Keramat Allah Rezaei Tireh Shabankareh

Professor

Update: 2024-11-21

Keramat Allah Rezaei Tireh Shabankareh

College of Agriculture and Natural Resources / Agricultural Engineering - Food Science and Technolgogy

P.H.D dissertations

  1. مطالعه میکروبیوم مؤثر در تجزیه برخی از استرهای اسید فتالیک تحت شرایط غرقابی (مطالعه موردی: تالاب انزلی)
    شایان شریعتی فیض آبادی 2023
  2. تجزیه ژنتیکی برخی فیتوکمیکال های مسیر متابولیکی اکسالات و مطالعه ژنهای مرتبط با آن در جمعیتهای اسفناج
    سیدفاضل میراحمدی 2022
  3. بررسی ویژگی‌های کامپوزیت پلی لاکتیک اسید / پلی اتیلن سبک حاوی کیتوزان و نانوفیبرهای الکتروریسی شده آن به عنوان فیلم فعال در بسته بندی مواد غذایی
    سمیرا دهقانی 2021
  4. بهینه سازی استخراج و پایدارسازی آنتی اکسیدان های کنجاله کانولا برای استفاده در روغن‌های خوراکی
    احسان بیگدلیان 2020
  5. بهینه سازی فرآیند تصفیه روغن بادام کوهی ( Amygdalus scoparia ) و بررسی پایداری روغن تصفیه شده در طول فرآیند سرخ کردن
    نیلوفر نکوئی 2020
  6. بررسی کاهش آلرژی زایی پروتئین های سفیده تخم مرغ به وسیله فرآیند آنزیمی و مطالعه خصوصیات زیستی هیدرولیزات حاصله
    بهزاد گزمه 2020
  7. استفاده از جوانه ماش و لو بياي چشم بلبلي به عنوان تركيبات فراسودمند در فرمولاسيون غذاي نوزاد (12-6 ماه)
    انوار الظاهر 2019
  8. تهيه تك مرحله‌اي نانوبلور سلولز كربوكسيله شده و استفاده از آن براي تثبيت ليزوزيم
    رویا کشنی 2018
  9. اثر لاكتوباسيلوس، مخمر و ريزجلبك بر كاهش ميزان آكريلاميد در پنكيك (كوكو) سيب زميني
    گلاره موسوی نژاد 2018
  10. بررسي فعاليت زيست ي پپتيدهاي مشتق شده از پروتئين بادام كوهي ( Amygdalus scoparia ) توسط پروتئازهاي مختلف
    مژگان میرزاپور 2018
  11. طراحي فرآيند استخراج آبي روغن از بادام كوهي و مقايسه شاخص‌هاي كيفي روغن استخراج شده در چند روش پيشرفته استخراج
    محمد بلوردی 2018
  12. سرنوشت علف كش متريبوزين در برخي از خاك هاي ايران
    محمدرضا ریگی 2018
  13. ويژكيهاي ژله اي و ساختاري مخلوط نانوذرات و ذرات پروتئين هاي سرمي / كفيران
    حسین کزازی 2018
  14. آماده سازي و استخراج پروتئين حاصل از بادام كوهي و تعيين كيفيت تغذيه اي - ويژگي هاي فيزيكوشيميايي و عملكردي آن
    زهرا امیرشقاقی 2018
  15. بررسي تغييرات نسبي ذخاير كربوهيدراتي و پلي آميني به منظور تنظيم باردهي نارنگي انشو
    بابک عدولی 2018
  16. بررسي افلاتوكسين زدايي از پسته با استفاده از دانك كفير
    فرزانه انصاری 2018

