Seyed Vali Hosseini

Associate Professor

Update: 2025-02-10

Seyed Vali Hosseini

College of Agriculture and Natural Resources / Fisheries Sciences

P.H.D dissertations

  1. ساخت و ارزیابی نانوحسگرهای هوشمند حساس به pH مبتنی بر کاغذ اصلاح شده به منظور تشخیص سریع فساد در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته بندی شده
    زهرا نحوی 2024
  2. تولید پروتئین (Single-cell protein) و چربی تک یاخته ای (Single-cell oil) از پساب کارخانه پودر ماهی (Stick water) با استفاده از Yarrowia lipolytica و Aspergillus niger به منظور استفاده در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان
    حمیده امیراسدی موالو 2024
  3. تولید جلبک اسپیرولینا (Arthrospira platensis) به روش میکسوتروفیک و بهینه سازی فرآیند استخراج، جداسازی و خالص سازی رنگدانه های فیکوسیانین، آلوفیکوسیانین و فیکواریترین
    زهرا سلطانی فر 2022
  4. اثر یروتئین هیدرولیز شده، آلفا توکوفرول استات و روغن اکسید شده بر بیان ژنهای مربوط به آنزیمهای آنتی اکسیدانی و استرس اکسیداتیو در ماهی قزل آلای رنگین کمان( Oncorhynchus mykiss )
    اسفندیار نجفی حاجیور 2021
  5. اثرات استفاده از آب مغناطیسی شده بر پارامترهای رشد و کیفیت گوشت ماهی قزل الای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری در شرایط سرد
    فاطمه مشیدی 2021
  6. بررسي امكان جايگزيني رنگدانه سنتتيك آستاگزانتين با كاروتنوئيدهاي هويج در جيره غذايي قزل آلاي رنگين كمان (Oncorhynchus mykiss) و اثرات آن بر رشد، ايمني و كيفيت گوشت هنگام نگهداري در شرايط سرد
    علی بیگی کلشتری 2019
  7. بهينه سازي استخراج استروئيد از جلبك قرمز گراسيلاريا .Gracillaria sp و ارزيابي كاربرد آن در كرم ضد چروك
    فاطمه پیشه ورزاد 2019
  8. بررسي عملكرد نوكلئوتيد جيره بر شاخص هاي رشد، سيستم ايمني مولدين و بهبود كارايي زيستي نتاج آنها در ماهي قزل آلاي رنگين كمان Oncorynchus mykiss
    احمد طهماسبی کهیانی 2018
  9. مقايسه اثر استفاده از كنجاله و كنستانتره پروتئيني كانولا و تعيين بهترين سطح استفاده از پروبيوتيك باسيلوس (.Bacillus sp) به منظور جايگزيني نسبي با پودر ماهي در جيره غذايي بر برخي شاخص هاي زيستي در ميگوي پاسفيد غربي ( Littopenaeus vannamei)
    سیده لاله موسوی 2018
  10. بهينه سازي استخراج بررسي ساختار و رفتار رئولوژيكي آگار از جلبك Gracilariopsis perisca
    مهرنوش حیدری 2018

