Gholamreza Askari

Associate Professor

Update: 2024-11-21

Gholamreza Askari

College of Agriculture and Natural Resources / Agricultural Engineering - Food Science and Technolgogy

P.H.D dissertations

  1. درون پوشانی کورکومین درنانولیپوزوم با پوشش دوگانه نشاسته اصلاح شده نخود با اکتنیل سوکسنیک انهیدرید ( OSA) وکیتوزان و تعیین ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رهایشی محصول
    ژاله سادات لاجوردی 2024
  2. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رهایشی نانوذرات حاصل از مزدوج پروتئین ماش و مالتودکسترین، بارگذاری شده با کورکومین
    سمیه عزیزنیاء 2024
  3. هیدرولیز و اصلاح شیمیایی پروتئین کنجاله کنجد و بررسی اثرآن برروی ریزساختار و خواص رئولوژیکی نان
    مریم محمدی 2023
  4. تأثیر ساختارهای ژلی مختلف برپایه پروتئین لوبیا چیتی در کنترل رهایش کورکومین
    ندا علی عباسی 2023
  5. بهبود پایداری و خاصیت ضد سرطانی نانو کوبوزومهای کورکومین پوشش داده شده با ادراژیت در برابر سلول‌های سرطانی روده بزرگ HT 29: کاربرد آن در پاستیل به عنوان مدل غذایی
    مریم سالک نجات 2022
  6. افزايش پايداري كلوييدي ميكروژل پروتئين آب پنير از راه مزدوج كردن با مالتودكسترين
    مهری کرباسی باب الدشتی 2019
  7. مدل سازي استخراج تركيبات آنتوسيانيني از زرشك و رهايش كنترل شده آنتوسيانين هاي پوشينه دار شده
    مینا همایونفال فینی 2019
  8. ارزيابي برهمكنش پروتئين - پلي ساكاريد جهت توسعه سامانه حامل زيست بسپاري بر پايه ايزوله پروتئين نخود و صمغ فارسي
    مراد موسی زاده 2018
  9. مدلسازي و شبيه سازي توأم فرآيند حرارتي و سينتيك تغييرات ميكروبي، آنزيمي و كيفي
    میلاد پرو 2018
  10. مدلسازي انتقال جرم و حرارت در فرآيند خشك كردن بستر سيال مجهز به مايكرويو فندق و بررسي خواص كيفي محصول خشك شده
    نرجس ملک جانی 2018

