Seyed Hadi Razavi

Professor

Update: 2024-11-21

Seyed Hadi Razavi

College of Agriculture and Natural Resources / Agricultural Engineering - Food Science and Technolgogy

P.H.D dissertations

  1. بررسی اثر تخمیر بستر جامد بر میزان رهایش و دسترسی زیستی ترکیبات پلی فنولی از ضایعات خرما و امکان پوشینه دار کردن آنها توسط نیوزوم
    آذین خسروی لرگانی 2024
  2. بیان و تخلیص آنزیم تتراسایکلین ردوکتاز و توسعه روش نوین جهت شناسایی آنتی بیوتیک تتراسایکلین
    صادق زمردی منش 2024
  3. استخراج ترکیبات فنولی سبوس ذرت با استفاده از تخمیر بستر جامد و درون پوشانی آنها به روش تشکیل نیوزوم
    مهدی اکبری 2024
  4. تولید نانوفایبر الکتروریسی شده کیتوزان / پلی وینیل الکل حاوی اسانس روغنی آویشن و پوشش داده شده با محلول پلیمری پلی متاکریلیت به عنوان بسته بندی ضد میکروبی موادغذایی
    الهام فرهمند 2023
  5. تثبیت آنزیم بتاگلوکوزیداز برروی نانوذرات مغناطیسی پوشیده با تانیک اسید آمینه (Fe3O4-ATA) از طریق اتصال دهنده عرضی پلولان پلی آلدهید
    سمیرا مرادی 2021
  6. بهینه سازی استخراج و پایدارسازی آنتی اکسیدان های کنجاله کانولا برای استفاده در روغن‌های خوراکی
    احسان بیگدلیان 2020
  7. غربالگری، بهینه سازی شرایط تخمیر میکروبی و شناسایی عوامل تولید عطر و طعم در نان حاوی خمیر ترش
    الهام فرهمند 2020
  8. بررسی امکان درون پوشانی پونیکالاجین توسط کمپلکس کیتوزان - آلژینات و سیستم های پرونیوزومی
    سیده شقایق علوی 2020
  9. " بيان يوكاريوتي و پروكاريوتي كايمراوريكاز - كالئوسين "
    فاطمه سعادت فینی 2019
  10. استخراج لاكتيك اسيد توليد شده توسط باكتري هاي اسيد لاكتيك به كمك غشاي مايع امولسيوني به منظور استفاده در تهيه بيوفيلم نانوكامپوزيت درهم تنيده شده پلي لاكتيك اسيد - نانوذرات كيتوزان
    فرهاد گراوند 2018
  11. The Use of Lactic Acid Bacteria, Bifidobacterium animalis ssp.Lactis- BB12, and The Investigation their Antimicrobial Products as Probiotics to Reduce The Risk of Food Poisoning in High Risk Foods and Improvement their Quality
    جواد کاظم عیسی 2018
  12. Production and formulation of a new low-fat fermented functional camel meat sausage by Lactobacillus casei,L.paracasei and L,rhamnsus
    فلیحه حسن حسین 2018
  13. بهينه سازي استخراج كلاژن از غشاي پوسته تخم مرغ و بهبود خواص فيزيكوشيميايي آن با آنزيم ترانس گلوتاميناز ميكروبي
    الهه کاظمی خیرابادی 2018
  14. تشخيص كيفيت و درجه بندي ماهي سفيد با تلفيق تكنيك هاي ماشين بينايي و شبكه هاي عصبي مصنوعي
    مجید دولتی 2018
  15. بررسي اثر پري بيوتيكي اوليگوساكاريدهاي موجود در آب هويج و شير هيدروليز شده آنزيمي بر رشد و بقاء برخي سويه هاي پروبيوتيك در نوشيدني شير/ آب هويج
    محمد دانشی 2018
  16. بررسي بر هم كنش پروتئين - پلي ساكاريد در پخشينه هاي كم چرب فراسودمند بر پايه مخلوط كره و روغن گردو
