کرامت اله رضائی تیره شبانکاره

استاد

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/09/01

کرامت اله رضائی تیره شبانکاره

دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی‌(غیرفعال)

فعالیت‌های اجرایی

  1. رئیس آزمایشگاه مرکزی 1398 ← 1400
  2. برگزاری مصاحبه دکتری و بررسی پرونده داوطلبان 1397 ← 1397
  3. عضو حقیقی شورای سیاستگزاری آزمایشگاه مرکزی دانشگاه تهران 1397 ← 1400
  4. نماینده هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه تهران جهت حضور در کارگروه صلاحیت علمی گروه صنایع کشاورزی 1396 ← 1398
  5. عضو کمیته ارزیابی کیفیت دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی 1396 ← 1397
  6. برگزاری مصاحبه دکتری و بررسی پرونده داوطلبان 1396 ← 1396
  7. برگزاری آزمون و مصاحبه دکتری و بررسی پرونده داوطلبان 1395 ← 1395
  8. عضو هیئت تحریریه مجله مهندسى بیوسیستم 1391 ← 1394
  9. سرپرست آزمایشگاه مرکزی 1391 ← 1398
  10. سرپرست آزمایشگاه مرکزی 1391 ← 1398
  11. سرپرست آزمایشگاه مرکزی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران 1391 ← 1398
  12. عضو کمیته بازنگری دروس آموزشی رشته های کشاورزی و منابع طبیعی 1391 ← 1391
  13. Comparation of the flavor of different cheese flavouring agents produced by using surface ripening bacterium and/or enzymes 1390 ← 1390
  14. ارائه فرمولاسیون مناسب برای بستر پروش قارچ دکمه ای Agaricus bisporusبر پایه مواد آلی مختلف (ورمی کمپوست زباله شهری و کمپوست مصرفی قارچ:S.M.C ( 1390 ← 1390
  15. طراحی و روش ساخت تکاننده کابلی برای برداشت بادام 1390 ← 1390
  16. GC-FID methods for additives determination in an electrolytic Zn bath Author(s: carlos ubide ainara barriola miren ostra 1390 ← 1390
  17. بهینه سازی شاخص های ترمودینامیکی احتراق اختلاط های سوخت دیزل و بیم دیزل و بیواتانول در موتور به روش سطح پاسخ 1390 ← 1390
  18. ( پیاده سازی ساخت و ارزیابی سامانه تشخیص زعفران اصلی از نوع تقلبی مبتنی بر زبان بیم الکترونیک 1390 ← 1390
  19. Soild-phase extraction combined with ultrasound-assisted dispersive liquid-liquid microextraction of determination of three benzimidazolees pesticides in vegetable 1390 ← 1390
  20. مطالعه اثر اینولین بربیوسنتز میکروبی اسید لینولئیک کنژوگه (LCA در ماست پروبیوتیک 1390 ← 1390
  21. تولید مداوم و همزمان اتانول و زایلیتول از مواد لیگنو سلولزی برنج با استفاده از فرآیندCo-Culture در بیوراکتور غشایی 1390 ← 1390
  22. Microwave-Assisted Hydrodistillation of Essential Rosemary Journal of Food Science and Technology 1390 ← 1390
  23. بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان های پر مصرف ایرانی 1390 ← 1390
  24. بررسی میزان تجزیه میکروبی ضایعات پلی اتیلن در خاک 1390 ← 1390
  25. Comparison between Virgin Olive Oil and Flavored Olive Oil taste onion and garlic in terms of quality parameters volatile compounds and consumer preferencefor Food science and Technology International 1390 ← 1390
  26. Effects of light intensity temperature and NaCI concentration on spiraling platensis (Arthrospira platensis polysaccharide 1390 ← 1390
  27. تولید و انتخاب بهترین فرمول نوشابه مالتی یولاف و ارزیابی فیزیکی و حسی آن 1390 ← 1390
  28. بررسی میزان تغییر رنگ (قهوه ای شدن و چروکیدگی موز در خشک کردن به روش لایه نازک با استفاده از ماشین بینایی 1390 ← 1390
  29. استخراج شناسایی و تعیین ساختار پلی ساکارید های محلول در آب حاصل از ریشه گیاه چوبک تماشایی 1390 ← 1390
  30. Optimization of varlables on the supercritical fluid extraction of high-boiling organic compounds in house-dust The journal of Supercritical fluids 1390 ← 1390
