پروفایل اساتید - دانشکده کشاورزی agri
Associate Professor
Update: 2024-11-21
Maryam Salami
College of Agriculture and Natural Resources / Agricultural Engineering - Food Science and Technolgogy
P.H.D dissertations
-
استخراج زایلوالیگوساکاریدهای پری بیوتیکی از پوست کنجد با کمک آنزیم زایلاناز و کاربرد آنها در تولید ماست پری بیوتیکی
منا میران 2024 -
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رهایشی نانوذرات حاصل از مزدوج پروتئین ماش و مالتودکسترین، بارگذاری شده با کورکومین
سمیه عزیزنیاء 2024 -
تأثیر ساختارهای ژلی مختلف برپایه پروتئین لوبیا چیتی در کنترل رهایش کورکومین
ندا علی عباسی 2023 -
تولید هیدروژل و امولسیون ژل ها، با خواص عملکردی قابل تغییر با ایجاد اتصالات عرضی در مخلوط پروتئین آب پنیر نانوفیبریله و دناتوره شده
مهدی محمدیان 2020 -
استفاده از جوانه ماش و لو بياي چشم بلبلي به عنوان تركيبات فراسودمند در فرمولاسيون غذاي نوزاد (12-6 ماه)
انوار الظاهر 2019 -
طراحي و توليد سيستمهاي حامل برپايه نانوامولسيون اسانس و استفاده از آن به عنوان نگهدارنده طبيعي در مواد غذايي
شبنم اسدی نژاد 2019 -
تهيه تك مرحلهاي نانوبلور سلولز كربوكسيله شده و استفاده از آن براي تثبيت ليزوزيم
رویا کشنی 2018
Master Theses
-
تولید هیدروژل گرمابند با استفاد از پروتئین کینوا و کربوکسی متیل کیتوزان ب منظور درون پوشانی کوئر ستین
شهده جعفر ظاهر 2024 -
تهیه هیدروژل مرکب ایزوله پروتئین آب پنیر و آرابینوزایلان استخراج شده از ضایعات پوست کنجد برای درون پوشانی کورکومین
امیرحسین فرشچی اندیسی 2024 -
استخراج اولئوزوم از دانه سیاه دانه (Nigella sativa) و بررسی خواص فیزیکوشمیایی آن
علی هاشمی نژاد 2024 -
درون پوشانی کورکومین در هیدروژل حاصل از کمپلکس پروتئین دال عدس و کاپا کاراگینان
سلما سمیعی طوسی 2024 -
درونپوشانی اسیدهای چرب امگا 3 در نانولیپوزوم و بررسی اثر افزودن آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فراسودمند
ملیکا خادم عباسی 2024 -
تولید مافین با توانایی ضد دیابتی با استفاده از مواد طبیعی
سارا گشتاسبی 2024 -
نانوفیبریلاسیون کازئین در حضور و عدم حضور کورکومین
امیرحسین رضائی اقباش 2023 -
سنتز نانوکمپلکس پلاتین - کورکومین و بررسی اثر مهاری آن بر تجمع پروتئین تاو در بیماری آلزایمر
نیما زاغری 2023 -
تولید کیک فراسودمند حاوی سویه ی پاراپروبیوتیک لاکتوباسیلوس هلوتیکوس
یاسمن سادات کاظمی 2023 -
اصلاح آنزیمی فیلم ترکیبی پروتئین ماش و زئین حاوی آلفاتوکوفرول با استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز
غزاله نوروزی 2023 -
تهیه هیدروژل مرکب با ایزوله پروتئین ماش و کاپاکاراگینان به عنوان یک سیستم رساننده عصاره بره موم
امین صبوری مقدم 2022 -
تولید کمپلکس کواسروات ایزوله پروتئین ماش و سوکسینیل کیتوزان بارگذاری شده بوسیله کورکومین و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن
مریم السادات میرمحمدمیگونی 2022 -
درون پوشانی عصاره حاصل از بره موم در نانوالیاف حاصل از پروتئین آب پنیر
نوشین شکوری 2021 -
تولید فیلم کامپوزیتی خوراکی بر پایه ایزوله پروتئینی کنجد و آنتوسیانین و پکتین پوست بادمجان
مریم شوقی 2021 -
استخراج آنتوسیانین از گلبرگ زعفران و استفاده ازآن در تولید فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین و صمغ بذر ریحان
مرضیه شکوری 2021 -
بررسی ویژگیهای آنزیم آلفاآمیلاز نوترکیب و سنجش اثرآن به همراه پروتئینها و پپتیدهای زیست فعال کینوآ در بهبود کیفیت نان بدون گلوتن
سیده فاطمه صادقیان مطهر 2021 -
