پروفایل اساتید - دانشکده کشاورزی agri
مقالات علمی چاپ شده در مجلات
-
"The Effect of Sodium Alginate Concentrations on Viability of Immobilized Lactobacillus Acidophilus in Fruit Alginate Coating During Refrigerator Storage"
Nasrin Moayednia ,
Mohammadreza Ehsani,
Zahra Emam Jomeh,
Mm Asadi ,
M Mizani ,
Mahnaz Mazaheri
Australian Journal of Basic and Applied Sciences,
Vol. 3,
No 4,
pp.3213-3226,
2009
-
"Influence of starter culture type and incubationtemperatures on rheology and microstructure of low fat set yoghurt"
Habib Abbasi ,
Mohammad Ebrahimzadeh Mousavi ,
Mohammadreza Ehsani,
Zahra Emam D Jomea ,
Moharam Vaziri ,
Jamshid Rahimi ,
Somayeh Aziznia
INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY,
Vol. 62,
No 4,
pp.549-555,
2009
-
"Response surface optimization of an artificial neural network for predicting the size of re-assembled casein micelles"
Ashkan Madadlou,
Zahra Emam Jomeh,
Seyed Mohammadali Ebrahimzadeh Mosavi,
Mohammadreza Ehsani,
مجید جوانمرد ,
دیوید شیهان
Computers and Electronics in Agriculture,
Vol. 68,
No 2,
pp.216-221,
2009
-
"Effect of environmental conditions on the migration of di2 - ethylhexyl phthalate from pet bottles into yogurt drinks Influence of time temperature and food simulant"
Mehdi Farhoodi,
Zahra Emam Jomeh,
Mohammadreza Ehsani,
عبدالرسول ارومیه ای
Arabian Journal of Science and Engineering,
Vol. 33,
No 2,
pp.279-287,
2008
-
"Chaperone activities of bovine and camel B - caseins Importance of their surface hydrophobicity in protection against alcohol dehydrogenase aggregation"
Abolfazl Barzegar ,
Reza Yousefi ,
Ahmad Sharifzadeh ,
Miche Le Dalgalarrondo ,
Jean Marc Chobert ,
Mohammadreza Ganjali,
Parviz Norouzi,
Mohammadreza Ehsani,
Amir Niasari-naslaji,
Ali Akbar Saboury,
Haertlé T ,
Ali Akbar Moosavi Movahhedi
International Journal of Biological Macromolecules,
Vol. 42,
No 4,
pp.392-399,
2008
-
"Survival of encapsulated probiotic bacteria in Iranian Yougurt drink Dooge after the product exposure to the Simulated gastrointestinal conditions"
Amir Mortazavian ,
A Azizi ,
Mohammadreza Ehsani,
Seyed Hadi Razavi,
Seyed Mohammadali Ebrahimzadeh Mosavi,
Sara Sohrabvandi ,
J A Reinheimer
MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL,
Vol. 63,
No 4,
pp.121-129,
2008
-
"Effect of lecithin and calcium chloride solution on the microencapsulation process yield of calcium alginate beads"
Mohammad Saeid Yarmand,
Mohammadreza Ehsani,
Aziz Homayooni ,
Seyed Hadi Razavi,
Aslan Azizi
IRANIAN POLYMER JOURNAL,
Vol. 16,
No 9,
pp.606-597,
2007
-
"Principles and Methods of Microencapsulation of Probiotic Microorganisms"
Amir Mortazavian ,
Seyed Hadi Razavi,
Mohammadreza Ehsani,
Sara Sohrabvandi
Iranian Journal of Biotechnology,
Vol. 5,
No 1,
pp.25-20,
2007
-
"Perliminary investigation of the combined effect of heat treatment and incubation temperature on the biability of the probiotic micro - organisms in freshly made yogurt"
Amir Mortazavian ,
Mohammadreza Ehsani,
S M Mousavi ,
Jak Reinheimer ,
Zahra Emam Jomeh,
Sara Sohrabvandi ,
Karim Rezaei
INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY,
Vol. 59,
No 1,
pp.8-11,
2006
-
"Effect of Propionibacterium Shermanii Metabolites on Sensory Properties and Shelf Life of UF - feta Cheese"
Ali Mohammadi Sani ,
Mohammadreza Ehsani,
Majnaz Mazaheri Asadi
Nutrition and Food Science,
Vol. 35,
No 2,
pp.94-88,
