Mohsen Labbafi Mazraeh Shahi

Professor

Update: 2024-11-21

Mohsen Labbafi Mazraeh Shahi

College of Agriculture and Natural Resources / Agricultural Engineering - Food Science and Technolgogy

P.H.D dissertations

  1. اصالت سنجی عصاره لیموترش لایم ایران و تشخیص سریع تقلب به روش طیف سنجی (مرئی - فرابنفش) و یادگیری ماشین برای فرآورده آب لیموترش
    زهرا علائی روزبهانی 2024
  2. بهینه سازی استخراج و پایدارسازی آنتی اکسیدان های کنجاله کانولا برای استفاده در روغن‌های خوراکی
    احسان بیگدلیان 2020
  3. درونپوشانی ویتامین D با استفاده از امولسیون های چند لایه به منظور کاربرد در غنی سازی نوشیدنی ها
    محمد هادیان 2020
  4. تولید نانوذرات فیتواسترول - آلبومین سرم گاوی به عنوان حامل ویتامین D2 برای استفاده در سیستم های غذایی
    فاطمه آمیغی 2020
  5. مزدوج سازي پروتئين استخراجي از ضايعات فرآوري ارده با هدف تقويت ممانعت فضايي و الكترواستاتيكي امولسيون هاي غذايي
    آیدا ساعتچی 2019
  6. بررسي اثر پري بيوتيكي اوليگوساكاريدهاي موجود در آب هويج و شير هيدروليز شده آنزيمي بر رشد و بقاء برخي سويه هاي پروبيوتيك در نوشيدني شير/ آب هويج
    محمد دانشی 2018
  7. بررسي تاثير تخمير لاكتيكي بر ميزان آكريل آميد و ويزگي هاي فيزيكوشيميايي نان سنگگ و نان حجيم
    فرناز دستمالچی 2018
  8. بررسي اندركنش هاي ميان پروتئينهاي با منشاء گياهي - حيواني و كربوهيدرات ها در پايداري امولسيونهاي گوشتي
    مریم طهماسبی 2018
  9. فرمولاسيون، بهينه سازي و كنترل كيفي نوشيدني برپايه سفيده تخم مرغ
    مهشاد نسبی 2018

