سهراب معینی

استاد

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/08/24

سهراب معینی

دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی‌(غیرفعال)

پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد

  1. فرآیند تولید و بسته بندی نوشیدنی عملگرای حاصل از تخمیر شیره خرما توسط باکتریهای اسید لاکتیک و بررسی عوامل موثر بر ماندگاری آن
    مهری کرباسی 1402
  2. ارزیابی خواص تکنولوژیکی سوسیس تخمیری گوشت شتر تولید شده با جدایه های طبیعی لاکتوباسیلوس پنیر سنتی سیامزگی
    مینا کارگزاری 1402
  3. جداسازی ترکیبات فنولی از ضایعات واحدهای فرآوری پسته از راه نانواستخراج با غشای مایع میکروامولسیونی
    فرهاد گراوند 1397
  4. تهیه ی نانوذرات کامپوزیت پروتئین آب پنیر - پکتین از راه درهم تنیدن آنزیمی دریک میکروامولسیون
    بهزاد گزمه 1397
  5. بررسی تاثیر نوع دیواره انتخابی بر کارایی پوشینه دار کردن ترکیبات فرار عطر و طعمی
    محمدمهدی صفاری 1396
  6. استخراج و آنالیز کمی و کیفی ترکیبات موثره از مغز دو گونه بادام کوهی Amygdalus scoparia و Amygdalus haussknechti
    علی مویدی 1396
  7. بهینه سازی عوامل فرایند غشای موثر در شفاف سازی آب البالو قرمز
    هیمن نوربخش 1396
  8. استفاده از مدل ریاضی در مطالعه تاثیرات شرایط سرخ کردن ( درجه حرارت روغن ،ضخامت و نوع روغن سرخ کردنی ) در انتقال جرم و میزان جذب روغن حین سرخ کردن عمیق فیش فینگر.
    سیدعبدالحسین ایزدی 1396
  9. بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم های زیست تخریب پذیر حاوی ذرات نانو بر پایه ی پروتئین به دست آمده از ضایعات ماهی قزل آلا
    مرضیه میرزاخانی 1396
  10. بررسی اثر پوشش های خوراکی از پروتئین های آب پنیر با بکارگیری ترکیبات ضد میکروبی طبیعی و بررسی آن بر روی عمر نگهداری گوشت تازه
    مهدیه احمدی 1396
  11. فرآیند تولید و بسته بندی نوشیدنی عملگرا حاصل از تخمیر شیره خرما توسط باکتریهای اسید لاکتیک و بررسی عوامل موثر بر ماندگاری آن
    مهری کرباسی باب الدشتی 1396
  12. امکان سنجی تولید چیپس ماهی از خانواده ماهی کیلکا
    مصطفی عاشوری 1396
  13. بر رسی امکان تولید نوشیدنی فرا سودمند از مخلوط اب میوه های سیب و پرتقال و شیر با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک
    سمیرا جعفری 1396
  14. طراحی سیستمی هوشمند جهت پیش بینی شاخص بورس اوراق بهادر تهران
    امیر هامونی 1396
  15. پیش بینی خصوصیات کیفی زغال اخته خشک شده به روش ترکیبی اولترسوند اسمزی مایکروویو با استفاده از مدل سازی شبکه عصبی
    سمیرا شمائی 1396