پروفایل اساتید - دانشکده کشاورزی agri
دانشیار
تاریخ بهروزرسانی: 1403/09/13
محمدسعید یارمند
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / علوم و مهندسی صنایع غذائی(غیرفعال)
رساله های دکتری
-
استخراج زایلوالیگوساکاریدهای پری بیوتیکی از پوست کنجد با کمک آنزیم زایلاناز و کاربرد آنها در تولید ماست پری بیوتیکی
منا میران 1403 -
اصلاح آنزیمی - شیمیایی پروتئین ایزوله عدس و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آن در یک امولسیون گوشتی
امیر رضوان خواه 1401 -
فرموله کردن ماده غذایی جایگزین گوشت بر پایه پروتئین نخود ( Pisum sativum) ، دارای خواص بافتی متناسب با نیاز افراد مبتلا به اختلالات بلع
علی ابراهیمی پور 1400 -
کاربرد نانوفیبرهای توخالی اصلاح شده برپایه پلی پیرول جهت تولید زیست حسگر الکتروشیمیایی
محمد اکرامی 1399 -
طراحی و تولید پکتونانولیپوزوم های حامل ترکیبات پلی فنولی به روش حرارت دهی بهبود یافته و ارزیابی مشخصات سامانه های تولید شده
مریم حقیقی 1397 -
بررسی ویژگی های فیلم پکتینی فعال تقویت شده با و کازئینات و تاثیر آن در زمان ماندگاری گوشت گاو
نوشین اقبال 1396 -
تاثیر فرآیند حرارتی بر روی فرآورده های متابولیکی باکتری های پروبیوتیک در ماست همزده با ماندگاری طولانی
منصور شاکریان 1396 -
تهیه نانوذرات از پروتئینهای شیر با تکنیک رسوب با ضد حلال و کاربرد آنها در نانودرونپوشانی عصاره ی هسته خرما
لیلا باقری 1396 -
بررسی اندرکنش های میان پروتئینهای با منشاء گیاهی - حیوانی و کربوهیدرات ها در پایداری امولسیونهای گوشتی
مریم طهماسبی 1396 -
بهینه سازی فرمولاسیون غذا-دارو (Medical Food ) بر پایه ماست با ویژگی های کیفی مطلوب با استفاده از مدلسازی الگوریتم ژنتیک
هما بهمدی 1396 -
بررسی بافت و پیش بینی تغییرات خصوصیات کیفی پودر بستنی در فرایند خشک کردن پاششی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
محبوبه فضایلی 1396 -
افزایش پایداری و کارآیی پوشینه دار کردن امولسیون های آب در روغن در آب توسط افزودن مخلوط های کازئینات سدیم ، پلی ساکارید (کتیرا و یا پکتین) و پیش بینی میزان رهایش
مینا فرضی 1396
پایاننامههای کارشناسیارشد
-
بررسی ویژگی های فیلم ترکیبی ژلاتین / پلی وینل الکل تقویت شده با نانوفیبرهای الکتروریسی شده حاوی عصاره پونه کوهی به عنوان پوشش بسته بندی هوشمند / فعال برای گوشت
سیدحسام اعلمی 1403 -
امکان سنجی تولید همبرگر با استفاده از گوشت بلدرچین به عنوان جایگزین گوشت گاو
معصومه فلاح 1402 -
تثبیت آنزیم آلکالاز در بیوراکتور بستر ثابت با هدف دستیابی به آبکافته زیست فعال کلاژن
رژینا تمنائی فر 1402 -
کاربرد مزدوج پروتئین نخود علفی (خلر) و صمغ زانتان در فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن بر پایه ی آرد برنج
فرزانه امیرآتشانی 1401 -
بهینه سازی استخراج پکتین و ترکیبات فنولی از پوست سبز بادام به همراه تولید همزمان پولولان و پروتئین تک سلولی
زهرا نجاری نیارکی 1400 -
تولید مداوم شربت گلوکز از نشاسته بلوط با استفاده از آمیلاز تثبیت شده بردانه های شیشهای در بیوراکتور بستر ثابت
فاطمه رضائی 1400 -
تولید کیک اسفنجی با خاصیت آنتی اکسیدانی بالا با استفاده از پروتئین و پپتیدهای عدس
مینا محمدی 1399 -
" تولید کیک فاقد گلوتن با استفاده از ارد سیب زمینی و چیا""
سپیده مرادی مرنیلو 1399 -
" بهینه سازی چندهدفه (هزینه و انرژی) مدیریت تصفیه فاضلاب شهری :مطالعه موردی شهر تهران"
نیلوفر صادقی لویه 1399 -
تولید کیک رژیمی با استفاده از فیبر تخمیری
سیده زینب موسوی 1398 -
" اصلاح شیمیایی بیوپلیمر پولولان به وسیله اکتنیل سوکسنیک انهیدرید و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی آن"
مائده خضری 1398 -
" اصلاح شیمیایی پلی ساکارید کفیران با اکتنیل سوکسنیک انهیدرید و بررسی خصوصیات عملکردی آن"
محمد قرقانی 1398 -
بررسی اثر هم افزایی آرد کینوا و آمارانت بر بافت کیکهای فاقد گلوتن
فاطمه کوهساری 1397 -