Master Theses

  1. بررسی اثر تصفیه پساب حاوی مواد نفتی بر روی کیفیت گوشت ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از جاذب ترکیبات نفتی
    مجید جعفری همت 2024
  2. اصلاح کیتوزان حاصل از پوسته میگوی پرورشی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) بمنظور تولید کیتوزان کواترنایز شده
    سیده زهرا میرحسینی رودبارکی 2024
  3. بررسی خواص فیزیکی ،شیمیایی و بیولوژیک پانسمان زخم بر پایه فوکوئیدان ، آلژینات و پلی ونیل الکل
    فاطمه شیخیانی 2024
  4. مقایسة روش های تولید پودر پروتئین از ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys moltrix) و ارزیابی کیفیت آن
    محدثه علیزاده پیرعلیدهی 2023
  5. کنترل میکروبی و کاهش اکسیداسیون لیپیدی با استفاده از فلوراتین در فیله ی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss ))
    پریسا نور محمدی 2023
  6. بررسی خصوصیات بافتی، حسی و پخت پاستای غنی شده با کنسانترهی پروتئینی ماهی فیتوفاگ و مدت ماندگاری آن
    مهساالسادات موسوی صانع 2023
  7. امکان - سنجی تولید شامپو پروتئینه از هیدرولیزات ماهی کیلکا معمولی (Clupeonella Cultriventris)
    مهدی قلی پور 2023
  8. بررسی تاثیر فرآیند صید و فرآوری در زنجیره ارزش تون ماهیان با تاکید برگونه گیدر(Thunnus albacares) در سواحل ایرانی دریای عمان
    فریـبرز رجائی 2023
  9. بررسی امکان استفاده از پروتئین هیدرولیز شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در تولید پودر بدن سازی
    امیرحسین معنوی رودسری 2022
  10. بررسی اثر استفاده تلفیقی از سطوح مختلف پیش تیمار مایکروویو و آنزیم آلکالاز تثبیت شده بر شاخص های عملکردی پروتئین هیدرولیزشده حاصل از ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss
    محمدجواد طاهری 2022
  11. بررسی اثر سرخ کردن با روغن های مختلف بر ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت تغذیه ای چربی سوسیس ماهی کپور نقره ای Hypophalmicththys molitrix
    ریحانه جباری 2022
  12. امکان سنجی تأثیر عصارة آبی میوه ی بلوط بر ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال (4درجه)
    فاطمه ارغوان 2022
  13. کشت میکسوتروف ریزجلبک Chlorella vulgaris تحت استرس ازت به منظور تولید و استخراج روغن گیاهی
    امیررضا طاهباز 2021
  14. تاثیر نور و محیط کشت برتولید بیوماس و رنگدانه خوراکی فایکوسیانین در اسپیرولینا پلاتنسیس (Arthrospira platensis)
    عباس معصومی ورکی 2020
  15. بررسی تاثیر روش های مختلف انجماد زدایی بر کیفیت سوریمی مای فیتوفاک
    مریم موحدی فر 2020
  16. بررسی اثر استفاده از غلظت های مختلف میکرو پودر استخوان ماهی قزل آلای رنگین کمان در بهبود خواص ژل سوریمی تهیه شده از ماهی یال اسبی (Trichiurus lepturus ) و موتو ماهی معمولی (Encrasicholina punmctifer)
    غلامرضا حیدری مورچه خورتی 2020
  17. بررسی اثرات سطوح مختلف پرو بیوتیک های باسیلوس سوبتیلیس و لاکتوباسیلوس پلانتارم در آب مخازن به صورت ترکیبی برفاکتورهای رشد و کیفیت لاشه میگوی پاسفید غربی ( Litopenaeus vannamei) طی دوره نگهداری در سردخانه180- C
    سیدمهرداد حسنی اژدری 2020
  18. امکان کاهش مصرف پودر ماهی بابکارگیری گیاه عدسک آبی (Lemna.sp) در جیره غذایی بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) و تاثیر آت بر شاخص های رشد و بازماندگی
    سمیه کریمی 2020
  19. بررسی مقایسه ای روش های معمول بر استخراج فایکوسیانین از جلبک اسپیرولینا با استفاده از نانو درات نقره مغناطیسی اصلاح شده با لایه کربنی
    فهیمه شاه حسینی 2020
  20. اثر نانو امولسيون روغن در آب بر پايه روغن هاي گياهي ( روغن زيتون، آفتابگردان و سويا) بر كيفيت و ماندگاري ميگوي وانامي (Litopenaeus vannamei) طي دوره نگهداري در شرايط سرد
    حامد پورجمالی 2019
  21. بررسي خواص ضد باكتريايي و ضد قارچي عصاره هاي قطبي و غير قطبي جلبك قهوه اي (Iyengaria stellata) از جزيره قشم ، خليج فارس
    رعنا بهادری 2019
  22. بهينه سازي فرمولاسيون نوشيدني فراسودمند ، بر پايه ي پروتئين هيدروليز شده ماهي كپور نقره اي (Hypophthlamichthys molitrix)
    حسین خدایی 2019
  23. بررسي اثر نيسين ميكروكپسوله شده توسط كيتوزان به عنوان نگهدارنده در سوسيس ماهي
    شیرین کاظم زاده پورناکی 2019
  24. بررسي تغييرات پروفايل متابوليتي عصاره خيار دريايي ( Holothuria leucospilota ) پس از فرآوري به وسيله تكنيك طيف سنجي NMR
    مهدیه طاهری فسخودی 2019
  25. بررسي تغييرات برخي از تركيبات زيست فعال عصاره جلبك قهوه اي ( Cystoseria indica) پس از تبديل به محصول به وسيله تكنيك NMR
