سید ولی حسینی

دانشیار

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/11/22

سید ولی حسینی

دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / شیلات

رساله های دکتری

  1. ساخت و ارزیابی نانوحسگرهای هوشمند حساس به pH مبتنی بر کاغذ اصلاح شده به منظور تشخیص سریع فساد در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته بندی شده
    زهرا نحوی 1403
  2. تولید پروتئین (Single-cell protein) و چربی تک یاخته ای (Single-cell oil) از پساب کارخانه پودر ماهی (Stick water) با استفاده از Yarrowia lipolytica و Aspergillus niger به منظور استفاده در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان
    حمیده امیراسدی موالو 1402
  3. تولید جلبک اسپیرولینا (Arthrospira platensis) به روش میکسوتروفیک و بهینه سازی فرآیند استخراج، جداسازی و خالص سازی رنگدانه های فیکوسیانین، آلوفیکوسیانین و فیکواریترین
    زهرا سلطانی فر 1401
  4. اثر یروتئین هیدرولیز شده، آلفا توکوفرول استات و روغن اکسید شده بر بیان ژنهای مربوط به آنزیمهای آنتی اکسیدانی و استرس اکسیداتیو در ماهی قزل آلای رنگین کمان( Oncorhynchus mykiss )
    اسفندیار نجفی حاجیور 1400
  5. اثرات استفاده از آب مغناطیسی شده بر پارامترهای رشد و کیفیت گوشت ماهی قزل الای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری در شرایط سرد
    فاطمه مشیدی 1399
  6. بررسی امکان جایگزینی رنگدانه سنتتیک آستاگزانتین با کاروتنوئیدهای هویج در جیره غذایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و اثرات آن بر رشد، ایمنی و کیفیت گوشت هنگام نگهداری در شرایط سرد
    علی بیگی کلشتری 1398
  7. بهینه سازی استخراج استروئید از جلبک قرمز گراسیلاریا .Gracillaria sp و ارزیابی کاربرد آن در کرم ضد چروک
    فاطمه پیشه ورزاد 1397
  8. بررسی عملکرد نوکلئوتید جیره بر شاخص های رشد، سیستم ایمنی مولدین و بهبود کارایی زیستی نتاج آنها در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorynchus mykiss
    احمد طهماسبی کهیانی 1396
  9. مقایسه اثر استفاده از کنجاله و کنستانتره پروتئینی کانولا و تعیین بهترین سطح استفاده از پروبیوتیک باسیلوس (.Bacillus sp) به منظور جایگزینی نسبی با پودر ماهی در جیره غذایی بر برخی شاخص های زیستی در میگوی پاسفید غربی ( Littopenaeus vannamei)
    سیده لاله موسوی 1396
  10. بهینه سازی استخراج بررسی ساختار و رفتار رئولوژیکی آگار از جلبک Gracilariopsis perisca
    مهرنوش حیدری 1396

پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد

  1. بررسی اثر تصفیه پساب حاوی مواد نفتی بر روی کیفیت گوشت ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از جاذب ترکیبات نفتی
    مجید جعفری همت 1403
  2. اصلاح کیتوزان حاصل از پوسته میگوی پرورشی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) بمنظور تولید کیتوزان کواترنایز شده
    سیده زهرا میرحسینی رودبارکی 1403
  3. بررسی خواص فیزیکی ،شیمیایی و بیولوژیک پانسمان زخم بر پایه فوکوئیدان ، آلژینات و پلی ونیل الکل
    فاطمه شیخیانی 1402
  4. مقایسه روش های تولید پودر پروتئین از ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys moltrix) و ارزیابی کیفیت آن
    محدثه علیزاده پیرعلیدهی 1402
  5. کنترل میکروبی و کاهش اکسیداسیون لیپیدی با استفاده از فلوراتین در فیله ی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss ))
    پریسا نور محمدی 1402
  6. بررسی خصوصیات بافتی، حسی و پخت پاستای غنی شده با کنسانترهی پروتئینی ماهی فیتوفاگ و مدت ماندگاری آن
    مهساالسادات موسوی صانع 1401
  7. امکان - سنجی تولید شامپو پروتئینه از هیدرولیزات ماهی کیلکا معمولی (Clupeonella Cultriventris)
    مهدی قلی پور 1401
  8. بررسی تاثیر فرآیند صید و فرآوری در زنجیره ارزش تون ماهیان با تاکید برگونه گیدر(Thunnus albacares) در سواحل ایرانی دریای عمان
    فریـبرز رجائی 1401
  9. بررسی امکان استفاده از پروتئین هیدرولیز شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در تولید پودر بدن سازی
    امیرحسین معنوی رودسری 1401
  10. بررسی اثر استفاده تلفیقی از سطوح مختلف پیش تیمار مایکروویو و آنزیم آلکالاز تثبیت شده بر شاخص های عملکردی پروتئین هیدرولیزشده حاصل از ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss
    محمدجواد طاهری 1401
  11. بررسی اثر سرخ کردن با روغن های مختلف بر ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت تغذیه ای چربی سوسیس ماهی کپور نقره ای Hypophalmicththys molitrix
    ریحانه جباری 1401
  12. امکان سنجی تاثیر عصاره آبی میوه ی بلوط بر ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال (4درجه)
    فاطمه ارغوان 1401
  13. کشت میکسوتروف ریزجلبک Chlorella vulgaris تحت استرس ازت به منظور تولید و استخراج روغن گیاهی
    امیررضا طاهباز 1400
  14. تاثیر نور و محیط کشت برتولید بیوماس و رنگدانه خوراکی فایکوسیانین در اسپیرولینا پلاتنسیس (Arthrospira platensis)
    عباس معصومی ورکی 1399
  15. بررسی تاثیر روش های مختلف انجماد زدایی بر کیفیت سوریمی مای فیتوفاک
    مریم موحدی فر 1399
  16. بررسی اثر استفاده از غلظت های مختلف میکرو پودر استخوان ماهی قزل آلای رنگین کمان در بهبود خواص ژل سوریمی تهیه شده از ماهی یال اسبی (Trichiurus lepturus ) و موتو ماهی معمولی (Encrasicholina punmctifer)
    غلامرضا حیدری مورچه خورتی 1399
  17. بررسی اثرات سطوح مختلف پرو بیوتیک های باسیلوس سوبتیلیس و لاکتوباسیلوس پلانتارم در آب مخازن به صورت ترکیبی برفاکتورهای رشد و کیفیت لاشه میگوی پاسفید غربی ( Litopenaeus vannamei) طی دوره نگهداری در سردخانه180- C
    سیدمهرداد حسنی اژدری 1399
  18. امکان کاهش مصرف پودر ماهی بابکارگیری گیاه عدسک آبی (Lemna.sp) در جیره غذایی بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) و تاثیر آت بر شاخص های رشد و بازماندگی
    سمیه کریمی 1399
  19. بررسی مقایسه ای روش های معمول بر استخراج فایکوسیانین از جلبک اسپیرولینا با استفاده از نانو درات نقره مغناطیسی اصلاح شده با لایه کربنی
    فهیمه شاه حسینی 1398
  20. اثر نانو امولسیون روغن در آب بر پایه روغن های گیاهی ( روغن زیتون، آفتابگردان و سویا) بر کیفیت و ماندگاری میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) طی دوره نگهداری در شرایط سرد
    حامد پورجمالی 1398
  21. بررسی خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی عصاره های قطبی و غیر قطبی جلبک قهوه ای (Iyengaria stellata) از جزیره قشم ، خلیج فارس
    رعنا بهادری 1398
  22. بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند ، بر پایه ی پروتئین هیدرولیز شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthlamichthys molitrix)
    حسین خدایی 1398
  23. بررسی اثر نیسین میکروکپسوله شده توسط کیتوزان به عنوان نگهدارنده در سوسیس ماهی
    شیرین کاظم زاده پورناکی 1398
  24. بررسی تغییرات پروفایل متابولیتی عصاره خیار دریایی ( Holothuria leucospilota ) پس از فرآوری به وسیله تکنیک طیف سنجی NMR
    مهدیه طاهری فسخودی 1397
  25. بررسی تغییرات برخی از ترکیبات زیست فعال عصاره جلبک قهوه ای ( Cystoseria indica) پس از تبدیل به محصول به وسیله تکنیک NMR
