پروفایل اساتید - دانشکده کشاورزی agri
Associate Professor
Update: 2024-11-21
Gholamreza Askari
College of Agriculture and Natural Resources / Agricultural Engineering - Food Science and Technolgogy
P.H.D dissertations
-
درون پوشانی کورکومین درنانولیپوزوم با پوشش دوگانه نشاسته اصلاح شده نخود با اکتنیل سوکسنیک انهیدرید ( OSA) وکیتوزان و تعیین ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رهایشی محصول
ژاله سادات لاجوردی 2024 -
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رهایشی نانوذرات حاصل از مزدوج پروتئین ماش و مالتودکسترین، بارگذاری شده با کورکومین
سمیه عزیزنیاء 2024 -
هیدرولیز و اصلاح شیمیایی پروتئین کنجاله کنجد و بررسی اثرآن برروی ریزساختار و خواص رئولوژیکی نان
مریم محمدی 2023 -
تأثیر ساختارهای ژلی مختلف برپایه پروتئین لوبیا چیتی در کنترل رهایش کورکومین
ندا علی عباسی 2023 -
بهبود پایداری و خاصیت ضد سرطانی نانو کوبوزومهای کورکومین پوشش داده شده با ادراژیت در برابر سلولهای سرطانی روده بزرگ HT 29: کاربرد آن در پاستیل به عنوان مدل غذایی
مریم سالک نجات 2022 -
افزايش پايداري كلوييدي ميكروژل پروتئين آب پنير از راه مزدوج كردن با مالتودكسترين
مهری کرباسی باب الدشتی 2019 -
مدل سازي استخراج تركيبات آنتوسيانيني از زرشك و رهايش كنترل شده آنتوسيانين هاي پوشينه دار شده
مینا همایونفال فینی 2019 -
ارزيابي برهمكنش پروتئين - پلي ساكاريد جهت توسعه سامانه حامل زيست بسپاري بر پايه ايزوله پروتئين نخود و صمغ فارسي
مراد موسی زاده 2018 -
مدلسازي و شبيه سازي توأم فرآيند حرارتي و سينتيك تغييرات ميكروبي، آنزيمي و كيفي
میلاد پرو 2018 -
مدلسازي انتقال جرم و حرارت در فرآيند خشك كردن بستر سيال مجهز به مايكرويو فندق و بررسي خواص كيفي محصول خشك شده
نرجس ملک جانی 2018
Master Theses
-
بررسی اثر محافظتی عصاره ی میخک علیه آفلاتوکسین B1 بر روی سلول سرطانی 2 HEPG
صبا مظاهری 2024 -
تولید هیدروژل گرمابند با استفاد از پروتئین کینوا و کربوکسی متیل کیتوزان ب منظور درون پوشانی کوئر ستین
شهده جعفر ظاهر 2024 -
تهیه هیدروژل مرکب ایزوله پروتئین آب پنیر و آرابینوزایلان استخراج شده از ضایعات پوست کنجد برای درون پوشانی کورکومین
امیرحسین فرشچی اندیسی 2024 -
درون پوشانی کورکومین در هیدروژل حاصل از کمپلکس پروتئین دال عدس و کاپا کاراگینان
سلما سمیعی طوسی 2024 -
تهیه نوشیدنی فراسودمند گیاهی حاوی عصاره سیلیمارین ریزدرون پوشانی شده در مزدوج ایزوله پروتئین آب پنیر و چند پلی ساکارید مختلف
فردیس ملکی جهان 2024 -
درونپوشانی اسیدهای چرب امگا 3 در نانولیپوزوم و بررسی اثر افزودن آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فراسودمند
ملیکا خادم عباسی 2024 -
بررسی خواص کارکردی مزدوج پروتئین دانه ماش و صمغ گوار و اثر آن بر خصوصیات کیفی و رئولوژیکی گوشت گیاهی تولید شده با چاپگر سه بعدی
لیلا عبدالعلی زاده 2024 -
کاربرد مزدوج پروتئین نخود علفی (خلر) و صمغ زانتان در فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن بر پایه ی آرد برنج
فرزانه امیرآتشانی 2023 -
اصلاح آنزیمی فیلم ترکیبی پروتئین ماش و زئین حاوی آلفاتوکوفرول با استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز
