Mehrdad Farhangi

Associate Professor

Update: 2025-03-13

Mehrdad Farhangi

College of Agriculture and Natural Resources / Fisheries Sciences

Master Theses

  1. اثر استفاده تلفیقی از چند ترکیب زیست فعال در کاهش تبعات منفی ناشی از دود سیگار بر دستگاه تنفس موش C57BL/6
    علی نظری 2024
  2. اثر استفاده از سطوح مختلف پودر لارو میل ورم (Tenebrio molitor) در جیره غذایی بر شاخصهای مصرف غذا، رشد، کارآیی تغذیه، ترکیب لاشه، هیستوپاتولوژی دستگاه گوارش و کبد، میزان بقاء و ایمنی در ماهی بلوگا (Huso huso)
    داوود شاهنظری کرباسرائی 2023
  3. اثر استفاده تلفیقی از سطوح مختلف فایتوهورمونهای مختلف در بهبود عملکرد سیستم تاسیسات تصفیه فاضلاب شهری جنوب شهر تهران و تولید ترکیبات زیست فعال ارزشمند با استفاده از Spirulina platensis
    امیراحمد نیک پنجه 2023
  4. بررسی اثر استفاده تلفیقی از سطوح مختلف هورمونهای گیاهی اکسین (IBA) و ژیبرلین 3 (GA3) و تنش شوری بر تولید زیتوده و اسیدهای آمینه شبهمایکوسپورین در ریزجلبک نوستوک
    منا عزیزی 2023
  5. بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف پروبیوتیک مخمر نانوایی بر بهینه سازی فرآیند تولید میلورم با استفاده از ضایعات کشاورزی و صنعتی با هدف جایگزینی با پودر ماهی در جیره غذایی آبزیان
    مریم سام دلیری 2022
  6. بررسی امکان استفاده از پروتئین هیدرولیز شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در تولید پودر بدن سازی
    امیرحسین معنوی رودسری 2022
  7. بررسی اثر استفاده تلفیقی از سطوح مختلف پیش‌تیمار مایکروویو و آنزیم آلکالاز تثبیت‌شده بر شاخص‌های عملکردی پروتئین هیدرولیزشده حاصل از ضایعات ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان Oncorhynchus mykiss
    محمدجواد طاهری 2022
  8. بررسی اثر استفاده تلفیقی از سطوح مختلف هورمون های گیاهی کینتین و اسید ایندول - 3- استیک و استرس کاهش مقدار ازت در محیط کشت بر میزان تولید رنگدانه بتا کاروتن در ریز جلبک دونالیلا سالینا
    رضا تندروصف سری 2022
  9. مطالعه اثر تلفیقی سطوح مختلف هورمون های گیاهی اسیدژیبرلیک، سیتوکنین وگلوتامیت سدیم بر افزایش زیتوده و تغلیظ فایکوسیانین برریز جلبک Spirulinaplatensis
    یلدا علیزاده 2021
  10. مطالعه اثر استفاده تلفیقی از سطوح مختلف برخی از استرسورهای غیر زیستی بر میزان تولید کلروفیل a در ریز جلبک chlorella vulgaris
    حسام شفیعی 2021
  11. بررسی اثر استفاده از غلظت های مختلف میکرو پودر استخوان ماهی قزل آلای رنگین کمان در بهبود خواص ژل سوریمی تهیه شده از ماهی یال اسبی (Trichiurus lepturus ) و موتو ماهی معمولی (Encrasicholina punmctifer)
    غلامرضا حیدری مورچه خورتی 2020
  12. بهينه سازي عوامل موثر بر بازده استفاده از اشعه ميكروويو در توليد هيدروليزيت پروتئيني ماهي متوتا (Encrasicholina punctifer) با استفاده از روش سطح پاسخ
    علی ایزدی 2019
  13. بررسي تغييرات پروفايل متابوليتي عصاره خيار دريايي ( Holothuria leucospilota ) پس از فرآوري به وسيله تكنيك طيف سنجي NMR
