پروفایل اساتید - دانشکده کشاورزی agri
استاد
تاریخ بهروزرسانی: 1403/09/01
محسن لبافی مزرعه شاهی
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / علوم و مهندسی صنایع غذائی(غیرفعال)
رساله های دکتری
-
اصالت سنجی عصاره لیموترش لایم ایران و تشخیص سریع تقلب به روش طیف سنجی (مرئی - فرابنفش) و یادگیری ماشین برای فرآورده آب لیموترش
زهرا علائی روزبهانی 1402 -
بهینه سازی استخراج و پایدارسازی آنتی اکسیدان های کنجاله کانولا برای استفاده در روغنهای خوراکی
احسان بیگدلیان 1399 -
درونپوشانی ویتامین D با استفاده از امولسیون های چند لایه به منظور کاربرد در غنی سازی نوشیدنی ها
محمد هادیان 1399 -
تولید نانوذرات فیتواسترول - آلبومین سرم گاوی به عنوان حامل ویتامین D2 برای استفاده در سیستم های غذایی
فاطمه آمیغی 1398 -
مزدوج سازی پروتئین استخراجی از ضایعات فرآوری ارده با هدف تقویت ممانعت فضایی و الکترواستاتیکی امولسیون های غذایی
آیدا ساعتچی 1398 -
بررسی اثر پری بیوتیکی اولیگوساکاریدهای موجود در آب هویج و شیر هیدرولیز شده آنزیمی بر رشد و بقاء برخی سویه های پروبیوتیک در نوشیدنی شیر/ آب هویج
محمد دانشی 1396 -
بررسی تاثیر تخمیر لاکتیکی بر میزان آکریل آمید و ویزگی های فیزیکوشیمیایی نان سنگگ و نان حجیم
فرناز دستمالچی 1396 -
بررسی اندرکنش های میان پروتئینهای با منشاء گیاهی - حیوانی و کربوهیدرات ها در پایداری امولسیونهای گوشتی
مریم طهماسبی 1396 -
فرمولاسیون، بهینه سازی و کنترل کیفی نوشیدنی برپایه سفیده تخم مرغ
مهشاد نسبی 1396
پایاننامههای کارشناسیارشد
-
مزدوج سازی پروتئین کنجد با پکتین با هدف تقویت امولسیون کنندگی پروتئین و کاهش روغن اندازی ارده
مرضیه خان زاده مهرآبادی 1403 -
کاربردمزدوج پروتئین کنجد و صمغ گوار در فرمولاسیون گوشت گیاهی بدون گلوتن
کیانا کسائیان نائینی 1401 -
تعیین خصوصیات دانکهای هیدروژل کروی برپایه پیوند عرضی یونی صمغ کتیرای اصلاح شده به روش آمیداسیون
علیرضا محمودی 1400 -
بررسی خواص عملکردی پکتین پوست انار اصلاح شده به روش آمیداسیون و اکتنیل سوکسینیک انیدرید (OSA )
مائده شمسیانی جزه 1400 -
اصلاح شیمیایی صمغ کاپاکاراگینان با اکتنیل سوکسینیک انهیدرید به منظور بهبود خصوصیات بین سطحی و بررسی کاربرد آن بر خصوصیات سس مایونز کم چرب
حمیدرضا پوررمضان 1400 -
بهبود خصوصیات سطحی صمغ کتیرا با اکتنیل سوکسینیک انهیدرید و کاربرد آن در پایدارسازی دوغ
ملیکا سعادت وند 1400 -
اصلاح بخش نامحلول صمغ فارسی با اکتنیل سوکسینیک انهیدرید به منظور بهبود ویژگی امولسیفایری و بررسی اثر آن بر پایداری خامه
شیما نیکخو 1400 -
استفاده از پروتئینهای نخود و کنجد تیمار شده با آنزیم ترانس گلوتامینار در فرمولاسیون سس کم چرب برپایه اولئوزوم کنجد
فهیمه شریفی 1399 -
مطالعه میزان پلی فنل کل، ظرفیت آنتی اکسیدانی و تاثیر عملیات حرارتی سنتی بر میزان هیدروکسی متیل فورفورال چند نوع عسل منطقه مرند
فرزانه تدین 1398 -
بررسی اثر ایجاد اتصالات عرضی با استفاده از آنزیم ترانس گلوتامینار بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رهایشی فیلم ترکیبی پروتئین نخود - کربوکسی متیل کیتوزان
سنور نعمت محمد عزت 1398 -
بررسی اثر پیش فرآیند پلاسمای سرد بر سینتیک خشک کردن ، انرژی مصرفی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی زعفران خشک شده( Crocus Sativus.L )
سیدابوالفضل طبیبیان 1398 -
ارزیابی خصوصیات کارکردی فیلم پلی لاکتیک اسید تیمار شده با فناوری پلاسمای سرد
محمد جواد نوری 1398 -
بهینه سازی استخراج پکتین از پوست سبز گردو و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن
کیانوش عسگری 1398 -
اثرات پارامترهای فرآیند و عصاره چای سبز بر روی خواص کف کنندگی سفیده تخم مرغ
کاظم ازاده گان 1398 -
بررسی پایداری فازی و ویژگیهای کیفی دوغ فرموله شده با کنسانتره میوه تحت فرآیند ترموسونیکاسیون
