فاطمه آذری کیا

استادیار

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/11/12

فاطمه آذری کیا

دانشکدگان ابوریحان‌ / فناوری صنایع غذائی

مقالات علمی چاپ شده در مجلات

  1. "Effect of the membrane processing on tannin removal from soluble fraction of Persian gum"
    Anahita Akbarzadeh, Hossein Efamily, Fatemeh Azarikia
    INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2024
  2. "Tannin removal from Persian gum and investigation of physicochemical properties: Comparing different methods"
    Pardis Ghasemi, Fatemeh Azarikia
    Applied Food Research, Vol. 4, No 2, 2024
  3. "Fabrication of UF‐white cheese: Obtaining a different proteolysis rate, texture, and flavor via using combinations of mesophilic starter culture and Lactobacillus helveticus"
    Arash Tondhoush, Mostafa Soltani, Fatemeh Azarikia, Aziz Homayouni-Rad, Mostafa Karami
    Food Science & Nutrition, Vol. 12, No 1, pp.328-339, 2023
  4. "Solubilization of concentrated protein dispersion: Effect of hydrogen peroxide (H2O2) and sodium hexametaphosphate (SHMP)"
    Negin Yousefi, Soleiman Abbasi, Fatemeh Azarikia, Mohammad Hossein Azizi
    Food Chemistry, Vol. 400, No 400, 2023
  5. "Extending Shelf Life of Noughl by Modifying Relative Humidity of the Container: Study of Physicochemical and Textural Properties"
    Fatemeh Azarikia, Saman Abdanan Mehdizadeh
    Research and innovation in food technology, Vol. 3, No 3, 2022
  6. "Optimization of ultrasonic-assisted extraction of phenolic compounds from pomegranate and orange peels and their antioxidant activity in a functional drink"
    Afshin Selahvarzi, Yousef Ramezan, Mohammad Reza Sanjabi, Bahareh Namdar, Marjan Akbarmivehie, Hossein Efamily, Fatemeh Azarikia
    Food Bioscience, Vol. 49, No 1, 2022
  7. "Investigation of antimicrobial activity of orange and pomegranate peels extracts and their use as a natural preservative in a functional beverage"
    Afshin Selahvarzi, Yousef Ramezan, Mohammad Reza Sanjabi, Hossein Efamily, Fatemeh Azarikia, Ahmadreza Abedinia
    Journal of Food Measurement and Characterization, Vol. 15, No 6, pp.5683-5694, 2021
  8. "Evaluation of physicochemical, functional, and antimicrobial properties of a functional energy drink produced from agricultural wastes of melon seed powder and tea stalk caffeine"
    Afshin Selahvarzi, Mohammad Reza Sanjabi, Yousef Ramezan, Hossein Efamily, Fatemeh Azarikia, Ahmadreza Abedinia
    JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, Vol. 1, No 1, 2021
  9. "High-Pressure Carbon Dioxide Use to Control Dried Apricot Pests, Tribolium castaneum and Rhyzopertha dominica, and Assessing the Qualitative Traits of Dried Pieces of Treated Apricot"
    Reza Sadeghi, Fereshteh Heidari, Asgar Ebadollahi, Fatemeh Azarikia, Arsalan Jamshidnia, Franco Palla
    FOODS, Vol. 10, No 6, 2021
  10. "Olive Oil Classification and Fraud Detection Using E-Nose and Ultrasonic System"
    Mohammad Reza Zarezadeh, Mohammad Aboonajmi, Mahdi Ghasemi varnamkhasti, Fatemeh Azarikia
    Food Analytical Methods, Vol. 1, No 1, 2021
