Sohrab Moeini

Professor

Update: 2024-11-21

Sohrab Moeini

College of Agriculture and Natural Resources / Agricultural Engineering - Food Science and Technolgogy

Master Theses

  1. فرآیند تولید و بسته بندی نوشیدنی عملگرای حاصل از تخمیر شیره خرما توسط باکتریهای اسید لاکتیک و بررسی عوامل مؤثر بر ماندگاری آن
    مهری کرباسی 2023
  2. ارزیابی خواص تکنولوژیکی سوسیس تخمیری گوشت شتر تولید شده با جدایه های طبیعی لاکتوباسیلوس پنیر سنتی سیامزگی
    مینا کارگزاری 2023
  3. جداسازي تركيبات فنولي از ضايعات واحدهاي فرآوري پسته از راه نانواستخراج با غشاي مايع ميكروامولسيوني
    فرهاد گراوند 2018
  4. تهيه ي نانوذرات كامپوزيت پروتئين آب پنير - پكتين از راه درهم تنيدن آنزيمي دريك ميكروامولسيون
    بهزاد گزمه 2018
  5. بررسي تاثير نوع ديواره انتخابي بر كارايي پوشينه دار كردن تركيبات فرار عطر و طعمي
    محمدمهدی صفاری 2018
  6. استخراج و آناليز كمي و كيفي تركيبات مؤثره از مغز دو گونه بادام كوهي Amygdalus scoparia و Amygdalus haussknechti
    علی مویدی 2018
  7. بهينه سازي عوامل فرايند غشاي موثر در شفاف سازي آب البالو قرمز
    هیمن نوربخش 2018
  8. استفاده از مدل رياضي در مطالعه تاثيرات شرايط سرخ كردن ( درجه حرارت روغن ،ضخامت و نوع روغن سرخ كردني ) در انتقال جرم و ميزان جذب روغن حين سرخ كردن عميق فيش فينگر.
    سیدعبدالحسین ایزدی 2018
  9. بررسي خصوصيات فيزيكي و مكانيكي فيلم هاي زيست تخريب پذير حاوي ذرات نانو بر پايه ي پروتئين به دست آمده از ضايعات ماهي قزل آلا
    مرضیه میرزاخانی 2018
  10. بررسي اثر پوشش هاي خوراكي از پروتئين هاي آب پنير با بكارگيري تركيبات ضد ميكروبي طبيعي و بررسي آن بر روي عمر نگهداري گوشت تازه
    مهدیه احمدی 2018
  11. فرآيند توليد و بسته بندي نوشيدني عملگرا حاصل از تخمير شيره خرما توسط باكتريهاي اسيد لاكتيك و بررسي عوامل مؤثر بر ماندگاري آن
    مهری کرباسی باب الدشتی 2018
  12. امكان سنجي توليد چيپس ماهي از خانواده ماهي كيلكا
    مصطفی عاشوری 2018
  13. بر رسي امكان توليد نوشيدني فرا سودمند از مخلوط اب ميوه هاي سيب و پرتقال و شير با استفاده از باكتري هاي اسيد لاكتيك
    سمیرا جعفری 2018
  14. طراحي سيستمي هوشمند جهت پيش بيني شاخص بورس اوراق بهادر تهران
    امیر هامونی 2018
  15. پيش بيني خصوصيات كيفي زغال اخته خشك شده به روش تركيبي اولترسوند اسمزي مايكروويو با استفاده از مدل سازي شبكه عصبي
    سمیرا شمائی 2018