پروفایل اساتید - دانشکده کشاورزی agri
استاد
تاریخ بهروزرسانی: 1403/08/24
سهراب معینی
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / علوم و مهندسی صنایع غذائی(غیرفعال)
رساله های دکتری
-
استخراج، شناسایی و تعیین ساختار پلی ساکارید های محلول در آب حاصل از ریشه گیاه چوبک تماشایی
کامبیز جهان بین 1396 -
ارزیابی خواص تکنولوژیکی سوسیس تخمیری گوشت شتر تولید شده با جدایه های طبیعی لاکتوباسیلوس پنیر سنتی سیامزگی
مینا کارگزاری 1396 -
ررسی پایداری عصاره زعفران نانو درون پوشانی شده با بسپارهای زیستی مختلف و ارزیابی اثر نانوذرات بر سلول های سرطانی در شرایط( in vitro))
سمیه رهائی جهرمی 1396 -
ویژکیهای ژله ای و ساختاری مخلوط نانوذرات و ذرات پروتئین های سرمی / کفیران
حسین کزازی 1396
پایاننامههای کارشناسیارشد
-
فرآیند تولید و بسته بندی نوشیدنی عملگرای حاصل از تخمیر شیره خرما توسط باکتریهای اسید لاکتیک و بررسی عوامل موثر بر ماندگاری آن
مهری کرباسی 1402 -
ارزیابی خواص تکنولوژیکی سوسیس تخمیری گوشت شتر تولید شده با جدایه های طبیعی لاکتوباسیلوس پنیر سنتی سیامزگی
مینا کارگزاری 1402 -
جداسازی ترکیبات فنولی از ضایعات واحدهای فرآوری پسته از راه نانواستخراج با غشای مایع میکروامولسیونی
فرهاد گراوند 1397 -
تهیه ی نانوذرات کامپوزیت پروتئین آب پنیر - پکتین از راه درهم تنیدن آنزیمی دریک میکروامولسیون
بهزاد گزمه 1397 -
بررسی تاثیر نوع دیواره انتخابی بر کارایی پوشینه دار کردن ترکیبات فرار عطر و طعمی
محمدمهدی صفاری 1396 -
استخراج و آنالیز کمی و کیفی ترکیبات موثره از مغز دو گونه بادام کوهی Amygdalus scoparia و Amygdalus haussknechti
علی مویدی 1396 -
بهینه سازی عوامل فرایند غشای موثر در شفاف سازی آب البالو قرمز
هیمن نوربخش 1396 -
استفاده از مدل ریاضی در مطالعه تاثیرات شرایط سرخ کردن ( درجه حرارت روغن ،ضخامت و نوع روغن سرخ کردنی ) در انتقال جرم و میزان جذب روغن حین سرخ کردن عمیق فیش فینگر.
سیدعبدالحسین ایزدی 1396 -
بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم های زیست تخریب پذیر حاوی ذرات نانو بر پایه ی پروتئین به دست آمده از ضایعات ماهی قزل آلا
مرضیه میرزاخانی 1396 -
بررسی اثر پوشش های خوراکی از پروتئین های آب پنیر با بکارگیری ترکیبات ضد میکروبی طبیعی و بررسی آن بر روی عمر نگهداری گوشت تازه
مهدیه احمدی 1396 -
فرآیند تولید و بسته بندی نوشیدنی عملگرا حاصل از تخمیر شیره خرما توسط باکتریهای اسید لاکتیک و بررسی عوامل موثر بر ماندگاری آن
مهری کرباسی باب الدشتی 1396 -
امکان سنجی تولید چیپس ماهی از خانواده ماهی کیلکا
مصطفی عاشوری 1396 -
بر رسی امکان تولید نوشیدنی فرا سودمند از مخلوط اب میوه های سیب و پرتقال و شیر با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک
سمیرا جعفری 1396 -
طراحی سیستمی هوشمند جهت پیش بینی شاخص بورس اوراق بهادر تهران
امیر هامونی 1396 -
پیش بینی خصوصیات کیفی زغال اخته خشک شده به روش ترکیبی اولترسوند اسمزی مایکروویو با استفاده از مدل سازی شبکه عصبی
سمیرا شمائی 1396