  11. "Stabilization of hempseed protein dispersion: Influence of sonication, hydrocolloids, and sodium hexametaphosphate"
    Seyedeh Nasrin Mousavi, Soleiman Abbasi, Fatemeh Azarikia
    JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, Vol. e15592, 2021
  12. "Gum Tragacanth: Structure, characteristics and applications in foods"
    Mohammad Nejatian, Soleiman Abbasi, Fatemeh Azarikia
    International Journal of Biological Macromolecules, Vol. 160, No 1, pp.846-860, 2020
  13. "On the heat stability of whey protein: Effect of sodium hexametaphosphate"
    Mehrdad Rasaouli, Soleiman Abbasi, Fatemeh Azarikia, RAMMILE ETTELAIE
    INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY, Vol. 70, No 1, 2019
  14. "Concentrating Red Beet Juice Using Osmotic Distillation: Effects of Device Structure"
    Mehdi Mahdavi, Hossein Efamily, Akbar Arabhosseini, Fatemeh Azarikia
    Nutrition and food sciences research, Vol. 6, No 2, pp.41-47, 2019
  15. "Emulsion stability enhancement against environmental stresses using whey protein–tragacanthin complex: Comparison of layer-by-layer and mixing methods"
    Fatemeh Azarikia, Soleiman Abbasi, Martin G Scanlon, David Julian Mcclements
    INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES, Vol. 20, No 2, pp.1-12, 2017
  16. "Polysaccharide zeta-potentials and protein-affinity"
    Fatih Comert, Fatemeh Azarikia, Paul L Dubin
    PHYSICAL CHEMISTRY CHEMICAL PHYSICS, Vol. 19, No 31, pp.21090-21094, 2017
  17. "تاثیر استفاده از نسبت های مختلف لاکتوباسیلوس هلوتیکوس و آغازگر مزوفیل بر ترکیبات مولد آروما و ویژگی های حسی پنیر سفید فراپالایش"
    آرش تندهوش، مصطفی سلطانی، فاطمه آذری کیا، عزیز همایونی راد، مصطفی کرمی
    مجله علوم و صنایع غذایی ایران، نسخه 21، شماره 152، 1403
  18. "استفاده از روش های مختلف حرارتی و غیرحرارتی به منظور تانن زدایی صمغ فارسی"
    پردیس قاسمی، فاطمه آذری کیا
    مجله علوم و صنایع غذایی ایران، نسخه 20، شماره 136، صفحات:117-135، 1402
  19. "انتخاب الگوریتم بهینه ی طبقه بندی و تشخیص تقلب در روغن زیتون با استفاده از ماشین بویایی"
    محمدرضا زارع زاده، محمد ابونجمی، مهدی قاسمی ورنامخواستی، فاطمه آذری کیا
    نشریه ماشین های کشاورزی، نسخه 11، شماره 1400
  20. "ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی و ساختاری کمپلکس کواسرواسیون کنسانتره پروتئین آب پنیر- صمغ کتیرا"
    سودابه محمدی، حبیب الله میرزایی، سید مهدی جعفری، فاطمه آذری کیا
    مجله علوم و صنایع غذایی ایران، نسخه 16، شماره 87، 1398
  21. "بررسی تغییرات ویژگی های فیزیکو-مکانیکی نقل گردویی طی زمان نگهداری: مطالعه نقش افزودنی ها"
    فاطمه آذری کیا
    مجله علوم و صنایع غذایی ایران، نسخه 16، شماره 86، 1398
  22. "بهینه سازی شرایط تشکیل کونژوگه های حاصل از پروتئین های شیر با بخش محلول صمغ های بومی ایرانی (صمغ فارسی و کتیرا)"
    فاطمه آذری کیا، سلیمان عباسی
    پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، نسخه 13، شماره 5، صفحات:744-758، 1396
  23. "تشکیل کمپلکس محلول پروتئین های شیر-بخش محلول صمغ های بومی ایرانی و بررسی تاثیر غلظت بسپارهای زیستی بر رفتار فازی سامانه ها"
    فاطمه آذری کیا، سلیمان عباسی، زهره حمیدی اصفهانی ، محمدحسین عزیزی
    مجله علوم و صنایع غذایی ایران، نسخه 13، شماره 58، صفحات:1-14، 1395