    وحید مفید 2018
  17. ررسي پايداري عصاره زعفران نانو درون پوشاني شده با بسپارهاي زيستي مختلف و ارزيابي اثر نانوذرات بر سلول هاي سرطاني در شرايط( in vitro))
    سمیه رهائی جهرمی 2018
  18. توليد نانوذرات ضدميكروبي كيتوزان از ضايعات ميگو و بكارگيري آن در پوشش خوراكي به منظور افزايش مدت زمان ماندگاري ميگو سرد و منجمد
    مرجان نوری 2018
  19. بررسي تاثير تخمير لاكتيكي بر ميزان آكريل آميد و ويزگي هاي فيزيكوشيميايي نان سنگگ و نان حجيم
    فرناز دستمالچی 2018
  20. بررسي امكان درون پوشاني رنگ كانتاگزانتين طبيعي با نيوزوم و پرونيوزوم
    مریم رواقی 2018
  21. بررسي توليد فيلم نانوكامپوزيت شبكه اي رنگي برپايه پلي وينيل الكل با استفاده از نانو كريستال هاي سلولز و رنگ كانتاگزانتين
    میلاد روحی لنگرودی 2018
  22. بررسي امكان توليد ريبوفلاوين با استفاده از باكتري باسيلوس سابتيليس (Bacillus Subtilis ) در شرايط Batch با بكارگيري عصاره سبوس برنج و هيدروليزات آنزيمي ملاس
    مرجان اورعی 2018
  23. شناسايي جدايه هاي طبيعي لاكتوباسيلوس پنير سنتي ليقوان به روش RAPD- PCR و ارزياني تكنولوژيكي آنها به عنوان كشتهاي آغاز گر
    تیوا کفیلی 2018
  24. بيوسنتز اسيد لينولئيك كانژوگه با استفاده از مخمر بيان كننده لينولئيك اسيد ايزومراز پروپيوني باكتريوم آكنس، در محيط آبي و آلي
    جمشید فرمانی 2018
  25. ارائه مدل رگرسيوني و تعيين برخي خواص كيفي خاويار ايراني با سامانه استنتاج شبكه عصبي- فازي ANFIS براساس روش هاي غيرمخرب طيف سنجي
    حسنی محمدی منور 2018
  26. بررسي سينيتيك رشد و توليد كانتاگزانتين با استفاده از باكتريDietzia natronolimnaea HS-1 در يك بيوراكتور با سيستم مداوم
    سیدمحمدتقی غریب زاهدی 2018
  27. ( مطالعه اثر ضد ميكروبي پپتيدهاي نو تركيب Ib-Amp4 و E5o-52 الحاقي به پلي پپتيد نانو)
    شهره فهیمی راد 2018
  28. تأثير فرآيند حرارتي بر روي فرآورده هاي متابوليكي باكتري هاي پروبيوتيك در ماست همزده با ماندگاري طولاني
    منصور شاکریان 2018
  29. توليد نانو ذرات پروتئيني از پروتئين هاي شير و امكان سنجي استفاده ازاين نانو ذرات در نانو پوشاني تركيبات فراسودمند
    روح اله صادقی 2018
  30. مدلسازي زنده ماني پروبيوتيك تحت تاثير پري بيوتيك در نوشيدني لبني تخميري مخلوط شده با آبميوه
    پرنگ نیک مرام 2018
  31. توسعه و پياده سازي سيستم ماشين بويايي و زبان الكترونيك بر پايه نيمه هادي هاي اكسيد فلزي (MOS) به منظور آشكارسازي تغيير كيفيت ماءالشعير در تركيب با روش هاي آناليز تشخيص الگو
    مهدی قاسمی ورنامخواستی 2018
  32. بررسي پتانسيل پروبيوتيكي پنير يواف فتا بوسيله افزودن كشتهاي آغازگر همراه و تغييرات فيزيكوشيميايي،رئولوژي، ميكروبي و حسي آن در طي فرايند و نگهداري
    علی اکبریان موغاری 2018
  33. مطالعه عوامل موثر برخواص كيفي آبجوي بدون الكل توليدي به روش تخمير محدودشده
