پروفایل اساتید - دانشکده کشاورزی agri
استاد
تاریخ بهروزرسانی: 1403/09/14
افشین آخوندزاده بستی
دانشکده دامپزشکی / بهداشت و کنترل مواد غذایی
رساله های دکتری
-
اثر فیلم های کربوکسی متیل سلولز-موسیلاژ دانه به حاوی نانوذرات نقره و اسانس میخک بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد
سمانه خانی 1402 -
مطالعه اثر پوشش ایزوله پروتئین آب پنیر- نانوکیتوزان- نانوسلولز حاوی اسانس دارچین بر ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ در دمای یخچالی
صداقت شیرزاد 1402 -
ارزیابی اثر فیلم های ژلاتین-نانوکیتوزان حاوی نانوذرات نقره و اسانس کاکوتی کوهی بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد.
پرنیان فرزانگان بیدگلی 1402 -
اثر اسیداستیک بر لگاریتم رشد ویبریوپاراهمولیتملوکس
حمزه ملک نیا 1402 -
مطالعه اثر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس زیره بر برخی خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت چرخ کرده گاو
فاطمه عشقی نژاد 1402 -
مطالعه تاثیر سویه
رضا اسدالله نژاد رودبنه 1402 -
اثر ترکیبی اسانسهای زنیان و گلپوره بر باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیاکلی
معصومه دلیجه 1402 -
اثر اسید
محمدرضا محمدیان 1402 -
ارزیابی باکتریایی منابع محیطی آلودگی لاشه در دو کشتارگاه صنعتی استان تهران
مهدی مهرزاد صدقیانی 1402 -
بررسی وجود آلودگی پنیرساهمزگی به لیستر یا مونوسیتوجنز
سپیده فلاح 1402 -
تعیین میزان حداقل غلظت بازدارندگی و حداقل غلظت کشندگی اسانس زیره
حجت اکبری 1402 -
" مطالعه اثر درصدهای مختلف لیزوزیم و اسانس کاکوتی کوهی بر زمان نگهداری سوسیس تازه و لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده"
مریم آجورلو 1402 -
"مطالعه اثر فیلمهای PLA حاوی اسانس زیره سیاه و نانو کیتوزان بر زمان ماندگاری فیله ماهی قزا آلا"
رضا تیموری فرد 1402 -
مطالعه اثر همزمان با پوشش نانو کیتوزان حاوی زیره سیاه بر افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ بسته بندی شده در شرایط اتمسفر اصلاح شده(MAP) در دمای یخچالی
وحید امجد 1402 -
تاثیرتوام فیلم های پلی لاکتیک اسید و صمغ تراکاگانت حاوی اسانس آویشن شیرازی بر رشد آسپرژیلوس پارازیتیکوس و تولید آفلاتوکسین در پنیر موزارلا
امیررضا حجاربرق 1402 -
" اثر افزودن پروبیوتیک تجاری Bio-Aqua به جیره غذایی ماهی قزل آلا بر شاخصهای آنتی اکسیدانی عضله و شاخصهای فساد فیله در خلال نگهداری در یخچال "
فرامرز امیری 1402 -
مطالعه اثر اسانس آویشن شیرازی بر بیان ژن شیگاتوکسین 2 در انتروهموراژیک اشرشیاکلی O157:H7
مریم عطایی 1402 -
مطالعه تاثیر سویه پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG روی رشد و انتروتوکسین زایی باکتری استافیلوکوکوس ارئوس 29213 ATCC
محمدرضا مختاری هویه 1402 -
اثر فیلم های جدایه پروتئینی آب پنیر-کربوکسی متیل سلولز-نانوسلولز حاوی غلظت های مختلف اسانس آویشن شیراز ی بر برخیویژگی های فیزیکی و مکانیکی
بهاره عبدی 1402 -
تولید شیر گیاهی پروبیوتیک فراسودمند از جو دوسر با استفاده از تیمارهای جوانه زنی، آنزیمی، اسیدی و تخمیر بر پایه بستر جامد
نیما بابلانی مقدم 1401 -
مطالعه اثر ضد میکروبی فیلمهای تهیه شده از کیتوزان و جدایه پروتئین آب پنیر حاوی اسانس سیر و انساس سیر نانوانکپسوله بر برخی باکتریهای بیماریزا
مایسا یگان محمدی دوجی 1401 -
مطالعه خصوصیات فیزیکی -مکانیکی فیلمهای ژلاتین /کتیرا حاوی اسانس های گاو زیزه کاکوتی کوهی و اثر ضدمیکروبی آنها بر برخی باکتریهای بیماریزائی غذزاد.