Master Theses

  1. نانوفیبریلاسیون کازئین در حضور و عدم حضور کورکومین
    امیرحسین رضائی اقباش 2023
  2. پاک سازی یک خاک رسی آلوده به فنل، با استفاده از روش تثبیت و جامدسازی
    میثم گرشاسبی 2023
  3. تهیه روغن آفتابگردان معطر با طعم زعفران ( .Crocus salivus L) با محتوای سافرانال بالا
    سارا داداشی اورنج 2023
  4. تهیه هیدروژل مرکب با ایزوله پروتئین ماش و کاپاکاراگینان به عنوان یک سیستم رساننده عصاره بره موم
    امین صبوری مقدم 2022
  5. تولید کمپلکس کواسروات ایزوله پروتئین ماش و سوکسینیل کیتوزان بارگذاری شده بوسیله کورکومین و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن
    مریم السادات میرمحمدمیگونی 2022
  6. اصلاح خاک آلوده به نفتالین، فنانترن و پایرن با استفاده از پلاسمای سرد
    سجاد زارعی الوندی 2021
  7. تثبیت و جامد سازی یک خاک رسی آلوده به متیل ترت بوتیل اتر با استفاده از مواد افزودنی
    آرمین انصارشوریجه 2021
  8. بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی ایزوله‌های پروتئینی هسته انار
    سیده سوری اورومئی 2021
  9. بررسی خواص فراسودمند پروتئین‌ها و پپتیدهای زیست فعال حاصل از عدس جوانه زده
    فاطمه سادات بیدگلی 2020
  10. " بررسی تأثیر فناوری پلاسمای سرد بر افزایش ماندگاری و خواص کیفی میوه نارنگی"
    نیلوفر خسروی فرد 2020
  11. طراحي و ساخت سامانه تقطير اسانس با بخار در خلاء با ريزموج ها و مقايسه با تقطير مرسوم (گياه اسطوخودوس)
    مهرداد بابایی 2020
  12. بررسی شاخص‌های کیفی سس فرانسوی تولید شده با روغن زیتون غنی شده با عصاره برگ زیتون
    محمد امین علی یاری بروجنی 2020
  13. بررسی اثر نعناع، دارچین و زنجبیل بر میزان کاهش 3- مونوکلروپروپان دیول در روغن زیتون
    فرزانه کمندلو 2020
  14. مطالعه ميزان پلي فنل كل، ظرفيت آنتي اكسيداني و تاثير عمليات حرارتي سنتي بر ميزان هيدروكسي متيل فورفورال چند نوع عسل منطقه مرند
    فرزانه تدین 2020
  15. استفاده از هيدروليزهاي كازئيني با هيدروفوبيسيتي بالا به منظور افزايش حلاليت كوركومين
    نصیر باقری 2019
  16. درونپوشاني كوركومين در ميسل هاي كازئين و توليد پودر از ذرات توليدي
    مریم جلالی 2018
  17. بررسي اثرات چند گياه (جعفري، پياز، نعناع و چاي ايراني) بر روي جذب سرب در بدن
    عمار عبدالحسن جعفر الظالمی 2018
  18. طراحي مرحله بوبري روغن هسته انار
    طاهره ذاکری 2018
  19. كاهش تركيب سمي آميگدالين در روغن بادام كوهي ايران
    سیده زهرا مولائی اسکوئی 2018
  20. اندازه گيري توكسين هاي پاتولين و افلاتوكسين در روغن هسته انار
    هاله فخیمی رضایی 2018
  21. توليد بستني فراسودمند با استفاده از پودر هسته انار و اينولين
    مریم السادات حسینی بهارانچی 2018
  22. اثر جلبك اسپيرولينا و تعدادي از ادويه جات بر كاهش ميزان اكريل آميد در Meat ball
    فرشته قربانی سینی 2018
  23. بررسي خواص كيفي و شيميايي يك محصول غذايي بر پايه روغن زيتون و گياهان دارويي
    نغمه رحمتی 2018
  24. بررسي عوامل موثر بر ميزان ماندگاري روغن هسته انار
    سارا عرب مفرد 2018
  25. عنوان رساله: نوشيدني تخميري از شير پسته و آب پنير با استفاده از استارتر كفير
    زهره محمدی یگانه 2018
  26. بررسي كيفيت، ميزان تغيير رنگ، شكل و اندازه سير در خشك كردن به روش لايه نازك با استفاده از پردازش تصوير
    مصطفی اسمعیلی 2018
  27. تاثير جايگزيني استويوزيد بر تغييرات فيزيكوشيميايي - ميكروبي و ماندگاري مرباي هويج
    فاطمه احمدزاده قرانی 2018
  28. تاثير اليسيتورهاي غير زيستي بر ماده موثره گياه شقايق ايراني
    سیده شکوفه مجتوی 2018
  29. بررسي كاربرد روغن هسته انگور در ساختار فيزيكوشيميايي و خواص حسي و پايداري اسيدهاي چرب غير اشباع در بستني
    سمیه شیرازی 2018
  30. بررسي امكان كاربرد روغن هسته انار در سس مايونز
    منصور غفارپور 2018
