پروفایل اساتید - دانشکده کشاورزی agri
دانشیار
تاریخ بهروزرسانی: 1403/12/23
مهرداد فرهنگی
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / شیلات
رساله های دکتری
-
تولید پروتئین (Single-cell protein) و چربی تک یاخته ای (Single-cell oil) از پساب کارخانه پودر ماهی (Stick water) با استفاده از Yarrowia lipolytica و Aspergillus niger به منظور استفاده در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان
حمیده امیراسدی موالو 1402 -
بررسی امکان جایگزینی رنگدانه سنتتیک آستاگزانتین با کاروتنوئیدهای هویج در جیره غذایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و اثرات آن بر رشد، ایمنی و کیفیت گوشت هنگام نگهداری در شرایط سرد
علی بیگی کلشتری 1398 -
مقایسه اثر استفاده از کنجاله و کنستانتره پروتئینی کانولا و تعیین بهترین سطح استفاده از پروبیوتیک باسیلوس (.Bacillus sp) به منظور جایگزینی نسبی با پودر ماهی در جیره غذایی بر برخی شاخص های زیستی در میگوی پاسفید غربی ( Littopenaeus vannamei)
سیده لاله موسوی 1396 -
اثر سطوح مختلف فلاوونوئید روتین در جیره غذایی برکارآیی استفاده از کربوهیدرات ها (گلوکز) در ماهی سیم سر طلایی(Sparus aurata)
احمد ایمانی 1396
پایاننامههای کارشناسیارشد
-
اثر استفاده تلفیقی از چند ترکیب زیست فعال در کاهش تبعات منفی ناشی از دود سیگار بر دستگاه تنفس موش C57BL/6
علی نظری 1403 -
اثر استفاده از سطوح مختلف پودر لارو میل ورم (Tenebrio molitor) در جیره غذایی بر شاخصهای مصرف غذا، رشد، کارآیی تغذیه، ترکیب لاشه، هیستوپاتولوژی دستگاه گوارش و کبد، میزان بقاء و ایمنی در ماهی بلوگا (Huso huso)
داوود شاهنظری کرباسرائی 1402 -
اثر استفاده تلفیقی از سطوح مختلف فایتوهورمونهای مختلف در بهبود عملکرد سیستم تاسیسات تصفیه فاضلاب شهری جنوب شهر تهران و تولید ترکیبات زیست فعال ارزشمند با استفاده از Spirulina platensis
امیراحمد نیک پنجه 1402 -
بررسی اثر استفاده تلفیقی از سطوح مختلف هورمونهای گیاهی اکسین (IBA) و ژیبرلین 3 (GA3) و تنش شوری بر تولید زیتوده و اسیدهای آمینه شبهمایکوسپورین در ریزجلبک نوستوک
منا عزیزی 1401 -
بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف پروبیوتیک مخمر نانوایی بر بهینه سازی فرآیند تولید میلورم با استفاده از ضایعات کشاورزی و صنعتی با هدف جایگزینی با پودر ماهی در جیره غذایی آبزیان
مریم سام دلیری 1401 -
بررسی امکان استفاده از پروتئین هیدرولیز شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در تولید پودر بدن سازی
امیرحسین معنوی رودسری 1401 -
بررسی اثر استفاده تلفیقی از سطوح مختلف پیشتیمار مایکروویو و آنزیم آلکالاز تثبیتشده بر شاخصهای عملکردی پروتئین هیدرولیزشده حاصل از ضایعات ماهی قزلآلای رنگینکمان Oncorhynchus mykiss
محمدجواد طاهری 1401 -
بررسی اثر استفاده تلفیقی از سطوح مختلف هورمون های گیاهی کینتین و اسید ایندول - 3- استیک و استرس کاهش مقدار ازت در محیط کشت بر میزان تولید رنگدانه بتا کاروتن در ریز جلبک دونالیلا سالینا
رضا تندروصف سری 1401 -
مطالعه اثر تلفیقی سطوح مختلف هورمون های گیاهی اسیدژیبرلیک، سیتوکنین وگلوتامیت سدیم بر افزایش زیتوده و تغلیظ فایکوسیانین برریز جلبک Spirulinaplatensis
یلدا علیزاده 1400 -
مطالعه اثر استفاده تلفیقی از سطوح مختلف برخی از استرسورهای غیر زیستی بر میزان تولید کلروفیل a در ریز جلبک chlorella vulgaris
حسام شفیعی 1399 -
