پروفایل اساتید - دانشکده کشاورزی agri
Professor
Update: 2024-11-21
Seyed Hadi Razavi
College of Agriculture and Natural Resources / Agricultural Engineering - Food Science and Technolgogy
P.H.D dissertations
-
بررسی اثر تخمیر بستر جامد بر میزان رهایش و دسترسی زیستی ترکیبات پلی فنولی از ضایعات خرما و امکان پوشینه دار کردن آنها توسط نیوزوم
آذین خسروی لرگانی 2024 -
بیان و تخلیص آنزیم تتراسایکلین ردوکتاز و توسعه روش نوین جهت شناسایی آنتی بیوتیک تتراسایکلین
صادق زمردی منش 2024 -
استخراج ترکیبات فنولی سبوس ذرت با استفاده از تخمیر بستر جامد و درون پوشانی آنها به روش تشکیل نیوزوم
مهدی اکبری 2024 -
تولید نانوفایبر الکتروریسی شده کیتوزان / پلی وینیل الکل حاوی اسانس روغنی آویشن و پوشش داده شده با محلول پلیمری پلی متاکریلیت به عنوان بسته بندی ضد میکروبی موادغذایی
الهام فرهمند 2023 -
تثبیت آنزیم بتاگلوکوزیداز برروی نانوذرات مغناطیسی پوشیده با تانیک اسید آمینه (Fe3O4-ATA) از طریق اتصال دهنده عرضی پلولان پلی آلدهید
سمیرا مرادی 2021 -
بهینه سازی استخراج و پایدارسازی آنتی اکسیدان های کنجاله کانولا برای استفاده در روغنهای خوراکی
احسان بیگدلیان 2020 -
غربالگری، بهینه سازی شرایط تخمیر میکروبی و شناسایی عوامل تولید عطر و طعم در نان حاوی خمیر ترش
الهام فرهمند 2020 -
بررسی امکان درون پوشانی پونیکالاجین توسط کمپلکس کیتوزان - آلژینات و سیستم های پرونیوزومی
سیده شقایق علوی 2020 -
" بيان يوكاريوتي و پروكاريوتي كايمراوريكاز - كالئوسين "
فاطمه سعادت فینی 2019 -
استخراج لاكتيك اسيد توليد شده توسط باكتري هاي اسيد لاكتيك به كمك غشاي مايع امولسيوني به منظور استفاده در تهيه بيوفيلم نانوكامپوزيت درهم تنيده شده پلي لاكتيك اسيد - نانوذرات كيتوزان
فرهاد گراوند 2018 -
The Use of Lactic Acid Bacteria, Bifidobacterium animalis ssp.Lactis- BB12, and The Investigation their Antimicrobial Products as Probiotics to Reduce The Risk of Food Poisoning in High Risk Foods and Improvement their Quality
جواد کاظم عیسی 2018 -
Production and formulation of a new low-fat fermented functional camel meat sausage by Lactobacillus casei,L.paracasei and L,rhamnsus
فلیحه حسن حسین 2018 -
بهينه سازي استخراج كلاژن از غشاي پوسته تخم مرغ و بهبود خواص فيزيكوشيميايي آن با آنزيم ترانس گلوتاميناز ميكروبي
الهه کاظمی خیرابادی 2018 -
تشخيص كيفيت و درجه بندي ماهي سفيد با تلفيق تكنيك هاي ماشين بينايي و شبكه هاي عصبي مصنوعي
مجید دولتی 2018 -
بررسي اثر پري بيوتيكي اوليگوساكاريدهاي موجود در آب هويج و شير هيدروليز شده آنزيمي بر رشد و بقاء برخي سويه هاي پروبيوتيك در نوشيدني شير/ آب هويج
محمد دانشی 2018 -
