پروفایل اساتید - دانشکده کشاورزی agri
Associate Professor
Update: 2024-11-21
Hossin Kaini
College of Agriculture and Natural Resources / Agricultural Engineering - Food Science and Technolgogy
P.H.D dissertations
-
بهینه سازی استخراج اسید آمینه ال - سیترولین از قسمت سفید هنداونه و ریزپوشانی آن
مهسا محسنی 2023 -
استخراج، درون پوشانی و مدلسازی رهایش کنترل شده ی آنتوسیانین های پنیرک (مالواسیلوستریس)
احسان پرندی 2023 -
هیدرولیز و اصلاح شیمیایی پروتئین کنجاله کنجد و بررسی اثرآن برروی ریزساختار و خواص رئولوژیکی نان
مریم محمدی 2023 -
استخراج پروتئین دانه ی دو گونه ی لاتیروس و کاربرد آن به عنوان حامل جهت درون پوشانی امگا-3
یگانه عظیمی یوشانلوئی 2023 -
مدل سازی فرآیند استخراج گالاکتومانان ها از دانه لیلکی ایرانی ( Gleditsia caspica ) و دانه شنبلیله( Trigonella foenum-graceum) و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ،رئولوژیکی ، امولسیفایری و تشکیل فیلم آنها
رسول نیکنام 2022 -
بهینه سازی درونپوشانی گلیسیریزین توسط فرآیند الحاق ترکیبی صمغ فارسی و پروتئین نخود و کاربرد آن در نوشیدنی فراسودمند
وحیده سرابی اقدم 2021 -
مزدوج سازي پروتئين استخراجي از ضايعات فرآوري ارده با هدف تقويت ممانعت فضايي و الكترواستاتيكي امولسيون هاي غذايي
آیدا ساعتچی 2019 -
مدل سازي استخراج تركيبات آنتوسيانيني از زرشك و رهايش كنترل شده آنتوسيانين هاي پوشينه دار شده
مینا همایونفال فینی 2019 -
ارزيابي برهمكنش پروتئين - پلي ساكاريد جهت توسعه سامانه حامل زيست بسپاري بر پايه ايزوله پروتئين نخود و صمغ فارسي
مراد موسی زاده 2018 -
مدلسازي و شبيه سازي توأم فرآيند حرارتي و سينتيك تغييرات ميكروبي، آنزيمي و كيفي
میلاد پرو 2018 -
مدل سازي فرايند انجماد فرآوردههاي تخم مرغ با استفاده از روش عددي حجم محدود
سعید داداشی 2018 -
مدلسازي زنده ماني پروبيوتيك تحت تاثير پري بيوتيك در نوشيدني لبني تخميري مخلوط شده با آبميوه
پرنگ نیک مرام 2018
Master Theses
-
مزدوج سازی پروتئین کنجد با پکتین با هدف تقویت امولسیون کنندگی پروتئین و کاهش روغن اندازی ارده
مرضیه خان زاده مهرآبادی 2024 -
اصلاح شیمیایی ایزوله پروتئین خلر با روش های فسفریلاسیون و دآمیداسیون و بررسی خصوصیات کاربردی آن در فرمولاسیون گوشت گیاهی
فاطمه مرادی 2024 -
بررسی ویژگی های فیلم ترکیبی ژلاتین / پلی وینل الکل تقویت شده با نانوفیبرهای الکتروریسی شده حاوی عصاره پونه کوهی به عنوان پوشش بسته بندی هوشمند / فعال برای گوشت
سیدحسام اعلمی 2024 -
بررسی خواص کارکردی مزدوج پروتئین دانه ماش و صمغ گوار و اثر آن بر خصوصیات کیفی و رئولوژیکی گوشت گیاهی تولید شده با چاپگر سه بعدی
لیلا عبدالعلی زاده 2024 -
کاربرد مزدوج پروتئین نخود علفی (خلر) و صمغ زانتان در فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن بر پایه ی آرد برنج
فرزانه امیرآتشانی 2023 -
کاربردمزدوج پروتئین کنجد و صمغ گوار در فرمولاسیون گوشت گیاهی بدون گلوتن
کیانا کسائیان نائینی 2023 -
تولید پودر محلول در آب کانتاگزانتین استخراج شده از باکتری Dietzia natronolimnaea HS-1 از طریق ایجاد کمپلکس با v - آمیلوز
سارا بحرالعلومی 2021 -
اثر تخمیر برخواص آنتی اکسیدانی و فراسودمندی شیر شتر با تاکید بر فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه پودر شیر تخمیری شتر
مهنازسادات مصطفوی 2020 -