فاطمه اکرمی ابرقویی 1398 -
تاثیر پلی فنول های استخراج شده از منابع گیاهی بر خواص کف کنندگی سفیده تخم مرغ
نگاه کریمی 1398 -
برهم کنش ایزوله پروتئینی نخود و کنجد با پلی ساکاریدهای زانتان و پکتین و اثر آنها برخواص کف کنندگی محلول های پروتئنی حاصل در غلظت های قند بالا و پائین
داود فهیم پور 1397 -
اثر فرآیند استخراج بر خصوصیات ساختاری ، فیزیکوشیمیایی و عملکردی پکتین پوست سبز پسته
میلاد کاظمی 1397 -
تولید خامه کم چرب فراسودمند از شیرشتر با اینولین و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و عمر ماندگاری
لیلا ضیایی فر 1397 -
بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی پودر سفیده تخم مرغ
نسیم خسروی 1397 -
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنزیمی پودر تولید شده از عصاره کیوی
زهرا ابراهیمی کلاریجانی 1397 -
بررسی تاثیر وبهینه سازی فرایند اولترافیلتراسیون در رنگبری تکمیلی شیره خرما با هدف به کارگیری در تولید نوشابه گازدار
بهنود اسلامی 1396 -
تولید نوشیدنی تخمیری از آب چغندر قرمز توسط باکتری های لاکتیکی
الهام جوانمردی 1396 -
تولید و بهبود ویژگی های مکانیکی و فیزیکوشیمیایی بیوپلیمر با پایه سلولز باگاس نیشکر
سعید علیزاده اصل 1396 -
فرمولاسیون و یهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی در تولید پودر مخلوط عصاره خرما و شیر بدون چربی
حسن رضاقلی چمسورک 1396 -
تولید نوشیدنی تخمیری از آب طالبی توسط باکتریهای اسیدلاکتیکی ( لاکتوباسیلوس کازئی رامنوسوس - لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس - لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس کازئی )
ونوس صارمی 1396 -
برسی روش های مختلف رنگبری کامپوزیت طبیعی حاصل از کاه گندم و پلی اتیلن به منظور استفاده در صنایع بسته بندی
هادی انصاری 1396 -
ژلاسیون سرد میکروژل ها و نانوفیبریل های پروتئین آب پنیر
تکتم فرجامی 1396 -
غنی سازی آب گریپ فروت توسط پودر پرمیت uF شیر
منیره رحیمی گللو 1396 -
بررسی امکان تولیدامولسیون آب اناربااستفاده ازروغن هسته انار
مهدی محققی 1396 -
استفاده از تکنولوژی غشایی اولترافیلتراسیون در رنگبری شیره خرما
گلناز فتحی 1396 -
تهیه و بررسی خصوصیات ژله بر پایه ترکیبات پکتین سیب در حضور پلی فنول های فلوریدزین و کوئرستین و شیرین کننده های سوبیتول و استیویوزید(Stevioside)
مریم حقیقی 1396 -
بررسی تاثیر نانو ذره دی اکسید تیتانیوم در رنگ بری شیره خرما تهیه شده به روش صنعتی
مهشاد نسبی 1396 -
تولید و بررسی خواص کار کردی نانوکامپوزیت تمام سلولزی ساخته شده از نانوفیبرهای سلولزی باگاس جهت کاربرد های بسته بندی
معین قادری 1396 -
نوشیدنی تخمیری از گندم جوانه زده
میترا شکوهی 1396 -
تاثیر جایگزینی استویوزید بر تغییرات فیزیکوشیمیایی - میکروبی و ماندگاری مربای هویج
فاطمه احمدزاده قرانی 1396 -
ساخت و بررسی ویژگی های ظروف کامپوزیت زیست تجزیه پذیر بر پایه باگاس نیشکر و نشاسته
احسان روان بخش 1396 -
بررسی ویژکیهای فیزیکوشیمیایی - میکروبی و ماندگاری نوشیدنی بر پایه عصاره نیشکر
مریم جلالوند 1396 -
بررسی پایدار سازی فازی و عوامل موثر بر کیفیت مخلوط دوغ و آب میوه پروبیوتیک
شهاب خسروی 1396 -
تهیه ماست فراسودمند بر پایه ی قند خرما با بررسی ویزگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن
عسل عامری نسب 1396 -
تاثیر فرآیند بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملگر تخم شترمرغ
نگار غربی 1396 -
بررسی اثر پیش تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر کیفیت خیار در چاشنی ماست سبزی
فرزانه کریمی زارچی 1396 -
اندازه گیری فلزات سنگین در برخی از سبزی های خوراکی مزارع اطراف شهر زنن با استفاده از روش نوین پلاسمای مایع
علیرضا فتوت 1396 -
فرمولاسیون خامه برپایه جایگزینی چربی شیر با روغن کنجد
سپیده دولت ابادی فراهانی 1396