  31. امكان سنجي كاربرد روغن بادام كوهي به عنوان روغن سرخ كردني
    جواد مجیدیان 2018
  32. اندازه گيري شناسايي آنتوسيانين ها و محاسبه فعاليت آنتي اكسيداني و آنتي راديكالي زرشك
    رضوانه یوسفی 2018
  33. بررسي كيفيت روغن و پروفيل اسيدهاي چرب موجود در پوسته تازه پسته ارقام تجاري ايران
    سیده میترا آهنچی همدانی 2018
  34. استفاده از بادام وحشي در تافي به عنوان طعم دهنده
    علیرضا رهبری 2018
  35. مقايسه بين ويژگيهاي شيميايي و كاركردي پكتين استخراج شده از غلاف هاي باقلا ، نخود فرنگي و لوبياسبز
    اسراء محبی مجد 2018
  36. ارزيابي تنوع مورفولوژيك و فيتوشيميايي برخي جمعيت هاي كتان (Linum album Ky. ex Bioss) گياه دارويي اندميك ايران
    رضا کیانی 2018
  37. اثر حجم فرآيند بر ميزان بازيافت محصول در استخراج آبي روغن بادام كوهي
    هومن چودارمقدس 2018
  38. بررسي چگونگي حذف كامل آميگدالين از روغن و كنجاله بادام كوهي
    حمیده میرزائی 2018
  39. اثر پودر ميوه بالنگ برخصوصيات كيفي و حسي كيك اسفنجي
    هاله نصرتی 2018
  40. بهينه سازي اثرات پيش تيماري اسيدي واملاح معدني بركاهش ميزان آكريل آميدتوليد شده در سيب زميني سرخ شده بااستفاده از طرح سطح پاسخ
    سحر نیکوئی عدل 2018
  41. بررسي تحمل به پسابش در مراحل مختلف رشد نمو بذر كرچك(Ricinus communis)
    کاملیا شاه حسینی 2018
  42. بهينه سازي فرآيند استخراج آبي روغن هسته انار
    رامین قربان زاده 2018
  43. بررسي تركيب اسيدهاي چرب و ماندگاري روغن استخراج شده از گردوهاي داراي رنگ مغز متفاوت
    شهناز حمیدی 2018
  44. تهيه و بررسي خصوصيات ژله بر پايه تركيبات پكتين سيب در حضور پلي فنول هاي فلوريدزين و كوئرستين و شيرين كننده هاي سوبيتول و استيويوزيد(Stevioside)
    مریم حقیقی 2018
  45. استخراج تركيبات فنولي و اسانس گياه كاكوتي ( Ziziphora tenuior) با روش سنتي و با روش استخراج به كمك مايكروويو و بررسي خاصيت آنتي اكسيداني تركيبات استخراج شده
    ثمر صحرائی 2018
  46. خالص سازي اسيد اولئيك از روغن كلزا به روش كمپلكس كردن با اوره
    کژال مصباح بابامیری 2018
  47. بهينه سازي استخراج پكتين از پوست خربزه و بررسي خصوصيات فيزيكوشيميايي آن
    ظریفه راجی 2018
  48. امكان سنجي توليد نوشيدني سلامت بخش بر پايه ي عصاره ي طبيعي استخراج شده از چغندر قرمز
    الهه استوار 2018
  49. تاثير دما و سرعت جريان هواي خشك كردن بر مقادير كمي اسانس استحصالي از آويشن باغي (Thymus vulgaris L) و نعناع فلفلي (Mentha piperita L
    امین نصیری 2018
  50. بررسي خواص شيميايي و كاركردي پكتين استخراج شده از پوست انار
    بهنام نامی 2018
  51. بهينه سازي برخي از مراحل تصفيه روغن هسته انار
    زهره فلاح مهرابادی 2018
  52. مقايسه تركيب اسيد هاي آمينه در چند گونه بادام كوهي
    محمد حسین زاده ترشکوه 2018
  53. بررسي خصوصيات فيزيكي و حسي بستني سنتي غني شده با جلبك اسپيرولينا
    نگار مهجوری 2018
  54. بررسي خواص نانوايي خمير حاصل از آرد برنج و بهينه سازي فرمول پخت نان برنج
    فریبا تیموری 2018
  55. استفاده از تكنولوژي غشايي اولترافيلتراسيون در رنگبري شيره خرما
    گلناز فتحی 2018
  56. بررسي امكان توليدامولسيون آب اناربااستفاده ازروغن هسته انار
    مهدی محققی 2018
  57. اثر متغيرهاي مختلف بر تركيب درصد اسيدهاي چرب توليد شده توسط جلبك سبز chlorella vulgaris
    رخساره برقبانی 2018
  58. اثر روش هاي مختلف استخراج بر روي ميزان و تنوع تركيبات پلي فتولي قابل استحصال از ميوه ي كنار
    بهنام کشاورز 2018
  59. استخراج و شناسايي تركيبات ضد ميكروبي ميوه ي زرشك
    آتنا ملایی 2018
  60. استخراج و آناليز كمي و كيفي تركيبات مؤثره از مغز دو گونه بادام كوهي Amygdalus scoparia و Amygdalus haussknechti
    علی مویدی 2018
  61. بررسي خصوصيات فيزيكوشيميايي يك نوشيدني فراسودمند پرو بيوتيك برپايه شير سوياي اولتر اسونيك شده
    الهام مدنی 2018