غلامرضا عسکری

دانشیار

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/09/13

غلامرضا عسکری

دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی‌(غیرفعال)

رساله های دکتری

  1. درون پوشانی کورکومین درنانولیپوزوم با پوشش دوگانه نشاسته اصلاح شده نخود با اکتنیل سوکسنیک انهیدرید ( OSA) وکیتوزان و تعیین ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رهایشی محصول
    ژاله سادات لاجوردی 1403
  2. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رهایشی نانوذرات حاصل از مزدوج پروتئین ماش و مالتودکسترین، بارگذاری شده با کورکومین
    سمیه عزیزنیاء 1402
  3. هیدرولیز و اصلاح شیمیایی پروتئین کنجاله کنجد و بررسی اثرآن برروی ریزساختار و خواص رئولوژیکی نان
    مریم محمدی 1402
  4. تاثیر ساختارهای ژلی مختلف برپایه پروتئین لوبیا چیتی در کنترل رهایش کورکومین
    ندا علی عباسی 1401
  5. بهبود پایداری و خاصیت ضد سرطانی نانو کوبوزومهای کورکومین پوشش داده شده با ادراژیت در برابر سلول‌های سرطانی روده بزرگ HT 29: کاربرد آن در پاستیل به عنوان مدل غذایی
    مریم سالک نجات 1401
  6. افزایش پایداری کلوییدی میکروژل پروتئین آب پنیر از راه مزدوج کردن با مالتودکسترین
    مهری کرباسی باب الدشتی 1398
  7. مدل سازی استخراج ترکیبات آنتوسیانینی از زرشک و رهایش کنترل شده آنتوسیانین های پوشینه دار شده
    مینا همایونفال فینی 1397
  8. ارزیابی برهمکنش پروتئین - پلی ساکارید جهت توسعه سامانه حامل زیست بسپاری بر پایه ایزوله پروتئین نخود و صمغ فارسی
    مراد موسی زاده 1397
  9. مدلسازی و شبیه سازی توام فرآیند حرارتی و سینتیک تغییرات میکروبی، آنزیمی و کیفی
    میلاد پرو 1397
  10. مدلسازی انتقال جرم و حرارت در فرآیند خشک کردن بستر سیال مجهز به مایکرویو فندق و بررسی خواص کیفی محصول خشک شده
    نرجس ملک جانی 1396

پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد

  1. بررسی اثر محافظتی عصاره ی میخک علیه آفلاتوکسین B1 بر روی سلول سرطانی 2 HEPG
    صبا مظاهری 1403
  2. تولید هیدروژل گرمابند با استفاد از پروتئین کینوا و کربوکسی متیل کیتوزان ب منظور درون پوشانی کوئر ستین
    شهده جعفر ظاهر 1403
  3. تهیه هیدروژل مرکب ایزوله پروتئین آب پنیر و آرابینوزایلان استخراج شده از ضایعات پوست کنجد برای درون پوشانی کورکومین
    امیرحسین فرشچی اندیسی 1403
  4. درون پوشانی کورکومین در هیدروژل حاصل از کمپلکس پروتئین دال عدس و کاپا کاراگینان
    سلما سمیعی طوسی 1403
  5. تهیه نوشیدنی فراسودمند گیاهی حاوی عصاره سیلیمارین ریزدرون پوشانی شده در مزدوج ایزوله پروتئین آب پنیر و چند پلی ساکارید مختلف
    فردیس ملکی جهان 1403
  6. درونپوشانی اسیدهای چرب امگا 3 در نانولیپوزوم و بررسی اثر افزودن آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فراسودمند
    ملیکا خادم عباسی 1402
  7. بررسی خواص کارکردی مزدوج پروتئین دانه ماش و صمغ گوار و اثر آن بر خصوصیات کیفی و رئولوژیکی گوشت گیاهی تولید شده با چاپگر سه بعدی
    لیلا عبدالعلی زاده 1402
  8. کاربرد مزدوج پروتئین نخود علفی (خلر) و صمغ زانتان در فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن بر پایه ی آرد برنج
    فرزانه امیرآتشانی 1401
  9. اصلاح آنزیمی فیلم ترکیبی پروتئین ماش و زئین حاوی آلفاتوکوفرول با استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز
    غزاله نوروزی 1401
  10. تهیه هیدروژل مرکب با ایزوله پروتئین ماش و کاپاکاراگینان به عنوان یک سیستم رساننده عصاره بره موم
    امین صبوری مقدم 1401
  11. استخراج همزمان ترکیبات با ارزش افزوده بالا شامل پکتین و پلی فنول به همراه تولید پولولان و پروتئین تک یاخته از تفاله‌های سیب
    عطیه سلیمی 1401
  12. بررسی خصوصیات بافتی و ساختاری کوکی پروبیوتیک تولید شده از ضایعات قنادی به روش چاپ سه بعدی
    مهسا صیادی 1401
  13. اصلاح شیمیایی پلی ساکارید آلژینات با اکتنیل سوکسینیک انهیدریدبه منظور درون پوشانی و رهایش کنترل شده اسانس ترنج و بررسی ویژگی‌های ضدمیکروبی و کارکردی آن
    سجاد بهرامی نژاد 1401
  14. بررسی درونپوشانی و رهایش آهن بارگذاری شده در هیدروژل پروتئینی بر پایه پروتئین برگ چغندر قند
    تهمینه ماحوزی 1401
  15. بهبود ویژگی‌های امولسیفایری و پایدارکنندگی امولسیون پروتئین خلر با استفاده از مزدوج سازی با مالتودکسترین
    مونا اکبریان 1401
  16. تولید بارهای پروتئینی ورزشی با استفاده از روش چاپ سه بعدی
    سیده مائده هاشمی 1401
  17. اصلاح بخش نامحلول صمغ فارسی با اکتنیل سوکسینیک انهیدرید به منظور بهبود ویژگی امولسیفایری و بررسی اثر آن بر پایداری خامه
    شیما نیکخو 1400
  18. تولید فیلم کامپوزیتی خوراکی بر پایه ایزوله پروتئینی کنجد و آنتوسیانین و پکتین پوست بادمجان
    مریم شوقی 1400
  19. استخراج آنتوسیانین از گلبرگ زعفران و استفاده ازآن در تولید فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین و صمغ بذر ریحان
    مرضیه شکوری 1400
  20. بررسی خواص فراسودمند پروتئین‌ها و پپتیدهای زیست فعال حاصل از عدس جوانه زده
    فاطمه سادات بیدگلی 1399
  21. تولید نانوذره پروتئین نخود حاوی ویتامین E با روش الکترواسپری و بررسی رهایش آن
    لاچین محمدپورکلاهی 1399
  22. بررسی تاثیر روش های مختلف انجماد زدایی بر کیفیت سوریمی مای فیتوفاک
    مریم موحدی فر 1399
  23. نانوفیبریله کردن آبکافته های پروتئین آب پنیر برای بهبود توانایی آنها در اتصال به کورکومین به عنوان یک ماده زیست فعال
    مهنوش شهابی قهفرخی 1398
  24. تهیه و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رهایشی امولسیون ژل سرمابند حاصل از پروتئین نخود بارگذاری شده با کورکومین
    راضیه حسین پور 1398
  25. بررسی اثر پیش فرآیند پلاسمای سرد بر سینتیک خشک کردن ، انرژی مصرفی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی زعفران خشک شده( Crocus Sativus.L )
    سیدابوالفضل طبیبیان 1398
  26. تثبیت آنزیم لیزوزیم بر نانوالیاف سلولز استات الکتروریسی شده و بررسی کاربرد آن در بسته بندی ضد میکروبی
    شیوا رضائی تنها 1398