    سارا سهراب وندی 2018
  34. توليد و جداسازي پپتيدهاي فعال زيستي حاصل از هيدروليز ناقص پروتئين هاي شير شتر به منظور مهار رشد باكتري اشرشياكلي
    مریم سلامی 2018
  35. استفاده ازبيو پليمرهاي گليكوزيدي جهت ريز پوشاني پيفيد وباكتر درتوليدكشت باكتريهاي پرو بيوتيك و مطالعه فعاليت كتابوليكي آن دريك محيط كشت مداوم
    حسن جلیلی 2018
  36. اصلاح خصوصيات ساختاري و كاتاليتيكي اينوليناز شربت فروكتوز
    هما ترابی زاده 2018
  37. بهينه سازي توليد آلفا-آميلاژغيروابسته به كلسيم از bacillusSPKR8104 به روش تخمير غيرپيوسته
    مریم هاشمی 2018
  38. طراحي فرمولاسيون سوسيس هات داگ وفرانكفورتر فاقد نيتريت وبررسي خواص ضد بوتولينال آنتي اكسيداني وحسي آن
    سعید تهموزی دیده بان 2018
  39. نانو پوشاني تركيبات فراسودمند آبگريز با استفاده از برهمكنش بتالاكتوگلوبولين وپلي ساكاريد ها
    سید محمد هاشم حسینی باب اناری 2018
  40. بررسي عوامل موثر بر پايداري فازي وماندگاري نوشيدني هاي لبني تخميري (دوغ)
    حسن جودکی 2018

Master Theses

  1. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نان حاصل از به کارگیری همزمان مخمر ساکارومایسس سرویزیه و پودر خمیرترش لاکتیکی روشن و تیره
    رخشان عابدینی دهبنه 2024
  2. تولید کیک فراسودمند حاوی سویه ی پاراپروبیوتیک لاکتوباسیلوس هلوتیکوس
    یاسمن سادات کاظمی 2023
  3. بررسی افزایش فعالیت آنتی اکسیدانی کانتاگزانتین از طریق درون پوشانی با پپتیدهای زیست فعال پروتئین سویا
    افسانه کریملو 2022
  4. بررسی اثرجوانه زنی بر فعالیت آنتی اکسیدانی، محتوای کل فنولی و فلاونوئیدی دانه‌های رازیانه و زیره سیاه
    علیرضا عطائی 2022
  5. بررسی خصوصیات بافتی و ساختاری کوکی پروبیوتیک تولید شده از ضایعات قنادی به روش چاپ سه بعدی
    مهسا صیادی 2022
  6. تولید دومرحله ای گاما آمینو بوتیریک اسید (گابا) توسط لاکتوباسیلوس پلانتاروم و کرینه باکتریوم گلوتامیکوم با استفاده از ضایعات نانوایی به عنوان منبع کربنی ارزان قیمت
    امین جعفری شاد 2022
  7. تولید پودر محلول در آب کانتاگزانتین استخراج شده از باکتری Dietzia natronolimnaea HS-1 از طریق ایجاد کمپلکس با v - آمیلوز
    سارا بحرالعلومی 2021
  8. جداسازی، خالص سازی و شناسایی ویژگی‌های میکروارگانیسم های مولد مواد آروماتیک از نمونه‌های خمیر ترش سنتی ایران
    آیسا دست نشان 2020
  9. تولید پودر جنین گندم تخمیری و پروبیوتیک با به کارگیری باکتری‌های لاکتیکی (اسیدوفیلوس و پلانتاروم)
    احسان دیوان خسروشاهی 2020
  10. بررسي زنده ماني باكتري‌هاي پروبيوتيك در دسر لبني سينبيوتيك غني شده با ارده و اينولين
    فاطمه خاجی 2019
  11. توليد بيوپليمر پولولان توسط Aureobasidium pullulans از پودر هسته خرما
    حلیمه سجادی 2018
  12. بهينه سازي توليد پولولان توسط يك سويه ي بومي از مخمر ايروبازيديوم پولولانس (Aureobasidium pullulans KY 76023) با استفاده از ضايعات پوست سيب زميني به عنوان مبع كربني