2006
-
"Evaluation of the Microbial Characteristics of the Curd and brine during ripening of the Iranian White brined Cheese"
Soraya Azarnia ,
Seyed Ahmad Mir Hadi ,
Mohammadreza Ehsani
مجله کشاورزی و عمران روستایی,
Vol. 1,
No 1,
pp.17-30,
1999
-
"Accelarated Proteolysis of Iranian Brine Cheese with Heat - Shocked Lactic Bacteria Cultures"
Soraya Azarnia ,
Seyed Ahmad Mirhadi ,
Mohammadreza Ehsani
Iranian Journal of Agriculture Science,
Vol. 2,
No 29,
pp.34-28,
1998
-
"Evaluation of the Physico - Chemical Characteristics of the Curd during the Ripening Iranian Brine Cheese"
Soraya Azarniaa ,
Mohammadreza Ehsani,
S A Mirhadic
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL,
Vol. 7,
pp.473-478,
1997
-
"THE Effecrt of Temperature on Some of Physico - Chemical Properties of Iranian White Brined Cheese during Ripening"
Z Azarnia ,
Mohammadreza Ehsani
The Journal of Agricultural Sciences,
Vol. 27,
No 2,
1996
-
"Effect of Cottage Cheese on the Prooerties of ice Milk"
Mohammadreza Ehsani,
R H Schmidt ,
Myers P O
JOURNAL OF FOOD QUALITY,
Vol. 16,
No 4,
pp.261-253,
1993
-
"Aptitude a la Coagulation de Poudres de Laits Preacidifies"
Mohammadreza Ehsani,
M Bennasar ,
B Tarodo De La Fuente
Le Lait,
Vol. 62,
pp.276-300,
1982
-
"تاثیر پروتئین های شیر تغلیظ شده به روش اولترافیلتراسیون بر خواص شیمیائی و حسی ماست"
آینازعلی زاده ،
محمدرضا احسانی،
محمد صفری
مجله علوم و صنایع غذایی ایران،
نسخه 6،
شماره 3،
صفحات:109-115،
1388
-
"تاثیر مدت زمان رسانیدن بر پروفیل اسیدهای چرب، ریز ساختار و خواص حسی پنیر UF فتا"
مصطفی کرمی ،
محمدرضا احسانی،
سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی،
کرامت اله رضایی ،
محمد صفری
مجله مهندسی بیوسیستم ایران،
نسخه 40،
شماره 1،
صفحات:110-101،
1387
-
"اثر جایگزینی نسبی سدیم کلراید با نمک پتاسیم کلراید بر روی شمارش میکروارگانیسم ها و …"
علیرضا شهاب لواسانی ،
سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی،
محمدرضا احسانی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران،
نسخه 5،
شماره 2،
صفحات:81-89،
1387
-
"بررسی اثرات جایگزینی نسبی نمک NaCl با نمک KCl برروی لیپولیز پنیر سفید UF"
سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی،
علیرضا شهاب لواسانی ،
محمدرضا احسانی
مجله علوم کشاورزی ایران،
نسخه 38،
شماره 3،
صفحات:363-357،
1386
-
"بررسی اثر همگن کردن و پایدارکننده ها بر خواص بافتی و ریزساختاری دسر خامه ای"
سارا سهراب وندی ،
امیر مرتضویان ،
زهرا امام جمعه،
محمدرضا احسانی،
سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی
مجله علوم کشاورزی ایران،
نسخه 38،
شماره 1،
صفحات:126-134،
1386
-
"اثرات جایگزینی نمک Nacl با Kcl بر روی خصوصیات فیزیکو شیمیائی حسی"
علیرضا شهاب لواسانی ،
سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی،
محمدرضا احسانی
مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران،
نسخه 26،
شماره 1،
صفحات:121-119،
1385
-
"بهبود کیفیت بستنی کم چرب به کمک هیدرولیز نسبی پروتئین های مخلوط بستنی با کیموزین ( II )"
عزیز همایونی راد ،
محمدرضا احسانی،
سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی،
مصطفی ولیزاده ،
زهرا امام جمعه
مجله علوم کشاورزی ایران،
نسخه 36،
شماره 6،
صفحات:1509-1516،
1384
-
"مطالعه میسل های کازئینی شیر خام و پاستوریزه در حالت طبیعی و پس از عمل مایه پنیر در سرما به کمک میکروسکوپهای الکترونی نگاره و _x000D_ گذاره"
محمدرضا احسانی،
حمید عزت پناه ،
حسن لامع
علوم کشاورزی و منابع طبیعی،مجله،
نسخه -،
شماره 3،
صفحات:215-207،
1384
-
"بهبهود کیفیت بستنی کم چرب به کمک هیدرولیز نسبی پروتیینهای مخلوط بستنی با کیموزین 2"
