محمدرضا احسانی

استاد

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/08/24

محمدرضا احسانی

دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی‌(غیرفعال)

مقالات علمی چاپ شده در مجلات

  1. "The Effect of Sodium Alginate Concentrations on Viability of Immobilized Lactobacillus Acidophilus in Fruit Alginate Coating During Refrigerator Storage"
    Nasrin Moayednia , Mohammadreza Ehsani, Zahra Emam Jomeh, Mm Asadi , M Mizani , Mahnaz Mazaheri
    Australian Journal of Basic and Applied Sciences, Vol. 3, No 4, pp.3213-3226, 2009
  2. "Influence of starter culture type and incubationtemperatures on rheology and microstructure of low fat set yoghurt"
    Habib Abbasi , Mohammad Ebrahimzadeh Mousavi , Mohammadreza Ehsani, Zahra Emam D Jomea , Moharam Vaziri , Jamshid Rahimi , Somayeh Aziznia
    INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY, Vol. 62, No 4, pp.549-555, 2009
  3. "Response surface optimization of an artificial neural network for predicting the size of re-assembled casein micelles"
    Ashkan Madadlou, Zahra Emam Jomeh, Seyed Mohammadali Ebrahimzadeh Mosavi, Mohammadreza Ehsani, مجید جوانمرد , دیوید شیهان
    Computers and Electronics in Agriculture, Vol. 68, No 2, pp.216-221, 2009
  4. "Effect of environmental conditions on the migration of di2 - ethylhexyl phthalate from pet bottles into yogurt drinks Influence of time temperature and food simulant"
    Mehdi Farhoodi, Zahra Emam Jomeh, Mohammadreza Ehsani, عبدالرسول ارومیه ای
    Arabian Journal of Science and Engineering, Vol. 33, No 2, pp.279-287, 2008
  5. "Chaperone activities of bovine and camel B - caseins Importance of their surface hydrophobicity in protection against alcohol dehydrogenase aggregation"
    Abolfazl Barzegar , Reza Yousefi , Ahmad Sharifzadeh , Miche Le Dalgalarrondo , Jean Marc Chobert , Mohammadreza Ganjali, Parviz Norouzi, Mohammadreza Ehsani, Amir Niasari-naslaji, Ali Akbar Saboury, Haertlé T , Ali Akbar Moosavi Movahhedi
    International Journal of Biological Macromolecules, Vol. 42, No 4, pp.392-399, 2008
  6. "Survival of encapsulated probiotic bacteria in Iranian Yougurt drink Dooge after the product exposure to the Simulated gastrointestinal conditions"
    Amir Mortazavian , A Azizi , Mohammadreza Ehsani, Seyed Hadi Razavi, Seyed Mohammadali Ebrahimzadeh Mosavi, Sara Sohrabvandi , J A Reinheimer
    MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL, Vol. 63, No 4, pp.121-129, 2008
  7. "Effect of lecithin and calcium chloride solution on the microencapsulation process yield of calcium alginate beads"
    Mohammad Saeid Yarmand, Mohammadreza Ehsani, Aziz Homayooni , Seyed Hadi Razavi, Aslan Azizi
    IRANIAN POLYMER JOURNAL, Vol. 16, No 9, pp.606-597, 2007
  8. "Principles and Methods of Microencapsulation of Probiotic Microorganisms"
    Amir Mortazavian , Seyed Hadi Razavi, Mohammadreza Ehsani, Sara Sohrabvandi
    Iranian Journal of Biotechnology, Vol. 5, No 1, pp.25-20, 2007
  9. "Perliminary investigation of the combined effect of heat treatment and incubation temperature on the biability of the probiotic micro - organisms in freshly made yogurt"
    Amir Mortazavian , Mohammadreza Ehsani, S M Mousavi , Jak Reinheimer , Zahra Emam Jomeh, Sara Sohrabvandi , Karim Rezaei
    INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY, Vol. 59, No 1, pp.8-11, 2006
  10. "Effect of Propionibacterium Shermanii Metabolites on Sensory Properties and Shelf Life of UF - feta Cheese"
    Ali Mohammadi Sani , Mohammadreza Ehsani, Majnaz Mazaheri Asadi