  31. Enhanced extraction of patchouli alchol Pogoslemon cablio by microwave radition aocelerated 1390 ← 1390
  32. Composition af fatty acids from Swertia species by a novel pre-column fluorescence labeling meatal by HPLC-FLDfor the Journal of the American Oil Chemists Society 1390 ← 1390
  33. امکان استفاده از سامانه های میکروامولسیونی برای استخراج روغن دانه کلزا 1389 ← 1389
  34. شناسایی و اندازه گیری برخی ترکیبات فراسودمند و برخی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آب 5 رقم انار ایران و بررسی تاثیر نگه داری حرارتی و غیر حرارتی بر آنها 1389 ← 1389
  35. ( بهینه سازی استخراج تاثیرات فرآیندهای برودتی حرارتی و ریزپوشینه سازی بر ترکیبات زیست فعال عصاره های زرشک آبی و پلویی 1389 ← 1389
  36. Optimization of supercritical CO2 process for the concentration tocopherol carotenoids and chlorophylls from residual olive husk 1389 ← 1389
  37. تاثیر قارچ میکوریزی AM و باکتری های سودوموناس فلورسنس مقاوم به خشکی و مولد آنزیم ACC-د آمیناز بر شاخص های رشد و عملکرد گیاه گندم در شرایط تنش خشکی 1389 ← 1389
  38. پایش وضعیت ارتعاشی سامانه سیاره ای کاهنده نهایی تراکتور مسی فرگوسن 285 و طبقه بندی ویژگی های عیوب آن به کمک تحلیل موجک و منطق فازی 1389 ← 1389
  39. بررسی الگوی جریان در حوضچه مکش ایستگاههای پمپاژ 1389 ← 1389
  40. طراحی و توسعه برگ جمع کن پشت تراکتوری 1389 ← 1389
  41. انتخاب مناسبترین روش طراحی مدول های تیغه ای بر اساس نتایج آزمایشگاهی 1389 ← 1389
  42. Preparation of magnetic polymer material with phosphate groupand its application to the enrichment of phosphopeptides 1389 ← 1389
  43. Honey melanoidis.Analysis of the composition of the high molecular weight melanoidins exhibiting radical scavenging activity 1389 ← 1389
  44. مقایسه روش کود آبیاری با کودپاشی سنتی در تامین ازت مورد نیاز ذرت دانه ای 1389 ← 1389
  45. بررسی ریز ساختارو خصوصیات رئولوژیکی و حسی ماست فرا ویژه کاهنده کلسترول به عنوان تابعی از سه فاکتور نوع باکتری پروبیوتیک انولین و فیتواسترول 1389 ← 1389
  46. بررسی بازده مصرف انرژی درجه کارائی فنی و مقیاس تولید توت فرنگی در گلخانه های ساوجبلاغ با تکنیک تحلیل پوششی داده ها (DEA 1389 ← 1389
  47. Solubility of cocoa powaers in relation to composition and alkalization Food chemistry 1389 ← 1389
  48. Combined effects of dry matter content incubation temperature and final pH of fermentation on biochemical and microbiological characteristics of probiotic fermented milk 1389 ← 1389
  49. A surpirising method for green extraction of essentioal oil spices: Microwave Dry-diifusion and Gravity Corresponding 1389 ← 1389
  50. Continuous Extraction of Glycerol from their Mixtures Using Supercritical Carbon Dioxide Article Type 1389 ← 1389
  51. اثر فاصله تیغه ای بر هیدرولیک جریان 1389 ← 1389
  52. بهینه سازی سطح پاسخ فرآیند تولید بیودیزل از روغن دسته کوهی به روش های موسوم و پرتو دهی فرا صوت در واکنش ترنس استرینیکاسیون 1389 ← 1389
  53. Supercritical Fluids Extraction and Anti-solvent Purification Carotenoids from Microalgae and Assocciated Bioactivity The Journal of Supercritical fluids 1389 ← 1389
  54. بهینه سازی تهیه آلفا-آمیلاز غیر ولبسته به کلسیم Bacillus KR-8104به روش تخمیر غیر پیوسته 1389 ← 1389
  55. Effect of Solvent(CO2/Ethanol/H2Oon the Fractionted Solvent Extraction of Anthocyanins From Flderberry Pomace Article Type 1389 ← 1389
  56. بررسی پتانسیل تغییر حجم خاکهای رسی تحت اثر چرخه های تر و خشک 1388 ← 1388
