پروفایل اساتید - دانشکده کشاورزی agri
دانشیار
تاریخ بهروزرسانی: 1403/09/13
غلامرضا عسکری
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / علوم و مهندسی صنایع غذائی(غیرفعال)
رساله های دکتری
-
درون پوشانی کورکومین درنانولیپوزوم با پوشش دوگانه نشاسته اصلاح شده نخود با اکتنیل سوکسنیک انهیدرید ( OSA) وکیتوزان و تعیین ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رهایشی محصول
ژاله سادات لاجوردی 1403 -
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رهایشی نانوذرات حاصل از مزدوج پروتئین ماش و مالتودکسترین، بارگذاری شده با کورکومین
سمیه عزیزنیاء 1402 -
هیدرولیز و اصلاح شیمیایی پروتئین کنجاله کنجد و بررسی اثرآن برروی ریزساختار و خواص رئولوژیکی نان
مریم محمدی 1402 -
تاثیر ساختارهای ژلی مختلف برپایه پروتئین لوبیا چیتی در کنترل رهایش کورکومین
ندا علی عباسی 1401 -
بهبود پایداری و خاصیت ضد سرطانی نانو کوبوزومهای کورکومین پوشش داده شده با ادراژیت در برابر سلولهای سرطانی روده بزرگ HT 29: کاربرد آن در پاستیل به عنوان مدل غذایی
مریم سالک نجات 1401 -
افزایش پایداری کلوییدی میکروژل پروتئین آب پنیر از راه مزدوج کردن با مالتودکسترین
مهری کرباسی باب الدشتی 1398 -
مدل سازی استخراج ترکیبات آنتوسیانینی از زرشک و رهایش کنترل شده آنتوسیانین های پوشینه دار شده
مینا همایونفال فینی 1397 -
ارزیابی برهمکنش پروتئین - پلی ساکارید جهت توسعه سامانه حامل زیست بسپاری بر پایه ایزوله پروتئین نخود و صمغ فارسی
مراد موسی زاده 1397 -
مدلسازی و شبیه سازی توام فرآیند حرارتی و سینتیک تغییرات میکروبی، آنزیمی و کیفی
میلاد پرو 1397 -
مدلسازی انتقال جرم و حرارت در فرآیند خشک کردن بستر سیال مجهز به مایکرویو فندق و بررسی خواص کیفی محصول خشک شده
نرجس ملک جانی 1396
پایاننامههای کارشناسیارشد
-
بررسی اثر محافظتی عصاره ی میخک علیه آفلاتوکسین B1 بر روی سلول سرطانی 2 HEPG
صبا مظاهری 1403 -
تولید هیدروژل گرمابند با استفاد از پروتئین کینوا و کربوکسی متیل کیتوزان ب منظور درون پوشانی کوئر ستین
شهده جعفر ظاهر 1403 -
تهیه هیدروژل مرکب ایزوله پروتئین آب پنیر و آرابینوزایلان استخراج شده از ضایعات پوست کنجد برای درون پوشانی کورکومین
امیرحسین فرشچی اندیسی 1403 -
درون پوشانی کورکومین در هیدروژل حاصل از کمپلکس پروتئین دال عدس و کاپا کاراگینان
سلما سمیعی طوسی 1403 -
تهیه نوشیدنی فراسودمند گیاهی حاوی عصاره سیلیمارین ریزدرون پوشانی شده در مزدوج ایزوله پروتئین آب پنیر و چند پلی ساکارید مختلف
فردیس ملکی جهان 1403 -
درونپوشانی اسیدهای چرب امگا 3 در نانولیپوزوم و بررسی اثر افزودن آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فراسودمند
ملیکا خادم عباسی 1402 -
بررسی خواص کارکردی مزدوج پروتئین دانه ماش و صمغ گوار و اثر آن بر خصوصیات کیفی و رئولوژیکی گوشت گیاهی تولید شده با چاپگر سه بعدی
لیلا عبدالعلی زاده 1402 -
کاربرد مزدوج پروتئین نخود علفی (خلر) و صمغ زانتان در فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن بر پایه ی آرد برنج
فرزانه امیرآتشانی 1401 -
اصلاح آنزیمی فیلم ترکیبی پروتئین ماش و زئین حاوی آلفاتوکوفرول با استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز
غزاله نوروزی 1401 -
