Mohammad Saeid Yarmand

Associate Professor

Update: 2024-11-21

Mohammad Saeid Yarmand

College of Agriculture and Natural Resources / Agricultural Engineering - Food Science and Technolgogy

P.H.D dissertations

  1. استخراج زایلوالیگوساکاریدهای پری بیوتیکی از پوست کنجد با کمک آنزیم زایلاناز و کاربرد آنها در تولید ماست پری بیوتیکی
    منا میران 2024
  2. اصلاح آنزیمی - شیمیایی پروتئین ایزوله عدس و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آن در یک امولسیون گوشتی
    امیر رضوان خواه 2022
  3. فرموله کردن ماده غذایی جایگزین گوشت بر پایه پروتئین نخود ( Pisum sativum) ، دارای خواص بافتی متناسب با نیاز افراد مبتلا به اختلالات بلع
    علی ابراهیمی پور 2021
  4. کاربرد نانوفیبرهای توخالی اصلاح شده برپایه پلی پیرول جهت تولید زیست حسگر الکتروشیمیایی
    محمد اکرامی 2021
  5. طراحي و توليد پكتونانوليپوزوم هاي حامل تركيبات پلي فنولي به روش حرارت دهي بهبود يافته و ارزيابي مشخصات سامانه هاي توليد شده
    مریم حقیقی 2018
  6. بررسي ويژگي هاي فيلم پكتيني فعال تقويت شده با و كازئينات و تاثير آن در زمان ماندگاري گوشت گاو
    نوشین اقبال 2018
  7. تأثير فرآيند حرارتي بر روي فرآورده هاي متابوليكي باكتري هاي پروبيوتيك در ماست همزده با ماندگاري طولاني
    منصور شاکریان 2018
  8. تهيه نانوذرات از پروتئين‏هاي شير با تكنيك رسوب با ضد حلال و كاربرد آنها در نانو‏درون‏پوشاني عصاره ي هسته خرما
    لیلا باقری 2018
  9. بررسي اندركنش هاي ميان پروتئينهاي با منشاء گياهي - حيواني و كربوهيدرات ها در پايداري امولسيونهاي گوشتي
    مریم طهماسبی 2018
  10. بهينه سازي فرمولاسيون غذا-دارو (Medical Food ) بر پايه ماست با ويژگي هاي كيفي مطلوب با استفاده از مدلسازي الگوريتم ژنتيك
    هما بهمدی 2018
  11. بررسي بافت و پيش بيني تغييرات خصوصيات كيفي پودر بستني در فرايند خشك كردن پاششي با استفاده از شبكه عصبي مصنوعي
    محبوبه فضایلی 2018
  12. افزايش پايداري و كارآيي پوشينه دار كردن امولسيون هاي آب در روغن در آب توسط افزودن مخلوط هاي كازئينات سديم ، پلي ساكاريد (كتيرا و يا پكتين) و پيش بيني ميزان رهايش
    مینا فرضی 2018

