پروفایل اساتید - دانشکده کشاورزی agri
مقالات علمی چاپ شده در مجلات
-
"Decolorization of iranian date syrup by ultrafiltration"
Golnaz Fathi,
Mohsen Labbafi Mazraeh Shahi,
Keramat Allah Rezaei Tireh Shabankareh,
Zahra Emam Jomeh,
Manochehr Hamedi
Journal of Agricultural Science and Technology,
Vol. 15,
No 4,
2013
-
"The effect of ovine and bovine milk on the textural properties of Lighvan cheese during ripening"
مهرناز امینی فر ,
Manochehr Hamedi,
Zahra Emam Jomeh,
علی مهدی نیا
INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY,
Vol. 66,
No 1,
pp.45-53,
2013
-
"Evaluation of physicochemical properties and antioxidant activities of Persian walnut oil obtained by several extraction methods"
Mohammad Taghi Taghi Gharibzahedi,
Seyed Mohammadali Ebrahimzadeh Mosavi,
Manochehr Hamedi,
Keramat Allah Rezaei Tireh Shabankareh,
Faramarz Khodaeiyan Changi
INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS,
Vol. 45,
pp.133-140,
2013
-
"Optimization and characterization of walnut beverage emulsions in relation to their composition and structure"
Seyed Mohammad Taghi Gharibzahedi ,
Seyed Mohammad Mousavi ,
Faramarz Khodaeiyan Changi,
Manochehr Hamedi
International Journal of Biological Macromolecules,
Vol. 50,
No 2,
pp.376-384,
2012
-
"Development of an optimal formulation for oxidative stability of walnut beverage emulsions based on gum Arabic and xanthan gum using response surface methodology. Carbohydrate Polymers"
Seyed Mohammad Taghi Gharibzahedi ,
Seyed Mohammadali Ebrahimzadeh Mosavi,
Manochehr Hamedi,
Faramarz Khodaiyan ,
Seyed Hadi Razavi
CARBOHYDRATE POLYMERS,
Vol. 87,
No 2,
pp.1611-1619,
2012
-
"Development of an optimal formulation for oxidative stability of walnut-beverage emulsions based on gum arabic and xanthan gum using response surface methodology"
Mohammad Taghi Taghi Gharibzahedi,
Seyed Mohammadali Ebrahimzadeh Mosavi,
Manochehr Hamedi,
Faramarz Khodaeiyan Changi,
Seyed Hadi Razavi
CARBOHYDRATE POLYMERS,
Vol. 87,
No 2,
pp.1611-1619,
2012
-
"Antimicrobial, water vapour permeability, mechanical and thermal properties of casein based Zataraia multiflora Boiss . Extract containing film"
Atefeh Broumand ,
Zahra Emam Djomeh ,
Manochehr Hamedi,
Seyed Hadi Razavi
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY,
Vol. 44,
No 10,
pp.2316-2323,
2011
-
"Ricae Bran Phytosteols of Three Widespread Iranian Cultivars"
Mojgan Derakhshan Honarparvar ,
Manochehr Hamedi,
M Kh Pirouzifard
Journal of Agricultural Science and Technology,
Vol. 12,
No 2,
pp.167-172,
2010
-
"Trans - free fats through interesterification of canola oil / palm olein or fully hydrogenated soybean oil blends"
Farmani Jamshid ,
Mohammad Safari,
