024-05-10
|
ایمنی غذایی (سلامت و کیفیت مواد غذایی)
|
2 |
هرهفته, 08:00-10:00
|
نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1404 |
085-06-71
|
مهندسی فرآیندهای زیستی
|
2 |
هرهفته, 08:00-10:00
|
نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1404 |
139-06-71
|
میکروبیولوژی صنعتی
|
3 |
هرهفته, 10:00-12:00
|
نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1404 |
139-06-71
|
میکروبیولوژی صنعتی
|
3 |
هرهفته, 10:00-12:00
|
نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1404 |
214-06-71
|
تخمیر میکروبی
|
2 |
هرهفته, 13:30-15:30
|
نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1404 |
288-06-71
|
میکروبیولوژی مواد غذایی 1
|
3 |
هرهفته, 10:00-12:00
|
نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1404 |
288-06-71
|
میکروبیولوژی مواد غذایی 1
|
3 |
هرهفته, 10:00-12:00
|
نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1404 |
293-06-71
|
روش های نوین شناسایی میکروبی در مواد غذایی
|
2 |
هرهفته, 13:30-15:30
|
نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1404 |