احمد احمدی

مربی

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/09/14

احمد احمدی

دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی

پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد

  1. اثر تغذیه آهن و روی بر خصوصیات کمی و کیفی عمر انبارمانی گلابی رقم شاه میوه
    ساره سالارکریمی 1398
  2. تآثیرمحلول های غذایی بر فیزیولوژی پس از برداشت محصول سیب ارقام (گلاب کهنز، گالا و گرانی اسمیت)
    فارس الحج العلی 1397
  3. اثر محلول پاشی آهن و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات کمی، کیفی و انبار مانی هلو رقم زعفرانی (Prunus persica cv. Zaferani)
    حامد شکری حیدری 1396
  4. اثر محلول پاشی آهن و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات کمی، کیفی و انبار مانی برخی از ارقام تجاری میوه انار
    مرتضی اکبری پورخرم آبادی 1396
  5. اثر اسید سالیسیلیک بر کیفیت قبل و بعد از برداشت دو رقم آلو (قطره طلا و سانتاروزا) در کرج
    الهام جان محمدزرندی 1396
  6. اثر گرانول های جاذب اتیلن طی جابجایی در حفظ کیفیت برخی ارقام گل های شاخه بریده رز
    المیرا ربیعی 1396
  7. اثر محلول پاشی برگی آهن و روی بر عملکرد، کیفیت و انبارمانی سیب رقم گالا ( Malus domestica cv. Gala )
    اسماعیل صادقی احمدآباد 1396
  8. اثر محلول پاشی آهن و سالیسیلیک اسید بر خصوصیات کمی، کیفی و انبار مانی آلو رقم خاکی Prunus salisiana cv. Flavor supreme pluot
    طه رنجبرمالی دره 1396
  9. تعیین محلول غذایی مناسب برای درختان سیب (ارقام گرانی اسمیت ، گلاب و گالا)
    حمیده مرادی عبدالیوسفی 1396
  10. اثر محلول پاشی هومیک اسید و سالیسیلیک اسید بر رشد رویشی عملکرد و کیفیت میوه توت فرنگی رقم کاماروسا
    فاطمه آقایی فرد 1396