پروفایل اساتید - دانشکده کشاورزی agri
Associate Professor
Update: 2025-02-10
Seyed Vali Hosseini
College of Agriculture and Natural Resources / Fisheries Sciences
P.H.D dissertations
-
ساخت و ارزیابی نانوحسگرهای هوشمند حساس به pH مبتنی بر کاغذ اصلاح شده به منظور تشخیص سریع فساد در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته بندی شده
زهرا نحوی 2024 -
تولید پروتئین (Single-cell protein) و چربی تک یاخته ای (Single-cell oil) از پساب کارخانه پودر ماهی (Stick water) با استفاده از Yarrowia lipolytica و Aspergillus niger به منظور استفاده در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان
حمیده امیراسدی موالو 2024 -
تولید جلبک اسپیرولینا (Arthrospira platensis) به روش میکسوتروفیک و بهینه سازی فرآیند استخراج، جداسازی و خالص سازی رنگدانه های فیکوسیانین، آلوفیکوسیانین و فیکواریترین
زهرا سلطانی فر 2022 -
اثر یروتئین هیدرولیز شده، آلفا توکوفرول استات و روغن اکسید شده بر بیان ژنهای مربوط به آنزیمهای آنتی اکسیدانی و استرس اکسیداتیو در ماهی قزل آلای رنگین کمان( Oncorhynchus mykiss )
اسفندیار نجفی حاجیور 2021 -
اثرات استفاده از آب مغناطیسی شده بر پارامترهای رشد و کیفیت گوشت ماهی قزل الای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری در شرایط سرد
فاطمه مشیدی 2021 -
بررسي امكان جايگزيني رنگدانه سنتتيك آستاگزانتين با كاروتنوئيدهاي هويج در جيره غذايي قزل آلاي رنگين كمان (Oncorhynchus mykiss) و اثرات آن بر رشد، ايمني و كيفيت گوشت هنگام نگهداري در شرايط سرد
علی بیگی کلشتری 2019 -
بهينه سازي استخراج استروئيد از جلبك قرمز گراسيلاريا .Gracillaria sp و ارزيابي كاربرد آن در كرم ضد چروك
فاطمه پیشه ورزاد 2019 -
بررسي عملكرد نوكلئوتيد جيره بر شاخص هاي رشد، سيستم ايمني مولدين و بهبود كارايي زيستي نتاج آنها در ماهي قزل آلاي رنگين كمان Oncorynchus mykiss
احمد طهماسبی کهیانی 2018 -
مقايسه اثر استفاده از كنجاله و كنستانتره پروتئيني كانولا و تعيين بهترين سطح استفاده از پروبيوتيك باسيلوس (.Bacillus sp) به منظور جايگزيني نسبي با پودر ماهي در جيره غذايي بر برخي شاخص هاي زيستي در ميگوي پاسفيد غربي ( Littopenaeus vannamei)
سیده لاله موسوی 2018 -
بهينه سازي استخراج بررسي ساختار و رفتار رئولوژيكي آگار از جلبك Gracilariopsis perisca
مهرنوش حیدری 2018
Master Theses
-
بررسی اثر تصفیه پساب حاوی مواد نفتی بر روی کیفیت گوشت ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از جاذب ترکیبات نفتی
مجید جعفری همت 2024 -
اصلاح کیتوزان حاصل از پوسته میگوی پرورشی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) بمنظور تولید کیتوزان کواترنایز شده
سیده زهرا میرحسینی رودبارکی 2024 -
بررسی خواص فیزیکی ،شیمیایی و بیولوژیک پانسمان زخم بر پایه فوکوئیدان ، آلژینات و پلی ونیل الکل
فاطمه شیخیانی 2024 -
مقایسة روش های تولید پودر پروتئین از ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys moltrix) و ارزیابی کیفیت آن
محدثه علیزاده پیرعلیدهی 2023 -
کنترل میکروبی و کاهش اکسیداسیون لیپیدی با استفاده از فلوراتین در فیله ی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss ))
پریسا نور محمدی 2023 -
بررسی خصوصیات بافتی، حسی و پخت پاستای غنی شده با کنسانترهی پروتئینی ماهی فیتوفاگ و مدت ماندگاری آن
مهساالسادات موسوی صانع 2023 -
امکان - سنجی تولید شامپو پروتئینه از هیدرولیزات ماهی کیلکا معمولی (Clupeonella Cultriventris)
مهدی قلی پور 2023 -
بررسی تاثیر فرآیند صید و فرآوری در زنجیره ارزش تون ماهیان با تاکید برگونه گیدر(Thunnus albacares) در سواحل ایرانی دریای عمان
فریـبرز رجائی 2023 -
