کامران رضا یزدی

استاد

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/10/06

کامران رضا یزدی

دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / علوم‌ دامی‌(غیرفعال)

رساله های دکتری

  1. اثر شکل فیزیکی مکمل چربی اشباع و افزودنی خوراکی (لسیتین یا پودر صفرا) بر تولید و ترکیب شیر، قابلیت هضم مواد مغذی و برخی فراسنجه های خون در گاوهای شیرده هلشتاین
    حمیدرضا تقیان 1403
  2. اثر مکمل آلی و غیرآلی برخی عناصر معدنی بر ایمنی، التهاب، وضعیت آنتی اکسیدانی و عملکرد رشد گوساله های شیرخوار هلشتاین
    محمدحسین موذنی زاده 1403
  3. تولید بافرهای پوششدار و ارزیابی آنها همراه با آنزیم آلفا-آمیلاز جهت کنترل اسیدوزیس انتهای دستگاه گوارش در اسبهای ورزشی
    شاهپور خیرآبادی 1403
  4. مقایسه اثرات منابع مختلف عناصر روی، مس و منگنز بر وضعیت آنتی اکسیدانی منی ، تولید و انجمادپذیری اسپرم قوچ
    صونا زرگری 1402
  5. اثر سدیم استات و CLA بر متابولیسم چربی در گاوهای اوایل دوره ی شیردهی
    سحر کریمی ازندریانی 1402
  6. مطالعه تاثیر نیتروژن منبع پپتیدی بر قابلیت هضم مواد مغذی، الگوی تخمیر شکمبه ای، ساخت پروتیین میکروبی و عملکرد گاوهای شیرده
    مهدی کاظمی بن چناری 1401
  7. مطالعه تاثیر مکمل معدنی و آلی روی,روی تولید و ترکیبات شیر,توان پرواری,کیفیت و کمیت پشم گوسفندان زندی(ورامینی)
    ابوالفضل زالی 1401
  8. مطالعه تاثیر مکمل اسید لینولییک مزدوج بر خوراک مصرفی، تولید شیر و ترکیبات آن، سنتز پروتیین میکروبی و متابولیت های خون گاوهای شیری هلشتاین
    عطا مهدوی 1401
  9. مطالعه تاثیر ( Saccharomyces Cerevisiae ) بر وقوع اسیدوز شکمبه ای، سلامت، عملکرد تولیدی و تولید مثلی گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل شیردهی
    سیدمحمدرضا بهشتی 1401
  10. تولید کنجاله سویا و کلزا محافظت شده و مطالعه آثار آنها بر تجزیه پذیری شکمبه ای، قابلیت هضم روده ای و عملکرد گاوهای هلشتاین در اوایل دوره شیردهی
    محسن ابراهیمی بسابی 1400
  11. تاثیر جایگزینی کامل فرم غیر آلی منگنز، روی، مس و سلینوم با فرم آلی بر عملکرد و سلامت گاوهای شیری طی دوره شیردهی و گوساله های شیرخوار
    علیرضا کسیانی اول 1399
  12. مطالعه تاثیر برخی از اسید آمینه های ضروری بر عملکرد گو ساله های شیرخوار
    مینو نیرومند 1398
  13. اثر منابع مختلف عنصر روی بر زیست فراهمی، عملکرد تولیدی و تولیدمثلی، وضعیت سلامتی و فراسنجه های خونی گاوهای شیرده هلشتاین
    مهدی نعمت پورکوجل 1398
  14. اثر تغذیه منابع مختلف اسیدهای چرب امگا-3 و زمان و نوع استفاده از علوفه در جیره آغازین بر عملکرد، ایمنی و سلامت گوساله های شیرخوار هلشتاین
    محمد حسین ابادی 1398
  15. مطالعه اثرات نانو ذره سلینوم و آرژینین محافظت شده بر عملکرد گاوهای شیری تازه زا
    صادق هاشمی 1397
  16. اثر تانن‏ استخراج شده ازمنابع مختلف گیاهی بر ساختار، محافظت شکمبه‏ای و هضم روده‏ای پروتئین کنجاله‏های سویا و کلزا و تاثیر آن بر عملکرد تولیدی و سلامت گاوهای هلشتاین
    نرگس وحدانی 1396
  17. ارزیابی اثر فرآوری فیزیکی دانه جو توام با اسیدهای آلی بر ارزش غذایی آن و عملکرد تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین
    ایوب لکی 1396
  18. اثر اسیدهای چرب غیر اشباع با چند باند دوگانه و الیاف مصرفی روی تولید چربی و ترکیب اسیدهای چرب شیر گاوهای هلشتاین : متا - آنالیز و آزمایشگاههای تولیدی
    مینا وزیری گهر 1396
  19. « تاثیر سطوح مختلف آنزیم فیبرولیتیک بر تجزیه پذیری خوراک، جمعیت میکروبی شکمبه و عملکرد تولیدی گاوهای هلشتاین شیرده »
    محمدرضا دهقانی 1396
  20. مطالعه اثر متیونین ولیزین محافظت شده شکمبه‏ای در تغذیه گاوهای هلشتاین در اوایل دوره شیردهی »
    حسین عبدی بنمار 1396
  21. «بررسی تاثیر تنش کم آبی بر باکتریهای محرک رشد (PGPR) بر رشد، خصوصیات کمی و کیفی علوفه و متابولیتهای ثانویه کنگر فرنگی»
    آذر جهانیان 1396
  22. اثر اسیدهای چرب امگا 3 ،امگا6 محافظت شده در شکمبه بر متابولیسم چربی، تعدیل مقاومت به انسولین و عملکرد تولیدی و تولید مثلی گاوهای هلشتاین
    حامد خلیل وندی بهروز یار 1396
  23. مطالعه عملکرد تولیدمثلی، شیردهی و وضعیت سلامت در گاوهای تغذیه شده با اسید لینولئیک مزدوج (CAL) در دوره انتقال
    علی رضائی رودباری 1396
  24. اثرات برخی افزودنی های موثر بر کاهش چربی و افزایش سنتز پروتئین بدن بر عملکرد و کیفیت لاشه های جوجه های گوشتی
    ابوالقاسم اوحدی حائری 1396

پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد

  1. تاثیر شیر ضایعاتی و جایگزین شیر بر عملکرد رشد، اسهال و سلامتی گوساله های شیرخوار
    مرتضی سعادتمند 1402
  2. بررسی اثرات سطوح بالای پروتئین خام در شیر مصرفی بزغاله های نژاد سانن روی عملکرد رشد و فراسنجه های رشداسکلتی
    ساسان قمری 1402
  3. مطالعه اثر افزودنی دایادیفنس بر عملکرد ، سلامت و پیشگیری از اسهال گوساله های شیرخوار هلشتاین
    سیداسماعیل قربی 1401
  4. مطالعه عملکرد تولید مثلی، شیردهی و وضعیت سلامت در گاوهای تغذیه شده با اسید لینولییک مزدوج (CLA) در دوره انتقال
    علی رضایی رودباری 1401
  5. تاثیر تغذیه کولین محافظت شده در شکمبه و ال- کارنیتین بر عملکرد پروار، ترکیب لاشه و فراسنجه های شکمبه و خون گوساله های نر هلشتاین
    مصطفی حاجی لو 1401
  6. اثر روغن منداب روی عملکرد و خصوصیات لاشه گوساله های نر هلشتاین
    مهدی افتخاری 1401
  7. بررسی لازالوسید و موننسین بر عملکرد گوساله های پرواری
    شیرین صادقی 1401
  8. مطالعه تاثیر جو و ذرت آسیاب شده و غلطک خورده با بخار بر عملکرد رشد گوساله های هلشتاین شیرخوار
    نغمه جلالی فراهانی 1401
  9. تعیین ارزش غذایی کاه کلزا فرآوری شده و فرآوری نشده و تاثیرآن بر عملکرد پروار گوساله های نر هلشتاین
    محسن قیاسوند 1401
  10. بررسی اثر افزودنی های میکروبی بر کیفیت ذرت و یونجه سیلو شده و زمان رسیدن سیلو
    فاطمه کاظمی 1401
  11. استفاده از پوسته سویا در جیره‌گاوهای شیرده نژاد هلشتاین و اثر ان بر تولید و ترکیب شیر
    حمید محمدزاده 1401
  12. مطالعه اثر سطوح مختلف پروتیین قابل متابولیسم در جیره اوایل شیردهی بر عملکرد تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین
    ایوب لکی 1401
  13. تاثیر اشکال آلی و غیر آلی مکمل های معدنی کم مصرف برعملکرد بره های لری بختیاری
    مژده قرائی مسجدی 1401
  14. اثر مصرف علف خشک خارشتر در جیره غذایی بر عملکرد تولیدی بزهای شیرده ورشد بزغاله های شیرخوار مهابادی
    علی تنهایی 1400
  15. تآثیر تغذیه بلوک مواد مغذی اوره ملاس بر عملکرد رشد، قابلیت هضم و برخی فراسنجه های خونی در بره ها ی پرواری
    محمد سیف اله زاده 1400
  16. مطالعه اثرات جایگزینی بخشی از مواد معدنی با کیلیت های الی بر عملکرد بره های پرواری(افشاری-رومانوف)
    محمد پیری 1400
  17. اثر جایگزینی سطوح مختلف کنجاله کنجد در استارتر گوساله های شیرخوار نژاد هلشتاین بر عملکرد رشد و سلامت آن ها
    حمید قائم مقامی فراهانی 1400
