ذبیح اله زمانی

استاد

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/09/01

ذبیح اله زمانی

دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / باغبانی‌

رساله های دکتری

  1. بررسی سیتوهیستولوژیک و مولکولی پدیده ی آپومیکسی در گردو.(Juglans regia L)
    سحر صلح جو 1403
  2. ارزیابی فیتوشیمیایی، ترانسکریپتوم و تاثیر نانوالیسیتورها در دو کموتایپ آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak)
    حسین احمدی 1403
  3. مطالعه تاثیر سایبان و محلول‌پاشی سولفات پتاسیم و سیلیکات سدیم بر کیفیت میوه انار رقم قجاق در هنگام برداشت و طی نگهداری در انبار سرد
    سمیرا مرادی 1403
  4. ارزیابی تلاقی های بین گونه‏ای آلو و زردآلو با استفاده از روش نجات جنین و مطالعه مولکولی ماهیت هیبریدهای حاصل از آنها
    عدنان سلوم 1403
  5. پاسخ های مورفولوژیک و فیزیولوژیک دو رقم و دو پایه انگور به کاربرد اسید آسکوربیک و نیتریک اکسید در شرایط تنش شوری
    فاطمه پیله 1403
  6. غربالگری ژنوتیپ های آلو و گوجه به منظور انتخاب ژنوتیپ های پایه در شرایط تنش شوری
    مریم عبادی 1402
  7. ارزیابی ژنتیکی نرم دانگی در انار به کمک نشانگرهای مولکولی و تهیه نقشه لینکاژی آن
    علی سرخوش 1401
  8. تاثیر کم آبیاری مداوم و کاربرد کائولین بر برخی ویژگی های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی دو رقم سیب ایرانی
    سمیه فقیه 1399
  9. مطالعه پاسخ‌های فیزیولوژیکی و مولکولی مرتبط با دوره خواب و مکانیسم‌های تحمل به تنش یخ زدگی در انار و تاثیر برخی تیمارها بر آن ها
    بهناز سیرویی نژاد 1398
  10. بررسی اثر تنش خشکی و شوری بر برخی شاخص های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی تعدادی ارقام فندق
    علی شاهی قره لر 1398
  11. مطالعه جنبه‌های فیزیولوژیکی پژمردگی خوشه خرما رقم مضافتی با استفاده از آبیاری تنظیم شده و برخی ترکیبات هورمونی و حفاظتی
    مجید علی خانی کوپائی 1398
  12. تاثیر تنش شوری و تیمار سالیسیلیک اسید بر ویژگی‌های مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و ملکولی گل محمدی ژنوتیپ کاشان
    محمد امیدی قلعه محمدی 1397
  13. مطالعه اثر برخی تیمارهای قبل و پس از برداشت بر تغییرات بیوشیمیایی ، خصوصیات کیفی و انبارمانی میوه سیب رقم استار کینگ دلیشیس
    شیدا محبی 1397
  14. بررسی جنبه های مولکولی فرایند ریز شاخه پیوندی گردو در شرایط نیمه کنترل شده
    مینا فارسی 1396
  15. مطالعه ی پاسخ های ظاهری و بیوشبمیایی میوه ی انار رقم ملس ساوه به دمای انبار و ارزیابی بیان برخی از ژن های اثر گذار بر پدیده ی سرمازدگی Study of visual and biochemical responses of pomegranate fruit cv. Malas-e-Saveh
    عزیزه مسیب زاده 1396
  16. بررسی اثر کاربرد اسید آمینه آرژینین و متیل جاسمونات بر خصوصیات رویشی و زایشی و تحمل به سرما در پسته
    علی تاج آبادی پور 1396
  17. ارزیابی تنوع ژنتیکی پاسخ به تنش سرما و تغییرات بیان برخی ژنهای مربوط به آن در زردآلو
    عباسعلی جنتی زاده 1396
  18. شناسایی ژن های دخیل در واکنش به عامل بیماری جاروک
    مائده شفیعی 1396
  19. ارزیابی پاسخ های مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و الگوی بیان نسبی ژن های مرتبط با شوری ناشی از نمک NaCl در ژنوتیپ های مرکبات
    مرضیه اتحادپور 1396
  20. بررسی اثر کم آبیاری تنظیم شونده و کاربرد جیبرلیک اسید بر گلدهی ، خصوصیات میوه و کیفیت ماندگاری محصول انار (رقم شهسوار)
    یحیی سلاح ورزی 1396
  21. تنوع مورفولوزیکی فیتوشیمیایی و تولید ریشه موئینه در بادرنجبویه دنایی
    محمد فتاحی 1396
  22. ارزیابی وراثت برخی صفات کمی و کیفی در توده های بومی ملون ایران
    محمودرضا رقامی 1396
  23. بررسی اثر مرحله رسیدن میوه و تیمارهای پس از برداشت بر انبار مانی میوه انبه
    عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی 1396
  24. تعیین جایگاه موسیر ایرانی در بین آلیومهای خوراکی به کمک نشانگرهای مولکولی و بررسی روشهای تکثیر جنسی و غیر جنسی آن
    راهله ابراهیمی 1396
  25. بررسی برخی از شاخص های مرتبط با مقاومت به یخ زدگی در تعدادی از ارقام و ژنوتیپ های انار
    حامد بلانیان 1396
  26. بررسی تغییرات نسبی ذخایر کربوهیدراتی و پلی آمینی به منظور تنظیم باردهی نارنگی انشو
    بابک عدولی 1396
  27. افزایش عمر انبار مانی میوه خرمالو با استفاده از برخی تیمارهای پس از برداشت
    اورنگ خادمی 1396
  28. مطالعه ویژگی های کیفی آریل انار ارقام ملس ساوه و مویار تحت تاثیر برخی تیمارهای پس از برداشت
    مهشاد مقومی 1396
  29. بررسی آناتومیکی و ملکولی نرم دانگی در انار
    عبدالکریم زارعی 1396
  30. مطالعه مراحل نمو جوانه های گل و تاثیر برخی از تنظیم کننده های رشد و عناصر غذایی بر کاهش آسیب یخبندان در مرحله گلدهی زردآلو
    فاطمه نکونام 1396

پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد

  1. بررسی تاثیر منبع گرده (زنیا و متازنیا) بر خواص فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی میوه انار
    نازنین محمدی 1403
  2. بررسی واکنش برخی ارقام سیب به شرایط سایبان در سیستم های مختلف تربیت داربستی
    عرفان قلی پور 1403
  3. بررسی اثر اتمسفر تعدیل یافته بسته بندی در دو رقم گلابی شاه میوه و گلابی اسپادونا
    هاجر فرخی 1403
  4. بررسی پاسخ برخی ژنوتیپ‌های پایه آلو به تنش غرقابی
    سارا محمد علی خلج 1403
  5. بررسی تاثیر شرایط مختلف محیط کشت در ریزازدیادی برخی از ژنوتیپ های پایه آلو
    مهسا احدی 1402
  6. ارزیابی خصوصیت های کمی و کیفی هیبریدهای سیب پیوند شده روی پایه پاکوتا ه کننده M9
    شیدا فاضل زاده حبیب ابادی 1402
  7. ارزیابی خصوصیات رویشی، زایشی و گرده افشانی در تعدادی از ارقام و ژنوتیپ های عناب (Ziziphus jujuba .Mill)
    سیدعلی موسوی نژاد 1402
  8. بررسی تنوع ژنتیکی گیاه دارویی کاکوتی L.) tenuior Ziziphora ( با استفاده از ویژگی های مورفولوژیک و نشانگر مولکولیRAPD
    زهرا حطری 1402
  9. بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ژئوتیپ های گونه چمنی پوآ بر اساس صفات مرفولوژیکی و نشانگرهای مولکولی RAPD
    جواد رضاپورفرد 1401
  10. بررسی اثر تیمارهای CO2 و اتانول بر رفع گسی و خصوصیات کیفی میوه خرمالوی ژاپنی (Diospyros kaki Thunb )
    اورنگ خادمی 1401
  11. شناسایی تعدادی از ارقام خرمالو ( Diospyros kaki) با استفاده از مارکرهای مورفولوژیکی و مولکولی RAPD
    زهرا طالب بیدختی 1401
  12. مطالعه تاثیر محلول پاشی سالیسیلیک اسید و سیتریک اسید بر برخی ویژگی های کمی وکیفی سیب رقم گلاب کهنز
    سحر رفسنجانی ده قاضی 1401
  13. مطالعه مورفولوژیکی و ژنتیکی انارهای نرم دانه با استفاده از ویژگی های میوه و نشانگرهای ISSR
    مجید گل باز 1401
  14. بررسی مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی تعدادی از سیبهای بومی منطقه زنوز و ارزیابی ظرفیت پس از برداشت ژنوتیپهای منتخب
    گونش میرزاپور 1401
  15. بررسی روش های مختلف ریز شاخه پیوندی گردو در شرایط گلخانه ای
    غزال مظفری 1400
  16. ارزیابی اثرات تنش خشکی بر خصوصیات مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی برخی از ارقام اصلاح شده انگور
    رضا پیریائی 1400
  17. بررسی میزان تولید تبائین تحت تاثیر الیسیتورها در شقایق کبیر (Papaver bracteatum) در کشت گلخانه‌ای
    یوسف حکیمی 1400
  18. مطالعه تاثیرکاربرد سایه بان و سالسیلیک اسید بر خصوصیات رویشی و زایشی زردآلو
    علی اکبری 1400
  19. اثر تیمارهای سالیسیلیک اسید و سیتریک اسید بر ویژگی های کمی و کیفی در دو رقم انار
    رویا هاشمی بویینی 1399
  20. مطالعه ویژگی های میوه و آنتی اکسیدانی در تعدادی از ژنوتیپ های انار حاصل از برنامه اصلاحی
    الهام عرب یارمحمدی 1399
  21. اثر جیبرلین و اکسین بر خصوصیات کمی و کیفی توت فرنگی رقم گاویتا
