پروفایل اساتید - دانشکده کشاورزی agri
Assistant Professor
Update: 2024-11-21
Zeinabsadat Abrahimzadehmosavi
College of Agriculture and Natural Resources / Agricultural Engineering - Food Science and Technolgogy
Master Theses
-
بررسی اثر لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر دسترسی زیستی ترکیبات موثره عصاره خارمریم، زرشک و شیرین بیان
علیرضا امینی 2023 -
اثر پوشش فعال برپایه کربوکسی متیل سلولز ( CMC ) اصلاح شده با اکتنیل سوکسینیک انهیدرید (OSA) حاوی باسیلوس سوبتیلیس UTBSPI بررشدآسپرژیلوس فلاووس و تولید آفلاتوکسین و خواص ضداکسیداسیونی پسته
میلاد کمالی 2022 -
بررسی خصوصیات بافتی و ساختاری کوکی پروبیوتیک تولید شده از ضایعات قنادی به روش چاپ سه بعدی
مهسا صیادی 2022 -
تولید جایگزین گوشت برپایه ریزجلبک بوسیله پرینتر سه بعدی، بررسی خصوصیات بافتی و رئولوژیکی محصول
سیدعلی قریشی 2021 -
تشخیص سریع باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست پروبیوتیک توسط تکنیک دورگه سازی در محل فلورسنس با کشت فیلتر و مقایسه نتایج با روش کشت متداول
سالار میخوش ویرثق 2021 -
جداسازی، خالص سازی و شناسایی ویژگیهای میکروارگانیسم های مولد مواد آروماتیک از نمونههای خمیر ترش سنتی ایران
آیسا دست نشان 2020 -
اثر پوشش حاوی عوامل ضد میکروبی بر رشد اسپرژیلوس فلاووس موجود در پسته تازه
مرضیه قاسمی 2020 -
بهینه سازی و بررسی خصوصیات پکتین استخراج شده از تفاله آبغوره گیری
مهدی رضائی 2020 -
تشخيص سريع سالمونلا در مواد غذايي به وسيله روش هيبريديزاسيون در جاي فلورسنت ( FISH )
سیده غزاله سلیمی 2019 -
توليد نوشيدني سلامت بر پايهي آب عناب به كمك باكتريهاي پروبيوتيك اسيد لاكتيك
بهناز محمودی 2019 -
بررسي زنده ماني باكتريهاي پروبيوتيك در دسر لبني سينبيوتيك غني شده با ارده و اينولين
فاطمه خاجی 2019 -
توليد بيوپليمر پولولان توسط Aureobasidium pullulans از پودر هسته خرما
حلیمه سجادی 2018 -
ارزيابي بيان ژن در توليد پولولان بوسيله آئروبازيديوم پولولانس از جدايه هاي بومي كشور
مریم حمیدی 2018 -
توليد نوشيدني بدون الكل از مخلوط جوانه جو (مالت) و جوانه گندم در شرايط تخمير محدود شده
فاطمه میرزاجانی 2018 -
بررسي اثر عصاره ريشه گياه كاسني و سيب زميني ترشي بر زنده ماني باكتريهاي پروبيوتيك در ماست
محسن نوروزی 2018 -
بررسي خواص كاركردي، فيزيكوشيميايي و ضد ميكروبي پودر پياز توليد شده با استفاده از خشك كن پاششي
حسن کیوانلو شهرستانکی 2018 -
بررسي اثر لئوكونوستوك مزنتروئيدس بر روي ويژگي هاي حسي و رئولوژيكي نوشيدني تخميري لبني
فریبرز آقاجان پور وشکی 2018 -
بررسي امكان توليد نوشيدني تخميري حاصل از كنسانتره و تفاله زرشك با بكارگيري سوشهاي لاكتيكي L.palantarum , L.acidophilus
نسرین عسگری 2018 -
توليد بيوپليمر پولولان توسط Aureobasidium pullulans از تفاله هويج
فاطمه مظفری 2018 -
توليد اليگوگالاكتورونان هاي پكتين پوست بالنگ و اثر آن بر رشد باكتريهاي اسيد لاكتيك
بهاره پسندیده 2018 -
بهبود فرآيند استخراج تركيبات پلي فنلي از زرشك به كمك روش تخمير با بستر جامد
الهام رخشی 2018