تهیه هیدروژل مرکب با ایزوله پروتئین ماش و کاپاکاراگینان به عنوان یک سیستم رساننده عصاره بره موم
امین صبوری مقدم 1401 -
استخراج همزمان ترکیبات با ارزش افزوده بالا شامل پکتین و پلی فنول به همراه تولید پولولان و پروتئین تک یاخته از تفالههای سیب
عطیه سلیمی 1401 -
بررسی خصوصیات بافتی و ساختاری کوکی پروبیوتیک تولید شده از ضایعات قنادی به روش چاپ سه بعدی
مهسا صیادی 1401 -
اصلاح شیمیایی پلی ساکارید آلژینات با اکتنیل سوکسینیک انهیدریدبه منظور درون پوشانی و رهایش کنترل شده اسانس ترنج و بررسی ویژگیهای ضدمیکروبی و کارکردی آن
سجاد بهرامی نژاد 1401 -
بررسی درونپوشانی و رهایش آهن بارگذاری شده در هیدروژل پروتئینی بر پایه پروتئین برگ چغندر قند
تهمینه ماحوزی 1401 -
بهبود ویژگیهای امولسیفایری و پایدارکنندگی امولسیون پروتئین خلر با استفاده از مزدوج سازی با مالتودکسترین
مونا اکبریان 1401 -
تولید بارهای پروتئینی ورزشی با استفاده از روش چاپ سه بعدی
سیده مائده هاشمی 1401 -
اصلاح بخش نامحلول صمغ فارسی با اکتنیل سوکسینیک انهیدرید به منظور بهبود ویژگی امولسیفایری و بررسی اثر آن بر پایداری خامه
شیما نیکخو 1400 -
تولید فیلم کامپوزیتی خوراکی بر پایه ایزوله پروتئینی کنجد و آنتوسیانین و پکتین پوست بادمجان
مریم شوقی 1400 -
استخراج آنتوسیانین از گلبرگ زعفران و استفاده ازآن در تولید فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین و صمغ بذر ریحان
مرضیه شکوری 1400 -
بررسی خواص فراسودمند پروتئینها و پپتیدهای زیست فعال حاصل از عدس جوانه زده
فاطمه سادات بیدگلی 1399 -
تولید نانوذره پروتئین نخود حاوی ویتامین E با روش الکترواسپری و بررسی رهایش آن
لاچین محمدپورکلاهی 1399 -
بررسی تاثیر روش های مختلف انجماد زدایی بر کیفیت سوریمی مای فیتوفاک
مریم موحدی فر 1399 -
نانوفیبریله کردن آبکافته های پروتئین آب پنیر برای بهبود توانایی آنها در اتصال به کورکومین به عنوان یک ماده زیست فعال
مهنوش شهابی قهفرخی 1398 -
تهیه و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رهایشی امولسیون ژل سرمابند حاصل از پروتئین نخود بارگذاری شده با کورکومین
راضیه حسین پور 1398 -
بررسی اثر پیش فرآیند پلاسمای سرد بر سینتیک خشک کردن ، انرژی مصرفی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی زعفران خشک شده( Crocus Sativus.L )
سیدابوالفضل طبیبیان 1398 -
تثبیت آنزیم لیزوزیم بر نانوالیاف سلولز استات الکتروریسی شده و بررسی کاربرد آن در بسته بندی ضد میکروبی
شیوا رضائی تنها 1398 -
بررسی اثر ایجاد اتصالات عرضی با استفاده از آنزیم ترانس گلوتامینار بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رهایشی فیلم ترکیبی پروتئین نخود - کربوکسی متیل کیتوزان
سنور نعمت محمد عزت 1398 -
ریزپوشانی عصاره پوست انار در نانوالیاف ژلاتین با استفاده از الکتروریسی
سحر سعادت ورنوسفادرانی 1398 -
بررسی رهایش کنترل شده کورکومین درونپوشانی شده از امولژل های سرمابند پروتئین عدس
زهرا علی اکبری دهکردی 1398 -
تولید و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی فیلم گلوتنی تقویت شده با نانوالیاف پلی لاکتیک اسید الکتروریسی شده حاوی لیکوپن
مهدی حاجی خانی 1398 -
تاثیر فرآیند خشک کردن پاششی برروی ویژگی های فیزیکوشیمیایی تخم مرغ با پروتئین هیدرولیز شده
مونا ولی پوری گودرزی 1398 -