  27. بررسی اثر ایجاد اتصالات عرضی با استفاده از آنزیم ترانس گلوتامینار بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رهایشی فیلم ترکیبی پروتئین نخود - کربوکسی متیل کیتوزان
    سنور نعمت محمد عزت 1398
  28. ریزپوشانی عصاره پوست انار در نانوالیاف ژلاتین با استفاده از الکتروریسی
    سحر سعادت ورنوسفادرانی 1398
  29. بررسی رهایش کنترل شده کورکومین درونپوشانی شده از امولژل های سرمابند پروتئین عدس
    زهرا علی اکبری دهکردی 1398
  30. تولید و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی فیلم گلوتنی تقویت شده با نانوالیاف پلی لاکتیک اسید الکتروریسی شده حاوی لیکوپن
    مهدی حاجی خانی 1398
  31. تاثیر فرآیند خشک کردن پاششی برروی ویژگی های فیزیکوشیمیایی تخم مرغ با پروتئین هیدرولیز شده
    مونا ولی پوری گودرزی 1398
  32. " بررسی رهایش آلفاتوکوفرول از کامپوزیت ترکیبی ساخته شده از پروتئین آب پنیر - کربوکسی متیل کیتوزان "
    سمیه ریخته گران 1398
  33. اصلاح خصوصیات سطحی غشاء پلی سولفون با استفاده از روش الکتروریسی و کاربرد غشاء بدست آمده در تغلیظ آب انار
    امین نجفی 1398
  34. درونپوشانی اورسولیک اسید با استفاده از روش اتمیزاسیون الکتروهیدرودینامیک
    ابوذر کریمی جعفری 1397
  35. نانوریزپوشانی ذرات روغن هسته سنجد با استفاده از خشک کن پاششی
    سجاد قاسمی 1397
  36. درونپوشانی کورکومین در میسل های کازئین و تولید پودر از ذرات تولیدی
    مریم جلالی 1397
  37. تولید خامه کم چرب فراسودمند از شیرشتر با اینولین و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و عمر ماندگاری
    لیلا ضیایی فر 1397
  38. فرمولاسیون سس مایونز پاستوریزه برپایه صمغ فارسی
    محبوبه پیشان 1397
  39. بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی پودر سفیده تخم مرغ
    نسیم خسروی 1397
  40. بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنزیمی پودر تولید شده از عصاره کیوی
    زهرا ابراهیمی کلاریجانی 1397
  41. کنترل رهایش اسید گالیک از فیلم ترکیبی کیتوزان - ژلاتین با استفاده از فرایند های شیمیایی و فوتوشیمیایی
    مهسا رضایی 1396
  42. ژلاسیون امولسیون روغن کنجد درآب و مطالعه ویژگی‌های کارکردی و بافتی آن
    حنانه حجتی پورلنگرودی 1396
  43. استخراج و تعیین ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کاربردی موسیلاژ (کربوهیدرات) حاصل از میوه کاکتوس
    الناز صالحی 1396
  44. ژلاسیون سرمابند مزدوج های حاصل از واکنش مایلارد پروتئین آب پنیر
    بهاره میدانی 1396
  45. بررسی اثر اصلاح شیمیایی و فوتوشیمیایی بر روی رهایش کنترل شده آلفا توکوفرول از فیلم کیتوزان حاوی ذرات نانو
    مسعود درباسی 1396
  46. امکان سنجی تولید فیلم‌های مرکب چند لایه حاوی ترکیبات نانو بر پایه موسیلاژ دانه بالنگوی سیاه
    آتنا صادقی ورکانی 1396
  47. اصلاح شیمیایی و فوتوشیمیایی صمغ درخت گیلاس ( Prunus Avium) برای تولید فیلم های زیست تخریب پذیر
    حسین شبانی 1396
  48. تولید پوشش خوراکی با استفاده از شیره درخت بنه (Pistacia Atlantica) و بررسی اثر نانوذرات برخواص رئولوژیکی و مکانیکی آن
    احمد کرمی نیا 1396
  49. بررسی اثر نوع پوشش بر کارایی پوشینه دار کردن ترکیبات آنتوسیانینی عصاره زرشک سیاه بی دانه
    مریم میرزائی 1396
  50. بررسی تولید پوشش های خوراکی و زیست تخریب پذیر با استفاده از صمغ درخت گیلاس (prunus avium) و تاثیرنانو ذرات بر خواص مکانیکی آن
    عبدالرضا ایوبی نجف آبادی 1396
  51. بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی آب زرشک سیاه و بررسی اثر فرآیند بر زمان ماندگاری پودر حاصله
    آمنه صدیقی پاشاکی 1396
  52. بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه ی قدومه ی شیرازی حاوی ترکیبات نانو
    سارا عباسی راد 1396
  53. اثر خشک کردن با استفاده از خشک کن بستر سیال تحت مایکروویو بر ترکیبات و خواص فراسودمند آلبالو
    مریم سهرابی 1396
  54. اثر روشهای مختلف خشک کردن چای ترش بر ترکیبات و خواص فراسودمند آن
    مانا نصرایی قمی 1396
  55. بررسی خواص کارکردی، فیزیکوشیمیایی و ضد میکروبی پودر پیاز تولید شده با استفاده از خشک کن پاششی
    حسن کیوانلو شهرستانکی 1396
  56. خشک کردن زیره سبز با خشک کن بستر سیال مایکرووویو و بررسی اثر آن روس اسانس های روغنی
    عاطفه بابکی 1396