Master Theses

  1. بررسی ویژگی های فیلم ترکیبی ژلاتین / پلی وینل الکل تقویت شده با نانوفیبرهای الکتروریسی شده حاوی عصاره پونه کوهی به عنوان پوشش بسته بندی هوشمند / فعال برای گوشت
    سیدحسام اعلمی 2024
  2. امکان سنجی تولید همبرگر با استفاده از گوشت بلدرچین به عنوان جایگزین گوشت گاو
    معصومه فلاح 2023
  3. تثبیت آنزیم آلکالاز در بیوراکتور بستر ثابت با هدف دستیابی به آبکافته زیست فعال کلاژن
    رژینا تمنائی فر 2023
  4. کاربرد مزدوج پروتئین نخود علفی (خلر) و صمغ زانتان در فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن بر پایه ی آرد برنج
    فرزانه امیرآتشانی 2023
  5. تولید مداوم شربت گلوکز از نشاسته بلوط با استفاده از آمیلاز تثبیت شده بردانه های شیشه‌ای در بیوراکتور بستر ثابت
    فاطمه رضائی 2021
  6. بهینه سازی استخراج پکتین و ترکیبات فنولی از پوست سبز بادام به همراه تولید همزمان پولولان و پروتئین تک سلولی
    زهرا نجاری نیارکی 2021
  7. تولید کیک اسفنجی با خاصیت آنتی اکسیدانی بالا با استفاده از پروتئین و پپتیدهای عدس
    مینا محمدی 2020
  8. " تولید کیک فاقد گلوتن با استفاده از ارد سیب زمینی و چیا""
    سپیده مرادی مرنیلو 2020
  9. " بهينه سازي چندهدفه (هزينه و انرژي) مديريت تصفيه فاضلاب شهري :مطالعه موردي شهر تهران"
    نیلوفر صادقی لویه 2020
  10. تولید کیک رژیمی با استفاده از فیبر تخمیری
    سیده زینب موسوی 2020
  11. " اصلاح شیمیایی بیوپلیمر پولولان به وسیله اکتنیل سوکسنیک انهیدرید و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی آن"
    مائده خضری 2020
  12. " اصلاح شيميايي پلي ساكاريد كفيران با اكتنيل سوكسنيك انهيدريد و بررسي خصوصيات عملكردي آن"
    محمد قرقانی 2019
  13. بررسي اثر هم افزايي آرد كينوا و آمارانت بر بافت كيك‌هاي فاقد گلوتن
    فاطمه کوهساری 2019
  14. برهم كنش ايزوله پروتئيني نخود و كنجد با پلي ساكاريدهاي زانتان و پكتين و اثر آنها برخواص كف كنندگي محلول هاي پروتئني حاصل در غلظت هاي قند بالا و پائين
    داود فهیم پور 2019
  15. درونپوشاني اورسوليك اسيد با استفاده از روش اتميزاسيون الكتروهيدروديناميك
    ابوذر کریمی جعفری 2019
  16. توليد نان نيمه حجيم با پروتئين بالا با استفاده از پروتئين هاي آب پنير و پپتيدهاي حاصل از آن
    رکسانه عدنانی 2018
  17. امكان سنجي توليد همبرگر با استفاده از گوشت بلدرچين به عنوان جايگزين گوشت گاو
    معصومه فلاح افراتختی 2018
  18. امكان سنجي توليد ماست فراسودمند پري بيوتيك از شير شتر با استفاده ازبتا - گلوكان جودوسر
    ژاله سادات لاجوردی 2018
  19. توليد نان بربري غني شده با امگا - 3 به وسيله دانه بزرك و بررسي خواص نان و رئولوژيك خمير
    امین صغیر 2018
  20. بهينه سازي شرايط استخراج صمغ از ميوه گياه كوردياميكس به روش مافوق صوت و بررسي ويزگيهاي فيزيكوشيميايي
    شقایق کشانی دخت 2018
  21. فرمولاسيون سوسيس كم چرب بوقلمون حاوي پري بيوتيك
    فرشته محمودی 2018
  22. فرمولاسيون سوسيس كم چرب شترمرغ حاوي پري بيوتيك
    سارا تربتی 2018
  23. استخراج پكتين از پوست نارنج و بررسي آن بر خصوصيات فيزيكوشيميايي و كاري آن
    سیدسعید حسینی 2018
  24. اثر روشهاي مختلف خشك كردن چاي ترش بر تركيبات و خواص فراسودمند آن
    مانا نصرایی قمی 2018
  25. بررسي اثر ايزوله پروتئين نخود و آنزيم ترانس گلوتاميناز بر خواص رئولوژيكي و كيفي مافين بدون گلوتن
    ساناز شعبانی 2018
  26. فرآيند توليد و بسته بندي نوشيدني عملگرا حاصل از تخمير شيره خرما توسط باكتريهاي اسيد لاكتيك و بررسي عوامل مؤثر بر ماندگاري آن
    مهری کرباسی باب الدشتی 2018
  27. استفاده از پوشش زيست تخريب پذير حاوي ساكارومايسس سرويزيه با فعاليت ضد قارچي جهت كاهش آفلاتوكسين پسته
    احسان قربانی 2018
  28. بر رسي امكان توليد نوشيدني فرا سودمند از مخلوط اب ميوه هاي سيب و پرتقال و شير با استفاده از باكتري هاي اسيد لاكتيك
    سمیرا جعفری 2018
  29. تاثير انجماد خمير و دوره انجماد بر روي خواص رئولوژيكي و پختي خمير نان باگت
    افشین رشیدی 2018
  30. بررسي امكان به كاركيري برخي باكتريهاي لاكتيكي در توليد خمير ترش سبوس برنج و به كارگيري آن در توليد نان هاي صنعتي
    الهام فرهمند 2018
  31. بهينه سازي اثرات پيش تيماري اسيدي واملاح معدني بركاهش ميزان آكريل آميدتوليد شده در سيب زميني سرخ شده بااستفاده از طرح سطح پاسخ
    سحر نیکوئی عدل 2018
  32. بررسي خواص نانوايي خمير حاصل از آرد برنج و بهينه سازي فرمول پخت نان برنج
    فریبا تیموری 2018
  33. توليد آب ميوه هاي غني شده با پروتئين آب پنير داراي ويژگي پاد فشار خون
    مصطفی گودرزی 2018
  34. تاثير افزودن صمغ ثعلب بر روي پايداري و خواص رئولوژيكي سس ماست
    میلاد پرو 2018
  35. بررسي اثر بسته بندي اتمسفر اصلاح شده بر روي ماندگاري نان هاي پر مصرف ايراني
    معصومه شفیعی بوئینی 2018
  36. مقايسه تاثير غلظت هاي مختلف پودر پرميت UF بي املاح و با املاح شير بر روي كيفيت كيك
    لعیا سکوتی ناجی 2018
  37. غني سازي آرد نان بربري توسط سبوس و فوليك اسيد و بررسي خواص پختي نان حاصل
    آزاده مردانی قهفرخی 2018
  38. مطالعه و بررسي امكان توليد انواع نانهاي حاوي آلوئه ورا
    یاسمن همتی الیزیی 2018
  39. بررسي خواص شيميايي، رئولوژيكي و حسي ماكاروني تهيه شده از واريته‏هاي گندم سخت جهت دستيابي به خواص مشابه ماكاروني تهيه شده از آرد سموليناي كامل
    رضوان مفیدی 2018
  40. تأثير بيوپليمر كفيران به عنوان جايگزين چربي بر روي خصوصيات فيزيكوشيميائي ، حسي و رئولوژيكي ماست
    شهرزاد نیکوخوی 2018
  41. نانو درون پوشاني عصاره ي هسته ي خرما از راه ميكروامولسيونه كردن- ژلاسيون سرد تحريك شده با اسيد پروتئينهاي آب پنير
    سعید صادقی 2018
  42. نانودرون پوشاني عصاره ي هسته ي خرما از راه در هم تنيدن نانوكريستال­هاي نشاسته در يك ميكروامولسيون
    مهدی جلالی جیوان 2018