    مهدیه طاهری فسخودی 2019
  14. بررسي اثر استفاده از دوره هاي مختلف نور LED بر توليد زيتوده و اعمال تنش هاي نوري LED و سديم ارتوواندايت بر توليد آستاگزانتين در ريز جلبك Haematococcus Pluvialis
    فرهاد بربری 2018
  15. بررسي اثر استفاده از كيتوزان در جيره غذايي و آب بر برخي شاخص هاي زيستي و خصوصيات فيزيكوشيميايي آب محيط پرورش ماهي پنگوسي (Pongasianodon hypophthalmus)
    محیا نخعی 2018
  16. بررسي تاثير عصلره گل محمدي (Rosa damascena) به عنوان عامل كاهش دهنده استرس در ماهي طلايي ( Carassius auratus)
    امیر نیکنام شیراز 2018
  17. بررسي اثر استفاده از تركيب ديواره بر كارآيي ريز كپسول هاي توليدي حاصل از اروغن امگا 3 با هدف غني سازي شير پاستوريزه گاو
    میثم کردمنجیری 2018
  18. بررسي اثر استفاده از هيدروليزيت هاي پروتئيني مختلف در محيط كشت پرورش بر پروبيوتيك lactobacillus plantarum
    میثم رئیسی عزیزی 2018
  19. بررسي اثر استفاده انفرادي و تلفيقي از مخمرهاي Phaffia rhodozyma و Rhadotorula glutinis در توليد كاروتنوئيدها ، از طريق ضايعات غذايي موجود در كشور ( با تاكيد بر ضايعات شيلاتي)
    مرتضی بهره مند 2018
  20. بررسي امكان جايگزيني بخشي از آرد گندم با پودر پروتئينه ماهي كپور نقره اي (Hypophthalmichthys molitrix) در نان تست و تعيين اثرات آن بر ارزش تغذيه اي ، خصوصيات ارگانولپتيك و زمان ماندگاري آن
    سحر غفاری 2018
  21. تاثير استفاده از سطوح مختلف كنسانتره پروتئيني كانولاي تخمير شده در جيره غذايي بر برخي شاخص هاي زيستي ارگانولپتيكي ماهي قزل آلاي رنگين كمان Oncorhynchus mykiss
    مهسا حیدردخت نظری 2018
  22. بررسي اثر همزمان پلي فنل هاي چاي و اشعه گاما بر زمان ماندگاري در شرايط سرد ميگوي سفيد غربي( Litopenaeus vannameri )
    جلال عیوض نیا 2018
  23. ارزيابي اثر سطوح گوناگون كاروتنوئيدي مستخرج از پسماند ميگو بر الگوهاي رنگي، شاخص هاي رشد و ايمني در ماهي كوي ( Cyprinus carpio haematopterus)
    فرزان همت پور 2018
  24. بررسي امكان پرورش آزمايشگاهي زالوي طبي Hirudo medicinalis با استفاده از جيره ها و افزودني هاي غذايي مختلف
    علی جدیدفرد 2018
  25. مقايسه اثر استفاده از روشهاي مختلف فرآوري بر ارزش غذايي كرم خاكي Eisenia fetida به عنوان منبع پروتئيني جديد در آبزي پروري
    محبوبه مشیدی 2018
  26. بررسي اثر استفاده تلفيقي از سطوح مختلف فلاونوئيد روتين و دما بر برخي شاخص هاي كيفي روغن ماهي كيلكا
    سپیده ناظری 2018
  27. بررسي تاثير قطع غذا دهي قبل از كشتار بر خواص خوراكي و تغذيه اي سه نوع فيش فينگر حاصل از ماهي كپور معمولي (Cyprinus carpio) و قزل آلاي رنگين كمان ( Oncorhynchus mykiss)
    عاطفه تختی 2018
  28. بررسي اثر استفاده از سطوح مختلف تركيبات زيست فعال فلاونوئيدي مستخرج از گياه يونجه ( Medicago sativa) بر تغييرات باكتريايي و شاخص هاي اكسيداسيون در جيره غذايي ماهي قزل آلاي رنگين كمان (Oncorhynchus mykiss )
    زینب آقائی 2018