مقالات علمی ارائه شده در همایش‌ها

  1. "Utilization of some electromagnetic waves for removal of tannin from Persian gum"
    Nikta Rohani, Fatemeh Azarikia, Saeid Mogaddam
    The 2nd International Congress of Food Technology and Hygiene, 2024
  2. "Image processing and mechanical design for an automated Persian gum-sorting machine"
    Faezeh Hosseinpour, Mohammad Dehghani, Fatemeh Azarikia
    2023 11th RSI International Conference on Robotics and Mechatronics (ICRoM), 2023
  3. "Optimization of chocolate ink for 3D printing"
    Sahar Hosseini, Mohammad Dehghani, Fatemeh Azarikia, Payam Zarafshan
    4th International and 29th National Iranian Food Science and Technology Congress, 2023
  4. "A 3D Printer Design and Fabrication for Chocolate"
    Sahar Hosseini, Mohammad Dehghani, Payam Zarafshan, Fatemeh Azarikia
    2022 10th RSI International Conference on Robotics and Mechatronics (ICRoM), 2022
  5. "Quality Assessment of Olive Oil by Fusion of Two Non-Destructive Methods"
    Mohammad Reza Zarezadeh, Mohammad Aboonajmi, Mahdi Ghasemi varnamkhasti, Fatemeh Azarikia
    the 6th Iranian International NDT Conference, 2021
  6. "Utilization of hydrocolloids in different antimicrobials' encapsulation methods"
    Fatemeh Azarikia
    International conference on promotion of scientific and regional cooperation on food and agricultural sciences, 2018
  7. "Development of prediction model to predict stiffness of cinnamon noughl"
    Fatemeh Azarikia
    International conference on promotion of scientific and regional cooperation on food and agricultural sciences, 2018
  8. "Biopolymer complexes as carrier of natural antimicrobials"
    Fatemeh Azarikia
    Second International and 25th Iranian Congress on Food Science and Technology, 2018
  9. "مروری بر پدیده بیاتی محصولات نانوایی و ترکیبات ضدبیاتی"
    سروناز گودرزی، فاطمه آذری کیا
    چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1402
  10. "درجه بندی صمغ فارسی (زدو) بر اساس رنگ با استفاده از پردازش تصویر"
    فائزه حسین پور، محمد دهقانی، فاطمه آذری کیا
    چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1402
  11. "تانن زدایی صمغ فارسی با اعمال حرارت: جوشاندن، اتوکلاوگذاری، برشته کردن و مایکروویو"
    پردیس قاسمی، فاطمه آذری کیا
    چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1402
  12. "مروری بر کلوخه ای شدن پودرها و عوامل ضدکلوخه ای"
    نیکتا روحانی، فاطمه آذری کیا
    چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1402
  13. "افزایش زمان ماندگاری نقل گردویی از طریق اصلاح رطوبت نسبی ظرف نگهداری"
    فاطمه آذری کیا
    بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1399
  14. "عوامل شلاته کننده (Chelating agents) در غذاها"
    پردیس قاسمی، فاطمه آذری کیا
    بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1399
  15. "شربت گلوکز: تاثیر افزودن نمک بر گرانروی ظاهری و کاربرد آن در اصلاح رطوبت نسبی ظرف نگهداری"
    فاطمه آذری کیا
    بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1399
  16. "بررسی تاثیر آب اکسیژنه روی پایداری حرارتی پراکنش ایزوله پروتئین آب پنیر"
    نگین یوسفی، سلیمان عباسی، فاطمه آذری کیا، محمد حسین عزیزی
    سومین گنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1398
  17. "تاثیر سدیم هگزامتافسفات بر پایداری حرارتی سامانه پروتئین هیدروکلوئیدی"
    مهرداد رسولی، سلیمان عباسی، فاطمه آذری کیا
    سومین گنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1398
  18. "ارزیابی تاثیر برخی عوامل روی پایدارسازی نوشیدنی پروتئین شاهدانه"
    سیده نسرین موسوی، سلیمان عباسی، فاطمه آذری کیا
    سومین گنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1398