دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی
/
علوم و مهندسی صنایع غذائی(غیرفعال)
فعالیتهای اجرایی
رئیس آزمایشگاه مرکزی
1398 ← 1400
برگزاری مصاحبه دکتری و بررسی پرونده داوطلبان
1397 ← 1397
عضو حقیقی شورای سیاستگزاری آزمایشگاه مرکزی دانشگاه تهران
1397 ← 1400
نماینده هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه تهران جهت حضور در کارگروه صلاحیت علمی گروه صنایع کشاورزی
1396 ← 1398
عضو کمیته ارزیابی کیفیت دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
1396 ← 1397
برگزاری مصاحبه دکتری و بررسی پرونده داوطلبان
1396 ← 1396
برگزاری آزمون و مصاحبه دکتری و بررسی پرونده داوطلبان
1395 ← 1395
عضو هیئت تحریریه مجله مهندسى بیوسیستم
1391 ← 1394
سرپرست آزمایشگاه مرکزی
1391 ← 1398
سرپرست آزمایشگاه مرکزی
1391 ← 1398
سرپرست آزمایشگاه مرکزی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
1391 ← 1398
عضو کمیته بازنگری دروس آموزشی رشته های کشاورزی و منابع طبیعی
1391 ← 1391
Comparation of the flavor of different cheese flavouring agents
produced by using surface ripening bacterium and/or enzymes
1390 ← 1390
ارائه فرمولاسیون مناسب برای بستر پروش قارچ دکمه ای Agaricus bisporusبر پایه مواد آلی مختلف (ورمی کمپوست زباله شهری و کمپوست مصرفی قارچ:S.M.C (
1390 ← 1390
طراحی و روش ساخت تکاننده کابلی برای برداشت بادام
1390 ← 1390
GC-FID methods for additives determination in an electrolytic Zn bath Author(s: carlos ubide ainara barriola miren ostra
1390 ← 1390
بهینه سازی شاخص های ترمودینامیکی احتراق اختلاط های سوخت دیزل و بیم دیزل و بیواتانول در موتور به روش سطح پاسخ
1390 ← 1390
( پیاده سازی ساخت و ارزیابی سامانه تشخیص زعفران اصلی از نوع تقلبی مبتنی بر زبان بیم الکترونیک
1390 ← 1390
Soild-phase extraction combined with ultrasound-assisted dispersive liquid-liquid microextraction of determination of three benzimidazolees pesticides in vegetable
1390 ← 1390
مطالعه اثر اینولین بربیوسنتز میکروبی اسید لینولئیک کنژوگه (LCA در ماست پروبیوتیک
1390 ← 1390
تولید مداوم و همزمان اتانول و زایلیتول از مواد لیگنو سلولزی برنج با استفاده از فرآیندCo-Culture در بیوراکتور غشایی
1390 ← 1390
Microwave-Assisted Hydrodistillation of Essential Rosemary Journal of Food Science and Technology
1390 ← 1390
بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان های پر مصرف ایرانی
1390 ← 1390
بررسی میزان تجزیه میکروبی ضایعات پلی اتیلن در خاک
1390 ← 1390
Comparison between Virgin Olive Oil and Flavored Olive Oil taste onion and garlic in terms of quality parameters volatile compounds and consumer preferencefor Food science and Technology International
1390 ← 1390
Effects of light intensity temperature and NaCI concentration on spiraling platensis (Arthrospira platensis polysaccharide
1390 ← 1390
تولید و انتخاب بهترین فرمول نوشابه مالتی یولاف و ارزیابی فیزیکی و حسی آن
1390 ← 1390
بررسی میزان تغییر رنگ (قهوه ای شدن و چروکیدگی موز در خشک کردن به روش لایه نازک با استفاده از ماشین بینایی
1390 ← 1390
استخراج شناسایی و تعیین ساختار پلی ساکارید های محلول در آب حاصل از ریشه گیاه چوبک تماشایی
1390 ← 1390
Optimization of varlables on the supercritical fluid extraction of high-boiling organic compounds in house-dust The journal of Supercritical fluids
1390 ← 1390
