پروفایل اساتید - دانشکده کشاورزی agri
دانشیار
تاریخ بهروزرسانی: 1403/09/13
مریم سلامی
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / علوم و مهندسی صنایع غذائی(غیرفعال)
رساله های دکتری
-
استخراج زایلوالیگوساکاریدهای پری بیوتیکی از پوست کنجد با کمک آنزیم زایلاناز و کاربرد آنها در تولید ماست پری بیوتیکی
منا میران 1403 -
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رهایشی نانوذرات حاصل از مزدوج پروتئین ماش و مالتودکسترین، بارگذاری شده با کورکومین
سمیه عزیزنیاء 1402 -
تاثیر ساختارهای ژلی مختلف برپایه پروتئین لوبیا چیتی در کنترل رهایش کورکومین
ندا علی عباسی 1401 -
تولید هیدروژل و امولسیون ژل ها، با خواص عملکردی قابل تغییر با ایجاد اتصالات عرضی در مخلوط پروتئین آب پنیر نانوفیبریله و دناتوره شده
مهدی محمدیان 1399 -
استفاده از جوانه ماش و لو بیای چشم بلبلی به عنوان ترکیبات فراسودمند در فرمولاسیون غذای نوزاد (12-6 ماه)
انوار الظاهر 1398 -
طراحی و تولید سیستمهای حامل برپایه نانوامولسیون اسانس و استفاده از آن به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی
شبنم اسدی نژاد 1398 -
تهیه تک مرحلهای نانوبلور سلولز کربوکسیله شده و استفاده از آن برای تثبیت لیزوزیم
رویا کشنی 1397
پایاننامههای کارشناسیارشد
-
تولید هیدروژل گرمابند با استفاد از پروتئین کینوا و کربوکسی متیل کیتوزان ب منظور درون پوشانی کوئر ستین
شهده جعفر ظاهر 1403 -
تهیه هیدروژل مرکب ایزوله پروتئین آب پنیر و آرابینوزایلان استخراج شده از ضایعات پوست کنجد برای درون پوشانی کورکومین
امیرحسین فرشچی اندیسی 1403 -
استخراج اولئوزوم از دانه سیاه دانه (Nigella sativa) و بررسی خواص فیزیکوشمیایی آن
علی هاشمی نژاد 1403 -
درون پوشانی کورکومین در هیدروژل حاصل از کمپلکس پروتئین دال عدس و کاپا کاراگینان
سلما سمیعی طوسی 1403 -
درونپوشانی اسیدهای چرب امگا 3 در نانولیپوزوم و بررسی اثر افزودن آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فراسودمند
ملیکا خادم عباسی 1402 -
تولید مافین با توانایی ضد دیابتی با استفاده از مواد طبیعی
سارا گشتاسبی 1402 -
نانوفیبریلاسیون کازئین در حضور و عدم حضور کورکومین
امیرحسین رضائی اقباش 1402 -
سنتز نانوکمپلکس پلاتین - کورکومین و بررسی اثر مهاری آن بر تجمع پروتئین تاو در بیماری آلزایمر
نیما زاغری 1402 -
تولید کیک فراسودمند حاوی سویه ی پاراپروبیوتیک لاکتوباسیلوس هلوتیکوس
یاسمن سادات کاظمی 1401 -
اصلاح آنزیمی فیلم ترکیبی پروتئین ماش و زئین حاوی آلفاتوکوفرول با استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز
غزاله نوروزی 1401 -
تهیه هیدروژل مرکب با ایزوله پروتئین ماش و کاپاکاراگینان به عنوان یک سیستم رساننده عصاره بره موم
امین صبوری مقدم 1401 -
تولید کمپلکس کواسروات ایزوله پروتئین ماش و سوکسینیل کیتوزان بارگذاری شده بوسیله کورکومین و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن
مریم السادات میرمحمدمیگونی 1400 -
درون پوشانی عصاره حاصل از بره موم در نانوالیاف حاصل از پروتئین آب پنیر
نوشین شکوری 1400 -
تولید فیلم کامپوزیتی خوراکی بر پایه ایزوله پروتئینی کنجد و آنتوسیانین و پکتین پوست بادمجان
مریم شوقی 1400 -
استخراج آنتوسیانین از گلبرگ زعفران و استفاده ازآن در تولید فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین و صمغ بذر ریحان
مرضیه شکوری 1400 -
بررسی ویژگیهای آنزیم آلفاآمیلاز نوترکیب و سنجش اثرآن به همراه پروتئینها و پپتیدهای زیست فعال کینوآ در بهبود کیفیت نان بدون گلوتن
سیده فاطمه صادقیان مطهر 1400 -
بررسی خواص فراسودمند پروتئینها و پپتیدهای زیست فعال حاصل از عدس جوانه زده