Manochehr Hamedi
EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY,
Vol. -,
No 12,
2009
-
"Production of zero trans Iranian vanaspati using chemical transesterification and blending techniques from palm olein,rapeseed and sunflower oils"
Jamshid Farmani ,
Manochehr Hamedi,
Mohammad Safari
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY,
Vol. 43,
No 3,
pp.393-399,
2007
-
"Antioxidant power of Iranian propolis extract"
Shiva Mohammadzadeh ,
Mohammad Sharriatpanahi ,
Manochehr Hamedi,
Yaghoub Amanzadeh ,
Seyed Esmaeil Sadat Ebrahimi ,
Seyed Nasser Ostad
FOOD CHEMISTRY,
Vol. 103,
No 3,
pp.729-733,
2007
-
"Chemical composition , oraltoxicityand antimicrobial activity of Iranian propolis"
Shiva Mohammadzadeh ,
Mohammad Shariatpanahi ,
Manochehr Hamedi,
Reza Ahmadkhaniha ,
Nasrin Samadi ,
Seyed Nasser Ostad
FOOD CHEMISTRY,
Vol. 103,
No 4,
pp.1097-1103,
2007
-
"Trans - free Iranian vanaspati through enzymatic and chemical transesterification of tiple blends of fully hydrogenated soybean,rapeseed and sunflower oils"
Jamshid Farmani ,
Manochehr Hamedi,
Mohammad Safari,
Ashkan Madadlou
FOOD CHEMISTRY,
Vol. 102,
No 3,
pp.827-833,
2007
-
"Modeling of proteolysis and lipolisis in Iranian white brine cheese"
Mohammad Alizadeh ,
Manochehr Hamedi,
ali etemadi
FOOD CHEMISTRY,
Vol. 97,
No 2,
pp.294-301,
2006
-
"Application of palm olein in the production of zero - trans Iranian vanaspati through enzymatic interesterification"
Jamshid Farmani ,
Mohammad Safari,
Manochehr Hamedi
EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY,
Vol. 108,
No 8,
pp.643-636,
2006
-
"optimizing Sensorial Quqlity of Iranian White Brine Cheese Using Response Surface Methodology"
Mohammad Alizadeh ,
Manochehr Hamedi,
Asghar Khosroshahi
JOURNAL OF FOOD SCIENCE,
Vol. -,
No 70,
pp.299-303,
2005
-
"Optimising sensorial quality of Iranian white brine cheese using response surface methodology"
Mohammad Alizadeh ,
Manochehr Hamedi,
Asghar Khosroshahi
JOURNAL OF FOOD SCIENCE,
Vol. 70,
No 4,
pp.299-303,
2005
-
"بررسی اثر اسیدهای اولئیک و استئاریک بر ویژگی های مکانیکی نفوذپذیری و ریز ساختاری فیلم کازئینات سدیم"
زهرا امام جمعه،
عاطفه برومند ،
میرمنوچهر حامدی،
سیدهادی رضوی
مجله مهندسی بیوسیستم ایران،
نسخه 41،
شماره 2،
صفحات:185-193،
1389
-
"بررسی برخی عوامل موثر بر استحصال کیفی و کمی روغن در حرارت و زمان های مختلف به هم زدن خمیر حاصل از دانه های رقم روغنی زیتون"
عباس اکبرنیا د ،
حسین مبلی،
اسداله اکرم،
میرمنوچهر حامدی،
شاهین رفیعی
مجله مهندسی بیوسیستم ایران،
نسخه 40،
شماره 1،
1388
-
"خواص فیزیکی شیمیایی وکیفی روغن 10 واریته سویا کشت شده در ایران"
پروین عشرت آبادی ،
میرمنوچهر حامدی
مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی،
نسخه 10،
