پروفایل اساتید - دانشکده کشاورزی agri
Associate Professor
Update: 2025-03-13
Mehrdad Farhangi
College of Agriculture and Natural Resources / Fisheries Sciences
P.H.D dissertations
-
تولید پروتئین (Single-cell protein) و چربی تک یاخته ای (Single-cell oil) از پساب کارخانه پودر ماهی (Stick water) با استفاده از Yarrowia lipolytica و Aspergillus niger به منظور استفاده در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان
حمیده امیراسدی موالو 2024 -
بررسي امكان جايگزيني رنگدانه سنتتيك آستاگزانتين با كاروتنوئيدهاي هويج در جيره غذايي قزل آلاي رنگين كمان (Oncorhynchus mykiss) و اثرات آن بر رشد، ايمني و كيفيت گوشت هنگام نگهداري در شرايط سرد
علی بیگی کلشتری 2019 -
مقايسه اثر استفاده از كنجاله و كنستانتره پروتئيني كانولا و تعيين بهترين سطح استفاده از پروبيوتيك باسيلوس (.Bacillus sp) به منظور جايگزيني نسبي با پودر ماهي در جيره غذايي بر برخي شاخص هاي زيستي در ميگوي پاسفيد غربي ( Littopenaeus vannamei)
سیده لاله موسوی 2018 -
اثر سطوح مختلف فلاوونوئيد روتين در جيره غذايي بركارآيي استفاده از كربوهيدرات ها (گلوكز) در ماهي سيم سر طلايي(Sparus aurata)
احمد ایمانی 2018
Master Theses
-
اثر استفاده تلفیقی از چند ترکیب زیست فعال در کاهش تبعات منفی ناشی از دود سیگار بر دستگاه تنفس موش C57BL/6
علی نظری 2024 -
اثر استفاده از سطوح مختلف پودر لارو میل ورم (Tenebrio molitor) در جیره غذایی بر شاخصهای مصرف غذا، رشد، کارآیی تغذیه، ترکیب لاشه، هیستوپاتولوژی دستگاه گوارش و کبد، میزان بقاء و ایمنی در ماهی بلوگا (Huso huso)
داوود شاهنظری کرباسرائی 2023 -
اثر استفاده تلفیقی از سطوح مختلف فایتوهورمونهای مختلف در بهبود عملکرد سیستم تاسیسات تصفیه فاضلاب شهری جنوب شهر تهران و تولید ترکیبات زیست فعال ارزشمند با استفاده از Spirulina platensis
امیراحمد نیک پنجه 2023 -
بررسی اثر استفاده تلفیقی از سطوح مختلف هورمونهای گیاهی اکسین (IBA) و ژیبرلین 3 (GA3) و تنش شوری بر تولید زیتوده و اسیدهای آمینه شبهمایکوسپورین در ریزجلبک نوستوک
منا عزیزی 2023 -
بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف پروبیوتیک مخمر نانوایی بر بهینه سازی فرآیند تولید میلورم با استفاده از ضایعات کشاورزی و صنعتی با هدف جایگزینی با پودر ماهی در جیره غذایی آبزیان
مریم سام دلیری 2022 -
بررسی امکان استفاده از پروتئین هیدرولیز شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در تولید پودر بدن سازی
امیرحسین معنوی رودسری 2022 -
بررسی اثر استفاده تلفیقی از سطوح مختلف پیشتیمار مایکروویو و آنزیم آلکالاز تثبیتشده بر شاخصهای عملکردی پروتئین هیدرولیزشده حاصل از ضایعات ماهی قزلآلای رنگینکمان Oncorhynchus mykiss
محمدجواد طاهری 2022 -
بررسی اثر استفاده تلفیقی از سطوح مختلف هورمون های گیاهی کینتین و اسید ایندول - 3- استیک و استرس کاهش مقدار ازت در محیط کشت بر میزان تولید رنگدانه بتا کاروتن در ریز جلبک دونالیلا سالینا
رضا تندروصف سری 2022 -
مطالعه اثر تلفیقی سطوح مختلف هورمون های گیاهی اسیدژیبرلیک، سیتوکنین وگلوتامیت سدیم بر افزایش زیتوده و تغلیظ فایکوسیانین برریز جلبک Spirulinaplatensis
یلدا علیزاده 2021 -
مطالعه اثر استفاده تلفیقی از سطوح مختلف برخی از استرسورهای غیر زیستی بر میزان تولید کلروفیل a در ریز جلبک chlorella vulgaris
حسام شفیعی 2021 -
