فرامرز خدائیان چگنی

استاد

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/09/14

فرامرز خدائیان چگنی

دانشکدگان علوم و فناوری های میان رشته ای / دانشکده مهندسی علوم زیستی (مهندسی زیستی)

رساله های دکتری

  1. استخراج ترکیبات فنولی سبوس ذرت با استفاده از تخمیر بستر جامد و درون پوشانی آنها به روش تشکیل نیوزوم
    مهدی اکبری 1402
  2. شفاف سازی مداوم آبمیوه در بیوراکتور بستر ثابت به وسیله تثبیت کووالانسی آنزیم پکتیناز روی گلوله‌های شیشه‌ای با پلی ساکارید های آلدئیدی
    سیدسعید حسینی 1400
  3. تثبیت آنزیم بتاگلوکوزیداز برروی نانوذرات مغناطیسی پوشیده با تانیک اسید آمینه (Fe3O4-ATA) از طریق اتصال دهنده عرضی پلولان پلی آلدهید
    سمیرا مرادی 1400
  4. بررسی امکان درون پوشانی پونیکالاجین توسط کمپلکس کیتوزان - آلژینات و سیستم های پرونیوزومی
    سیده شقایق علوی 1398
  5. " بررسی پتانسیل چند محیط کشت طبیعی مایع برای تولید بلاستوسپورهای دو قارچ بیمارگر حشرات Metarhizium anisopliae و Beauveria bassiana"
    مرضیه رشید 1398
  6. طراحی و تولید سیستم‌های حامل برپایه نانوامولسیون اسانس و استفاده از آن به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی
    شبنم اسدی نژاد 1398
  7. درون پوشانی اسانس میخک با بیوپلیمر کیتوزان و استفاده از ذرات حاصل به عنوان پوشش ضد میکروبی برای افزایش ماندگاری دانه انار
    نیره السادات هاشمی نژاد 1398
  8. تهیه تک مرحله‌ای نانوبلور سلولز کربوکسیله شده و استفاده از آن برای تثبیت لیزوزیم
    رویا کشنی 1397
  9. بهینه سازی استخراج کلاژن از غشای پوسته تخم مرغ و بهبود خواص فیزیکوشیمیایی آن با آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی
    الهه کاظمی خیرابادی 1396
  10. بررسی افلاتوکسین زدایی از پسته با استفاده از دانک کفیر
    فرزانه انصاری 1396
  11. کاربرد نانوفیبرهای اصلاح شده ی به دست آمده از الکتروریسی بیو پلیمر سلولز به عنوان بستری برای تثبیت آنزیم بتاگالاکتوزیداز(لاکتاز)
    عاطفه برومند 1396
  12. تولید نانوذرات ضدمیکروبی کیتوزان از ضایعات میگو و بکارگیری آن در پوشش خوراکی به منظور افزایش مدت زمان ماندگاری میگو سرد و منجمد
    مرجان نوری 1396
  13. بررسی امکان تولید ریبوفلاوین با استفاده از باکتری باسیلوس سابتیلیس (Bacillus Subtilis ) در شرایط Batch با بکارگیری عصاره سبوس برنج و هیدرولیزات آنزیمی ملاس
    مرجان اورعی 1396
  14. اثر لاکتوباسیلوس، مخمر و ریزجلبک بر کاهش میزان آکریلامید در پنکیک (کوکو) سیب زمینی
    گلاره موسوی نژاد 1396
  15. اصلاح خصوصیات کاربردی بیوپلیمر کفیران به وسیله پرتودهی، نانو سلولز و نانو اکسید روی و بررسی آزاد سازی نانو اکسید روی در شبه غذا
    ایمان شهابی قهفرخی 1396
  16. ویژکیهای ژله ای و ساختاری مخلوط نانوذرات و ذرات پروتئین های سرمی / کفیران
    حسین کزازی 1396
  17. تاثیر فرآیند حرارتی بر روی فرآورده های متابولیکی باکتری های پروبیوتیک در ماست همزده با ماندگاری طولانی
    منصور شاکریان 1396

پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد

  1. بررسی اثر محافظتی عصاره ی میخک علیه آفلاتوکسین B1 بر روی سلول سرطانی 2 HEPG
    صبا مظاهری 1403
  2. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نان حاصل از به کارگیری همزمان مخمر ساکارومایسس سرویزیه و پودر خمیرترش لاکتیکی روشن و تیره
    رخشان عابدینی دهبنه 1402
  3. تثبیت آنزیم آلکالاز در بیوراکتور بستر ثابت با هدف دستیابی به آبکافته زیست فعال کلاژن
    رژینا تمنائی فر 1402
  4. بررسی تکینتیک انتقال جرم خصوصیات فیزیکوشیمیایی وبعدبر خالی گوشت فیله ران شترمرغ سرخ شده به روش عمیق با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی
    محمدرضا امیریوسفی 1401
  5. استخراج همزمان ترکیبات با ارزش افزوده بالا شامل پکتین و پلی فنول به همراه تولید پولولان و پروتئین تک یاخته از تفاله‌های سیب
    عطیه سلیمی 1401
  6. بررسی اثر بازدارندگی سرکه چوب برروی پیازهای زعفران آلوده به قارچ و اثر این ماده برخواص فراسودمندی زعفران
    آیناز مسچی 1401
  7. تولید فیلم خوراکی از ترکیب پولولان وایزوله پروتئین لوبیا ، حاوی عصاره انتوسیانینی گل بنفشه
    زینب کبیری زمانی 1401
  8. تولید دومرحله ای گاما آمینو بوتیریک اسید (گابا) توسط لاکتوباسیلوس پلانتاروم و کرینه باکتریوم گلوتامیکوم با استفاده از ضایعات نانوایی به عنوان منبع کربنی ارزان قیمت
    امین جعفری شاد 1400
  9. تعیین خصوصیات دانک‌های هیدروژل کروی برپایه پیوند عرضی یونی صمغ کتیرای اصلاح شده به روش آمیداسیون
    علیرضا محمودی 1400
  10. بهبود خصوصیات سطحی صمغ کتیرا با اکتنیل سوکسینیک انهیدرید و کاربرد آن در پایدارسازی دوغ
    ملیکا سعادت وند 1400
  11. اصلاح شیمیایی صمغ کاپاکاراگینان با اکتنیل سوکسینیک انهیدرید به منظور بهبود خصوصیات بین سطحی و بررسی کاربرد آن بر خصوصیات سس مایونز کم چرب
    حمیدرضا پوررمضان 1400
  12. بهینه سازی استخراج پکتین و ترکیبات فنولی از پوست سبز بادام به همراه تولید همزمان پولولان و پروتئین تک سلولی
    زهرا نجاری نیارکی 1400
  13. تولید مداوم شربت گلوکز از نشاسته بلوط با استفاده از آمیلاز تثبیت شده بردانه های شیشه‌ای در بیوراکتور بستر ثابت
    فاطمه رضائی 1400
  14. تهیه کاغذهای بسته بندی ضدباکتری با استفاده از نایسین و پوشش کیتوزان - پلی وینیل الکل
    معصومه ملائی 1399
  15. شفاف سازی مداوم آب انگور بوسیله بیوراکتور بستر ثابت حاوی آنزیم پکتیناز تثبیت شده بر گلوله‌های شیشه‌ای
    سیده زهرا عظیمی گهراز 1399
  16. بهینه سازی و بررسی خصوصیات پکتین استخراج شده از تفاله آبغوره گیری
    مهدی رضائی 1398
  17. " اصلاح شیمیایی بیوپلیمر پولولان به وسیله اکتنیل سوکسنیک انهیدرید و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی آن"
    مائده خضری 1398
  18. تثبیت آنزیم آمیلاز بر روی نانوذرات مغناطیسی Fe3O4 پوشیده شده با تانیک اسید از طریق اتصال دهنده ی عرضی کفیران پلی آلدهید
    پانته آ امیدی 1398
  19. تولید و بررسی ساختار بیوپلیمر پولولان حاصل از ضایعات فرآوری ذرت
    نگار حقیقت پناه 1398