Enhanced extraction of patchouli alchol Pogoslemon cablio by microwave radition aocelerated
1390 ← 1390
Composition af fatty acids from Swertia species by a novel pre-column fluorescence labeling meatal by HPLC-FLDfor the Journal of the American Oil Chemists Society
1390 ← 1390
امکان استفاده از سامانه های میکروامولسیونی برای استخراج روغن دانه کلزا
1389 ← 1389
شناسایی و اندازه گیری برخی ترکیبات فراسودمند و برخی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آب 5 رقم انار ایران و بررسی تاثیر نگه داری حرارتی و غیر حرارتی بر آنها
1389 ← 1389
( بهینه سازی استخراج تاثیرات فرآیندهای برودتی حرارتی و ریزپوشینه سازی بر ترکیبات زیست فعال عصاره های زرشک آبی و پلویی
1389 ← 1389
Optimization of supercritical CO2 process for the concentration tocopherol carotenoids and chlorophylls from residual olive husk
1389 ← 1389
تاثیر قارچ میکوریزی AM و باکتری های سودوموناس فلورسنس مقاوم به خشکی و مولد آنزیم ACC-د آمیناز بر شاخص های رشد و عملکرد گیاه گندم در شرایط تنش خشکی
1389 ← 1389
پایش وضعیت ارتعاشی سامانه سیاره ای کاهنده نهایی تراکتور مسی فرگوسن 285 و طبقه بندی ویژگی های عیوب آن به کمک تحلیل موجک و منطق فازی
1389 ← 1389
بررسی الگوی جریان در حوضچه مکش ایستگاههای پمپاژ
1389 ← 1389
طراحی و توسعه برگ جمع کن پشت تراکتوری
1389 ← 1389
انتخاب مناسبترین روش طراحی مدول های تیغه ای بر اساس نتایج آزمایشگاهی
1389 ← 1389
Preparation of magnetic polymer material with phosphate groupand its application to the enrichment of phosphopeptides
1389 ← 1389
Honey melanoidis.Analysis of the composition of the high molecular weight melanoidins exhibiting radical scavenging activity
1389 ← 1389
مقایسه روش کود آبیاری با کودپاشی سنتی در تامین ازت مورد نیاز ذرت دانه ای
1389 ← 1389
بررسی ریز ساختارو خصوصیات رئولوژیکی و حسی ماست فرا ویژه کاهنده کلسترول به عنوان تابعی از سه فاکتور نوع باکتری پروبیوتیک انولین و فیتواسترول
1389 ← 1389
بررسی بازده مصرف انرژی درجه کارائی فنی و مقیاس تولید توت فرنگی در گلخانه های ساوجبلاغ با تکنیک تحلیل پوششی داده ها (DEA
1389 ← 1389
Solubility of cocoa powaers in relation to composition and alkalization Food chemistry
1389 ← 1389
Combined effects of dry matter content incubation temperature and final pH of fermentation on biochemical and microbiological characteristics of probiotic fermented milk
1389 ← 1389
A surpirising method for green extraction of essentioal oil spices: Microwave Dry-diifusion and Gravity Corresponding
1389 ← 1389
Continuous Extraction of Glycerol from their Mixtures Using Supercritical Carbon Dioxide Article Type
1389 ← 1389
اثر فاصله تیغه ای بر هیدرولیک جریان
1389 ← 1389
بهینه سازی سطح پاسخ فرآیند تولید بیودیزل از روغن دسته کوهی به روش های موسوم و پرتو دهی فرا صوت در واکنش ترنس استرینیکاسیون
1389 ← 1389
Supercritical Fluids Extraction and Anti-solvent Purification Carotenoids from Microalgae and Assocciated Bioactivity The Journal of Supercritical fluids
1389 ← 1389
بهینه سازی تهیه آلفا-آمیلاز غیر ولبسته به کلسیم Bacillus KR-8104به روش تخمیر غیر پیوسته
1389 ← 1389
Effect of Solvent(CO2/Ethanol/H2Oon the Fractionted Solvent Extraction of Anthocyanins From Flderberry Pomace Article Type
1389 ← 1389
بررسی پتانسیل تغییر حجم خاکهای رسی تحت اثر چرخه های تر و خشک
1388 ← 1388