غزاله نوروزی 2023 -
تهیه هیدروژل مرکب با ایزوله پروتئین ماش و کاپاکاراگینان به عنوان یک سیستم رساننده عصاره بره موم
امین صبوری مقدم 2022 -
استخراج همزمان ترکیبات با ارزش افزوده بالا شامل پکتین و پلی فنول به همراه تولید پولولان و پروتئین تک یاخته از تفالههای سیب
عطیه سلیمی 2022 -
بهبود ویژگیهای امولسیفایری و پایدارکنندگی امولسیون پروتئین خلر با استفاده از مزدوج سازی با مالتودکسترین
مونا اکبریان 2022 -
بررسی درونپوشانی و رهایش آهن بارگذاری شده در هیدروژل پروتئینی بر پایه پروتئین برگ چغندر قند
تهمینه ماحوزی 2022 -
اصلاح شیمیایی پلی ساکارید آلژینات با اکتنیل سوکسینیک انهیدریدبه منظور درون پوشانی و رهایش کنترل شده اسانس ترنج و بررسی ویژگیهای ضدمیکروبی و کارکردی آن
سجاد بهرامی نژاد 2022 -
بررسی خصوصیات بافتی و ساختاری کوکی پروبیوتیک تولید شده از ضایعات قنادی به روش چاپ سه بعدی
مهسا صیادی 2022 -
تولید بارهای پروتئینی ورزشی با استفاده از روش چاپ سه بعدی
سیده مائده هاشمی 2022 -
اصلاح بخش نامحلول صمغ فارسی با اکتنیل سوکسینیک انهیدرید به منظور بهبود ویژگی امولسیفایری و بررسی اثر آن بر پایداری خامه
شیما نیکخو 2021 -
تولید فیلم کامپوزیتی خوراکی بر پایه ایزوله پروتئینی کنجد و آنتوسیانین و پکتین پوست بادمجان
مریم شوقی 2021 -
استخراج آنتوسیانین از گلبرگ زعفران و استفاده ازآن در تولید فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین و صمغ بذر ریحان
مرضیه شکوری 2021 -
بررسی خواص فراسودمند پروتئینها و پپتیدهای زیست فعال حاصل از عدس جوانه زده
فاطمه سادات بیدگلی 2020 -
توليد نانوذره پروتئين نخود حاوي ويتامين E با روش الكترواسپري و بررسي رهايش آن
لاچین محمدپورکلاهی 2020 -
بررسی تاثیر روش های مختلف انجماد زدایی بر کیفیت سوریمی مای فیتوفاک
مریم موحدی فر 2020 -
نانوفیبریله کردن آبکافته های پروتئین آب پنیر برای بهبود توانایی آنها در اتصال به کورکومین به عنوان یک ماده زیست فعال
مهنوش شهابی قهفرخی 2020 -
تهيه و بررسي ويژگيهاي فيزيكوشيميايي و رهايشي امولسيون ژل سرمابند حاصل از پروتئين نخود بارگذاري شده با كوركومين
راضیه حسین پور 2020 -
بررسي اثر ايجاد اتصالات عرضي با استفاده از آنزيم ترانس گلوتامينار بر روي ويژگي هاي فيزيكوشيميايي و رهايشي فيلم تركيبي پروتئين نخود - كربوكسي متيل كيتوزان
سنور نعمت محمد عزت 2019 -
بررسي اثر پيش فرآيند پلاسماي سرد بر سينتيك خشك كردن ، انرژي مصرفي و ويژگي هاي فيزيكوشيميايي زعفران خشك شده( Crocus Sativus.L )
سیدابوالفضل طبیبیان 2019 -
تثبيت آنزيم ليزوزيم بر نانوالياف سلولز استات الكتروريسي شده و بررسي كاربرد آن در بسته بندي ضد ميكروبي
شیوا رضائی تنها 2019 -
ريزپوشاني عصاره پوست انار در نانوالياف ژلاتين با استفاده از الكتروريسي
سحر سعادت ورنوسفادرانی 2019 -
بررسي رهايش كنترل شده كوركومين درونپوشاني شده از امولژل هاي سرمابند پروتئين عدس
زهرا علی اکبری دهکردی 2019 -
توليد و بررسي ويژگيهاي فيزيكوشيميايي فيلم گلوتني تقويت شده با نانوالياف پلي لاكتيك اسيد الكتروريسي شده حاوي ليكوپن
مهدی حاجی خانی 2019 -
تاثير فرآيند خشك كردن پاششي برروي ويژگي هاي فيزيكوشيميايي تخم مرغ با پروتئين هيدروليز شده
