پروفایل اساتید - دانشکده کشاورزی agri
Professor
Update: 2024-11-21
Keramat Allah Rezaei Tireh Shabankareh
College of Agriculture and Natural Resources / Agricultural Engineering - Food Science and Technolgogy
P.H.D dissertations
-
مطالعه میکروبیوم مؤثر در تجزیه برخی از استرهای اسید فتالیک تحت شرایط غرقابی (مطالعه موردی: تالاب انزلی)
شایان شریعتی فیض آبادی 2023 -
تجزیه ژنتیکی برخی فیتوکمیکال های مسیر متابولیکی اکسالات و مطالعه ژنهای مرتبط با آن در جمعیتهای اسفناج
سیدفاضل میراحمدی 2022 -
بررسی ویژگیهای کامپوزیت پلی لاکتیک اسید / پلی اتیلن سبک حاوی کیتوزان و نانوفیبرهای الکتروریسی شده آن به عنوان فیلم فعال در بسته بندی مواد غذایی
سمیرا دهقانی 2021 -
بهینه سازی استخراج و پایدارسازی آنتی اکسیدان های کنجاله کانولا برای استفاده در روغنهای خوراکی
احسان بیگدلیان 2020 -
بهینه سازی فرآیند تصفیه روغن بادام کوهی ( Amygdalus scoparia ) و بررسی پایداری روغن تصفیه شده در طول فرآیند سرخ کردن
نیلوفر نکوئی 2020 -
بررسی کاهش آلرژی زایی پروتئین های سفیده تخم مرغ به وسیله فرآیند آنزیمی و مطالعه خصوصیات زیستی هیدرولیزات حاصله
بهزاد گزمه 2020 -
استفاده از جوانه ماش و لو بياي چشم بلبلي به عنوان تركيبات فراسودمند در فرمولاسيون غذاي نوزاد (12-6 ماه)
انوار الظاهر 2019 -
تهيه تك مرحلهاي نانوبلور سلولز كربوكسيله شده و استفاده از آن براي تثبيت ليزوزيم
رویا کشنی 2018 -
اثر لاكتوباسيلوس، مخمر و ريزجلبك بر كاهش ميزان آكريلاميد در پنكيك (كوكو) سيب زميني
گلاره موسوی نژاد 2018 -
بررسي فعاليت زيست ي پپتيدهاي مشتق شده از پروتئين بادام كوهي ( Amygdalus scoparia ) توسط پروتئازهاي مختلف
مژگان میرزاپور 2018 -
طراحي فرآيند استخراج آبي روغن از بادام كوهي و مقايسه شاخصهاي كيفي روغن استخراج شده در چند روش پيشرفته استخراج
محمد بلوردی 2018 -
سرنوشت علف كش متريبوزين در برخي از خاك هاي ايران
محمدرضا ریگی 2018 -
ويژكيهاي ژله اي و ساختاري مخلوط نانوذرات و ذرات پروتئين هاي سرمي / كفيران
حسین کزازی 2018 -
آماده سازي و استخراج پروتئين حاصل از بادام كوهي و تعيين كيفيت تغذيه اي - ويژگي هاي فيزيكوشيميايي و عملكردي آن
زهرا امیرشقاقی 2018 -
بررسي تغييرات نسبي ذخاير كربوهيدراتي و پلي آميني به منظور تنظيم باردهي نارنگي انشو
بابک عدولی 2018 -
بررسي افلاتوكسين زدايي از پسته با استفاده از دانك كفير
فرزانه انصاری 2018
Master Theses
-
نانوفیبریلاسیون کازئین در حضور و عدم حضور کورکومین
امیرحسین رضائی اقباش 2023 -
پاک سازی یک خاک رسی آلوده به فنل، با استفاده از روش تثبیت و جامدسازی
میثم گرشاسبی 2023 -
تهیه روغن آفتابگردان معطر با طعم زعفران ( .Crocus salivus L) با محتوای سافرانال بالا
سارا داداشی اورنج 2023 -
تهیه هیدروژل مرکب با ایزوله پروتئین ماش و کاپاکاراگینان به عنوان یک سیستم رساننده عصاره بره موم
امین صبوری مقدم 2022 -
تولید کمپلکس کواسروات ایزوله پروتئین ماش و سوکسینیل کیتوزان بارگذاری شده بوسیله کورکومین و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن
مریم السادات میرمحمدمیگونی 2022 -
اصلاح خاک آلوده به نفتالین، فنانترن و پایرن با استفاده از پلاسمای سرد
سجاد زارعی الوندی 2021 -