بررسی خواص فراسودمند پروتئینها و پپتیدهای زیست فعال حاصل از عدس جوانه زده
فاطمه سادات بیدگلی 2020 -
تولید کیک اسفنجی با خاصیت آنتی اکسیدانی بالا با استفاده از پروتئین و پپتیدهای عدس
مینا محمدی 2020 -
" تولید کیک فاقد گلوتن با استفاده از ارد سیب زمینی و چیا""
سپیده مرادی مرنیلو 2020 -
تعیین خصوصیات الاجیک اسید بارگذاری شده روی نانوفیبریل های پروتئین آب پنیر
آسیه باورسادعبدالی 2020 -
اثر تخمیر برخواص آنتی اکسیدانی و فراسودمندی شیر شتر با تاکید بر فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه پودر شیر تخمیری شتر
مهنازسادات مصطفوی 2020 -
بررسی افزایش حلالیت، خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی پروتئینهای گردو از طریق آبکافت جزئی
مریم مقدم 2020 -
تولید کیک رژیمی با استفاده از فیبر تخمیری
سیده زینب موسوی 2020 -
نانوفیبریله کردن آبکافته های پروتئین آب پنیر برای بهبود توانایی آنها در اتصال به کورکومین به عنوان یک ماده زیست فعال
مهنوش شهابی قهفرخی 2020 -
ریزپوشانی ماده فعال کورکومین توسط نانوذرات پروتئین گردو به وسیلهی روش الکترواسپری
مریم اسدی 2020 -
بررسي اثر ايجاد اتصالات عرضي با استفاده از آنزيم ترانس گلوتامينار بر روي ويژگي هاي فيزيكوشيميايي و رهايشي فيلم تركيبي پروتئين نخود - كربوكسي متيل كيتوزان
سنور نعمت محمد عزت 2019 -
اثر حرارت، PH، اسيد تانيك روي تغييرات كف زايي و آبگريزي بتاكازئين
مینا حاجی زاده 2019 -
افزايش حلاليت آبي كوركومين از طريق اتصال به ايزوله ي پروتئين آب پنير با استفاده از يك روش بدون حلال به منظور توليد فيلم هاي خوراكي
حسین تقوی کویج 2019 -
بررسي ميزان هضم پذيري و توليد پپتيدهاي زيست فعال با خاصيت آنتي اكسيداني از Schizochytrium limacinum
شهرزاد معاونی 2019 -
تاثير پلي فنول هاي استخراج شده از منابع گياهي بر خواص كف كنندگي سفيده تخم مرغ
نگاه کریمی 2019 -
بررسي و مطالعه استخراج شيميايي فيبر رژيمي موجود در هسته سنجد ايراني و بكارگيري آن در نان هاي حجيم
سارا نماینده 2019 -
توليد نوشيدني لبني فراسودمند با استفاده از نانوامولسيون حاوي كوركومين اتصال عرضي داده شده
عطیه وفائی رازدار 2019 -
استفاده از هيدروليزهاي كازئيني با هيدروفوبيسيتي بالا به منظور افزايش حلاليت كوركومين
نصیر باقری 2019 -
درونپوشاني اورسوليك اسيد با استفاده از روش اتميزاسيون الكتروهيدروديناميك
ابوذر کریمی جعفری 2019 -
بهينه سازي استخراج روغن از دانه خاكشير و كاربرد آن در نوشيدني فراسودمند
صنعان لطفی 2019 -
تاثير گرمادهي برتوليد نانوحامل از كازئين شير شتر
هانیه تکبیرگو 2019 -
درونپوشاني كوركومين در ميسل هاي كازئين و توليد پودر از ذرات توليدي
مریم جلالی 2018 -
مكانيسم تأثير حرارت خشك و مرطوب به عنوان پيش تيمار برخصوصيات ساختاري و هيدروليز آنزيمي پروتئين آب پنير شير شتر
شیما مومن 2018 -
توليد خامه كم چرب فراسودمند از شيرشتر با اينولين و بررسي ويژگيهاي فيزيكوشيميايي، حسي و عمر ماندگاري
لیلا ضیایی فر 2018 -
بررسي ويژگيهاي فيزيكوشيميايي و آنزيمي پودر توليد شده از عصاره كيوي
زهرا ابراهیمی کلاریجانی 2018 -
توليد نوشيدني فراسودمند پروبيوتيك از شير شتر
یاسمن سادات مصطفوی 2018 -
بستني فزاسودمند از شير شتر با كازئين هيدروليز شده
نسیم حاجیان 2018 -
توليد نان نيمه حجيم با پروتئين بالا با استفاده از پروتئين هاي آب پنير و پپتيدهاي حاصل از آن
رکسانه عدنانی 2018 -
تهيه و تعيين مشخصات هيدروژل پروتئيني بارگذاري شده با حاملهاي لبپيدي نانوساختار
سیده بهناز هاشمی کروئی 2018 -
دستكاري ويژگيهاي بافتي ارگانوژل روغن گياهي از راه افزودن نانوبلور سلولز
علی امیرصالحی 2018