Keramat Allah Rezaei Tireh Shabankareh

Professor

Update: 2024-11-21

Keramat Allah Rezaei Tireh Shabankareh

College of Agriculture and Natural Resources / Agricultural Engineering - Food Science and Technolgogy

Professional Service

  1. Head of Central Lab -School of Agriculture and Natural Resources at the University of Tehran 2019 → 2021
  2. برگزاری مصاحبه دکتری و بررسی پرونده داوطلبان 2018 → 2018
  3. عضو حقیقی شورای سیاستگزاری آزمایشگاه مرکزی دانشگاه تهران 2018 → 2021
  4. نماینده هیأت اجرایی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه تهران جهت حضور در کارگروه صلاحیت علمی گروه صنایع کشاورزی 2018 → 2020
  5. عضو کمیته ارزیابی کیفیت دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی 2017 → 2018
  6. برگزاری مصاحبه دکتری و بررسی پرونده داوطلبان 2017 → 2017
  7. برگزاری آزمون و مصاحبه دکتری و بررسی پرونده داوطلبان 2016 → 2016
  8. Editorial Board of Biosystems Engineering Journal 2013 → 2015
  9. Head of Central Lab 2012 → 2019
  10. سرپرست آزمایشگاه مرکزی 2012 → 2019
  11. سرپرست آزمایشگاه مرکزی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران 2012 → 2019
  12. The comittee for evaluating the course syllables in Agriculture and Natural Resources 2012 → 2013
  13. Comparation of the flavor of different cheese flavouring agents produced by using surface ripening bacterium and/or enzymes 2012 → 2012
  14. ارائه فرمولاسیون مناسب برای بستر پروش قارچ دکمه ای Agaricus bisporusبر پایه مواد آلی مختلف (ورمی کمپوست زباله شهری و کمپوست مصرفی قارچ:S.M.C ( 2012 → 2012
  15. طراحی و روش ساخت تکاننده کابلی برای برداشت بادام 2012 → 2012
  16. GC-FID methods for additives determination in an electrolytic Zn bath Author(s: carlos ubide ainara barriola miren ostra 2011 → 2012
  17. بهینه سازی شاخص های ترمودینامیکی احتراق اختلاط های سوخت دیزل و بیم دیزل و بیواتانول در موتور به روش سطح پاسخ 2011 → 2011
  18. ( پیاده سازی ساخت و ارزیابی سامانه تشخیص زعفران اصلی از نوع تقلبی مبتنی بر زبان بیم الکترونیک 2011 → 2011
  19. Soild-phase extraction combined with ultrasound-assisted dispersive liquid-liquid microextraction of determination of three benzimidazolees pesticides in vegetable 2011 → 2011
  20. مطالعه اثر اینولین بربیوسنتز میکروبی اسید لینولئیک کنژوگه (LCA در ماست پروبیوتیک 2011 → 2011
  21. تولید مداوم و همزمان اتانول و زایلیتول از مواد لیگنو سلولزی برنج با استفاده از فرآیندCo-Culture در بیوراکتور غشایی 2011 → 2011
  22. Microwave-Assisted Hydrodistillation of Essential Rosemary Journal of Food Science and Technology 2011 → 2011
  23. بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان های پر مصرف ایرانی 2011 → 2011
  24. بررسی میزان تجزیه میکروبی ضایعات پلی اتیلن در خاک 2011 → 2011
  25. Comparison between Virgin Olive Oil and Flavored Olive Oil taste onion and garlic in terms of quality parameters volatile compounds and consumer preferencefor Food science and Technology International 2011 → 2011
  26. Effects of light intensity temperature and NaCI concentration on spiraling platensis (Arthrospira platensis polysaccharide 2011 → 2011
  27. تولید و انتخاب بهترین فرمول نوشابه مالتی یولاف و ارزیابی فیزیکی و حسی آن 2011 → 2011
  28. بررسی میزان تغییر رنگ (قهوه ای شدن و چروکیدگی موز در خشک کردن به روش لایه نازک با استفاده از ماشین بینایی 2011 → 2011
  29. استخراج شناسایی و تعیین ساختار پلی ساکارید های محلول در آب حاصل از ریشه گیاه چوبک تماشایی 2011 → 2011
