College of Agriculture and Natural Resources
/
Agricultural Engineering - Food Science and Technolgogy
Professional Service
Head of Central Lab -School of Agriculture and Natural Resources at the University of Tehran2019 → 2021
برگزاری مصاحبه دکتری و بررسی پرونده داوطلبان2018 → 2018
عضو حقیقی شورای سیاستگزاری آزمایشگاه مرکزی دانشگاه تهران2018 → 2021
نماینده هیأت اجرایی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه تهران جهت حضور در کارگروه صلاحیت علمی گروه صنایع کشاورزی2018 → 2020
عضو کمیته ارزیابی کیفیت دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی2017 → 2018
برگزاری مصاحبه دکتری و بررسی پرونده داوطلبان2017 → 2017
برگزاری آزمون و مصاحبه دکتری و بررسی پرونده داوطلبان2016 → 2016
Editorial Board of Biosystems Engineering Journal2013 → 2015
Head of Central Lab2012 → 2019
سرپرست آزمایشگاه مرکزی2012 → 2019
سرپرست آزمایشگاه مرکزی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران2012 → 2019
The comittee for evaluating the course syllables in Agriculture and Natural Resources2012 → 2013
Comparation of the flavor of different cheese flavouring agents
produced by using surface ripening bacterium and/or enzymes2012 → 2012
ارائه فرمولاسیون مناسب برای بستر پروش قارچ دکمه ای Agaricus bisporusبر پایه مواد آلی مختلف (ورمی کمپوست زباله شهری و کمپوست مصرفی قارچ:S.M.C (2012 → 2012
طراحی و روش ساخت تکاننده کابلی برای برداشت بادام2012 → 2012
GC-FID methods for additives determination in an electrolytic Zn bath Author(s: carlos ubide ainara barriola miren ostra2011 → 2012
بهینه سازی شاخص های ترمودینامیکی احتراق اختلاط های سوخت دیزل و بیم دیزل و بیواتانول در موتور به روش سطح پاسخ2011 → 2011
( پیاده سازی ساخت و ارزیابی سامانه تشخیص زعفران اصلی از نوع تقلبی مبتنی بر زبان بیم الکترونیک2011 → 2011
Soild-phase extraction combined with ultrasound-assisted dispersive liquid-liquid microextraction of determination of three benzimidazolees pesticides in vegetable2011 → 2011
مطالعه اثر اینولین بربیوسنتز میکروبی اسید لینولئیک کنژوگه (LCA در ماست پروبیوتیک2011 → 2011
تولید مداوم و همزمان اتانول و زایلیتول از مواد لیگنو سلولزی برنج با استفاده از فرآیندCo-Culture در بیوراکتور غشایی2011 → 2011
Microwave-Assisted Hydrodistillation of Essential Rosemary Journal of Food Science and Technology2011 → 2011
بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان های پر مصرف ایرانی2011 → 2011
بررسی میزان تجزیه میکروبی ضایعات پلی اتیلن در خاک2011 → 2011
Comparison between Virgin Olive Oil and Flavored Olive Oil taste onion and garlic in terms of quality parameters volatile compounds and consumer preferencefor Food science and Technology International2011 → 2011
Effects of light intensity temperature and NaCI concentration on spiraling platensis (Arthrospira platensis polysaccharide2011 → 2011
تولید و انتخاب بهترین فرمول نوشابه مالتی یولاف و ارزیابی فیزیکی و حسی آن2011 → 2011
بررسی میزان تغییر رنگ (قهوه ای شدن و چروکیدگی موز در خشک کردن به روش لایه نازک با استفاده از ماشین بینایی2011 → 2011
استخراج شناسایی و تعیین ساختار پلی ساکارید های محلول در آب حاصل از ریشه گیاه چوبک تماشایی2011 → 2011
Optimization of varlables on the supercritical fluid extraction of high-boiling organic compounds in house-dust The journal of Supercritical fluids2011 → 2011