  18. تعیین ارزش غذایی، خصوصیات سیلویی و uNDF ارقام، لاین ها و هیبریدهای داخلی و خارجی سورگوم علوفه ای
    محبوبه برزگر 1399
  19. اثر منابع مختلف روی بر عملکرد، وضعیت سلامتی و فراسنجه های خونی گوساله های شیرخوار هلشتاین
    حسین فکوریان 1398
  20. اثر سدیم استات و CLA بر فراسنجه های خونی گاوهای شیرده
    محمدحسن مرتضوی 1398
  21. بررسی اثر منابع مختلف سلنیوم در تغذیه گوساله‌های شیرخوار
    مهدیه جمالی 1398
  22. بررسی تاثیر منگنز آلی بر عملکرد و سلامت گوساله‌های شیرخوار
    علیرضا رجبی نژاد 1398
  23. مطالعه تاثیر کروم آلی بر عملکرد و سلامت گوساله‌های شیرخوار
    سمیه اسدی 1397
  24. مقایسه تاثیر دو نوع پروبیوتیک بر پاسخ ایمنی، فراسنجه های خونی و عملکرد رشد گوساله های شیرخوار هلشتاین
    نسیم وکیلی قصریان 1397
  25. برسی اثر مکمل کیلات آلی عناصر کم مصرف بر تولید و ترکیبات شیر و فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین
    سیدپوریا شاهبدینی 1396
  26. اثر تغذیه سطوح مختلف اسیدهای چرب امگا -3 از منبع بذر کتان بر کیفیت اسپرم تازه و یخ گشایی شده در گاو هلشتاین
    محمدتقی خوش نیت 1396
  27. تعیین ارزش غذایی، تجزیه پذیری شکمبه‏ای و قابلیت هضم روده‏ای یونجه سیلو شده با تانن استخراج شده از پوسته گردو، پوسته پسته و برگ اکالیپتوس بایا بدون اسیدفرمیک
    فاطمه رفیعی رودپشتی 1396
  28. تاثیر عبور از دستگاه گوارش بز و گوسفند بر زنده مانی و خواب بذر چهارگونه از علف های هرز
    سیداحمد اجاقی 1396
  29. اثر سیلو کردن با استفاده از افزودنیهای مختلف به روش بسته بندی به ارزش غذایی یونجه
    حسین عبدالملکی 1396
  30. مطالعه اثر جاذب‏های معدنی و آلی برکاهش آفلاتوکسین شیر گاوهای هلشتاین
    مجید سواری 1396
  31. مطالعه اثر تغدیه بره موم بر عملکرد گوساله‏های شیرخوار هلشتاین
    پیمان پراویان 1396
  32. اثر تغذیه اسید لینولئیک مزدوج (CLA) بر تولید و انجماد پذیری اسپرم در گاو هلشتاین
    رضا کریمی 1396
  33. تعیین ارزش غذایی کنگر علوفه ای واستفاده از آن در تغذیه بره های در حال رشد
    مهدی دهقانی سانیج 1396
  34. اثر مکمل وانادیوم بر عملکرد، خصوصیات لاشه و متابولیت های خونی بزهای نژاد مهابادی
    عابد ضرغامی 1396
  35. مطالعه اثرات برخی از افزودنی‏های میکروبی بر کیفیت و ارزش غذایی ذرت علوفه‏ای سیلو شده
    مرضیه صابری 1396
  36. تعیین معادلات پیش بینی انرژی قابل متابولیسم جو با استفاده از معادلات رگرسیون چند متغیره
    رسول اکبری 1396