" بررسی رهایش آلفاتوکوفرول از کامپوزیت ترکیبی ساخته شده از پروتئین آب پنیر - کربوکسی متیل کیتوزان "
سمیه ریخته گران 1398 -
اصلاح خصوصیات سطحی غشاء پلی سولفون با استفاده از روش الکتروریسی و کاربرد غشاء بدست آمده در تغلیظ آب انار
امین نجفی 1398 -
درونپوشانی اورسولیک اسید با استفاده از روش اتمیزاسیون الکتروهیدرودینامیک
ابوذر کریمی جعفری 1397 -
نانوریزپوشانی ذرات روغن هسته سنجد با استفاده از خشک کن پاششی
سجاد قاسمی 1397 -
درونپوشانی کورکومین در میسل های کازئین و تولید پودر از ذرات تولیدی
مریم جلالی 1397 -
تولید خامه کم چرب فراسودمند از شیرشتر با اینولین و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و عمر ماندگاری
لیلا ضیایی فر 1397 -
فرمولاسیون سس مایونز پاستوریزه برپایه صمغ فارسی
محبوبه پیشان 1397 -
بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی پودر سفیده تخم مرغ
نسیم خسروی 1397 -
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنزیمی پودر تولید شده از عصاره کیوی
زهرا ابراهیمی کلاریجانی 1397 -
کنترل رهایش اسید گالیک از فیلم ترکیبی کیتوزان - ژلاتین با استفاده از فرایند های شیمیایی و فوتوشیمیایی
مهسا رضایی 1396 -
ژلاسیون امولسیون روغن کنجد درآب و مطالعه ویژگیهای کارکردی و بافتی آن
حنانه حجتی پورلنگرودی 1396 -
استخراج و تعیین ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کاربردی موسیلاژ (کربوهیدرات) حاصل از میوه کاکتوس
الناز صالحی 1396 -
ژلاسیون سرمابند مزدوج های حاصل از واکنش مایلارد پروتئین آب پنیر
بهاره میدانی 1396 -
بررسی اثر اصلاح شیمیایی و فوتوشیمیایی بر روی رهایش کنترل شده آلفا توکوفرول از فیلم کیتوزان حاوی ذرات نانو
مسعود درباسی 1396 -
امکان سنجی تولید فیلمهای مرکب چند لایه حاوی ترکیبات نانو بر پایه موسیلاژ دانه بالنگوی سیاه
آتنا صادقی ورکانی 1396 -
اصلاح شیمیایی و فوتوشیمیایی صمغ درخت گیلاس ( Prunus Avium) برای تولید فیلم های زیست تخریب پذیر
حسین شبانی 1396 -
تولید پوشش خوراکی با استفاده از شیره درخت بنه (Pistacia Atlantica) و بررسی اثر نانوذرات برخواص رئولوژیکی و مکانیکی آن
احمد کرمی نیا 1396 -
بررسی اثر نوع پوشش بر کارایی پوشینه دار کردن ترکیبات آنتوسیانینی عصاره زرشک سیاه بی دانه
مریم میرزائی 1396 -
بررسی تولید پوشش های خوراکی و زیست تخریب پذیر با استفاده از صمغ درخت گیلاس (prunus avium) و تاثیرنانو ذرات بر خواص مکانیکی آن
عبدالرضا ایوبی نجف آبادی 1396 -
بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی آب زرشک سیاه و بررسی اثر فرآیند بر زمان ماندگاری پودر حاصله
آمنه صدیقی پاشاکی 1396 -
بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه ی قدومه ی شیرازی حاوی ترکیبات نانو
سارا عباسی راد 1396 -
اثر خشک کردن با استفاده از خشک کن بستر سیال تحت مایکروویو بر ترکیبات و خواص فراسودمند آلبالو
مریم سهرابی 1396 -
اثر روشهای مختلف خشک کردن چای ترش بر ترکیبات و خواص فراسودمند آن
مانا نصرایی قمی 1396 -
بررسی خواص کارکردی، فیزیکوشیمیایی و ضد میکروبی پودر پیاز تولید شده با استفاده از خشک کن پاششی
حسن کیوانلو شهرستانکی 1396 -
خشک کردن زیره سبز با خشک کن بستر سیال مایکرووویو و بررسی اثر آن روس اسانس های روغنی
عاطفه بابکی 1396