کوثر عقبائی 1401 -
مطالعه اثر غلظت های مختلف اسانس زیره سبز بر زمان ماندگاری و کنترل لیستریا مونوسیتوژنز در سوسیس تازه شتر بسته بندی شده به روش معمولی و MAP در دمای 4 درجه سانتی گراد
نجمه مقیمی 1401 -
مطالعه اثر ترکیبی پلاسمای سرد اتمسفری و اسانس آویشن شیرازی بر رشد کپک آسپرژیلوس فلاووس و باکتری های اشریشیاکلی و لیستریا مونوسایتوژنز و ارزیابی در خصوصیات حسی پنیرسفید ایرانی در 60 روز نگه داری
مهدیه رئوفی اصل صوفیانی 1401 -
مطالعه اثر فیلم های بر پایه PLA - پکتین حاوی در صدهای مختلف اسانس دارچین بر زمان ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچالی
سیدمهدی سرکشیک 1401 -
ارایه ی فرمولاسیون جیره اضطراری عملگرا با ماندگاری بالا
آراسب دباغ مقدم 1400 -
اثر فیلم های پلی لاکتیک اسید - کتیرا حاوی غلظت های مختلف اسانس دارچین بر برخی باکتری های غذازاد
محمد مجدی 1400 -
مطالعه اثر درصدهای مختلف اسانس آویشن شیرازی بر ویزگی های میکروبی، شیمیایی و حسی سوسیس تازه تهیه شده از گوشت بوقلمون در بسته بندی معمولی و اتمسفر اصلاح شده
سمیرا فیاض فر 1400 -
مطالعه استرس اسانس کاکوتی کوهی و ریزپوشانی با آلزینات - کیتوزان بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خصوصیات حسی فیزیک و شیمائی ماست پروبیوتیک
نفیسه علی قاضی کلهرودی 1400 -
مطالعه اثر نیتریت ، تیمول و آستاگزانتین بر ویژگی های میکروبی، شیمیایی ، حسی سوسیس پروبیوتیکی و کلستریدیوم پرفرنجنس تلقیحی
عیسی محمدپورفرد 1399 -
تشخیص گونه های شیگلا و اشریشیاکلی سروتیپ O157 H7 در نمونه های مواد غذایی با استفاده از روش آنالیز منحنی ذوب با قدرت تفکیک بالاHRMA
بابک پاک بین 1399 -
جداسازی باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک از شیر شتر و مطالعه ویژگی های تکنولوژیکی و آنتی اکسیدانی آن
محمد رضائی 1399 -
ارزیابی پتانسیل رشد لیستریامونوسیتوژنز در سبزیجات RTE و بررسی سویه های مختلف لیستریامونوسیتوژنز.
سونیا شجاع قره باغ 1398 -
مطالعه خصوصیات فیزیکی ، مکانیکی و ضد میکروبی فیلم های نانو کیتوزان حاوی اسانس گاوزیره ، آویشن شیرازی ، نانو سلولز واثر آن بر مدت نگه داری فیله ماهی کپور نقره ای
فاطمه محمدخان 1398 -
مطالعه پاسخ به استرس غلظت تحت کشنده اسانس کاکوتی در سویه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس جی جی
محبوبه باقری 1398 -
بررسی خصوصیات پروبیوتیکی سویه های لاکتو با سیلوس پلانتاوم جدا شده از پنیر سنتی سیاهمزگی
عذرا فرهنگ فر 1398 -
مطالعه اثر سمیت سلولی و سرطان زایی عصاره های مختلف گیاه گلپر در شرایط برون تنی
زهرا امانی 1398 -
ارزیابی روش Reverse line blot در تشخیص نوع گوشت (تقلبات) در همبرگر در مقایسه با روش مرسوم واکنش زنجیره ای پلیمراز
ضیغم التغلبی 1397 -
اثر اسانس
یدالله سام خانیانی 1397 -
طراحی روش زی گلستریدیوم پر فرنجنز با استفاده از روش آنالیز منحنی ذوب با کیفیت بالا
نسیم اگاهی 1397 -
مطالعه اثر فیلمهای PLA حاوی اسانس زنیان بر زمان ماندگاری فیله مرغ در دمای 4 درجه سانیگراد
فاطمه مرادی 1397 -
مطالعه اثر ضد میکروبی فیلمهای تهیه شده از کیتوزان و جدایه پروتئین آب پنیر حاوی اسانس آویشن شیرازی نانو کپسوله بر برخی باکتریهای بیماریزا
سونیا شجاع قره باغ 1397 -
اثر اسانس سیر بر تولید شیگاتوکسین 2اشریشیاکولی 7H157O
کورش رمضانی کارگر 1397 -
پایان
مهدی جمالی توتکانی 1397 -
اثر اسانس
ای ناز یمرلی 1397 -