    Nutrition and Food Science, Vol. 35, No 2, pp.94-88, 2006
  11. "Evaluation of the Microbial Characteristics of the Curd and brine during ripening of the Iranian White brined Cheese"
    Soraya Azarnia , Seyed Ahmad Mir Hadi , Mohammadreza Ehsani
    مجله کشاورزی و عمران روستایی, Vol. 1, No 1, pp.17-30, 1999
  12. "Accelarated Proteolysis of Iranian Brine Cheese with Heat - Shocked Lactic Bacteria Cultures"
    Soraya Azarnia , Seyed Ahmad Mirhadi , Mohammadreza Ehsani
    Iranian Journal of Agriculture Science, Vol. 2, No 29, pp.34-28, 1998
  13. "Evaluation of the Physico - Chemical Characteristics of the Curd during the Ripening Iranian Brine Cheese"
    Soraya Azarniaa , Mohammadreza Ehsani, S A Mirhadic
    INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL, Vol. 7, pp.473-478, 1997
  14. "THE Effecrt of Temperature on Some of Physico - Chemical Properties of Iranian White Brined Cheese during Ripening"
    Z Azarnia , Mohammadreza Ehsani
    The Journal of Agricultural Sciences, Vol. 27, No 2, 1996
  15. "Effect of Cottage Cheese on the Prooerties of ice Milk"
    Mohammadreza Ehsani, R H Schmidt , Myers P O
    JOURNAL OF FOOD QUALITY, Vol. 16, No 4, pp.261-253, 1993
  16. "Aptitude a la Coagulation de Poudres de Laits Preacidifies"
    Mohammadreza Ehsani, M Bennasar , B Tarodo De La Fuente
    Le Lait, Vol. 62, pp.276-300, 1982
  17. "تاثیر پروتئین های شیر تغلیظ شده به روش اولترافیلتراسیون بر خواص شیمیائی و حسی ماست"
    آینازعلی زاده ، محمدرضا احسانی، محمد صفری
    مجله علوم و صنایع غذایی ایران، نسخهشماره 3، صفحات:109-115، 1388
  18. "تاثیر مدت زمان رسانیدن بر پروفیل اسیدهای چرب، ریز ساختار و خواص حسی پنیر UF‌ فتا"
    مصطفی کرمی ، محمدرضا احسانی، سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی، کرامت اله رضایی ، محمد صفری
    مجله مهندسی بیوسیستم ایران، نسخه 40، شماره 1، صفحات:110-101، 1387
  19. "اثر جایگزینی نسبی سدیم کلراید با نمک پتاسیم کلراید بر روی شمارش میکروارگانیسم ها و …"
    علیرضا شهاب لواسانی ، سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی، محمدرضا احسانی
    مجله علوم و صنایع غذایی ایران، نسخهشماره 2، صفحات:81-89، 1387
  20. "بررسی اثرات جایگزینی نسبی نمک NaCl با نمک KCl برروی لیپولیز پنیر سفید UF"
    سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی، علیرضا شهاب لواسانی ، محمدرضا احسانی
    مجله علوم کشاورزی ایران، نسخه 38، شماره 3، صفحات:363-357، 1386
  21. "بررسی اثر همگن کردن و پایدارکننده ها بر خواص بافتی و ریزساختاری دسر خامه ای"
    سارا سهراب وندی ، امیر مرتضویان ، زهرا امام جمعه، محمدرضا احسانی، سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی
    مجله علوم کشاورزی ایران، نسخه 38، شماره 1، صفحات:126-134، 1386
  22. "اثرات جایگزینی نمک Nacl با Kcl بر روی خصوصیات فیزیکو شیمیائی حسی"
    علیرضا شهاب لواسانی ، سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی، محمدرضا احسانی
    مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، نسخه 26، شماره 1، صفحات:121-119، 1385
  23. "بهبود کیفیت بستنی کم چرب به کمک هیدرولیز نسبی پروتئین های مخلوط بستنی با کیموزین ( II )"
    عزیز همایونی راد ، محمدرضا احسانی، سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی، مصطفی ولیزاده ، زهرا امام جمعه
    مجله علوم کشاورزی ایران، نسخه 36، شماره 6، صفحات:1509-1516، 1384
  24. "مطالعه میسل های کازئینی شیر خام و پاستوریزه در حالت طبیعی و پس از عمل مایه پنیر در سرما به کمک میکروسکوپهای الکترونی نگاره و _x000D_ گذاره"
    محمدرضا احسانی، حمید عزت پناه ، حسن لامع
    علوم کشاورزی و منابع طبیعی،مجله، نسخهشماره 3، صفحات:215-207، 1384
  25. "بهبهود کیفیت بستنی کم چرب به کمک هیدرولیز نسبی پروتیینهای مخلوط بستنی با کیموزین 2"