  20. بهینه سازی استخراج پکتین از پوست سبز گردو و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن
    کیانوش عسگری 1398
  21. " اصلاح شیمیایی پلی ساکارید کفیران با اکتنیل سوکسنیک انهیدرید و بررسی خصوصیات عملکردی آن"
    محمد قرقانی 1398
  22. تولید نوشیدنی سلامت بر پایه‌ی آب عناب به کمک باکتری‌های پروبیوتیک اسید لاکتیک
    بهناز محمودی 1397
  23. تولید بیوپلیمر پلولان از سبوس کنجد و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی آن
    عاطفه عباسپور 1397
  24. اثر فرآیند استخراج بر خصوصیات ساختاری ، فیزیکوشیمیایی و عملکردی پکتین پوست سبز پسته
    میلاد کاظمی 1397
  25. تولید بیوپلیمر پولولان توسط Aureobasidium pullulans از پودر هسته خرما
    حلیمه سجادی 1397
  26. بهینه سازی تولید پولولان توسط یک سویه ی بومی از مخمر ایروبازیدیوم پولولانس (Aureobasidium pullulans KY 76023) با استفاده از ضایعات پوست سیب زمینی به عنوان مبع کربنی
    غزل زمانی ده یعقوبی 1397
  27. بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی بیوپلیمر میکروبی پولولان با استفاده از ضایعات صنایع غذایی
    سامان زارعی تمگاوان 1397
  28. تولید کفیران و بهبود خواص فیزیکوشیمیایی آن با کربوکسی متیلاسیون
    فرزانه سادات بنی فاطمه 1397
  29. جداسازی و شناسایی سوش های آئروبازیدیوم پولولانس بومی کشور برای تولید بیوپلیمر پولولان
    حمیرا میرزائی 1397
  30. ژلاسیون سرد پروتئین‌های آب پنیر با اسید گالیک
    زهره حضرتی رودباری 1396
  31. ارزیابی بیان ژن در تولید پولولان بوسیله آئروبازیدیوم پولولانس از جدایه های بومی کشور
    مریم حمیدی 1396
  32. تهیه و تعیین مشخصات هیدروژل متخلخل سفیده تخم مرغ
    جمال بابایی تاری 1396
  33. جداسازی و شناسایی سوش های آئروبازیدیوم پولولانس بومی کشور برای تولید بیوپلیمر پولولان
    حمیرا میرزائی 1396
  34. بررسی تولید مداوم و همزمان اتانول و زایلیتول از مواد لیگنوسلولزی برنج با استفاده از فرآیند co- culture در بیوراکتور غشایی
    امید زاهد 1396
  35. تاثیر بیوپلیمر کفیران به عنوان جایگزین چربی بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی پنیرفتا
    لیلا صالحی 1396
  36. مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و تعیین کمی و کیفی اسیدهای چرب روغن کره کردی کردستان ایران
    رزگار فرجی سراب میرزا 1396
  37. تولید نوشیدنی تخمیری از آب طالبی توسط باکتریهای اسیدلاکتیکی ( لاکتوباسیلوس کازئی رامنوسوس - لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس - لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس کازئی )
    ونوس صارمی 1396
  38. بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم‌های زیست تخریب پذیر بر پایه پروتئین‌های آب پنیر کفیران با استفاده از نانو ذرات
    محسن زلفی 1396
  39. اثر نانو ذرات نشاسته و اسانس دارچین بر روی خصوصیات مکانیکی و ضد میکروبی فیلم کفیران
    سیدمحمدرضا مهدوی 1396