    مرضیه نظامی 1399
  22. مطالعه کشت بافت انار به منظور تکثیر انبوه آن
    حسن راست گردانی 1398
  23. اثر ترکیبات نیتریک اکساید، سالسیلیک اسید و کائولین بر خصوصیات رویشی، زایشی و بیوسنتز تاکسول در فندق ( Corylus avellana )
    مرضیه خاوری 1397
  24. افزایش عمر قفسه‌ای و ویژگی‌های کیفی آریل های انار با استفاده از تیمارهای کیتوزان-آسکوربیک اسید و پکتین
    محمد بدلی زرج اباد 1397
  25. مسئله وراز از دیدگاه گابریل مارسل
    سمیرا امیدی 1397
  26. مطالعه رفتار رویشی و زایشی دو رقم سیب گلاب و شفیع آبادی روی دو نوع پایه بذری و M9 و بررسی تاثیر دو نوع ترکیب کلسیم و 3 GA بر کیفیت میوه
    فرهاد دولت خواه کهنه شهری 1397
  27. مقایسه ارقام و پایه‌های متحمل به خشکی انگور در سطوح مختلف تنش خشکی
    پگاه بحرانی 1397
  28. ارزیابی خصوصیات کمی، کیفی، فنولوژیکی ومیزان آپومیکسی در ژنوتیپ‌های مختلف بذری گردوی ایرانی ( Juglans regia L)
    عدنان سلوم 1396
  29. ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی جمعیت های شاهدانه ایران Cannabis sativa
    نازنین پسران افشاریان 1396
  30. ارزیابی دانهالهای گردو به منظور انتخاب ژنوتیپ های مطلوب زودبارده و تعیین روابط ژنتیکی آنها
    ثریاسادات موسوی هریس 1396
  31. ارزیابی مورفولوژیکی نتاج حاصل از تلاقی ارقام نرم دانه و تجاری انار
    وحید جوکار 1396
  32. مطالعه آلل های ناسازگاری در ارقام و ژنوتیپ های زردآلو به روش PCR
    مریم عبادی 1396
  33. تاثیر پوترسین و سالیسیلیک اسید بر بیان برخی ژن های مرتبط با مقاومت به سرما در سه رقم زردآلو
    محسن عزتی شیری 1396
  34. بررسی پاسخ برخی از ارقام و ژنوتیپ های فندق به تنش شوری
    فرشته پورقهرمان عیسی لو 1396
  35. ارزیابی جمعیت های بادام حاصل از تلاقی کنترل شده جهت انتخاب نمونه های مطلوب دیرگل
    قدرت اله سلیمانی 1396
  36. مقایسه اثر تیمار گرمایی و برخی اسانسهای گیاهی بر کیفیت پس از برداشت آلو (قطره طلا)
    زهرا فخار 1396
  37. اثر دما و اسانس های گیاهی روی برخی از پارامترهای کیفی پس از برداشت میوه زردآلو رقم رجبعلی
    حدیثه دانشور 1396
  38. بررسی تنوع ژنتیکی ارقام انار منطقه کاشان با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیکی و مولکولی
    وحید محمودی فرد 1396
  39. تعیین محلول غذائی پایه برای هلو رقم آلبرتا
    مهسا رحمانی 1396
  40. ارزیابی خصوصیات رویشی و زایشی دانهال های هیبرید بادام دیرگل
    مریم روح الهی 1396
  41. ارزیابی مورفولوژیکی و ژنتیکی تعدادی نتاج حاصل از تلاقی برخی ارقام سیب و بررسی وضعیت آلل های S در آنها
    حسین شیخ سفلی 1396
  42. بررسی تنوع کلونی در برخی از ژنوتیپ های انار با استفاده از صفات مورفولوژیکی و نشانگرهای مولکولی
    میثم مددی 1396
  43. ارزیابی برخی خصوصیات کمی و کیفی در تعدادی از دانهال های حصال از تلاقی ارقام گلاب کهنز و رد اسپار و مطالعه آلل های آنها به روش
    روح اله علی 1396