Mesbah Babalar

Professor

Update: 2024-12-28

Mesbah Babalar

College of Agriculture and Natural Resources / Horticulture

P.H.D dissertations

  1. ارزیابی عمر قفسه ای و بهبود کیفیت تغذیه ای گل خوراکی همیشه بهار (calendula officinalis 1) نقش مواد بسته بندی، نور UV و تغذیه با سلنیوم
    داود عطائی چرمی 2024
  2. اثر نور تکمیلی LED و سلنیوم بر رشد، کیفیت و متابولیسم نیتروژن در کاهو (Lactuca sativa L.)
    حسین شیخی 2024
  3. پاسخ های مورفولوژیک و فیزیولوژیک دو رقم و دو پایه انگور به کاربرد اسید آسکوربیک و نیتریک اکسید در شرایط تنش شوری
    فاطمه پیله 2024
  4. تاثیر محلولپاشی اورنیتین و اسید سینامیک بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی پسته (Pistacia vera L.) رقم احمد آقایی
    محمود دلفانی 2024
  5. تجزیه ژنتیکی خصوصیات کمی و کیفی آویشن دنایی در شرایط تنش شوری
    امیرعلی شایان 2023
  6. تأثیر کاربرد آرژینین و اسید سیتریک بر فیزیولوژی پس از برداشت و سرمازدگی میوه هلو ارقام آلبرتا (زودرس و دیررس)
    فارس الحج العلی 2022
  7. بررسی تغییرات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی پایه‌های سازگار و ناسازگار در پیوند پایه کدو Cucurbita . sp و خربزه خاتونی Cucumis melo
    مائده فرشتیان 2020
  8. مطالعه روابط منبع - مخزن در خیار گلخانه ای تحت تاثیر پایه، مدیریت تغذیه و تعداد میوه در گره
    ناصر حیدری 2020
  9. تاثير تغذيه پتاسيم و كلسيم بر پاسخ‌هاي فيزيولوژي، بيوشيميايي و ملكولي پايه رويشي سيب تحت تنش شوري ناشي از NaCl
    مینا محبی 2019
  10. اثر مديريت تغذيه (معدني و ارگانيك) بر ميزان نيترات ، ماندگاري و كيفيت پس از برداشت كرفس تازه برش يافته
    حدیثه دانشور 2019
  11. مطالعه كالوس زايي ، كشت سوسپانسيون سلولي و بيان ژن هاي مسير سنتز اسيد رزمارينيك در گياه مريم گلي(.Salvia nemorosa L)
    فاطمه خوش سخن عزیز 2019
  12. مطالعه اثر برخي تيمارهاي قبل و پس از برداشت بر تغييرات بيوشيميايي ، خصوصيات كيفي و انبارماني ميوه سيب رقم استار كينگ دليشيس
    شیدا محبی 2018
  13. تاثير سطوح مختلف تغذيه نيتروژن و آهن بربرخي فاكتورهاي فيزيولوژي و خصوصيات كمي و كيفي دو رقم سيب
    صفورا دهقانی پوده 2018
  14. مطالعه ي پاسخ هاي ظاهري و بيوشبميايي ميوه ي انار رقم ملس ساوه به دماي انبار و ارزيابي بيان برخي از ژن هاي اثر گذار بر پديده ي سرمازدگي Study of visual and biochemical responses of pomegranate fruit cv. Malas-e-Saveh
    عزیزه مسیب زاده 2018
  15. تأثير تيمارهاي قبل و پس از برداشت آرژنين و متيل جاسمونات بر سرمازدگي پس از برداشت و كيفيت تغذيه‌اي ميوه انار رقم ملس ساوه
    فرهاد پیرزاد 2018
  16. مطالعه فيزيولوژيكي و مرفولوژيكي چمنهاي لوليوم پرنه و پوآ پراتنسيس ،تحت تاثير كاربرد ترينگزاپك اتيل ، مديريتسربرداري و منبع نيتروژن در شرايط تنش شوري
    مسعود ارغوانی 2018
  17. ارزيابي توليد رزمارينيك اسيد در كشت هاي سوسپانسيون سلولي و ريشه مويينه مرزه خوزستاني(Satureja khuzistanica)
    امیر صحرارو 2018
  18. تاثير سولفات آمونيوم بر رشد، انبارماني و ميزان مواد موثره گياه دارويي مرزه (Satureja hortensis L.) رقم ساترن
    سعیده محتشمی شهرخفری 2018
  19. بيان ژن گريفيتسين از Griffitsiasp در كاهو Lactuca sativa L
    یاور وفایی 2018
  20. بررسي برخي از شاخص هاي مرتبط با مقاومت به يخ زدگي در تعدادي از ارقام و ژنوتيپ هاي انار
    حامد بلانیان 2018
  21. مطالعه برخي شاخص هاي فيزيولوژيكي رشد و كيفيت پس از برداشت گل رز رقم Anjelina تحت تاثير پوتريسين، اسيد ساليسيليك و CC فاكتور
    ابوالفضل اصغری مرجانلو 2018
  22. بررسي اثر مرحله رسيدن ميوه و تيمارهاي پس از برداشت بر انبار ماني ميوه انبه
    عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی 2018
  23. ارزيابي تنوع ژنتيكي پاسخ به تنش سرما و تغييرات بيان برخي ژنهاي مربوط به آن در زردآلو
    عباسعلی جنتی زاده 2018
  24. مطالعه جنبه هاي فيزيولوژي پيري گل در ليليوم هيبريد آسيايي CebDazzle
    نسرین مجیدیان 2018
  25. تاثير تيمار قبل و پس از برداشت گاما آمينو بوتيريك اسيد (GABA) بر سرما زدگي پس از برداشت گل شاخه بريده آنتوريوم
    مرتضی سلیمانی اقدم 2018
  26. مهندسي مسير متابوليكي فنيل پروپانوئيدها و بررسي توليد مواد موثره در گياه گل راعي (.Hypericum perforatum L)
    مرتضی اکرمیان طرق طی 2018
  27. مطالعه مقاومت به دماي انجماد و پاسخ به خشكي درخت توت آمريكايي Maclura pommifera با هدف كاربري در فضاي سبز شهري
    علیرضا خالقی 2018
  28. تاثير محرك هاي شيمايي بر كيفيت پيري پس از برداشت و برخي تركيبات سولفوره فراسودمند در كلم براكلي رقم ليبرتي
    آزاده اسفندیاری 2018
  29. تاثير تغذيه سيليسيم و كاربرد ساليسيليك اسيد بر شاخص هاي كيفيت و پيري گل ژربرا
    بهزاد ادریسی 2018
  30. اثر تنش خشكي بر رشد، ميزان مواد مؤثره و فعاليت برخي آنزيم ها در كلون هاي انتخابي ترخون (Artemisia dracunculus L)
    حسن مومیوند 2018

