پروفایل اساتید - دانشکده کشاورزی agri
دانشیار
تاریخ بهروزرسانی: 1403/11/22
سید ولی حسینی
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / شیلات
رساله های دکتری
-
ساخت و ارزیابی نانوحسگرهای هوشمند حساس به pH مبتنی بر کاغذ اصلاح شده به منظور تشخیص سریع فساد در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته بندی شده
زهرا نحوی 1403 -
تولید پروتئین (Single-cell protein) و چربی تک یاخته ای (Single-cell oil) از پساب کارخانه پودر ماهی (Stick water) با استفاده از Yarrowia lipolytica و Aspergillus niger به منظور استفاده در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان
حمیده امیراسدی موالو 1402 -
تولید جلبک اسپیرولینا (Arthrospira platensis) به روش میکسوتروفیک و بهینه سازی فرآیند استخراج، جداسازی و خالص سازی رنگدانه های فیکوسیانین، آلوفیکوسیانین و فیکواریترین
زهرا سلطانی فر 1401 -
اثر یروتئین هیدرولیز شده، آلفا توکوفرول استات و روغن اکسید شده بر بیان ژنهای مربوط به آنزیمهای آنتی اکسیدانی و استرس اکسیداتیو در ماهی قزل آلای رنگین کمان( Oncorhynchus mykiss )
اسفندیار نجفی حاجیور 1400 -
اثرات استفاده از آب مغناطیسی شده بر پارامترهای رشد و کیفیت گوشت ماهی قزل الای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری در شرایط سرد
فاطمه مشیدی 1399 -
بررسی امکان جایگزینی رنگدانه سنتتیک آستاگزانتین با کاروتنوئیدهای هویج در جیره غذایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و اثرات آن بر رشد، ایمنی و کیفیت گوشت هنگام نگهداری در شرایط سرد
علی بیگی کلشتری 1398 -
بهینه سازی استخراج استروئید از جلبک قرمز گراسیلاریا .Gracillaria sp و ارزیابی کاربرد آن در کرم ضد چروک
فاطمه پیشه ورزاد 1397 -
بررسی عملکرد نوکلئوتید جیره بر شاخص های رشد، سیستم ایمنی مولدین و بهبود کارایی زیستی نتاج آنها در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorynchus mykiss
احمد طهماسبی کهیانی 1396 -
مقایسه اثر استفاده از کنجاله و کنستانتره پروتئینی کانولا و تعیین بهترین سطح استفاده از پروبیوتیک باسیلوس (.Bacillus sp) به منظور جایگزینی نسبی با پودر ماهی در جیره غذایی بر برخی شاخص های زیستی در میگوی پاسفید غربی ( Littopenaeus vannamei)
سیده لاله موسوی 1396 -
بهینه سازی استخراج بررسی ساختار و رفتار رئولوژیکی آگار از جلبک Gracilariopsis perisca
مهرنوش حیدری 1396
پایاننامههای کارشناسیارشد
-
بررسی اثر تصفیه پساب حاوی مواد نفتی بر روی کیفیت گوشت ماهی کپورمعمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از جاذب ترکیبات نفتی
مجید جعفری همت 1403 -
اصلاح کیتوزان حاصل از پوسته میگوی پرورشی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) بمنظور تولید کیتوزان کواترنایز شده
سیده زهرا میرحسینی رودبارکی 1403 -
بررسی خواص فیزیکی ،شیمیایی و بیولوژیک پانسمان زخم بر پایه فوکوئیدان ، آلژینات و پلی ونیل الکل
فاطمه شیخیانی 1402 -
مقایسه روش های تولید پودر پروتئین از ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys moltrix) و ارزیابی کیفیت آن
محدثه علیزاده پیرعلیدهی 1402 -
کنترل میکروبی و کاهش اکسیداسیون لیپیدی با استفاده از فلوراتین در فیله ی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss ))
پریسا نور محمدی 1402 -
بررسی خصوصیات بافتی، حسی و پخت پاستای غنی شده با کنسانترهی پروتئینی ماهی فیتوفاگ و مدت ماندگاری آن
مهساالسادات موسوی صانع 1401 -
امکان - سنجی تولید شامپو پروتئینه از هیدرولیزات ماهی کیلکا معمولی (Clupeonella Cultriventris)
مهدی قلی پور 1401 -
بررسی تاثیر فرآیند صید و فرآوری در زنجیره ارزش تون ماهیان با تاکید برگونه گیدر(Thunnus albacares) در سواحل ایرانی دریای عمان
فریـبرز رجائی 1401 -