Master Theses

  1. مزدوج سازی پروتئین کنجد با پکتین با هدف تقویت امولسیون کنندگی پروتئین و کاهش روغن اندازی ارده
    مرضیه خان زاده مهرآبادی 2024
  2. کاربردمزدوج پروتئین کنجد و صمغ گوار در فرمولاسیون گوشت گیاهی بدون گلوتن
    کیانا کسائیان نائینی 2023
  3. تعیین خصوصیات دانک‌های هیدروژل کروی برپایه پیوند عرضی یونی صمغ کتیرای اصلاح شده به روش آمیداسیون
    علیرضا محمودی 2021
  4. بررسی خواص عملکردی پکتین پوست انار اصلاح شده به روش آمیداسیون و اکتنیل سوکسینیک انیدرید (OSA )
    مائده شمسیانی جزه 2021
  5. اصلاح شیمیایی صمغ کاپاکاراگینان با اکتنیل سوکسینیک انهیدرید به منظور بهبود خصوصیات بین سطحی و بررسی کاربرد آن بر خصوصیات سس مایونز کم چرب
    حمیدرضا پوررمضان 2021
  6. بهبود خصوصیات سطحی صمغ کتیرا با اکتنیل سوکسینیک انهیدرید و کاربرد آن در پایدارسازی دوغ
    ملیکا سعادت وند 2021
  7. اصلاح بخش نامحلول صمغ فارسی با اکتنیل سوکسینیک انهیدرید به منظور بهبود ویژگی امولسیفایری و بررسی اثر آن بر پایداری خامه
    شیما نیکخو 2021
  8. استفاده از پروتئین‌های نخود و کنجد تیمار شده با آنزیم ترانس گلوتامینار در فرمولاسیون سس کم چرب برپایه اولئوزوم کنجد
    فهیمه شریفی 2020
  9. مطالعه ميزان پلي فنل كل، ظرفيت آنتي اكسيداني و تاثير عمليات حرارتي سنتي بر ميزان هيدروكسي متيل فورفورال چند نوع عسل منطقه مرند
    فرزانه تدین 2020
  10. بررسي اثر ايجاد اتصالات عرضي با استفاده از آنزيم ترانس گلوتامينار بر روي ويژگي هاي فيزيكوشيميايي و رهايشي فيلم تركيبي پروتئين نخود - كربوكسي متيل كيتوزان
    سنور نعمت محمد عزت 2019
  11. بررسي اثر پيش فرآيند پلاسماي سرد بر سينتيك خشك كردن ، انرژي مصرفي و ويژگي هاي فيزيكوشيميايي زعفران خشك شده( Crocus Sativus.L )
    سیدابوالفضل طبیبیان 2019
  12. ارزيابي خصوصيات كاركردي فيلم پلي لاكتيك اسيد تيمار شده با فناوري پلاسماي سرد
    محمد جواد نوری 2019
  13. بهينه سازي استخراج پكتين از پوست سبز گردو و بررسي خواص فيزيكوشيميايي آن
    کیانوش عسگری 2019
  14. اثرات پارامترهاي فرآيند و عصاره چاي سبز بر روي خواص كف كنندگي سفيده تخم مرغ
    کاظم ازاده گان 2019
  15. بررسي پايداري فازي و ويژگي‌هاي كيفي دوغ فرموله شده با كنسانتره ميوه تحت فرآيند ترموسونيكاسيون
    فاطمه اکرمی ابرقویی 2019
  16. تاثير پلي فنول هاي استخراج شده از منابع گياهي بر خواص كف كنندگي سفيده تخم مرغ
    نگاه کریمی 2019
  17. برهم كنش ايزوله پروتئيني نخود و كنجد با پلي ساكاريدهاي زانتان و پكتين و اثر آنها برخواص كف كنندگي محلول هاي پروتئني حاصل در غلظت هاي قند بالا و پائين
    داود فهیم پور 2019
  18. اثر فرآيند استخراج بر خصوصيات ساختاري ، فيزيكوشيميايي و عملكردي پكتين پوست سبز پسته
    میلاد کاظمی 2019
  19. توليد خامه كم چرب فراسودمند از شيرشتر با اينولين و بررسي ويژگي‌هاي فيزيكوشيميايي، حسي و عمر ماندگاري
    لیلا ضیایی فر 2018
  20. بهينه سازي فرآيند خشك كردن پاششي پودر سفيده تخم مرغ
    نسیم خسروی 2018
  21. بررسي ويژگي‌هاي فيزيكوشيميايي و آنزيمي پودر توليد شده از عصاره كيوي
    زهرا ابراهیمی کلاریجانی 2018
  22. بررسي تاثير وبهينه سازي فرايند اولترافيلتراسيون در رنگبري تكميلي شيره خرما با هدف به كارگيري در توليد نوشابه گازدار
    بهنود اسلامی 2018
  23. توليد نوشيدني تخميري از آب چغندر قرمز توسط باكتري هاي لاكتيكي
    الهام جوانمردی 2018
  24. توليد و بهبود ويژگي هاي مكانيكي و فيزيكوشيميايي بيوپليمر با پايه سلولز باگاس نيشكر
    سعید علیزاده اصل 2018
  25. فرمولاسيون و يهينه سازي فرآيند خشك كردن پاششي در توليد پودر مخلوط عصاره خرما و شير بدون چربي
    حسن رضاقلی چمسورک 2018
  26. توليد نوشيدني تخميري از آب طالبي توسط باكتريهاي اسيدلاكتيكي ( لاكتوباسيلوس كازئي رامنوسوس - لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس - لاكتوباسيلوس پلانتاروم و لاكتوباسيلوس كازئي )
    ونوس صارمی 2018
  27. برسي روش هاي مختلف رنگبري كامپوزيت طبيعي حاصل از كاه گندم و پلي اتيلن به منظور استفاده در صنايع بسته بندي
    هادی انصاری 2018
  28. ژلاسيون سرد ميكروژل ها و نانوفيبريل هاي پروتئين آب پنير
    تکتم فرجامی 2018
  29. غني سازي آب گريپ فروت توسط پودر پرميت uF شير
    منیره رحیمی گللو 2018
  30. بررسي امكان توليدامولسيون آب اناربااستفاده ازروغن هسته انار
    مهدی محققی 2018
  31. استفاده از تكنولوژي غشايي اولترافيلتراسيون در رنگبري شيره خرما
    گلناز فتحی 2018
  32. تهيه و بررسي خصوصيات ژله بر پايه تركيبات پكتين سيب در حضور پلي فنول هاي فلوريدزين و كوئرستين و شيرين كننده هاي سوبيتول و استيويوزيد(Stevioside)
    مریم حقیقی 2018
  33. بررسي تاثير نانو ذره دي اكسيد تيتانيوم در رنگ بري شيره خرما تهيه شده به روش صنعتي
    مهشاد نسبی 2018
  34. توليد و بررسي خواص كار كردي نانوكامپوزيت تمام سلولزي ساخته شده از نانوفيبرهاي سلولزي باگاس جهت كاربرد هاي بسته بندي
    معین قادری 2018
  35. نوشيدني تخميري از گندم جوانه زده
    میترا شکوهی 2018
  36. تاثير جايگزيني استويوزيد بر تغييرات فيزيكوشيميايي - ميكروبي و ماندگاري مرباي هويج
    فاطمه احمدزاده قرانی 2018
  37. ساخت و بررسي ويژگي هاي ظروف كامپوزيت زيست تجزيه پذير بر پايه باگاس نيشكر و نشاسته
    احسان روان بخش 2018
  38. بررسي ويژكيهاي فيزيكوشيميايي - ميكروبي و ماندگاري نوشيدني بر پايه عصاره نيشكر
    مریم جلالوند 2018
  39. بررسي پايدار سازي فازي و عوامل موثر بر كيفيت مخلوط دوغ و آب ميوه پروبيوتيك
    شهاب خسروی 2018
  40. تهيه ماست فراسودمند بر پايه ي قند خرما با بررسي ويزگي هاي فيزيكوشيميايي و حسي آن
    عسل عامری نسب 2018
  41. تاثير فرآيند بر ويژگي هاي فيزيكوشيميايي و عملگر تخم شترمرغ
    نگار غربی 2018
  42. بررسي اثر پيش تيمارهاي فيزيكي و شيميايي بر كيفيت خيار در چاشني ماست سبزي
    فرزانه کریمی زارچی 2018
  43. اندازه گيري فلزات سنگين در برخي از سبزي هاي خوراكي مزارع اطراف شهر زنن با استفاده از روش نوين پلاسماي مايع
    علیرضا فتوت 2018
  44. فرمولاسيون خامه برپايه جايگزيني چربي شير با روغن كنجد
    سپیده دولت ابادی فراهانی 2018