تثبیت و جامد سازی یک خاک رسی آلوده به متیل ترت بوتیل اتر با استفاده از مواد افزودنی
آرمین انصارشوریجه 2021 -
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی ایزولههای پروتئینی هسته انار
سیده سوری اورومئی 2021 -
بررسی خواص فراسودمند پروتئینها و پپتیدهای زیست فعال حاصل از عدس جوانه زده
فاطمه سادات بیدگلی 2020 -
" بررسی تأثیر فناوری پلاسمای سرد بر افزایش ماندگاری و خواص کیفی میوه نارنگی"
نیلوفر خسروی فرد 2020 -
طراحي و ساخت سامانه تقطير اسانس با بخار در خلاء با ريزموج ها و مقايسه با تقطير مرسوم (گياه اسطوخودوس)
مهرداد بابایی 2020 -
بررسی شاخصهای کیفی سس فرانسوی تولید شده با روغن زیتون غنی شده با عصاره برگ زیتون
محمد امین علی یاری بروجنی 2020 -
بررسی اثر نعناع، دارچین و زنجبیل بر میزان کاهش 3- مونوکلروپروپان دیول در روغن زیتون
فرزانه کمندلو 2020 -
مطالعه ميزان پلي فنل كل، ظرفيت آنتي اكسيداني و تاثير عمليات حرارتي سنتي بر ميزان هيدروكسي متيل فورفورال چند نوع عسل منطقه مرند
فرزانه تدین 2020 -
استفاده از هيدروليزهاي كازئيني با هيدروفوبيسيتي بالا به منظور افزايش حلاليت كوركومين
نصیر باقری 2019 -
درونپوشاني كوركومين در ميسل هاي كازئين و توليد پودر از ذرات توليدي
مریم جلالی 2018 -
بررسي اثرات چند گياه (جعفري، پياز، نعناع و چاي ايراني) بر روي جذب سرب در بدن
عمار عبدالحسن جعفر الظالمی 2018 -
طراحي مرحله بوبري روغن هسته انار
طاهره ذاکری 2018 -
كاهش تركيب سمي آميگدالين در روغن بادام كوهي ايران
سیده زهرا مولائی اسکوئی 2018 -
اندازه گيري توكسين هاي پاتولين و افلاتوكسين در روغن هسته انار
هاله فخیمی رضایی 2018 -
توليد بستني فراسودمند با استفاده از پودر هسته انار و اينولين
مریم السادات حسینی بهارانچی 2018 -
اثر جلبك اسپيرولينا و تعدادي از ادويه جات بر كاهش ميزان اكريل آميد در Meat ball
فرشته قربانی سینی 2018 -
بررسي خواص كيفي و شيميايي يك محصول غذايي بر پايه روغن زيتون و گياهان دارويي
نغمه رحمتی 2018 -
بررسي عوامل موثر بر ميزان ماندگاري روغن هسته انار
سارا عرب مفرد 2018 -
عنوان رساله: نوشيدني تخميري از شير پسته و آب پنير با استفاده از استارتر كفير
زهره محمدی یگانه 2018 -
بررسي كيفيت، ميزان تغيير رنگ، شكل و اندازه سير در خشك كردن به روش لايه نازك با استفاده از پردازش تصوير
مصطفی اسمعیلی 2018 -
تاثير جايگزيني استويوزيد بر تغييرات فيزيكوشيميايي - ميكروبي و ماندگاري مرباي هويج
فاطمه احمدزاده قرانی 2018 -
تاثير اليسيتورهاي غير زيستي بر ماده موثره گياه شقايق ايراني
سیده شکوفه مجتوی 2018 -
بررسي كاربرد روغن هسته انگور در ساختار فيزيكوشيميايي و خواص حسي و پايداري اسيدهاي چرب غير اشباع در بستني
سمیه شیرازی 2018 -
بررسي امكان كاربرد روغن هسته انار در سس مايونز
منصور غفارپور 2018 -
امكان سنجي كاربرد روغن بادام كوهي به عنوان روغن سرخ كردني
جواد مجیدیان 2018 -
اندازه گيري شناسايي آنتوسيانين ها و محاسبه فعاليت آنتي اكسيداني و آنتي راديكالي زرشك
رضوانه یوسفی 2018 -
بررسي كيفيت روغن و پروفيل اسيدهاي چرب موجود در پوسته تازه پسته ارقام تجاري ايران
سیده میترا آهنچی همدانی 2018 -
استفاده از بادام وحشي در تافي به عنوان طعم دهنده
علیرضا رهبری 2018 -