  40. تاثیر بیوپلیمر کفیران به عنوان جایگزین چربی بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیائی ، حسی و رئولوژیکی ماست
    شهرزاد نیکوخوی 1396
  41. عنوان رساله: نوشیدنی تخمیری از شیر پسته و آب پنیر با استفاده از استارتر کفیر
    زهره محمدی یگانه 1396
  42. تولید نوشیدنی تخمیری از آب چغندر قرمز توسط باکتری های لاکتیکی
    الهام جوانمردی 1396
  43. بررسی خصوصیات ضد میکروبی فیلم کیتوزان - کفیران حاوی نانوسلولز
    هانیه سلمانیان 1396
  44. به مطالعه و بررسی تاثیر باکتری های لاکتیکی به کاهش COD chemical oxygen demand پساب کارخانه های لبنی
    مهشید گلعلی خانی 1396
  45. تهیه ماست فراسودمند بر پایه ی قند خرما با بررسی ویزگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن
    عسل عامری نسب 1396
  46. بررسی خواص رئولوژیکی و حسی ماست همزده ی میوه ای فراسودمند حاوی موسیلاژ قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum)
    معین حسنعلی زاده 1396
  47. مقایسه بین ویژگیهای شیمیایی و کارکردی پکتین استخراج شده از غلاف های باقلا ، نخود فرنگی و لوبیاسبز
    اسراء محبی مجد 1396
  48. بررسی اثر لئوکونوستوک مزنتروئیدس بر روی ویژگی های حسی و رئولوژیکی نوشیدنی تخمیری لبنی
    فریبرز آقاجان پور وشکی 1396
  49. استخراج و شناسایی ترکیبات ضد میکروبی میوه ی زرشک
    آتنا ملایی 1396
  50. تولید نوشیدنی فراسودمند تخمیری از شیره خرما توسط باکتری های اسید لاکتیکی(لاکتوباسیلوس کازئی رامنوسوس، اسیدوفیلوس، دلبروکی و پلانتاروم
    ملیحه السادات میرافشار 1396
  51. بررسی اثر تیمار حرارتی و آنزیمی به کمک امواج فراصوت برخصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی آب زرشک
    حدیثه شمسائی 1396
  52. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی یک نوشیدنی فراسودمند پرو بیوتیک برپایه شیر سویای اولتر اسونیک شده
    الهام مدنی 1396
  53. بر رسی امکان تولید نوشیدنی فرا سودمند از مخلوط اب میوه های سیب و پرتقال و شیر با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک
    سمیرا جعفری 1396
  54. شناسایی پروبیوتیک¬های موجود در محتویات ایلئوم مهم¬ترین نژادهای مرغ¬های بومی ایران
    نازیلا اعظمی 1396
  55. بهینه سازی تولید اسید لینولئیک کونژوگه ( CLA) در آب پنیر و شیر پس چرخ
    آذین خسروی لرگانی 1396
  56. بررسی اثر اصلاح شیمیایی و فوتوشیمیایی بر روی رهایش کنترل شده آلفا توکوفرول از فیلم کیتوزان حاوی ذرات نانو
    مسعود درباسی 1396
  57. تولید بیوپلیمر پولولان توسط Aureobasidium pullulans از تفاله هویج
    فاطمه مظفری 1396
  58. غنی سازی آب گریپ فروت توسط پودر پرمیت uF شیر
    منیره رحیمی گللو 1396
  59. آماده سازی و ارزیابی ویژگی ها و پایداری نانو امولسیون های تهیه شده بر پایه روغن گردو
    مینا همایونفال فینی 1396
  60. تولید نوشیدنی تخمیری برپایه فندق و آب پنیر بااستفاده از دانه کفیر
    ندا مالکی 1396
  61. تولید نوشیدنی تخمیری بر پایه آب پنیر - بادام با استفاده از دانه های کفیر
    مژده کریمی حسین آبادی 1396