    ملیحه طاهری فسخودی 1397
  26. بررسی تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و ویتامین C در جلوگیری از فساد باکتریایی، حفظ کیفیت و مدت ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss )
    شهرزاد شهلاپور 1397
  27. بررسی تاثیر ضد باکتریایی و ترمیم کنندگی پماد حاوی کیتوزان استخراج شده از میگوی پاسفید غربی( Litopenaeus vannamei)
    کبری ضیایی 1397
  28. اثر استفاده از هیدرولیزیت آنزیمی پروتئین امعاء و احشاء قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) توسط آنزیم اکتینیدین به عنوان منبع نیتروژنی در محیط کشت MRS
    نیلوفر نعمتی 1397
  29. تاثیر نانوذره اکسید روی (ZnO) بر بافت آبشش ، کبد و اکسیداسیون چربی در ماهی قزل آلای رنگین کمان
    لاله خدابخشی 1396
  30. بررسی کارایی دود مایع ریز پوشانی شده بر خصوصیات ارگانولپتیک و کیفیت ماندگاری سوسیس تهیه شده از ماهی کپور نقره ای ( Hypophtalmecthys molitrix) طی دوره نگهداری در یخچال
    امید غفوری دهگلان 1396
  31. اثر پوشش خوراکی کیتوزان - مرزن جوش بر خصوصیات کیفی و زمان ماندگاری بر گرهای تلفیقی سوریمی کپور نقره ای ( Hypophthalmichthys molitrix) و گوشت گاو طی دوره نگهداری در یخچال
    مرضیه کی شمس 1396
  32. تعیین غلظت نیترات و نیتریت در آب های آشامیدنی شهر تهران
    مونا علیدوست سحرخیزلاهیجی 1396
  33. تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنسانتره پروتئینی کانولای تخمیر شده در جیره غذایی بر برخی شاخص های زیستی ارگانولپتیکی ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss
    مهسا حیدردخت نظری 1396
  34. بررسی اثر عصاره خیار دریایی (Holothuria Ieucospilota) بر زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchusn mykiss) و شوریده (Otolithes ruber) به هنگام نگهداری در شرایط سرد
    حنانه رضائیان 1396
  35. تلخیص نسبی و شناسایی ویژگیهای بیوشیمیایی آنزیم لیپاز استخراج شده از بخش قدامی روده ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
    نرگس انوشه 1396
  36. بررسی اثر پوششی خوراکی کیتوزان و جلبک های سارگاسوم Sargassum angustifolium بر خصوصیات کیفی میگو پاسفید غربی Litopenaeus vannamia
    سپیده زارع جونقانی 1396
  37. بررسی اثر شوری بر تولید جلبک Dunaliella salina و تعیین میزان کاروتنوئید کل استخراج شده از آن
    روزبه بزرگی نژاد 1396
  38. اثر افزودن عصاره های مرزنجوش و چویر به بسته بندی LDPE و BOPP بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss ) در دمای یخچال
    شیرین رحمتی 1396
  39. اثرات دوره های گرسنگی و تغذیه مجدد بر کیفیت لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال
    حجت عبداللهی خامنه 1396
  40. مقایسه کیفیت غذایی و ماندگاری سوریمی ماهی کیلکای معمولی دریای خزر Culpeonella cultriventris caspia
    سیده زهره قیامی تکلیمی 1396
  41. بررسی اثر همزمان پلی فنل های چای و اشعه گاما بر زمان ماندگاری در شرایط سرد میگوی سفید غربی( Litopenaeus vannameri )
    جلال عیوض نیا 1396
  42. ارزیابی ریسک فلزات سنگین ناشی از مصرف برخی گونه های آبزی خوراکی در شهر تهران
    زهره احمدی کردستانی 1396
  43. بررسی میزان رشد و پاسخ به استرس در تراکم های مختلف ماهی پیرانا piaractus brachypomus در سیستم مدار بسته
    مجید ناصری زاده 1396
  44. بررسی اثر استفاده از ترکیب دیواره بر کارآیی ریز کپسول های تولیدی حاصل از اروغن امگا 3 با هدف غنی سازی شیر پاستوریزه گاو
    میثم کردمنجیری 1396
  45. بررسی تاثیر قطع غذا دهی قبل از کشتار بر خواص خوراکی و تغذیه ای سه نوع فیش فینگر حاصل از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss)
    عاطفه تختی 1396
  46. اثر نانو کامپوزیت مونت موریلونیت - گلوتن گندم غنی شده با عصاره آویشن و پوست سیب زمینی بر خصوصیات کیفی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss ) طی نگهداری در شرایط سرد
    نگار گلچین ورامین 1396
  47. بررسی امکان جایگزینی بخشی از آرد گندم با پودر پروتئینه ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در نان تست و تعیین اثرات آن بر ارزش تغذیه ای ، خصوصیات ارگانولپتیک و زمان ماندگاری آن
    سحر غفاری 1396
  48. تاثیر باکتری عامل فساد لیستریا مونوسیتوژنز بر روی فیله ماهی قزل آلا با استفاده از سنجش شاخص های متابولیک و با دو روش محافظتی بسته بندی در اتمسفر تغییر یافته و ترکیبات ضد باکتریایی
    فروغ مطوف 1396
  49. تهیه نانو کامپوزیت نشاسته ، رس و کربنات کلسیم برای کنترل فساد میکروبی ماهی کپور نقره ای نگهداری شده در دمای یخچال
    علیرضا بهرامی راد 1396