محمدسعید یارمند

دانشیار

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/09/13

محمدسعید یارمند

دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی‌(غیرفعال)

رساله های دکتری

  1. استخراج زایلوالیگوساکاریدهای پری بیوتیکی از پوست کنجد با کمک آنزیم زایلاناز و کاربرد آنها در تولید ماست پری بیوتیکی
    منا میران 1403
  2. اصلاح آنزیمی - شیمیایی پروتئین ایزوله عدس و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آن در یک امولسیون گوشتی
    امیر رضوان خواه 1401
  3. فرموله کردن ماده غذایی جایگزین گوشت بر پایه پروتئین نخود ( Pisum sativum) ، دارای خواص بافتی متناسب با نیاز افراد مبتلا به اختلالات بلع
    علی ابراهیمی پور 1400
  4. کاربرد نانوفیبرهای توخالی اصلاح شده برپایه پلی پیرول جهت تولید زیست حسگر الکتروشیمیایی
    محمد اکرامی 1399
  5. طراحی و تولید پکتونانولیپوزوم های حامل ترکیبات پلی فنولی به روش حرارت دهی بهبود یافته و ارزیابی مشخصات سامانه های تولید شده
    مریم حقیقی 1397
  6. بررسی ویژگی های فیلم پکتینی فعال تقویت شده با و کازئینات و تاثیر آن در زمان ماندگاری گوشت گاو
    نوشین اقبال 1396
  7. تاثیر فرآیند حرارتی بر روی فرآورده های متابولیکی باکتری های پروبیوتیک در ماست همزده با ماندگاری طولانی
    منصور شاکریان 1396
  8. تهیه نانوذرات از پروتئین‏های شیر با تکنیک رسوب با ضد حلال و کاربرد آنها در نانو‏درون‏پوشانی عصاره ی هسته خرما
    لیلا باقری 1396
  9. بررسی اندرکنش های میان پروتئینهای با منشاء گیاهی - حیوانی و کربوهیدرات ها در پایداری امولسیونهای گوشتی
    مریم طهماسبی 1396
  10. بهینه سازی فرمولاسیون غذا-دارو (Medical Food ) بر پایه ماست با ویژگی های کیفی مطلوب با استفاده از مدلسازی الگوریتم ژنتیک
    هما بهمدی 1396
  11. بررسی بافت و پیش بینی تغییرات خصوصیات کیفی پودر بستنی در فرایند خشک کردن پاششی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
    محبوبه فضایلی 1396
  12. افزایش پایداری و کارآیی پوشینه دار کردن امولسیون های آب در روغن در آب توسط افزودن مخلوط های کازئینات سدیم ، پلی ساکارید (کتیرا و یا پکتین) و پیش بینی میزان رهایش
    مینا فرضی 1396

پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد

  1. بررسی ویژگی های فیلم ترکیبی ژلاتین / پلی وینل الکل تقویت شده با نانوفیبرهای الکتروریسی شده حاوی عصاره پونه کوهی به عنوان پوشش بسته بندی هوشمند / فعال برای گوشت
    سیدحسام اعلمی 1403
  2. امکان سنجی تولید همبرگر با استفاده از گوشت بلدرچین به عنوان جایگزین گوشت گاو
    معصومه فلاح 1402
  3. تثبیت آنزیم آلکالاز در بیوراکتور بستر ثابت با هدف دستیابی به آبکافته زیست فعال کلاژن
    رژینا تمنائی فر 1402
  4. کاربرد مزدوج پروتئین نخود علفی (خلر) و صمغ زانتان در فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن بر پایه ی آرد برنج
    فرزانه امیرآتشانی 1401
  5. بهینه سازی استخراج پکتین و ترکیبات فنولی از پوست سبز بادام به همراه تولید همزمان پولولان و پروتئین تک سلولی
    زهرا نجاری نیارکی 1400
  6. تولید مداوم شربت گلوکز از نشاسته بلوط با استفاده از آمیلاز تثبیت شده بردانه های شیشه‌ای در بیوراکتور بستر ثابت
    فاطمه رضائی 1400
  7. تولید کیک اسفنجی با خاصیت آنتی اکسیدانی بالا با استفاده از پروتئین و پپتیدهای عدس
    مینا محمدی 1399
  8. " تولید کیک فاقد گلوتن با استفاده از ارد سیب زمینی و چیا""
    سپیده مرادی مرنیلو 1399
  9. " بهینه سازی چندهدفه (هزینه و انرژی) مدیریت تصفیه فاضلاب شهری :مطالعه موردی شهر تهران"
    نیلوفر صادقی لویه 1399
  10. تولید کیک رژیمی با استفاده از فیبر تخمیری
    سیده زینب موسوی 1398
  11. " اصلاح شیمیایی بیوپلیمر پولولان به وسیله اکتنیل سوکسنیک انهیدرید و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی آن"
    مائده خضری 1398
  12. " اصلاح شیمیایی پلی ساکارید کفیران با اکتنیل سوکسنیک انهیدرید و بررسی خصوصیات عملکردی آن"
    محمد قرقانی 1398
  13. بررسی اثر هم افزایی آرد کینوا و آمارانت بر بافت کیک‌های فاقد گلوتن
    فاطمه کوهساری 1397
  14. برهم کنش ایزوله پروتئینی نخود و کنجد با پلی ساکاریدهای زانتان و پکتین و اثر آنها برخواص کف کنندگی محلول های پروتئنی حاصل در غلظت های قند بالا و پائین
    داود فهیم پور 1397
  15. درونپوشانی اورسولیک اسید با استفاده از روش اتمیزاسیون الکتروهیدرودینامیک
    ابوذر کریمی جعفری 1397
  16. تولید نان نیمه حجیم با پروتئین بالا با استفاده از پروتئین های آب پنیر و پپتیدهای حاصل از آن
    رکسانه عدنانی 1396
  17. تاثیر بیوپلیمر کفیران به عنوان جایگزین چربی بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیائی ، حسی و رئولوژیکی ماست
    شهرزاد نیکوخوی 1396
  18. نانو درون پوشانی عصاره ی هسته ی خرما از راه میکروامولسیونه کردن- ژلاسیون سرد تحریک شده با اسید پروتئینهای آب پنیر
    سعید صادقی 1396
  19. نانودرون پوشانی عصاره ی هسته ی خرما از راه در هم تنیدن نانوکریستال­های نشاسته در یک میکروامولسیون
    مهدی جلالی جیوان 1396
  20. امکان سنجی تولید همبرگر با استفاده از گوشت بلدرچین به عنوان جایگزین گوشت گاو
    معصومه فلاح افراتختی 1396
  21. امکان سنجی تولید ماست فراسودمند پری بیوتیک از شیر شتر با استفاده ازبتا - گلوکان جودوسر
    ژاله سادات لاجوردی 1396
  22. تولید نان بربری غنی شده با امگا - 3 به وسیله دانه بزرک و بررسی خواص نان و رئولوژیک خمیر
    امین صغیر 1396
  23. بهینه سازی شرایط استخراج صمغ از میوه گیاه کوردیامیکس به روش مافوق صوت و بررسی ویزگیهای فیزیکوشیمیایی
    شقایق کشانی دخت 1396
  24. فرمولاسیون سوسیس کم چرب بوقلمون حاوی پری بیوتیک
    فرشته محمودی 1396
  25. فرمولاسیون سوسیس کم چرب شترمرغ حاوی پری بیوتیک
    سارا تربتی 1396
  26. استخراج پکتین از پوست نارنج و بررسی آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کاری آن
    سیدسعید حسینی 1396
  27. استفاده از پوشش زیست تخریب پذیر حاوی ساکارومایسس سرویزیه با فعالیت ضد قارچی جهت کاهش آفلاتوکسین پسته
    احسان قربانی 1396
  28. تاثیر افزودن صمغ ثعلب بر روی پایداری و خواص رئولوژیکی سس ماست
    میلاد پرو 1396
  29. تولید آب میوه های غنی شده با پروتئین آب پنیر دارای ویژگی پاد فشار خون
    مصطفی گودرزی 1396
  30. بررسی خواص نانوایی خمیر حاصل از آرد برنج و بهینه سازی فرمول پخت نان برنج
    فریبا تیموری 1396
  31. بهینه سازی اثرات پیش تیماری اسیدی واملاح معدنی برکاهش میزان آکریل آمیدتولید شده در سیب زمینی سرخ شده بااستفاده از طرح سطح پاسخ
    سحر نیکوئی عدل 1396
  32. تاثیر انجماد خمیر و دوره انجماد بر روی خواص رئولوژیکی و پختی خمیر نان باگت
    افشین رشیدی 1396
  33. بر رسی امکان تولید نوشیدنی فرا سودمند از مخلوط اب میوه های سیب و پرتقال و شیر با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک
    سمیرا جعفری 1396
  34. بررسی امکان به کارکیری برخی باکتریهای لاکتیکی در تولید خمیر ترش سبوس برنج و به کارگیری آن در تولید نان های صنعتی
    الهام فرهمند 1396
  35. بررسی اثر ایزوله پروتئین نخود و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر خواص رئولوژیکی و کیفی مافین بدون گلوتن
    ساناز شعبانی 1396
  36. اثر روشهای مختلف خشک کردن چای ترش بر ترکیبات و خواص فراسودمند آن
    مانا نصرایی قمی 1396
  37. بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان های پر مصرف ایرانی
    معصومه شفیعی بوئینی 1396
  38. فرآیند تولید و بسته بندی نوشیدنی عملگرا حاصل از تخمیر شیره خرما توسط باکتریهای اسید لاکتیک و بررسی عوامل موثر بر ماندگاری آن
    مهری کرباسی باب الدشتی 1396
  39. مقایسه تاثیر غلظت های مختلف پودر پرمیت UF بی املاح و با املاح شیر بر روی کیفیت کیک
    لعیا سکوتی ناجی 1396
  40. غنی سازی آرد نان بربری توسط سبوس و فولیک اسید و بررسی خواص پختی نان حاصل
    آزاده مردانی قهفرخی 1396
  41. مطالعه و بررسی امکان تولید انواع نانهای حاوی آلوئه ورا
    یاسمن همتی الیزیی 1396
  42. بررسی خواص شیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماکارونی تهیه شده از واریته‏های گندم سخت جهت دستیابی به خواص مشابه ماکارونی تهیه شده از آرد سمولینای کامل
    رضوان مفیدی 1396