مریم سلامی

دانشیار

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/09/13

مریم سلامی

دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی‌(غیرفعال)

رساله های دکتری

  1. استخراج زایلوالیگوساکاریدهای پری بیوتیکی از پوست کنجد با کمک آنزیم زایلاناز و کاربرد آنها در تولید ماست پری بیوتیکی
    منا میران 1403
  2. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رهایشی نانوذرات حاصل از مزدوج پروتئین ماش و مالتودکسترین، بارگذاری شده با کورکومین
    سمیه عزیزنیاء 1402
  3. تاثیر ساختارهای ژلی مختلف برپایه پروتئین لوبیا چیتی در کنترل رهایش کورکومین
    ندا علی عباسی 1401
  4. تولید هیدروژل و امولسیون ژل ها، با خواص عملکردی قابل تغییر با ایجاد اتصالات عرضی در مخلوط پروتئین آب پنیر نانوفیبریله و دناتوره شده
    مهدی محمدیان 1399
  5. استفاده از جوانه ماش و لو بیای چشم بلبلی به عنوان ترکیبات فراسودمند در فرمولاسیون غذای نوزاد (12-6 ماه)
    انوار الظاهر 1398
  6. طراحی و تولید سیستم‌های حامل برپایه نانوامولسیون اسانس و استفاده از آن به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی
    شبنم اسدی نژاد 1398
  7. تهیه تک مرحله‌ای نانوبلور سلولز کربوکسیله شده و استفاده از آن برای تثبیت لیزوزیم
    رویا کشنی 1397

پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد

  1. تولید هیدروژل گرمابند با استفاد از پروتئین کینوا و کربوکسی متیل کیتوزان ب منظور درون پوشانی کوئر ستین
    شهده جعفر ظاهر 1403
  2. تهیه هیدروژل مرکب ایزوله پروتئین آب پنیر و آرابینوزایلان استخراج شده از ضایعات پوست کنجد برای درون پوشانی کورکومین
    امیرحسین فرشچی اندیسی 1403
  3. استخراج اولئوزوم از دانه سیاه دانه (Nigella sativa) و بررسی خواص فیزیکوشمیایی آن
    علی هاشمی نژاد 1403
  4. درون پوشانی کورکومین در هیدروژل حاصل از کمپلکس پروتئین دال عدس و کاپا کاراگینان
    سلما سمیعی طوسی 1403
  5. درونپوشانی اسیدهای چرب امگا 3 در نانولیپوزوم و بررسی اثر افزودن آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک فراسودمند
    ملیکا خادم عباسی 1402
  6. تولید مافین با توانایی ضد دیابتی با استفاده از مواد طبیعی
    سارا گشتاسبی 1402
  7. نانوفیبریلاسیون کازئین در حضور و عدم حضور کورکومین
    امیرحسین رضائی اقباش 1402
  8. سنتز نانوکمپلکس پلاتین - کورکومین و بررسی اثر مهاری آن بر تجمع پروتئین تاو در بیماری آلزایمر
    نیما زاغری 1402
  9. تولید کیک فراسودمند حاوی سویه ی پاراپروبیوتیک لاکتوباسیلوس هلوتیکوس
    یاسمن سادات کاظمی 1401
  10. اصلاح آنزیمی فیلم ترکیبی پروتئین ماش و زئین حاوی آلفاتوکوفرول با استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز
    غزاله نوروزی 1401
  11. تهیه هیدروژل مرکب با ایزوله پروتئین ماش و کاپاکاراگینان به عنوان یک سیستم رساننده عصاره بره موم
    امین صبوری مقدم 1401
  12. تولید کمپلکس کواسروات ایزوله پروتئین ماش و سوکسینیل کیتوزان بارگذاری شده بوسیله کورکومین و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن
    مریم السادات میرمحمدمیگونی 1400
  13. درون پوشانی عصاره حاصل از بره موم در نانوالیاف حاصل از پروتئین آب پنیر
    نوشین شکوری 1400
  14. تولید فیلم کامپوزیتی خوراکی بر پایه ایزوله پروتئینی کنجد و آنتوسیانین و پکتین پوست بادمجان
    مریم شوقی 1400
  15. استخراج آنتوسیانین از گلبرگ زعفران و استفاده ازآن در تولید فیلم خوراکی بر پایه ژلاتین و صمغ بذر ریحان
    مرضیه شکوری 1400
  16. بررسی ویژگی‌های آنزیم آلفاآمیلاز نوترکیب و سنجش اثرآن به همراه پروتئین‌ها و پپتیدهای زیست فعال کینوآ در بهبود کیفیت نان بدون گلوتن
    سیده فاطمه صادقیان مطهر 1400
  17. بررسی خواص فراسودمند پروتئین‌ها و پپتیدهای زیست فعال حاصل از عدس جوانه زده
    فاطمه سادات بیدگلی 1399
  18. تولید کیک اسفنجی با خاصیت آنتی اکسیدانی بالا با استفاده از پروتئین و پپتیدهای عدس
    مینا محمدی 1399
  19. " تولید کیک فاقد گلوتن با استفاده از ارد سیب زمینی و چیا""
    سپیده مرادی مرنیلو 1399
  20. تعیین خصوصیات الاجیک اسید بارگذاری شده روی نانوفیبریل های پروتئین آب پنیر
    آسیه باورسادعبدالی 1399
  21. اثر تخمیر برخواص آنتی اکسیدانی و فراسودمندی شیر شتر با تاکید بر فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه پودر شیر تخمیری شتر
    مهنازسادات مصطفوی 1399
  22. بررسی افزایش حلالیت، خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی پروتئین‌های گردو از طریق آبکافت جزئی
    مریم مقدم 1399
  23. نانوفیبریله کردن آبکافته های پروتئین آب پنیر برای بهبود توانایی آنها در اتصال به کورکومین به عنوان یک ماده زیست فعال
    مهنوش شهابی قهفرخی 1398
  24. ریزپوشانی ماده فعال کورکومین توسط نانوذرات پروتئین گردو به وسیله‌ی روش الکترواسپری
    مریم اسدی 1398
  25. تولید کیک رژیمی با استفاده از فیبر تخمیری
    سیده زینب موسوی 1398
  26. بررسی اثر ایجاد اتصالات عرضی با استفاده از آنزیم ترانس گلوتامینار بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رهایشی فیلم ترکیبی پروتئین نخود - کربوکسی متیل کیتوزان
    سنور نعمت محمد عزت 1398
  27. اثر حرارت، PH، اسید تانیک روی تغییرات کف زایی و آبگریزی بتاکازئین
    مینا حاجی زاده 1398
  28. افزایش حلالیت آبی کورکومین از طریق اتصال به ایزوله ی پروتئین آب پنیر با استفاده از یک روش بدون حلال به منظور تولید فیلم های خوراکی
    حسین تقوی کویج 1398
  29. بررسی میزان هضم پذیری و تولید پپتیدهای زیست فعال با خاصیت آنتی اکسیدانی از Schizochytrium limacinum
    شهرزاد معاونی 1398
  30. تاثیر پلی فنول های استخراج شده از منابع گیاهی بر خواص کف کنندگی سفیده تخم مرغ
    نگاه کریمی 1398
  31. بررسی و مطالعه استخراج شیمیایی فیبر رژیمی موجود در هسته سنجد ایرانی و بکارگیری آن در نان های حجیم
    سارا نماینده 1398
  32. تولید نوشیدنی لبنی فراسودمند با استفاده از نانوامولسیون حاوی کورکومین اتصال عرضی داده شده
    عطیه وفائی رازدار 1398
  33. استفاده از هیدرولیزهای کازئینی با هیدروفوبیسیتی بالا به منظور افزایش حلالیت کورکومین
    نصیر باقری 1398
  34. بهینه سازی استخراج روغن از دانه خاکشیر و کاربرد آن در نوشیدنی فراسودمند
    صنعان لطفی 1397
  35. درونپوشانی اورسولیک اسید با استفاده از روش اتمیزاسیون الکتروهیدرودینامیک
    ابوذر کریمی جعفری 1397
  36. تاثیر گرمادهی برتولید نانوحامل از کازئین شیر شتر
    هانیه تکبیرگو 1397
  37. درونپوشانی کورکومین در میسل های کازئین و تولید پودر از ذرات تولیدی
    مریم جلالی 1397
  38. مکانیسم تاثیر حرارت خشک و مرطوب به عنوان پیش تیمار برخصوصیات ساختاری و هیدرولیز آنزیمی پروتئین آب پنیر شیر شتر
    شیما مومن 1397
  39. تولید خامه کم چرب فراسودمند از شیرشتر با اینولین و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و عمر ماندگاری
    لیلا ضیایی فر 1397
  40. بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنزیمی پودر تولید شده از عصاره کیوی
    زهرا ابراهیمی کلاریجانی 1397
  41. تولید نوشیدنی فراسودمند پروبیوتیک از شیر شتر
    یاسمن سادات مصطفوی 1396
  42. بستنی فزاسودمند از شیر شتر با کازئین هیدرولیز شده
    نسیم حاجیان 1396
  43. تولید نان نیمه حجیم با پروتئین بالا با استفاده از پروتئین های آب پنیر و پپتیدهای حاصل از آن
    رکسانه عدنانی 1396
  44. دستکاری ویژگیهای بافتی ارگانوژل روغن گیاهی از راه افزودن نانوبلور سلولز
    علی امیرصالحی 1396
  45. تهیه و تعیین مشخصات هیدروژل پروتئینی بارگذاری شده با حاملهای لبپیدی نانوساختار
    سیده بهناز هاشمی کروئی 1396