بررسی امکان استفاده از پروتئین هیدرولیز شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در تولید پودر بدن سازی
امیرحسین معنوی رودسری 1401 -
بررسی اثر استفاده تلفیقی از سطوح مختلف پیش تیمار مایکروویو و آنزیم آلکالاز تثبیت شده بر شاخص های عملکردی پروتئین هیدرولیزشده حاصل از ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss
محمدجواد طاهری 1401 -
بررسی اثر سرخ کردن با روغن های مختلف بر ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت تغذیه ای چربی سوسیس ماهی کپور نقره ای Hypophalmicththys molitrix
ریحانه جباری 1401 -
امکان سنجی تاثیر عصاره آبی میوه ی بلوط بر ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال (4درجه)
فاطمه ارغوان 1401 -
کشت میکسوتروف ریزجلبک Chlorella vulgaris تحت استرس ازت به منظور تولید و استخراج روغن گیاهی
امیررضا طاهباز 1400 -
تاثیر نور و محیط کشت برتولید بیوماس و رنگدانه خوراکی فایکوسیانین در اسپیرولینا پلاتنسیس (Arthrospira platensis)
عباس معصومی ورکی 1399 -
بررسی تاثیر روش های مختلف انجماد زدایی بر کیفیت سوریمی مای فیتوفاک
مریم موحدی فر 1399 -
بررسی اثر استفاده از غلظت های مختلف میکرو پودر استخوان ماهی قزل آلای رنگین کمان در بهبود خواص ژل سوریمی تهیه شده از ماهی یال اسبی (Trichiurus lepturus ) و موتو ماهی معمولی (Encrasicholina punmctifer)
غلامرضا حیدری مورچه خورتی 1399 -
بررسی اثرات سطوح مختلف پرو بیوتیک های باسیلوس سوبتیلیس و لاکتوباسیلوس پلانتارم در آب مخازن به صورت ترکیبی برفاکتورهای رشد و کیفیت لاشه میگوی پاسفید غربی ( Litopenaeus vannamei) طی دوره نگهداری در سردخانه180- C
سیدمهرداد حسنی اژدری 1399 -
امکان کاهش مصرف پودر ماهی بابکارگیری گیاه عدسک آبی (Lemna.sp) در جیره غذایی بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) و تاثیر آت بر شاخص های رشد و بازماندگی
سمیه کریمی 1399 -
بررسی مقایسه ای روش های معمول بر استخراج فایکوسیانین از جلبک اسپیرولینا با استفاده از نانو درات نقره مغناطیسی اصلاح شده با لایه کربنی
فهیمه شاه حسینی 1398 -
اثر نانو امولسیون روغن در آب بر پایه روغن های گیاهی ( روغن زیتون، آفتابگردان و سویا) بر کیفیت و ماندگاری میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) طی دوره نگهداری در شرایط سرد
حامد پورجمالی 1398 -
بررسی خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی عصاره های قطبی و غیر قطبی جلبک قهوه ای (Iyengaria stellata) از جزیره قشم ، خلیج فارس
رعنا بهادری 1398 -
بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند ، بر پایه ی پروتئین هیدرولیز شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthlamichthys molitrix)
حسین خدایی 1398 -
بررسی اثر نیسین میکروکپسوله شده توسط کیتوزان به عنوان نگهدارنده در سوسیس ماهی
شیرین کاظم زاده پورناکی 1398 -
بررسی تغییرات پروفایل متابولیتی عصاره خیار دریایی ( Holothuria leucospilota ) پس از فرآوری به وسیله تکنیک طیف سنجی NMR
مهدیه طاهری فسخودی 1397 -
بررسی تغییرات برخی از ترکیبات زیست فعال عصاره جلبک قهوه ای ( Cystoseria indica) پس از تبدیل به محصول به وسیله تکنیک NMR
ملیحه طاهری فسخودی 1397 -
بررسی تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و ویتامین C در جلوگیری از فساد باکتریایی، حفظ کیفیت و مدت ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss )
شهرزاد شهلاپور 1397 -
بررسی تاثیر ضد باکتریایی و ترمیم کنندگی پماد حاوی کیتوزان استخراج شده از میگوی پاسفید غربی( Litopenaeus vannamei)
کبری ضیایی 1397 -
اثر استفاده از هیدرولیزیت آنزیمی پروتئین امعاء و احشاء قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) توسط آنزیم اکتینیدین به عنوان منبع نیتروژنی در محیط کشت MRS
نیلوفر نعمتی 1397 -