شماره 1،
صفحات:1-10،
1388
-
"تاثیرات دما و درصد افزایش آب به خمیر زیتون بر خصوصیات کیفی و کمی روغن استحصالی"
عباس اکبرنیا ،
حسین مبلی،
اسداله اکرم،
میرمنوچهر حامدی،
شاهین رفیعی
علوم کشاورزی و منابع طبیعی،مجله،
نسخه 16،
شماره 2،
صفحات:174-180،
1388
-
"تعیین و مقایسه مقاومت فشاری جهار رقم زیتون رایج ایران"
عباس اکبرنیا ،
حسین مبلی،
اسداله اکرم،
میرمنوچهر حامدی،
شاهین رفیعی
مجله مهندسی بیوسیستم ایران،
نسخه 39،
شماره 2،
1387
-
"ارزیابی تغییرات رنگ کنسرو جوجه کباب در طی زمان نگهداری تحت شرایط تسریع شده"
کامبیز جهان بین ،
زهرا امام جمعه،
میرمنوچهر حامدی
مجله مهندسی بیوسیستم ایران،
نسخه 39،
شماره 1،
صفحات:103-108،
1387
-
"اثر سرعت دورانی واحد خرد - له کن و دمای واحد همزن بر کیفیت و کمیت روغن زیتون استحصالی از رقم روغنی"
عباس اکبرنیا ،
حسین مبلی،
اسداله اکرم،
میرمنوچهر حامدی،
شاهین رفیعی
مجله مهندسی بیوسیستم ایران،
نسخه 39،
شماره 1،
1387
-
"بهینه سازی شرایط استخراج صمغ از گیاه باریجه ( Ferula galbaniflua )"
جعفر محمدزاده میلانی ،
زهرا امام جمعه،
میرمنوچهر حامدی،
محمد صفری
مجله علوم کشاورزی ایران،
نسخه 38،
شماره 2،
صفحات:111-105،
1386
-
"تهیه لاکتوز و محصولات فرعی پروتیین وخوراک دام از آب پنیر در واحدهای نیمه صنعتی تولیدکننده پنیر"
یداله ترکاشوند ،
حسین میرنظامی ،
میرمنوچهر حامدی،
مهر مهدی حریری
پژوهش و سازندگی،
نسخه 13،
شماره 2،
صفحات:103-107،
1385
-
"اثر واریته و زمان نگهداری روی ویژگیهای رب گوجه فرنگی حاصل از چهار واریته"
محمدرضا عدالتیان ،
سیدعلی مرتضوی ،
میرمنوچهر حامدی،
مصطفی مظاهری تهرانی
مجله علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی، علوم آب و خاک،
نسخه 9،
شماره 4،
صفحات:219-211،
1384
-
"بررسی اثر واریته وزمان نگهداری بر ویژگیهای فیزیکی رب گوجه فرنگی"
محمدرضا عدالتیان ،
سیدعلی مرتضوی ،
میرمنوچهر حامدی،
مصطفی مظاهری تهرانی
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران،
نسخه 1،
شماره 1،
صفحات:35-43،
1384
-
"آثار تثبیت گرمایی بر کیفیت و میزان استحصال روغن زیتون"
میرمنوچهر حامدی،
صدیف آزادمرددمیرچی ،
حامد صفافر
مجله علوم و صنایع غذایی ایران،
نسخه -،
1383
-
"بررسی امکان استفاده از هسته مرکبات حاصل از ضایعات کارخانه های فراوری به عنوان منبع روغن خوراکی"
میرمنوچهر حامدی،
فرزاد گودرزی
مجله علوم کشاورزی ایران،
نسخه 2-31،
شماره 2،
صفحات:412-401،
1379
-
"بررسی اثر کود دامی و نیتروژن بر صفات کمی و کیفی سیب زمینی"
عبدالکریم کاشی،
محمدرضا حسندخت،
میرمنوچهر حامدی،
هدایت غفاری
نهال و بذر،
نسخه 16،
شماره 3،
صفحات:320-313،
1378
-
"قابلیت گوارش تغلیظ شده های پروتئین هسته مرکبات و مقایسه با فراورده های پروتئین سویا"
میرمنوچهر حامدی
پژوهش و سازندگی،
نسخه 43،
صفحات:77-75،
1378
-
"روشی نوین برای جایگزین استاب بازی سرب درتعیین میارچغندرقند"
رسول مطهری ،
میرمنوچهر حامدی
مجله علوم کشاورزی ایران،
نسخه 29،
شماره 1،
صفحات:107-115،
1377
-
"اثرات مضر مواد شیمیایی درغذاها"
میرمنوچهر حامدی
محیط شناسی،
نسخه 10،
صفحات:42-29،
1359