پروفایل اساتید - دانشکده کشاورزی agri
Associate Professor
Update: 2024-11-21
Mohammad Saeid Yarmand
College of Agriculture and Natural Resources / Agricultural Engineering - Food Science and Technolgogy
P.H.D dissertations
-
استخراج زایلوالیگوساکاریدهای پری بیوتیکی از پوست کنجد با کمک آنزیم زایلاناز و کاربرد آنها در تولید ماست پری بیوتیکی
منا میران 2024 -
اصلاح آنزیمی - شیمیایی پروتئین ایزوله عدس و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آن در یک امولسیون گوشتی
امیر رضوان خواه 2022 -
فرموله کردن ماده غذایی جایگزین گوشت بر پایه پروتئین نخود ( Pisum sativum) ، دارای خواص بافتی متناسب با نیاز افراد مبتلا به اختلالات بلع
علی ابراهیمی پور 2021 -
کاربرد نانوفیبرهای توخالی اصلاح شده برپایه پلی پیرول جهت تولید زیست حسگر الکتروشیمیایی
محمد اکرامی 2021 -
طراحي و توليد پكتونانوليپوزوم هاي حامل تركيبات پلي فنولي به روش حرارت دهي بهبود يافته و ارزيابي مشخصات سامانه هاي توليد شده
مریم حقیقی 2018 -
بررسي ويژگي هاي فيلم پكتيني فعال تقويت شده با و كازئينات و تاثير آن در زمان ماندگاري گوشت گاو
نوشین اقبال 2018 -
تأثير فرآيند حرارتي بر روي فرآورده هاي متابوليكي باكتري هاي پروبيوتيك در ماست همزده با ماندگاري طولاني
منصور شاکریان 2018 -
تهيه نانوذرات از پروتئينهاي شير با تكنيك رسوب با ضد حلال و كاربرد آنها در نانودرونپوشاني عصاره ي هسته خرما
لیلا باقری 2018 -
بررسي اندركنش هاي ميان پروتئينهاي با منشاء گياهي - حيواني و كربوهيدرات ها در پايداري امولسيونهاي گوشتي
مریم طهماسبی 2018 -
بهينه سازي فرمولاسيون غذا-دارو (Medical Food ) بر پايه ماست با ويژگي هاي كيفي مطلوب با استفاده از مدلسازي الگوريتم ژنتيك
هما بهمدی 2018 -
بررسي بافت و پيش بيني تغييرات خصوصيات كيفي پودر بستني در فرايند خشك كردن پاششي با استفاده از شبكه عصبي مصنوعي
محبوبه فضایلی 2018 -
افزايش پايداري و كارآيي پوشينه دار كردن امولسيون هاي آب در روغن در آب توسط افزودن مخلوط هاي كازئينات سديم ، پلي ساكاريد (كتيرا و يا پكتين) و پيش بيني ميزان رهايش
مینا فرضی 2018
Master Theses
-
بررسی ویژگی های فیلم ترکیبی ژلاتین / پلی وینل الکل تقویت شده با نانوفیبرهای الکتروریسی شده حاوی عصاره پونه کوهی به عنوان پوشش بسته بندی هوشمند / فعال برای گوشت
سیدحسام اعلمی 2024 -
امکان سنجی تولید همبرگر با استفاده از گوشت بلدرچین به عنوان جایگزین گوشت گاو
معصومه فلاح 2023 -
تثبیت آنزیم آلکالاز در بیوراکتور بستر ثابت با هدف دستیابی به آبکافته زیست فعال کلاژن
رژینا تمنائی فر 2023 -
کاربرد مزدوج پروتئین نخود علفی (خلر) و صمغ زانتان در فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن بر پایه ی آرد برنج
فرزانه امیرآتشانی 2023 -
تولید مداوم شربت گلوکز از نشاسته بلوط با استفاده از آمیلاز تثبیت شده بردانه های شیشهای در بیوراکتور بستر ثابت
فاطمه رضائی 2021 -
بهینه سازی استخراج پکتین و ترکیبات فنولی از پوست سبز بادام به همراه تولید همزمان پولولان و پروتئین تک سلولی
زهرا نجاری نیارکی 2021 -
تولید کیک اسفنجی با خاصیت آنتی اکسیدانی بالا با استفاده از پروتئین و پپتیدهای عدس
مینا محمدی 2020 -
" تولید کیک فاقد گلوتن با استفاده از ارد سیب زمینی و چیا""
سپیده مرادی مرنیلو 2020 -
" بهينه سازي چندهدفه (هزينه و انرژي) مديريت تصفيه فاضلاب شهري :مطالعه موردي شهر تهران"
نیلوفر صادقی لویه 2020 -
تولید کیک رژیمی با استفاده از فیبر تخمیری
سیده زینب موسوی 2020 -
" اصلاح شیمیایی بیوپلیمر پولولان به وسیله اکتنیل سوکسنیک انهیدرید و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی آن"
مائده خضری 2020 -
" اصلاح شيميايي پلي ساكاريد كفيران با اكتنيل سوكسنيك انهيدريد و بررسي خصوصيات عملكردي آن"
محمد قرقانی 2019 -