Master Theses

  1. تاثیر محلول پاشی اورنیتین و سینامیک اسید بر میزان برخی از، شاخص های بیوشیمی و فیزیولوژی گیاه دارویی آویشن باغی (Thymus vulgaris .L)
    امیر نیک روزقراملکی 2024
  2. تاثیر محلول سیترولین و آرژنین بر ویژگی های مورفولوژی، فیزیولوژی و فیتوشیمیایی ژنوثیپ های گل محمدی
    نفیسه حقیقت جهرمی 2023
  3. اثر محلول پاشی برگی سلنیم و منیزیم بر برخی از خصوصیات کمی ، کیفی و انبارمانی سیب رقم گالا Malus domestica cv.Gala) در سیستم تربیت " وی"
    میثم ایرانپورمبارکه 2023
  4. تعیین اثر نسبت آمونیوم به نیتروژن کل برای درخت انگور ارقام رشه سیاه سردشت و مام برایمه
    شیدا رسولی 2023
  5. مطالعه اثر محلول پاشی غلظت های مختلف سلنیوم بر عملکرد ، صفات کمی و کیفی کلم کیل در کشت هیدروپونیک
    محمد اوسو 2022
  6. بهینه سازی اقتصادی محلول های غذایی هنگام تغییر فرمول، مطالعه موردی: تغییر نسبت K/N در محلول غذایی گوجه فرنگی گلخانه ای
    پویا محمدزاده 2022
  7. مطالعه تأثیر نوع بستر کشت و غلظت عنصرکلسیم در محلول غذایی بر ویژگی های کمی و کیفی گل آلسترومریا
    مژگان یزدی 2022
  8. تعیین اثر نسبت آمونیوم به نیتروژن کل بر رشد و کیفیت دو رقم گلابی شاه میوه و نطنزی
    سیده سارا اطهری مریان 2021
  9. تعیین محلول غذایی مناسب برای رقم های گیلاس صورتی و تک دانه مشهد روی پایه بذری محلب و پایه رویشی گزیلا
    یوسف محمدی 2021
  10. بررسی اثر محلولپاشی منیزیم، پتاسیم و کلسیم در کاهش عارضه خشکیدگی خوشه انگور(BSN) در رقم رشه کردستان
    عرفان محمدی 2021
  11. تاثير محلول هاي غذايي در رشد گياه ،عملكرد و كيفيت ميوه توت فرنگي رقم سلوا درسيستم كشت هيدروپونيك
    مسعود محبی 2020
  12. اثر گلاب واسانس گیاهی بادرنجبویه، در مرحله پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم کاماروسا بر برخی صفات کیفی وانبارمانی آن
    مریم کوراوند 2020
  13. گزینش ژنوتیپ های متحمل به شوری در سرخار گل (Echinacea purpurea)
    مهسا تقی پورلاهرودی 2020
  14. تأثیر سیترولین و تنش کم آبی بر ترکیبات اسانس، شاخص های بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی گیاه دارویی زوفا (. Hyssopus officinalis L)
    حسین احمدی 2020
  15. تعیین اثر نسبت آمونیوم به نیتروژن کل بر رشد و کیفیت دو رقم آلبرتا و زعفرانی هلو
    شیما نیسی 2020
  16. مطالعه اثر غلظتهای مختلف سلنیوم بر برخی صفات کمی و کیفی کلم گل
    محبوبه سعیدی 2020
  17. بررسي اثر تيمارهاي اسيد ساليسيليك و پوتريسين بر برخي صفات كمي و كيفي و عمر پس از برداشت توت فرنگي رقم سلوا در كشت آئروپونيك
    مهسا اسدی 2020
  18. اثر تغذيه آهن و روي بر خصوصيات كمي و كيفي عمر انبارماني گلابي رقم شاه ميوه
    ساره سالارکریمی 2019
  19. تآثيرمحلول هاي غذايي بر فيزيولوژي پس از برداشت محصول سيب ارقام (گلاب كهنز، گالا و گراني اسميت)
