مهرداد فرهنگی

دانشیار

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/12/23

مهرداد فرهنگی

دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / شیلات

پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد

  1. اثر استفاده تلفیقی از چند ترکیب زیست فعال در کاهش تبعات منفی ناشی از دود سیگار بر دستگاه تنفس موش C57BL/6
    علی نظری 1403
  2. اثر استفاده از سطوح مختلف پودر لارو میل ورم (Tenebrio molitor) در جیره غذایی بر شاخصهای مصرف غذا، رشد، کارآیی تغذیه، ترکیب لاشه، هیستوپاتولوژی دستگاه گوارش و کبد، میزان بقاء و ایمنی در ماهی بلوگا (Huso huso)
    داوود شاهنظری کرباسرائی 1402
  3. اثر استفاده تلفیقی از سطوح مختلف فایتوهورمونهای مختلف در بهبود عملکرد سیستم تاسیسات تصفیه فاضلاب شهری جنوب شهر تهران و تولید ترکیبات زیست فعال ارزشمند با استفاده از Spirulina platensis
    امیراحمد نیک پنجه 1402
  4. بررسی اثر استفاده تلفیقی از سطوح مختلف هورمونهای گیاهی اکسین (IBA) و ژیبرلین 3 (GA3) و تنش شوری بر تولید زیتوده و اسیدهای آمینه شبهمایکوسپورین در ریزجلبک نوستوک
    منا عزیزی 1401
  5. بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف پروبیوتیک مخمر نانوایی بر بهینه سازی فرآیند تولید میلورم با استفاده از ضایعات کشاورزی و صنعتی با هدف جایگزینی با پودر ماهی در جیره غذایی آبزیان
    مریم سام دلیری 1401
  6. بررسی امکان استفاده از پروتئین هیدرولیز شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در تولید پودر بدن سازی
    امیرحسین معنوی رودسری 1401
  7. بررسی اثر استفاده تلفیقی از سطوح مختلف پیش‌تیمار مایکروویو و آنزیم آلکالاز تثبیت‌شده بر شاخص‌های عملکردی پروتئین هیدرولیزشده حاصل از ضایعات ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان Oncorhynchus mykiss
    محمدجواد طاهری 1401
  8. بررسی اثر استفاده تلفیقی از سطوح مختلف هورمون های گیاهی کینتین و اسید ایندول - 3- استیک و استرس کاهش مقدار ازت در محیط کشت بر میزان تولید رنگدانه بتا کاروتن در ریز جلبک دونالیلا سالینا
    رضا تندروصف سری 1401
  9. مطالعه اثر تلفیقی سطوح مختلف هورمون های گیاهی اسیدژیبرلیک، سیتوکنین وگلوتامیت سدیم بر افزایش زیتوده و تغلیظ فایکوسیانین برریز جلبک Spirulinaplatensis
    یلدا علیزاده 1400
  10. مطالعه اثر استفاده تلفیقی از سطوح مختلف برخی از استرسورهای غیر زیستی بر میزان تولید کلروفیل a در ریز جلبک chlorella vulgaris
    حسام شفیعی 1399
  11. بررسی اثر استفاده از غلظت های مختلف میکرو پودر استخوان ماهی قزل آلای رنگین کمان در بهبود خواص ژل سوریمی تهیه شده از ماهی یال اسبی (Trichiurus lepturus ) و موتو ماهی معمولی (Encrasicholina punmctifer)
    غلامرضا حیدری مورچه خورتی 1399
  12. بهینه سازی عوامل موثر بر بازده استفاده از اشعه میکروویو در تولید هیدرولیزیت پروتئینی ماهی متوتا (Encrasicholina punctifer) با استفاده از روش سطح پاسخ
    علی ایزدی 1398
  13. بررسی تغییرات پروفایل متابولیتی عصاره خیار دریایی ( Holothuria leucospilota ) پس از فرآوری به وسیله تکنیک طیف سنجی NMR
    مهدیه طاهری فسخودی 1397
  14. بررسی اثر استفاده از دوره های مختلف نور LED بر تولید زیتوده و اعمال تنش های نوری LED و سدیم ارتوواندایت بر تولید آستاگزانتین در ریز جلبک Haematococcus Pluvialis
    فرهاد بربری 1396
  15. بررسی اثر استفاده از کیتوزان در جیره غذایی و آب بر برخی شاخص های زیستی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب محیط پرورش ماهی پنگوسی (Pongasianodon hypophthalmus)
    محیا نخعی 1396
  16. بررسی تاثیر عصلره گل محمدی (Rosa damascena) به عنوان عامل کاهش دهنده استرس در ماهی طلایی ( Carassius auratus)
    امیر نیکنام شیراز 1396
  17. بررسی اثر استفاده از ترکیب دیواره بر کارآیی ریز کپسول های تولیدی حاصل از اروغن امگا 3 با هدف غنی سازی شیر پاستوریزه گاو
    میثم کردمنجیری 1396
  18. بررسی اثر استفاده از هیدرولیزیت های پروتئینی مختلف در محیط کشت پرورش بر پروبیوتیک lactobacillus plantarum
    میثم رئیسی عزیزی 1396
  19. بررسی اثر استفاده انفرادی و تلفیقی از مخمرهای Phaffia rhodozyma و Rhadotorula glutinis در تولید کاروتنوئیدها ، از طریق ضایعات غذایی موجود در کشور ( با تاکید بر ضایعات شیلاتی)
    مرتضی بهره مند 1396
  20. بررسی امکان جایگزینی بخشی از آرد گندم با پودر پروتئینه ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در نان تست و تعیین اثرات آن بر ارزش تغذیه ای ، خصوصیات ارگانولپتیک و زمان ماندگاری آن
    سحر غفاری 1396
  21. تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنسانتره پروتئینی کانولای تخمیر شده در جیره غذایی بر برخی شاخص های زیستی ارگانولپتیکی ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss
    مهسا حیدردخت نظری 1396
  22. بررسی اثر همزمان پلی فنل های چای و اشعه گاما بر زمان ماندگاری در شرایط سرد میگوی سفید غربی( Litopenaeus vannameri )
    جلال عیوض نیا 1396
  23. ارزیابی اثر سطوح گوناگون کاروتنوئیدی مستخرج از پسماند میگو بر الگوهای رنگی، شاخص های رشد و ایمنی در ماهی کوی ( Cyprinus carpio haematopterus)
    فرزان همت پور 1396
  24. بررسی امکان پرورش آزمایشگاهی زالوی طبی Hirudo medicinalis با استفاده از جیره ها و افزودنی های غذایی مختلف
    علی جدیدفرد 1396
  25. مقایسه اثر استفاده از روشهای مختلف فرآوری بر ارزش غذایی کرم خاکی Eisenia fetida به عنوان منبع پروتئینی جدید در آبزی پروری
    محبوبه مشیدی 1396
  26. بررسی اثر استفاده تلفیقی از سطوح مختلف فلاونوئید روتین و دما بر برخی شاخص های کیفی روغن ماهی کیلکا
    سپیده ناظری 1396
  27. بررسی تاثیر قطع غذا دهی قبل از کشتار بر خواص خوراکی و تغذیه ای سه نوع فیش فینگر حاصل از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss)
    عاطفه تختی 1396
  28. بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف ترکیبات زیست فعال فلاونوئیدی مستخرج از گیاه یونجه ( Medicago sativa) بر تغییرات باکتریایی و شاخص های اکسیداسیون در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss )
    زینب آقائی 1396