پروفایل اساتید - دانشکده کشاورزی agri
Professor
Update: 2024-11-21
Mohsen Labbafi Mazraeh Shahi
College of Agriculture and Natural Resources / Agricultural Engineering - Food Science and Technolgogy
P.H.D dissertations
-
اصالت سنجی عصاره لیموترش لایم ایران و تشخیص سریع تقلب به روش طیف سنجی (مرئی - فرابنفش) و یادگیری ماشین برای فرآورده آب لیموترش
زهرا علائی روزبهانی 2024 -
بهینه سازی استخراج و پایدارسازی آنتی اکسیدان های کنجاله کانولا برای استفاده در روغنهای خوراکی
احسان بیگدلیان 2020 -
درونپوشانی ویتامین D با استفاده از امولسیون های چند لایه به منظور کاربرد در غنی سازی نوشیدنی ها
محمد هادیان 2020 -
تولید نانوذرات فیتواسترول - آلبومین سرم گاوی به عنوان حامل ویتامین D2 برای استفاده در سیستم های غذایی
فاطمه آمیغی 2020 -
مزدوج سازي پروتئين استخراجي از ضايعات فرآوري ارده با هدف تقويت ممانعت فضايي و الكترواستاتيكي امولسيون هاي غذايي
آیدا ساعتچی 2019 -
بررسي اثر پري بيوتيكي اوليگوساكاريدهاي موجود در آب هويج و شير هيدروليز شده آنزيمي بر رشد و بقاء برخي سويه هاي پروبيوتيك در نوشيدني شير/ آب هويج
محمد دانشی 2018 -
بررسي تاثير تخمير لاكتيكي بر ميزان آكريل آميد و ويزگي هاي فيزيكوشيميايي نان سنگگ و نان حجيم
فرناز دستمالچی 2018 -
بررسي اندركنش هاي ميان پروتئينهاي با منشاء گياهي - حيواني و كربوهيدرات ها در پايداري امولسيونهاي گوشتي
مریم طهماسبی 2018 -
فرمولاسيون، بهينه سازي و كنترل كيفي نوشيدني برپايه سفيده تخم مرغ
مهشاد نسبی 2018
Master Theses
-
مزدوج سازی پروتئین کنجد با پکتین با هدف تقویت امولسیون کنندگی پروتئین و کاهش روغن اندازی ارده
مرضیه خان زاده مهرآبادی 2024 -
کاربردمزدوج پروتئین کنجد و صمغ گوار در فرمولاسیون گوشت گیاهی بدون گلوتن
کیانا کسائیان نائینی 2023 -
تعیین خصوصیات دانکهای هیدروژل کروی برپایه پیوند عرضی یونی صمغ کتیرای اصلاح شده به روش آمیداسیون
علیرضا محمودی 2021 -
بررسی خواص عملکردی پکتین پوست انار اصلاح شده به روش آمیداسیون و اکتنیل سوکسینیک انیدرید (OSA )
مائده شمسیانی جزه 2021 -
اصلاح شیمیایی صمغ کاپاکاراگینان با اکتنیل سوکسینیک انهیدرید به منظور بهبود خصوصیات بین سطحی و بررسی کاربرد آن بر خصوصیات سس مایونز کم چرب
حمیدرضا پوررمضان 2021 -
بهبود خصوصیات سطحی صمغ کتیرا با اکتنیل سوکسینیک انهیدرید و کاربرد آن در پایدارسازی دوغ
ملیکا سعادت وند 2021 -
اصلاح بخش نامحلول صمغ فارسی با اکتنیل سوکسینیک انهیدرید به منظور بهبود ویژگی امولسیفایری و بررسی اثر آن بر پایداری خامه
شیما نیکخو 2021 -
استفاده از پروتئینهای نخود و کنجد تیمار شده با آنزیم ترانس گلوتامینار در فرمولاسیون سس کم چرب برپایه اولئوزوم کنجد
فهیمه شریفی 2020 -
مطالعه ميزان پلي فنل كل، ظرفيت آنتي اكسيداني و تاثير عمليات حرارتي سنتي بر ميزان هيدروكسي متيل فورفورال چند نوع عسل منطقه مرند
فرزانه تدین 2020 -
بررسي اثر ايجاد اتصالات عرضي با استفاده از آنزيم ترانس گلوتامينار بر روي ويژگي هاي فيزيكوشيميايي و رهايشي فيلم تركيبي پروتئين نخود - كربوكسي متيل كيتوزان
سنور نعمت محمد عزت 2019 -
بررسي اثر پيش فرآيند پلاسماي سرد بر سينتيك خشك كردن ، انرژي مصرفي و ويژگي هاي فيزيكوشيميايي زعفران خشك شده( Crocus Sativus.L )
سیدابوالفضل طبیبیان 2019 -
ارزيابي خصوصيات كاركردي فيلم پلي لاكتيك اسيد تيمار شده با فناوري پلاسماي سرد
محمد جواد نوری 2019 -
بهينه سازي استخراج پكتين از پوست سبز گردو و بررسي خواص فيزيكوشيميايي آن
کیانوش عسگری 2019 -
اثرات پارامترهاي فرآيند و عصاره چاي سبز بر روي خواص كف كنندگي سفيده تخم مرغ
کاظم ازاده گان 2019 -
