پروفایل اساتید - دانشکده کشاورزی agri
دانشیار
تاریخ بهروزرسانی: 1403/09/14
حسین کیانی
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / علوم و مهندسی صنایع غذائی(غیرفعال)
رساله های دکتری
-
استخراج، درون پوشانی و مدلسازی رهایش کنترل شده ی آنتوسیانین های پنیرک (مالواسیلوستریس)
احسان پرندی 1402 -
بهینه سازی استخراج اسید آمینه ال - سیترولین از قسمت سفید هنداونه و ریزپوشانی آن
مهسا محسنی 1402 -
هیدرولیز و اصلاح شیمیایی پروتئین کنجاله کنجد و بررسی اثرآن برروی ریزساختار و خواص رئولوژیکی نان
مریم محمدی 1402 -
استخراج پروتئین دانه ی دو گونه ی لاتیروس و کاربرد آن به عنوان حامل جهت درون پوشانی امگا-3
یگانه عظیمی یوشانلوئی 1401 -
مدل سازی فرآیند استخراج گالاکتومانان ها از دانه لیلکی ایرانی ( Gleditsia caspica ) و دانه شنبلیله( Trigonella foenum-graceum) و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ،رئولوژیکی ، امولسیفایری و تشکیل فیلم آنها
رسول نیکنام 1401 -
بهینه سازی درونپوشانی گلیسیریزین توسط فرآیند الحاق ترکیبی صمغ فارسی و پروتئین نخود و کاربرد آن در نوشیدنی فراسودمند
وحیده سرابی اقدم 1400 -
مزدوج سازی پروتئین استخراجی از ضایعات فرآوری ارده با هدف تقویت ممانعت فضایی و الکترواستاتیکی امولسیون های غذایی
آیدا ساعتچی 1398 -
مدل سازی استخراج ترکیبات آنتوسیانینی از زرشک و رهایش کنترل شده آنتوسیانین های پوشینه دار شده
مینا همایونفال فینی 1397 -
ارزیابی برهمکنش پروتئین - پلی ساکارید جهت توسعه سامانه حامل زیست بسپاری بر پایه ایزوله پروتئین نخود و صمغ فارسی
مراد موسی زاده 1397 -
مدلسازی و شبیه سازی توام فرآیند حرارتی و سینتیک تغییرات میکروبی، آنزیمی و کیفی
میلاد پرو 1397 -
مدلسازی زنده مانی پروبیوتیک تحت تاثیر پری بیوتیک در نوشیدنی لبنی تخمیری مخلوط شده با آبمیوه
پرنگ نیک مرام 1396 -
مدل سازی فرایند انجماد فرآوردههای تخم مرغ با استفاده از روش عددی حجم محدود
سعید داداشی 1396
پایاننامههای کارشناسیارشد
-
مزدوج سازی پروتئین کنجد با پکتین با هدف تقویت امولسیون کنندگی پروتئین و کاهش روغن اندازی ارده
مرضیه خان زاده مهرآبادی 1403 -
اصلاح شیمیایی ایزوله پروتئین خلر با روش های فسفریلاسیون و دآمیداسیون و بررسی خصوصیات کاربردی آن در فرمولاسیون گوشت گیاهی
فاطمه مرادی 1403 -
بررسی ویژگی های فیلم ترکیبی ژلاتین / پلی وینل الکل تقویت شده با نانوفیبرهای الکتروریسی شده حاوی عصاره پونه کوهی به عنوان پوشش بسته بندی هوشمند / فعال برای گوشت
سیدحسام اعلمی 1403 -
بررسی خواص کارکردی مزدوج پروتئین دانه ماش و صمغ گوار و اثر آن بر خصوصیات کیفی و رئولوژیکی گوشت گیاهی تولید شده با چاپگر سه بعدی
لیلا عبدالعلی زاده 1402 -
کاربرد مزدوج پروتئین نخود علفی (خلر) و صمغ زانتان در فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن بر پایه ی آرد برنج
فرزانه امیرآتشانی 1401 -
کاربردمزدوج پروتئین کنجد و صمغ گوار در فرمولاسیون گوشت گیاهی بدون گلوتن
کیانا کسائیان نائینی 1401 -
تولید پودر محلول در آب کانتاگزانتین استخراج شده از باکتری Dietzia natronolimnaea HS-1 از طریق ایجاد کمپلکس با v - آمیلوز
سارا بحرالعلومی 1400 -
اثر تخمیر برخواص آنتی اکسیدانی و فراسودمندی شیر شتر با تاکید بر فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه پودر شیر تخمیری شتر
مهنازسادات مصطفوی 1399 -
کاربرد نشاسته پیش ژلاتینه شده ی نخود و عدس به عنوان جایگزین چربی در سس مایونز تهیه شده از اولئوزوم کنجد
زهره سادات رباط جزی 1399 -