مونا ولی پوری گودرزی 2019 -
" بررسي رهايش آلفاتوكوفرول از كامپوزيت تركيبي ساخته شده از پروتئين آب پنير - كربوكسي متيل كيتوزان "
سمیه ریخته گران 2019 -
اصلاح خصوصيات سطحي غشاء پلي سولفون با استفاده از روش الكتروريسي و كاربرد غشاء بدست آمده در تغليظ آب انار
امین نجفی 2019 -
درونپوشاني اورسوليك اسيد با استفاده از روش اتميزاسيون الكتروهيدروديناميك
ابوذر کریمی جعفری 2019 -
نانوريزپوشاني ذرات روغن هسته سنجد با استفاده از خشك كن پاششي
سجاد قاسمی 2018 -
درونپوشاني كوركومين در ميسل هاي كازئين و توليد پودر از ذرات توليدي
مریم جلالی 2018 -
توليد خامه كم چرب فراسودمند از شيرشتر با اينولين و بررسي ويژگيهاي فيزيكوشيميايي، حسي و عمر ماندگاري
لیلا ضیایی فر 2018 -
فرمولاسيون سس مايونز پاستوريزه برپايه صمغ فارسي
محبوبه پیشان 2018 -
بهينه سازي فرآيند خشك كردن پاششي پودر سفيده تخم مرغ
نسیم خسروی 2018 -
بررسي ويژگيهاي فيزيكوشيميايي و آنزيمي پودر توليد شده از عصاره كيوي
زهرا ابراهیمی کلاریجانی 2018 -
كنترل رهايش اسيد گاليك از فيلم تركيبي كيتوزان - ژلاتين با استفاده از فرايند هاي شيميايي و فوتوشيميايي
مهسا رضایی 2018 -
ژلاسيون امولسيون روغن كنجد درآب و مطالعه ويژگيهاي كاركردي و بافتي آن
حنانه حجتی پورلنگرودی 2018 -
استخراج و تعيين ويژگيهاي فيزيكوشيميايي و كاربردي موسيلاژ (كربوهيدرات) حاصل از ميوه كاكتوس
الناز صالحی 2018 -
ژلاسيون سرمابند مزدوج هاي حاصل از واكنش مايلارد پروتئين آب پنير
بهاره میدانی 2018 -
بررسي اثر اصلاح شيميايي و فوتوشيميايي بر روي رهايش كنترل شده آلفا توكوفرول از فيلم كيتوزان حاوي ذرات نانو
مسعود درباسی 2018 -
امكان سنجي توليد فيلمهاي مركب چند لايه حاوي تركيبات نانو بر پايه موسيلاژ دانه بالنگوي سياه
آتنا صادقی ورکانی 2018 -
اصلاح شيميايي و فوتوشيميايي صمغ درخت گيلاس ( Prunus Avium) براي توليد فيلم هاي زيست تخريب پذير
حسین شبانی 2018 -
توليد پوشش خوراكي با استفاده از شيره درخت بنه (Pistacia Atlantica) و بررسي اثر نانوذرات برخواص رئولوژيكي و مكانيكي آن
احمد کرمی نیا 2018 -
بررسي اثر نوع پوشش بر كارايي پوشينه دار كردن تركيبات آنتوسيانيني عصاره زرشك سياه بي دانه
مریم میرزائی 2018 -
بررسي توليد پوشش هاي خوراكي و زيست تخريب پذير با استفاده از صمغ درخت گيلاس (prunus avium) و تاثيرنانو ذرات بر خواص مكانيكي آن
عبدالرضا ایوبی نجف آبادی 2018 -
بهينه سازي فرآيند خشك كردن پاششي آب زرشك سياه و بررسي اثر فرآيند بر زمان ماندگاري پودر حاصله
آمنه صدیقی پاشاکی 2018 -
بررسي خصوصيات فيزيكي و مكانيكي فيلم هاي زيست تخريب پذير بر پايه ي قدومه ي شيرازي حاوي تركيبات نانو
سارا عباسی راد 2018 -
اثر خشك كردن با استفاده از خشك كن بستر سيال تحت مايكروويو بر تركيبات و خواص فراسودمند آلبالو
مریم سهرابی 2018 -
اثر روشهاي مختلف خشك كردن چاي ترش بر تركيبات و خواص فراسودمند آن
مانا نصرایی قمی 2018 -
بررسي خواص كاركردي، فيزيكوشيميايي و ضد ميكروبي پودر پياز توليد شده با استفاده از خشك كن پاششي
حسن کیوانلو شهرستانکی 2018 -
خشك كردن زيره سبز با خشك كن بستر سيال مايكرووويو و بررسي اثر آن روس اسانس هاي روغني
عاطفه بابکی 2018