  57. Salinity impact on fruit yieldessential oil composition and antioxidant activities of Coriandrum sativum fruit extracts 1388 ← 1388
  58. بررسی ارزیابی فنی اقتصادی سامانه های مختلف زهکشی در زیر کانال های آبیاری 1388 ← 1388
  59. Ultrasound-assisted dispersive liquid microextraction combined with little solvent consumption for determination of polycyclic hydrocarbocaroons in seawater by gas chromatography-mass spectrometry 1388 ← 1388
  60. استفاده از بیوپلیمرهای گلیکوزیدی جهت زیر پوشانی بیفیدوباکتر در تولید کشت خالص باکتری های پروبیتیک و مطالعه فعالییت متابولیکی آن در یک محیط کشت مداوم 1388 ← 1388
  61. عضو هییت تحریریه مجله "پژوهش های صنایع غذایی" دانشگاه تبریز 1388 ← 1391
  62. Application of fractional factorial experimental and Box-Behenken design for optmzation of supercritical fluid extraction of essentral components of Diplotaenia cachrydifolia 1388 ← 1388
  63. بررسی تاثیر نوع انتخابی بر کارایی پوشینه دار کردن ترکیبات فرار عطر و طعمی 1388 ← 1388
  64. Application of Supercritical Carbon Dioxide(SC-CO2in oil plam Industryand your comments were considered with care when arriving at this conclusion 1388 ← 1388
  65. ( بررسی امکان تولید آبجوی بدون الکل با بکارگیری سیستم تثبیت مخمر بر روی باقیمانده مالت حاصل از تهیه Wortتوسط مخمرهای ceveisiae. Saccharomyces Ludwigirouxi 1388 ← 1388
  66. پایدار سازی آنتوسیانین ها با تولید امولسیون های مرکب 1388 ← 1388
  67. بررسی اثر پوشش های خوراکی از پروتئن های اب پنیر با به کارگیری ترکیبات ضد میکروبی و بررسی آن بر روی عمر نگهداری گوشت تازه 1388 ← 1388
  68. تاثیر چند متغییر بر میزان عصاره و محتوای ترکیب های فنولی برگ گردو و بررسی فعالییت آنتی اکسیدانی آن 1388 ← 1388
  69. ( تاثیر چند متغییر بر میزان عصاره و محتوای ترکیب فنولی پوست سبز گردو و بررسی فعالییت آنتی اکسیدانی آن 1388 ← 1388
  70. Analysis of cosolvent effect on supercritical carbon dioxide extraction for eucalyptus oil compound 1388 ← 1388
  71. مطالعه عوامل موثر بر خواص کیفی آب جوی بدون الکل تولیدی به روش تخمیر محدود شده 1388 ← 1388
  72. اصلاح خصوصیات ساختاری و کاتالیتیکی اینولیناز در تولید شربت فروکتوز 1388 ← 1388
  73. عضو هیئت تحریریه مجله مهندسی بیوسیستم 1388 ← 1391
  74. Effect of Organic Solvents on EnzymCatalyzed of Biodisesel Author 1388 ← 1388
  75. The Chemical Composition and antibacterial activity of cuminsCuminum cyminum L. essential oil from Northwest China for Molecules 1387 ← 1387
  76. Ultrasound-assisted extraction coupled with under vacuum distillation of flower compounds from spearmint(Carvone-rich plants 1387 ← 1387
  77. Comparison of techniques for the recovery of tobacco seed oil 1387 ← 1387
  78. The influence of ultrasound-assisted maceration on the quality and composition of essential oil from the leaves of thyme Thymus vulgaris L 1387 ← 1387
  79. سرپرست کمیته ی بررسی همکاری های پژوهشی در زمینه زیست سوخت پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران 1387 ← 1388
  80. عضو شورای آموزشی دانشکده مهندسی بیوسیستم 1385 ← 1387
  81. مسئولیت تحصیلات تکمیلی گروه 1385 ← 1386
  82. مسئولیت آموزش و تحصیلات تکمیلی گروه 1384 ← 1385
  83. مسئول آموزشی و تحصیلات تکمیلی گروه صنایع غذائی 1384 ← 1384
  84. مسئولیت آموزشی گروه 1382 ← 1384
  85. سرپرستی سایت کامپیوتری گروه 1382 ← 1392
  86. ترجمه ی سرفصل های دروس کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری در رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی 1382 ← 1383