    فارس الحج العلی 2018
  20. تاثير محلول پاشي آهن و روي بر عملكرد،كيفيت و انبارماني سيب(رقم گراني اسميت)
    سوسن حیدری 2018
  21. اثر تيمار محلول غذايي در پيش رسي، كميت و كيفيت پياز لاله (Tulipa gesneriana)
    حجت اله عباسی 2018
  22. بررسي امكان همزيستي قارچ ميكوريزا با برخي گياهان زينتي و تاثير آن بر عملكرد اين گياهان
    مرتضی شیخ اسدی 2018
  23. بررسي تنوع ژنتيكي و فيتوشيميايي برخي توده هاي هندوانه حنظل Citrullus colocynthis در ايران
    مائده فرشتیان 2018
  24. اثر محلول پاشي آهن و اسيد ساليسيليك بر خصوصيات كمي، كيفي و انبار ماني برخي از ارقام تجاري ميوه انار
    مرتضی اکبری پورخرم آبادی 2018
  25. اثر اسيد ساليسيليك بر كيفيت قبل و بعد از برداشت دو رقم آلو (قطره طلا و سانتاروزا) در كرج
    الهام جان محمدزرندی 2018
  26. مطالعه سيستم كشت عمودي متحرك منطبق با الگوي تابش خورشيد و اثرات تيمارهاي ارتفاعي و تغذيه اي در كشت ژربرا (Gerbera jamesonii)
    مصطفی دینی 2018
  27. مطالعه اثر سطوح مختلف نيتروژن بر رشد و توليد طالبي پيوندي و غير پيوندي
    مجید اسمعیلی 2018
  28. اثر محلول­پاشي آهن و روي بر خصوصيات كمي، كيفي و انبارماني سيب رقم "دلباراستيوال" در سيستم تربيت "واي"
    مریم کرباسی 2018
  29. توليد ريشه هاي موئينه در گياه آنقوزه (ferula assa foetida)
    فایزه رجبیان نجف آبادی 2018
  30. اثر محلول پاشي برگي آهن و روي بر عملكرد، كيفيت و انبارماني سيب رقم گالا ( Malus domestica cv. Gala )
    اسماعیل صادقی احمدآباد 2018
  31. اثر محلول هاي غذايي بر رشد و گلدهي گياه آپارتماني بنفشه آفريقايي (Saintpaulia ionantha)
    پگاه متقی 2018
  32. اثر محلول پاشي آهن و ساليسيليك اسيد بر خصوصيات كمي، كيفي و انبار ماني آلو رقم خاكي Prunus salisiana cv. Flavor supreme pluot
    طه رنجبرمالی دره 2018
  33. مطالعه فراواني و علت عارضه تجزيه بافت (Break Down) در سيب قرمز لبناني (Red Delicious) در سردخانه هاي شهر كرج
    نسرین خانزادی 2018
  34. تعيين نياز منبع نيتروژني (نسبتNH4 / NH 4+ NO3 بر رشد و توسعه پداژه و پداژك هاي گل شاخه بريده گلايول
    مصطفی شاکری شمسی 2018
  35. اثر محلول پاشي آهن و اسيد ساليسيليك بر خصوصيات كمي، كيفي و انبار ماني هلو رقم زعفراني (Prunus persica cv. Zaferani)
    حامد شکری حیدری 2018
  36. بررسي روش هاي مقابله با عارضه كلروز و خزان زودرس درختان چنار از طريق روش هاي تزريق به تنه ( trunk injection) و تيمارهاي خاكي در شرايط اگرواكولوژيكي تهران و كرج
    مهدی قنبری ایرائی 2018
  37. تعيين محلول غذائي پايه براي هلو رقم آلبرتا
    مهسا رحمانی 2018
  38. تعيين محلول غذايي مناسب براي درختان سيب (ارقام گراني اسميت ، گلاب و گالا)
    حمیده مرادی عبدالیوسفی 2018
  39. اثر تغذيه نيتروژن و آهن بر خصوصيات كمي، كيفي و انبارماني ميوه سيب رقم گالا
