033-05-10
|
بیوتکنولوژی مواد غذایی
|
2 |
هرهفته, 18:00-20:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
096-05-10
|
کاربرد آنزیم ها در فناوری مواد غذایی
|
2 |
هرهفته, 14:00-16:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
289-06-71
|
میکروبیولوژی مواد غذایی 2
|
2 |
هرهفته, 10:00-12:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
289-06-71
|
میکروبیولوژی مواد غذایی 2
|
2 |
هرهفته, 10:00-12:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
306-06-71
|
غذاهای حلال
|
2 |
هرهفته, 10:00-12:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
326-06-71
|
پیشرفت های نوین در میکروبیولوژی مواد غذایی
|
3 |
هرهفته, 08:00-10:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |