علی اقاخانی

استادیار

تاریخ به‌روزرسانی: 1404/07/03

علی اقاخانی

دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی‌(غیرفعال)

پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد

  1. استخراج فاز جامد-لایه نازک کریستال ویولت بر پایه کامپوزیت های زئین-هیدروکسی آپاتیت
    ایلار عبداله زاده 1404
  2. بررسی تازگی گوشت ماهی با استفاده از حسگر گازی ریزترازوی کریستال کوارتز
    زینب میرزاپور 1404
  3. تهیه نوشیدنی فراسودمند گیاهی حاوی عصاره سیلیمارین ریزدرون پوشانی شده در مزدوج ایزوله پروتئین آب پنیر و چند پلی ساکارید مختلف
    فردیس ملکی جهان 1403
  4. تهیه روغن آفتابگردان معطر با طعم زعفران ( .Crocus salivus L) با محتوای سافرانال بالا
    سارا داداشی اورنج 1401
  5. استخراج و پایدارسازی آنتوسیانین های ختمی سیاه ( Alcea rosea Nigra ) و بررسی ظرفیت آنتی اکسیدانی آن در مقایسه با سایر گیاهان مشابه
    طلیعه ترابی محب 1401
  6. بررسی اثر بازدارندگی سرکه چوب برروی پیازهای زعفران آلوده به قارچ و اثر این ماده برخواص فراسودمندی زعفران
    آیناز مسچی 1401
  7. بررسی خواص عملکردی پکتین پوست انار اصلاح شده به روش آمیداسیون و اکتنیل سوکسینیک انیدرید (OSA )
    مائده شمسیانی جزه 1400
  8. آنالیز ترکیبات فرار عرق بهارنارنج به روش ریزاستخراج فضای فوقانی با استفاده از پوشش‌های تهیه شده به روش الکترولیز پلاسمای کاتدی و آندی
    پوراندخت خیراندیش 1400
  9. تولید پودر جنین گندم تخمیری و پروبیوتیک با به کارگیری باکتری‌های لاکتیکی (اسیدوفیلوس و پلانتاروم)
    احسان دیوان خسروشاهی 1399
  10. بررسی اثر نعناع، دارچین و زنجبیل بر میزان کاهش 3- مونوکلروپروپان دیول در روغن زیتون
    فرزانه کمندلو 1399
  11. ریزپوشانی ماده فعال کورکومین توسط نانوذرات پروتئین گردو به وسیله‌ی روش الکترواسپری
    مریم اسدی 1398
  12. تولید و بررسی ساختار بیوپلیمر پولولان حاصل از ضایعات فرآوری ذرت
    نگار حقیقت پناه 1398