزان-آسکوربیک اسید و پکتین
    محمد بدلی زرج اباد 1397
  16. ارزیابی مورفولوژیک و فیتوشیمیایی نمونه­ های زعفران خراسان
    الهام قلم کاری 1396
  17. اثر کاربرد واکس و برخی مواد افزودنی بر خصوصیات کمی و کیفی پس از برداشت میوه پرتقال
    مهسا صبورروح منفرد 1396
  18. اثر غلظت های متفاوت آهن و نتیرات آمونیوم بر کیفیت، کمیت و ماندگاری سیب رقم دلبار استیوال
    سیروان منصوری 1396
  19. تاثیر زمان برداشت بر نگهداری برخی ارقام زردآلو(Prunus armeniaca L.)
    مهدی شجاعی 1396
  20. مطالعه اثر دمای نگهداری بر تکامل جوانه های رویشی و زایشی بنه زعفران
    فرید آراسته 1396
  21. ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی توده های بومی زعفران خراسان با استفاده از صفات مرفولوژیکی و نشانگرهای مولکولی
    زینب عابدی 1396
  22. اثر بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) بر انبار مانی و خصوصیات کیفی میوه انجیر تازه برداشت شده رقم زرد پوست پیازی
    زینب شمس الدینی لری 1396
  23. مطالعه فراوانی و علت عارضه تجزیه بافت (Break Down) در سیب قرمز لبنانی (Red Delicious) در سردخانه های شهر کرج
    نسرین خانزادی 1396
  24. بررسی جنین زایی رویشی در زعفران اهلی Crocus sativus
    مریم واحدی 1396
  25. ریزازدیادی ارکیده فالانوپسیس
    خسرو بالی لاشکی 1396
  26. مطالعه تاثیر تنش کم آبی بر صفات قبل از برداشت و بعد از برداشت میوه های برش خورده ی دو توده هندوانه
    بشری علی بیگی 1396
  27. بهینه سازی کشت درون شیشه ای و بررسی اثر الیسیتورها بر میزان رشد گیاهان درون شیشه ای گل راعی بومی ایران Hypericum perforatum L
    منیژه عبدالله پور 1396
  28. بررسی تنوع مورفولوژیک و فیتوشیمیایی در مریم گلی اصفهانی در ایران
    بهمن فتاحی 1396
  29. مطالعه فراوانی و علل عارضه لکه تلخ (Bitter pit) در سیب قرمز لبنانی (Red Delicious )
    حمیدرضا مصطفوی 1396
  30. « تهیه پیازهای زعفران عاری از ویروس با استفاده از ترموتراپی و بررسی امکان کشت مریستم»
    سارا سبزه 1396
  31. مطالعه اثر شرایط نگهداری بنه زعفران در انبار بر خصوصیات زایشی و رویشی گیاهان سه و چهار ساله
    فاطمه فلاح 1396
  32. اثر دماهای مختلف نگهداری در انبار بر تغییرات اسیدهای چرب در ارقام مختلف گردو
    خیرمحمد محمدی 1396