Salinity impact on fruit yieldessential oil composition and antioxidant activities of Coriandrum sativum fruit extracts
1388 ← 1388
بررسی ارزیابی فنی اقتصادی سامانه های مختلف زهکشی در زیر کانال های آبیاری
1388 ← 1388
Ultrasound-assisted dispersive liquid microextraction combined with little solvent consumption for determination of polycyclic hydrocarbocaroons in seawater by gas chromatography-mass spectrometry
1388 ← 1388
استفاده از بیوپلیمرهای گلیکوزیدی جهت زیر پوشانی بیفیدوباکتر در تولید کشت خالص باکتری های پروبیتیک و مطالعه فعالییت متابولیکی آن در یک محیط کشت مداوم
1388 ← 1388
عضو هییت تحریریه مجله "پژوهش های صنایع غذایی" دانشگاه تبریز
1388 ← 1391
Application of fractional factorial experimental and Box-Behenken design for optmzation of supercritical fluid extraction of essentral components of Diplotaenia cachrydifolia
1388 ← 1388
بررسی تاثیر نوع انتخابی بر کارایی پوشینه دار کردن ترکیبات فرار عطر و طعمی
1388 ← 1388
Application of Supercritical Carbon Dioxide(SC-CO2in oil plam Industryand your comments were considered with care when arriving at this conclusion
1388 ← 1388
( بررسی امکان تولید آبجوی بدون الکل با بکارگیری سیستم تثبیت مخمر بر روی باقیمانده مالت حاصل از تهیه Wortتوسط مخمرهای ceveisiae. Saccharomyces Ludwigirouxi
1388 ← 1388
پایدار سازی آنتوسیانین ها با تولید امولسیون های مرکب
1388 ← 1388
بررسی اثر پوشش های خوراکی از پروتئن های اب پنیر با به کارگیری ترکیبات ضد میکروبی و بررسی آن بر روی عمر نگهداری گوشت تازه
1388 ← 1388
تاثیر چند متغییر بر میزان عصاره و محتوای ترکیب های فنولی برگ گردو و بررسی فعالییت آنتی اکسیدانی آن
1388 ← 1388
( تاثیر چند متغییر بر میزان عصاره و محتوای ترکیب فنولی پوست سبز گردو و بررسی فعالییت آنتی اکسیدانی آن
1388 ← 1388
Analysis of cosolvent effect on supercritical carbon dioxide extraction for eucalyptus oil compound
1388 ← 1388
مطالعه عوامل موثر بر خواص کیفی آب جوی بدون الکل تولیدی به روش تخمیر محدود شده
1388 ← 1388
اصلاح خصوصیات ساختاری و کاتالیتیکی اینولیناز در تولید شربت فروکتوز
1388 ← 1388
عضو هیئت تحریریه مجله مهندسی بیوسیستم
1388 ← 1391
Effect of Organic Solvents on EnzymCatalyzed of Biodisesel Author
1388 ← 1388
The Chemical Composition and antibacterial activity of cuminsCuminum cyminum L. essential oil from Northwest China for Molecules
1387 ← 1387
Ultrasound-assisted extraction coupled with under vacuum distillation of flower compounds from spearmint(Carvone-rich plants
1387 ← 1387
Comparison of techniques for the recovery of tobacco seed oil
1387 ← 1387
The influence of ultrasound-assisted maceration on the quality and composition of essential oil from the leaves of thyme Thymus vulgaris L
1387 ← 1387
سرپرست کمیته ی بررسی همکاری های پژوهشی در زمینه زیست سوخت پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
1387 ← 1388
عضو شورای آموزشی دانشکده مهندسی بیوسیستم
1385 ← 1387
مسئولیت تحصیلات تکمیلی گروه
1385 ← 1386
مسئولیت آموزش و تحصیلات تکمیلی گروه
1384 ← 1385
مسئول آموزشی و تحصیلات تکمیلی گروه صنایع غذائی
1384 ← 1384
مسئولیت آموزشی گروه
1382 ← 1384
سرپرستی سایت کامپیوتری گروه
1382 ← 1392
ترجمه ی سرفصل های دروس کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری در رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی
1382 ← 1383