مطالعه اثر اسانس سیر Allium sativuml نانو لیپوزومی بر بیان ژنی شیگاتوکسین 2 اشرشیاکلی o15:H7 در دمای 25 درجه سانتیگراد
فاطمه محمد خان 1397 -
اثر عصاره الکل پتال زعفران برلگاریتم درصد احتمال رشد ویبریو پاراهمولیتیکوس
فرهاد شیراحمدقلعه باغی 1397 -
.مطالعه اثرپوشش های خوراکی کیتوازن و جدایه پروتئینی آب پنیر حاوی اسانس های آویشن شیرازی و زیره سبز بر افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی کپور نقره ای
محمدرضا محمدیان 1397 -
مطالعه اثر ضد باکتریایی متابولیت ها و الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی
محبوبه باقری 1397 -
مطالعه ژنوتیپی مقاومت آنتی بیوتیکی، عوامل حدت و آنتروتوکسین های استافیلوکوکوس آرئوس جداشده از انواع غذاهای بیمارستانی در برخی از بیمارستان های شهر اصفهان
فرهاد صفرپوردهکردی 1397 -
مطالعه اثر فیلم های بر پایه پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس آویشن شیرازی، عصاره اتانولی بره موم و نانو ذرات سلولز بر میزان نگهداری کالباس بسته بندی شده در شرایط خلاء
محمدرضا رضائی گلستانی 1396 -
تاثیر همزمانی سویه پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس کازئی (L.casei) و اسانس سیر (Allium sativum L) بر روی میزان بیان ژنی شیگاتوکسین 2 در اشرشیاکلی O157:H7
مهدی طاهری 1396 -
مطالعه مقایسه ای ژن های بیماریزا CDT کامپیلو باکترهای ژوژونی و کامپیلوباکتر کلی جدا شده از نمونه های جوجه های گوشتی، بلدرچین و بوقلمون و مقایسه آنها با جدایه های انسانی
روجا شجاعی کاوان 1396 -
مطالعه اثر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی عصاره اتانولی بر موم نانوذرات سلولزو اسانس کاکوتی کوهی بر خصوصیات میکروبی شیمیایی و حسی گوشت چرخ کرده گاو
نسیم شاویسی 1396 -
مطالعه اثرفیلمهای بر پایه کیتوزان و جدایه های پروتئین آب پنیر حاوی غلظت های مختلف اسانس سیر واسانس نانو کپسوله سیر بر خصوصیات کالباس بسته بندی شده در خلا و الگوی رشد کلستریدیوم پر فرنجنس تیپ A
نرجس چراغی 1396 -
اثرهای ضد آسپیرژیلوس و ضد آفلاتوکسین اسانسهای گیاهی زیره سبز
محمدحسن مینوئیان حقیقی 1396 -
مطالعه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی، آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه بیوپلیمر کیتوزان و حاوی اسانس سیر نانوانکپسوله جهت کاربرد در صنایع بسته بندی گوشت مرغ
ابراهیم مولایی اقایی 1396 -
مطالعه اثر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی غلظت های مختلف عصاره اتاتولی بره موم ، نانو الیاف سلولز و اسانس گیاه شاه اسپرم (Tanacetum Balsamita) بر برخی خصوصیات میکروبی ، شیمیایی و حسی در کالباس بسته بندی شده در خلاء
مینا خدایاری 1396 -
بررسی تاثیر اسانس زیره سیاه (Bunium Persiecum Boiss) بر کاهش تولید هیستامین و تیرامین و پروفایل میکروبی پنیر گودا
پگاه طاهرخانی 1396 -
تاثیر اسانس سیر Allium sativum L نانو کپسوله بر روی رشد و میزان بیان ژنی شیگاتوکسین 2 اشرشیاکلی O157, H7
علی ذبیحی محمودآبادی 1396 -
اثر اسانس شیرازی بر بیان ژنی انتروتوکسین Aاستافیلوکوکوس ارئوس
مریم عزیزخانی 1396 -
مطالعه اثر پروپولیس واسانس آویشن شیرازی
مریم عطائی 1396 -
تاثیر اسانس آویشن شیرازی Zataria multiflora boiss,essential oil نانولیپوزومی بر رشد و بیان ژنی شیگاتوکسین 2 اشرشیاکولای O157:H7
سید امین خطیبی 1396 -
مطالعه اثر اسانس آویشن شیرازی روی رشد و تولید سیترینین بوسیله پنی سیلیوم سیترینوم در روند نگهداری پنیر سفید