    ملیحه طاهری فسخودی 2019
  26. بررسي تاثير پوشش خوراكي كيتوزان و ويتامين C در جلوگيري از فساد باكتريايي، حفظ كيفيت و مدت ماندگاري فيله ماهي قزل آلاي رنگين كمان (Oncorhynchus mykiss )
    شهرزاد شهلاپور 2018
  27. بررسي تاثير ضد باكتريايي و ترميم كنندگي پماد حاوي كيتوزان استخراج شده از ميگوي پاسفيد غربي( Litopenaeus vannamei)
    کبری ضیایی 2018
  28. اثر استفاده از هيدروليزيت آنزيمي پروتئين امعاء و احشاء قزل آلاي رنگين كمان (Oncorhynchus mykiss) توسط آنزيم اكتينيدين به عنوان منبع نيتروژني در محيط كشت MRS
    نیلوفر نعمتی 2018
  29. تاثير نانوذره اكسيد روي (ZnO) بر بافت آبشش ، كبد و اكسيداسيون چربي در ماهي قزل آلاي رنگين كمان
    لاله خدابخشی 2018
  30. بررسي كارايي دود مايع ريز پوشاني شده بر خصوصيات ارگانولپتيك و كيفيت ماندگاري سوسيس تهيه شده از ماهي كپور نقره اي ( Hypophtalmecthys molitrix) طي دوره نگهداري در يخچال
    امید غفوری دهگلان 2018
  31. اثر پوشش خوراكي كيتوزان - مرزن جوش بر خصوصيات كيفي و زمان ماندگاري بر گرهاي تلفيقي سوريمي كپور نقره اي ( Hypophthalmichthys molitrix) و گوشت گاو طي دوره نگهداري در يخچال
    مرضیه کی شمس 2018
  32. تعيين غلظت نيترات و نيتريت در آب هاي آشاميدني شهر تهران
    مونا علیدوست سحرخیزلاهیجی 2018
  33. تاثير استفاده از سطوح مختلف كنسانتره پروتئيني كانولاي تخمير شده در جيره غذايي بر برخي شاخص هاي زيستي ارگانولپتيكي ماهي قزل آلاي رنگين كمان Oncorhynchus mykiss
    مهسا حیدردخت نظری 2018
  34. بررسي اثر عصاره خيار دريايي (Holothuria Ieucospilota) بر زمان ماندگاري فيله ماهي قزل آلاي رنگين كمان (Oncorhynchusn mykiss) و شوريده (Otolithes ruber) به هنگام نگهداري در شرايط سرد
    حنانه رضائیان 2018
  35. تلخيص نسبي و شناسايي ويژگيهاي بيوشيميايي آنزيم ليپاز استخراج شده از بخش قدامي روده ماهي قزل آلاي رنگين كمان (Oncorhynchus mykiss)
    نرگس انوشه 2018
  36. بررسي اثر پوششي خوراكي كيتوزان و جلبك هاي سارگاسوم Sargassum angustifolium بر خصوصيات كيفي ميگو پاسفيد غربي Litopenaeus vannamia
    سپیده زارع جونقانی 2018
  37. بررسي اثر شوري بر توليد جلبك Dunaliella salina و تعيين ميزان كاروتنوئيد كل استخراج شده از آن
    روزبه بزرگی نژاد 2018
  38. اثر افزودن عصاره هاي مرزنجوش و چوير به بسته بندي LDPE و BOPP بر كيفيت فيله ماهي قزل آلاي رنگين كمان ( Oncorhynchus mykiss ) در دماي يخچال
    شیرین رحمتی 2018
  39. اثرات دوره هاي گرسنگي و تغذيه مجدد بر كيفيت لاشه ماهي قزل آلاي رنگين كمان ( Oncorhynchus mykiss) طي نگهداري در يخچال
    حجت عبداللهی خامنه 2018
  40. مقايسه كيفيت غذايي و ماندگاري سوريمي ماهي كيلكاي معمولي درياي خزر Culpeonella cultriventris caspia
    سیده زهره قیامی تکلیمی 2018
  41. بررسي اثر همزمان پلي فنل هاي چاي و اشعه گاما بر زمان ماندگاري در شرايط سرد ميگوي سفيد غربي( Litopenaeus vannameri )
    جلال عیوض نیا 2018
  42. ارزيابي ريسك فلزات سنگين ناشي از مصرف برخي گونه هاي آبزي خوراكي در شهر تهران
    زهره احمدی کردستانی 2018
  43. بررسي ميزان رشد و پاسخ به استرس در تراكم هاي مختلف ماهي پيرانا piaractus brachypomus در سيستم مدار بسته
    مجید ناصری زاده 2018
  44. بررسي اثر استفاده از تركيب ديواره بر كارآيي ريز كپسول هاي توليدي حاصل از اروغن امگا 3 با هدف غني سازي شير پاستوريزه گاو
    میثم کردمنجیری 2018
  45. بررسي تاثير قطع غذا دهي قبل از كشتار بر خواص خوراكي و تغذيه اي سه نوع فيش فينگر حاصل از ماهي كپور معمولي (Cyprinus carpio) و قزل آلاي رنگين كمان ( Oncorhynchus mykiss)
    عاطفه تختی 2018
  46. اثر نانو كامپوزيت مونت موريلونيت - گلوتن گندم غني شده با عصاره آويشن و پوست سيب زميني بر خصوصيات كيفي ماهي قزل آلاي رنگين كمان (Oncorhynchus mykiss ) طي نگهداري در شرايط سرد
    نگار گلچین ورامین 2018
  47. بررسي امكان جايگزيني بخشي از آرد گندم با پودر پروتئينه ماهي كپور نقره اي (Hypophthalmichthys molitrix) در نان تست و تعيين اثرات آن بر ارزش تغذيه اي ، خصوصيات ارگانولپتيك و زمان ماندگاري آن
    سحر غفاری 2018
  48. تاثير باكتري عامل فساد ليستريا مونوسيتوژنز بر روي فيله ماهي قزل آلا با استفاده از سنجش شاخص هاي متابوليك و با دو روش محافظتي بسته بندي در اتمسفر تغيير يافته و تركيبات ضد باكتريايي
    فروغ مطوف 2018
  49. تهيه نانو كامپوزيت نشاسته ، رس و كربنات كلسيم براي كنترل فساد ميكروبي ماهي كپور نقره اي نگهداري شده در دماي يخچال
    علیرضا بهرامی راد 2018