    عزیز همایونی راد ، محمدرضا احسانی، سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی، مصطفی ولیزاده ، زهرا امام جمعه
    مجله علوم کشاورزی ایران، نسخه 36، شماره 6، صفحات:765-773، 1384
  26. "مقایسه میسل های کازئین درشیرخام وپاستوریزه بی چربی در pH های مختلف با میکروسکوپهای الکترونی نگاره و گذاره"
    حسن لامع ، حمید عزت پناه ، محمدرضا احسانی
    علوم کشاورزی و منابع طبیعی،مجله، نسخهشماره 2، صفحات:135-145، 1384
  27. "افزایش کیفیت و ماندگاری محصولات لبنی با استفاده از فشار هیدرواستاتیک"
    امیر محمد مرتضویان ، عزیز همایونی راد ، محمدرضا احسانی، مصطفی کرمی
    سنبله، نسخه 18، شماره 144، صفحات:10-12، 1384
  28. "بهبود کیفیت بستنی به کمک هیدرولیز نسبی پروتئین های بستنی"
    عزیز همایونی راد ، محمدرضا احسانی، سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی، مصطفی ولیزاده ، زهرا امام جمعه
    مجله علوم کشاورزی ایران، نسخهشماره 1، صفحات:765-773، 1384
  29. "مقایسه ارزیابی حسی صورت گرفته به روی سه نوشیدنی تخمیری پروبیوتیکی در قیاس با شیر UHT ( چربی5/2% )"
    زهرا امام جمعه، محمدرضا احسانی، نسرین مویدنیا
    علوم غذایی و تغذیه، نسخهشماره 4، صفحات:1-4، 1383
  30. "مقایسه مایه پنیر حاصل از کپک Mucor miehei با مایه پنیر تجاری رنیلاز"
    محمدرضا احسانی، محمد علی زاده
    مجله علوم کشاورزی ایران، نسخه 34، شماره 1، صفحات:207-212، 1382
  31. "بررسی تاثیرفرآیندهای خامه گیری باکتوفوگاسیون دو مرحله ای و پاستوریزاسیون درکاهش بار میکروبی شیر پنیر سازی"
    حمید عزت پناه ، محمدرضا احسانی
    علوم کشاورزی - دانشگاه آزاد اسلامی - واحد علوم و تحقیقات، نسخهشماره 1، صفحات:63-82، 1381
  32. "مطالعه تاثیر تغییرات ماده خشک مخلوط شیرباز ساخته و معمولی بر روی برخی خواص فیزیکی و شیمیائی شیر و آب پنیر حاصله"
    محمدرضا احسانی، ثریا آذرنیا
    مجله علوم کشاورزی ایران، نسخه 30، شماره 4، صفحات:829-837، 1378
  33. "ارزیابی ویژگیهای میکروبی لخته و آب نمک در دوران رسیدن پنیر سفید آب نمکی ایرانی"
    ثریا آذرنیا ، سید احمد میر هادی ، محمدرضا احسانی
    کشاورزی، نسخهشماره 1، صفحات:23-17، 1378
  34. "مطالعه نحوه انتقال مواد ازته فسفر کلسیم منیزیم و پتاسیم از دلمه به آب نمک در طی دوره رسیدن پنیر سفید ایرانی"
    ثریا آذرنیا ، عبدالرسول علامه ، محمدرضا احسانی
    مجله علوم کشاورزی ایران، نسخهشماره 1378
  35. "مطالعه تاثیر باکتریهای لاکتیکی حرارت دیده بر روی سرعت پروتئولیرپنیر سفید آب نمکی ایرانی"
    ثریا آذرنیا ، محمدرضا احسانی، سیداحمد میرهادی
    مجله علوم کشاورزی ایران، نسخه 29، شماره 2، صفحات:237-251، 1377
  36. "باکتریهای کلی فرم و میزان پایداری آنها در طی رسانیدن پنیر سفید آب نمکی ایرانی"
    محمدرضا احسانی، کیانا کازرونی  ، جلیل وندیوسفی  ،  ثریا آذرنیا
    مجله علوم کشاورزی ایران، نسخه 27، شماره 3، صفحات:61-55، 1375
  37. "تاثیر درجه حرارت نگهداری پنیر سفید آب نمکی ایرانی برروی خصوصیات فیزیکی و شیمیائی آن"
    ثریا آذر نیا ، عباس نظریان ، سید هادی میرهادی ، محمدرضا احسانی
    مجله علوم کشاورزی ایران، نسخهشماره 2، صفحات:1-7، 1375
  38. "تحولات دوران رسیدن پنیر و عوامل موثر در آن 1- فرآیندهای پروتئولیز لیپولیز و گلیکولیز در طی رسیدن پنیر"
    ثریا اذرنیا ، سید احمد میرهادی ، عباس نظریان ، محمدرضا احسانی
    جهاد (ترویج کشاورزی و توسعه روستایی)، نسخهشماره 28، صفحات:88-83، 1374
  39. "بررسی میزان باز پس زنی ترکیبات شیر توسط غشاء اولترافیلتراسیون"
    مهشید جهادی ، محمدرضا احسانی، امین جودکی ، مهناز هاشمی روان ، سجاد سارالله ذبیحی ، ثریا نواب پور
    مجله علوم کشاورزی ایران، نسخه 38، شماره 1111
  40. "بررسی اثر نوع و مقدار پایدارکننده ها بر پایداری خامه UHT"
    نیلوفر رفیعی طاری ، محمدرضا احسانی، محمدتقی مظلومی ، سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی
    مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، نسخهشماره 1111