بررسی اثر استفاده از غلظت های مختلف میکرو پودر استخوان ماهی قزل آلای رنگین کمان در بهبود خواص ژل سوریمی تهیه شده از ماهی یال اسبی (Trichiurus lepturus ) و موتو ماهی معمولی (Encrasicholina punmctifer)
غلامرضا حیدری مورچه خورتی 2020 -
بهينه سازي عوامل موثر بر بازده استفاده از اشعه ميكروويو در توليد هيدروليزيت پروتئيني ماهي متوتا (Encrasicholina punctifer) با استفاده از روش سطح پاسخ
علی ایزدی 2019 -
بررسي تغييرات پروفايل متابوليتي عصاره خيار دريايي ( Holothuria leucospilota ) پس از فرآوري به وسيله تكنيك طيف سنجي NMR
مهدیه طاهری فسخودی 2019 -
بررسي اثر استفاده از دوره هاي مختلف نور LED بر توليد زيتوده و اعمال تنش هاي نوري LED و سديم ارتوواندايت بر توليد آستاگزانتين در ريز جلبك Haematococcus Pluvialis
فرهاد بربری 2018 -
بررسي اثر استفاده از كيتوزان در جيره غذايي و آب بر برخي شاخص هاي زيستي و خصوصيات فيزيكوشيميايي آب محيط پرورش ماهي پنگوسي (Pongasianodon hypophthalmus)
محیا نخعی 2018 -
بررسي تاثير عصلره گل محمدي (Rosa damascena) به عنوان عامل كاهش دهنده استرس در ماهي طلايي ( Carassius auratus)
امیر نیکنام شیراز 2018 -
بررسي اثر استفاده از تركيب ديواره بر كارآيي ريز كپسول هاي توليدي حاصل از اروغن امگا 3 با هدف غني سازي شير پاستوريزه گاو
میثم کردمنجیری 2018 -
بررسي اثر استفاده از هيدروليزيت هاي پروتئيني مختلف در محيط كشت پرورش بر پروبيوتيك lactobacillus plantarum
میثم رئیسی عزیزی 2018 -
بررسي اثر استفاده انفرادي و تلفيقي از مخمرهاي Phaffia rhodozyma و Rhadotorula glutinis در توليد كاروتنوئيدها ، از طريق ضايعات غذايي موجود در كشور ( با تاكيد بر ضايعات شيلاتي)
مرتضی بهره مند 2018 -
بررسي امكان جايگزيني بخشي از آرد گندم با پودر پروتئينه ماهي كپور نقره اي (Hypophthalmichthys molitrix) در نان تست و تعيين اثرات آن بر ارزش تغذيه اي ، خصوصيات ارگانولپتيك و زمان ماندگاري آن
سحر غفاری 2018 -
تاثير استفاده از سطوح مختلف كنسانتره پروتئيني كانولاي تخمير شده در جيره غذايي بر برخي شاخص هاي زيستي ارگانولپتيكي ماهي قزل آلاي رنگين كمان Oncorhynchus mykiss
مهسا حیدردخت نظری 2018 -
بررسي اثر همزمان پلي فنل هاي چاي و اشعه گاما بر زمان ماندگاري در شرايط سرد ميگوي سفيد غربي( Litopenaeus vannameri )
جلال عیوض نیا 2018 -
ارزيابي اثر سطوح گوناگون كاروتنوئيدي مستخرج از پسماند ميگو بر الگوهاي رنگي، شاخص هاي رشد و ايمني در ماهي كوي ( Cyprinus carpio haematopterus)
فرزان همت پور 2018 -
بررسي امكان پرورش آزمايشگاهي زالوي طبي Hirudo medicinalis با استفاده از جيره ها و افزودني هاي غذايي مختلف
علی جدیدفرد 2018 -
مقايسه اثر استفاده از روشهاي مختلف فرآوري بر ارزش غذايي كرم خاكي Eisenia fetida به عنوان منبع پروتئيني جديد در آبزي پروري
محبوبه مشیدی 2018 -
بررسي اثر استفاده تلفيقي از سطوح مختلف فلاونوئيد روتين و دما بر برخي شاخص هاي كيفي روغن ماهي كيلكا
سپیده ناظری 2018 -
بررسي تاثير قطع غذا دهي قبل از كشتار بر خواص خوراكي و تغذيه اي سه نوع فيش فينگر حاصل از ماهي كپور معمولي (Cyprinus carpio) و قزل آلاي رنگين كمان ( Oncorhynchus mykiss)
عاطفه تختی 2018 -
بررسي اثر استفاده از سطوح مختلف تركيبات زيست فعال فلاونوئيدي مستخرج از گياه يونجه ( Medicago sativa) بر تغييرات باكتريايي و شاخص هاي اكسيداسيون در جيره غذايي ماهي قزل آلاي رنگين كمان (Oncorhynchus mykiss )
زینب آقائی 2018