Maryam Salami

Associate Professor

Update: 2024-11-21

Maryam Salami

College of Agriculture and Natural Resources / Agricultural Engineering - Food Science and Technolgogy

P.H.D dissertations

  1. استخراج زایلوالیگوساکاریدهای پری بیوتیکی از پوست کنجد با کمک آنزیم زایلاناز و کاربرد آنها در تولید ماست پری بیوتیکی
    منا میران 2024
  2. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رهایشی نانوذرات حاصل از مزدوج پروتئین ماش و مالتودکسترین، بارگذاری شده با کورکومین
    سمیه عزیزنیاء 2024
  3. تأثیر ساختارهای ژلی مختلف برپایه پروتئین لوبیا چیتی در کنترل رهایش کورکومین
    ندا علی عباسی 2023
  4. تولید هیدروژل و امولسیون ژل ها، با خواص عملکردی قابل تغییر با ایجاد اتصالات عرضی در مخلوط پروتئین آب پنیر نانوفیبریله و دناتوره شده
    مهدی محمدیان 2020
  5. استفاده از جوانه ماش و لو بياي چشم بلبلي به عنوان تركيبات فراسودمند در فرمولاسيون غذاي نوزاد (12-6 ماه)
    انوار الظاهر 2019
  6. طراحي و توليد سيستم‌هاي حامل برپايه نانوامولسيون اسانس و استفاده از آن به عنوان نگهدارنده طبيعي در مواد غذايي
    شبنم اسدی نژاد 2019
  7. تهيه تك مرحله‌اي نانوبلور سلولز كربوكسيله شده و استفاده از آن براي تثبيت ليزوزيم
    رویا کشنی 2018