    غزل زمانی ده یعقوبی 2018
  13. بهينه سازي فرآيند خشك كردن پاششي پودر سفيده تخم مرغ
    نسیم خسروی 2018
  14. بررسي امكان توليد كراكر با بكاره گيري خمير ترش لاكتيكي
    سمانه عبدالی 2018
  15. بررسي خصوصيات فيزيكي و مكانيكي فيلم هاي زيست تخريب پذير بر پايه كازئينات سديم حاوي رنگدانه هاي گلرنگ
    راضیه خطیبی 2018
  16. بررسي عوامل مؤثر در توليد الكل و اسيديته در نوشيدني‌هاي لبني صنعتي (كفير و دوغ) با بكارگيري باكتري‌هاي لاكتيكي و مخمر Kluyoeromyces
    امید شیرزاد 2018
  17. توليد نوشيدني بدون الكل از مخلوط جوانه جو (مالت) و جوانه گندم در شرايط تخمير محدود شده
    فاطمه میرزاجانی 2018
  18. توليد و تعيين خصوصيات نانوذرات ليپيدي جامد موم زنبور عسل بارگذاري شده با آستاگزانتين
    محمد شاکری 2018
  19. بر رسي امكان توليد نوشيدني فرا سودمند از مخلوط اب ميوه هاي سيب و پرتقال و شير با استفاده از باكتري هاي اسيد لاكتيك
    سمیرا جعفری 2018
  20. غني سازي شير استريليزه با حداكثر مقدار مجاز ال - كارنيتين
    المیرا خواجوی احمدی 2018
  21. امكان سنجي تعيين چربي شير با استفاده از ماشين بينايي
    لنا بهشتی مقدم 2018
  22. بررسي ويژگي هاي فيزيكوشيميايي و ميكروبي پنير كوزه اي قزوين
    بابک پاک بین 2018
  23. بررسي اثر روش هاي مختلف استخراج بر خواص آنتي اكسيداني و آنتي باكتريال عصاره حاصله از ميوه عناب
    افسانه خسرونیا 2018
  24. كاربرد خمير ترش سبوس برنج در نان تافتون
    مریم قوی پنجه ترکمانی 2018
  25. بررسي امكان به كاركيري برخي باكتريهاي لاكتيكي در توليد خمير ترش سبوس برنج و به كارگيري آن در توليد نان هاي صنعتي
    الهام فرهمند 2018
  26. نوشيدني تخميري از گندم جوانه زده
    میترا شکوهی 2018
  27. بررسي اثر خمير ترش لاكتيكي گندم و جو بطور همزمان(لاكتوباسيلوس پلانتاروم,لاكتوباسيلوس كازئي,لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس) بر روي خصوصيات رئولوژيكي و فيزيك و شيميايي نان هاي بربري
    مهسا احمدی 2018
  28. بهينه سازي اثر پارامترهاي مختلف بر فعاليت آنزيم ليپاز توليدي توسط سويه جدا شده از ضايعات در بستر جامد
    سمیرا مرادی 2018
  29. به مطالعه و بررسي تاثير باكتري هاي لاكتيكي به كاهش COD chemical oxygen demand پساب كارخانه هاي لبني
    مهشید گلعلی خانی 2018
  30. توليد نوشيدني تخميري از آب طالبي توسط باكتريهاي اسيدلاكتيكي ( لاكتوباسيلوس كازئي رامنوسوس - لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس - لاكتوباسيلوس پلانتاروم و لاكتوباسيلوس كازئي )
    ونوس صارمی 2018
  31. بررسي تأثير خميرترش لاكتيكي گندم و جو بر روي خواص رئولوزيكي، حسي و شيميايي در كيك
    پریناز پاک سرشت 2018
  32. بررسي كيفيت روغن و پروفيل اسيدهاي چرب موجود در پوسته تازه پسته ارقام تجاري ايران
    سیده میترا آهنچی همدانی 2018
