Hossin Kaini

Associate Professor

Update: 2024-11-21

Hossin Kaini

College of Agriculture and Natural Resources / Agricultural Engineering - Food Science and Technolgogy

P.H.D dissertations

  1. بهینه سازی استخراج اسید آمینه ال - سیترولین از قسمت سفید هنداونه و ریزپوشانی آن
    مهسا محسنی 2023
  2. استخراج، درون پوشانی و مدلسازی رهایش کنترل شده ی آنتوسیانین های پنیرک (مالواسیلوستریس)
    احسان پرندی 2023
  3. هیدرولیز و اصلاح شیمیایی پروتئین کنجاله کنجد و بررسی اثرآن برروی ریزساختار و خواص رئولوژیکی نان
    مریم محمدی 2023
  4. استخراج پروتئین دانه ی دو گونه ی لاتیروس و کاربرد آن به عنوان حامل جهت درون پوشانی امگا-3
    یگانه عظیمی یوشانلوئی 2023
  5. مدل سازی فرآیند استخراج گالاکتومانان ها از دانه لیلکی ایرانی ( Gleditsia caspica ) و دانه شنبلیله( Trigonella foenum-graceum) و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ،رئولوژیکی ، امولسیفایری و تشکیل فیلم آنها
    رسول نیکنام 2022
  6. بهینه سازی درونپوشانی‌‌‌‌‌ گلیسیریزین توسط فرآیند الحاق ترکیبی صمغ فارسی و پروتئین نخود و کاربرد آن در نوشیدنی فراسودمند
    وحیده سرابی اقدم 2021
  7. مزدوج سازي پروتئين استخراجي از ضايعات فرآوري ارده با هدف تقويت ممانعت فضايي و الكترواستاتيكي امولسيون هاي غذايي
    آیدا ساعتچی 2019
  8. مدل سازي استخراج تركيبات آنتوسيانيني از زرشك و رهايش كنترل شده آنتوسيانين هاي پوشينه دار شده
    مینا همایونفال فینی 2019
  9. ارزيابي برهمكنش پروتئين - پلي ساكاريد جهت توسعه سامانه حامل زيست بسپاري بر پايه ايزوله پروتئين نخود و صمغ فارسي
    مراد موسی زاده 2018
  10. مدلسازي و شبيه سازي توأم فرآيند حرارتي و سينتيك تغييرات ميكروبي، آنزيمي و كيفي
    میلاد پرو 2018
  11. مدل سازي فرايند انجماد فرآورده‌هاي تخم مرغ با استفاده از روش عددي حجم محدود
    سعید داداشی 2018
  12. مدلسازي زنده ماني پروبيوتيك تحت تاثير پري بيوتيك در نوشيدني لبني تخميري مخلوط شده با آبميوه
    پرنگ نیک مرام 2018