فاطمه سادات بیدگلی 1399 -
تولید کیک اسفنجی با خاصیت آنتی اکسیدانی بالا با استفاده از پروتئین و پپتیدهای عدس
مینا محمدی 1399 -
" تولید کیک فاقد گلوتن با استفاده از ارد سیب زمینی و چیا""
سپیده مرادی مرنیلو 1399 -
تعیین خصوصیات الاجیک اسید بارگذاری شده روی نانوفیبریل های پروتئین آب پنیر
آسیه باورسادعبدالی 1399 -
اثر تخمیر برخواص آنتی اکسیدانی و فراسودمندی شیر شتر با تاکید بر فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه پودر شیر تخمیری شتر
مهنازسادات مصطفوی 1399 -
بررسی افزایش حلالیت، خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی پروتئینهای گردو از طریق آبکافت جزئی
مریم مقدم 1399 -
نانوفیبریله کردن آبکافته های پروتئین آب پنیر برای بهبود توانایی آنها در اتصال به کورکومین به عنوان یک ماده زیست فعال
مهنوش شهابی قهفرخی 1398 -
ریزپوشانی ماده فعال کورکومین توسط نانوذرات پروتئین گردو به وسیلهی روش الکترواسپری
مریم اسدی 1398 -
تولید کیک رژیمی با استفاده از فیبر تخمیری
سیده زینب موسوی 1398 -
بررسی اثر ایجاد اتصالات عرضی با استفاده از آنزیم ترانس گلوتامینار بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رهایشی فیلم ترکیبی پروتئین نخود - کربوکسی متیل کیتوزان
سنور نعمت محمد عزت 1398 -
اثر حرارت، PH، اسید تانیک روی تغییرات کف زایی و آبگریزی بتاکازئین
مینا حاجی زاده 1398 -
افزایش حلالیت آبی کورکومین از طریق اتصال به ایزوله ی پروتئین آب پنیر با استفاده از یک روش بدون حلال به منظور تولید فیلم های خوراکی
حسین تقوی کویج 1398 -
بررسی میزان هضم پذیری و تولید پپتیدهای زیست فعال با خاصیت آنتی اکسیدانی از Schizochytrium limacinum
شهرزاد معاونی 1398 -
تاثیر پلی فنول های استخراج شده از منابع گیاهی بر خواص کف کنندگی سفیده تخم مرغ
نگاه کریمی 1398 -
بررسی و مطالعه استخراج شیمیایی فیبر رژیمی موجود در هسته سنجد ایرانی و بکارگیری آن در نان های حجیم
سارا نماینده 1398 -
تولید نوشیدنی لبنی فراسودمند با استفاده از نانوامولسیون حاوی کورکومین اتصال عرضی داده شده
عطیه وفائی رازدار 1398 -
استفاده از هیدرولیزهای کازئینی با هیدروفوبیسیتی بالا به منظور افزایش حلالیت کورکومین
نصیر باقری 1398 -
بهینه سازی استخراج روغن از دانه خاکشیر و کاربرد آن در نوشیدنی فراسودمند
صنعان لطفی 1397 -
درونپوشانی اورسولیک اسید با استفاده از روش اتمیزاسیون الکتروهیدرودینامیک
ابوذر کریمی جعفری 1397 -
تاثیر گرمادهی برتولید نانوحامل از کازئین شیر شتر
هانیه تکبیرگو 1397 -
درونپوشانی کورکومین در میسل های کازئین و تولید پودر از ذرات تولیدی
مریم جلالی 1397 -
مکانیسم تاثیر حرارت خشک و مرطوب به عنوان پیش تیمار برخصوصیات ساختاری و هیدرولیز آنزیمی پروتئین آب پنیر شیر شتر
شیما مومن 1397 -
تولید خامه کم چرب فراسودمند از شیرشتر با اینولین و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و عمر ماندگاری
لیلا ضیایی فر 1397 -
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنزیمی پودر تولید شده از عصاره کیوی
زهرا ابراهیمی کلاریجانی 1397 -
تولید نوشیدنی فراسودمند پروبیوتیک از شیر شتر
یاسمن سادات مصطفوی 1396 -
بستنی فزاسودمند از شیر شتر با کازئین هیدرولیز شده
نسیم حاجیان 1396 -
تولید نان نیمه حجیم با پروتئین بالا با استفاده از پروتئین های آب پنیر و پپتیدهای حاصل از آن
رکسانه عدنانی 1396 -
دستکاری ویژگیهای بافتی ارگانوژل روغن گیاهی از راه افزودن نانوبلور سلولز
علی امیرصالحی 1396 -
تهیه و تعیین مشخصات هیدروژل پروتئینی بارگذاری شده با حاملهای لبپیدی نانوساختار
سیده بهناز هاشمی کروئی 1396