بررسی امکان استفاده از پروتئین هیدرولیز شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در تولید پودر بدن سازی
امیرحسین معنوی رودسری 2022 -
بررسی اثر استفاده تلفیقی از سطوح مختلف پیش تیمار مایکروویو و آنزیم آلکالاز تثبیت شده بر شاخص های عملکردی پروتئین هیدرولیزشده حاصل از ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss
محمدجواد طاهری 2022 -
بررسی اثر سرخ کردن با روغن های مختلف بر ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت تغذیه ای چربی سوسیس ماهی کپور نقره ای Hypophalmicththys molitrix
ریحانه جباری 2022 -
امکان سنجی تأثیر عصارة آبی میوه ی بلوط بر ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال (4درجه)
فاطمه ارغوان 2022 -
کشت میکسوتروف ریزجلبک Chlorella vulgaris تحت استرس ازت به منظور تولید و استخراج روغن گیاهی
امیررضا طاهباز 2021 -
تاثیر نور و محیط کشت برتولید بیوماس و رنگدانه خوراکی فایکوسیانین در اسپیرولینا پلاتنسیس (Arthrospira platensis)
عباس معصومی ورکی 2020 -
بررسی تاثیر روش های مختلف انجماد زدایی بر کیفیت سوریمی مای فیتوفاک
مریم موحدی فر 2020 -
بررسی اثر استفاده از غلظت های مختلف میکرو پودر استخوان ماهی قزل آلای رنگین کمان در بهبود خواص ژل سوریمی تهیه شده از ماهی یال اسبی (Trichiurus lepturus ) و موتو ماهی معمولی (Encrasicholina punmctifer)
غلامرضا حیدری مورچه خورتی 2020 -
بررسی اثرات سطوح مختلف پرو بیوتیک های باسیلوس سوبتیلیس و لاکتوباسیلوس پلانتارم در آب مخازن به صورت ترکیبی برفاکتورهای رشد و کیفیت لاشه میگوی پاسفید غربی ( Litopenaeus vannamei) طی دوره نگهداری در سردخانه180- C
سیدمهرداد حسنی اژدری 2020 -
امکان کاهش مصرف پودر ماهی بابکارگیری گیاه عدسک آبی (Lemna.sp) در جیره غذایی بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) و تاثیر آت بر شاخص های رشد و بازماندگی
سمیه کریمی 2020 -
بررسی مقایسه ای روش های معمول بر استخراج فایکوسیانین از جلبک اسپیرولینا با استفاده از نانو درات نقره مغناطیسی اصلاح شده با لایه کربنی
فهیمه شاه حسینی 2020 -
اثر نانو امولسيون روغن در آب بر پايه روغن هاي گياهي ( روغن زيتون، آفتابگردان و سويا) بر كيفيت و ماندگاري ميگوي وانامي (Litopenaeus vannamei) طي دوره نگهداري در شرايط سرد
حامد پورجمالی 2019 -
بررسي خواص ضد باكتريايي و ضد قارچي عصاره هاي قطبي و غير قطبي جلبك قهوه اي (Iyengaria stellata) از جزيره قشم ، خليج فارس
رعنا بهادری 2019 -
بهينه سازي فرمولاسيون نوشيدني فراسودمند ، بر پايه ي پروتئين هيدروليز شده ماهي كپور نقره اي (Hypophthlamichthys molitrix)
حسین خدایی 2019 -
بررسي اثر نيسين ميكروكپسوله شده توسط كيتوزان به عنوان نگهدارنده در سوسيس ماهي
شیرین کاظم زاده پورناکی 2019 -
بررسي تغييرات پروفايل متابوليتي عصاره خيار دريايي ( Holothuria leucospilota ) پس از فرآوري به وسيله تكنيك طيف سنجي NMR
مهدیه طاهری فسخودی 2019 -
بررسي تغييرات برخي از تركيبات زيست فعال عصاره جلبك قهوه اي ( Cystoseria indica) پس از تبديل به محصول به وسيله تكنيك NMR
ملیحه طاهری فسخودی 2019 -
بررسي تاثير پوشش خوراكي كيتوزان و ويتامين C در جلوگيري از فساد باكتريايي، حفظ كيفيت و مدت ماندگاري فيله ماهي قزل آلاي رنگين كمان (Oncorhynchus mykiss )
شهرزاد شهلاپور 2018 -
بررسي تاثير ضد باكتريايي و ترميم كنندگي پماد حاوي كيتوزان استخراج شده از ميگوي پاسفيد غربي( Litopenaeus vannamei)
کبری ضیایی 2018 -
اثر استفاده از هيدروليزيت آنزيمي پروتئين امعاء و احشاء قزل آلاي رنگين كمان (Oncorhynchus mykiss) توسط آنزيم اكتينيدين به عنوان منبع نيتروژني در محيط كشت MRS
نیلوفر نعمتی 2018 -