  33. بررسي و مطالعه استخراج فيبر موجود در هسته خرما و به كارگيري آن در نان هاي حجيم و مسطح
    محمد نبی 2018
  34. كاربرد سبوس برنج تخميري (لاكتيكي) در كيك
    حسین مرتضی زاده 2018
  35. تهيه نوشيدني لبني تخميري كوميس با استفاده از روش بومي(شير گاو)
    نسرین تقی پور 2018
  36. توليد امولسيون سه لايه پايدار شده با نانوكريستال سلولز- پروتئين - فوكوئيدان توسط روش رسوب دهي لايه به لايه الكترواستاتيك
    شیدا حجازی 2018
  37. بررسي اثر پوشش هاي خوراكي از پروتئين هاي آب پنير با بكارگيري تركيبات ضد ميكروبي طبيعي و بررسي آن بر روي عمر نگهداري گوشت تازه
    مهدیه احمدی 2018
  38. بهينه سازي توليد كفيران از ضايعات كارخانجات صنايع غذايي به روش Response Surface Methodoligy
    سحر زنگنه 2018
  39. جداسازي و شناسايي باكتريهاي موجود در كشك سنتي ايراني
    زهرا بکائیان 2018
  40. مطالعه و بررسي توليد نوشيدني تخميري بر پايه جو و مالت با استفاده از اسيد لاكتيك باكتريها
    مهدیه سالاری 2018
  41. بهبود فرآيند استخراج تركيبات پلي فنلي از زرشك به كمك روش تخمير با بستر جامد
    الهام رخشی 2018
  42. بررسي اثر لئوكونوستوك مزنتروئيدس بر روي ويژگي هاي حسي و رئولوژيكي نوشيدني تخميري لبني
    فریبرز آقاجان پور وشکی 2018
  43. توليد نوشيدني فراسودمند تخميري از شيره خرما توسط باكتري هاي اسيد لاكتيكي(لاكتوباسيلوس كازئي رامنوسوس، اسيدوفيلوس، دلبروكي و پلانتاروم
    ملیحه السادات میرافشار 2018
  44. اندازه گيري شناسايي آنتوسيانين ها و محاسبه فعاليت آنتي اكسيداني و آنتي راديكالي زرشك
    رضوانه یوسفی 2018
  45. بررسي امكان توليد نوشيدني تخميري حاصل از كنسانتره و تفاله زرشك با بكارگيري سوشهاي لاكتيكي L.palantarum , L.acidophilus
    نسرین عسگری 2018
  46. مطالعه و بررسي امكان توليد انواع نانهاي حاوي آلوئه ورا
    یاسمن همتی الیزیی 2018
  47. امكان سنجي توليد چيپس ماهي از خانواده ماهي كيلكا
    مصطفی عاشوری 2018
  48. بررسي امكان توليد شير پروبيوتيك تخميري
    لاله زاهدی امیری 2018
  49. توليد نوشيدني سلامتي (Functional) بر پايه آب انار
    زینب السادات ابراهیم زاده موسوی 2018
  50. بررسي امكان آبجوي بدون الكل با بكارگيري سيستم تثبيت مخمر بر روي باقيمانده مالت حاصل از تهيه wort توسط مخمرهاي Saccharomyces,cerevisiae,ludwigii
    انیسه محمدی 2018
  51. بررسي فعاليت آنتي اكسيداني و ضد ميكروبي روغن اسانس رزماري
    صدیقه توسلی کفرانی 2018
  52. استخراج و شناسايي تركيبات ضد ميكروبي ميوه ي زرشك
    آتنا ملایی 2018
  53. اثر نانو ذرات نشاسته و اسانس دارچين بر روي خصوصيات مكانيكي و ضد ميكروبي فيلم كفيران
    سیدمحمدرضا مهدوی 2018
  54. بررسي خصوصيات فيزيكوشيميايي يك نوشيدني فراسودمند پرو بيوتيك برپايه شير سوياي اولتر اسونيك شده
    الهام مدنی 2018
  55. مطالعه اثر پري بيوتيك اينولين بر بيوسنتز ميكروبي اسيد لينولئيك كنژوگه (CLA) در ماست پروبيوتيك
    نوشین اقبال 2018