    سمیه آقاجانی لزرجانی 2018
  40. مطالعه اثر محلول پاشي برگي آهن و تغذيه خاكي نيترات آمونيوم بر عملكرد و كيفيت پس از برداشت سيب (رقم فوجي) در كشت متراكم Y شكل
    مینا محبی 2018
  41. اثر محلول پاشي هوميك اسيد و ساليسيليك اسيد بر رشد رويشي عملكرد و كيفيت ميوه توت فرنگي رقم كاماروسا
    فاطمه آقایی فرد 2018
  42. تعيين تركيب غذايي مناسب براي كشت هيدروپونيك ليسيانتوس
    فرناز طیبی آذر 2018
  43. مقايسه روش "كود آبياري" با روش هاي رايج تغذيه در مزارع طالبي
    محمود دلفانی 2018
  44. مطالعه فراواني و علل عارضه لكه تلخ (Bitter pit) در سيب قرمز لبناني (Red Delicious )
    حمیدرضا مصطفوی 2018
  45. اثر اسيدهاي آمينه S- متيل -L- سيستئين گلايسين و پوترسين بر خصوصيات كمي و كيفي گل شاخه بريده ليزيانتوس
    محمد متین نژاد 2018
  46. مطالعه توليد رزمارينيك اسيد در كشت ريشه هاي مويين مريم گلي اصفهاني(Salvia reuterana)
    رضا نوروزی 2018
  47. اثر كاربرد محدود فسفر و نيتروژن در كنترل ارتفاع و بهبود كيفيت گل شمعداني(Pelargonium hortorum)
    فرزانه کاظمی 2018
  48. اثر ساليسيليك اسيد و پوتريسين بر عمر انبارماني و برخي از پارامترهاي كيفي سيب رقم گراني اسميت
    آرزو عسگرپورخضرآباد 2018
  49. مطالعه اثر تغذيه آهن و نيتروژن در صفات كيفي، كمي و انبار ماني سيب رقم گالا در كشت متراكم V شكل
    خدیجه جلیلی 2018
  50. اثر تغذيه نيتروژن و محلول پاشي آهن بر خصوصيات كمي و كيفي و عمر انبارماني ميوه گلابي (رقم شاه ميوه)
    حمیده منافی 2018
  51. مطالعه واكنش رشد و عملكرد خربزه زرد جلالي به پيوند، نوع پايه و منبع تامين نيتروژن در شرايط مزرعه
    کریم انجام 2018
  52. اثر غلظت هاي متفاوت آهن و نتيرات آمونيوم بر كيفيت، كميت و ماندگاري سيب رقم دلبار استيوال
    سیروان منصوری 2018
  53. اثر تغذيه نيترات آمونيوم و كلات آهن بر خصوصيات كمي، كيفي و انبار ماني سيب رقم گراني اسميت
    حسن نعیمی 2018
  54. تعيين محلول غذايي مناسب براي درخت سيب (ارقام گالا، گراني اسميت و گلاب)
    سلیم محمدسکری 2018
  55. اثر محلول هاي غذايي مختلف بر صفات كيفي، كمي و انبارماني ارقام سيب (گالا، گراني اسميت و گلاب كهنز).
    پریا احمدی 2018
  56. اثر محلول هاي غذايي بر عملكرد و كيفيت محصول هلو رقم هاي زعفراني و آلبرتا
    مهناز سلطانی فیروز 2018
  57. بررسي اثر نوع نيتروژن و بازدارنده هاي رشد بر خصوصيات كمي و كيفي گياه سرخ برگه (بنت القنسول) Euphorbia pulcherrima Wild ex Klotzsch)
    علیرضا مشرفی عراقی 2018
  58. مطالعه اثر محلول پاشي مونو و دي پتاسيم فسفات و كلات آهن بر روي خصوصيات كمي و كيفي و پس از برداشت ميوه انار رقم ملس ساوه
    سهراب داورپناه 2018
  59. اثر كاربرد پوتريسين و تيمار گرمايي بر عمر انبارماني و كيفيت دو رقم گلابي شاه ميوه و اسپادونا
    مرجان السادات حسینی 2018