فاطمه اکرمی مهاجری 1396 -
مطالعه اثر غلظتهای مختلف اسانس شیرازی
علی خنجری 1396 -
تاثیر پروبیوتیکهابرروی بیان ژنی
مهنوش پارسایی مهر 1396 -
ارزیابی شیمیایی اسانس مرزه
فهیمه توریان 1396 -
بررسی خصوصیات شیمیایی ومیکروبی پنیرسیاهمزگی(پنیر سنتی استان گیلان )وجدا سازی باکتریهای اسید لاکتیک با استفاده از روشهای کشت و آنالیز 16rDNA
راضیه پرتوی 1396 -
مطالعه اثر درجه حرارت و پرتودهی
بهادر حاجی محمدی 1396 -
تشخیص برخی از روغنهای گیاهی در چربی شیر به روش PCR
غزال نعمتی 1396 -
مطالعه زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک ریزپوشانی شده با آلرژینات کلسیم- کیتوزان ونانو ذرات اودوراژیت تحت شرایط شبیه سازی شده معدی - روده ای در طی نگهداری در ماست و دوغ
هادی پورجعفر 1396 -
اثر عصاره آبی چای سبز نانوکپسوله بر بقای لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدو باکتربوم لاکتیس و خواص حسی بستنی سیمبیوتیک
بهشاد نوع دوست 1396
پایاننامههای کارشناسیارشد
-
ارزیابی اثر فیلم کربوکسی متیل سلولز - موسیلاژ ریشه ختمی حاوی اسانس رزماری بر زمان نگهداری گوشت چرخ کرده مرغ
مهگل احمدیان 1403 -
اثر فیلم های ژلاتین_ موسیلاژ دانه به حاوی نانوذرات نقره و اسانس دارچین بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد
امیرحسام شاکری 1403 -
مطالعه اثر پوشش بر پایه نشاسته– روغن پالم حاوی اسانس آویشن شیرازی ارزیابی بر زمان ماندگاری تخم مرغ های خوراکی در درجات حرارتی نگهداری مختلف
یسنا زرگری 1402 -
بررسی وضعیت بهداشتی رستوران های دانشگاه تهران
کیانوش برزگرمحمدی 1402 -
ارزیابی خواص تکنولوژیکی سوسیس تخمیری گوشت شتر تولید شده با جدایه های طبیعی لاکتوباسیلوس پنیر سنتی سیامزگی
مینا کارگزاری 1402 -
اثر پوشش ضد میکروبی کیتوزان و اسانس آویشن شیرازی در افزایش مدت زمان ماندگاری فیله مرغ
فرشته قدمی 1402 -
مطالعه زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ال ای 5 ریزپوشانی شده با زانتان - کیتوزان - الژینات در اب سیب
کیمیا جلالی 1401 -
بررسی آلودگی میکروبی یخچال های نگهداری موادغذایی در سطح عرضه شهر شیراز
منوچهر صادقی 1400 -
ارزیابی اثر استفاده ترکیبی از باکتری پروبیوتیک باسیلوس گواگولانس و مخلوط کلرید پتاسیم و عصاره مخمر بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس و کالباس گیاهی فراسودمند ( پروبیوتیک و با نمک کاهش یافته)
داود سلیمانی 1400 -
بررسی اثر پلاسمای سرد اتمسفری بر جمعیت باکتریایی استافیلوکوکوس اورئوس، سالمونلا تایفی موریوم و اشرشیاکلای در سینه مرغ خام
الهام طاهری باورساد 1400 -
اثر پوشش نانو کیتوزان حاوی اسانس زنیان بر زمان نگهداری فیله مرغ و کنترل اشریشیاکولای O157 H7 در دمای یخچالی
عزیز الرحمن خالد 1398 -
مطالعه اثر پوشش نانو کیتوزان حاوی اسانس دارچین و لیزوزیم بر افزایش زمان ماندگاری و کنترل لیستریا مونوسیتوژنز در فیله ماهی کپور در دمای یخچالی
ندا جلالیان 1398 -
مطالعه اثر فیلم ژلاتین - نانو کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی بر برخی باکتریهای بیماری زای غذا زاد و زمان نگهداری فیله مرغ در درمای یخچالی
ایمان همتی زاد 1397 -
مطالعه اثر فیلم ژلاتین تقویت شده با نانوسلولز حاوی اسانس های زیره سیاه و کاکوتی کوهی بر برخی از خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی گوشت مرغ
اصلان دلیلان 1397 -
پایان نامه
محمودشاکر جواد 1397