استفاده از پروتئینهای نخود و کنجد تیمار شده با آنزیم ترانس گلوتامینار در فرمولاسیون سس کم چرب برپایه اولئوزوم کنجد
فهیمه شریفی 1399 -
تولید پودر جنین گندم تخمیری و پروبیوتیک با به کارگیری باکتریهای لاکتیکی (اسیدوفیلوس و پلانتاروم)
احسان دیوان خسروشاهی 1399 -
بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند ، بر پایه ی پروتئین هیدرولیز شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthlamichthys molitrix)
حسین خدایی 1398 -
بررسی پایداری فازی و ویژگیهای کیفی دوغ فرموله شده با کنسانتره میوه تحت فرآیند ترموسونیکاسیون
فاطمه اکرمی ابرقویی 1398 -
برهم کنش ایزوله پروتئینی نخود و کنجد با پلی ساکاریدهای زانتان و پکتین و اثر آنها برخواص کف کنندگی محلول های پروتئنی حاصل در غلظت های قند بالا و پائین
داود فهیم پور 1397 -
تولید بیوسنسور آمپرومتریک آنزیمی برای سنجش باقی مانده نیترات در آب و مواد غذایی
محمد ساورعلیا 1397 -
تولید بیوپلیمر پلولان از سبوس کنجد و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی آن
عاطفه عباسپور 1397 -
بررسی زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک در دسر لبنی سینبیوتیک غنی شده با ارده و اینولین
فاطمه خاجی 1397 -
بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی پودر سفیده تخم مرغ
نسیم خسروی 1397 -
بررسی پایداری فازی و خصوصیات رئولو'ژیکی کنسانتره زرشک
سیدمحمدابراهیم موسوی 1396 -
بهبود فرآیند استخراج ترکیبات پلی فنلی از زرشک به کمک روش تخمیر با بستر جامد
الهام رخشی 1396 -
امکان سنجی تولید نوشیدنی سلامت بخش بر پایه ی عصاره ی طبیعی استخراج شده از چغندر قرمز
الهه استوار 1396 -
بررسی اثر پیش تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر کیفیت خیار در چاشنی ماست سبزی
فرزانه کریمی زارچی 1396 -
تولید ماست سیمبیوتیک با استفاده از فیبرو پکتین استخراج شده از بالنگ
مریم علینقی پورنجف ابادی 1396 -
بهینه سازی استخراج پکتین از پوست خربزه و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن
ظریفه راجی 1396 -
بررسی اثر ایزوله پروتئین نخود و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر خواص رئولوژیکی و کیفی مافین بدون گلوتن
ساناز شعبانی 1396 -
بررسی اثر اصلاح شیمیایی و فوتوشیمیایی بر روی رهایش کنترل شده آلفا توکوفرول از فیلم کیتوزان حاوی ذرات نانو
مسعود درباسی 1396 -
اثر هیدروکلوئیدهای مختلف بر معلق سازی دانه ریحان در نوشیدنیهای فراسودمند
عباس خالقی 1396 -
استفاده از پوشش نانوکامپوزیتی زانتان - کربنات کلسیم به منظور افزایش ماندگاری تخم مرغ و مدل سازی و شبیه سازی انتقال رطوبت از سطح آن
احسان پرندی 1396 -
زنده مانی پروبیوتیک ها و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست اسفناج
زینت محمدی 1396 -
استخراج ترکیبات موثره ریشه شیرین بیان و بهینه سازی تولید نوشیدنی فراسودمند
امیر ناصری 1396 -
استفاده از پوشش زیست تخریب پذیر حاوی ساکارومایسس سرویزیه با فعالیت ضد قارچی جهت کاهش آفلاتوکسین پسته
احسان قربانی 1396 -
فرمولاسیون خامه برپایه جایگزینی چربی شیر با روغن کنجد
سپیده دولت ابادی فراهانی 1396 -
بررسی اثر تیمار حرارتی و آنزیمی به کمک امواج فراصوت برخصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی آب زرشک
حدیثه شمسائی 1396 -
مدلسازی فر آیند استخراج پلی فنل های موجود در پوست انار و خالص سازی الاجی تانن های آن
رضا سامنی 1396 -
تولید سس زرشک و بررسی فاکتورهای موثر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن
سحر باقرنژاد 1396