بررسی اثر استفاده از غلظت های مختلف میکرو پودر استخوان ماهی قزل آلای رنگین کمان در بهبود خواص ژل سوریمی تهیه شده از ماهی یال اسبی (Trichiurus lepturus ) و موتو ماهی معمولی (Encrasicholina punmctifer)
غلامرضا حیدری مورچه خورتی 1399 -
بهینه سازی عوامل موثر بر بازده استفاده از اشعه میکروویو در تولید هیدرولیزیت پروتئینی ماهی متوتا (Encrasicholina punctifer) با استفاده از روش سطح پاسخ
علی ایزدی 1398 -
بررسی تغییرات پروفایل متابولیتی عصاره خیار دریایی ( Holothuria leucospilota ) پس از فرآوری به وسیله تکنیک طیف سنجی NMR
مهدیه طاهری فسخودی 1397 -
بررسی اثر استفاده از دوره های مختلف نور LED بر تولید زیتوده و اعمال تنش های نوری LED و سدیم ارتوواندایت بر تولید آستاگزانتین در ریز جلبک Haematococcus Pluvialis
فرهاد بربری 1396 -
بررسی اثر استفاده از کیتوزان در جیره غذایی و آب بر برخی شاخص های زیستی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب محیط پرورش ماهی پنگوسی (Pongasianodon hypophthalmus)
محیا نخعی 1396 -
بررسی تاثیر عصلره گل محمدی (Rosa damascena) به عنوان عامل کاهش دهنده استرس در ماهی طلایی ( Carassius auratus)
امیر نیکنام شیراز 1396 -
بررسی اثر استفاده از ترکیب دیواره بر کارآیی ریز کپسول های تولیدی حاصل از اروغن امگا 3 با هدف غنی سازی شیر پاستوریزه گاو
میثم کردمنجیری 1396 -
بررسی اثر استفاده از هیدرولیزیت های پروتئینی مختلف در محیط کشت پرورش بر پروبیوتیک lactobacillus plantarum
میثم رئیسی عزیزی 1396 -
بررسی اثر استفاده انفرادی و تلفیقی از مخمرهای Phaffia rhodozyma و Rhadotorula glutinis در تولید کاروتنوئیدها ، از طریق ضایعات غذایی موجود در کشور ( با تاکید بر ضایعات شیلاتی)
مرتضی بهره مند 1396 -
بررسی امکان جایگزینی بخشی از آرد گندم با پودر پروتئینه ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در نان تست و تعیین اثرات آن بر ارزش تغذیه ای ، خصوصیات ارگانولپتیک و زمان ماندگاری آن
سحر غفاری 1396 -
تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنسانتره پروتئینی کانولای تخمیر شده در جیره غذایی بر برخی شاخص های زیستی ارگانولپتیکی ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss
مهسا حیدردخت نظری 1396 -
بررسی اثر همزمان پلی فنل های چای و اشعه گاما بر زمان ماندگاری در شرایط سرد میگوی سفید غربی( Litopenaeus vannameri )
جلال عیوض نیا 1396 -
ارزیابی اثر سطوح گوناگون کاروتنوئیدی مستخرج از پسماند میگو بر الگوهای رنگی، شاخص های رشد و ایمنی در ماهی کوی ( Cyprinus carpio haematopterus)
فرزان همت پور 1396 -
بررسی امکان پرورش آزمایشگاهی زالوی طبی Hirudo medicinalis با استفاده از جیره ها و افزودنی های غذایی مختلف
علی جدیدفرد 1396 -
مقایسه اثر استفاده از روشهای مختلف فرآوری بر ارزش غذایی کرم خاکی Eisenia fetida به عنوان منبع پروتئینی جدید در آبزی پروری
محبوبه مشیدی 1396 -
بررسی اثر استفاده تلفیقی از سطوح مختلف فلاونوئید روتین و دما بر برخی شاخص های کیفی روغن ماهی کیلکا
سپیده ناظری 1396 -
بررسی تاثیر قطع غذا دهی قبل از کشتار بر خواص خوراکی و تغذیه ای سه نوع فیش فینگر حاصل از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss)
عاطفه تختی 1396 -
بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف ترکیبات زیست فعال فلاونوئیدی مستخرج از گیاه یونجه ( Medicago sativa) بر تغییرات باکتریایی و شاخص های اکسیداسیون در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss )
زینب آقائی 1396