استفاده از پروتئینهای نخود و کنجد تیمار شده با آنزیم ترانس گلوتامینار در فرمولاسیون سس کم چرب برپایه اولئوزوم کنجد
فهیمه شریفی 2020 -
کاربرد نشاسته پیش ژلاتینه شده ی نخود و عدس به عنوان جایگزین چربی در سس مایونز تهیه شده از اولئوزوم کنجد
زهره سادات رباط جزی 2020 -
تولید پودر جنین گندم تخمیری و پروبیوتیک با به کارگیری باکتریهای لاکتیکی (اسیدوفیلوس و پلانتاروم)
احسان دیوان خسروشاهی 2020 -
بهينه سازي فرمولاسيون نوشيدني فراسودمند ، بر پايه ي پروتئين هيدروليز شده ماهي كپور نقره اي (Hypophthlamichthys molitrix)
حسین خدایی 2019 -
بررسي پايداري فازي و ويژگيهاي كيفي دوغ فرموله شده با كنسانتره ميوه تحت فرآيند ترموسونيكاسيون
فاطمه اکرمی ابرقویی 2019 -
برهم كنش ايزوله پروتئيني نخود و كنجد با پلي ساكاريدهاي زانتان و پكتين و اثر آنها برخواص كف كنندگي محلول هاي پروتئني حاصل در غلظت هاي قند بالا و پائين
داود فهیم پور 2019 -
توليد بيوپليمر پلولان از سبوس كنجد و بررسي خواص فيزيكوشيميايي و عملكردي آن
عاطفه عباسپور 2019 -
توليد بيوسنسور آمپرومتريك آنزيمي براي سنجش باقي مانده نيترات در آب و مواد غذايي
محمد ساورعلیا 2019 -
بررسي زنده ماني باكتريهاي پروبيوتيك در دسر لبني سينبيوتيك غني شده با ارده و اينولين
فاطمه خاجی 2019 -
بهينه سازي فرآيند خشك كردن پاششي پودر سفيده تخم مرغ
نسیم خسروی 2018 -
بررسي پايداري فازي و خصوصيات رئولو'ژيكي كنسانتره زرشك
سیدمحمدابراهیم موسوی 2018 -
مدلسازي فر آيند استخراج پلي فنل هاي موجود در پوست انار و خالص سازي الاجي تانن هاي آن
رضا سامنی 2018 -
بررسي اثر ايزوله پروتئين نخود و آنزيم ترانس گلوتاميناز بر خواص رئولوژيكي و كيفي مافين بدون گلوتن
ساناز شعبانی 2018 -
بهبود فرآيند استخراج تركيبات پلي فنلي از زرشك به كمك روش تخمير با بستر جامد
الهام رخشی 2018 -
امكان سنجي توليد نوشيدني سلامت بخش بر پايه ي عصاره ي طبيعي استخراج شده از چغندر قرمز
الهه استوار 2018 -
بررسي اثر پيش تيمارهاي فيزيكي و شيميايي بر كيفيت خيار در چاشني ماست سبزي
فرزانه کریمی زارچی 2018 -
توليد ماست سيمبيوتيك با استفاده از فيبرو پكتين استخراج شده از بالنگ
مریم علینقی پورنجف ابادی 2018 -
اثر هيدروكلوئيدهاي مختلف بر معلق سازي دانه ريحان در نوشيدنيهاي فراسودمند
عباس خالقی 2018 -
بهينه سازي استخراج پكتين از پوست خربزه و بررسي خصوصيات فيزيكوشيميايي آن
ظریفه راجی 2018 -
زنده ماني پروبيوتيك ها و خصوصيات فيزيكوشيميايي و حسي ماست اسفناج
زینت محمدی 2018 -
استخراج تركيبات موثره ريشه شيرين بيان و بهينه سازي توليد نوشيدني فراسودمند
امیر ناصری 2018 -
استفاده از پوشش زيست تخريب پذير حاوي ساكارومايسس سرويزيه با فعاليت ضد قارچي جهت كاهش آفلاتوكسين پسته
احسان قربانی 2018 -
فرمولاسيون خامه برپايه جايگزيني چربي شير با روغن كنجد
سپیده دولت ابادی فراهانی 2018 -
استفاده از پوشش نانوكامپوزيتي زانتان - كربنات كلسيم به منظور افزايش ماندگاري تخم مرغ و مدل سازي و شبيه سازي انتقال رطوبت از سطح آن
احسان پرندی 2018 -
بررسي اثر اصلاح شيميايي و فوتوشيميايي بر روي رهايش كنترل شده آلفا توكوفرول از فيلم كيتوزان حاوي ذرات نانو
مسعود درباسی 2018 -
توليد سس زرشك و بررسي فاكتورهاي موثر بر خصوصيات فيزيكوشيميايي و رئولوژيكي آن
سحر باقرنژاد 2018 -
بررسي اثر تيمار حرارتي و آنزيمي به كمك امواج فراصوت برخصوصيات فيزيكوشيميايي و كيفي آب زرشك
حدیثه شمسائی 2018