مقايسه بين ويژگيهاي شيميايي و كاركردي پكتين استخراج شده از غلاف هاي باقلا ، نخود فرنگي و لوبياسبز
اسراء محبی مجد 2018 -
ارزيابي تنوع مورفولوژيك و فيتوشيميايي برخي جمعيت هاي كتان (Linum album Ky. ex Bioss) گياه دارويي اندميك ايران
رضا کیانی 2018 -
اثر حجم فرآيند بر ميزان بازيافت محصول در استخراج آبي روغن بادام كوهي
هومن چودارمقدس 2018 -
بررسي چگونگي حذف كامل آميگدالين از روغن و كنجاله بادام كوهي
حمیده میرزائی 2018 -
اثر پودر ميوه بالنگ برخصوصيات كيفي و حسي كيك اسفنجي
هاله نصرتی 2018 -
بهينه سازي اثرات پيش تيماري اسيدي واملاح معدني بركاهش ميزان آكريل آميدتوليد شده در سيب زميني سرخ شده بااستفاده از طرح سطح پاسخ
سحر نیکوئی عدل 2018 -
بررسي تحمل به پسابش در مراحل مختلف رشد نمو بذر كرچك(Ricinus communis)
کاملیا شاه حسینی 2018 -
بهينه سازي فرآيند استخراج آبي روغن هسته انار
رامین قربان زاده 2018 -
بررسي تركيب اسيدهاي چرب و ماندگاري روغن استخراج شده از گردوهاي داراي رنگ مغز متفاوت
شهناز حمیدی 2018 -
تهيه و بررسي خصوصيات ژله بر پايه تركيبات پكتين سيب در حضور پلي فنول هاي فلوريدزين و كوئرستين و شيرين كننده هاي سوبيتول و استيويوزيد(Stevioside)
مریم حقیقی 2018 -
استخراج تركيبات فنولي و اسانس گياه كاكوتي ( Ziziphora tenuior) با روش سنتي و با روش استخراج به كمك مايكروويو و بررسي خاصيت آنتي اكسيداني تركيبات استخراج شده
ثمر صحرائی 2018 -
خالص سازي اسيد اولئيك از روغن كلزا به روش كمپلكس كردن با اوره
کژال مصباح بابامیری 2018 -
بهينه سازي استخراج پكتين از پوست خربزه و بررسي خصوصيات فيزيكوشيميايي آن
ظریفه راجی 2018 -
امكان سنجي توليد نوشيدني سلامت بخش بر پايه ي عصاره ي طبيعي استخراج شده از چغندر قرمز
الهه استوار 2018 -
تاثير دما و سرعت جريان هواي خشك كردن بر مقادير كمي اسانس استحصالي از آويشن باغي (Thymus vulgaris L) و نعناع فلفلي (Mentha piperita L
امین نصیری 2018 -
بررسي خواص شيميايي و كاركردي پكتين استخراج شده از پوست انار
بهنام نامی 2018 -
بهينه سازي برخي از مراحل تصفيه روغن هسته انار
زهره فلاح مهرابادی 2018 -
مقايسه تركيب اسيد هاي آمينه در چند گونه بادام كوهي
محمد حسین زاده ترشکوه 2018 -
بررسي خصوصيات فيزيكي و حسي بستني سنتي غني شده با جلبك اسپيرولينا
نگار مهجوری 2018 -
بررسي خواص نانوايي خمير حاصل از آرد برنج و بهينه سازي فرمول پخت نان برنج
فریبا تیموری 2018 -
استفاده از تكنولوژي غشايي اولترافيلتراسيون در رنگبري شيره خرما
گلناز فتحی 2018 -
بررسي امكان توليدامولسيون آب اناربااستفاده ازروغن هسته انار
مهدی محققی 2018 -
اثر متغيرهاي مختلف بر تركيب درصد اسيدهاي چرب توليد شده توسط جلبك سبز chlorella vulgaris
رخساره برقبانی 2018 -
اثر روش هاي مختلف استخراج بر روي ميزان و تنوع تركيبات پلي فتولي قابل استحصال از ميوه ي كنار
بهنام کشاورز 2018 -
استخراج و شناسايي تركيبات ضد ميكروبي ميوه ي زرشك
آتنا ملایی 2018 -
استخراج و آناليز كمي و كيفي تركيبات مؤثره از مغز دو گونه بادام كوهي Amygdalus scoparia و Amygdalus haussknechti
علی مویدی 2018 -
بررسي خصوصيات فيزيكوشيميايي يك نوشيدني فراسودمند پرو بيوتيك برپايه شير سوياي اولتر اسونيك شده
الهام مدنی 2018