Mohsen Labbafi Mazraeh Shahi

Professor

Update: 2024-12-28

Mohsen Labbafi Mazraeh Shahi

College of Agriculture and Natural Resources / Agricultural Engineering - Food Science and Technolgogy

Professional Service

  1. همکاری در کمیته ایجاد ارتباط با فائو
  2. عضویت در هیات داوران هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی
  3. هماهنگی برای اجرای برنامه های بازدید به عنوان استاد راهبر
  4. داوری پیان نامه کارشناسی ارشد
  5. Job Standard Commission
  6. داوری ثبت اختراع نوشیدنی ارگانیک انرژی زا حاوی مواد مغذی باقابلیت افزایش سطح ایمنی بدن
  7. داوری ثبت اختراع ، بهبود شرایط تولید پودر کنسانتره پروتیین شیر شتر
  8. کمیسیون تخصصی گروه کشاورزی و دامپزشکی هیئت ممیزۀ مرکزی
  9. داوری در تقاضای ثبت اختراع فرآیند تولید گرانول پروبیوتیک برای استفاده در نی نوشیدنی
  10. داوری 5 طرح ثبت اختراع
  11. داوری پایان نامه
  12. داوری دکترا: بررسی بافت و پیش بینی تغییرات خصوصیات : کیفی پودر بستنی در فرآیند خشک کردن پاششی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
  13. داوری دکترا : ارزیابی پش سازه ها و و ترکیبات رنگی در در طول فرآیند شربت چغندر در سیستم های مدل با استفاده از گاز کروماتو گرافی
  14. معرفی افراد متخصص به منظور شرکت در کارگروه‌های علمی- تخصصی سازمان پدافند غیر عامل
  15. داوری پایان نامه دکترا 2024 → 2024
  16. داوری پروپوزال دکترا 2024 → 2024
  17. داوری و ارزیابی 3 اظهارنامه ثبت اختراع 2023 → 2024
  18. داوری پایان نامه دکترا 2023 → 2023
  19. شرکت در کمیته تدوین ضوابط فنی و بهداشتی کارخانه های تولید کننده حلوا شکری فرآورده های کنجدی 2022 → 2022
  20. داوری ثبت اختراع تولید خامه های منجمد 2022 → 2022
  21. عضو کمیسیون تدوین استاندارد ملی پوره سیب و ویژگی های آن 2022 → 2022
  22. داوری پایان نامه کارشناسی ارشد 2021 → 2021
  23. جلسه مشورتی در خصوص :طرح پیشنهادی افزودن سرفصل غذا های حلال در برنامه آموزشی رشته های علوم تغذیه و صنایع غذایی 2020 → 2020
  24. معرفی متخصصین مرتبط با کیفیت سنجی آب دانشکده فناوری 2020 → 2020
  25. داوری پروپوزال دکترا 2020 → 2020
  26. داوری پایان نامه دکترا :تعیین شناساگر تقلب در شیر پاستوریزه تولید شده با روش باز سازی با پودر شیر و معتبر سازی روش اندازه گیری آنها 2019 → 2019
  27. داوری پایان نامه دکترا : بهینه سازی تولید اسید گلوکورونیک در نوشیدنی کامبوجا با بکارگیری شیره خرمای رنگبری شده‌‌‌‌‌‌‌ 2018 → 2018
  28. کاربرد پلاسمای سرد در صنایع غذایی 2017 → 2017
  29. پیگیری در انعقاد تفاهم نامه و سند همکاری بین گروه علوم و صنایع غذایی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران و شرکت شیر پاستوریزه پگاه اصفهان 2017 → 2019
  30. Head of Department 2016 → 2018
  31. Halal food master plan 2015 → 2015
  32. نهمین همایش کارآفرینی صنعت و دانشگاه -با موضوع عسل و زنبور عسل 2014 → 2014
  33. شرکت در همایش روز نان 2014 → 2014
  34. استاد مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی 2014 → 2016
  35. Deputy Director of Food Science and Technology Department 2014 → 2016
  36. Linoleic conjugate 2013 → 2013
  37. Referee 2013 → 2013
  38. Referre report on PH.D thesis 2013 → 2013
  39. Institute of Standard and industrial research of Iran 2012 → 2012
  40. Scholarship interview 2012 → 2013
  41. Doctoral Qualifying Examination 2012 → 2012
  42. Referee Examination 2012 → 2012
  43. Agrement between Pardis and Pegah Dairy Company 2011 → 2012
  44. Referee Examination 2011 → 2011
  45. Year book prize 2010 → 2012
  46. مدیریت یکصد عنوان پایان نامه کارشناسی ارشد و 30 پایان نامه دکترا 2010 → 2012
  47. Recent Thesis Titles- University of Tehran ( 1385-89) 2010 → 2010
  48. استاد راهنمای دانشجویان شاهد و ایثار گر دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی 2010 → 2012
  49. Shahed 2010 → 2010
  50. Project manager 2010 → 2012
  51. تهیه و تدوین لیست عناوین پایان نامه های تحصیلات تکمیلی پردیس های: فنی علوم ابوریحان و بخشی از پردیس کشاورزی سالهای 1388-1385 جهت معرفی به هفت حوزه وزارتی کشور 2009 → 2010
  52. مدیر اجرایی طرح کمک به توسعه نوآوری در بخش صنایع پیشرو 2009 → 2010
  53. مدیر اجرایی طرح کمک به توسعه نوآوری در بخش صنایع پیشرو 2009 → 2012
  54. Advisor 2009 → 2012
  55. استاد راهنمای 29 نفر از دانشجویان کارشناسی 2009 → 2010
  56. Student Scientific Association 2009 → 2012
  57. Member of Iranian academic center for education, culture, research. 2009 → 2010
  58. Cooporation with association if iranian confectionary Manufacturing Co. 2008 → 2008
  59. Doctoral Qualifying Examination 2007 → 2007
  60. ریاست کمیسیون فنی تدوین استاندارد 4552 سس خردل – ویژگی ها و روش های آزمون 2007 → 2007
  61. Mustard Sauce specifications and Methods 2007 → 2007
  62. Educational manager 2006 → 2009
  63. Educational 2006 → 2013