  62. زنده مانی پروبیوتیک ها و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست اسفناج
    زینت محمدی 1396
  63. بهینه سازی استخراج پکتین از پوست خربزه و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن
    ظریفه راجی 1396
  64. بررسی امکان کاربرد روغن هسته انار در سس مایونز
    منصور غفارپور 1396
  65. تولید ماست سیمبیوتیک با استفاده از فیبرو پکتین استخراج شده از بالنگ
    مریم علینقی پورنجف ابادی 1396
  66. بررسی خواص شیمیایی و کارکردی پکتین استخراج شده از پوست انار
    بهنام نامی 1396
  67. استخراج پکتین از پوست نارنج و بررسی آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کاری آن
    سیدسعید حسینی 1396
  68. اصلاح شیمیایی و فوتوشیمیایی صمغ درخت گیلاس ( Prunus Avium) برای تولید فیلم های زیست تخریب پذیر
    حسین شبانی 1396
  69. تولید سس زرشک و بررسی فاکتورهای موثر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن
    سحر باقرنژاد 1396
  70. تولید امولسیون سه لایه پایدار شده با نانوکریستال سلولز- پروتئین - فوکوئیدان توسط روش رسوب دهی لایه به لایه الکترواستاتیک
    شیدا حجازی 1396
  71. اثر پودر میوه بالنگ برخصوصیات کیفی و حسی کیک اسفنجی
    هاله نصرتی 1396
  72. اثر جلبک اسپیرولینا و تعدادی از ادویه جات بر کاهش میزان اکریل آمید در Meat ball
    فرشته قربانی سینی 1396
  73. بهینه سازی تولید کفیران از ضایعات کارخانجات صنایع غذایی به روش Response Surface Methodoligy
    سحر زنگنه 1396
  74. بررسی میزان تولید پلی هیدروکسی بوتیرات از باکتر ی بومی ایران ,Oceanimona GK22
    ساجده السادات یزدان پرست تفتی 1396
  75. بررسی پایدار سازی فازی و عوامل موثر بر کیفیت مخلوط دوغ و آب میوه پروبیوتیک
    شهاب خسروی 1396
  76. تعیین شرایط بهینه ی انبارمانی نوشیدنی فراسودمند بر پایه ی عصاره تخمیری گل گاو زبان
    عاطفه رضایی سرتشنیزی 1396
  77. بهینه سازی اثرات پیش تیماری اسیدی واملاح معدنی برکاهش میزان آکریل آمیدتولید شده در سیب زمینی سرخ شده بااستفاده از طرح سطح پاسخ
    سحر نیکوئی عدل 1396
  78. اندازه گیری شناسایی آنتوسیانین ها و محاسبه فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی رادیکالی زرشک
    رضوانه یوسفی 1396
  79. بررسی ریز ساختار و خصوصیات رئولوژیکی و حسی ماست فراویژه کاهنده کلسترول به عنوان تابعی از سه فاکتور نوع باکتری پروبیوتیک اینولین و فیتواسترول
    موناسادات بیطرف 1396
  80. تولید الیگوگالاکتورونان های پکتین پوست بالنگ و اثر آن بر رشد باکتری‌های اسید لاکتیک
    بهاره پسندیده 1396
  81. مطالعه پایداری امولسیون نوشیدنی عملگر بر پایه روغن گردو
    سیدمحمدتقی غریب زاهدی 1396
  82. تهیه و بررسی خصوصیات ژله بر پایه ترکیبات پکتین سیب در حضور پلی فنول های فلوریدزین و کوئرستین و شیرین کننده های سوبیتول و استیویوزید(Stevioside)
    مریم حقیقی 1396
  83. بررسی تاثیر وبهینه سازی فرایند اولترافیلتراسیون در رنگبری تکمیلی شیره خرما با هدف به کارگیری در تولید نوشابه گازدار
    بهنود اسلامی 1396