عزیز همایونی راد ،
محمدرضا احسانی،
سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی،
مصطفی ولیزاده ،
زهرا امام جمعه
مجله علوم کشاورزی ایران،
نسخه 36،
شماره 6،
صفحات:765-773،
1384
-
"مقایسه میسل های کازئین درشیرخام وپاستوریزه بی چربی در pH های مختلف با میکروسکوپهای الکترونی نگاره و گذاره"
حسن لامع ،
حمید عزت پناه ،
محمدرضا احسانی
علوم کشاورزی و منابع طبیعی،مجله،
نسخه 9،
شماره 2،
صفحات:135-145،
1384
-
"افزایش کیفیت و ماندگاری محصولات لبنی با استفاده از فشار هیدرواستاتیک"
امیر محمد مرتضویان ،
عزیز همایونی راد ،
محمدرضا احسانی،
مصطفی کرمی
سنبله،
نسخه 18،
شماره 144،
صفحات:10-12،
1384
-
"بهبود کیفیت بستنی به کمک هیدرولیز نسبی پروتئین های بستنی"
عزیز همایونی راد ،
محمدرضا احسانی،
سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی،
مصطفی ولیزاده ،
زهرا امام جمعه
مجله علوم کشاورزی ایران،
نسخه -،
شماره 1،
صفحات:765-773،
1384
-
"مقایسه ارزیابی حسی صورت گرفته به روی سه نوشیدنی تخمیری پروبیوتیکی در قیاس با شیر UHT ( چربی5/2% )"
زهرا امام جمعه،
محمدرضا احسانی،
نسرین مویدنیا
علوم غذایی و تغذیه،
نسخه -،
شماره 4،
صفحات:1-4،
1383
-
"مقایسه مایه پنیر حاصل از کپک Mucor miehei با مایه پنیر تجاری رنیلاز"
محمدرضا احسانی،
محمد علی زاده
مجله علوم کشاورزی ایران،
نسخه 34،
شماره 1،
صفحات:207-212،
1382
-
"بررسی تاثیرفرآیندهای خامه گیری باکتوفوگاسیون دو مرحله ای و پاستوریزاسیون درکاهش بار میکروبی شیر پنیر سازی"
حمید عزت پناه ،
محمدرضا احسانی
علوم کشاورزی - دانشگاه آزاد اسلامی - واحد علوم و تحقیقات،
نسخه -،
شماره 1،
صفحات:63-82،
1381
-
"مطالعه تاثیر تغییرات ماده خشک مخلوط شیرباز ساخته و معمولی بر روی برخی خواص فیزیکی و شیمیائی شیر و آب پنیر حاصله"
محمدرضا احسانی،
ثریا آذرنیا
مجله علوم کشاورزی ایران،
نسخه 30،
شماره 4،
صفحات:829-837،
1378
-
"ارزیابی ویژگیهای میکروبی لخته و آب نمک در دوران رسیدن پنیر سفید آب نمکی ایرانی"
ثریا آذرنیا ،
سید احمد میر هادی ،
محمدرضا احسانی
کشاورزی،
نسخه 1،
شماره 1،
صفحات:23-17،
1378
-
"مطالعه نحوه انتقال مواد ازته فسفر کلسیم منیزیم و پتاسیم از دلمه به آب نمک در طی دوره رسیدن پنیر سفید ایرانی"
ثریا آذرنیا ،
عبدالرسول علامه ،
محمدرضا احسانی
مجله علوم کشاورزی ایران،
نسخه 1،
شماره 1،
1378
-
"مطالعه تاثیر باکتریهای لاکتیکی حرارت دیده بر روی سرعت پروتئولیرپنیر سفید آب نمکی ایرانی"
ثریا آذرنیا ،
محمدرضا احسانی،
سیداحمد میرهادی
مجله علوم کشاورزی ایران،
نسخه 29،
شماره 2،
صفحات:237-251،
1377
-
"باکتریهای کلی فرم و میزان پایداری آنها در طی رسانیدن پنیر سفید آب نمکی ایرانی"
محمدرضا احسانی،
کیانا کازرونی ،
جلیل وندیوسفی ،
ثریا آذرنیا
مجله علوم کشاورزی ایران،
نسخه 27،
شماره 3،
صفحات:61-55،
1375
-
"تاثیر درجه حرارت نگهداری پنیر سفید آب نمکی ایرانی برروی خصوصیات فیزیکی و شیمیائی آن"
ثریا آذر نیا ،
عباس نظریان ،
سید هادی میرهادی ،
محمدرضا احسانی
مجله علوم کشاورزی ایران،
نسخه 2،
شماره 2،
صفحات:1-7،
1375
-
"تحولات دوران رسیدن پنیر و عوامل موثر در آن 1- فرآیندهای پروتئولیز لیپولیز و گلیکولیز در طی رسیدن پنیر"
ثریا اذرنیا ،
سید احمد میرهادی ،
عباس نظریان ،
محمدرضا احسانی
جهاد (ترویج کشاورزی و توسعه روستایی)،
نسخه 1،
شماره 28،
صفحات:88-83،
1374
-
"بررسی میزان باز پس زنی ترکیبات شیر توسط غشاء اولترافیلتراسیون"
مهشید جهادی ،
محمدرضا احسانی،
امین جودکی ،
مهناز هاشمی روان ،
سجاد سارالله ذبیحی ،
ثریا نواب پور
مجله علوم کشاورزی ایران،
نسخه 38،
شماره 2،
1111
-
"بررسی اثر نوع و مقدار پایدارکننده ها بر پایداری خامه UHT"
نیلوفر رفیعی طاری ،
محمدرضا احسانی،
محمدتقی مظلومی ،
سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی
مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران،
نسخه 1،
شماره 1،
1111