Master Theses

  1. مزدوج سازی پروتئین کنجد با پکتین با هدف تقویت امولسیون کنندگی پروتئین و کاهش روغن اندازی ارده
    مرضیه خان زاده مهرآبادی 2024
  2. اصلاح شیمیایی ایزوله پروتئین خلر با روش های فسفریلاسیون و دآمیداسیون و بررسی خصوصیات کاربردی آن در فرمولاسیون گوشت گیاهی
    فاطمه مرادی 2024
  3. بررسی ویژگی های فیلم ترکیبی ژلاتین / پلی وینل الکل تقویت شده با نانوفیبرهای الکتروریسی شده حاوی عصاره پونه کوهی به عنوان پوشش بسته بندی هوشمند / فعال برای گوشت
    سیدحسام اعلمی 2024
  4. بررسی خواص کارکردی مزدوج پروتئین دانه ماش و صمغ گوار و اثر آن بر خصوصیات کیفی و رئولوژیکی گوشت گیاهی تولید شده با چاپگر سه بعدی
    لیلا عبدالعلی زاده 2024
  5. کاربرد مزدوج پروتئین نخود علفی (خلر) و صمغ زانتان در فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن بر پایه ی آرد برنج
    فرزانه امیرآتشانی 2023
  6. کاربردمزدوج پروتئین کنجد و صمغ گوار در فرمولاسیون گوشت گیاهی بدون گلوتن
    کیانا کسائیان نائینی 2023
  7. تولید پودر محلول در آب کانتاگزانتین استخراج شده از باکتری Dietzia natronolimnaea HS-1 از طریق ایجاد کمپلکس با v - آمیلوز
    سارا بحرالعلومی 2021
  8. اثر تخمیر برخواص آنتی اکسیدانی و فراسودمندی شیر شتر با تاکید بر فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه پودر شیر تخمیری شتر
    مهنازسادات مصطفوی 2020
  9. استفاده از پروتئین‌های نخود و کنجد تیمار شده با آنزیم ترانس گلوتامینار در فرمولاسیون سس کم چرب برپایه اولئوزوم کنجد
    فهیمه شریفی 2020
  10. کاربرد نشاسته پیش ژلاتینه شده ی نخود و عدس به عنوان جایگزین چربی در سس مایونز تهیه شده از اولئوزوم کنجد
    زهره سادات رباط جزی 2020
  11. تولید پودر جنین گندم تخمیری و پروبیوتیک با به کارگیری باکتری‌های لاکتیکی (اسیدوفیلوس و پلانتاروم)
    احسان دیوان خسروشاهی 2020
  12. بهينه سازي فرمولاسيون نوشيدني فراسودمند ، بر پايه ي پروتئين هيدروليز شده ماهي كپور نقره اي (Hypophthlamichthys molitrix)
    حسین خدایی 2019
  13. بررسي پايداري فازي و ويژگي‌هاي كيفي دوغ فرموله شده با كنسانتره ميوه تحت فرآيند ترموسونيكاسيون
    فاطمه اکرمی ابرقویی 2019
  14. برهم كنش ايزوله پروتئيني نخود و كنجد با پلي ساكاريدهاي زانتان و پكتين و اثر آنها برخواص كف كنندگي محلول هاي پروتئني حاصل در غلظت هاي قند بالا و پائين
    داود فهیم پور 2019
  15. توليد بيوپليمر پلولان از سبوس كنجد و بررسي خواص فيزيكوشيميايي و عملكردي آن
    عاطفه عباسپور 2019
  16. توليد بيوسنسور آمپرومتريك آنزيمي براي سنجش باقي مانده نيترات در آب و مواد غذايي
    محمد ساورعلیا 2019
  17. بررسي زنده ماني باكتري‌هاي پروبيوتيك در دسر لبني سينبيوتيك غني شده با ارده و اينولين
    فاطمه خاجی 2019
  18. بهينه سازي فرآيند خشك كردن پاششي پودر سفيده تخم مرغ
    نسیم خسروی 2018
  19. بررسي پايداري فازي و خصوصيات رئولو'ژيكي كنسانتره زرشك
    سیدمحمدابراهیم موسوی 2018
  20. مدلسازي فر آيند استخراج پلي فنل هاي موجود در پوست انار و خالص سازي الاجي تانن هاي آن
    رضا سامنی 2018
  21. بررسي اثر ايزوله پروتئين نخود و آنزيم ترانس گلوتاميناز بر خواص رئولوژيكي و كيفي مافين بدون گلوتن
    ساناز شعبانی 2018
  22. بهبود فرآيند استخراج تركيبات پلي فنلي از زرشك به كمك روش تخمير با بستر جامد
    الهام رخشی 2018
  23. امكان سنجي توليد نوشيدني سلامت بخش بر پايه ي عصاره ي طبيعي استخراج شده از چغندر قرمز
    الهه استوار 2018
  24. بررسي اثر پيش تيمارهاي فيزيكي و شيميايي بر كيفيت خيار در چاشني ماست سبزي
    فرزانه کریمی زارچی 2018
  25. توليد ماست سيمبيوتيك با استفاده از فيبرو پكتين استخراج شده از بالنگ
    مریم علینقی پورنجف ابادی 2018
  26. اثر هيدروكلوئيدهاي مختلف بر معلق سازي دانه ريحان در نوشيدنيهاي فراسودمند
    عباس خالقی 2018
  27. بهينه سازي استخراج پكتين از پوست خربزه و بررسي خصوصيات فيزيكوشيميايي آن
    ظریفه راجی 2018
  28. زنده ماني پروبيوتيك ها و خصوصيات فيزيكوشيميايي و حسي ماست اسفناج
    زینت محمدی 2018
  29. استخراج تركيبات موثره ريشه شيرين بيان و بهينه سازي توليد نوشيدني فراسودمند
    امیر ناصری 2018
  30. استفاده از پوشش زيست تخريب پذير حاوي ساكارومايسس سرويزيه با فعاليت ضد قارچي جهت كاهش آفلاتوكسين پسته
    احسان قربانی 2018
  31. فرمولاسيون خامه برپايه جايگزيني چربي شير با روغن كنجد
    سپیده دولت ابادی فراهانی 2018
  32. استفاده از پوشش نانوكامپوزيتي زانتان - كربنات كلسيم به منظور افزايش ماندگاري تخم مرغ و مدل سازي و شبيه سازي انتقال رطوبت از سطح آن
    احسان پرندی 2018
  33. بررسي اثر اصلاح شيميايي و فوتوشيميايي بر روي رهايش كنترل شده آلفا توكوفرول از فيلم كيتوزان حاوي ذرات نانو
    مسعود درباسی 2018
  34. توليد سس زرشك و بررسي فاكتورهاي موثر بر خصوصيات فيزيكوشيميايي و رئولوژيكي آن
    سحر باقرنژاد 2018
  35. بررسي اثر تيمار حرارتي و آنزيمي به كمك امواج فراصوت برخصوصيات فيزيكوشيميايي و كيفي آب زرشك
    حدیثه شمسائی 2018