Enhanced extraction of patchouli alchol Pogoslemon cablio by microwave radition aocelerated2011 → 2011
Composition af fatty acids from Swertia species by a novel pre-column fluorescence labeling meatal by HPLC-FLDfor the Journal of the American Oil Chemists Society2011 → 2011
امکان استفاده از سامانه های میکروامولسیونی برای استخراج روغن دانه کلزا2011 → 2011
شناسایی و اندازه گیری برخی ترکیبات فراسودمند و برخی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آب 5 رقم انار ایران و بررسی تاثیر نگه داری حرارتی و غیر حرارتی بر آنها2011 → 2011
( بهینه سازی استخراج تاثیرات فرآیندهای برودتی حرارتی و ریزپوشینه سازی بر ترکیبات زیست فعال عصاره های زرشک آبی و پلویی2011 → 2011
Optimization of supercritical CO2 process for the concentration tocopherol carotenoids and chlorophylls from residual olive husk2011 → 2011
تاثیر قارچ میکوریزی AM و باکتری های سودوموناس فلورسنس مقاوم به خشکی و مولد آنزیم ACC-د آمیناز بر شاخص های رشد و عملکرد گیاه گندم در شرایط تنش خشکی2011 → 2011
پایش وضعیت ارتعاشی سامانه سیاره ای کاهنده نهایی تراکتور مسی فرگوسن 285 و طبقه بندی ویژگی های عیوب آن به کمک تحلیل موجک و منطق فازی2011 → 2011
بررسی الگوی جریان در حوضچه مکش ایستگاههای پمپاژ2011 → 2011
طراحی و توسعه برگ جمع کن پشت تراکتوری2011 → 2011
انتخاب مناسبترین روش طراحی مدول های تیغه ای بر اساس نتایج آزمایشگاهی2011 → 2011
Preparation of magnetic polymer material with phosphate groupand its application to the enrichment of phosphopeptides2011 → 2011
Honey melanoidis.Analysis of the composition of the high molecular weight melanoidins exhibiting radical scavenging activity2010 → 2010
مقایسه روش کود آبیاری با کودپاشی سنتی در تامین ازت مورد نیاز ذرت دانه ای2010 → 2010
بررسی ریز ساختارو خصوصیات رئولوژیکی و حسی ماست فرا ویژه کاهنده کلسترول به عنوان تابعی از سه فاکتور نوع باکتری پروبیوتیک انولین و فیتواسترول2010 → 2010
بررسی بازده مصرف انرژی درجه کارائی فنی و مقیاس تولید توت فرنگی در گلخانه های ساوجبلاغ با تکنیک تحلیل پوششی داده ها (DEA2010 → 2010
Solubility of cocoa powaers in relation to composition and alkalization Food chemistry2010 → 2010
Combined effects of dry matter content incubation temperature and final pH of fermentation on biochemical and microbiological characteristics of probiotic fermented milk2010 → 2010
A surpirising method for green extraction of essentioal oil spices: Microwave Dry-diifusion and Gravity Corresponding2010 → 2010
Continuous Extraction of Glycerol from their Mixtures Using Supercritical Carbon Dioxide Article Type2010 → 2010
اثر فاصله تیغه ای بر هیدرولیک جریان2010 → 2010
بهینه سازی سطح پاسخ فرآیند تولید بیودیزل از روغن دسته کوهی به روش های موسوم و پرتو دهی فرا صوت در واکنش ترنس استرینیکاسیون2010 → 2010
Supercritical Fluids Extraction and Anti-solvent Purification Carotenoids from Microalgae and Assocciated Bioactivity The Journal of Supercritical fluids2010 → 2010
بهینه سازی تهیه آلفا-آمیلاز غیر ولبسته به کلسیم Bacillus KR-8104به روش تخمیر غیر پیوسته2010 → 2010
Effect of Solvent(CO2/Ethanol/H2Oon the Fractionted Solvent Extraction of Anthocyanins From Flderberry Pomace Article Type2010 → 2010
بررسی پتانسیل تغییر حجم خاکهای رسی تحت اثر چرخه های تر و خشک2010 → 2010
Salinity impact on fruit yieldessential oil composition and antioxidant activities of Coriandrum sativum fruit extracts2010 → 2010
بررسی ارزیابی فنی اقتصادی سامانه های مختلف زهکشی در زیر کانال های آبیاری2010 → 2010
Ultrasound-assisted dispersive liquid microextraction combined with little solvent consumption for determination of polycyclic hydrocarbocaroons in seawater by gas chromatography-mass spectrometry2010 → 2010
استفاده از بیوپلیمرهای گلیکوزیدی جهت زیر پوشانی بیفیدوباکتر در تولید کشت خالص باکتری های پروبیتیک و مطالعه فعالییت متابولیکی آن در یک محیط کشت مداوم2009 → 2009
Editorial Board of "Research in Food Sceince" from Tabriz University2009 → 2012
Application of fractional factorial experimental and Box-Behenken design for optmzation of supercritical fluid extraction of essentral components of Diplotaenia cachrydifolia2009 → 2009
بررسی تاثیر نوع انتخابی بر کارایی پوشینه دار کردن ترکیبات فرار عطر و طعمی2009 → 2009
Application of Supercritical Carbon Dioxide(SC-CO2in oil plam Industryand your comments were considered with care when arriving at this conclusion2009 → 2009
( بررسی امکان تولید آبجوی بدون الکل با بکارگیری سیستم تثبیت مخمر بر روی باقیمانده مالت حاصل از تهیه Wortتوسط مخمرهای ceveisiae. Saccharomyces Ludwigirouxi2009 → 2009
پایدار سازی آنتوسیانین ها با تولید امولسیون های مرکب2009 → 2009
بررسی اثر پوشش های خوراکی از پروتئن های اب پنیر با به کارگیری ترکیبات ضد میکروبی و بررسی آن بر روی عمر نگهداری گوشت تازه2009 → 2009
تاثیر چند متغییر بر میزان عصاره و محتوای ترکیب های فنولی برگ گردو و بررسی فعالییت آنتی اکسیدانی آن2009 → 2009
( تاثیر چند متغییر بر میزان عصاره و محتوای ترکیب فنولی پوست سبز گردو و بررسی فعالییت آنتی اکسیدانی آن2009 → 2009
Analysis of cosolvent effect on supercritical carbon dioxide extraction for eucalyptus oil compound2009 → 2009
مطالعه عوامل موثر بر خواص کیفی آب جوی بدون الکل تولیدی به روش تخمیر محدود شده2009 → 2009
اصلاح خصوصیات ساختاری و کاتالیتیکی اینولیناز در تولید شربت فروکتوز2009 → 2009
عضو هیئت تحریریه مجله مهندسی بیوسیستم2009 → 2012
Effect of Organic Solvents on EnzymCatalyzed of Biodisesel Author2009 → 2009
The Chemical Composition and antibacterial activity of cuminsCuminum cyminum L. essential oil from Northwest China for Molecules2009 → 2009
Ultrasound-assisted extraction coupled with under vacuum distillation of flower compounds from spearmint(Carvone-rich plants2009 → 2009
Comparison of techniques for the recovery of tobacco seed oil2008 → 2008
The influence of ultrasound-assisted maceration on the quality and composition of essential oil from the leaves of thyme Thymus vulgaris L2008 → 2008
سرپرست کمیته ی بررسی همکاری های پژوهشی در زمینه زیست سوخت پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران2008 → 2009
عضو شورای آموزشی دانشکده مهندسی بیوسیستم2006 → 2008
مسئولیت تحصیلات تکمیلی گروه2006 → 2007
مسئولیت آموزش و تحصیلات تکمیلی گروه2006 → 2006
مسئول آموزشی و تحصیلات تکمیلی گروه صنایع غذائی2005 → 2006
مسئولیت آموزشی گروه2003 → 2005
Head of Computer site2003 → 2014
ترجمه ی سرفصل های دروس کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری در رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی2003 → 2004