بررسي اثر هم افزايي آرد كينوا و آمارانت بر بافت كيكهاي فاقد گلوتن
فاطمه کوهساری 2019 -
برهم كنش ايزوله پروتئيني نخود و كنجد با پلي ساكاريدهاي زانتان و پكتين و اثر آنها برخواص كف كنندگي محلول هاي پروتئني حاصل در غلظت هاي قند بالا و پائين
داود فهیم پور 2019 -
درونپوشاني اورسوليك اسيد با استفاده از روش اتميزاسيون الكتروهيدروديناميك
ابوذر کریمی جعفری 2019 -
توليد نان نيمه حجيم با پروتئين بالا با استفاده از پروتئين هاي آب پنير و پپتيدهاي حاصل از آن
رکسانه عدنانی 2018 -
امكان سنجي توليد همبرگر با استفاده از گوشت بلدرچين به عنوان جايگزين گوشت گاو
معصومه فلاح افراتختی 2018 -
امكان سنجي توليد ماست فراسودمند پري بيوتيك از شير شتر با استفاده ازبتا - گلوكان جودوسر
ژاله سادات لاجوردی 2018 -
توليد نان بربري غني شده با امگا - 3 به وسيله دانه بزرك و بررسي خواص نان و رئولوژيك خمير
امین صغیر 2018 -
بهينه سازي شرايط استخراج صمغ از ميوه گياه كوردياميكس به روش مافوق صوت و بررسي ويزگيهاي فيزيكوشيميايي
شقایق کشانی دخت 2018 -
فرمولاسيون سوسيس كم چرب بوقلمون حاوي پري بيوتيك
فرشته محمودی 2018 -
فرمولاسيون سوسيس كم چرب شترمرغ حاوي پري بيوتيك
سارا تربتی 2018 -
استخراج پكتين از پوست نارنج و بررسي آن بر خصوصيات فيزيكوشيميايي و كاري آن
سیدسعید حسینی 2018 -
اثر روشهاي مختلف خشك كردن چاي ترش بر تركيبات و خواص فراسودمند آن
مانا نصرایی قمی 2018 -
بررسي اثر ايزوله پروتئين نخود و آنزيم ترانس گلوتاميناز بر خواص رئولوژيكي و كيفي مافين بدون گلوتن
ساناز شعبانی 2018 -
فرآيند توليد و بسته بندي نوشيدني عملگرا حاصل از تخمير شيره خرما توسط باكتريهاي اسيد لاكتيك و بررسي عوامل مؤثر بر ماندگاري آن
مهری کرباسی باب الدشتی 2018 -
استفاده از پوشش زيست تخريب پذير حاوي ساكارومايسس سرويزيه با فعاليت ضد قارچي جهت كاهش آفلاتوكسين پسته
احسان قربانی 2018 -
بر رسي امكان توليد نوشيدني فرا سودمند از مخلوط اب ميوه هاي سيب و پرتقال و شير با استفاده از باكتري هاي اسيد لاكتيك
سمیرا جعفری 2018 -
تاثير انجماد خمير و دوره انجماد بر روي خواص رئولوژيكي و پختي خمير نان باگت
افشین رشیدی 2018 -
بررسي امكان به كاركيري برخي باكتريهاي لاكتيكي در توليد خمير ترش سبوس برنج و به كارگيري آن در توليد نان هاي صنعتي
الهام فرهمند 2018 -
بهينه سازي اثرات پيش تيماري اسيدي واملاح معدني بركاهش ميزان آكريل آميدتوليد شده در سيب زميني سرخ شده بااستفاده از طرح سطح پاسخ
سحر نیکوئی عدل 2018 -
بررسي خواص نانوايي خمير حاصل از آرد برنج و بهينه سازي فرمول پخت نان برنج
فریبا تیموری 2018 -
توليد آب ميوه هاي غني شده با پروتئين آب پنير داراي ويژگي پاد فشار خون
مصطفی گودرزی 2018 -
تاثير افزودن صمغ ثعلب بر روي پايداري و خواص رئولوژيكي سس ماست
میلاد پرو 2018 -
بررسي اثر بسته بندي اتمسفر اصلاح شده بر روي ماندگاري نان هاي پر مصرف ايراني
معصومه شفیعی بوئینی 2018 -
مقايسه تاثير غلظت هاي مختلف پودر پرميت UF بي املاح و با املاح شير بر روي كيفيت كيك
لعیا سکوتی ناجی 2018 -
غني سازي آرد نان بربري توسط سبوس و فوليك اسيد و بررسي خواص پختي نان حاصل
آزاده مردانی قهفرخی 2018 -
مطالعه و بررسي امكان توليد انواع نانهاي حاوي آلوئه ورا
یاسمن همتی الیزیی 2018 -
بررسي خواص شيميايي، رئولوژيكي و حسي ماكاروني تهيه شده از واريتههاي گندم سخت جهت دستيابي به خواص مشابه ماكاروني تهيه شده از آرد سموليناي كامل
رضوان مفیدی 2018 -
تأثير بيوپليمر كفيران به عنوان جايگزين چربي بر روي خصوصيات فيزيكوشيميائي ، حسي و رئولوژيكي ماست
شهرزاد نیکوخوی 2018 -
نانو درون پوشاني عصاره ي هسته ي خرما از راه ميكروامولسيونه كردن- ژلاسيون سرد تحريك شده با اسيد پروتئينهاي آب پنير
سعید صادقی 2018 -
نانودرون پوشاني عصاره ي هسته ي خرما از راه در هم تنيدن نانوكريستالهاي نشاسته در يك ميكروامولسيون
مهدی جلالی جیوان 2018