محسن لبافی مزرعه شاهی

استاد

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/09/01

محسن لبافی مزرعه شاهی

دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی‌(غیرفعال)

رساله های دکتری

  1. اصالت سنجی عصاره لیموترش لایم ایران و تشخیص سریع تقلب به روش طیف سنجی (مرئی - فرابنفش) و یادگیری ماشین برای فرآورده آب لیموترش
    زهرا علائی روزبهانی 1402
  2. بهینه سازی استخراج و پایدارسازی آنتی اکسیدان های کنجاله کانولا برای استفاده در روغن‌های خوراکی
    احسان بیگدلیان 1399
  3. درونپوشانی ویتامین D با استفاده از امولسیون های چند لایه به منظور کاربرد در غنی سازی نوشیدنی ها
    محمد هادیان 1399
  4. تولید نانوذرات فیتواسترول - آلبومین سرم گاوی به عنوان حامل ویتامین D2 برای استفاده در سیستم های غذایی
    فاطمه آمیغی 1398
  5. مزدوج سازی پروتئین استخراجی از ضایعات فرآوری ارده با هدف تقویت ممانعت فضایی و الکترواستاتیکی امولسیون های غذایی
    آیدا ساعتچی 1398
  6. بررسی اثر پری بیوتیکی اولیگوساکاریدهای موجود در آب هویج و شیر هیدرولیز شده آنزیمی بر رشد و بقاء برخی سویه های پروبیوتیک در نوشیدنی شیر/ آب هویج
    محمد دانشی 1396
  7. بررسی تاثیر تخمیر لاکتیکی بر میزان آکریل آمید و ویزگی های فیزیکوشیمیایی نان سنگگ و نان حجیم
    فرناز دستمالچی 1396
  8. بررسی اندرکنش های میان پروتئینهای با منشاء گیاهی - حیوانی و کربوهیدرات ها در پایداری امولسیونهای گوشتی
    مریم طهماسبی 1396
  9. فرمولاسیون، بهینه سازی و کنترل کیفی نوشیدنی برپایه سفیده تخم مرغ
    مهشاد نسبی 1396

پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد

  1. مزدوج سازی پروتئین کنجد با پکتین با هدف تقویت امولسیون کنندگی پروتئین و کاهش روغن اندازی ارده
    مرضیه خان زاده مهرآبادی 1403
  2. کاربردمزدوج پروتئین کنجد و صمغ گوار در فرمولاسیون گوشت گیاهی بدون گلوتن
    کیانا کسائیان نائینی 1401
  3. تعیین خصوصیات دانک‌های هیدروژل کروی برپایه پیوند عرضی یونی صمغ کتیرای اصلاح شده به روش آمیداسیون
    علیرضا محمودی 1400
  4. بررسی خواص عملکردی پکتین پوست انار اصلاح شده به روش آمیداسیون و اکتنیل سوکسینیک انیدرید (OSA )
    مائده شمسیانی جزه 1400
  5. اصلاح شیمیایی صمغ کاپاکاراگینان با اکتنیل سوکسینیک انهیدرید به منظور بهبود خصوصیات بین سطحی و بررسی کاربرد آن بر خصوصیات سس مایونز کم چرب
    حمیدرضا پوررمضان 1400
  6. بهبود خصوصیات سطحی صمغ کتیرا با اکتنیل سوکسینیک انهیدرید و کاربرد آن در پایدارسازی دوغ
    ملیکا سعادت وند 1400
  7. اصلاح بخش نامحلول صمغ فارسی با اکتنیل سوکسینیک انهیدرید به منظور بهبود ویژگی امولسیفایری و بررسی اثر آن بر پایداری خامه
    شیما نیکخو 1400
  8. استفاده از پروتئین‌های نخود و کنجد تیمار شده با آنزیم ترانس گلوتامینار در فرمولاسیون سس کم چرب برپایه اولئوزوم کنجد
    فهیمه شریفی 1399
  9. مطالعه میزان پلی فنل کل، ظرفیت آنتی اکسیدانی و تاثیر عملیات حرارتی سنتی بر میزان هیدروکسی متیل فورفورال چند نوع عسل منطقه مرند
    فرزانه تدین 1398
  10. بررسی اثر ایجاد اتصالات عرضی با استفاده از آنزیم ترانس گلوتامینار بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رهایشی فیلم ترکیبی پروتئین نخود - کربوکسی متیل کیتوزان
    سنور نعمت محمد عزت 1398
  11. بررسی اثر پیش فرآیند پلاسمای سرد بر سینتیک خشک کردن ، انرژی مصرفی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی زعفران خشک شده( Crocus Sativus.L )
    سیدابوالفضل طبیبیان 1398
  12. ارزیابی خصوصیات کارکردی فیلم پلی لاکتیک اسید تیمار شده با فناوری پلاسمای سرد
    محمد جواد نوری 1398
  13. بهینه سازی استخراج پکتین از پوست سبز گردو و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن
    کیانوش عسگری 1398
  14. اثرات پارامترهای فرآیند و عصاره چای سبز بر روی خواص کف کنندگی سفیده تخم مرغ
    کاظم ازاده گان 1398
  15. بررسی پایداری فازی و ویژگی‌های کیفی دوغ فرموله شده با کنسانتره میوه تحت فرآیند ترموسونیکاسیون
    فاطمه اکرمی ابرقویی 1398
  16. تاثیر پلی فنول های استخراج شده از منابع گیاهی بر خواص کف کنندگی سفیده تخم مرغ
    نگاه کریمی 1398
  17. برهم کنش ایزوله پروتئینی نخود و کنجد با پلی ساکاریدهای زانتان و پکتین و اثر آنها برخواص کف کنندگی محلول های پروتئنی حاصل در غلظت های قند بالا و پائین
    داود فهیم پور 1397
  18. اثر فرآیند استخراج بر خصوصیات ساختاری ، فیزیکوشیمیایی و عملکردی پکتین پوست سبز پسته
    میلاد کاظمی 1397
  19. تولید خامه کم چرب فراسودمند از شیرشتر با اینولین و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و عمر ماندگاری
    لیلا ضیایی فر 1397
  20. بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی پودر سفیده تخم مرغ
    نسیم خسروی 1397
  21. بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنزیمی پودر تولید شده از عصاره کیوی
    زهرا ابراهیمی کلاریجانی 1397
  22. بررسی تاثیر وبهینه سازی فرایند اولترافیلتراسیون در رنگبری تکمیلی شیره خرما با هدف به کارگیری در تولید نوشابه گازدار
    بهنود اسلامی 1396
  23. تولید نوشیدنی تخمیری از آب چغندر قرمز توسط باکتری های لاکتیکی
    الهام جوانمردی 1396
  24. تولید و بهبود ویژگی های مکانیکی و فیزیکوشیمیایی بیوپلیمر با پایه سلولز باگاس نیشکر
    سعید علیزاده اصل 1396
  25. فرمولاسیون و یهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی در تولید پودر مخلوط عصاره خرما و شیر بدون چربی
    حسن رضاقلی چمسورک 1396
  26. تولید نوشیدنی تخمیری از آب طالبی توسط باکتریهای اسیدلاکتیکی ( لاکتوباسیلوس کازئی رامنوسوس - لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس - لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس کازئی )
    ونوس صارمی 1396
  27. برسی روش های مختلف رنگبری کامپوزیت طبیعی حاصل از کاه گندم و پلی اتیلن به منظور استفاده در صنایع بسته بندی
    هادی انصاری 1396
  28. ژلاسیون سرد میکروژل ها و نانوفیبریل های پروتئین آب پنیر
    تکتم فرجامی 1396
  29. غنی سازی آب گریپ فروت توسط پودر پرمیت uF شیر
    منیره رحیمی گللو 1396
  30. بررسی امکان تولیدامولسیون آب اناربااستفاده ازروغن هسته انار
    مهدی محققی 1396
  31. استفاده از تکنولوژی غشایی اولترافیلتراسیون در رنگبری شیره خرما
    گلناز فتحی 1396
  32. تهیه و بررسی خصوصیات ژله بر پایه ترکیبات پکتین سیب در حضور پلی فنول های فلوریدزین و کوئرستین و شیرین کننده های سوبیتول و استیویوزید(Stevioside)
    مریم حقیقی 1396
  33. بررسی تاثیر نانو ذره دی اکسید تیتانیوم در رنگ بری شیره خرما تهیه شده به روش صنعتی
    مهشاد نسبی 1396
  34. تولید و بررسی خواص کار کردی نانوکامپوزیت تمام سلولزی ساخته شده از نانوفیبرهای سلولزی باگاس جهت کاربرد های بسته بندی
    معین قادری 1396
  35. نوشیدنی تخمیری از گندم جوانه زده
    میترا شکوهی 1396
  36. تاثیر جایگزینی استویوزید بر تغییرات فیزیکوشیمیایی - میکروبی و ماندگاری مربای هویج
    فاطمه احمدزاده قرانی 1396
  37. ساخت و بررسی ویژگی های ظروف کامپوزیت زیست تجزیه پذیر بر پایه باگاس نیشکر و نشاسته
    احسان روان بخش 1396
  38. بررسی ویژکیهای فیزیکوشیمیایی - میکروبی و ماندگاری نوشیدنی بر پایه عصاره نیشکر
    مریم جلالوند 1396
  39. بررسی پایدار سازی فازی و عوامل موثر بر کیفیت مخلوط دوغ و آب میوه پروبیوتیک
    شهاب خسروی 1396
  40. تهیه ماست فراسودمند بر پایه ی قند خرما با بررسی ویزگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن
    عسل عامری نسب 1396
  41. تاثیر فرآیند بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملگر تخم شترمرغ
    نگار غربی 1396
  42. بررسی اثر پیش تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر کیفیت خیار در چاشنی ماست سبزی
    فرزانه کریمی زارچی 1396
  43. اندازه گیری فلزات سنگین در برخی از سبزی های خوراکی مزارع اطراف شهر زنن با استفاده از روش نوین پلاسمای مایع
    علیرضا فتوت 1396
  44. فرمولاسیون خامه برپایه جایگزینی چربی شیر با روغن کنجد
    سپیده دولت ابادی فراهانی 1396