  30. Optimization of varlables on the supercritical fluid extraction of high-boiling organic compounds in house-dust The journal of Supercritical fluids 2011 → 2011
  31. Enhanced extraction of patchouli alchol Pogoslemon cablio by microwave radition aocelerated 2011 → 2011
  32. Composition af fatty acids from Swertia species by a novel pre-column fluorescence labeling meatal by HPLC-FLDfor the Journal of the American Oil Chemists Society 2011 → 2011
  33. امکان استفاده از سامانه های میکروامولسیونی برای استخراج روغن دانه کلزا 2011 → 2011
  34. شناسایی و اندازه گیری برخی ترکیبات فراسودمند و برخی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آب 5 رقم انار ایران و بررسی تاثیر نگه داری حرارتی و غیر حرارتی بر آنها 2011 → 2011
  35. ( بهینه سازی استخراج تاثیرات فرآیندهای برودتی حرارتی و ریزپوشینه سازی بر ترکیبات زیست فعال عصاره های زرشک آبی و پلویی 2011 → 2011
  36. Optimization of supercritical CO2 process for the concentration tocopherol carotenoids and chlorophylls from residual olive husk 2011 → 2011
  37. تاثیر قارچ میکوریزی AM و باکتری های سودوموناس فلورسنس مقاوم به خشکی و مولد آنزیم ACC-د آمیناز بر شاخص های رشد و عملکرد گیاه گندم در شرایط تنش خشکی 2011 → 2011
  38. پایش وضعیت ارتعاشی سامانه سیاره ای کاهنده نهایی تراکتور مسی فرگوسن 285 و طبقه بندی ویژگی های عیوب آن به کمک تحلیل موجک و منطق فازی 2011 → 2011
  39. بررسی الگوی جریان در حوضچه مکش ایستگاههای پمپاژ 2011 → 2011
  40. طراحی و توسعه برگ جمع کن پشت تراکتوری 2011 → 2011
  41. انتخاب مناسبترین روش طراحی مدول های تیغه ای بر اساس نتایج آزمایشگاهی 2011 → 2011
  42. Preparation of magnetic polymer material with phosphate groupand its application to the enrichment of phosphopeptides 2011 → 2011
  43. Honey melanoidis.Analysis of the composition of the high molecular weight melanoidins exhibiting radical scavenging activity 2010 → 2010
  44. مقایسه روش کود آبیاری با کودپاشی سنتی در تامین ازت مورد نیاز ذرت دانه ای 2010 → 2010
  45. بررسی ریز ساختارو خصوصیات رئولوژیکی و حسی ماست فرا ویژه کاهنده کلسترول به عنوان تابعی از سه فاکتور نوع باکتری پروبیوتیک انولین و فیتواسترول 2010 → 2010
  46. بررسی بازده مصرف انرژی درجه کارائی فنی و مقیاس تولید توت فرنگی در گلخانه های ساوجبلاغ با تکنیک تحلیل پوششی داده ها (DEA 2010 → 2010
  47. Solubility of cocoa powaers in relation to composition and alkalization Food chemistry 2010 → 2010
  48. Combined effects of dry matter content incubation temperature and final pH of fermentation on biochemical and microbiological characteristics of probiotic fermented milk 2010 → 2010
  49. A surpirising method for green extraction of essentioal oil spices: Microwave Dry-diifusion and Gravity Corresponding 2010 → 2010
  50. Continuous Extraction of Glycerol from their Mixtures Using Supercritical Carbon Dioxide Article Type 2010 → 2010
  51. اثر فاصله تیغه ای بر هیدرولیک جریان 2010 → 2010
  52. بهینه سازی سطح پاسخ فرآیند تولید بیودیزل از روغن دسته کوهی به روش های موسوم و پرتو دهی فرا صوت در واکنش ترنس استرینیکاسیون 2010 → 2010
  53. Supercritical Fluids Extraction and Anti-solvent Purification Carotenoids from Microalgae and Assocciated Bioactivity The Journal of Supercritical fluids 2010 → 2010
  54. بهینه سازی تهیه آلفا-آمیلاز غیر ولبسته به کلسیم Bacillus KR-8104به روش تخمیر غیر پیوسته 2010 → 2010
  55. Effect of Solvent(CO2/Ethanol/H2Oon the Fractionted Solvent Extraction of Anthocyanins From Flderberry Pomace Article Type 2010 → 2010
