پروفایل اساتید - دانشکده کشاورزی agri
Professor
Update: 2024-11-21
Sohrab Moeini
College of Agriculture and Natural Resources / Agricultural Engineering - Food Science and Technolgogy
P.H.D dissertations
-
استخراج، شناسايي و تعيين ساختار پلي ساكاريد هاي محلول در آب حاصل از ريشه گياه چوبك تماشايي
کامبیز جهان بین 2018 -
ارزيابي خواص تكنولوژيكي سوسيس تخميري گوشت شتر توليد شده با جدايه هاي طبيعي لاكتوباسيلوس پنير سنتي سيامزگي
مینا کارگزاری 2018 -
ررسي پايداري عصاره زعفران نانو درون پوشاني شده با بسپارهاي زيستي مختلف و ارزيابي اثر نانوذرات بر سلول هاي سرطاني در شرايط( in vitro))
سمیه رهائی جهرمی 2018 -
ويژكيهاي ژله اي و ساختاري مخلوط نانوذرات و ذرات پروتئين هاي سرمي / كفيران
حسین کزازی 2018
Master Theses
-
فرآیند تولید و بسته بندی نوشیدنی عملگرای حاصل از تخمیر شیره خرما توسط باکتریهای اسید لاکتیک و بررسی عوامل مؤثر بر ماندگاری آن
مهری کرباسی 2023 -
ارزیابی خواص تکنولوژیکی سوسیس تخمیری گوشت شتر تولید شده با جدایه های طبیعی لاکتوباسیلوس پنیر سنتی سیامزگی
مینا کارگزاری 2023 -
جداسازي تركيبات فنولي از ضايعات واحدهاي فرآوري پسته از راه نانواستخراج با غشاي مايع ميكروامولسيوني
فرهاد گراوند 2018 -
تهيه ي نانوذرات كامپوزيت پروتئين آب پنير - پكتين از راه درهم تنيدن آنزيمي دريك ميكروامولسيون
بهزاد گزمه 2018 -
بررسي تاثير نوع ديواره انتخابي بر كارايي پوشينه دار كردن تركيبات فرار عطر و طعمي
محمدمهدی صفاری 2018 -
استخراج و آناليز كمي و كيفي تركيبات مؤثره از مغز دو گونه بادام كوهي Amygdalus scoparia و Amygdalus haussknechti
علی مویدی 2018 -
بهينه سازي عوامل فرايند غشاي موثر در شفاف سازي آب البالو قرمز
هیمن نوربخش 2018 -
استفاده از مدل رياضي در مطالعه تاثيرات شرايط سرخ كردن ( درجه حرارت روغن ،ضخامت و نوع روغن سرخ كردني ) در انتقال جرم و ميزان جذب روغن حين سرخ كردن عميق فيش فينگر.
سیدعبدالحسین ایزدی 2018 -
بررسي خصوصيات فيزيكي و مكانيكي فيلم هاي زيست تخريب پذير حاوي ذرات نانو بر پايه ي پروتئين به دست آمده از ضايعات ماهي قزل آلا
مرضیه میرزاخانی 2018 -
بررسي اثر پوشش هاي خوراكي از پروتئين هاي آب پنير با بكارگيري تركيبات ضد ميكروبي طبيعي و بررسي آن بر روي عمر نگهداري گوشت تازه
مهدیه احمدی 2018 -
فرآيند توليد و بسته بندي نوشيدني عملگرا حاصل از تخمير شيره خرما توسط باكتريهاي اسيد لاكتيك و بررسي عوامل مؤثر بر ماندگاري آن
مهری کرباسی باب الدشتی 2018 -
امكان سنجي توليد چيپس ماهي از خانواده ماهي كيلكا
مصطفی عاشوری 2018 -
بر رسي امكان توليد نوشيدني فرا سودمند از مخلوط اب ميوه هاي سيب و پرتقال و شير با استفاده از باكتري هاي اسيد لاكتيك
سمیرا جعفری 2018 -
طراحي سيستمي هوشمند جهت پيش بيني شاخص بورس اوراق بهادر تهران
امیر هامونی 2018 -
پيش بيني خصوصيات كيفي زغال اخته خشك شده به روش تركيبي اولترسوند اسمزي مايكروويو با استفاده از مدل سازي شبكه عصبي
سمیرا شمائی 2018