Master Theses

  1. بررسی اثر محافظتی عصاره ی میخک علیه آفلاتوکسین B1 بر روی سلول سرطانی 2 HEPG
    صبا مظاهری 2024
  2. تولید هیدروژل گرمابند با استفاد از پروتئین کینوا و کربوکسی متیل کیتوزان ب منظور درون پوشانی کوئر ستین
    شهده جعفر ظاهر 2024
  3. تهیه هیدروژل مرکب ایزوله پروتئین آب پنیر و آرابینوزایلان استخراج شده از ضایعات پوست کنجد برای درون پوشانی کورکومین
    امیرحسین فرشچی اندیسی 2024
  4. درون پوشانی کورکومین در هیدروژل حاصل از کمپلکس پروتئین دال عدس و کاپا کاراگینان
    سلما سمیعی طوسی 2024
  5. تهیه نوشیدنی فراسودمند گیاهی حاوی عصاره سیلیمارین ریزدرون پوشانی شده در مزدوج ایزوله پروتئین آب پنیر و چند پلی ساکارید مختلف
    فردیس ملکی جهان 2024
  6. درونپوشانی اسیدهای چرب امگا 3 در نانولیپوزوم و بررسی اثر افزودن آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فراسودمند
    ملیکا خادم عباسی 2024
  7. بررسی خواص کارکردی مزدوج پروتئین دانه ماش و صمغ گوار و اثر آن بر خصوصیات کیفی و رئولوژیکی گوشت گیاهی تولید شده با چاپگر سه بعدی
    لیلا عبدالعلی زاده 2024
  8. کاربرد مزدوج پروتئین نخود علفی (خلر) و صمغ زانتان در فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن بر پایه ی آرد برنج
    فرزانه امیرآتشانی 2023
  9. اصلاح آنزیمی فیلم ترکیبی پروتئین ماش و زئین حاوی آلفاتوکوفرول با استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز
    غزاله نوروزی 2023
  10. تهیه هیدروژل مرکب با ایزوله پروتئین ماش و کاپاکاراگینان به عنوان یک سیستم رساننده عصاره بره موم
    امین صبوری مقدم 2022
  11. استخراج همزمان ترکیبات با ارزش افزوده بالا شامل پکتین و پلی فنول به همراه تولید پولولان و پروتئین تک یاخته از تفاله‌های سیب
    عطیه سلیمی 2022
  12. بهبود ویژگی‌های امولسیفایری و پایدارکنندگی امولسیون پروتئین خلر با استفاده از مزدوج سازی با مالتودکسترین
    مونا اکبریان 2022
  13. بررسی درونپوشانی و رهایش آهن بارگذاری شده در هیدروژل پروتئینی بر پایه پروتئین برگ چغندر قند
    تهمینه ماحوزی 2022
  14. اصلاح شیمیایی پلی ساکارید آلژینات با اکتنیل سوکسینیک انهیدریدبه منظور درون پوشانی و رهایش کنترل شده اسانس ترنج و بررسی ویژگی‌های ضدمیکروبی و کارکردی آن
    سجاد بهرامی نژاد 2022
  15. بررسی خصوصیات بافتی و ساختاری کوکی پروبیوتیک تولید شده از ضایعات قنادی به روش چاپ سه بعدی
    مهسا صیادی 2022
  16. تولید بارهای پروتئینی ورزشی با استفاده از روش چاپ سه بعدی
    سیده مائده هاشمی 2022
  17. اصلاح بخش نامحلول صمغ فارسی با اکتنیل سوکسینیک انهیدرید به منظور بهبود ویژگی امولسیفایری و بررسی اثر آن بر پایداری خامه
    شیما نیکخو 2021
  18. تولید فیلم کامپوزیتی خوراکی بر پایه ایزوله پروتئینی کنجد و آنتوسیانین و پکتین پوست بادمجان
    مریم شوقی 2021
  19. استخراج آنتوسیانین از گلبرگ زعفران و استفاده ازآن در تولید فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین و صمغ بذر ریحان
    مرضیه شکوری 2021
  20. بررسی خواص فراسودمند پروتئین‌ها و پپتیدهای زیست فعال حاصل از عدس جوانه زده
    فاطمه سادات بیدگلی 2020
  21. توليد نانوذره پروتئين نخود حاوي ويتامين E با روش الكترواسپري و بررسي رهايش آن
    لاچین محمدپورکلاهی 2020
  22. بررسی تاثیر روش های مختلف انجماد زدایی بر کیفیت سوریمی مای فیتوفاک
    مریم موحدی فر 2020
  23. نانوفیبریله کردن آبکافته های پروتئین آب پنیر برای بهبود توانایی آنها در اتصال به کورکومین به عنوان یک ماده زیست فعال
    مهنوش شهابی قهفرخی 2020
  24. تهيه و بررسي ويژگي‌هاي فيزيكوشيميايي و رهايشي امولسيون ژل سرمابند حاصل از پروتئين نخود بارگذاري شده با كوركومين
    راضیه حسین پور 2020
  25. بررسي اثر ايجاد اتصالات عرضي با استفاده از آنزيم ترانس گلوتامينار بر روي ويژگي هاي فيزيكوشيميايي و رهايشي فيلم تركيبي پروتئين نخود - كربوكسي متيل كيتوزان
    سنور نعمت محمد عزت 2019
  26. بررسي اثر پيش فرآيند پلاسماي سرد بر سينتيك خشك كردن ، انرژي مصرفي و ويژگي هاي فيزيكوشيميايي زعفران خشك شده( Crocus Sativus.L )