Master Theses

  1. تولید هیدروژل گرمابند با استفاد از پروتئین کینوا و کربوکسی متیل کیتوزان ب منظور درون پوشانی کوئر ستین
    شهده جعفر ظاهر 2024
  2. تهیه هیدروژل مرکب ایزوله پروتئین آب پنیر و آرابینوزایلان استخراج شده از ضایعات پوست کنجد برای درون پوشانی کورکومین
    امیرحسین فرشچی اندیسی 2024
  3. استخراج اولئوزوم از دانه سیاه دانه (Nigella sativa) و بررسی خواص فیزیکوشمیایی آن
    علی هاشمی نژاد 2024
  4. درون پوشانی کورکومین در هیدروژل حاصل از کمپلکس پروتئین دال عدس و کاپا کاراگینان
    سلما سمیعی طوسی 2024
  5. درونپوشانی اسیدهای چرب امگا 3 در نانولیپوزوم و بررسی اثر افزودن آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فراسودمند
    ملیکا خادم عباسی 2024
  6. تولید مافین با توانایی ضد دیابتی با استفاده از مواد طبیعی
    سارا گشتاسبی 2024
  7. نانوفیبریلاسیون کازئین در حضور و عدم حضور کورکومین
    امیرحسین رضائی اقباش 2023
  8. سنتز نانوکمپلکس پلاتین - کورکومین و بررسی اثر مهاری آن بر تجمع پروتئین تاو در بیماری آلزایمر
    نیما زاغری 2023
  9. تولید کیک فراسودمند حاوی سویه ی پاراپروبیوتیک لاکتوباسیلوس هلوتیکوس
    یاسمن سادات کاظمی 2023
  10. اصلاح آنزیمی فیلم ترکیبی پروتئین ماش و زئین حاوی آلفاتوکوفرول با استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز
    غزاله نوروزی 2023
  11. تهیه هیدروژل مرکب با ایزوله پروتئین ماش و کاپاکاراگینان به عنوان یک سیستم رساننده عصاره بره موم
    امین صبوری مقدم 2022
  12. تولید کمپلکس کواسروات ایزوله پروتئین ماش و سوکسینیل کیتوزان بارگذاری شده بوسیله کورکومین و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن
    مریم السادات میرمحمدمیگونی 2022
  13. درون پوشانی عصاره حاصل از بره موم در نانوالیاف حاصل از پروتئین آب پنیر
    نوشین شکوری 2021
  14. تولید فیلم کامپوزیتی خوراکی بر پایه ایزوله پروتئینی کنجد و آنتوسیانین و پکتین پوست بادمجان
    مریم شوقی 2021
  15. استخراج آنتوسیانین از گلبرگ زعفران و استفاده ازآن در تولید فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین و صمغ بذر ریحان
    مرضیه شکوری 2021
  16. بررسی ویژگی‌های آنزیم آلفاآمیلاز نوترکیب و سنجش اثرآن به همراه پروتئین‌ها و پپتیدهای زیست فعال کینوآ در بهبود کیفیت نان بدون گلوتن
    سیده فاطمه صادقیان مطهر 2021
  17. بررسی خواص فراسودمند پروتئین‌ها و پپتیدهای زیست فعال حاصل از عدس جوانه زده
    فاطمه سادات بیدگلی 2020
  18. تولید کیک اسفنجی با خاصیت آنتی اکسیدانی بالا با استفاده از پروتئین و پپتیدهای عدس
    مینا محمدی 2020
  19. " تولید کیک فاقد گلوتن با استفاده از ارد سیب زمینی و چیا""
    سپیده مرادی مرنیلو 2020
  20. تعیین خصوصیات الاجیک اسید بارگذاری شده روی نانوفیبریل های پروتئین آب پنیر
    آسیه باورسادعبدالی 2020
  21. اثر تخمیر برخواص آنتی اکسیدانی و فراسودمندی شیر شتر با تاکید بر فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه پودر شیر تخمیری شتر
    مهنازسادات مصطفوی 2020
  22. بررسی افزایش حلالیت، خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی پروتئین‌های گردو از طریق آبکافت جزئی
    مریم مقدم 2020
  23. تولید کیک رژیمی با استفاده از فیبر تخمیری
    سیده زینب موسوی 2020
  24. نانوفیبریله کردن آبکافته های پروتئین آب پنیر برای بهبود توانایی آنها در اتصال به کورکومین به عنوان یک ماده زیست فعال
    مهنوش شهابی قهفرخی 2020
  25. ریزپوشانی ماده فعال کورکومین توسط نانوذرات پروتئین گردو به وسیله‌ی روش الکترواسپری
    مریم اسدی 2020
  26. بررسي اثر ايجاد اتصالات عرضي با استفاده از آنزيم ترانس گلوتامينار بر روي ويژگي هاي فيزيكوشيميايي و رهايشي فيلم تركيبي پروتئين نخود - كربوكسي متيل كيتوزان
    سنور نعمت محمد عزت 2019
  27. اثر حرارت، PH، اسيد تانيك روي تغييرات كف زايي و آبگريزي بتاكازئين
    مینا حاجی زاده 2019
  28. افزايش حلاليت آبي كوركومين از طريق اتصال به ايزوله ي پروتئين آب پنير با استفاده از يك روش بدون حلال به منظور توليد فيلم هاي خوراكي
    حسین تقوی کویج 2019
  29. بررسي ميزان هضم پذيري و توليد پپتيدهاي زيست فعال با خاصيت آنتي اكسيداني از Schizochytrium limacinum
    شهرزاد معاونی 2019
  30. تاثير پلي فنول هاي استخراج شده از منابع گياهي بر خواص كف كنندگي سفيده تخم مرغ
    نگاه کریمی 2019
  31. بررسي و مطالعه استخراج شيميايي فيبر رژيمي موجود در هسته سنجد ايراني و بكارگيري آن در نان هاي حجيم
    سارا نماینده 2019
  32. توليد نوشيدني لبني فراسودمند با استفاده از نانوامولسيون حاوي كوركومين اتصال عرضي داده شده
    عطیه وفائی رازدار 2019
  33. استفاده از هيدروليزهاي كازئيني با هيدروفوبيسيتي بالا به منظور افزايش حلاليت كوركومين
    نصیر باقری 2019
  34. درونپوشاني اورسوليك اسيد با استفاده از روش اتميزاسيون الكتروهيدروديناميك
    ابوذر کریمی جعفری 2019
  35. بهينه سازي استخراج روغن از دانه خاكشير و كاربرد آن در نوشيدني فراسودمند
    صنعان لطفی 2019
  36. تاثير گرمادهي برتوليد نانوحامل از كازئين شير شتر
    هانیه تکبیرگو 2019
  37. درونپوشاني كوركومين در ميسل هاي كازئين و توليد پودر از ذرات توليدي
    مریم جلالی 2018
  38. مكانيسم تأثير حرارت خشك و مرطوب به عنوان پيش تيمار برخصوصيات ساختاري و هيدروليز آنزيمي پروتئين آب پنير شير شتر
    شیما مومن 2018
  39. توليد خامه كم چرب فراسودمند از شيرشتر با اينولين و بررسي ويژگي‌هاي فيزيكوشيميايي، حسي و عمر ماندگاري
    لیلا ضیایی فر 2018
  40. بررسي ويژگي‌هاي فيزيكوشيميايي و آنزيمي پودر توليد شده از عصاره كيوي
    زهرا ابراهیمی کلاریجانی 2018
  41. توليد نوشيدني فراسودمند پروبيوتيك از شير شتر
    یاسمن سادات مصطفوی 2018
  42. بستني فزاسودمند از شير شتر با كازئين هيدروليز شده
    نسیم حاجیان 2018
  43. توليد نان نيمه حجيم با پروتئين بالا با استفاده از پروتئين هاي آب پنير و پپتيدهاي حاصل از آن
    رکسانه عدنانی 2018
  44. تهيه و تعيين مشخصات هيدروژل پروتئيني بارگذاري شده با حاملهاي لبپيدي نانوساختار
    سیده بهناز هاشمی کروئی 2018
  45. دستكاري ويژگيهاي بافتي ارگانوژل روغن گياهي از راه افزودن نانوبلور سلولز
    علی امیرصالحی 2018