برهم کنش ایزوله پروتئینی نخود و کنجد با پلی ساکاریدهای زانتان و پکتین و اثر آنها برخواص کف کنندگی محلول های پروتئنی حاصل در غلظت های قند بالا و پائین
داود فهیم پور 1397 -
درونپوشانی اورسولیک اسید با استفاده از روش اتمیزاسیون الکتروهیدرودینامیک
ابوذر کریمی جعفری 1397 -
تولید نان نیمه حجیم با پروتئین بالا با استفاده از پروتئین های آب پنیر و پپتیدهای حاصل از آن
رکسانه عدنانی 1396 -
تاثیر بیوپلیمر کفیران به عنوان جایگزین چربی بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیائی ، حسی و رئولوژیکی ماست
شهرزاد نیکوخوی 1396 -
نانو درون پوشانی عصاره ی هسته ی خرما از راه میکروامولسیونه کردن- ژلاسیون سرد تحریک شده با اسید پروتئینهای آب پنیر
سعید صادقی 1396 -
نانودرون پوشانی عصاره ی هسته ی خرما از راه در هم تنیدن نانوکریستالهای نشاسته در یک میکروامولسیون
مهدی جلالی جیوان 1396 -
امکان سنجی تولید همبرگر با استفاده از گوشت بلدرچین به عنوان جایگزین گوشت گاو
معصومه فلاح افراتختی 1396 -
امکان سنجی تولید ماست فراسودمند پری بیوتیک از شیر شتر با استفاده ازبتا - گلوکان جودوسر
ژاله سادات لاجوردی 1396 -
تولید نان بربری غنی شده با امگا - 3 به وسیله دانه بزرک و بررسی خواص نان و رئولوژیک خمیر
امین صغیر 1396 -
بهینه سازی شرایط استخراج صمغ از میوه گیاه کوردیامیکس به روش مافوق صوت و بررسی ویزگیهای فیزیکوشیمیایی
شقایق کشانی دخت 1396 -
فرمولاسیون سوسیس کم چرب بوقلمون حاوی پری بیوتیک
فرشته محمودی 1396 -
فرمولاسیون سوسیس کم چرب شترمرغ حاوی پری بیوتیک
سارا تربتی 1396 -
استخراج پکتین از پوست نارنج و بررسی آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کاری آن
سیدسعید حسینی 1396 -
استفاده از پوشش زیست تخریب پذیر حاوی ساکارومایسس سرویزیه با فعالیت ضد قارچی جهت کاهش آفلاتوکسین پسته
احسان قربانی 1396 -
تاثیر افزودن صمغ ثعلب بر روی پایداری و خواص رئولوژیکی سس ماست
میلاد پرو 1396 -
تولید آب میوه های غنی شده با پروتئین آب پنیر دارای ویژگی پاد فشار خون
مصطفی گودرزی 1396 -
بررسی خواص نانوایی خمیر حاصل از آرد برنج و بهینه سازی فرمول پخت نان برنج
فریبا تیموری 1396 -
بهینه سازی اثرات پیش تیماری اسیدی واملاح معدنی برکاهش میزان آکریل آمیدتولید شده در سیب زمینی سرخ شده بااستفاده از طرح سطح پاسخ
سحر نیکوئی عدل 1396 -
تاثیر انجماد خمیر و دوره انجماد بر روی خواص رئولوژیکی و پختی خمیر نان باگت
افشین رشیدی 1396 -
بر رسی امکان تولید نوشیدنی فرا سودمند از مخلوط اب میوه های سیب و پرتقال و شیر با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک
سمیرا جعفری 1396 -
بررسی امکان به کارکیری برخی باکتریهای لاکتیکی در تولید خمیر ترش سبوس برنج و به کارگیری آن در تولید نان های صنعتی
الهام فرهمند 1396 -
بررسی اثر ایزوله پروتئین نخود و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر خواص رئولوژیکی و کیفی مافین بدون گلوتن
ساناز شعبانی 1396 -
اثر روشهای مختلف خشک کردن چای ترش بر ترکیبات و خواص فراسودمند آن
مانا نصرایی قمی 1396 -
بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان های پر مصرف ایرانی
معصومه شفیعی بوئینی 1396 -
فرآیند تولید و بسته بندی نوشیدنی عملگرا حاصل از تخمیر شیره خرما توسط باکتریهای اسید لاکتیک و بررسی عوامل موثر بر ماندگاری آن
مهری کرباسی باب الدشتی 1396 -
مقایسه تاثیر غلظت های مختلف پودر پرمیت UF بی املاح و با املاح شیر بر روی کیفیت کیک
لعیا سکوتی ناجی 1396 -
غنی سازی آرد نان بربری توسط سبوس و فولیک اسید و بررسی خواص پختی نان حاصل
آزاده مردانی قهفرخی 1396 -
مطالعه و بررسی امکان تولید انواع نانهای حاوی آلوئه ورا
یاسمن همتی الیزیی 1396 -
بررسی خواص شیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماکارونی تهیه شده از واریتههای گندم سخت جهت دستیابی به خواص مشابه ماکارونی تهیه شده از آرد سمولینای کامل
رضوان مفیدی 1396