تاثیر نانوذره اکسید روی (ZnO) بر بافت آبشش ، کبد و اکسیداسیون چربی در ماهی قزل آلای رنگین کمان
لاله خدابخشی 1396 -
بررسی کارایی دود مایع ریز پوشانی شده بر خصوصیات ارگانولپتیک و کیفیت ماندگاری سوسیس تهیه شده از ماهی کپور نقره ای ( Hypophtalmecthys molitrix) طی دوره نگهداری در یخچال
امید غفوری دهگلان 1396 -
اثر پوشش خوراکی کیتوزان - مرزن جوش بر خصوصیات کیفی و زمان ماندگاری بر گرهای تلفیقی سوریمی کپور نقره ای ( Hypophthalmichthys molitrix) و گوشت گاو طی دوره نگهداری در یخچال
مرضیه کی شمس 1396 -
تعیین غلظت نیترات و نیتریت در آب های آشامیدنی شهر تهران
مونا علیدوست سحرخیزلاهیجی 1396 -
تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنسانتره پروتئینی کانولای تخمیر شده در جیره غذایی بر برخی شاخص های زیستی ارگانولپتیکی ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss
مهسا حیدردخت نظری 1396 -
بررسی اثر عصاره خیار دریایی (Holothuria Ieucospilota) بر زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchusn mykiss) و شوریده (Otolithes ruber) به هنگام نگهداری در شرایط سرد
حنانه رضائیان 1396 -
تلخیص نسبی و شناسایی ویژگیهای بیوشیمیایی آنزیم لیپاز استخراج شده از بخش قدامی روده ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
نرگس انوشه 1396 -
بررسی اثر پوششی خوراکی کیتوزان و جلبک های سارگاسوم Sargassum angustifolium بر خصوصیات کیفی میگو پاسفید غربی Litopenaeus vannamia
سپیده زارع جونقانی 1396 -
بررسی اثر شوری بر تولید جلبک Dunaliella salina و تعیین میزان کاروتنوئید کل استخراج شده از آن
روزبه بزرگی نژاد 1396 -
اثر افزودن عصاره های مرزنجوش و چویر به بسته بندی LDPE و BOPP بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss ) در دمای یخچال
شیرین رحمتی 1396 -
اثرات دوره های گرسنگی و تغذیه مجدد بر کیفیت لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال
حجت عبداللهی خامنه 1396 -
مقایسه کیفیت غذایی و ماندگاری سوریمی ماهی کیلکای معمولی دریای خزر Culpeonella cultriventris caspia
سیده زهره قیامی تکلیمی 1396 -
بررسی اثر همزمان پلی فنل های چای و اشعه گاما بر زمان ماندگاری در شرایط سرد میگوی سفید غربی( Litopenaeus vannameri )
جلال عیوض نیا 1396 -
ارزیابی ریسک فلزات سنگین ناشی از مصرف برخی گونه های آبزی خوراکی در شهر تهران
زهره احمدی کردستانی 1396 -
بررسی میزان رشد و پاسخ به استرس در تراکم های مختلف ماهی پیرانا piaractus brachypomus در سیستم مدار بسته
مجید ناصری زاده 1396 -
بررسی اثر استفاده از ترکیب دیواره بر کارآیی ریز کپسول های تولیدی حاصل از اروغن امگا 3 با هدف غنی سازی شیر پاستوریزه گاو
میثم کردمنجیری 1396 -
بررسی تاثیر قطع غذا دهی قبل از کشتار بر خواص خوراکی و تغذیه ای سه نوع فیش فینگر حاصل از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss)
عاطفه تختی 1396 -
اثر نانو کامپوزیت مونت موریلونیت - گلوتن گندم غنی شده با عصاره آویشن و پوست سیب زمینی بر خصوصیات کیفی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss ) طی نگهداری در شرایط سرد
نگار گلچین ورامین 1396 -
بررسی امکان جایگزینی بخشی از آرد گندم با پودر پروتئینه ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در نان تست و تعیین اثرات آن بر ارزش تغذیه ای ، خصوصیات ارگانولپتیک و زمان ماندگاری آن
سحر غفاری 1396 -
تاثیر باکتری عامل فساد لیستریا مونوسیتوژنز بر روی فیله ماهی قزل آلا با استفاده از سنجش شاخص های متابولیک و با دو روش محافظتی بسته بندی در اتمسفر تغییر یافته و ترکیبات ضد باکتریایی
فروغ مطوف 1396 -
تهیه نانو کامپوزیت نشاسته ، رس و کربنات کلسیم برای کنترل فساد میکروبی ماهی کپور نقره ای نگهداری شده در دمای یخچال
علیرضا بهرامی راد 1396