تاثير نانوذره اكسيد روي (ZnO) بر بافت آبشش ، كبد و اكسيداسيون چربي در ماهي قزل آلاي رنگين كمان
لاله خدابخشی 2018 -
بررسي كارايي دود مايع ريز پوشاني شده بر خصوصيات ارگانولپتيك و كيفيت ماندگاري سوسيس تهيه شده از ماهي كپور نقره اي ( Hypophtalmecthys molitrix) طي دوره نگهداري در يخچال
امید غفوری دهگلان 2018 -
اثر پوشش خوراكي كيتوزان - مرزن جوش بر خصوصيات كيفي و زمان ماندگاري بر گرهاي تلفيقي سوريمي كپور نقره اي ( Hypophthalmichthys molitrix) و گوشت گاو طي دوره نگهداري در يخچال
مرضیه کی شمس 2018 -
تعيين غلظت نيترات و نيتريت در آب هاي آشاميدني شهر تهران
مونا علیدوست سحرخیزلاهیجی 2018 -
تاثير استفاده از سطوح مختلف كنسانتره پروتئيني كانولاي تخمير شده در جيره غذايي بر برخي شاخص هاي زيستي ارگانولپتيكي ماهي قزل آلاي رنگين كمان Oncorhynchus mykiss
مهسا حیدردخت نظری 2018 -
بررسي اثر عصاره خيار دريايي (Holothuria Ieucospilota) بر زمان ماندگاري فيله ماهي قزل آلاي رنگين كمان (Oncorhynchusn mykiss) و شوريده (Otolithes ruber) به هنگام نگهداري در شرايط سرد
حنانه رضائیان 2018 -
تلخيص نسبي و شناسايي ويژگيهاي بيوشيميايي آنزيم ليپاز استخراج شده از بخش قدامي روده ماهي قزل آلاي رنگين كمان (Oncorhynchus mykiss)
نرگس انوشه 2018 -
بررسي اثر پوششي خوراكي كيتوزان و جلبك هاي سارگاسوم Sargassum angustifolium بر خصوصيات كيفي ميگو پاسفيد غربي Litopenaeus vannamia
سپیده زارع جونقانی 2018 -
بررسي اثر شوري بر توليد جلبك Dunaliella salina و تعيين ميزان كاروتنوئيد كل استخراج شده از آن
روزبه بزرگی نژاد 2018 -
اثر افزودن عصاره هاي مرزنجوش و چوير به بسته بندي LDPE و BOPP بر كيفيت فيله ماهي قزل آلاي رنگين كمان ( Oncorhynchus mykiss ) در دماي يخچال
شیرین رحمتی 2018 -
اثرات دوره هاي گرسنگي و تغذيه مجدد بر كيفيت لاشه ماهي قزل آلاي رنگين كمان ( Oncorhynchus mykiss) طي نگهداري در يخچال
حجت عبداللهی خامنه 2018 -
مقايسه كيفيت غذايي و ماندگاري سوريمي ماهي كيلكاي معمولي درياي خزر Culpeonella cultriventris caspia
سیده زهره قیامی تکلیمی 2018 -
بررسي اثر همزمان پلي فنل هاي چاي و اشعه گاما بر زمان ماندگاري در شرايط سرد ميگوي سفيد غربي( Litopenaeus vannameri )
جلال عیوض نیا 2018 -
ارزيابي ريسك فلزات سنگين ناشي از مصرف برخي گونه هاي آبزي خوراكي در شهر تهران
زهره احمدی کردستانی 2018 -
بررسي ميزان رشد و پاسخ به استرس در تراكم هاي مختلف ماهي پيرانا piaractus brachypomus در سيستم مدار بسته
مجید ناصری زاده 2018 -
بررسي اثر استفاده از تركيب ديواره بر كارآيي ريز كپسول هاي توليدي حاصل از اروغن امگا 3 با هدف غني سازي شير پاستوريزه گاو
میثم کردمنجیری 2018 -
بررسي تاثير قطع غذا دهي قبل از كشتار بر خواص خوراكي و تغذيه اي سه نوع فيش فينگر حاصل از ماهي كپور معمولي (Cyprinus carpio) و قزل آلاي رنگين كمان ( Oncorhynchus mykiss)
عاطفه تختی 2018 -
اثر نانو كامپوزيت مونت موريلونيت - گلوتن گندم غني شده با عصاره آويشن و پوست سيب زميني بر خصوصيات كيفي ماهي قزل آلاي رنگين كمان (Oncorhynchus mykiss ) طي نگهداري در شرايط سرد
نگار گلچین ورامین 2018 -
بررسي امكان جايگزيني بخشي از آرد گندم با پودر پروتئينه ماهي كپور نقره اي (Hypophthalmichthys molitrix) در نان تست و تعيين اثرات آن بر ارزش تغذيه اي ، خصوصيات ارگانولپتيك و زمان ماندگاري آن
سحر غفاری 2018 -
تاثير باكتري عامل فساد ليستريا مونوسيتوژنز بر روي فيله ماهي قزل آلا با استفاده از سنجش شاخص هاي متابوليك و با دو روش محافظتي بسته بندي در اتمسفر تغيير يافته و تركيبات ضد باكتريايي
فروغ مطوف 2018 -
تهيه نانو كامپوزيت نشاسته ، رس و كربنات كلسيم براي كنترل فساد ميكروبي ماهي كپور نقره اي نگهداري شده در دماي يخچال
علیرضا بهرامی راد 2018