Zeinabsadat Abrahimzadehmosavi

Assistant Professor

Update: 2024-11-21

Zeinabsadat Abrahimzadehmosavi

College of Agriculture and Natural Resources / Agricultural Engineering - Food Science and Technolgogy

Master Theses

  1. بررسی اثر لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر دسترسی زیستی ترکیبات موثره عصاره خارمریم، زرشک و شیرین بیان
    علیرضا امینی 2023
  2. اثر پوشش فعال برپایه کربوکسی متیل سلولز ( CMC ) اصلاح شده با اکتنیل سوکسینیک انهیدرید (OSA) حاوی باسیلوس سوبتیلیس UTBSPI بررشدآسپرژیلوس فلاووس و تولید آفلاتوکسین و خواص ضداکسیداسیونی پسته
    میلاد کمالی 2022
  3. بررسی خصوصیات بافتی و ساختاری کوکی پروبیوتیک تولید شده از ضایعات قنادی به روش چاپ سه بعدی
    مهسا صیادی 2022
  4. تولید جایگزین گوشت برپایه ریزجلبک بوسیله پرینتر سه بعدی، بررسی خصوصیات بافتی و رئولوژیکی محصول
    سیدعلی قریشی 2021
  5. تشخیص سریع باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست پروبیوتیک توسط تکنیک دورگه سازی در محل فلورسنس با کشت فیلتر و مقایسه نتایج با روش کشت متداول
    سالار میخوش ویرثق 2021
  6. جداسازی، خالص سازی و شناسایی ویژگی‌های میکروارگانیسم های مولد مواد آروماتیک از نمونه‌های خمیر ترش سنتی ایران
    آیسا دست نشان 2020
  7. اثر پوشش حاوی عوامل ضد میکروبی بر رشد اسپرژیلوس فلاووس موجود در پسته تازه
    مرضیه قاسمی 2020
  8. بهینه سازی و بررسی خصوصیات پکتین استخراج شده از تفاله آبغوره گیری
    مهدی رضائی 2020
  9. تشخيص سريع سالمونلا در مواد غذايي به وسيله روش هيبريديزاسيون در جاي فلورسنت ( FISH )
    سیده غزاله سلیمی 2019
  10. توليد نوشيدني سلامت بر پايه‌ي آب عناب به كمك باكتري‌هاي پروبيوتيك اسيد لاكتيك
    بهناز محمودی 2019
  11. بررسي زنده ماني باكتري‌هاي پروبيوتيك در دسر لبني سينبيوتيك غني شده با ارده و اينولين
    فاطمه خاجی 2019
  12. توليد بيوپليمر پولولان توسط Aureobasidium pullulans از پودر هسته خرما
    حلیمه سجادی 2018
  13. ارزيابي بيان ژن در توليد پولولان بوسيله آئروبازيديوم پولولانس از جدايه هاي بومي كشور
    مریم حمیدی 2018
  14. توليد نوشيدني بدون الكل از مخلوط جوانه جو (مالت) و جوانه گندم در شرايط تخمير محدود شده
    فاطمه میرزاجانی 2018
  15. بررسي اثر عصاره ريشه گياه كاسني و سيب زميني ترشي بر زنده ماني باكتري‌هاي پروبيوتيك در ماست
    محسن نوروزی 2018
  16. بررسي خواص كاركردي، فيزيكوشيميايي و ضد ميكروبي پودر پياز توليد شده با استفاده از خشك كن پاششي
    حسن کیوانلو شهرستانکی 2018
  17. بررسي اثر لئوكونوستوك مزنتروئيدس بر روي ويژگي هاي حسي و رئولوژيكي نوشيدني تخميري لبني
    فریبرز آقاجان پور وشکی 2018
  18. بررسي امكان توليد نوشيدني تخميري حاصل از كنسانتره و تفاله زرشك با بكارگيري سوشهاي لاكتيكي L.palantarum , L.acidophilus
    نسرین عسگری 2018
  19. توليد بيوپليمر پولولان توسط Aureobasidium pullulans از تفاله هويج
    فاطمه مظفری 2018
  20. توليد اليگوگالاكتورونان هاي پكتين پوست بالنگ و اثر آن بر رشد باكتري‌هاي اسيد لاكتيك
    بهاره پسندیده 2018
  21. بهبود فرآيند استخراج تركيبات پلي فنلي از زرشك به كمك روش تخمير با بستر جامد
    الهام رخشی 2018