حسین کیانی

دانشیار

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/09/14

حسین کیانی

دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی‌(غیرفعال)

رساله های دکتری

  1. استخراج، درون پوشانی و مدلسازی رهایش کنترل شده ی آنتوسیانین های پنیرک (مالواسیلوستریس)
    احسان پرندی 1402
  2. بهینه سازی استخراج اسید آمینه ال - سیترولین از قسمت سفید هنداونه و ریزپوشانی آن
    مهسا محسنی 1402
  3. هیدرولیز و اصلاح شیمیایی پروتئین کنجاله کنجد و بررسی اثرآن برروی ریزساختار و خواص رئولوژیکی نان
    مریم محمدی 1402
  4. استخراج پروتئین دانه ی دو گونه ی لاتیروس و کاربرد آن به عنوان حامل جهت درون پوشانی امگا-3
    یگانه عظیمی یوشانلوئی 1401
  5. مدل سازی فرآیند استخراج گالاکتومانان ها از دانه لیلکی ایرانی ( Gleditsia caspica ) و دانه شنبلیله( Trigonella foenum-graceum) و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ،رئولوژیکی ، امولسیفایری و تشکیل فیلم آنها
    رسول نیکنام 1401
  6. بهینه سازی درونپوشانی‌‌‌‌‌ گلیسیریزین توسط فرآیند الحاق ترکیبی صمغ فارسی و پروتئین نخود و کاربرد آن در نوشیدنی فراسودمند
    وحیده سرابی اقدم 1400
  7. مزدوج سازی پروتئین استخراجی از ضایعات فرآوری ارده با هدف تقویت ممانعت فضایی و الکترواستاتیکی امولسیون های غذایی
    آیدا ساعتچی 1398
  8. مدل سازی استخراج ترکیبات آنتوسیانینی از زرشک و رهایش کنترل شده آنتوسیانین های پوشینه دار شده
    مینا همایونفال فینی 1397
  9. ارزیابی برهمکنش پروتئین - پلی ساکارید جهت توسعه سامانه حامل زیست بسپاری بر پایه ایزوله پروتئین نخود و صمغ فارسی
    مراد موسی زاده 1397
  10. مدلسازی و شبیه سازی توام فرآیند حرارتی و سینتیک تغییرات میکروبی، آنزیمی و کیفی
    میلاد پرو 1397
  11. مدلسازی زنده مانی پروبیوتیک تحت تاثیر پری بیوتیک در نوشیدنی لبنی تخمیری مخلوط شده با آبمیوه
    پرنگ نیک مرام 1396
  12. مدل سازی فرایند انجماد فرآورده‌های تخم مرغ با استفاده از روش عددی حجم محدود
    سعید داداشی 1396

پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد

  1. مزدوج سازی پروتئین کنجد با پکتین با هدف تقویت امولسیون کنندگی پروتئین و کاهش روغن اندازی ارده
    مرضیه خان زاده مهرآبادی 1403
  2. اصلاح شیمیایی ایزوله پروتئین خلر با روش های فسفریلاسیون و دآمیداسیون و بررسی خصوصیات کاربردی آن در فرمولاسیون گوشت گیاهی
    فاطمه مرادی 1403
  3. بررسی ویژگی های فیلم ترکیبی ژلاتین / پلی وینل الکل تقویت شده با نانوفیبرهای الکتروریسی شده حاوی عصاره پونه کوهی به عنوان پوشش بسته بندی هوشمند / فعال برای گوشت
    سیدحسام اعلمی 1403
  4. بررسی خواص کارکردی مزدوج پروتئین دانه ماش و صمغ گوار و اثر آن بر خصوصیات کیفی و رئولوژیکی گوشت گیاهی تولید شده با چاپگر سه بعدی
    لیلا عبدالعلی زاده 1402
  5. کاربرد مزدوج پروتئین نخود علفی (خلر) و صمغ زانتان در فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن بر پایه ی آرد برنج
    فرزانه امیرآتشانی 1401
  6. کاربردمزدوج پروتئین کنجد و صمغ گوار در فرمولاسیون گوشت گیاهی بدون گلوتن
    کیانا کسائیان نائینی 1401
  7. تولید پودر محلول در آب کانتاگزانتین استخراج شده از باکتری Dietzia natronolimnaea HS-1 از طریق ایجاد کمپلکس با v - آمیلوز
    سارا بحرالعلومی 1400
  8. اثر تخمیر برخواص آنتی اکسیدانی و فراسودمندی شیر شتر با تاکید بر فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه پودر شیر تخمیری شتر
    مهنازسادات مصطفوی 1399
  9. کاربرد نشاسته پیش ژلاتینه شده ی نخود و عدس به عنوان جایگزین چربی در سس مایونز تهیه شده از اولئوزوم کنجد
    زهره سادات رباط جزی 1399
  10. استفاده از پروتئین‌های نخود و کنجد تیمار شده با آنزیم ترانس گلوتامینار در فرمولاسیون سس کم چرب برپایه اولئوزوم کنجد
    فهیمه شریفی 1399
  11. تولید پودر جنین گندم تخمیری و پروبیوتیک با به کارگیری باکتری‌های لاکتیکی (اسیدوفیلوس و پلانتاروم)
    احسان دیوان خسروشاهی 1399
  12. بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند ، بر پایه ی پروتئین هیدرولیز شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthlamichthys molitrix)
    حسین خدایی 1398
  13. بررسی پایداری فازی و ویژگی‌های کیفی دوغ فرموله شده با کنسانتره میوه تحت فرآیند ترموسونیکاسیون
    فاطمه اکرمی ابرقویی 1398
  14. برهم کنش ایزوله پروتئینی نخود و کنجد با پلی ساکاریدهای زانتان و پکتین و اثر آنها برخواص کف کنندگی محلول های پروتئنی حاصل در غلظت های قند بالا و پائین
    داود فهیم پور 1397
  15. تولید بیوسنسور آمپرومتریک آنزیمی برای سنجش باقی مانده نیترات در آب و مواد غذایی
    محمد ساورعلیا 1397
  16. تولید بیوپلیمر پلولان از سبوس کنجد و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی آن
    عاطفه عباسپور 1397
  17. بررسی زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک در دسر لبنی سینبیوتیک غنی شده با ارده و اینولین
    فاطمه خاجی 1397
  18. بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی پودر سفیده تخم مرغ
    نسیم خسروی 1397
  19. بررسی پایداری فازی و خصوصیات رئولو'ژیکی کنسانتره زرشک
    سیدمحمدابراهیم موسوی 1396
  20. بهبود فرآیند استخراج ترکیبات پلی فنلی از زرشک به کمک روش تخمیر با بستر جامد
    الهام رخشی 1396
  21. امکان سنجی تولید نوشیدنی سلامت بخش بر پایه ی عصاره ی طبیعی استخراج شده از چغندر قرمز
    الهه استوار 1396
  22. بررسی اثر پیش تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر کیفیت خیار در چاشنی ماست سبزی
    فرزانه کریمی زارچی 1396
  23. تولید ماست سیمبیوتیک با استفاده از فیبرو پکتین استخراج شده از بالنگ
    مریم علینقی پورنجف ابادی 1396
  24. بهینه سازی استخراج پکتین از پوست خربزه و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن
    ظریفه راجی 1396
  25. بررسی اثر ایزوله پروتئین نخود و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر خواص رئولوژیکی و کیفی مافین بدون گلوتن
    ساناز شعبانی 1396
  26. بررسی اثر اصلاح شیمیایی و فوتوشیمیایی بر روی رهایش کنترل شده آلفا توکوفرول از فیلم کیتوزان حاوی ذرات نانو
    مسعود درباسی 1396
  27. اثر هیدروکلوئیدهای مختلف بر معلق سازی دانه ریحان در نوشیدنیهای فراسودمند
    عباس خالقی 1396
  28. استفاده از پوشش نانوکامپوزیتی زانتان - کربنات کلسیم به منظور افزایش ماندگاری تخم مرغ و مدل سازی و شبیه سازی انتقال رطوبت از سطح آن
    احسان پرندی 1396
  29. زنده مانی پروبیوتیک ها و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست اسفناج
    زینت محمدی 1396
  30. استخراج ترکیبات موثره ریشه شیرین بیان و بهینه سازی تولید نوشیدنی فراسودمند
    امیر ناصری 1396
  31. استفاده از پوشش زیست تخریب پذیر حاوی ساکارومایسس سرویزیه با فعالیت ضد قارچی جهت کاهش آفلاتوکسین پسته
    احسان قربانی 1396
  32. فرمولاسیون خامه برپایه جایگزینی چربی شیر با روغن کنجد
    سپیده دولت ابادی فراهانی 1396
  33. بررسی اثر تیمار حرارتی و آنزیمی به کمک امواج فراصوت برخصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی آب زرشک
    حدیثه شمسائی 1396
  34. مدلسازی فر آیند استخراج پلی فنل های موجود در پوست انار و خالص سازی الاجی تانن های آن
    رضا سامنی 1396
  35. تولید سس زرشک و بررسی فاکتورهای موثر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن
    سحر باقرنژاد 1396