مریم سلامی

دانشیار

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/12/02

مریم سلامی

دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی‌(غیرفعال)

کتابهای تألیفی و تصنیفی

  1. "شیمی، نوآوری و فرایندهای محصولات غذایی حلال"
    علی اکبر موسوی موحدی، مریم مصلحی شاد، دنیا الهویی، مریم سلامی
    انتشارات دانشگاه تهران، ایران، 1402،
  2. "Rationality and Scientific Lifestyle for HealthChapter: Spices as Traditional Remedies: Scientifically Proven Benefits"
    Mehdi Mohammadian, Maryam Salami, Maryam Moghadam, Zahra Emam Jomeh, Ali Akbar Moosavi Movahhedi
    Springer, 2021,
  3. "Rationality and Scientific Lifestyle for HealthChapter: Spices as Traditional Remedies: Scientifically Proven Benefits"
    Mona Miran, Maryam Salami, Zahra Emam Jomeh
    Springer, 2021,
  4. "Potential Role of Functional Foods and Antioxidants in Relation to Oxidative Stress and Hyperhomocysteinemia"
    Mona Miran, Maryam Salami, Zahra Emam Jomeh
    Springer, 2021,
  5. "شیمی ترکیبات و فرآورده های غذایی فراسودمند"
    علی اکبر موسوی موحدی، مریم مصلحی شاد، مریم سلامی
    انتشارات دانشگاه تهران، 1398،
  6. "Nutrients in Dairy and Their Implications for Health and Disease"
    Farhad Alavi, Maryam Salami, Zahra Emam Jomeh, Mehdi Mohammadian
    Elsevier, 2018,
  7. "Dairy in Human Health and Disease across the Lifespan"
    Mehdi Mohammadian, Maryam Salami, Zahra Emam Jomeh, Farhad Alavi
    Elsevier, United States Of America (USA), 2017,
  8. "شیمی و کاربرد پروتئین های شیر"
    علی اکبر موسوی موحدی، مریم سلامی، M Moslehishad، مرضیه دهقان شاسلطنه
    انتشارات دانشگاه تهران، ایران، 1392،