بررسي بر هم كنش پروتئين - پلي ساكاريد در پخشينه هاي كم چرب فراسودمند بر پايه مخلوط كره و روغن گردو
وحید مفید 2018 -
ررسي پايداري عصاره زعفران نانو درون پوشاني شده با بسپارهاي زيستي مختلف و ارزيابي اثر نانوذرات بر سلول هاي سرطاني در شرايط( in vitro))
سمیه رهائی جهرمی 2018 -
توليد نانوذرات ضدميكروبي كيتوزان از ضايعات ميگو و بكارگيري آن در پوشش خوراكي به منظور افزايش مدت زمان ماندگاري ميگو سرد و منجمد
مرجان نوری 2018 -
بررسي تاثير تخمير لاكتيكي بر ميزان آكريل آميد و ويزگي هاي فيزيكوشيميايي نان سنگگ و نان حجيم
فرناز دستمالچی 2018 -
بررسي امكان درون پوشاني رنگ كانتاگزانتين طبيعي با نيوزوم و پرونيوزوم
مریم رواقی 2018 -
بررسي توليد فيلم نانوكامپوزيت شبكه اي رنگي برپايه پلي وينيل الكل با استفاده از نانو كريستال هاي سلولز و رنگ كانتاگزانتين
میلاد روحی لنگرودی 2018 -
بررسي امكان توليد ريبوفلاوين با استفاده از باكتري باسيلوس سابتيليس (Bacillus Subtilis ) در شرايط Batch با بكارگيري عصاره سبوس برنج و هيدروليزات آنزيمي ملاس
مرجان اورعی 2018 -
شناسايي جدايه هاي طبيعي لاكتوباسيلوس پنير سنتي ليقوان به روش RAPD- PCR و ارزياني تكنولوژيكي آنها به عنوان كشتهاي آغاز گر
تیوا کفیلی 2018 -
بيوسنتز اسيد لينولئيك كانژوگه با استفاده از مخمر بيان كننده لينولئيك اسيد ايزومراز پروپيوني باكتريوم آكنس، در محيط آبي و آلي
جمشید فرمانی 2018 -
ارائه مدل رگرسيوني و تعيين برخي خواص كيفي خاويار ايراني با سامانه استنتاج شبكه عصبي- فازي ANFIS براساس روش هاي غيرمخرب طيف سنجي
حسنی محمدی منور 2018 -
بررسي سينيتيك رشد و توليد كانتاگزانتين با استفاده از باكتريDietzia natronolimnaea HS-1 در يك بيوراكتور با سيستم مداوم
سیدمحمدتقی غریب زاهدی 2018 -
( مطالعه اثر ضد ميكروبي پپتيدهاي نو تركيب Ib-Amp4 و E5o-52 الحاقي به پلي پپتيد نانو)
شهره فهیمی راد 2018 -
تأثير فرآيند حرارتي بر روي فرآورده هاي متابوليكي باكتري هاي پروبيوتيك در ماست همزده با ماندگاري طولاني
منصور شاکریان 2018 -
توليد نانو ذرات پروتئيني از پروتئين هاي شير و امكان سنجي استفاده ازاين نانو ذرات در نانو پوشاني تركيبات فراسودمند
روح اله صادقی 2018 -
مدلسازي زنده ماني پروبيوتيك تحت تاثير پري بيوتيك در نوشيدني لبني تخميري مخلوط شده با آبميوه
پرنگ نیک مرام 2018 -
توسعه و پياده سازي سيستم ماشين بويايي و زبان الكترونيك بر پايه نيمه هادي هاي اكسيد فلزي (MOS) به منظور آشكارسازي تغيير كيفيت ماءالشعير در تركيب با روش هاي آناليز تشخيص الگو
مهدی قاسمی ورنامخواستی 2018 -
بررسي پتانسيل پروبيوتيكي پنير يواف فتا بوسيله افزودن كشتهاي آغازگر همراه و تغييرات فيزيكوشيميايي،رئولوژي، ميكروبي و حسي آن در طي فرايند و نگهداري
علی اکبریان موغاری 2018 -