  56. بررسی پتانسیل تغییر حجم خاکهای رسی تحت اثر چرخه های تر و خشک 2010 → 2010
  57. Salinity impact on fruit yieldessential oil composition and antioxidant activities of Coriandrum sativum fruit extracts 2010 → 2010
  58. بررسی ارزیابی فنی اقتصادی سامانه های مختلف زهکشی در زیر کانال های آبیاری 2010 → 2010
  59. Ultrasound-assisted dispersive liquid microextraction combined with little solvent consumption for determination of polycyclic hydrocarbocaroons in seawater by gas chromatography-mass spectrometry 2010 → 2010
  60. استفاده از بیوپلیمرهای گلیکوزیدی جهت زیر پوشانی بیفیدوباکتر در تولید کشت خالص باکتری های پروبیتیک و مطالعه فعالییت متابولیکی آن در یک محیط کشت مداوم 2009 → 2009
  61. Editorial Board of "Research in Food Sceince" from Tabriz University 2009 → 2012
  62. Application of fractional factorial experimental and Box-Behenken design for optmzation of supercritical fluid extraction of essentral components of Diplotaenia cachrydifolia 2009 → 2009
  63. بررسی تاثیر نوع انتخابی بر کارایی پوشینه دار کردن ترکیبات فرار عطر و طعمی 2009 → 2009
  64. Application of Supercritical Carbon Dioxide(SC-CO2in oil plam Industryand your comments were considered with care when arriving at this conclusion 2009 → 2009
  65. ( بررسی امکان تولید آبجوی بدون الکل با بکارگیری سیستم تثبیت مخمر بر روی باقیمانده مالت حاصل از تهیه Wortتوسط مخمرهای ceveisiae. Saccharomyces Ludwigirouxi 2009 → 2009
  66. پایدار سازی آنتوسیانین ها با تولید امولسیون های مرکب 2009 → 2009
  67. بررسی اثر پوشش های خوراکی از پروتئن های اب پنیر با به کارگیری ترکیبات ضد میکروبی و بررسی آن بر روی عمر نگهداری گوشت تازه 2009 → 2009
  68. تاثیر چند متغییر بر میزان عصاره و محتوای ترکیب های فنولی برگ گردو و بررسی فعالییت آنتی اکسیدانی آن 2009 → 2009
  69. ( تاثیر چند متغییر بر میزان عصاره و محتوای ترکیب فنولی پوست سبز گردو و بررسی فعالییت آنتی اکسیدانی آن 2009 → 2009
  70. Analysis of cosolvent effect on supercritical carbon dioxide extraction for eucalyptus oil compound 2009 → 2009
  71. مطالعه عوامل موثر بر خواص کیفی آب جوی بدون الکل تولیدی به روش تخمیر محدود شده 2009 → 2009
  72. اصلاح خصوصیات ساختاری و کاتالیتیکی اینولیناز در تولید شربت فروکتوز 2009 → 2009
  73. عضو هیئت تحریریه مجله مهندسی بیوسیستم 2009 → 2012
  74. Effect of Organic Solvents on EnzymCatalyzed of Biodisesel Author 2009 → 2009
  75. The Chemical Composition and antibacterial activity of cuminsCuminum cyminum L. essential oil from Northwest China for Molecules 2009 → 2009
  76. Ultrasound-assisted extraction coupled with under vacuum distillation of flower compounds from spearmint(Carvone-rich plants 2009 → 2009
  77. Comparison of techniques for the recovery of tobacco seed oil 2008 → 2008
  78. The influence of ultrasound-assisted maceration on the quality and composition of essential oil from the leaves of thyme Thymus vulgaris L 2008 → 2008
  79. سرپرست کمیته ی بررسی همکاری های پژوهشی در زمینه زیست سوخت پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران 2008 → 2009
  80. عضو شورای آموزشی دانشکده مهندسی بیوسیستم 2006 → 2008
  81. مسئولیت تحصیلات تکمیلی گروه 2006 → 2007
  82. مسئولیت آموزش و تحصیلات تکمیلی گروه 2006 → 2006
  83. مسئول آموزشی و تحصیلات تکمیلی گروه صنایع غذائی 2005 → 2006
  84. مسئولیت آموزشی گروه 2003 → 2005
  85. Head of Computer site 2003 → 2014
  86. ترجمه ی سرفصل های دروس کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری در رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی 2003 → 2004