بررسي پايداري فازي و ويژگيهاي كيفي دوغ فرموله شده با كنسانتره ميوه تحت فرآيند ترموسونيكاسيون
فاطمه اکرمی ابرقویی 2019 -
تاثير پلي فنول هاي استخراج شده از منابع گياهي بر خواص كف كنندگي سفيده تخم مرغ
نگاه کریمی 2019 -
برهم كنش ايزوله پروتئيني نخود و كنجد با پلي ساكاريدهاي زانتان و پكتين و اثر آنها برخواص كف كنندگي محلول هاي پروتئني حاصل در غلظت هاي قند بالا و پائين
داود فهیم پور 2019 -
اثر فرآيند استخراج بر خصوصيات ساختاري ، فيزيكوشيميايي و عملكردي پكتين پوست سبز پسته
میلاد کاظمی 2019 -
توليد خامه كم چرب فراسودمند از شيرشتر با اينولين و بررسي ويژگيهاي فيزيكوشيميايي، حسي و عمر ماندگاري
لیلا ضیایی فر 2018 -
بهينه سازي فرآيند خشك كردن پاششي پودر سفيده تخم مرغ
نسیم خسروی 2018 -
بررسي ويژگيهاي فيزيكوشيميايي و آنزيمي پودر توليد شده از عصاره كيوي
زهرا ابراهیمی کلاریجانی 2018 -
بررسي تاثير وبهينه سازي فرايند اولترافيلتراسيون در رنگبري تكميلي شيره خرما با هدف به كارگيري در توليد نوشابه گازدار
بهنود اسلامی 2018 -
توليد نوشيدني تخميري از آب چغندر قرمز توسط باكتري هاي لاكتيكي
الهام جوانمردی 2018 -
توليد و بهبود ويژگي هاي مكانيكي و فيزيكوشيميايي بيوپليمر با پايه سلولز باگاس نيشكر
سعید علیزاده اصل 2018 -
فرمولاسيون و يهينه سازي فرآيند خشك كردن پاششي در توليد پودر مخلوط عصاره خرما و شير بدون چربي
حسن رضاقلی چمسورک 2018 -
توليد نوشيدني تخميري از آب طالبي توسط باكتريهاي اسيدلاكتيكي ( لاكتوباسيلوس كازئي رامنوسوس - لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس - لاكتوباسيلوس پلانتاروم و لاكتوباسيلوس كازئي )
ونوس صارمی 2018 -
برسي روش هاي مختلف رنگبري كامپوزيت طبيعي حاصل از كاه گندم و پلي اتيلن به منظور استفاده در صنايع بسته بندي
هادی انصاری 2018 -
ژلاسيون سرد ميكروژل ها و نانوفيبريل هاي پروتئين آب پنير
تکتم فرجامی 2018 -
غني سازي آب گريپ فروت توسط پودر پرميت uF شير
منیره رحیمی گللو 2018 -
بررسي امكان توليدامولسيون آب اناربااستفاده ازروغن هسته انار
مهدی محققی 2018 -
استفاده از تكنولوژي غشايي اولترافيلتراسيون در رنگبري شيره خرما
گلناز فتحی 2018 -
تهيه و بررسي خصوصيات ژله بر پايه تركيبات پكتين سيب در حضور پلي فنول هاي فلوريدزين و كوئرستين و شيرين كننده هاي سوبيتول و استيويوزيد(Stevioside)
مریم حقیقی 2018 -
بررسي تاثير نانو ذره دي اكسيد تيتانيوم در رنگ بري شيره خرما تهيه شده به روش صنعتي
مهشاد نسبی 2018 -
توليد و بررسي خواص كار كردي نانوكامپوزيت تمام سلولزي ساخته شده از نانوفيبرهاي سلولزي باگاس جهت كاربرد هاي بسته بندي
معین قادری 2018 -
نوشيدني تخميري از گندم جوانه زده
میترا شکوهی 2018 -
تاثير جايگزيني استويوزيد بر تغييرات فيزيكوشيميايي - ميكروبي و ماندگاري مرباي هويج
فاطمه احمدزاده قرانی 2018 -
ساخت و بررسي ويژگي هاي ظروف كامپوزيت زيست تجزيه پذير بر پايه باگاس نيشكر و نشاسته
احسان روان بخش 2018 -
بررسي ويژكيهاي فيزيكوشيميايي - ميكروبي و ماندگاري نوشيدني بر پايه عصاره نيشكر
مریم جلالوند 2018 -
بررسي پايدار سازي فازي و عوامل موثر بر كيفيت مخلوط دوغ و آب ميوه پروبيوتيك
شهاب خسروی 2018 -
تهيه ماست فراسودمند بر پايه ي قند خرما با بررسي ويزگي هاي فيزيكوشيميايي و حسي آن
عسل عامری نسب 2018 -
تاثير فرآيند بر ويژگي هاي فيزيكوشيميايي و عملگر تخم شترمرغ
نگار غربی 2018 -
بررسي اثر پيش تيمارهاي فيزيكي و شيميايي بر كيفيت خيار در چاشني ماست سبزي
فرزانه کریمی زارچی 2018 -
اندازه گيري فلزات سنگين در برخي از سبزي هاي خوراكي مزارع اطراف شهر زنن با استفاده از روش نوين پلاسماي مايع
علیرضا فتوت 2018 -
فرمولاسيون خامه برپايه جايگزيني چربي شير با روغن كنجد
سپیده دولت ابادی فراهانی 2018