پروفایل اساتید - دانشکده کشاورزی agri
دانشیار
تاریخ بهروزرسانی: 1403/11/22
سید ولی حسینی
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / شیلات
کتابهای تألیفی و تصنیفی
-
"Nutraceutical and Functional Food Components Effects of Innovative Processing Techniques"
Samuel Adegoke Chetachukwu, Reza Tahergorabi, Seyed Vali Hosseini
Academic Press Publications (Elsevier Inc.), United Kingdom, 2021, -
"اسپرولینا: غذای فوق العاده طبیعی"
سید ولی حسینی
انتشارات آوای ویانا، ایران، 1395، -
"Proteins, peptides and Amino acids"
رضا طاهرگورابی , Seyed Vali Hosseini
Elsevier Inc., 2017,
کتابهای ترجمه ای
-
"فناوری خشک کردن در صنعت"
اصغر طارمیان، محمد آزاد فلاح، سحاب حجازی، علی عبدالخانی، مجید عزیزی، سید ولی حسینی، همه عاصم پور، مهرداد مظفریان، احمد عطایی فر، عباس شیخ، فاطمه فتح الهی، نریمان مهدوی، فرهاد شریف، سید محمود رضایی درویش، سید علیرضا نجفی آبادی، رامین کوهی کمالی، حمید گرمابی، محمد احمدی
انتشارات دانشگاه تهران، ایران، 1395، -
"تخمیر ماهی (روش های سنتی و مدرن)"
سهیل ایگدری، سید ولی حسینی، پریسا دلفیه
انتشارات غلامی، ایران، 1392،