پروفایل اساتید - دانشکده کشاورزی agri
کتابهای تألیفی و تصنیفی
-
"شیمی، نوآوری و فرایندهای محصولات غذایی حلال"
علی اکبر موسوی موحدی،
مریم مصلحی شاد،
دنیا الهویی،
مریم سلامی
انتشارات دانشگاه تهران،
ایران،
1402،
-
"Rationality and Scientific Lifestyle for HealthChapter: Spices as Traditional Remedies: Scientifically Proven Benefits"
Mehdi Mohammadian,
Maryam Salami,
Maryam Moghadam,
Zahra Emam Jomeh,
Ali Akbar Moosavi Movahhedi
Springer,
2021,
-
"Rationality and Scientific Lifestyle for HealthChapter: Spices as Traditional Remedies: Scientifically Proven Benefits"
Mona Miran,
Maryam Salami,
Zahra Emam Jomeh
Springer,
2021,
-
"Potential Role of Functional Foods and Antioxidants in Relation to Oxidative Stress and Hyperhomocysteinemia"
Mona Miran,
Maryam Salami,
Zahra Emam Jomeh
Springer,
2021,
-
"شیمی ترکیبات و فرآورده های غذایی فراسودمند"
علی اکبر موسوی موحدی،
مریم مصلحی شاد،
مریم سلامی
انتشارات دانشگاه تهران،
1398،
-
"Nutrients in Dairy and Their Implications for Health and Disease"
Farhad Alavi,
Maryam Salami,
Zahra Emam Jomeh,
Mehdi Mohammadian
Elsevier,
2018,
-
"Dairy in Human Health and Disease across the Lifespan"
Mehdi Mohammadian,
Maryam Salami,
Zahra Emam Jomeh,
Farhad Alavi
Elsevier,
United States Of America (USA),
2017,
-
"شیمی و کاربرد پروتئین های شیر"
علی اکبر موسوی موحدی،
مریم سلامی،
M Moslehishad،
مرضیه دهقان شاسلطنه
انتشارات دانشگاه تهران،
ایران،
1392،