مطالعه عوامل موثر برخواص كيفي آبجوي بدون الكل توليدي به روش تخمير محدودشده
سارا سهراب وندی 2018 -
توليد و جداسازي پپتيدهاي فعال زيستي حاصل از هيدروليز ناقص پروتئين هاي شير شتر به منظور مهار رشد باكتري اشرشياكلي
مریم سلامی 2018 -
استفاده ازبيو پليمرهاي گليكوزيدي جهت ريز پوشاني پيفيد وباكتر درتوليدكشت باكتريهاي پرو بيوتيك و مطالعه فعاليت كتابوليكي آن دريك محيط كشت مداوم
حسن جلیلی 2018 -
اصلاح خصوصيات ساختاري و كاتاليتيكي اينوليناز شربت فروكتوز
هما ترابی زاده 2018 -
بهينه سازي توليد آلفا-آميلاژغيروابسته به كلسيم از bacillusSPKR8104 به روش تخمير غيرپيوسته
مریم هاشمی 2018 -
طراحي فرمولاسيون سوسيس هات داگ وفرانكفورتر فاقد نيتريت وبررسي خواص ضد بوتولينال آنتي اكسيداني وحسي آن
سعید تهموزی دیده بان 2018 -
نانو پوشاني تركيبات فراسودمند آبگريز با استفاده از برهمكنش بتالاكتوگلوبولين وپلي ساكاريد ها
سید محمد هاشم حسینی باب اناری 2018 -
بررسي عوامل موثر بر پايداري فازي وماندگاري نوشيدني هاي لبني تخميري (دوغ)
حسن جودکی 2018
Master Theses
-
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نان حاصل از به کارگیری همزمان مخمر ساکارومایسس سرویزیه و پودر خمیرترش لاکتیکی روشن و تیره
رخشان عابدینی دهبنه 2024 -
تولید کیک فراسودمند حاوی سویه ی پاراپروبیوتیک لاکتوباسیلوس هلوتیکوس
یاسمن سادات کاظمی 2023 -
بررسی افزایش فعالیت آنتی اکسیدانی کانتاگزانتین از طریق درون پوشانی با پپتیدهای زیست فعال پروتئین سویا
افسانه کریملو 2022 -
بررسی اثرجوانه زنی بر فعالیت آنتی اکسیدانی، محتوای کل فنولی و فلاونوئیدی دانههای رازیانه و زیره سیاه
علیرضا عطائی 2022 -
بررسی خصوصیات بافتی و ساختاری کوکی پروبیوتیک تولید شده از ضایعات قنادی به روش چاپ سه بعدی
مهسا صیادی 2022 -
تولید دومرحله ای گاما آمینو بوتیریک اسید (گابا) توسط لاکتوباسیلوس پلانتاروم و کرینه باکتریوم گلوتامیکوم با استفاده از ضایعات نانوایی به عنوان منبع کربنی ارزان قیمت
امین جعفری شاد 2022 -
تولید پودر محلول در آب کانتاگزانتین استخراج شده از باکتری Dietzia natronolimnaea HS-1 از طریق ایجاد کمپلکس با v - آمیلوز
سارا بحرالعلومی 2021 -
جداسازی، خالص سازی و شناسایی ویژگیهای میکروارگانیسم های مولد مواد آروماتیک از نمونههای خمیر ترش سنتی ایران
آیسا دست نشان 2020 -
تولید پودر جنین گندم تخمیری و پروبیوتیک با به کارگیری باکتریهای لاکتیکی (اسیدوفیلوس و پلانتاروم)
احسان دیوان خسروشاهی 2020 -
بررسي زنده ماني باكتريهاي پروبيوتيك در دسر لبني سينبيوتيك غني شده با ارده و اينولين
فاطمه خاجی 2019 -
توليد بيوپليمر پولولان توسط Aureobasidium pullulans از پودر هسته خرما
حلیمه سجادی 2018 -