  37. تاثیر تغذیه ی دانه جو فرآوری شده توسط اسید لاکتیک و اسید سیتریک بر عملکرد پروار، متابولیت های خونی و شکمبه ای گوساله های نر هلشتاین
    مهدی نعمت پورکوجل 1396
  38. تاثیر سطوح مختلف اسید آمینه ایزولوسین بر طول عمر، رشد جمعیت و میزان پروتئین در همولنف زنبورعسل
    حامد واعظی 1396
  39. ‌‌تاثیر سطوح مختلف رطوبت، افزودن فرمالدهید و اسید آلی به منظور بهبود کیفیت و افزایش پایداری هوازی خوراک مخلوط (TMR) گاو شیری
    پگاه قره خانی 1396
  40. اثر تغذیه دانه کتان فرآوری شده بر عملکرد گوساله های شیرخوار هلشتاین
    مهسا غفاری 1396
  41. تعیین ترکیبات شیمیایی، تجزیه پذیری در شکمبه و قابلیت هضم روده ای دانه کتان خام و فرآوری شده
    امیر جمالی وردوق 1396
  42. مطالعه تاثیر استفاده از سین بیوتکس در شیر و استارتر بر عملکرد گوساله‌های شیرخوار
    سعید اسدی 1396
  43. مطالعه اثر افزودن برخی از اسیدهای آلی به منظور بهبود کیفیت و افزایش پایداری هوازی جیره کاملا مخلوط شده (TMR) گاوهای شیرده با سطوح مختلف ذرت سیلو شده و تفاله چغندر قند
    پروانه دهقانی زاده 1396
  44. تاثیر تغذیه کنجاله کلزا و سویای فرآوری شده با سطوح مختلف تانن پوسته پسته بر عملکرد پروار و فراسنجه‏های خونی گوساله‏های نر هلشتاین
    علیرضا جولازاده 1396
  45. استفاده از صدف معدنی به عنوان مکمل کلسیمی در تغذیه نشخوارکنندگان
    سمیرا شهبازی چله 1396
  46. اثرات نسبت­های مختلف پروتئین به انرژی قابل متابولیسم بر رشد، بازده غذایی و فراسنجه­های خونی در گوساله­های ماده هلشتاین در حال رشد
    حمیدرضا مطلبی 1396
  47. مطالعه تاثیر مکمل ال - کارنیتین بر عملکرد رشد، فراسنجه های خونی و سلامت گوساله های شیرخوار هلشتاین
    امیرعباس کاوه 1396
  48. مطالعه اثرات مخلوط برخی از گیاهان دارویی اشتها آور بر عملکرد رشد، فراسنجه های خونی و قابلیت هضم گوساله های شیرخوار هلشتاین
    صادق سهرابی فر 1396
  49. بررسی تاثیر نانو مکمل معدنی بر تولید عسل، رشد جمعیت و افزایش پرورش نوزاد در کلنی های زنبورعسل (Apis mellifera)
    وحید قربانی 1396
  50. مطالعه اثر امتیاز وضعیت بدنی و تعادل انرژی در دوره ابتدای خشکی بر عملکرد تولیدی و سلامت گاوهای هلشتاین بعد از زایش
    امیر کدخدای 1396
  51. تاثیر سطوح مختلف اسیدهای آمینه ایزولوسین ،والین و لوسین بر طول عمر، رشد جمعیت و میزان پروتئین در همولنف زنبورعسل" ‌
    مهدی اشرفی پارچین 1396
  52. مطالعه تاثیر تخمیر جیره غذایی بر رشد و سطح پروتئین همولنف در کلنی های زنبورعسل (Apis mellifera)
    اسمعیل غفوری 1396