    سیدابوالفضل طبیبیان 2019
  27. تثبيت آنزيم ليزوزيم بر نانوالياف سلولز استات الكتروريسي شده و بررسي كاربرد آن در بسته بندي ضد ميكروبي
    شیوا رضائی تنها 2019
  28. ريزپوشاني عصاره پوست انار در نانوالياف ژلاتين با استفاده از الكتروريسي
    سحر سعادت ورنوسفادرانی 2019
  29. بررسي رهايش كنترل شده كوركومين درونپوشاني شده از امولژل هاي سرمابند پروتئين عدس
    زهرا علی اکبری دهکردی 2019
  30. توليد و بررسي ويژگي‌هاي فيزيكوشيميايي فيلم گلوتني تقويت شده با نانوالياف پلي لاكتيك اسيد الكتروريسي شده حاوي ليكوپن
    مهدی حاجی خانی 2019
  31. تاثير فرآيند خشك كردن پاششي برروي ويژگي هاي فيزيكوشيميايي تخم مرغ با پروتئين هيدروليز شده
    مونا ولی پوری گودرزی 2019
  32. " بررسي رهايش آلفاتوكوفرول از كامپوزيت تركيبي ساخته شده از پروتئين آب پنير - كربوكسي متيل كيتوزان "
    سمیه ریخته گران 2019
  33. اصلاح خصوصيات سطحي غشاء پلي سولفون با استفاده از روش الكتروريسي و كاربرد غشاء بدست آمده در تغليظ آب انار
    امین نجفی 2019
  34. درونپوشاني اورسوليك اسيد با استفاده از روش اتميزاسيون الكتروهيدروديناميك
    ابوذر کریمی جعفری 2019
  35. نانوريزپوشاني ذرات روغن هسته سنجد با استفاده از خشك كن پاششي
    سجاد قاسمی 2018
  36. درونپوشاني كوركومين در ميسل هاي كازئين و توليد پودر از ذرات توليدي
    مریم جلالی 2018
  37. توليد خامه كم چرب فراسودمند از شيرشتر با اينولين و بررسي ويژگي‌هاي فيزيكوشيميايي، حسي و عمر ماندگاري
    لیلا ضیایی فر 2018
  38. فرمولاسيون سس مايونز پاستوريزه برپايه صمغ فارسي
    محبوبه پیشان 2018
  39. بهينه سازي فرآيند خشك كردن پاششي پودر سفيده تخم مرغ
    نسیم خسروی 2018
  40. بررسي ويژگي‌هاي فيزيكوشيميايي و آنزيمي پودر توليد شده از عصاره كيوي
    زهرا ابراهیمی کلاریجانی 2018
  41. كنترل رهايش اسيد گاليك از فيلم تركيبي كيتوزان - ژلاتين با استفاده از فرايند هاي شيميايي و فوتوشيميايي
    مهسا رضایی 2018
  42. ژلاسيون امولسيون روغن كنجد درآب و مطالعه ويژگي‌هاي كاركردي و بافتي آن
    حنانه حجتی پورلنگرودی 2018
  43. استخراج و تعيين ويژگي‌هاي فيزيكوشيميايي و كاربردي موسيلاژ (كربوهيدرات) حاصل از ميوه كاكتوس
    الناز صالحی 2018
  44. ژلاسيون سرمابند مزدوج هاي حاصل از واكنش مايلارد پروتئين آب پنير
    بهاره میدانی 2018
  45. بررسي اثر اصلاح شيميايي و فوتوشيميايي بر روي رهايش كنترل شده آلفا توكوفرول از فيلم كيتوزان حاوي ذرات نانو
    مسعود درباسی 2018
  46. امكان سنجي توليد فيلم‌هاي مركب چند لايه حاوي تركيبات نانو بر پايه موسيلاژ دانه بالنگوي سياه
    آتنا صادقی ورکانی 2018
  47. اصلاح شيميايي و فوتوشيميايي صمغ درخت گيلاس ( Prunus Avium) براي توليد فيلم هاي زيست تخريب پذير
    حسین شبانی 2018
  48. توليد پوشش خوراكي با استفاده از شيره درخت بنه (Pistacia Atlantica) و بررسي اثر نانوذرات برخواص رئولوژيكي و مكانيكي آن
    احمد کرمی نیا 2018
  49. بررسي اثر نوع پوشش بر كارايي پوشينه دار كردن تركيبات آنتوسيانيني عصاره زرشك سياه بي دانه
    مریم میرزائی 2018
  50. بررسي توليد پوشش هاي خوراكي و زيست تخريب پذير با استفاده از صمغ درخت گيلاس (prunus avium) و تاثيرنانو ذرات بر خواص مكانيكي آن
    عبدالرضا ایوبی نجف آبادی 2018
  51. بهينه سازي فرآيند خشك كردن پاششي آب زرشك سياه و بررسي اثر فرآيند بر زمان ماندگاري پودر حاصله
    آمنه صدیقی پاشاکی 2018
  52. بررسي خصوصيات فيزيكي و مكانيكي فيلم هاي زيست تخريب پذير بر پايه ي قدومه ي شيرازي حاوي تركيبات نانو
    سارا عباسی راد 2018
  53. اثر خشك كردن با استفاده از خشك كن بستر سيال تحت مايكروويو بر تركيبات و خواص فراسودمند آلبالو
    مریم سهرابی 2018
  54. اثر روشهاي مختلف خشك كردن چاي ترش بر تركيبات و خواص فراسودمند آن
    مانا نصرایی قمی 2018
  55. بررسي خواص كاركردي، فيزيكوشيميايي و ضد ميكروبي پودر پياز توليد شده با استفاده از خشك كن پاششي
    حسن کیوانلو شهرستانکی 2018
  56. خشك كردن زيره سبز با خشك كن بستر سيال مايكرووويو و بررسي اثر آن روس اسانس هاي روغني
    عاطفه بابکی 2018