بهينه سازي توليد پولولان توسط يك سويه ي بومي از مخمر ايروبازيديوم پولولانس (Aureobasidium pullulans KY 76023) با استفاده از ضايعات پوست سيب زميني به عنوان مبع كربني
غزل زمانی ده یعقوبی 2018 -
بهينه سازي فرآيند خشك كردن پاششي پودر سفيده تخم مرغ
نسیم خسروی 2018 -
بررسي امكان توليد كراكر با بكاره گيري خمير ترش لاكتيكي
سمانه عبدالی 2018 -
بررسي خصوصيات فيزيكي و مكانيكي فيلم هاي زيست تخريب پذير بر پايه كازئينات سديم حاوي رنگدانه هاي گلرنگ
راضیه خطیبی 2018 -
بررسي عوامل مؤثر در توليد الكل و اسيديته در نوشيدنيهاي لبني صنعتي (كفير و دوغ) با بكارگيري باكتريهاي لاكتيكي و مخمر Kluyoeromyces
امید شیرزاد 2018 -
توليد نوشيدني بدون الكل از مخلوط جوانه جو (مالت) و جوانه گندم در شرايط تخمير محدود شده
فاطمه میرزاجانی 2018 -
توليد و تعيين خصوصيات نانوذرات ليپيدي جامد موم زنبور عسل بارگذاري شده با آستاگزانتين
محمد شاکری 2018 -
بر رسي امكان توليد نوشيدني فرا سودمند از مخلوط اب ميوه هاي سيب و پرتقال و شير با استفاده از باكتري هاي اسيد لاكتيك
سمیرا جعفری 2018 -
غني سازي شير استريليزه با حداكثر مقدار مجاز ال - كارنيتين
المیرا خواجوی احمدی 2018 -
امكان سنجي تعيين چربي شير با استفاده از ماشين بينايي
لنا بهشتی مقدم 2018 -
بررسي ويژگي هاي فيزيكوشيميايي و ميكروبي پنير كوزه اي قزوين
بابک پاک بین 2018 -
بررسي اثر روش هاي مختلف استخراج بر خواص آنتي اكسيداني و آنتي باكتريال عصاره حاصله از ميوه عناب
افسانه خسرونیا 2018 -
كاربرد خمير ترش سبوس برنج در نان تافتون
مریم قوی پنجه ترکمانی 2018 -
بررسي امكان به كاركيري برخي باكتريهاي لاكتيكي در توليد خمير ترش سبوس برنج و به كارگيري آن در توليد نان هاي صنعتي
الهام فرهمند 2018 -
نوشيدني تخميري از گندم جوانه زده
میترا شکوهی 2018 -
بررسي اثر خمير ترش لاكتيكي گندم و جو بطور همزمان(لاكتوباسيلوس پلانتاروم,لاكتوباسيلوس كازئي,لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس) بر روي خصوصيات رئولوژيكي و فيزيك و شيميايي نان هاي بربري
مهسا احمدی 2018 -
بهينه سازي اثر پارامترهاي مختلف بر فعاليت آنزيم ليپاز توليدي توسط سويه جدا شده از ضايعات در بستر جامد
سمیرا مرادی 2018 -
به مطالعه و بررسي تاثير باكتري هاي لاكتيكي به كاهش COD chemical oxygen demand پساب كارخانه هاي لبني
مهشید گلعلی خانی 2018 -
توليد نوشيدني تخميري از آب طالبي توسط باكتريهاي اسيدلاكتيكي ( لاكتوباسيلوس كازئي رامنوسوس - لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس - لاكتوباسيلوس پلانتاروم و لاكتوباسيلوس كازئي )
ونوس صارمی 2018 -
بررسي تأثير خميرترش لاكتيكي گندم و جو بر روي خواص رئولوزيكي، حسي و شيميايي در كيك
پریناز پاک سرشت 2018 -
بررسي كيفيت روغن و پروفيل اسيدهاي چرب موجود در پوسته تازه پسته ارقام تجاري ايران
سیده میترا آهنچی همدانی 2018 -
بررسي و مطالعه استخراج فيبر موجود در هسته خرما و به كارگيري آن در نان هاي حجيم و مسطح
محمد نبی 2018 -
كاربرد سبوس برنج تخميري (لاكتيكي) در كيك
حسین مرتضی زاده 2018 -
تهيه نوشيدني لبني تخميري كوميس با استفاده از روش بومي(شير گاو)
نسرین تقی پور 2018 -
توليد امولسيون سه لايه پايدار شده با نانوكريستال سلولز- پروتئين - فوكوئيدان توسط روش رسوب دهي لايه به لايه الكترواستاتيك
شیدا حجازی 2018 -
بررسي اثر پوشش هاي خوراكي از پروتئين هاي آب پنير با بكارگيري تركيبات ضد ميكروبي طبيعي و بررسي آن بر روي عمر نگهداري گوشت تازه
مهدیه احمدی 2018 -
بهينه سازي توليد كفيران از ضايعات كارخانجات صنايع غذايي به روش Response Surface Methodoligy
سحر زنگنه 2018 -
جداسازي و شناسايي باكتريهاي موجود در كشك سنتي ايراني
زهرا بکائیان 2018 -
مطالعه و بررسي توليد نوشيدني تخميري بر پايه جو و مالت با استفاده از اسيد لاكتيك باكتريها
مهدیه سالاری 2018 -
بهبود فرآيند استخراج تركيبات پلي فنلي از زرشك به كمك روش تخمير با بستر جامد
الهام رخشی 2018 -
بررسي اثر لئوكونوستوك مزنتروئيدس بر روي ويژگي هاي حسي و رئولوژيكي نوشيدني تخميري لبني
فریبرز آقاجان پور وشکی 2018 -
توليد نوشيدني فراسودمند تخميري از شيره خرما توسط باكتري هاي اسيد لاكتيكي(لاكتوباسيلوس كازئي رامنوسوس، اسيدوفيلوس، دلبروكي و پلانتاروم
ملیحه السادات میرافشار 2018 -
اندازه گيري شناسايي آنتوسيانين ها و محاسبه فعاليت آنتي اكسيداني و آنتي راديكالي زرشك
رضوانه یوسفی 2018 -
بررسي امكان توليد نوشيدني تخميري حاصل از كنسانتره و تفاله زرشك با بكارگيري سوشهاي لاكتيكي L.palantarum , L.acidophilus
نسرین عسگری 2018 -
مطالعه و بررسي امكان توليد انواع نانهاي حاوي آلوئه ورا
یاسمن همتی الیزیی 2018 -
امكان سنجي توليد چيپس ماهي از خانواده ماهي كيلكا
مصطفی عاشوری 2018 -
بررسي امكان توليد شير پروبيوتيك تخميري
لاله زاهدی امیری 2018 -
توليد نوشيدني سلامتي (Functional) بر پايه آب انار
زینب السادات ابراهیم زاده موسوی 2018 -
بررسي امكان آبجوي بدون الكل با بكارگيري سيستم تثبيت مخمر بر روي باقيمانده مالت حاصل از تهيه wort توسط مخمرهاي Saccharomyces,cerevisiae,ludwigii
انیسه محمدی 2018 -
بررسي فعاليت آنتي اكسيداني و ضد ميكروبي روغن اسانس رزماري
صدیقه توسلی کفرانی 2018 -
استخراج و شناسايي تركيبات ضد ميكروبي ميوه ي زرشك
آتنا ملایی 2018 -
اثر نانو ذرات نشاسته و اسانس دارچين بر روي خصوصيات مكانيكي و ضد ميكروبي فيلم كفيران
سیدمحمدرضا مهدوی 2018 -
بررسي خصوصيات فيزيكوشيميايي يك نوشيدني فراسودمند پرو بيوتيك برپايه شير سوياي اولتر اسونيك شده
الهام مدنی 2018 -
مطالعه اثر پري بيوتيك اينولين بر بيوسنتز ميكروبي اسيد لينولئيك كنژوگه (CLA) در ماست پروبيوتيك
نوشین اقبال 2018